QUOTE(kiti22 @ 2011 01 13, 23:06) labas,visai nieko istikruju nieko beveik nepavargau. buvo labai lengva treniruote,sake palengvinta buvo po svenciu sugryzusioms  . tos pilateso treniruotes sako geros,nes tau atrodo nieko nesijucia,, o is tikruju raumenukai stipreja. db rytoj eisiu 10 val i latino,ir dar jei pakelsiu eisiu sestadieni i pilatesa su inventorium. treniruociu yra ivairiu ten atsiverskit puslapi "ir tau" ten viskas aprasyta arba nueikit i pati kluba ir jums viska papasakos labai faini trenere  man sis klubs patiko vien pabedravus  ziuresiu kaip bus toliau Sveikute, Gal zinai kaip ta treniruote su vaiku klube "Ir tau"?
mukumuku
2011 08 26, 20:29
DIANOS sporto klube Impuls nebebus  ..eina sau kaip gaila. Kaip tik šiandien ji pati po treniruotės mums pasakė  , ech..kaip gaila..dauguma mūsų labai nusiminė  . O taip patiko jos STEP treniruotė  , tai buvo kažkas tokio, kur galėdavai išsikraut, atsiduot visam šokiui, muzikai  ..žodžiu, sunku bus dabar, nes niekas kitas jos taip nepakeis  . DIANA, mums tavęs labai trūks
Tigrine*
2011 08 27, 00:47
QUOTE(mukumuku @ 2011 08 26, 21:29) DIANA, mums tavęs labai trūks  Eina sau, ir man kaip gaila  ... Ir ne tik man, o visoms, su kuriomis teko kalbėtis... Aš irgi šnd ryte sužinojau iš vienos klubiokės, kad JOS nebebus, ir iki šiol negaliu atsigaut... Tikrai niekas neatstos JOS treniruočių  , visos Jos treniruotės buvo pačios fainiausios, nes Ji savo darbui atiduodavo visą širdį, ir to be galo trūks  ... Dianos treniruotės buvo tos, kurių aš visada labai laukdavau ir eidavau kaip į šventę, nes ji vienintelė sugebėdavo taip visus nuteikti, kad sportas tapdavo ne sunkiu darbu, o didžiuliu malonumu! Ech, ir pasirodo, Ji šiandien vakare vedė treniruotę... Aš taip ir jaučiau... ir kaip dabar gaila, kad negalėjau vakare ateiti... Na nejaugi Jos jau kitą savaitę nebebus??? Supykau ant Impulso, kad negali išlaikyti tokios superinės trenerės, ir dabar pasibaigus abonementui dar reikės labai gerai pagalvoti, ar aš dar norėsiu ten eit sportuot, nors Impulsas arčiausiai namų... Ar tik nereikės persibazuot pas ją į klubelį... Nes nuo šiol noras eit sportuot į Impulsą visiškai dingo  ... DIANA, AČIŪ TAU  , mums Tavęs tikrai labai labai trūks!...  
Šindila
2011 08 27, 12:10
QUOTE(mukumuku @ 2011 08 26, 21:29) DIANOS sporto klube Impuls nebebus  ..eina sau kaip gaila. Kaip tik šiandien ji pati po treniruotės mums pasakė  , ech..kaip gaila..dauguma mūsų labai nusiminė  . O taip patiko jos STEP treniruotė  , tai buvo kažkas tokio, kur galėdavai išsikraut, atsiduot visam šokiui, muzikai  ..žodžiu, sunku bus dabar, nes niekas kitas jos taip nepakeis  . DIANA, mums tavęs labai trūks  nu cia tai naujiena  virpa sirdis beskaitant  tai kur ji bus? ir tau? jauciu kad ir as i impulsa nebeisiu nes pas kitas treniruotes man neidomiios  o gal dar rasykim impulsui kad darytu kazka?????
mukumuku
2011 08 27, 21:55
Tai vat merginos, gaila tikrai, kad netenkam vienos iš geriausių trenerių Impulse  . Ech.., negaliu..norisi tik  . Aš taip visą vasarą laukiau, kad tik greičiau ateitų ruduo vien dėl jos STEP treniruotės, pasiilgau tos geros, užvedančios muzikos, tų nerealių kombinacijų..nu žodžiu  ..nežinau, kaip čia dabar bus..
