Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Panevėžyje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
erita
QUOTE(kiti22 @ 2011 01 13, 23:06)
labas,visai nieko istikruju nieko beveik nepavargau. buvo labai lengva treniruote,sake palengvinta buvo po svenciu sugryzusioms biggrin.gif. tos pilateso treniruotes sako geros,nes tau atrodo nieko nesijucia,, o is tikruju raumenukai stipreja.  db rytoj eisiu 10 val i latino,ir dar jei pakelsiu eisiu sestadieni i pilatesa su inventorium. treniruociu yra ivairiu ten atsiverskit puslapi "ir tau" ten viskas aprasyta arba nueikit i pati kluba ir jums viska papasakos labai faini trenere wub.gif  man sis klubs patiko vien pabedravus biggrin.gif  ziuresiu kaip bus toliau
*

Sveikute,
Gal zinai kaip ta treniruote su vaiku klube "Ir tau"?
mukumuku
DIANOS sporto klube Impuls nebebus cray.gif ..eina sau kaip gaila. Kaip tik šiandien ji pati po treniruotės mums pasakė huh.gif , ech..kaip gaila..dauguma mūsų labai nusiminė verysad.gif .
O taip patiko jos STEP treniruotė doh.gif , tai buvo kažkas tokio, kur galėdavai išsikraut, atsiduot visam šokiui, muzikai sokiai.gif ..žodžiu, sunku bus dabar, nes niekas kitas jos taip nepakeis schmoll.gif .
DIANA, mums tavęs labai trūks aciuks.gif friends.gif
Tigrine*
QUOTE(mukumuku @ 2011 08 26, 21:29)
DIANA,  mums tavęs labai trūks  aciuks.gif  friends.gif
Eina sau, ir man kaip gaila verysad.gif... Ir ne tik man, o visoms, su kuriomis teko kalbėtis... Aš irgi šnd ryte sužinojau iš vienos klubiokės, kad JOS nebebus, ir iki šiol negaliu atsigaut... mega_shok.gif
Tikrai niekas neatstos JOS treniruočių schmoll.gif, visos Jos treniruotės buvo pačios fainiausios, nes Ji savo darbui atiduodavo visą širdį, ir to be galo trūks cray.gif... Dianos treniruotės buvo tos, kurių aš visada labai laukdavau ir eidavau kaip į šventę, nes ji vienintelė sugebėdavo taip visus nuteikti, kad sportas tapdavo ne sunkiu darbu, o didžiuliu malonumu!
Ech, ir pasirodo, Ji šiandien vakare vedė treniruotę... Aš taip ir jaučiau... ir kaip dabar gaila, kad negalėjau vakare ateiti... Na nejaugi Jos jau kitą savaitę nebebus??? unsure.gif
Supykau ant Impulso, kad negali išlaikyti tokios superinės trenerės, ir dabar pasibaigus abonementui dar reikės labai gerai pagalvoti, ar aš dar norėsiu ten eit sportuot, nors Impulsas arčiausiai namų... Ar tik nereikės persibazuot pas ją į klubelį... Nes nuo šiol noras eit sportuot į Impulsą visiškai dingo schmoll.gif ...
DIANA, AČIŪ TAU wub.gif, mums Tavęs tikrai labai labai trūks!... cray.gifcray.gifcray.gif
Šindila
QUOTE(mukumuku @ 2011 08 26, 21:29)
DIANOS sporto klube Impuls nebebus  cray.gif ..eina sau kaip gaila. Kaip tik šiandien ji pati po treniruotės mums pasakė  huh.gif , ech..kaip gaila..dauguma mūsų labai nusiminė  verysad.gif .
O taip patiko jos STEP treniruotė  doh.gif , tai buvo kažkas tokio, kur galėdavai išsikraut, atsiduot visam šokiui, muzikai  sokiai.gif ..žodžiu, sunku bus dabar, nes niekas kitas jos taip nepakeis  schmoll.gif .
*

