QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 13, 01:14)
"Ar vyras dirbantis užsienyje apgaudinėja žmoną?Kaip pagauti?"...Man tai net labai įdomu , ką darysite,kai pagausite?
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 15, 18:41) ka as zinau..as ir is po drauges ir is parduotuves parejus ir daznai einu i dusa,ar isvis issidrebt vonioj man lafa nu as ir sakau kas kaip kvepia tuo kitus tepa Mano postas prasideda "As pagal save galiu pasakyti...." , niekur neminejau kad taip elgiasi visos Bile pisikabint... QUOTE(indrealex @ 2009 01 15, 20:24) "Ar vyras dirbantis užsienyje apgaudinėja žmoną?Kaip pagauti?"...Man tai net labai įdomu , ką darysite,kai pagausite? Zmones 21 amzius, ka jums itampos ir barniu mazai? Ir tokius dalykus laikas nebematyti, jei vienas kitam geri, mylimi, demesio netruksta, tai kam tos problemos ieskoti istikimas ar ne. Paskui prigauni ir prasideda Radzio dainos "Ka daryyyt", ir gyvenimas verciasi 180laipsniu nes smalsumas sudirbo esama situacija, kuri ir taip tenkino. Temos kurejai klausimas. Ar kartais pati nesat saviskiui neistikima? Nes niekada tokie klausimai nekyla jei paciai tokiu nukrypimu nebuna. Aplamai 4 metu taip gyventi yra apsurdas, per tiek metu jau senai buvo galima susiplanuoti darba ir gyvenima kartu. Nebent abiem tai "patogu" del kazkokiu tai neaizkiu priezasciu. QUOTE(indrealex @ 2009 01 15, 18:24) "Ar vyras dirbantis užsienyje apgaudinėja žmoną?Kaip pagauti?"...Man tai net labai įdomu , ką darysite,kai pagausite? kaska darysiu! Papildyta: QUOTE(_Remigijus_ @ 2009 01 15, 19:37) Zmones 21 amzius, ka jums itampos ir barniu mazai? Ir tokius dalykus laikas nebematyti, jei vienas kitam geri, mylimi, demesio netruksta, tai kam tos problemos ieskoti istikimas ar ne. Paskui prigauni ir prasideda Radzio dainos "Ka daryyyt", ir gyvenimas verciasi 180laipsniu nes smalsumas sudirbo esama situacija, kuri ir taip tenkino. Temos kurejai klausimas. Ar kartais pati nesat saviskiui neistikima? Nes niekada tokie klausimai nekyla jei paciai tokiu nukrypimu nebuna. Aplamai 4 metu taip gyventi yra apsurdas, per tiek metu jau senai buvo galima susiplanuoti darba ir gyvenima kartu. Nebent abiem tai "patogu" del kazkokiu tai neaizkiu priezasciu. as esu istikima savo vyrui!!!! as su vyru gyvenau uzsenyja 2 metus,o dabar mes su juo susitinkam kas 4 men. QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 15, 21:51) kaska darysiu! Papildyta: as esu istikima savo vyrui!!!! as su vyru gyvenau uzsenyja 2 metus,o dabar mes su juo susitinkam kas 4 men. giriu ir lenkiu galva... Ir Tuo paciu atsiprasau, nes tikrai ne man spelioti apie pas jus susiklosciusias gyvenimo aplinkybes, del ko seima priversta gyventi atskirai. QUOTE(_Remigijus_ @ 2009 01 15, 21:37) Zmones 21 amzius, ka jums itampos ir barniu mazai? Ir tokius dalykus laikas nebematyti, jei vienas kitam geri, mylimi, demesio netruksta, tai kam tos problemos ieskoti istikimas ar ne. Paskui prigauni ir prasideda Radzio dainos "Ka daryyyt", ir gyvenimas verciasi 180laipsniu nes smalsumas sudirbo esama situacija, kuri ir taip tenkino. Is dalies tai jusu tiesa... Panasioj situacijoj vienas vyras paklause