QUOTE(mukumuku @ 2011 08 26, 20:29) DIANOS sporto klube Impuls nebebus  ..eina sau kaip gaila. Kaip tik šiandien ji pati po treniruotės mums pasakė  , ech..kaip gaila..dauguma mūsų labai nusiminė  . O taip patiko jos STEP treniruotė  , tai buvo kažkas tokio, kur galėdavai išsikraut, atsiduot visam šokiui, muzikai  ..žodžiu, sunku bus dabar, nes niekas kitas jos taip nepakeis  . DIANA, mums tavęs labai trūks  Na va, pagaliau sulaukiau paskutinės žinios, dėl kurios galutinai nusprendžiau atsisveikinti su Impulsu  Iš pradžių Solveigai atiduotos baikų treniruotės, vasaros metu nepaliko nei vieno iškraunančio ir beprotiškai užvedančio Dianos , dabar visai Dianos treniruočių nebuvimas....  Žodžiu, Diana, pasimatysim pas jus klube, kuris man gerokai arčiau namų ir malonesnės treniruotės  Gerai, kad sesutė, kuri praeitą savaitę pabandė sportą klube, nenusipirko abonento. Dabar bazuosimės abi pas Dianą
Šindila
2011 08 29, 15:48
QUOTE(Oraia @ 2011 08 29, 16:26) Na va, pagaliau sulaukiau paskutinės žinios, dėl kurios galutinai nusprendžiau atsisveikinti su Impulsu  Iš pradžių Solveigai atiduotos baikų treniruotės, vasaros metu nepaliko nei vieno iškraunančio ir beprotiškai užvedančio Dianos , dabar visai Dianos treniruočių nebuvimas....  Žodžiu, Diana, pasimatysim pas jus klube, kuris man gerokai arčiau namų ir malonesnės treniruotės  Gerai, kad sesutė, kuri praeitą savaitę pabandė sportą klube, nenusipirko abonento. Dabar bazuosimės abi pas Dianą  as sprendziu toki pat klausima, ar ten geriau pas ja? ar persirengimo kabinos, erdve ir pan neprastesnes nei impulse? nes kaina palyginus nemaza, kaip tik uz uzsiemimus,,,
QUOTE(Šindila @ 2011 08 29, 15:48) as sprendziu toki pat klausima, ar ten geriau pas ja? ar persirengimo kabinos, erdve ir pan neprastesnes nei impulse? nes kaina palyginus nemaza, kaip tik uz uzsiemimus,,, Na, kadangi aš nei į treniruoklių salę, nei į baseiną nevaikštau, tai man jokio skirtumo- man svarbu geri grupiniai užsiėmimai ir gera trenerė. Be Dianos Impulso aerobikos salėję nelabai tokių ir yra (čia mano asmeninė nuomonė). Internete nuotraukas pažiūrėjus salė atrodo erdvi, persirengimo kabariai nauji ir tvarkingi. Reikės poryt žvalgytyves surengti klube "Ir tau".
