Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankų darbo muilas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mazulytee
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2009 12 06, 16:25)
Gal kas nori kooperuotis muilo bazės pirkimui http://www.justasoap.co.uk/catalog/melt-po...p-base-c-1.html    4u.gif
Prisirinkau visokių šudniekiukų muilo gamybai, bet siuntimas 21svaras, tai galvoju jei atsirastų daugiau norinčių, išlaidos sumažėtų ir būtų tikrai nebrangu  g.gif
*

Pasiziurek gal yra ir pigesniu variantu visko prisipirkti muilo gamybai , nes si linka imeciau pati pirma pasitaikiusi smile.gif

Ps. manau deliveris uztruks iki lietuvos apie savaite ar biski virs savaites , na nors priklauso per kiek laiko nuo uzsakymo issius, ir as pirmos klases siuntinys bus ar antros smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazulytee @ 2009 12 04, 23:04)
na bandziau bandziau ir sss zodziu gavosi , negrazus grudetas  doh.gif

Tad nusprendziau nusipirkti stai toki muiliuka http://www.justasoap.co.uk/catalog/crystal...base-p-247.html

kaip manot ar geras ar vertetu kokio kitokio pasiziureti ?

Ar tiktu ir kitoks tarkim kad ir su kvapu glycerininis muilas , ar geriau paprastas be priedu (kvapu) ?

Aciu aciu uz info
*

Ku ku , kaip manot ar tinkamas sis ? ar nepagelbesit man siuo klausimu ? g.gif
LT saulele
QUOTE(IF... @ 2009 12 07, 00:17)
Taigi aišku, jog nieko neaišku  schmoll.gif
*

sunku pasakyt drinks_cheers.gif , kai pažiūri, kad vaistų sudėtyje jo yra, tai kažkaip norisi tikėt, kad nekenkia unsure.gif , nes jo vistiek iš kitur gauni, tai kad ir iš muilo bus dar kažkiek, tai jau nei geriau, nei blogiau smile.gif , per odą vargu ar ten kažkas praeina iš tokio kiekio g.gif , o jei gali pakenkt pagrinde garai, tai galima apsaugos priemones panaudot, kaip ir šiaip gaminant muilą "nuo nulio" ...

kunigunda78
QUOTE(IF... @ 2009 12 07, 00:17)
Nemažai kur teko skaityti jog "Titano dioksidas – vertinamas kaip 2B grupės kancerogenas, kuris žmogui tampa pavojingas kuomet yra įkvepiamas" tačiau...

Taigi aišku, jog nieko neaišku  schmoll.gif
*

kadangi jau daug metu naudoju naturalia kosmetika ir ja domiuosi, tai zinau, kad titano dioksidas, kaip ir cinko yra naudojami naturaliuose apsauginiuose nuo saules kremuose, nes jie sukuria plevele ant odos ir tokiu budu atspindi saules spindulius, taciau neisigeria i oda kaip sintetiniai filtrai. Paciu milteliu tokiu budu jus niekaip negalite ikvepti, todel nera rizikos. O tai, kad ikvepus, grynu pavidalu, gali kenkti -tai visai imanomas dalykas. Bet tam ,kad jis paveiktu organizma-tai reikia ikvepti daznai ir dideliais kiekiais. Analogiskai yra su malachitu (dieviskai grazus akmuo) -nei nesiojimas,nei jo dulkes kosmetikos priemonese zalos nedaro, bet zmones, kurie juos slifuoja ir ikvepia jo dulkiu-gyvena trumpai ax.gif
kristinikė
Įkeliu ir aš savo pirmuosius blynus. tongue.gif

user posted image
*rutialia*
QUOTE(kristinikė @ 2009 12 07, 22:50)
Įkeliu ir aš savo pirmuosius blynus.  tongue.gif

user posted image
*

oi labai grazus blynai, idomu kaip tie griezineliai spalvoti padaryti g.gif graziai labai atrodo thumbup.gif
Lotari
QUOTE(kristinikė @ 2009 12 07, 22:50)
*

o kaip tie apvalūs gavosi? o tie su įvairiom spalvom?... labai gražūs darbeliai , norisi pačiai išbandyti ax.gif
giedre_giee
QUOTE(Lotari @ 2009 12 08, 09:13)
o kaip tie apvalūs gavosi, o tie su įvairiom spalvom... labai gražūs darbeliai , norisi pačiai išbandyti ax.gif
*

kaip faina.. šaunuolė 4u.gif
Lotari
QUOTE(giedre_giee @ 2009 12 08, 08:15)
kaip faina.. šaunuolė 4u.gif
*

blink.gif šiaip ten klausimas buvo blink.gif
Extraordinary
QUOTE(kristinikė @ 2009 12 07, 23:50)