kam jo zmona ji seka ; sako "kam tu taip darai? Nori issiskirti?" Is tiesu jei ne - kam ieskoti priezasciu, o jei taip, tai vel gi kodel ne is karto, nesnipinejant ? QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 15, 20:51) as esu istikima savo vyrui!!!! as su vyru gyvenau uzsenyja 2 metus,o dabar mes su juo susitinkam kas 4 men. Jei "buvau ištikima" reiškia, kad su kitu negulėjai, tai Jūsų žiniai, miela Gabija, vyrų ir moterų fiziologija yra tokia, kad moterys be sekso gali laisvai išgyventi, o vyrai - nelabai laisvai. Taigi kam kankinti savo nuosavą vyrą ir eiti prieš fiziologiją? Reikia gyventi taip, kad nebūtų tų kelių metų ar mėnesių. Nesveika taip. Tada ir gaudyti nereikės, o pagavus - galvoti, ką daryti. QUOTE(2xhush @ 2009 01 16, 09:03) Jei "buvau ištikima" reiškia, kad su kitu negulėjai, tai Jūsų žiniai, miela Gabija, vyrų ir moterų fiziologija yra tokia, kad moterys be sekso gali laisvai išgyventi, o vyrai - nelabai laisvai. Taigi kam kankinti savo nuosavą vyrą ir eiti prieš fiziologiją? Reikia gyventi taip, kad nebūtų tų kelių metų ar mėnesių. Nesveika taip. Tada ir gaudyti nereikės, o pagavus - galvoti, ką daryti. lai uzsisiuva!!!!man dalampacki!!! tai jai vyrai vede taip varyneja tai gal zmonom pradet varyneti???!!!patikek jai suzinociau kad jis kaska rezga?! as jam kiausius nurauciau laisvai !!!!! QUOTE(Medinis @ 2009 01 14, 14:15) QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 15, 21:51) kaska darysiu! Papildyta: as esu istikima savo vyrui!!!! as su vyru gyvenau uzsenyja 2 metus,o dabar mes su juo susitinkam kas 4 men. Taip, jis tau neištikimas!!!! O dabar varyk rauti jam kiaušų. Ir grįžus būtinai papasakok kaip sekėsi-su visom pikantiškom smulkmenom QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 16, 22:29) lai uzsisiuva!!!!man dalampacki!!! tai jai vyrai vede taip varyneja tai gal zmonom pradet varyneti???!!!patikek jai suzinociau kad jis kaska rezga?! as jam kiausius nurauciau laisvai !!!!! Nu, čia jau tuo praktiškai viskas pasakyta. Daugiau neturiu ką pridurti, patarimams prasmės kaip ir nėra :-) QUOTE(freimule @ 2009 01 16, 21:45) Taip, jis tau neištikimas!!!! O dabar varyk rauti jam kiaušų. Ir grįžus būtinai papasakok kaip sekėsi-su visom pikantiškom smulkmenom Papildyta: QUOTE(2xhush @ 2009 01 16, 21:49) Nu, čia jau tuo praktiškai viskas pasakyta. Daugiau neturiu ką pridurti, patarimams prasmės kaip ir nėra :-) gal ir per griestai parasiau ,bet kaikurie asmenis isveda iskantrybes,o tiesa sakant galvojau gauti jusu patarymu ir t.t.t bet tik randu pajuokas!!! nu zinot tikrai!!! QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 16, 22:58) gal ir per griestai parasiau ,bet kaikurie asmenis isveda iskantrybes,o tiesa sakant galvojau gauti jusu patarymu ir t.t.t bet tik randu pajuokas!!! nu zinot tikrai!!! O kokių patarimų jūs tikėjotės? Visi sako jums atviru tekstu - jūsų vyras arba nuolat gyvena su kita moterimi, arba turi jų daug. Kokie čia gali būti patarimai...
Medini ale cia kazkam ir atviras tekstas per sudetinga. 7 psl prirasyti apie tai, kad tavo, Gabija, vyras neistikimas, tu juk tai norejai suzinoti, ko cia draskaisi dar?