Šindila
2011 08 29, 16:58
Lauksiu atsiliepimu  nes dabar metausi kur eiti.... man treniruokliu sale budavo uzsiemimu papildymas, arba tiesiog biski to biski ano... varijodavau. Bet praktiskai del dianos stepo ten lankiau,,, idomu kodel ji nebenori impulse dirbti  :
Gal kas galėtumėte pasidalinti savo patirtimi dėl Jogos užsiėmimų Panevėžyje? Kur lankot ar lankėt, kurie mokytojai geriausi ir pan. Ačiū iš anksto
Jau nuo pirmadienio (09.05) atvirų dųrų savaitė Aerobikos ir sveikatingumo klube IR TAU. Ateikite ir sportuokime kartu! Smulkesnė informacija www.irtau.lt
Šindila
2011 09 05, 07:30
QUOTE(IrTau @ 2011 09 03, 23:11) Jau nuo pirmadienio (09.05) atvirų dųrų savaitė Aerobikos ir sveikatingumo klube IR TAU. Ateikite ir sportuokime kartu! Smulkesnė informacija www.irtau.lt reiks apsilankyti, apsiuostineti
QUOTE(IrTau @ 2011 09 03, 22:11) Jau nuo pirmadienio (09.05) atvirų dųrų savaitė Aerobikos ir sveikatingumo klube IR TAU. Ateikite ir sportuokime kartu! Smulkesnė informacija www.irtau.lt  Gal dar spėsiu kažką išbandyti
QUOTE(impulsas @ 2011 06 22, 16:16) Tos senos akcijos vis dar galioja. Sporto klube jums jau aišku nieko nepasiūlys, bet jei jungsitės prie gupės liepos mėnesį dar galėsite pasinaudoti pasiūlymu. I ka kreiptis, kad sportuoti Panevezio impulse pigiau, uz 123 Lt ? Parasiau nariui "Impulsas" asmenine zinute, bet atsakymo jokio.
QUOTE(Svaike @ 2011 09 10, 07:18) I ka kreiptis, kad sportuoti Panevezio impulse pigiau, uz 123 Lt ? Parasiau nariui "Impulsas" asmenine zinute, bet atsakymo jokio. Gal kartais jo dezhute pilna, siaip visada atsako, pabandyk dar karta parasyti, nes daugiau nera i ka kreiptis, nebent pati kreipsies i VIlniaus Impulso vadybininke, sudarysi 5 zmoniu grupe ir galesit sportuoti pigiau
Tigrine*
2011 09 13, 23:53
QUOTE(IrTau @ 2011 09 03, 23:11) Jau nuo pirmadienio (09.05) atvirų dųrų savaitė Aerobikos ir sveikatingumo klube IR TAU. Ateikite ir sportuokime kartu! Smulkesnė informacija www.irtau.lt
Labai ačiū už kvietimą, kuriuo mielai pasinaudojome! Tikrai gera ir smagu buvo pas jus sportuoti  , būtinai apsilankysime ir vėl!
meduolytee
2011 09 15, 17:28
Eina sau..... jei buciau iki vakar suzinojus, kad Diana nebedirbs Impulse - nebuciau metams pirkus abonimento Dianos, Sandros nebera. ............ Baikus Solveiga veda, kazin ar Inga tures baiku treniruotes????? Kazin kas Dianos vietoje bus aerobikos saleje? O baikuose?????? Raso, kad impulso puslapyje, kad keisis nuo devynioliktos dienos tvarkarasti. Idomu, kas tas treniruotes ves
Tigrine*
2011 09 16, 00:15
QUOTE(meduolytee @ 2011 09 15, 18:28) Eina sau... jei buciau iki vakar suzinojus, kad Diana nebedirbs Impulse - nebuciau metams pirkus abonimento  Dianos, Sandros nebera. ............ Baikus Solveiga veda, kazin ar Inga tures baiku treniruotes????? Kazin kas Dianos vietoje bus aerobikos saleje? O baikuose?????? Tai užtai užeikit čia dažniau pasiskaityt, jei nenorit netikėtumų po ilgesnio laiko  ... Jau daug kas skundžiasi, kad nebūtų pirkę, jei būtų žinoję!.... Inga baikus juk ir dabar nemažai veda, turbūt ves juos ir toliau, čia gal tik per vasarą buvo grafikas pakeistas ir pridėtos Solveigos treniruotės. Na bet juk jos buvo skirtos pradedantiesiems (su viena "širdele"), tai nereik tikėtis, kad bus tokios stiprios kaip kitos... Juk kai kam reikia intensyvių, kai kam - ne tokių stiprių treniruočių  , o dviračiuose tas intensyvumas ypač jaučiasi... Taip, tvarkaraštis pagaliau keisis, tik Impulsas kažkodėl visiškai nesistengia jo anksčiau paskelbt - nervina, kad laukiama iki paskutinės dienos  , nors jis jau niekam ne paslaptis... Tikėkimės, galbūt pačiam klube jis jau rytoj bus iškabintas ar bent jau registratūroj bus......  Taigi dar šiek tiek palaukim ir viską sužinosim, kas ir kokias ves treniruotes... Aš galvoju, turbūt kol kas visos tos pačios likusios trenerės dalinsis tą grafiką. Gal kada ateity ir nauja kokia trenerė(-is) atsiras, gal ir Sandra dar sugrįš (juk buvo čia kažkada parašiusi  ). Tik va Dianos jau niekas taip nebepakeis.....  ......
