QUOTE(aqva @ 2009 02 25, 17:51) Einu ryte ir vakare kaip iseina  bet vakare labiau patinka bent jau stepas, o ABL patinka pirmadieni ryte pas trenere Sandra, gerai uzkaitina uzpakaliukus Gal pasidalinkim savo pamastymus apie sporta, kaip jums sekasi sportuoti, i kokias treniruotes einat ar i treniruoklius ar i aerobika, kiek laiko jau sportuojat ir ar matote rezultatus, ko tikites is sporto?   sutinku, pirmadieniais Sandros treniruotes tikrai neblogos, ypač po savaitgaliu atsipalaidavimų  Treniruoklių nelankau, turiu tokią nuouonę, jei esi patenkinta (ar daug maž patenkinta) savo svoriu tada taip, bet jei iki tenkintino svorio dar yra kur ką mesti tai treniruokliai netinka. Treniruokliai galima labai gražiai išryškinti norimas kūno formas, bet mano atveju dar reikia atsisakyti papildomo svorio Taigi lankau visą kitą kartu ir plaukimą retkarčiais. O ko tikėtis iš sporto kaip ne geresnės savijautos ir gražesnių figurų Ech, sportas geras dalykas, tik va kartais po atostogų kol vėl įsivažiuoji
O mano nuomone, jei tu sportuosi treniruokliu saleje pagal programa tai tikrai gali numesti svorio, zinau ne viena tokia. Taigi trenerei ir pasakai, kad nori numesti svori, tai ji ir sudaro pagal tai programa. Tik reikia daryti taisiklingai, greitai(nu ta prasme nesizvalgant pro langa po kiekvieno pratimo, aisku as pati taip megstu, bet taisysiuos  ) As ir noriu numesti svorio, bet kol nenustosiu valgyti ir nesutvarkysiu mitybos savo, tai zinau, kad nieko ir nebus, o kaip sunku tai ojojojoi.
QUOTE(aqva @ 2009 02 25, 20:59) O mano nuomone, jei tu sportuosi treniruokliu saleje pagal programa tai tikrai gali numesti svorio, zinau ne viena tokia. Taigi trenerei ir pasakai, kad nori numesti svori, tai ji ir sudaro pagal tai programa. Tik reikia daryti taisiklingai, greitai(nu ta prasme nesizvalgant pro langa po kiekvieno pratimo, aisku as pati taip megstu, bet taisysiuos  ) As ir noriu numesti svorio, bet kol nenustosiu valgyti ir nesutvarkysiu mitybos savo, tai zinau, kad nieko ir nebus, o kaip sunku tai ojojojoi. Taip sutinku - pagal Tau Asmeniškai tinkančią programą ir dirbant su lengvu svoriu ir greitai, bet didesnis efektas ir greitesnis rezultatas yra lankant step-aerobika Oi ... maistas tai skaudi tema, kaip viena draugė sako - "aš dietos laikausi kiekvieną dieną .................... kol neateina vakaras " aš tai nusistačiau sau datą ir sakiau griežtai be jokių nukrypimų laikysiuos, esu tai dariu pavyko, dabar vėl reikia grįžti
As tai nemoku tu dietu laikytis juodai kazkokiu specialiu, kai paklausai kaip ten kitos valgo tuos grykius 5 dienas su kefyru, ar ten zuvi su kopustais  tai cia ne man jau . Noreciau paprasciausiai susireguliuoti mityba kaip anksciau, bet drauges zodziai tavo tai jo auksiniai...as ir laikausi dietos tol kol valgyti issinoriu ir viskas ir tada vel isnaujo sakau sau ai nuo rytojaus siandien dar pavalgysiu ir taip kiekviena diena.
Gera tema uzvedet O jau tas pasakymas, kad dietos iki vakaro laikosi, tai irgi nerealus Kas del sporto, tai stengiuosi eiti i dviraciu treniruotes ir i stepus pas Diana, jei kada pasimuliuoju, tai savaitgali nueinu i sale...o siaip sportuoju, nes zhymiai geriau jauciuosi, nuotaika pakelia ir siaip sustipreju ir jauciu, kad ne taip viskas "dreba" ant kuno  O dar jei maisto kieki sumazhinciau is viso butu O siaip lb geras pastebejimas, kad sporto saleje daugiau raumenukus stiprini ir juos didini, tad jei turi antsvorio, reiktu su svoriais elgtis atsargiai, geriau jau daugiau laiko ant kardio treniruokliu praleisti, aisq, nebent su mazais svoriais po daug kartu darai, tada ir riebaliukas dega, o va aerobika, ypac intensyvi, oj koks geras prieshas riebaliukams
O manes dviraciai kazko tais nevelka  , turbut kad per daug sunku  O kaip tau dviratukai Kappa ar neauga per daug raumenukai? Vakar tik pakalbejom apie muzika, kad ta pacia leidzia, o siandien jau stepe skambejo naujas diskas.  Man patikdavo "TAU" klubeli muzika, tokia uzvelkanti nei per sunki nei per lengva tokia linksma.