Tai daugiau ar mažiau darosi aišku, ką autorė darys "antrapusiui" - kiaušus raus... Bet va, kuris iš šios poros melžėja, o kuris šėrikas - taip ir nesupratau, nebent tiek, kad abu tos pačios fermos auklėtiniai... Ir teatleidžia man Viešpats tokius paklydimus...
vieni apgaudineja, kiti ne. kai gyvenau uzsieny maciau ir tokiu ir tokiu. neapgaudineja tie, kurie turi tiksla- seimai uzdirbti pinigu, pagerinti buiti ir visa tai padarius laimingai gyvent su savo zmona ir vaikasi. Apgaudineja silpni, besiblaskantys ir nezinantys ko nori, neturintys tikslu...
o kaip issiaiskinti? neperspejus paimt ir nuvaziuot, turetu viskas paaisketi QUOTE(coffeeLATTE @ 2009 01 18, 13:10) vieni apgaudineja, kiti ne. kai gyvenau uzsieny maciau ir tokiu ir tokiu. neapgaudineja tie, kurie turi tiksla- seimai uzdirbti pinigu, pagerinti buiti ir visa tai padarius laimingai gyvent su savo zmona ir vaikasi. Apgaudineja silpni, besiblaskantys ir nezinantys ko nori, neturintys tikslu... o kaip issiaiskinti? neperspejus paimt ir nuvaziuot, turetu viskas paaisketi Nemazai vyras tures zmonai pinigu prisiust, kad jinai galetu taip sest ir is LT uzsienin lekt...
Akys - nemato, sirdies - neskauda!
Kad vyras, kuris yra fizizkai sveikas gutu sekso 3-4 kartus per metus... Na, jeigu tirai taip yra, tai uzuojauta jam.
Gyvenime visko gali nutikti, bet seima negali ne tai, kad skirtingose salyse gyventi, bet netgi skirtinguose miestuose. Arba reikai tiek uzdirbti, kad matytis pavyktu pakankamai daznai, bet vistiek tai ne iseitis. O gal buna vyru, kuriems seksas nebutinas..?
Tai reziumuojant galima į klausimą atsakyti taip: Vyras, dirbantis užsienyje, žmoną apgaudinėja. Pagauti net nebūtina - ir taip aišku. Reikia su tuo susitaikyti arba kažką daryti, kad abu gyventų kartu.
QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 19, 12:54) Kažkaip mano taiki natūra šito varianto nepakišo į galvą, bet kuo toliau mąstau, tuo labiau įsitikinu, kad tai - vienintelis teisingas sprendimas. Sakyčiau, prevenciškai reikėtų to imtis p. Gabijai777. Išsispręs visi klausimai.
Aisku. kad taip
QUOTE(murzinyte @ 2009 01 16, 01:14) Is dalies tai jusu tiesa... Panasioj situacijoj vienas vyras paklause kam jo zmona ji seka ; sako "kam tu taip darai? Nori issiskirti?" Is tiesu jei ne - kam ieskoti priezasciu, o jei taip, tai vel gi kodel ne is karto, nesnipinejant ? Jei nori išsiskirt - aiškinkis
Cia kaip serijos, zmona zirzia vyrui, kad noretu isteketi, gana atseit jau kartu "nuodemej" gyventi. O vyras sako: "Kam zenytis, jei vistiek skirtis reiks". Zodziu laimingu pabaigu Supermamoj nebuna.
mane tai apgaudinėja
Na, apie Gabiją aš jau visai nekalbu. Man būtų gėda taip rašyti. Gabija, aš ne mokytoja, aš - lietuvis. QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 19, 09:38) Nesamone,cia buvo tema skaiciau nepamenu,kad kaip sunku toms moterims su vyrais,kad nenori sekso ir gana ir taip jos ir taip O tau Gabija manau reikia psitiketi vyru bent kiek imanoma.Pas mus panasi situacija,gal tik dazniau matomes.Bet kai gyvenau ten taip pati maciau kad vyrams ten sunku be seimu,pavarge,velai grista,valgyt gaminasi,tvarkosi,su seimom per skype bendrauja.Ne visi vyrai vienodi,tikrai.
