Pirmąją temą rasite čia I DALIS  Klubai Panevėžyje:"Pas Andželą" (nežinau tikslaus pavadinimo) Paltaroko m-klos patalpose "Energym" aerobikos šokių studija Molainių 15 "BodyFlex" Respublikos g. III a. "FITNESS GYM" Babilonas "KIPU" Sveikatingumo centras M. Tiškevičiaus g. 11 "ESI" Sporto klubas (virš Optikos) "Impuls" Sporto ir pramogu parkas Ir TAU Aerobikos klubas (Kristianos kieme) "Romantic in forma" Romantic viešbutis Energymus Aerobikos ir šokių studija "Romeo" Sporto klubas S.Daukanto 27 Amazonių sala Fitnesas Hermis Fitnesas ir kultūrizmas Fergym Fitnesas ir kultūrizmas Gilis Fitnesas ir kultūrizmas Sportonas Fitnesas ir kultūrizmas (Iris patalpose) ... visų tikrai nepaminėjau, tikiuosi sportuojantys papildys šį sąrašą temoje
Labai šaunu, jog surašei klubus Panevėžyje, dalies iš jų nesu nė girdėjusi Gražią temelę padarei
Ačiū, šypt Tuoj bus mėnuo, kaip lankausi Impuls. Kol kas tik vieną trenerę teko sutikti, kuri rūpinasi klientais - Diana, ji stebi ar gerai darai ar ne, pasako, parodo, kartu daro su tavim (buvau pas ja Pilates). Sandra - šaunuolė , stengiasi, bet dar toli iki super trenerės. Jai geriau sekasi bike. O kitos kurios vedė aerobika tai taip tep lep ... reiktų daugiau dėmesio skirti sportuojantiems, juk ne visi ateina mokėdami viską ir mokėdami daryti taisiklingai. Treniruotės aerobikos (dieninės) vidutinio lygio intensyvumo. Step'ai nepalyginsi su Andželos vedama programa  ... Gaila, kad vakarais sunkiai ištrunku ir negaliu lankyti Stepu kitur
QUOTE(PUka @ 2009 01 13, 16:31) Tuoj bus mėnuo, kaip lankausi Impuls. Kol kas tik vieną trenerę teko sutikti, kuri rūpinasi klientais - Diana, ji stebi ar gerai darai ar ne, pasako, parodo, kartu daro su tavim (buvau pas ja Pilates). Sandra - šaunuolė , stengiasi, bet dar toli iki super trenerės. Jai geriau sekasi bike. O kitos kurios vedė aerobika tai taip tep lep ... reiktų daugiau dėmesio skirti sportuojantiems, juk ne visi ateina mokėdami viską ir mokėdami daryti taisiklingai. Treniruotės aerobikos (dieninės) vidutinio lygio intensyvumo. Step'ai nepalyginsi su Andželos vedama programa  ... Gaila, kad vakarais sunkiai ištrunku ir negaliu lankyti Stepu kitur  Pritariu, kad Impulse geriausiai veda aerobika Diana, o Sandra bik`uose tiesiog isspaudzia paskutini prakaito lasheli O kuo geresne stepu treniruote pas Andzhela?  Intensyvesne, sudetingesne, daugiau shokiu judesiu ar kas?
ar kuri nors buvote anticeliulitineje programoje pas Ingrida? Kas ten per sposas?
Spurgita
2009 01 13, 19:07
Buvau pirmoje aerobikos treniruotėje klube Ir tau. Patiko, nusipirkau abonimentą, gaila, kad dukrytės liga trumpam laikui sutrukdė toliau lankytis.