QUOTE(aqva @ 2009 02 26, 21:18) O manes dviraciai kazko tais nevelka  , turbut kad per daug sunku  O kaip tau dviratukai Kappa ar neauga per daug raumenukai? Vakar tik pakalbejom apie muzika, kad ta pacia leidzia, o siandien jau stepe skambejo naujas diskas.  Man patikdavo "TAU" klubeli muzika, tokia uzvelkanti nei per sunki nei per lengva tokia linksma. NU kad nea...tik stipreja, kad ten svoriu nera, tai gal del to ir baisiai neauga tie raumenys...bent jau kiek su cm matavau, tai nuo pirmo karto sumazhejo o nepadidejo Aha, kazkoks naujas kompaktas vkr buvo  Bet ir nuvare nuo koju, slapia kai visciukas buvau O del dviraciu ash manau, kad tiesiog reikia priprasti...man pirmi kartai irgi sunkus buvo, db tai
FoxLady
2009 02 28, 15:04
Gal turite kokiu atsiliepimu apie sokiu studija Energym? Labiausiai domina go-go, gal zinote kokia kita studija kur gerai vestu sias treniruotes, ir kad tiktu pradedanciajai?
aaagniete
2009 03 04, 12:58
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 28, 17:04) Gal turite kokiu atsiliepimu apie sokiu studija Energym? Labiausiai domina go-go, gal zinote kokia kita studija kur gerai vestu sias treniruotes, ir kad tiktu pradedanciajai?  Klubely TAU jau vel vyks Latino treniruotes !  (kiek zinau Diana ves), labai smagi treniruote ir riebaliukai dega !
Spurgita
2009 03 04, 13:17
QUOTE(aaagniete @ 2009 03 04, 12:58) Klubely TAU jau vel vyks Latino treniruotes !  (kiek zinau Diana ves), labai smagi treniruote ir riebaliukai dega ! Kas čia per treniruotė?
Ardeine
2009 03 04, 14:28
QUOTE(Spurgita @ 2009 03 04, 15:17) Treniruote megstancioms sokti  šokių treniruotė kurios mrtu groja Lotynų Amerikos muzika, po tos treniruotes iseini linksmai pasisokusi ir gerai isprakaitavusi super dega riebaliukai, o kai pagalvoji kad jau pavasaris
Blondiaa
2009 03 04, 15:15
Aš manau, kad reikia pasirinkti sporto šaką, kuri prie širdies  ir tada reibaliukai geriau dega. man asmeniškai straksėjimai tikrai nepatinka, jau geriau svorius pakilnoti. nors ir antsvorio neturiu, bet palaikyti formas treniruoklių salė tinkamiausia
Ardeine
2009 03 04, 15:33
Na sutinku su tavimi, kad kiekviena turime rinktis tai kas labiausiai patinka  Man asmeniskai aerobika labiaupatinka, treniruokliai per daug monotonijos ir reikia tureti tvirta valia ten sportuojant  ir siaip manau, kad treniruokliai labiau tinka toms kurios tik palaiko formas jas dailina, o ne toms kurios nori numesti svorio Cia tik mano nuomone
Blondiaa
2009 03 04, 16:29
na negaliu ginčytis, kas yra geriau. tačiau klube, kur aš sportuoju, tikrai yra moteryčių, norinčių sulieknėti
QUOTE(Ardeine @ 2009 03 04, 16:33) Na sutinku su tavimi, kad kiekviena turime rinktis tai kas labiausiai patinka  Man asmeniskai aerobika labiaupatinka, treniruokliai per daug monotonijos ir reikia tureti tvirta valia ten sportuojant  ir siaip manau, kad treniruokliai labiau tinka toms kurios tik palaiko formas jas dailina, o ne toms kurios nori numesti svorio Cia tik mano nuomone  cia ne nuomone, o faktas  intensyviai judant- dega riebalai, darant pratimus- formuojamas kunas. Geriausia yra derinti siuos abu dalykus
QUOTE(aaagniete @ 2009 02 23, 13:20) Na, taip, malonu Impulse po treniruotes nueiti i baseina dar atsipalaiduoti ar pailseti ir t.t. Bet tik del aerobikos eiti i Impulsa neapsimoka visai ! tuo labiau kai visos zinome, kad ir tos pacios treneres dirba kitam klube, o ir kaina yra daug mazesne  jei ne palaptis, kuriame? nes as einu tik i aerobika, bet kasdien... mastau ar apsimoka ar ne.. QUOTE(aqva @ 2009 02 25, 08:23) Sveikos, kaip sekasi sportuoti mergaites? Man tai jau ta pati muzika pas kai kurias treneres atsibodo juodai leidzia jau nuo senu laiku, net galva spaudzia jau. Man asmeniskai tai energijos sportui daug duoda muzika.