nu cia tai naujiena doh.gif doh.gif doh.gif virpa sirdis beskaitant doh.gif cry.gif tai kur ji bus? ir tau? jauciu kad ir as i impulsa nebeisiu nes pas kitas treniruotes man neidomiios schmoll.gif o gal dar rasykim impulsui kad darytu kazka?????
mukumuku
Tai vat merginos, gaila tikrai, kad netenkam vienos iš geriausių trenerių Impulse verysad.gif . Ech.., negaliu..norisi tik cray.gif cray.gif cray.gif .
Aš taip visą vasarą laukiau, kad tik greičiau ateitų ruduo vien dėl jos STEP treniruotės, pasiilgau tos geros, užvedančios muzikos, tų nerealių kombinacijų..nu žodžiu sad.gif ..nežinau, kaip čia dabar bus..
Oraia
QUOTE(mukumuku @ 2011 08 26, 20:29)
DIANOS sporto klube Impuls nebebus  cray.gif ..eina sau kaip gaila. Kaip tik šiandien ji pati po treniruotės mums pasakė  huh.gif , ech..kaip gaila..dauguma mūsų labai nusiminė  verysad.gif .
O taip patiko jos STEP treniruotė  doh.gif , tai buvo kažkas tokio, kur galėdavai išsikraut, atsiduot visam šokiui, muzikai  sokiai.gif ..žodžiu, sunku bus dabar, nes niekas kitas jos taip nepakeis  schmoll.gif .
*

Na va, pagaliau sulaukiau paskutinės žinios, dėl kurios galutinai nusprendžiau atsisveikinti su Impulsu doh.gif doh.gif doh.gif Iš pradžių Solveigai atiduotos baikų treniruotės, vasaros metu nepaliko nei vieno iškraunančio ir beprotiškai užvedančio Dianos , dabar visai Dianos treniruočių nebuvimas.... doh.gif doh.gif doh.gif Žodžiu, Diana, pasimatysim pas jus klube, kuris man gerokai arčiau namų ir malonesnės treniruotės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gerai, kad sesutė, kuri praeitą savaitę pabandė sportą klube, nenusipirko abonento. Dabar bazuosimės abi pas Dianą drinks_cheers.gif
Šindila
QUOTE(Oraia @ 2011 08 29, 16:26)
Na va, pagaliau sulaukiau paskutinės žinios, dėl kurios galutinai nusprendžiau atsisveikinti su Impulsu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Iš pradžių Solveigai atiduotos baikų treniruotės, vasaros metu nepaliko nei vieno iškraunančio ir beprotiškai užvedančio  Dianos , dabar visai Dianos treniruočių nebuvimas....  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Žodžiu, Diana, pasimatysim pas jus klube, kuris man gerokai arčiau namų ir malonesnės treniruotės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Gerai, kad sesutė, kuri praeitą savaitę pabandė sportą klube, nenusipirko abonento. Dabar bazuosimės abi pas Dianą  drinks_cheers.gif
*

as sprendziu toki pat klausima, ar ten geriau pas ja? ar persirengimo kabinos, erdve ir pan neprastesnes nei impulse? nes kaina palyginus nemaza, kaip tik uz uzsiemimus,,,
Oraia
QUOTE(Šindila @ 2011 08 29, 15:48)
as sprendziu toki pat klausima, ar ten geriau pas ja? ar persirengimo kabinos, erdve ir pan neprastesnes nei impulse? nes kaina palyginus nemaza, kaip tik uz uzsiemimus,,,
*

Na, kadangi aš nei į treniruoklių salę, nei į baseiną nevaikštau, tai man jokio skirtumo- man svarbu geri grupiniai užsiėmimai ir gera trenerė. Be Dianos Impulso aerobikos salėję nelabai tokių ir yra (čia mano asmeninė nuomonė).
Internete nuotraukas pažiūrėjus salė atrodo erdvi, persirengimo kabariai nauji ir tvarkingi. Reikės poryt žvalgytyves surengti klube "Ir tau".
Šindila
Lauksiu atsiliepimu 4u.gif nes dabar metausi kur eiti.... man treniruokliu sale budavo uzsiemimu papildymas, arba tiesiog biski to biski ano... varijodavau. Bet praktiskai del dianos stepo ten lankiau,,, idomu kodel ji nebenori impulse dirbti g.gif:
Daliar
Gal kas galėtumėte pasidalinti savo patirtimi dėl Jogos užsiėmimų Panevėžyje?
Kur lankot ar lankėt, kurie mokytojai geriausi ir pan. Ačiū iš anksto 4u.gif
IrTau
Jau nuo pirmadienio (09.05) atvirų dųrų savaitė Aerobikos ir sveikatingumo klube IR TAU. Ateikite ir sportuokime kartu! Smulkesnė informacija www.irtau.lt
KAPPA
Nuliudinot mane labai del Dianos verysad.gif visiems metams abonimenta issipirkau verysad.gif gal atsiras kokiu kitu treneriu...siaip man dar Inga patinka, bet kiek supratau ji Bike nebeves, vnz doh.gif doh.gif verysad.gif
Šindila
QUOTE(IrTau @ 2011 09 03, 23:11)
Jau nuo pirmadienio (09.05) atvirų dųrų savaitė Aerobikos ir sveikatingumo klube IR TAU. Ateikite ir  sportuokime kartu! Smulkesnė informacija www.irtau.lt
*