QUOTE(KAPPA @ 2009 01 13, 16:56) Pritariu, kad Impulse geriausiai veda aerobika Diana, o Sandra bik`uose tiesiog isspaudzia paskutini prakaito lasheli O kuo geresne stepu treniruote pas Andzhela?  Intensyvesne, sudetingesne, daugiau shokiu judesiu ar kas?  Sandra tai negailestinga bike'uose, ji pati net upeliais teka Kuo geresnes? na sunku labai parasyti, gal aisku geriausia nors viena isbandyti, tai tikrai tada pajustum kas yra step-aerobika, o ne ta pati judesi ar tai judesiu jungini kartoti visa treniruote  Pas Andzela gaunasi visas sokis, judesiai sudetingeja, galutinis treniruotes rezultatas visu junginiu stebina ir apkrova paskirstoma ivairioms raumenu grupems ir t.t. Drazdai cia daugiau papasakotu, ji gal issireikstu tikslingiau QUOTE(vedeja @ 2009 01 13, 19:05) ar kuri nors buvote anticeliulitineje programoje pas Ingrida? Kas ten per sposas? Sveikute  čia vakarais arba savaitgaliais, tai man netenka tuo metu lankytis nezinau, bet bus daugiau apkrovos toms vietoms kur celiulitas linkes kauptis  QUOTE(Spurgita @ 2009 01 13, 19:07) Buvau pirmoje aerobikos treniruotėje klube Ir tau. Patiko, nusipirkau abonimentą, gaila, kad dukrytės liga trumpam laikui sutrukdė toliau lankytis. Pas ka lankai, pas kokia trenere? manau , kad as po situ triju menesiu eisiu i TAU dienines treniruotes, nes IMPULS nuspango biski su abonimentais, normuoti apsilankymu skaiciu
Spurgita
2009 01 14, 10:32
QUOTE(PUka @ 2009 01 13, 20:38) Sandra tai negailestinga bike'uose, ji pati net upeliais teka Kuo geresnes? na sunku labai parasyti, gal aisku geriausia nors viena isbandyti, tai tikrai tada pajustum kas yra step-aerobika, o ne ta pati judesi ar tai judesiu jungini kartoti visa treniruote  Pas Andzela gaunasi visas sokis, judesiai sudetingeja, galutinis treniruotes rezultatas visu junginiu stebina ir apkrova paskirstoma ivairioms raumenu grupems ir t.t. Drazdai cia daugiau papasakotu, ji gal issireikstu tikslingiau Sveikute  čia vakarais arba savaitgaliais, tai man netenka tuo metu lankytis nezinau, bet bus daugiau apkrovos toms vietoms kur celiulitas linkes kauptis  Pas ka lankai, pas kokia trenere? manau , kad as po situ triju menesiu eisiu i TAU dienines treniruotes, nes IMPULS nuspango biski su abonimentais, normuoti apsilankymu skaiciu  Buvau vieną kartą, kol kas vardų nežinau.
QUOTE(PUka @ 2009 01 13, 20:38) Kuo geresnes? na sunku labai parasyti, gal aisku geriausia nors viena isbandyti, tai tikrai tada pajustum kas yra step-aerobika, o ne ta pati judesi ar tai judesiu jungini kartoti visa treniruote  Pas Andzela gaunasi visas sokis, judesiai sudetingeja, galutinis treniruotes rezultatas visu junginiu stebina ir apkrova paskirstoma ivairioms raumenu grupems ir t.t. Drazdai cia daugiau papasakotu, ji gal issireikstu tikslingiau Pas ka lankai, pas kokia trenere? manau , kad as po situ triju menesiu eisiu i TAU dienines treniruotes, nes IMPULS nuspango biski su abonimentais, normuoti apsilankymu skaiciu  1. Esu viena karta buvusi Kaune stepu treniruote pas tokia Erika, na ji siaip viena is geriausiu lietuvoje treneriu, tai tik tiek atsimenu, kad ash ten nieko nespejau, nesusigaudziau, nes pirma karta tokloj treniruotej buvau  Bet smagu buvo 2. Tau klube kiek zhinau tos pacios treneres kaip ir Impulse dirba, Diana tai ten kaip ir savininke skaitosi  O nesupratau, kas per apribojimai Impulse?