o man isvis nuo muzikos priklauso 50 proc treniruotes... QUOTE(aqva @ 2009 02 25, 21:59) Tik reikia daryti taisiklingai, greitai(nu ta prasme nesizvalgant pro langa po kiekvieno pratimo, aisku as pati taip megstu, bet taisysiuos  ) siaip treniruokliuose, susidarius programa, visada, po kiekvieno pratimo, kurie kartojami kelis kartus, turi buti pertrauka po 1 min, taip kad nieko cia intensyviai nepadarysi, nekalbu apie kardiotreniruoklius. QUOTE(aqva @ 2009 02 26, 22:18) O manes dviraciai kazko tais nevelka  , turbut kad per daug sunku  O kaip tau dviratukai Kappa ar neauga per daug raumenukai? Vakar tik pakalbejom apie muzika, kad ta pacia leidzia, o siandien jau stepe skambejo naujas diskas.  Man patikdavo "TAU" klubeli muzika, tokia uzvelkanti nei per sunki nei per lengva tokia linksma. dviraciuose karta buvau, tai nezinau kas blogai buvo bet skaudejo pedas... todel buvo ne sportas o kancia  man visada mieliau stepas, o ypac pas Diana, kuri matosi stengiasi, ruosiasi, o ne atidirba savo ir viskas, kaip kad kitos (jokio rysio su sportuojanciomis, jokio atidumo, jokios nuotaikos) Gaila kad viena diena stepas buna vakare, kita- anksti ryte.. asmeniskai mano organizmas nespeja pailseti. O visus ABL ir PRESS pratimus galima atlikti sporto saleje Taip pat pradejus lankyti Impulsa, keista pasirode kad stepe sokiai keiciasi tik kas menesi  NUOBODU  Nes Vilniuje (aisku nesilyginsim su didmiesciu) sokio kombinacijos buvo keiciamos kasdien, ir kazkodel likdavo laiko atlikti ir pratimus po ju, ir pasokti visa "soki" nemazai kartu Kas dar Papildyta:Va, kas buvot per Valentino treniruote? noriu kai ko paklaust
QUOTE(Samit @ 2009 03 04, 21:21) Taip pat pradejus lankyti Impulsa, keista pasirode kad stepe sokiai keiciasi tik kas menesi  NUOBODU  Nes Vilniuje (aisku nesilyginsim su didmiesciu) sokio kombinacijos buvo keiciamos kasdien, ir kazkodel likdavo laiko atlikti ir pratimus po ju, ir pasokti visa "soki" nemazai kartu Va, kas buvot per Valentino treniruote? noriu kai ko paklaust  Manau kad shokiai reciau keiciasi, nes ne visos sportuojancios speja susigaudyti visame kame, ir tiesiog trenere bando prisitaikyti prie daugumos  Pati esu lankiusi Kaune sporto kluba, tai ten tik spek suktis, ir manau gal tiesiog kitas lygis treneriu, vis tiek didesni reikalavimai, daugiau visokiu seminaru, kursu ir pan. Pagaliau ir konkurencija, o cia Pnvz nlb ka gali rinktis... Gaila nebuvau per Valentina, kazkas intriguojancio ivyko
QUOTE(KAPPA @ 2009 03 05, 21:30) sokiai su kepurem ir languotais marskiniais  ... pati nebuvau, bet tokia programa turejo buti .