QUOTE(Kristigri @ 2011 09 16, 00:15) Taigi dar šiek tiek palaukim ir viską sužinosim, kas ir kokias ves treniruotes... Aš galvoju, turbūt kol kas visos tos pačios likusios trenerės dalinsis tą grafiką. Gal kada ateity ir nauja kokia trenerė(-is) atsiras, gal ir Sandra dar sugrįš (juk buvo čia kažkada parašiusi  ). Tik va Dianos jau niekas taip nebepakeis.....  ...... Treniruociu tvarkarastis jau buvo vakar ty ketvirtadieni Impulse pakabintas. Atsirado velesnes treniruotes 19 val.
Šindila
2011 09 16, 11:56
QUOTE(KAPPA @ 2011 09 16, 11:01) Treniruociu tvarkarastis jau buvo vakar ty ketvirtadieni Impulse pakabintas. Atsirado velesnes treniruotes 19 val. ar matei kas pakeicia diana ? ar visos issidalinusios treniruotes?
QUOTE(Šindila @ 2011 09 16, 11:56) ar matei kas pakeicia diana ? ar visos issidalinusios treniruotes? Kiek atsimenu aerobikos saleje treniruotes ves Erika, Irina, Ingrida lyg dar Solveiga..
Diana penktadieni irasyta i nauja Impuls tvarkarashti
Šindila
2011 09 19, 14:38
Neskurdus tvarkarastis  : Nematau dianos vardo visai  :
QUOTE(Šindila @ 2011 09 19, 14:38) Neskurdus tvarkarastis  : Nematau dianos vardo visai  : Tikrai neskurdus Istryne  nes tuo metu kai rasiau, tai buvo
Šindila
2011 09 28, 16:22
Gal kas gali pasakyti kaip Irinos stepas? Kurios treneres lygis mazdaug, mat visu treneriu stepe buvau o jos- dar ne...
QUOTE(Šindila @ 2011 09 28, 16:22) Gal kas gali pasakyti kaip Irinos stepas? Kurios treneres lygis mazdaug, mat visu treneriu stepe buvau o jos- dar ne... Solveigos lygis. Toli net iki Erikos, o iki Dianos iš viso patyliu...
