dekoju
sveikutes, noreciau isigyti treniruokli-dvirati. sugalvojau, kad minciau sau namuose telika ziuredama, kalorijas deginciau ir vargo nematyciau
dekoju
mamytes, nejau niekas dviratukais nesinaudojat?
Labuka
Na patarti niekuo negaliu,tik noriu pasisakyti,as va irgi taip pat galvoju pirkt nepirkt,su vyru karta stovejom pard,ir kalbejom apie tai,o pardaveja man sako,zinot ponia as va turiu sako neverta nes pavazinejau men o po to i sona,sako dulka jis pas mane. Is karto azartas o po to nusibosta..tai tiek.. O kad padeda manau zinoma,gal pasisakys sportuojancios
Geriausia ieskant treniruoklio tiesiog google ivesti uzklausa treniruokliai:D
http://www.epolis.lt/lt/preke/id/139070/ va vienas is linku
na nuorodu tai daug, bet norisi isgirst kompetetinga nuomone, o ne prisiskaityt nesamoniu
aš irgi galvoju pirkt, bet paskaitinėjusi radau info, kad yra tokių treniruoklių, kurie skirti 100 kg atlaikyti daugiausiai, o mano tėvukas irgi nori pasportuoti - tai jam be šansų
as va del sito apsisprendziau, kai jau turesiu pas save, pasipasakosiu apie
+ ir - http://www.argos.co.uk/static/Product/part...%7C12108312.htm
Na, kaip ten su tuo treniruokliu?
QUOTE(rokinuke @ 2009 02 02, 15:24) as va del sito apsisprendziau, kai jau turesiu pas save, pasipasakosiu apie + ir - http://www.argos.co.uk/static/Product/part...%7C12108312.htm o negeriau laukinis dviratis? siaip jei reiketu rinktis namams koki trenioruokli, tikrai nesirinkciau dviracio dviratis daugiau vistiek apatiniai daliai,aisku galima daryti kaip dviraciu aerobikoj ( nezinau kaip lietuvoj ja vadina) bet jis nepakankamai tvirtas
Kardio treniruotes yra gerai, bet ne per daug
man toks suluzo dviratukas,tai nusipirkau Ab Rocket,dar blogiau QUOTE(sygyta @ 2009 02 23, 19:04) o negeriau laukinis dviratis? siaip jei reiketu rinktis namams koki trenioruokli, tikrai nesirinkciau dviracio dviratis daugiau vistiek apatiniai daliai,aisku galima daryti kaip dviraciu aerobikoj ( nezinau kaip lietuvoj ja vadina) bet jis nepakankamai tvirtas gal ir geriau laukinis, bet sedint namie su dviem kleckais ne visada iseitu isvaziuot. tai ne ARGOS gamina dvirati, jis reebok firmos. Papildyta: QUOTE(Chanell @ 2009 02 23, 19:13) Kardio treniruotes yra gerai, bet ne per daug man toks suluzo dviratukas,tai nusipirkau Ab Rocket,dar blogiau o kaip jis suluzo?neissivaizduoju kaip gali suluzt, gal jus nesilaiket svorio nurodymu.
as patarciau geriau slides pirkt
QUOTE(rokinuke @ 2009 02 24, 22:06) gal ir geriau laukinis, bet sedint namie su dviem kleckais ne visada iseitu isvaziuot. tai ne ARGOS gamina dvirati, jis reebok firmos. Papildyta: o kaip jis suluzo?neissivaizduoju kaip gali suluzt, gal jus nesilaiket svorio nurodymu. na taip, su vaikais cia kitaip. o del argos cia mano nuomone, nesvarbu kas gamina Jusu teise rinktis
neįtikėtina! man jau antras žmogus šią savaitę sako, kad geriau ėjimo/ bėgimo takelis
aš dviračiu važiuot nemoku!!!