reiks apsilankyti, apsiuostineti biggrin.gif
Miss~
QUOTE(IrTau @ 2011 09 03, 22:11)
Jau nuo pirmadienio (09.05) atvirų dųrų savaitė Aerobikos ir sveikatingumo klube IR TAU. Ateikite ir  sportuokime kartu! Smulkesnė informacija www.irtau.lt
*

bigsmile.gif ax.gif Gal dar spėsiu kažką išbandyti blush2.gif
Svaike
QUOTE(impulsas @ 2011 06 22, 16:16)
Tos senos akcijos vis dar galioja. Sporto klube jums jau aišku nieko nepasiūlys, bet jei jungsitės prie gupės liepos mėnesį dar galėsite pasinaudoti pasiūlymu.
*

I ka kreiptis, kad sportuoti Panevezio impulse pigiau, uz 123 Lt ?
Parasiau nariui "Impulsas" asmenine zinute, bet atsakymo jokio.
KAPPA
QUOTE(Svaike @ 2011 09 10, 07:18)
I ka kreiptis, kad sportuoti Panevezio impulse pigiau, uz 123 Lt ?
Parasiau nariui "Impulsas" asmenine zinute, bet atsakymo jokio.
*

Gal kartais jo dezhute pilna, siaip visada atsako, pabandyk dar karta parasyti, nes daugiau nera i ka kreiptis, nebent pati kreipsies i VIlniaus Impulso vadybininke, sudarysi 5 zmoniu grupe ir galesit sportuoti pigiau wink.gif
Tigrine*
QUOTE(IrTau @ 2011 09 03, 23:11)

Labai ačiū už kvietimą, kuriuo mielai pasinaudojome! 4u.gif
Tikrai gera ir smagu buvo pas jus sportuoti good.gif, būtinai apsilankysime ir vėl! rolleyes.gif bye1.gif
meduolytee
Eina sau..... jei buciau iki vakar suzinojus, kad Diana nebedirbs Impulse - nebuciau metams pirkus abonimento verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Dianos, Sandros nebera. ............
Baikus Solveiga veda, kazin ar Inga tures baiku treniruotes?????

Kazin kas Dianos vietoje bus aerobikos saleje? O baikuose??????

Raso, kad impulso puslapyje, kad keisis nuo devynioliktos dienos tvarkarasti.
Idomu, kas tas treniruotes ves

Tigrine*
QUOTE(meduolytee @ 2011 09 15, 18:28)
Eina sau... jei buciau iki vakar suzinojus, kad Diana nebedirbs Impulse - nebuciau metams pirkus abonimento verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Dianos, Sandros nebera. ............ Baikus Solveiga veda, kazin ar Inga tures baiku treniruotes?????
Kazin kas Dianos vietoje bus aerobikos saleje? O baikuose??????
Tai užtai užeikit čia dažniau pasiskaityt, jei nenorit netikėtumų po ilgesnio laiko doh.gif... Jau daug kas skundžiasi, kad nebūtų pirkę, jei būtų žinoję!.... g.gif

Inga baikus juk ir dabar nemažai veda, turbūt ves juos ir toliau, čia gal tik per vasarą buvo grafikas pakeistas ir pridėtos Solveigos treniruotės. Na bet juk jos buvo skirtos pradedantiesiems (su viena "širdele"), tai nereik tikėtis, kad bus tokios stiprios kaip kitos... Juk kai kam reikia intensyvių, kai kam - ne tokių stiprių treniruočių mirksiukas.gif, o dviračiuose tas intensyvumas ypač jaučiasi...