QUOTE(KAPPA @ 2009 01 14, 14:33) 1. Esu viena karta buvusi Kaune stepu treniruote pas tokia Erika, na ji siaip viena is geriausiu lietuvoje treneriu, tai tik tiek atsimenu, kad ash ten nieko nespejau, nesusigaudziau, nes pirma karta tokloj treniruotej buvau  Bet smagu buvo 2. Tau klube kiek zhinau tos pacios treneres kaip ir Impulse dirba, Diana tai ten kaip ir savininke skaitosi  O nesupratau, kas per apribojimai Impulse?  1. va tokia treniruotė mane veža 2. Jo jo , tos pačios, Diana dieną dirba. Apribojimai - pažiūrėk kaininko viršuje  ... kiek apsilankymo kartu gauni http://www.impuls.lt/lt/parko/kainos/
QUOTE(PUka @ 2009 01 14, 15:05) 2. Jo jo , tos pačios, Diana dieną dirba. Apribojimai - pažiūrėk kaininko viršuje  ... kiek apsilankymo kartu gauni http://www.impuls.lt/lt/parko/kainos/Oj ne...tu ne taip supratai...yra ir be jokiu apribojimu, tik 189 kainuoja...pakile gerokai kainos, bet ash sudarau 5 zmoniu grupe, tai mes pigiau sportuojam, tik po nauju kai norejau pervesti pinigus, tai ko tik nereikejo, ir sutartis pasirasyti, ir asmens kodu db reikalauja...bet cia tik per vilniu galima susitvarkyti, pnvz tokios paslaugos neteikia...
Spurgita
2009 01 14, 15:34
QUOTE(KAPPA @ 2009 01 14, 15:20) Oj ne...tu ne taip supratai...yra ir be jokiu apribojimu, tik 189 kainuoja...pakile gerokai kainos, bet ash sudarau 5 zmoniu grupe, tai mes pigiau sportuojam, tik po nauju kai norejau pervesti pinigus, tai ko tik nereikejo, ir sutartis pasirasyti, ir asmens kodu db reikalauja...bet cia tik per vilniu galima susitvarkyti, pnvz tokios paslaugos neteikia...  O tai kiek pigiau išeina? Tvarkai per Vilnių, o sportuoji Panevėžy? Ar kaip?
QUOTE(Spurgita @ 2009 01 14, 15:34) O tai kiek pigiau išeina? Tvarkai per Vilnių, o sportuoji Panevėžy? Ar kaip? Parasiau AZ
Ledinė Širdis
2009 01 17, 18:25
o ką galit apie kainas pasakyt? mes su drauge ieškomės kokio sporto klubelio kur pigiau,ir geriausia kad centre būtų... kaip Amazonių sala?
QUOTE(lattčiukė @ 2009 01 17, 18:25) o ką galit apie kainas pasakyt? mes su drauge ieškomės kokio sporto klubelio kur pigiau,ir geriausia kad centre būtų... kaip Amazonių sala?  Lankiau Amazonių salą prieš pora metų, todėl kainų tikslių pasakyti negaliu, turbūt brango ne kartą, nors klubas nebuvo iš brangiųjų. O atsiliepimai... Trenerė nekreipdavo dėmesio į sportuojančius, retai kada prieidavo ir pataisydavo blogai atliekančius, nors jei ko nors paklausdavai, visuomet atsakydavo  O ir šiaip draugiška buvo, pašnekindavo, pajuokaudavo, bet juk į sporto klubą sportuot eini  Klube sudarinėdavo individualias programas, tai gana nebrangios būdavo, tas man labai patiko. Bet vienas minusas - klube nėra kardiotreniruoklių, tik dviratis apšilimui. Kai lankiau klubą, tai man nelabai patiko, bet kai išbandžiau Impuls'ą, pradėjau ilgėtis Amazonių, dabar su mielu noru ten sugrįžčiau
Ledinė Širdis
2009 01 17, 18:47
QUOTE(šypt @ 2009 01 17, 20:39) Lankiau Amazonių salą prieš pora metų, todėl kainų tikslių pasakyti negaliu, turbūt brango ne kartą, nors klubas nebuvo iš brangiųjų. O atsiliepimai... Trenerė nekreipdavo dėmesio į sportuojančius, retai kada prieidavo ir pataisydavo blogai atliekančius, nors jei ko nors paklausdavai, visuomet atsakydavo  O ir šiaip draugiška buvo, pašnekindavo, pajuokaudavo, bet juk į sporto klubą sportuot eini  Klube sudarinėdavo individualias programas, tai gana nebrangios būdavo, tas man labai patiko. Bet vienas minusas - klube nėra kardiotreniruoklių, tik dviratis apšilimui. Kai lankiau klubą, tai man nelabai patiko, bet kai išbandžiau Impuls'ą, pradėjau ilgėtis Amazonių, dabar su mielu noru ten sugrįžčiau  aišku,dėkuj už info  reiks užsukt ten kainų pasiteiraut..