as vokietijoj ,maniskis ir ne savo gimtinej ,tai yra vokietijoj,... pries du metus netycia susipazinom ,esam laimingi ... jis buvo vedes 20 metu ,dabar jau jis su manim ir planuojam leliuka .. taip kad jis buvo neistikimas savo zmonai ,gyveno du gyvenimus ... man jis istikimas as jaunesne 13 metu uz ji... ir zmona apie mus suzinojo po 3men ... kai jis mano vardu kelis kart pavadino ... MES DABAR LAIMINGI ... jis niekada nesijaute toks mylimas ,jo kaltint nereik...
kandumas ar pašaipumas ar tiesiai šviesiai sakant - regis temos autorė nesupranta. Ką gi, pabandysiu gražiai ir paprastai paaiškinti tai, ką manau daugelis bandė pasakyti.
Gabija, normaliam vyrui mylėtis tris-keturis kartus per metus yra nenormalu. Nebent jo fiziologija yra tokia, kaip kažkuri čia minėjo, kad tiesiog nereikia. Bet kiek jam reikia manau pati žinai, kartu gyvenote, įprastą ,,lovos" santykių dažnumą ir jo poreikius manau įsivaizduoji. Tai žinoma nereiškia 100 procentų kad jis tau neištikimas - yra vyrų, kurie sugeba ir tokiomis sąlygomis tempti, bet kad tai nenormalu ir nesveika - tai jau tikrai. Iš kitos pusės - kaip tu gali reikalauti ir tikėtis ištikimybės, kai gyvenate atskirai? Du žmonės, kurie gyvena ir dirba atskirai negali vadintis tikra šeima ir jokios taisyklės ir normos tinkančios šeimai čia negalioja. Į tavo ,,karštus" pasisakymus, ką tu darytum jei jis būtų buvęs su kita, galėčiau paklausti: o tu buvai ten? Tavo vyrui reikėjo patenkinti normalų fiziologinį poreikį, kurį ,būdama jo žmona privalėtum patenkinti tu. Tu savo įsipareigojimų dalies neįvykdai, tai kodėl jis turėtų laikytis savo įsipareigojimų t.y. būti ištikimas? Tokiu atveju jo sąžinė absoliučiai švari. QUOTE(Mili @ 2009 01 23, 10:54) kandumas ar pašaipumas ar tiesiai šviesiai sakant - regis temos autorė nesupranta. Ką gi, pabandysiu gražiai ir paprastai paaiškinti tai, ką manau daugelis bandė pasakyti. Iš kitos pusės - kaip tu gali reikalauti ir tikėtis ištikimybės, kai gyvenate atskirai? Du žmonės, kurie gyvena ir dirba atskirai negali vadintis tikra šeima ir jokios taisyklės ir normos tinkančios šeimai čia negalioja. Į tavo ,,karštus" pasisakymus, ką tu darytum jei jis būtų buvęs su kita, galėčiau paklausti: o tu buvai ten? Tavo vyrui reikėjo patenkinti normalų fiziologinį poreikį, kurį ,būdama jo žmona privalėtum patenkinti tu. Tu savo įsipareigojimų dalies neįvykdai, tai kodėl jis turėtų laikytis savo įsipareigojimų t.y. būti ištikimas? Tokiu atveju jo sąžinė absoliučiai švari. O as manau kitaip.Mes vadinames ZMONEMIS,duodam priesaika kad