As kazkada irgi galvojau, kad reikia dvirati pirkti (ziureciau tv ir minciau sau laiminga). Bet mane atkalbejo viena trenere sporto klube. Na esme tokia, kad dvirati merginom patartina minti ne ilgiau 10-15 minuciu apsilimui pries treniruote. Nes nuo dviracio minimo labai auga mase ant koju (na raumenys
QUOTE(vejo nubloksta @ 2009 02 25, 10:45) As kazkada irgi galvojau, kad reikia dvirati pirkti (ziureciau tv ir minciau sau laiminga). Bet mane atkalbejo viena trenere sporto klube. Na esme tokia, kad dvirati merginom patartina minti ne ilgiau 10-15 minuciu apsilimui pries treniruote. Nes nuo dviracio minimo labai auga mase ant koju (na raumenys na juk nepriauga ten tiek raumenu, kad sunku paeit
musėt treniruoklio dviračio nepirksiu - kažko susigundžiau ėjimo takeliu
Aš nusprendžiau parduoti savo KETTLER laiptelius (žingsniuoklį). Kokybė jo labai gera ir parduočiau pigiai (turi automatinį laiko ir žingsnių skaičiuotuvą). Kažkada mokėjau labai brangiai, o dabar parduočiau už 60 Lt, kad nedulkėtų. Mat nusipirkau truputį "rimtesnį" - kad po gimdymo greičiau formas atgaučiau
Dėl treniruoklių, tai geriausiai nueit į sporto klubą ir pabandyti su visais kardio treniruokliais "pažaisti" (vienkartiniai apsilankymai man rodos apie 40 lt kainuoja). Bent jau aš po kelių mėnesių sporto klube, nusprendžiau kad mano mėgstamiausios dienos - kai reikia visą treniruotę tik su elipsiniu sportuot (slidės kitaip). Tai kad sutaupyt ir laiko ir pinigų, nusipirkau padėvėtą elipsinį, kuris kažkam tarnavo kaip drabužių kabykla
Ir dar: neverta pirkti treniruoklių iš topshop ir panašių, nes senukuose bent jau gali pabandyt vietoje ir matyt skirtumus tarp skirtingų kainų. Pagrindinis dalykas kuris nervavo topshopiniame treniruoklyje - jo nestabilumas sportuojant. O be to, galima bandyt ieškoti padėvėtų treniruoklių QUOTE(rrrRRRRrrr @ 2009 02 28, 18:45) Dėl treniruoklių, tai geriausiai nueit į sporto klubą ir pabandyti su visais kardio treniruokliais "pažaisti" (vienkartiniai apsilankymai man rodos apie 40 lt kainuoja). Bent jau aš po kelių mėnesių sporto klube, nusprendžiau kad mano mėgstamiausios dienos - kai reikia visą treniruotę tik su elipsiniu sportuot (slidės kitaip). Tai kad sutaupyt ir laiko ir pinigų, nusipirkau padėvėtą elipsinį, kuris kažkam tarnavo kaip drabužių kabykla Ir dar: neverta pirkti treniruoklių iš topshop ir panašių, nes senukuose bent jau gali pabandyt vietoje ir matyt skirtumus tarp skirtingų kainų. Pagrindinis dalykas kuris nervavo topshopiniame treniruoklyje - jo nestabilumas sportuojant. O be to, galima bandyt ieškoti padėvėtų treniruoklių QUOTE(Sibelė @ 2009 02 28, 13:53) Aš nusprendžiau parduoti savo KETTLER laiptelius (žingsniuoklį). Kokybė jo labai gera ir parduočiau pigiai (turi automatinį laiko ir žingsnių skaičiuotuvą). Kažkada mokėjau labai brangiai, o dabar parduočiau už 60 Lt, kad nedulkėtų. Mat nusipirkau truputį "rimtesnį" - kad po gimdymo greičiau formas atgaučiau aš kaip tik ieškau "steperio", galvojau, gal rasiu kokią nuomonę?
mano sesuo pries n metu buvo dvirati nusipirkus, bet jis tik prastovejo ir tiek
Aš turiu elipsinį ir juo džiaugiuos
QUOTE(zebriukas @ 2009 03 04, 12:06) man tai antrasis labai nepatogus atrodo, del pirmojo - vaizdas geresnis, o is profesionaliosios puses negaliu patart
gal kas parduodate dvirati-treniruokli?
Svarbu, kad yra noro sportuot, bet begimas >> uz visus dviracius ir tt
QUOTE(rrrRRRRrrr @ 2009 02 28, 18:45) Dėl treniruoklių, tai geriausiai nueit į sporto klubą ir pabandyti su visais kardio treniruokliais "pažaisti" (vienkartiniai apsilankymai man rodos apie 40 lt kainuoja). Bent jau aš po kelių mėnesių sporto klube, nusprendžiau kad mano mėgstamiausios dienos - kai reikia visą treniruotę tik su elipsiniu sportuot (slidės kitaip). Tai kad sutaupyt ir laiko ir pinigų, nusipirkau padėvėtą elipsinį, kuris kažkam tarnavo kaip drabužių kabykla Ir dar: neverta pirkti treniruoklių iš topshop ir panašių, nes senukuose bent jau gali pabandyt vietoje ir matyt skirtumus tarp skirtingų kainų. Pagrindinis dalykas kuris nervavo topshopiniame treniruoklyje - jo nestabilumas sportuojant. O be to, galima bandyt ieškoti padėvėtų treniruoklių Labai domina treniruoklis. Gal gali atsiusti nuotraukytes. Nemaciau koks miestas.