gazele77
2011 09 29, 21:04
Kiek zinau Irina stepo treniruotes neveda  . Jos treniruote yra step interval. O tai du skirtingi dalykai  ir nesulyginami
Šindila
2011 09 29, 21:26
gazele77
2011 09 29, 21:43
QUOTE(Šindila @ 2011 09 29, 22:26) Deja klystat.Geriau sakykit,kad trenere nepatinka o ne treniruote
QUOTE(Šindila @ 2011 09 29, 21:26) Tikrai taip O stepas su intervalais vienais metais ir pas Dianą buvo, išsikraudavom ne mažiau. O čia nebuvo nei to stepo, nei tų intervalų- pastriksėjus bemaž 30 min.atlikom vieną pratimą su ganteliukais, dar po 10 min.vienas pratimas kojoms, ir pabaigoje pratimas pilvui. Visa treniruotė gavosi apšilimas ir tiek. QUOTE(KAPPA @ 2011 09 29, 21:46) Tikiu, kad buvo gerai. mano nuomone, šiuo metu į stepą verta eiti tik pas ją. O dėl palaikymo, tai mes palaikom. Todėl ir einam į naujas treniruotes, bandom ir žiūrim, kur verta ateityje eiti, o kur ne
Šindila
2011 09 30, 06:53
QUOTE(gazele77 @ 2011 09 29, 22:43) Deja klystat.Geriau sakykit,kad trenere nepatinka o ne treniruote   savo numones apie ja nesakiau, nes kaip minejau dar nebuvau jos treniruoteje,,,, QUOTE(KAPPA @ 2011 09 29, 22:46) Naujosios treneres labai gerai jegos treniruotes veda  o viskas su patirtimi ateina, juk Diana aerobikai kiek metu atidavus, nuosirdziai dirba, tai ir rezultatas matosi. Palaikykit naujasias treneres, kurios matosi labai stengiasi  apie kpokias naujas cia kalbat?
QUOTE(Šindila @ 2011 09 30, 06:53) apie kpokias naujas cia kalbat?  Na cia apie Erika ir Irina, gal jos ir ne naujos, bet ash kai grizhus po ilguju atostogu, tai man jos naujos
Tigrine*
2011 10 06, 23:52
QUOTE(KAPPA @ 2011 09 29, 22:46) Naujosios treneres labai gerai jegos treniruotes veda  o viskas su patirtimi ateina, juk Diana aerobikai kiek metu atidavus, nuosirdziai dirba, tai ir rezultatas matosi. Palaikykit naujasias treneres, kurios matosi labai stengiasi  QUOTE(KAPPA @ 2011 09 30, 10:16) Na cia apie Erika ir Irina, gal jos ir ne naujos, bet ash kai grizhus po ilguju atostogu, tai man jos naujos  Na nežinau, kas liečia jėgos treniruotes (čia nekalbu apie step'ą), tai aš Erikos niekaip negaliu "palaikyt"...  Jau kiek jos treniruočių buvau aplankiusi, tai man tokia nuobodybė... Vis tas pats per tą patį, vis tie patys keli pratimai, besikartojantys per visą treniruotę po 10 kartų, o daugiausia - tie patys įtūpstai: dar iš vasaros atsimenu - pirmyn, į šoną, atgal ir vietoj, po to tas pats su kita koja į kitą šoną, po to gal dar vienas kitas pratimas, o po to vėl tą patį kartoji kelis kartus, ir taip ištisą treniruotę, ir taip panašiai visose jos treniruotėse!..  Dabar Funkcinėj treniruotėj pratimai gal šiek tiek pasikeitė - gal kiek sunkiau, koks pratimukas su pusiausvyra įterptas, bet vis tiek tendencija su tais įtūpstais ir nuobodžiu tų pačių pratimų kartojimu išliko... Jau kelios treniruotės - ir vis tie patys pratimai ta pačia eilės tvarka kartojami, ir visiškai nieko naujo... Nu nebegaliu  , jau erzina tiesiog  (ir ne man vienai taip). Na nežinau, nejaugi negalima sugalvoti ką nors naujo, pakaitalioti?  Ir iki Dianos lygio - tai net nėr ką lygint bent kol kas - tiesiog oj oj kaip toli - net nelyginama  ... Ir išvis dabar Impulse gerų jėgos treniruočių visai nebeliko: pas Ingridą Kūno dizaine - beveik vien rankų pumpavimas su štangom, o pas Eriką - kaip jau rašiau - nuobodybė  ... Dar vienintelė dėmesio verta jėgos treniruotė pas Solveigą likusi, bet deja, tik kartą per savaitę (trečiadieniais), ir labai gaila, kad taip vėlai... (Apie naująją trenerę Iriną dar susilaikysiu nuo vertinimų - manau, reikia suteikti "bandomąjį laikotarpį"  )
QUOTE(Kristigri @ 2011 10 06, 23:52) Suprantu tave, jei kaip sakei niekas nesikeicia kuri laika, tai zhinai man irgi nuobodoka pasidarytu, tikekimes kad po truputi kazkas keisis
aaagniete
2011 10 07, 10:19
tai eikit pas diana i kluba ir sportuokit.......