QUOTE(lattčiukė @ 2009 01 17, 18:47) aišku,dėkuj už info  reiks užsukt ten kainų pasiteiraut..  Nėra už ką  Būtinai užsuk, sužinosi daugiau, apsidairysi. O jeigu galvoji apie aerobiką, tai nedvejodama siūlyčiau eiti pas Andželą. Lankiau pas ją prieš daug metų, tačiau geri įspūdžiai išlikę iki šiol
aaagniete
2009 01 23, 23:00
ka jus ten gero pas ta Andzela randat  man yra teke pas ja buti, tai visai nepatiko...
Dominykos
2009 01 24, 21:23
QUOTE(šypt @ 2009 01 17, 18:39) Lankiau Amazonių salą prieš pora metų, todėl kainų tikslių pasakyti negaliu, turbūt brango ne kartą, nors klubas nebuvo iš brangiųjų. O atsiliepimai... Trenerė nekreipdavo dėmesio į sportuojančius, retai kada prieidavo ir pataisydavo blogai atliekančius, nors jei ko nors paklausdavai, visuomet atsakydavo  O ir šiaip draugiška buvo, pašnekindavo, pajuokaudavo, bet juk į sporto klubą sportuot eini  Klube sudarinėdavo individualias programas, tai gana nebrangios būdavo, tas man labai patiko. Bet vienas minusas - klube nėra kardiotreniruoklių, tik dviratis apšilimui. Kai lankiau klubą, tai man nelabai patiko, bet kai išbandžiau Impuls'ą, pradėjau ilgėtis Amazonių, dabar su mielu noru ten sugrįžčiau  Noriu pridurti, kad del treneriu tikra katastrofa, del ju tingejimo, galima ne pagerinti savo figuros, bet ir trauma gauti.
Norėjau paklausti, gal kuri žino, kokiuose sporto ar sveikatingumo klubuose Panevėžyje yra vandens aerobika. Reikėtų šiek tiek pataisyti kūno linijas, nes lelius šiek tiek pagadino, bet treniruokliai nelabai traukia.
akvadigi
2009 01 26, 14:13
QUOTE(MamaJudita @ 2009 01 26, 14:56) Norėjau paklausti, gal kuri žino, kokiuose sporto ar sveikatingumo klubuose Panevėžyje yra vandens aerobika. Reikėtų šiek tiek pataisyti kūno linijas, nes lelius šiek tiek pagadino, bet treniruokliai nelabai traukia. Nemuno poliklinikoj veda mankstas vandenyje, baseinas atnaujintas. Mano kolege pries metus vaiksciodavo, tai 10 lt -45 min. dabartiniu kainu nezinau, dar nebuvo laiko nueiti ir pasidometi. As planuoju pradeti ten vaikscioti, ir truputi pasidailinti po gimdymo  t
QUOTE(akvadigi @ 2009 01 26, 14:13) Nemuno poliklinikoj veda mankstas vandenyje, baseinas atnaujintas. Mano kolege pries metus vaiksciodavo, tai 10 lt -45 min. dabartiniu kainu nezinau, dar nebuvo laiko nueiti ir pasidometi. As planuoju pradeti ten vaikscioti, ir truputi pasidailinti po gimdymo  t Nu labai ačiū. Reiks kurią dieną užsukti ir pasiteirauti apie grafiką, nes kaip tik dukrą iš mokyklos į tą pusę važiuoju pasiimti. O ir labai noriu pradėti veikti. Kompanijos neturiu, bet galiu varyti ir viena.
aaagniete
2009 01 26, 14:24
QUOTE(MamaJudita @ 2009 01 26, 15:56) Norėjau paklausti, gal kuri žino, kokiuose sporto ar sveikatingumo klubuose Panevėžyje yra vandens aerobika. Reikėtų šiek tiek pataisyti kūno linijas, nes lelius šiek tiek pagadino, bet treniruokliai nelabai traukia. nieko nera graziau ir sveikiau kaip aqua aerobika, kuri vyksta Impulse
Gal kam teko lankytis "Romeo" ?