mylesim busim istikimi,bedoje ir nelaimeje.Tai jei tas vyras sirgtu sunkia liga ar pataptu invalidas,tai ka tu sex atsisakytum,trenksi vyra nafik?Arba su moterim jei taip atsitinka,tai greit meiluze susiranda.Kur tada ta fiziologija?Mes visi gyvenam kad patenkintumem tik norus,o aukotis nenorim nei del nieko. QUOTE(iowa @ 2009 01 22, 23:22) Či akiek jau laiko jūs laimingi? Ir čia jis sakė, kad niekad nesijautė toks mylimas? O jeigu atsiras kita, kuri jį dar labiau už jus mylės - tai jis pas ją nueis, nes jausis dar labiau mylimas? Tada irgi jo nekaltinsit? QUOTE(LEmamaSOU @ 2009 01 23, 11:48) O as manau kitaip.Mes vadinames ZMONEMIS,duodam priesaika kad mylesim busim istikimi,bedoje ir nelaimeje.Tai jei tas vyras sirgtu sunkia liga ar pataptu invalidas,tai ka tu sex atsisakytum,trenksi vyra nafik?Arba su moterim jei taip atsitinka,tai greit meiluze susiranda.Kur tada ta fiziologija?Mes visi gyvenam kad patenkintumem tik norus,o aukotis nenorim nei del nieko. Jei davei priesaiką, kad gyvensi kaip šeima - tai ir gyvenk kaip šeima, o ne dėl ilgesnio lito kelis metus užsienyje ar atskirai. Mylėti viena iš reikšmių - būti šalia. Jei myli - tai būk kartu arba bent jau siek to. Sakai, kad aukotis nenorim. Taigi čia ir būtų aukojimasis, nors ir materialiai sunku - bet kartu, šalia, šeima. O jei meilė iškeičiama į materialines gėrybes, tai tada ir kitus kompromisus galima daryti. Mili, tai, ką tu parašei yra visiškai teisinga, tai jau buvo kelis kartus parašyta, bet trukt už vadžių - ir vėl iš pradžių prasideda... QUOTE(LEmamaSOU @ 2009 01 23, 12:48) O as manau kitaip.Mes vadinames ZMONEMIS,duodam priesaika kad mylesim busim istikimi,bedoje ir nelaimeje.Tai jei tas vyras sirgtu sunkia liga ar pataptu invalidas,tai ka tu sex atsisakytum,trenksi vyra nafik?Arba su moterim jei taip atsitinka,tai greit meiluze susiranda.Kur tada ta fiziologija?Mes visi gyvenam kad patenkintumem tik norus,o aukotis nenorim nei del nieko. Bet , deja,žmonės priklauso gyvąjai gamtai,kuriai , kaip žinia,būdinga tam tikra fiziologija...Beje,sutuoktinio pareigų nevykdymas arba negalėjimas vykdyti(impotencija)yra viena iš priežasčių ,dėl kurios galimas bažnytinės santuokos anuliavimas...ar aš klystu?
O geras kiek skirtingu nuomoniu ir kiek atsaku nukreipti tema analizuojant kiekviena atskira atveji. Ne veltui sakoma kiek zmoniu tiek nuomoniu. Kvailiausia tai, kad kiekvienas atvejis unikalus, vieni kitu gyvenimu negyvenam ir kur ta tikroji tiesa ne vienas 100% nezinom, gyvenam pagal savo isitikinimus. Sneketi mes visi gudrus.