Taip, tvarkaraštis pagaliau keisis, tik Impulsas kažkodėl visiškai nesistengia jo anksčiau paskelbt - nervina, kad laukiama iki paskutinės dienos mad.gif, nors jis jau niekam ne paslaptis... Tikėkimės, galbūt pačiam klube jis jau rytoj bus iškabintas ar bent jau registratūroj bus...... g.gif
Taigi dar šiek tiek palaukim ir viską sužinosim, kas ir kokias ves treniruotes... Aš galvoju, turbūt kol kas visos tos pačios likusios trenerės dalinsis tą grafiką. Gal kada ateity ir nauja kokia trenerė(-is) atsiras, gal ir Sandra dar sugrįš (juk buvo čia kažkada parašiusi mirksiukas.gif). Tik va Dianos jau niekas taip nebepakeis..... schmoll.gif verysad.gif ......
KAPPA
QUOTE(Kristigri @ 2011 09 16, 00:15)
Taigi dar šiek tiek palaukim ir viską sužinosim, kas ir kokias ves treniruotes... Aš galvoju, turbūt kol kas visos tos pačios likusios trenerės dalinsis tą grafiką. Gal kada ateity ir nauja kokia trenerė(-is) atsiras, gal ir Sandra dar sugrįš (juk buvo čia kažkada parašiusi mirksiukas.gif). Tik va Dianos jau niekas taip nebepakeis..... schmoll.gif verysad.gif ......
*

Treniruociu tvarkarastis jau buvo vakar ty ketvirtadieni Impulse pakabintas. Atsirado velesnes treniruotes 19 val.
Šindila
QUOTE(KAPPA @ 2011 09 16, 11:01)
Treniruociu tvarkarastis jau buvo vakar ty ketvirtadieni Impulse pakabintas. Atsirado velesnes treniruotes 19 val.
*

ar matei kas pakeicia diana ? ar visos issidalinusios treniruotes?
KAPPA
QUOTE(Šindila @ 2011 09 16, 11:56)
ar matei kas pakeicia diana ? ar visos issidalinusios treniruotes?
*

Kiek atsimenu aerobikos saleje treniruotes ves Erika, Irina, Ingrida lyg dar Solveiga..
KAPPA
Diana penktadieni irasyta i nauja Impuls tvarkarashti bigsmile.gif g.gif
Šindila
Neskurdus tvarkarastis thumbup.gif:

Nematau dianos vardo visai schmoll.gif:
KAPPA
QUOTE(Šindila @ 2011 09 19, 14:38)
Neskurdus tvarkarastis thumbup.gif:

Nematau dianos vardo visai schmoll.gif:
*

Tikrai neskurdus drinks_cheers.gif

Istryne wink.gif nes tuo metu kai rasiau, tai buvo wink.gif
Šindila
Gal kas gali pasakyti kaip Irinos stepas? Kurios treneres lygis mazdaug, mat visu treneriu stepe buvau o jos- dar ne...
Oraia
QUOTE(Šindila @ 2011 09 28, 16:22)
Gal kas gali pasakyti kaip Irinos stepas? Kurios treneres lygis mazdaug, mat visu treneriu stepe buvau o jos- dar ne...
*

Solveigos lygis. Toli net iki Erikos, o iki Dianos iš viso patyliu...
gazele77
Kiek zinau Irina stepo treniruotes neveda g.gif . Jos treniruote yra step interval. O tai du skirtingi dalykai doh.gif ir nesulyginami schmoll.gif
Šindila
Stepas bet kokiu atveju yra stepas, iterpta i ji kas nors ar ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aciu Oraia, mes supratom viena kita mirksiukas.gif
gazele77
QUOTE(Šindila @ 2011 09 29, 22:26)
Stepas bet kokiu atveju yra stepas, iterpta i ji kas nors ar ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*