as dviratuka minu jau trecia savaite...jau koks kaifas
QUOTE(ssauleno @ 2009 04 24, 08:09) Mane ir domina sis treniruoklis? Reklamoje atrodo, kad lb jau lengva sportuoti, perlengva.. O kaip is tiesu, ar dega riebaliukai? Nemanau,kad sio treniruoklio pagalba gali degti riebalai.Cia juk ne kardio treniruoklis (dviratis,elipsinis ar pan.).Cia tas pats kas padarytum itupstu ar pritupimu,bet nuo to riebalai tau nedegtu QUOTE(ssauleno @ 2009 04 24, 09:09) Mane ir domina sis treniruoklis? Reklamoje atrodo, kad lb jau lengva sportuoti, perlengva.. O kaip is tiesu, ar dega riebaliukai? Na ne taip jau lengva, kaip per reklamą rodo rokinuke, sveikinu įsigijus gerą daiktą QUOTE(jurvite @ 2009 04 24, 17:13) Na ne taip jau lengva, kaip per reklamą rodo rokinuke, sveikinu įsigijus gerą daiktą as ir dar nepasigailejau savo pasirinkimo. ir patogus, ir minti smau, ir grazus
Sveikutes
Va radau akcijini dvirati tik nzn koks ten sraigratis, nes girdejau kad cia svarbu visa tai http://www.epolis.lt/lt/preke/id/145985/ QUOTE(Narsanti internete @ 2009 05 18, 11:54) Sveikutes Va radau akcijini dvirati tik nzn koks ten sraigratis, nes girdejau kad cia svarbu visa tai http://www.epolis.lt/lt/preke/id/145985/ kiek teko matyti, tai kettleriai uzima labai daug vietos namuose
Sveikos, ir as pasisakysiu apie naminius dviracius
Bet kai rinkausi tarp dviracio ir tu vadinamuju slidziu, tai dvirati pirkau TIK del to, kad uzeme maziau vietos QUOTE(juratyte26 @ 2009 05 18, 12:58) Sveikos, ir as pasisakysiu apie naminius dviracius Bet kai rinkausi tarp dviracio ir tu vadinamuju slidziu, tai dvirati pirkau TIK del to, kad uzeme maziau vietos as lygiai kaip ir tu
Pas mane irgi stovi namie, galima sakyti bereikalingas daiktas
Va tokio principo kaip sitas: ![]()
maniskis irgi toks-elipsinio tipo. geras daiktas, sirdi stiprina, riebaliukus tirpina
Kaip tik atvirkščiai: neauginant raumenų, kai atliekamas anaerobinis (ilgas, intensyvus krūvis - bėgimas, minimas, plaukimas - su nedideliu pasipriešinimu) darbas, raumuo auga minimaliai, organizmas persiorientuoja ant "riebalų deginimo" rėžimo.
Jei minant dviratį ar elipsinį treniruoklį, jaučiat, kaip pradeda "pūstis" raumuo, lyg kojos sunkios pasidaro, vadinas treniruoklio pasipriešinimas nustatymas per didelis. QUOTE(D@lius @ 2009 05 23, 09:06) Kaip tik atvirkščiai: neauginant raumenų, kai atliekamas anaerobinis (ilgas, intensyvus krūvis - bėgimas, minimas, plaukimas - su nedideliu pasipriešinimu) darbas, raumuo auga minimaliai, organizmas persiorientuoja ant "riebalų deginimo" rėžimo. Jei minant dviratį ar elipsinį treniruoklį, jaučiat, kaip pradeda "pūstis" raumuo, lyg kojos sunkios pasidaro, vadinas treniruoklio pasipriešinimas nustatymas per didelis. jauciu tai buvo profesionalus komemtaras
Labas merginos
Patarkit, kur galeciau nusipirkt elipsini treniruokli, bet kad butu nedidelis ir geros kokybes, nes kiek ziurejau Senukuose ir kitur, tai dydziai ohoho
Čia jau kaip pasiseka aptikti
QUOTE(D@lius @ 2009 05 23, 09:06) Kaip tik atvirkščiai: neauginant raumenų, kai atliekamas anaerobinis (ilgas, intensyvus krūvis - bėgimas, minimas, plaukimas - su nedideliu pasipriešinimu) darbas, raumuo auga minimaliai, organizmas persiorientuoja ant "riebalų deginimo" rėžimo. Jei minant dviratį ar elipsinį treniruoklį, jaučiat, kaip pradeda "pūstis" raumuo, lyg kojos sunkios pasidaro, vadinas treniruoklio pasipriešinimas nustatymas per didelis. Tai su maniskiu raumenukai auga ar riebalai dega?
Kaip žinosi, kas darosi su taviškiu, kai nenaudoji
Kaip sakiau, su elipsiniu (kaip ir beveik bet kokiu kitu treniruokliu) galima ir raumenį auginti, ir tik riebalus deginti. Viskas priklauso nuo to, kaip atliekamas pratimas. Riebalų deginimui turėtų būti dirbama ilgai (pvz, 30-190min) ir pakankamai greitai su mažu pasipriešinimu, kad būtų naudojama ištvermė, o kojų jėga - minimaliai. Raumens auginimui atvirkščias principas. QUOTE(rokinuke @ 2009 05 23, 09:24) Labas labas
Tai vat ir as apziurejusi Senukuose uz galvos susiemiau, tokie beveik visa kambari uzims
|