QUOTE(Samit @ 2009 03 04, 22:21) jei ne palaptis, kuriame? nes as einu tik i aerobika, bet kasdien... mastau ar apsimoka ar ne.. Tai cia TAU klubelyje, anksciau ten lankiau ir istikro labai patiko, nuvaziuoji jau su apranga pasportuoji ir namo, bet kai pabandziau impulse sportuoti tai patikio labiau vien del to, kad gali nueiti ir i baseina ir i treniruociu sale, nu aisku ir aplinka visa. Tik tu zmoniu daugybe tai  , o dar tos bobutes  dabar jau nieko pripratau, bet pradzioje tai kazkaip nekas buvo. Nieko pries jas neturiu pati tokia busiu, bet keista kad pas jas STOP  tai jau nera, visiskai nei gedos nei kazkokio susivarzymo duse ar persirengimo kambaryje.
QUOTE(PUka @ 2009 03 05, 21:52) sokiai su kepurem ir languotais marskiniais  ... pati nebuvau, bet tokia programa turejo buti . Geras, kaip smagu, ash mat kaip tik ta savaite buvo abonimenta sustabdzius, tai atsilikau nuo gyvenimo QUOTE(aqva @ 2009 03 05, 21:58) Nieko pries jas neturiu pati tokia busiu, bet keista kad pas jas STOP  tai jau nera, visiskai nei gedos nei kazkokio susivarzymo duse ar persirengimo kambaryje. Bet gal tos bobutes bent jau dushuose intym.vietu, koju ir pazhastu nesiskuta
Per valentinke taip buvo sokiai, bet su kepure ir languotais marskiniais buvo tik trenere ir dar viena  Tik padare foto, o kur ieskot nezinau  sake i intera ides O bobutes tai man netrukdo, as i ju plikinejima nekreipiu demesio  Tik va nepatinka kai step'e stepus vienas prie kito susideda mergos, tai nei kur pasokti  nebent vietoj stipset  o jei dar kokia nemokanti salia, tai ir avariju gali buti O del tu nauju merginu sokyje, tai jei kasdien butu naujas sokis, tai visos vienodai nemoketu, o dabar gaunasi tas pats sokis, as ji jau atmintinai zinau, o kitos tik mokosi, irgi nesamone Beje, KAPPa, maciau tave siandien, oranzine buvai
QUOTE(Samit @ 2009 03 05, 23:42) Tik va nepatinka kai step'e stepus vienas prie kito susideda mergos, tai nei kur pasokti  nebent vietoj stipset  o jei dar kokia nemokanti salia, tai ir avariju gali buti Bet tai kaip tu tuos stepus susidesi kitaip kai susirenka 15 zmoniu  kitaip ir neimanoma. As tai kai atsimenu kaip budavo TAU klubelyje, kai susiringdavo pilna sale, o ta sale tai mazute, tai va tada tai patikekit budavo stepas prie stepo, uztai man dabar visai neatrodo ta situacija tokia bloga  Arba dar nepasitaike taip, kad trugdytu sale stovinti  O tos kur ateina nemokancios dar, ar tai pirma karta tai as jas tik nuosirdziai uzjauciu nes paciai teko ta pati patirti ka reiskia stepas pirma karta  galvojau kad niekada nebeisiu i stepa  uztai dabar jas labai suprantu, nesupykciau ir uz avarija.