Deja klystat.Geriau sakykit,kad trenere nepatinka o ne treniruote rolleyes.gif
KAPPA
ACIU Erikai uz siandien labai gerai pravesta STEP treniruote thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Naujosios treneres labai gerai jegos treniruotes veda thumbup.gif o viskas su patirtimi ateina, juk Diana aerobikai kiek metu atidavus, nuosirdziai dirba, tai ir rezultatas matosi. Palaikykit naujasias treneres, kurios matosi labai stengiasi thumbup.gif thumbup.gif
Oraia
QUOTE(Šindila @ 2011 09 29, 21:26)
*

Tikrai taip mirksiukas.gif

O stepas su intervalais vienais metais ir pas Dianą buvo, išsikraudavom ne mažiau. O čia nebuvo nei to stepo, nei tų intervalų- pastriksėjus bemaž 30 min.atlikom vieną pratimą su ganteliukais, dar po 10 min.vienas pratimas kojoms, ir pabaigoje pratimas pilvui. Visa treniruotė gavosi apšilimas ir tiek.

QUOTE(KAPPA @ 2011 09 29, 21:46)
ACIU Erikai uz siandien labai gerai pravesta STEP treniruote thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Naujosios treneres labai gerai jegos treniruotes veda thumbup.gif o viskas su patirtimi ateina, juk Diana aerobikai kiek metu atidavus, nuosirdziai dirba, tai ir rezultatas matosi. Palaikykit naujasias treneres, kurios matosi labai stengiasi thumbup.gif thumbup.gif
*

Tikiu, kad buvo gerai.
mano nuomone, šiuo metu į stepą verta eiti tik pas ją.

O dėl palaikymo, tai mes palaikom. Todėl ir einam į naujas treniruotes, bandom ir žiūrim, kur verta ateityje eiti, o kur ne mirksiukas.gif
Šindila
QUOTE(gazele77 @ 2011 09 29, 22:43)
Deja klystat.Geriau sakykit,kad trenere nepatinka o ne treniruote  rolleyes.gif
*

doh.gif savo numones apie ja nesakiau, nes kaip minejau dar nebuvau jos treniruoteje,,,,

QUOTE(KAPPA @ 2011 09 29, 22:46)
*

apie kpokias naujas cia kalbat? g.gif
KAPPA
QUOTE(Šindila @ 2011 09 30, 06:53)
apie kpokias naujas cia kalbat? g.gif
*

Na cia apie Erika ir Irina, gal jos ir ne naujos, bet ash kai grizhus po ilguju atostogu, tai man jos naujos biggrin.gif
Tigrine*
QUOTE(KAPPA @ 2011 09 29, 22:46)
QUOTE(KAPPA @ 2011 09 30, 10:16)
Na cia apie Erika ir Irina, gal jos ir ne naujos, bet ash kai grizhus po ilguju atostogu, tai man jos naujos biggrin.gif
Na nežinau, kas liečia jėgos treniruotes (čia nekalbu apie step'ą), tai aš Erikos niekaip negaliu "palaikyt"... g.gif Jau kiek jos treniruočių buvau aplankiusi, tai man tokia nuobodybė... Vis tas pats per tą patį, vis tie patys keli pratimai, besikartojantys per visą treniruotę po 10 kartų, o daugiausia - tie patys įtūpstai: dar iš vasaros atsimenu - pirmyn, į šoną, atgal ir vietoj, po to tas pats su kita koja į kitą šoną, po to gal dar vienas kitas pratimas, o po to vėl tą patį kartoji kelis kartus, ir taip ištisą treniruotę, ir taip panašiai visose jos treniruotėse!.. mad.gif
Dabar Funkcinėj treniruotėj pratimai gal šiek tiek pasikeitė - gal kiek sunkiau, koks pratimukas su pusiausvyra įterptas, bet vis tiek tendencija su tais įtūpstais ir nuobodžiu tų pačių pratimų kartojimu išliko... Jau kelios treniruotės - ir vis tie patys pratimai ta pačia eilės tvarka kartojami, ir visiškai nieko naujo... Nu nebegaliu schmoll.gif, jau erzina tiesiog mad.gif (ir ne man vienai taip). Na nežinau, nejaugi negalima sugalvoti ką nors naujo, pakaitalioti? g.gif Ir iki Dianos lygio - tai net nėr ką lygint bent kol kas - tiesiog oj oj kaip toli - net nelyginama schmoll.gif...