Vieniems fiziologija svarbiau kitiems izadai ir kiekvienas apie savo noru tenkinima. Tiesa, kad pagal fiziologija vyrui dazniau reikia nei 4 kartus per metus, tad as galvojau geriau fisiologinis pasitenkinimas nei vyras, kuris i nakti gali vos viena karta. Moterys gi svarbu kas sirdyje, o ne kas antroje vyro galvoje. Negyvenkime tik fiziniam pasaulyje. O siaip seimoms, kurios sumasto del uzdarbio gyventi atskirai pries imantis realiu veiksmu pagalvoti ar verta aukoti seima vardant skanesnio kasnio? Jei jau kartu tai kartu, jus gi jau seima gyvenat viena gyvenima vienu keliu tai ir planuokites gyvent kartu o ne atskirai. Nesuprantu as tokio atskiro gyvenimo. QUOTE(_Remigijus_ @ 2009 01 24, 12:43) O geras kiek skirtingu nuomoniu ir kiek atsaku nukreipti tema analizuojant kiekviena atskira atveji. Ne veltui sakoma kiek zmoniu tiek nuomoniu. Kvailiausia tai, kad kiekvienas atvejis unikalus, vieni kitu gyvenimu negyvenam ir kur ta tikroji tiesa ne vienas 100% nezinom, gyvenam pagal savo isitikinimus. Sneketi mes visi gudrus. Vieniems fiziologija svarbiau kitiems izadai ir kiekvienas apie savo noru tenkinima. Tiesa, kad pagal fiziologija vyrui dazniau reikia nei 4 kartus per metus, tad as galvojau geriau fisiologinis pasitenkinimas nei vyras, kuris i nakti gali vos viena karta. Moterys gi svarbu kas sirdyje, o ne kas antroje vyro galvoje. Negyvenkime tik fiziniam pasaulyje. O siaip seimoms, kurios sumasto del uzdarbio gyventi atskirai pries imantis realiu veiksmu pagalvoti ar verta aukoti seima vardant skanesnio kasnio? Jei jau kartu tai kartu, jus gi jau seima gyvenat viena gyvenima vienu keliu tai ir planuokites gyvent kartu o ne atskirai. Nesuprantu as tokio atskiro gyvenimo. Atskirai su vyru gyventi ir as nenoreciau. Dziaugiuosi, kad musu seimai tas negresia, BET. Isivaizduok, kad atsitinka taip, kad zmona augina kudiki, negali dirbti. Vyras neturi darbo ir galimybiu jokiu uzsidirbti. O cia sast, atsiranda proga isvaziuoti uzsienin ir uzdirbti kazkokia pinigu suma, kuri pades seimai pragyventi kazkuri laika. Nesusigundytum? Man irgi lengva aiskinti, kad gyventi atskirai nesamone, nes musu seimoj tokie stygiai negresia, bet reikia nepamirsti zmoniu, kuriems isties labai sunku ir tai galbut yra labai geras sansas jiems. Trumpa laika be sekso iskesti gali visi. QUOTE(Martynule @ 2009 01 24, 15:23) Trumpa laika be sekso iskesti gali visi. Gali. O kam reikia kentėt? QUOTE(Medinis @ 2009 01 24, 17:53) Demagogijas "is tuscio i kiaura" galima butu 3 savaites vardint, tai nezinau ar verta tuom uzsiimti. Tiesiog jei vyras isvaziuoja 2-3men, tai tiek zmona, tiek vyras galetu ir susilaikyti nuo lipimo ant kaimynes/kaimyno. Ne todel, kad mazochizmas dalykas geras, o tam, kad sazine svaresne butu ir parodytum, kad is pagarbos antrai pusei gali suvaldyti savo poreikius. As nesakau, kad lengva. Nesakau, kad visi mes sventi ir turetume mustis kumsciu i krutine ir dievagotis, kad niekad nesam nueje i sona. Daug kas priklauso nuo susitarimo (kad ir nerasyto). Jei per nebuvima kartu i kaire nueis abu ir abiems tai nesvarbu, tada prasom. Kodel gi ne. Individualiai daug kas priklauso. QUOTE(Martynule @ 2009 01 24, 20:47) Tiesiog jei vyras isvaziuoja 2-3men, tai tiek zmona, tiek vyras galetu ir susilaikyti nuo lipimo ant kaimynes/kaimyno. O jei dvidešimčiai metų? Dviem metams? Dvidešimčiai mėnesių? Dviem mėnesiams? Kur riba? Na nejaugi sunku suprasti, kad