QUOTE(Samit @ 2009 03 05, 22:42) Beje, KAPPa, maciau tave siandien, oranzine buvai   vakar buvo mintis nusipirkti maikona su Kappa, is viso nebutu problemu atpazhinti  o kaip man jus atpazhinti? QUOTE(aqva @ 2009 03 06, 00:32) Bet tai kaip tu tuos stepus susidesi kitaip kai susirenka 15 zmoniu  kitaip ir neimanoma. As tai kai atsimenu kaip budavo TAU klubelyje, kai susiringdavo pilna sale, o ta sale tai mazute, tai va tada tai patikekit budavo stepas prie stepo, uztai man dabar visai neatrodo ta situacija tokia bloga  Arba dar nepasitaike taip, kad trugdytu sale stovinti  O tos kur ateina nemokancios dar, ar tai pirma karta tai as jas tik nuosirdziai uzjauciu nes paciai teko ta pati patirti ka reiskia stepas pirma karta  galvojau kad niekada nebeisiu i stepa  uztai dabar jas labai suprantu, nesupykciau ir uz avarija.   ash irgi prisimenu kaip kaune i kluba Fankas susirinkdavo ne viena desimtis paneliu, o salyte mazhesne uz Impulso, tai budavo , kad turi sau pora metru ir dziaukis  Esme yra tame, kad dazniausiai ne visos moka susideti tuos stepus, reikia shachmatais, graziai, oj kiek vietos atsirastu
QUOTE(aqva @ 2009 03 06, 01:32) Bet tai kaip tu tuos stepus susidesi kitaip kai susirenka 15 zmoniu  kitaip ir neimanoma. As tai kai atsimenu kaip budavo TAU klubelyje, kai susiringdavo pilna sale, o ta sale tai mazute, tai va tada tai patikekit budavo stepas prie stepo, uztai man dabar visai neatrodo ta situacija tokia bloga  Arba dar nepasitaike taip, kad trugdytu sale stovinti  O tos kur ateina nemokancios dar, ar tai pirma karta tai as jas tik nuosirdziai uzjauciu nes paciai teko ta pati patirti ka reiskia stepas pirma karta  galvojau kad niekada nebeisiu i stepa  uztai dabar jas labai suprantu, nesupykciau ir uz avarija.  va kaip kappa sako reikia sachmatais, kitakart pamastau kad visgi trenere galetu pagelbeti kai mato kad jau daaaug susirenka, bet.. As ant naujokiu nepykstu  tik jei jau maisytusi, tai  geriausia kai naujokes ateina ir i prieki atsistoja  as net ir gerai mokedama ne visada dristu prieky atsistoti QUOTE(KAPPA @ 2009 03 06, 10:00) o kaip man jus atpazhinti? Dar ne tokia sena, kad i mane reiktu kreiptis jus
QUOTE(Samit @ 2009 03 06, 11:15) va kaip kappa sako reikia sachmatais, kitakart pamastau kad visgi trenere galetu pagelbeti kai mato kad jau daaaug susirenka, bet.. As ant naujokiu nepykstu  tik jei jau maisytusi, tai  geriausia kai naujokes ateina ir i prieki atsistoja  as net ir gerai mokedama ne visada dristu prieky atsistoti Dar ne tokia sena, kad i mane reiktu kreiptis jus  Ash ta pati pagalvojau, kad trenere galetu paaiskinti, kad visos shachmatukais sustojam, nes isivaizduoju kad pirma karta atejus nlb supranti kur kaip reikia stoveti ir pan. Oj ash daugiskaita i visas kreipiausi  nes cia kazkada anksciau viena panele irgi greitai mane atpazhino
Ardeine
2009 03 06, 14:45
[quote=Samit,2009 03 04, 23:21] Taip pat pradejus lankyti Impulsa, keista pasirode kad stepe sokiai keiciasi tik kas menesi  NUOBODU  Nes Vilniuje (aisku nesilyginsim su didmiesciu) sokio kombinacijos buvo keiciamos kasdien, ir kazkodel likdavo laiko atlikti ir pratimus po ju, ir pasokti visa "soki" nemazai kartu Tai, kad kas menesi yra keiciama kombinacija yra normalu. Mano teta yra aerobikos trenere tai seminaruose joms pataria netgi kas puse metu keisti kombinacijas. Juk kai moki kombinacija geriau pasportuoji didesne nauda, o jei nemoki grybauji ir jokios naudos is to, po to merginos iseje is treniruotes ir sako lieva buvo net nesusilau  Man tai patinka Dianos stepo treniruotes tik pas ja as vaikstau i Tau klubeli nes impulsas man perbrangu
O kiek dabar kainuoja TAU klubeli sportuoti? Ir kaip ten su treniruotemis ar nesijaucia trukumo juk visos impulse veda sakau gal labai ten sumazejo  ?