Ir išvis dabar Impulse gerų jėgos treniruočių visai nebeliko: pas Ingridą Kūno dizaine - beveik vien rankų pumpavimas su štangom, o pas Eriką - kaip jau rašiau - nuobodybė unsure.gif... Dar vienintelė dėmesio verta jėgos treniruotė pas Solveigą likusi, bet deja, tik kartą per savaitę (trečiadieniais), ir labai gaila, kad taip vėlai...
(Apie naująją trenerę Iriną dar susilaikysiu nuo vertinimų - manau, reikia suteikti "bandomąjį laikotarpį" cool.gif)
KAPPA
QUOTE(Kristigri @ 2011 10 06, 23:52)
Na nežinau

*

Suprantu tave, jei kaip sakei niekas nesikeicia kuri laika, tai zhinai man irgi nuobodoka pasidarytu, tikekimes kad po truputi kazkas keisis wink.gif
aaagniete
tai eikit pas diana i kluba ir sportuokit....... smile.gif
meduolytee
QUOTE(aaagniete @ 2011 10 07, 10:19)
tai eikit pas diana i kluba ir sportuokit.......  smile.gif
*

turesim impulso abonimenta metini i baseina tik ir reikes bazuotis pas Diana. Maciau, kad Sandrute ten dirba tvarkarastyje thumbup.gif
Ereba
Kur nebrangiai tik aerobika rasti? wink.gif
gazele77
QUOTE(Ereba @ 2011 10 15, 21:56)
Kur nebrangiai tik aerobika rasti? wink.gif
*

Jei nebrangiai tai Laisves a.1 (zygio batu kieme)
Ereba
QUOTE(gazele77 @ 2011 10 15, 22:56)
Jei nebrangiai tai Laisves a.1 (zygio batu kieme)
*

Aciu 4u.gif gal zinote kaina ir atsiliepimu kokiu?
aaagniete
tam kieme nieko gero nerasite, siulau eiti i IRTAU kaina nedidele, treniruociu pasirinkimas didelis, o treneres nuostabios !!!
zuzazi
QUOTE(aaagniete @ 2011 10 17, 13:38)
tam kieme nieko gero nerasite, siulau eiti i IRTAU kaina nedidele, treniruociu pasirinkimas didelis, o treneres nuostabios !!!
*

g.gif Jei jus tame kieme neradote nieko gero tai nereiskia kad kasnors kitas tappat neras smile.gif
Ardeine
QUOTE(zuzazi @ 2011 10 18, 00:22)
g.gif Jei jus tame kieme neradote nieko gero tai nereiskia kad kasnors kitas tappat neras  smile.gif
*

As pritariu aaagnietei, geriau eiti i IrTau ten geros treneres, dideles erdvios sales, o laisves a. 1 rusio tipo klubelis, o beto teko girdeti, kad treneres teikia klaidinga informacija noredamos issaugoti klientes
FoxLady
O jus ne apie ta pati kalbate??
Nes zygio batu kieme seniau ir budavo IrTau aerobikos klubas, tik paskui persikele i basanaviciaus g.
Ar tose patalpose jau kitas klubas isikure?
Ardeine
QUOTE(FoxLady @ 2011 10 18, 12:03)
O jus ne apie ta pati kalbate??
Nes zygio batu kieme seniau ir budavo IrTau aerobikos klubas, tik paskui persikele i basanaviciaus g.
Ar tose patalpose jau kitas klubas isikure?
*

Taip jau yra isikures kitas klubas tik nezinau jo pavadinimo
zuzazi
QUOTE(Ardeine @ 2011 10 17, 22:29)
As pritariu aaagnietei, geriau eiti i IrTau ten geros treneres, dideles erdvios sales, o laisves a. 1 rusio tipo klubelis, o beto teko girdeti, kad treneres teikia klaidinga informacija noredamos issaugoti klientes
*

Gal ir rusio tipo klubelis,delto ir kainos mazesnes.O treneres profesionales,labai puikios smile.gif
FoxLady
QUOTE(zuzazi @ 2011 10 18, 21:09)
Gal ir rusio tipo klubelis,delto ir kainos mazesnes.O treneres profesionales,labai puikios smile.gif
*

Gal zinote kainyna?smile.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.