QUOTE(aaagniete @ 2009 01 26, 14:24) nieko nera graziau ir sveikiau kaip aqua aerobika, kuri vyksta Impulse  Tai gal pati esi išbandžiusi, kad tokie gražūs atsiliepimai?
Spurgita
2009 01 26, 16:58
QUOTE(aaagniete @ 2009 01 26, 14:24) nieko nera graziau ir sveikiau kaip aqua aerobika, kuri vyksta Impulse  Bet jeigu tavo ūgis apie 1,6 m, tai tada ten vos pirštų galiukais galima dugną pasiekti, o apie kažkokį pratimų atlikimą jau kalba neina, sunku ką nors padaryti
QUOTE(Spurgita @ 2009 01 26, 16:58) Bet jeigu tavo ūgis apie 1,6 m, tai tada ten vos pirštų galiukais galima dugną pasiekti, o apie kažkokį pratimų atlikimą jau kalba neina, sunku ką nors padaryti  Oi, aš aukštesnė, tai dugną turėčiau siekti.
QUOTE(MamaJudita @ 2009 01 26, 13:56) Norėjau paklausti, gal kuri žino, kokiuose sporto ar sveikatingumo klubuose Panevėžyje yra vandens aerobika. Impulse. Anskciau dar budavo Romantike. Kaip dabar - nezinau.
Einu į KIPU (prie ligoninės). Sumokėjau už treniruotes su kineziterapeutu. Šiaip sportuoti nepatinka, einu "iš reikalo" (problemėlės su stuburu)  Tačiau atsiliepimai geri. Fainas treneriukas, išstovi po 1,30-2val šalia ir aiškina kaip turiu ir ką atlikti. Jo vardas Arūnas Iš svetimų girdėjau daug gerų atsiliepimų apie jį- tai džiaugiuosi į geras rankas pakliuvusi
Gal galit kas pasakyti kokios kainos romantike?
aaagniete
2009 02 04, 14:30
nesenai girdejau kad vienkartinis 70 Lt
FoxLady
2009 02 08, 18:03
Na o kur butu pigiausia sportuoti panevezyje?
k-o-m-a
2009 02 10, 15:35
buvau nuejus i kipu pasibandyt pasportuot, tai patiko, zadu pirkt abonenta, tik va nepaklausiau tokio dalyko kiek kartu per savaite galeciau ten lankytis su menesiniu abonementu?  gal kas lankos ten ir zinos?
QUOTE(k-o-m-a @ 2009 02 10, 16:35) buvau nuejus i kipu pasibandyt pasportuot, tai patiko, zadu pirkt abonenta, tik va nepaklausiau tokio dalyko kiek kartu per savaite galeciau ten lankytis su menesiniu abonementu?  gal kas lankos ten ir zinos?  manau kiek norėsi (kasdien vsitiek nepatartina, o sekmadieniais nedirba  ), o kaina skirsis kuriuo metu nori- ar dienos, ar vakare. Pasiteirauk telefonu, pasakys tiksliau  46 88 06
drazdai
2009 02 19, 09:19
QUOTE(PUka @ 2009 01 13, 17:09) Pirmąją temą rasite čia I DALIS  Klubai Panevėžyje:"Pas Andželą" (nežinau tikslaus pavadinimo) Paltaroko m-klos patalpose "Energym" aerobikos šokių studija Molainių 15 "BodyFlex" Respublikos g. III a. "FITNESS GYM" Babilonas "KIPU" Sveikatingumo centras M. Tiškevičiaus g. 11 "ESI" Sporto klubas (virš Optikos) "Impuls" Sporto ir pramogu parkas Ir TAU Aerobikos klubas (Kristianos kieme) "Romantic in forma" Romantic viešbutis Energymus Aerobikos ir šokių studija "Romeo" Sporto klubas S.Daukanto 27 Amazonių sala Fitnesas Hermis Fitnesas ir kultūrizmas Fergym Fitnesas ir kultūrizmas Gilis Fitnesas ir kultūrizmas Sportonas Fitnesas ir kultūrizmas (Iris patalpose) ... visų tikrai nepaminėjau, tikiuosi sportuojantys papildys šį sąrašą temoje  Anželos klubo pavadinimas "ERVERA"
darijete
2009 02 19, 20:28
gal kas bande sportuoti Babilone kur yra sporto klubas?