Ardeine
2009 03 07, 17:39
QUOTE(aqva @ 2009 03 07, 11:56) O kiek dabar kainuoja TAU klubeli sportuoti? Ir kaip ten su treniruotemis ar nesijaucia trukumo juk visos impulse veda sakau gal labai ten sumazejo  ? 12 kartu per men 105lt (vakare rytinis 95lt). o zmoniu tai netruksta sakyciau ir treniruociu ivairiu yra galima pasirinkti kokiu nori ir stepas ir funkcine, latino akdt ir t.t.  Ir patinka dar tai, kad kai vakare negaliu nueiti pasportuoti antrdieni ketvirtadieni galiu nueiti su dukryte i treniruote Mama ir vaikas
tikryte
2009 03 08, 14:00
Aš, kaip ir anksčiau rašiau, sportuoju klube TAU ir man ten labai patinka. Kartais, kai dėl įvairiausių priežaščių neišeina nueiti ilgesnį laiko tarpą, pradedu ilgėtis jo. Patinka tai, kad mažas ir jaukus klubas su geranoriškom trenerėm. Visos trenerės, kiek teko matyti, ir pataiso ir pataria kaip ką reikia teisingai daryti QUOTE(aqva @ 2009 02 26, 21:18) Vakar tik pakalbejom apie muzika, kad ta pacia leidzia, o siandien jau stepe skambejo naujas diskas. Galvojat trenerės neskaito supermamos?  Skaito
Gal kas zhinot kokios pirmadienio ryta treniruotes Impulse vyksta? zhinau kad 10 ir 12 val berods yra treniruotes, tik kokios  neatidaro Impuls puslapio
QUOTE(KAPPA @ 2009 03 08, 21:22) Gal kas zhinot kokios pirmadienio ryta treniruotes Impulse vyksta? zhinau kad 10 ir 12 val berods yra treniruotes, tik kokios  neatidaro Impuls puslapio  Kappa 12 nera , tik 10 val aerobikos saleje .
Brigittee
2009 03 11, 14:09
sveiki, kas galetu parasyti kur gaima lankyti joga panevezyje?
QUOTE(Brigittee @ 2009 03 11, 14:09) sveiki, kas galetu parasyti kur gaima lankyti joga panevezyje? Impulse  daugiau nzn
Ardeine
2009 03 11, 14:42
QUOTE(Brigittee @ 2009 03 11, 16:09) sveiki, kas galetu parasyti kur gaima lankyti joga panevezyje? siaip klube ir tau yra renkama grupe jogos antradieni ketvirtadieni nuo 9 val, o dar kiek zinau, jei nepasikeite romantike savo studija turi Nerijus , jo uzsiemimai man labai patiko tikras jogas, o ne koks megejas pabandyk gal patiks [url=http://www.holytherapy.com/lt]
Ardeine
2009 03 11, 22:02
QUOTE(aaagniete @ 2009 03 04, 14:58) Klubely TAU jau vel vyks Latino treniruotes !  (kiek zinau Diana ves), labai smagi treniruote ir riebaliukai dega ! o gal zinai kada prades vesti latino nes kol kas kaip ir nevyksta
Diana matyt tikrai cia skaito nes stepo kombinacijos pradejo daznai keistis  :
QUOTE(Samit @ 2009 03 12, 19:58) Diana matyt tikrai cia skaito nes stepo kombinacijos pradejo daznai keistis  : Mums tai i nauda  visiems linksmiau ir Dianai idomiau
aaagniete
2009 03 12, 23:10
QUOTE(Ardeine @ 2009 03 12, 00:02) o gal zinai kada prades vesti latino nes kol kas kaip ir nevyksta  Nuo kovo 18 d. 18:30 val. LATINO !
Galetu ir Impulse truputi paivairinti tvarkarasti...tik Dianai vienai jauciu per sunku butu visas treniruotes atlaikyti
Ardeine
2009 03 13, 13:30
QUOTE(aaagniete @ 2009 03 13, 01:10) Nuo kovo 18 d. 18:30 val. LATINO !  aciu uz informacija lauksime treciadienio  o i kokias treniruotes tu vaikstai?
tikryte
2009 03 13, 13:33
trečiadienį ir aš bandysiu ateiti į Latino treniruotę o aaagniete, man atrodo, aš pažystu
Ardeine
2009 03 13, 13:35
QUOTE(KAPPA @ 2009 03 13, 11:10) Galetu ir Impulse truputi paivairinti tvarkarasti...tik Dianai vienai jauciu per sunku butu visas treniruotes atlaikyti  o tai kitos treneres nepatinka ar siaip tik i Dianos trenirutes vaikstai? o impulse per mazas treniruociu pasirinkimas? tai reikia keisti kluba
QUOTE(Ardeine @ 2009 03 13, 13:35) o tai kitos treneres nepatinka ar siaip tik i Dianos trenirutes vaikstai? o impulse per mazas treniruociu pasirinkimas? tai reikia keisti kluba  Na dar dviraciai labai patinka  Ir kai Sandros nebuvo, tai ir Inga, ir Diana lb shauniai ja pavadavo  o kitos treneres kaip treneres, tik per mazhai iskamuoja per treniruotes  o Impulse zhymiai patogiau sportuoti, nlb yra is ko daugiau rinktis, romantikas per brangus, o kiti klubai gali pasiulyti arba aerobika, arba tik treniruokliu sale...