jei jau pradedi skaičiuoti laiką, tia tuomet privalai pripažinti esmę, arba trenkt sau per galvą plaktuku. QUOTE(Medinis @ 2009 01 24, 19:02) O jei dvidešimčiai metų? Dviem metams? Dvidešimčiai mėnesių? Dviem mėnesiams? Kur riba? Na nejaugi sunku suprasti, kad jei jau pradedi skaičiuoti laiką, tia tuomet privalai pripažinti esmę, arba trenkt sau per galvą plaktuku. Riba priklauso nuo kiekvienos personos individualiai. Paziurek i tokia situacija: Vyras su zmona priprate myletis po 3 sykius dienoj. Ir taip jau kokius 5 metus. Viena diena savaitgaliui zmona isvaziuoja kad ir pas tetule i kaima. Tai ka, negi jiems abiems reikia eiti is proto, kad neteks savo 6 sykiu, kol nesusitiks pirmadieni? Va cia ir yra riba. Viskas priklauso nuo to, kiek fiziologiskai gali prabuti be malonumo patenkinimo su kitu zmogum ir kaip garsiai reks tavo sazine, jei nueisi i sona. QUOTE(murzinyte @ 2009 01 14, 09:43) uzdaviau sita klausima savo vyrui, atsake trumpai ir aiskiai - "pirmus puse metu - ne" Pritariu kad kiekvienas vyras yra individualus, ir kada jis nukryps priklausys nuo paciu musu. t.y. moteru QUOTE(Martynule @ 2009 01 24, 21:09) Va cia ir yra riba. Viskas priklauso nuo to, kiek fiziologiskai gali prabuti be malonumo patenkinimo su kitu zmogum ir kaip garsiai reks tavo sazine, jei nueisi i sona. Tai jeigu aš pasakysiu, kad šiuo metu aš dulkinu vieną forumo dalyvių, nes mano žmonos nėra namie - aš teisus? QUOTE(Medinis @ 2009 01 24, 19:39) Tai jeigu aš pasakysiu, kad šiuo metu aš dulkinu vieną forumo dalyvių, nes mano žmonos nėra namie - aš teisus? Teisus busi del to, kad TU gali nueiti i sona. Bet kokiu atveju, cia butu gincas be laimejimo. Pati esu nuejus i sona, tiek pat ir mano vyras. Kodel? Nes tada nesusivaldem. Bet buvo atveju, kai nebuvom kartu kuri laika, isbuvom istikimi. Taisykliu cia nesurasi. QUOTE(Martynule @ 2009 01 24, 16:23) Atskirai su vyru gyventi ir as nenoreciau. Dziaugiuosi, kad musu seimai tas negresia, BET. Isivaizduok, kad atsitinka taip, kad zmona augina kudiki, negali dirbti. Vyras neturi darbo ir galimybiu jokiu uzsidirbti. O cia sast, atsiranda proga isvaziuoti uzsienin ir uzdirbti kazkokia pinigu suma, kuri pades seimai pragyventi kazkuri laika. Nesusigundytum? Man irgi lengva aiskinti, kad gyventi atskirai nesamone, nes musu seimoj tokie stygiai negresia, bet reikia nepamirsti zmoniu, kuriems isties labai sunku ir tai galbut yra labai geras sansas jiems. Trumpa laika be sekso iskesti gali visi. Na galimas ir toks variantas, bet tikrai versciaus per galva ir rasciau kaip ismaitinti seima bunant lietuvoje, tie kurie tingi ir nesugeba rasti darbo cia tie ir vaziuoja i kita salia, cia jau butu pats pats paskutinis avejis isvaziuoti i uzsieni, jei jau tikrai nepriteklius juodas butu. gyvenimisku situaciju cia analizuoti daug galima, su visokiais sunkumais palyginti ir panasiai... neissemiama tema...
cia pradzioj kai paskaiciau tai yra merginu, kurios net neabejoja, kad vyrai miega su kitomis ir joms tai atrodo normalu kol nezinai ir gerai.....na bet tikrai ne visi vyrai tokie, juk ne gyvuliukai kokie kad jei jau uzsimane tai truk plys reik gaut ir nesvarbu su kokia ir nesvarbu kur....nesamone, jei vyras atsiprasant pi****lis tai jis ar uzsieny ar salia budamas varys na lewo....be to kad vyras neistikimas galima gan greit itart, o jei jau itari, kad neistikimas tai greiciausiai tai anksciau ar veliau pasitvirtins
|