meduolytee
2011 10 07, 18:57
QUOTE(aaagniete @ 2011 10 07, 10:19) tai eikit pas diana i kluba ir sportuokit.......  turesim impulso abonimenta metini i baseina tik ir reikes bazuotis pas Diana. Maciau, kad Sandrute ten dirba tvarkarastyje
Kur nebrangiai tik aerobika rasti?
gazele77
2011 10 15, 21:56
QUOTE(Ereba @ 2011 10 15, 21:56) Kur nebrangiai tik aerobika rasti?  Jei nebrangiai tai Laisves a.1 (zygio batu kieme)
QUOTE(gazele77 @ 2011 10 15, 22:56) Jei nebrangiai tai Laisves a.1 (zygio batu kieme) Aciu  gal zinote kaina ir atsiliepimu kokiu?
aaagniete
2011 10 17, 13:38
tam kieme nieko gero nerasite, siulau eiti i IRTAU kaina nedidele, treniruociu pasirinkimas didelis, o treneres nuostabios !!!
QUOTE(aaagniete @ 2011 10 17, 13:38) tam kieme nieko gero nerasite, siulau eiti i IRTAU kaina nedidele, treniruociu pasirinkimas didelis, o treneres nuostabios !!!  Jei jus tame kieme neradote nieko gero tai nereiskia kad kasnors kitas tappat neras
Ardeine
2011 10 17, 22:29
QUOTE(zuzazi @ 2011 10 18, 00:22)  Jei jus tame kieme neradote nieko gero tai nereiskia kad kasnors kitas tappat neras  As pritariu aaagnietei, geriau eiti i IrTau ten geros treneres, dideles erdvios sales, o laisves a. 1 rusio tipo klubelis, o beto teko girdeti, kad treneres teikia klaidinga informacija noredamos issaugoti klientes
FoxLady
2011 10 18, 10:03
O jus ne apie ta pati kalbate?? Nes zygio batu kieme seniau ir budavo IrTau aerobikos klubas, tik paskui persikele i basanaviciaus g. Ar tose patalpose jau kitas klubas isikure?
Ardeine
2011 10 18, 19:17
QUOTE(FoxLady @ 2011 10 18, 12:03) O jus ne apie ta pati kalbate?? Nes zygio batu kieme seniau ir budavo IrTau aerobikos klubas, tik paskui persikele i basanaviciaus g. Ar tose patalpose jau kitas klubas isikure? Taip jau yra isikures kitas klubas tik nezinau jo pavadinimo
QUOTE(Ardeine @ 2011 10 17, 22:29) As pritariu aaagnietei, geriau eiti i IrTau ten geros treneres, dideles erdvios sales, o laisves a. 1 rusio tipo klubelis, o beto teko girdeti, kad treneres teikia klaidinga informacija noredamos issaugoti klientes Gal ir rusio tipo klubelis,delto ir kainos mazesnes.O treneres profesionales,labai puikios
FoxLady
2011 10 19, 08:21
QUOTE(zuzazi @ 2011 10 18, 21:09) Gal ir rusio tipo klubelis,delto ir kainos mazesnes.O treneres profesionales,labai puikios  Gal zinote kainyna?
admin*1
2011 10 19, 08:21
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|