QUOTE(KAPPA @ 2009 03 13, 10:10) Galetu ir Impulse truputi paivairinti tvarkarasti...tik Dianai vienai jauciu per sunku butu visas treniruotes atlaikyti  jo, nematau kitos treneres kuri prilygtu jai, ir profesionalumu ir nuotaika (bendravimas su aplinka duoda labai silta atmosfera) Einu i Ingridos stepa, bet ji pradejo tokias elementarias kombinacijas daryti, kad nuobodu  ir siaip jokio bendravimo su sokanciomis Ir apskritai, vasara idomu liks kiek nors tu treniruociu? Ar zadat sportuoti per vasara? QUOTE(KAPPA @ 2009 03 13, 16:07) Na dar dviraciai labai patinka  Ir kai Sandros nebuvo, tai ir Inga, ir Diana lb shauniai ja pavadavo  o kitos treneres kaip treneres, tik per mazhai iskamuoja per treniruotes  o Impulse zhymiai patogiau sportuoti, nlb yra is ko daugiau rinktis, romantikas per brangus, o kiti klubai gali pasiulyti arba aerobika, arba tik treniruokliu sale...  As nors nebeeinu nei i baseina, nei i sporto sale, bet visvien man kazkaip ten geriausia  pagalvojus, kad jei kaip "TAU" nebutu kur nusiprausti, tai
Ardeine
2009 03 13, 19:26
[o aaagniete, man atrodo, aš pažystu  [/quote] o is kur tu ja pazysti gal lankote tas pacias treniruotes  kada tu sportuoji rytais ar vakarais? ir i kokias treniruotes dazniausiai eini? Papildyta:[As nors nebeeinu nei i baseina, nei i sporto sale, bet visvien man kazkaip ten geriausia  pagalvojus, kad jei kaip "TAU" nebutu kur nusiprausti, tai  [/quote] jei tu turi omeny klubeli ,,Ir tau" tai visai normalus ten dusai yra zinoma impulso prabangai neprilygsta bet nusiprausti yra kur
QUOTE(Samit @ 2009 03 13, 18:15) Ir apskritai, vasara idomu liks kiek nors tu treniruociu? Ar zadat sportuoti per vasara? Man irgi buvo kilusi mintis, kaip vasara vyksta treniruotes...pernai tai vasara nejau i sporto kluba, kazkaip ir taip veiklos vasara uztenka, tad tikriausaii ir shiemet liepa ir rugpjuti apleisiu  nebent 10 kartu issipirksiu ir bus sociai
tikryte
2009 03 14, 13:57
QUOTE(Ardeine @ 2009 03 13, 19:26) kada tu sportuoji rytais ar vakarais? ir i kokias treniruotes dazniausiai eini?  Lankau antradieniais ir ketvirtadieniais 11 val. užsiėmimus "Mama ir vaikas". Galvoju vakarais pradėti lankyti Latino ir dar kokią nors
Ardeine
2009 03 14, 16:41
QUOTE(tikryte @ 2009 03 14, 15:57) Lankau antradieniais ir ketvirtadieniais 11 val. užsiėmimus "Mama ir vaikas". Galvoju vakarais pradėti lankyti Latino ir dar kokią nors  ,,mama ir vaikas" jau per silpna? as siaip paivairinti nori?
tikryte
2009 03 14, 21:04
QUOTE(Ardeine @ 2009 03 14, 16:41) ,,mama ir vaikas" jau per silpna? as siaip paivairinti nori? paivairinti
Brigittee
2009 03 14, 22:18
QUOTE(Ardeine @ 2009 03 11, 15:42) siaip klube ir tau yra renkama grupe jogos antradieni ketvirtadieni nuo 9 val, o dar kiek zinau, jei nepasikeite romantike savo studija turi Nerijus , jo uzsiemimai man labai patiko tikras jogas, o ne koks megejas pabandyk gal patiks [url=http://www.holytherapy.com/lt] o gal zinai romantike kainas? nes lb noreciau kad apie 100 butu kazkur, impulses kiek girdejau 220 , tai man brangoka.
|
|