Kaip begalvotum Panevežyje geriausias variantas sportuoti man atrodo impulse, jau vien todėl, kad gali pasirinkti kur eiti ir į aerobika ir į salę ir į baseiną. Aišku labai pikta kai taip brangina kainas (ypač to visos dienos) , bet kol leis galimybės tai tikrai rinksiuos impulsą, nes labai faina kai gali pamainyti treniruotes
darijete
2009 02 21, 23:44
QUOTE(aqva @ 2009 02 22, 00:42) Kaip begalvotum Panevežyje geriausias variantas sportuoti man atrodo impulse, jau vien todėl, kad gali pasirinkti kur eiti ir į aerobika ir į salę ir į baseiną. Aišku labai pikta kai taip brangina kainas (ypač to visos dienos) , bet kol leis galimybės tai tikrai rinksiuos impulsą, nes labai faina kai gali pamainyti treniruotes  mane nervina tik vienas dalykas aerobikos salese, kai pilna tokiu normaliu "pacankiu" kurios isivaizduoja, kad joms vis kazkas negerai... gerai kad bent jau impulsas ne visoms tokioms ikandamas
O gal gali biški plačiau pakomentuoti apie tas "pacankes", nes nelabai susigaudau ka norėjai tuom pasakyti  . ta prasme treniruotėm nepatenkitos ar trenerėmis ar kuom?
deimuxs
2009 02 22, 15:14
Noreciau ir as i impulsa eiti tik gaila kad vaiko neturiu kur deti  O dar ten papildomai uz aukle moket tai truputi per brangu
Nu jo ten reikia mokėti kiek žinau trys lt. dabar valanda, bet valandos neužtenka tai dar moki uz dvi, anksciau buvo pigiau tai karts nuo karto gerai budavo kai reikdavo. Bet dabar padare nuo 12 val. o budavo nuo 10 kaip ir treniruotė prasideda, o ir savaitgaliais nedirba.
QUOTE(Ramaschke @ 2009 02 21, 23:44) mane nervina tik vienas dalykas aerobikos salese, kai pilna tokiu normaliu "pacankiu" kurios isivaizduoja, kad joms vis kazkas negerai... gerai kad bent jau impulsas ne visoms tokioms ikandamas  Ash manau kad kaip tik gan normalios merginos ir moterys ateina, tikrai nejauciu kazkokio diskomforto...  Manau kiekvienas kaip save mato, taip ir aplinkui kiti atrodo...
aaagniete
2009 02 23, 12:20
Na, taip, malonu Impulse po treniruotes nueiti i baseina dar atsipalaiduoti ar pailseti ir t.t. Bet tik del aerobikos eiti i Impulsa neapsimoka visai ! tuo labiau kai visos zinome, kad ir tos pacios treneres dirba kitam klube, o ir kaina yra daug mazesne
As ir sutinku, kad visai normalios merginos renkasi, tikrai jokio diskomforto nesijaucia visai, jei kazko kazkas nepadaro ar neiseina nemaciau kad kas juoktusi ar ziuretu, kiekviena sau sportuoja ir viskas, tiek ryte tiek vakare. O del kainos tai nesutikciau, kad labiau i ana klubeli labiau apsimoka eiti. Ten tu treniruociu nedaug like yra, o ir trenere gal tik diana likus gal dar solve, o kaina paskaiciavus jei eitum tiek kartu kiek i impulsa ne ka skiriasi pvz nuo vidudienio abonimento tai va plius baseinas ir sale dar, o skirtumas didelis. Mano nuomone geriausia butu eiti ir i aerobika ir i treniruokliu sale tai vat tada  .
Sveikos, kaip sekasi sportuoti mergaites? Man tai jau ta pati muzika pas kai kurias treneres atsibodo juodai leidzia jau nuo senu laiku, net galva spaudzia jau. Man asmeniskai tai energijos sportui daug duoda muzika. Norejau paklausti gal kas einate i "IMPULS PUMP" treniruote? Kazkaip vis nedrystu ten nueiti sako labai stipri. Ar teisybe? Koks principas treniruotes? ACIU
Sveikos merginos, kaip sekasi sportuoti? Norejau paklausti gal kas einate i impulso treniruote "IMPULS PUMP"? gal galit pasakyti kas ten per treniruote? Ar labai sunku? Kas ten per principas? ACIU
QUOTE(aqva @ 2009 02 25, 07:31) Sveikos merginos, kaip sekasi sportuoti? Norejau paklausti gal kas einate i impulso treniruote "IMPULS PUMP"? gal galit pasakyti kas ten per treniruote? Ar labai sunku? Kas ten per principas? ACIU  Nebuvus sioje treniruoteje, tuo metu Bik`uose dviratuka minu  O Solveiga man kaip trenere  tai ir stengiuosi isvengti jos treniruociu
Oi netycia dvi issisiunte zinutes rode kad neissisiunte parasiau dar viena ir vel rode kad neissisiunte ir isjungiau, o dabar isijungiu tai ziuriu abi supiltos  Nu jo man irgi solveiga biski taip valdiskai labai atveda, jokios sypsenos neisspaus (nepalyginsi su diana), bet pati treniruote man jos patinka nes stipri tokia buna ir viskas greitai  ir jei kas mato, kad negerai daro tai pataiso visada. Gal tokio budo
QUOTE(aqva @ 2009 02 25, 07:23) Sveikos, kaip sekasi sportuoti mergaites? Man tai jau ta pati muzika pas kai kurias treneres atsibodo juodai leidzia jau nuo senu laiku, net galva spaudzia jau. Man asmeniskai tai energijos sportui daug duoda muzika. Norejau paklausti gal kas einate i "IMPULS PUMP" treniruote? Kazkaip vis nedrystu ten nueiti sako labai stipri. Ar teisybe? Koks principas treniruotes? ACIU  o tu kada lankai, dienini ar vakare? Muzika tai jo, kai man patinka koks tarpelis as "pasikraunu" ... siaip sunku kas liecia su aerobika, juk ten muzika spec. surinkta, ne jos pacios deliojasi, bet vis tiek imanoma pakaitalioti, galima juk nevien nauja kazka surasti, o bent jau neleistu treniruote is treniruotes ta pati. Nebuvus Pump nei karto. Solveigos, manau toks budas. Kai pirma karta pamaciau man ji labai salta pasirode. Bet per joga ji paaiskina kaip daryti kaip netaisyklingai ir pan. ... nu ir šypsena kartais pasirodo  Bet jai jaučiu labiau prie širdies jogos treniruotės nei aerobikos
QUOTE(PUka @ 2009 02 25, 15:22) o tu kada lankai, dienini ar vakare? Muzika tai jo, kai man patinka koks tarpelis as "pasikraunu" ... siaip sunku kas liecia su aerobika, juk ten muzika spec. surinkta, ne jos pacios deliojasi, bet vis tiek imanoma pakaitalioti, galima juk nevien nauja kazka surasti, o bent jau neleistu treniruote is treniruotes ta pati. Nebuvus Pump nei karto. Solveigos, manau toks budas. Kai pirma karta pamaciau man ji labai salta pasirode. Bet per joga ji paaiskina kaip daryti kaip netaisyklingai ir pan. ... nu ir šypsena kartais pasirodo  Bet jai jaučiu labiau prie širdies jogos treniruotės nei aerobikos  Einu ryte ir vakare kaip iseina  bet vakare labiau patinka bent jau stepas, o ABL patinka pirmadieni ryte pas trenere Sandra, gerai uzkaitina uzpakaliukus Gal pasidalinkim savo pamastymus apie sporta, kaip jums sekasi sportuoti, i kokias treniruotes einat ar i treniruoklius ar i aerobika, kiek laiko jau sportuojat ir ar matote rezultatus, ko tikites is sporto?
|
|