Labai grazus mozaikiniai, as dariau, bet nieko nesigavo, bandziau susukti tas drozles, matyt nereikejo, nes nesubego i tarpelius, zodziu blogai.
Dariau su cinamonu ir naturaliu jogurtu - du sluoksniai, bet man parnesus is balkono jie atsoko vienas nuo kito. MB paaiskino man neismanelei, kad taip ir turejo atsitikt, nes antra sluoksni pyliau ant jau pastingusio pirmo. O kaip jus sluoksniuojat?
Taip pat maciau, kad merginos, gaminancios nuo A iki Z muila, pila kazkaip 2 spalvas vienu metu sluoksniais, labai grazus nubegimai gaunas, nebandete? 4u.gif
kristinikė
QUOTE(Extraordinary @ 2009 12 08, 10:50)
Labai grazus mozaikiniai, as dariau, bet nieko nesigavo, bandziau susukti tas drozles, matyt nereikejo, nes nesubego i tarpelius, zodziu blogai.
Dariau su cinamonu ir naturaliu jogurtu - du sluoksniai, bet man parnesus is balkono jie atsoko vienas nuo kito. MB paaiskino man neismanelei, kad taip ir turejo atsitikt, nes antra sluoksni pyliau ant jau pastingusio pirmo. O kaip jus sluoksniuojat?
Taip pat maciau, kad merginos, gaminancios nuo A iki Z muila, pila kazkaip 2 spalvas vienu metu sluoksniais, labai grazus nubegimai gaunas, nebandete?  4u.gif
*

Tie spalvoti, tai su skustuku padaryti griežinėliai spalvoto muilo, paskui juos sustačiau į jogurto indelį ir pyliau ištirpintą muilą. Su mozaikiniais tai buvo vargo, norėjau kad kitaip gautųsi, labai sunkiai tirpo muilas, tai netekusi kantrybės pusę atskyriau, sudėjau į formą, paskui dar į kitą dalį idėjau cinamono ir dar įpyliau vandens, tai tokia skystesnė gavosi tada man ta masė ir ją supyliau ant to baltojo ir sumaišiau su šakute tongue.gif galvoju vis tiek kas nors gausis lotuliukas.gif
Burbulus tai dariau pagal paparsatą receptą čia iš šios temos, o dėjau juos į dekupažui skirtus daryti kalėdų žaisliukus. Dar vienus burbulus dariau, tai dėjau negyvosios jūros druskos, matyt masė buvo per drėgna, nes ta druska pradėjo lyst lauk, gavosi tokie kaip ežiukai. rolleyes.gif tuoj įmesiu fotkes.
Papildyta:
Va kokie ežiukai lotuliukas.gif

user posted image
Extraordinary
QUOTE(kristinikė @ 2009 12 08, 12:12)
Tie spalvoti, tai su skustuku padaryti griežinėliai spalvoto muilo, paskui juos sustačiau į jogurto indelį ir pyliau ištirpintą muilą. Su mozaikiniais tai buvo vargo, norėjau kad kitaip gautųsi, labai sunkiai tirpo muilas, tai netekusi kantrybės pusę atskyriau, sudėjau į formą, paskui dar į kitą dalį idėjau cinamono ir dar įpyliau vandens, tai tokia skystesnė gavosi tada man ta masė ir ją supyliau ant to baltojo ir sumaišiau su šakute  tongue.gif  galvoju vis tiek kas nors gausis  lotuliukas.gif
Burbulus tai dariau pagal paparsatą receptą čia iš šios temos, o dėjau juos į dekupažui skirtus daryti kalėdų žaisliukus. Dar vienus burbulus dariau, tai dėjau negyvosios jūros druskos, matyt masė buvo per drėgna, nes ta druska pradėjo lyst lauk, gavosi tokie kaip ežiukai.  rolleyes.gif  tuoj įmesiu fotkes.
Papildyta:
Va kokie ežiukai  lotuliukas.gif

user posted image
*

Labai grazios bombos, as dar nepriejau prie ju gaminimo, nemegstu vonioje guleti, tai ir pritingiu gamint.
Na siandien gal vel imsiuos mozaikiniu, nes liko spalvotu dar likuciu drozliu.
Kristalė*
ktistinikė, labai grazus tavo muiliukai, o ypac tie apvalaini 4u.gif
Lailatina
Sveikos mergytes. As irgi prie jusu jungiuosi. Dar savo muiliuku nedariau, bet jau iki ausu susizavejus ir ruosiuosi pradeti visas medziagas pirkaliotis. Siaip kiek ieskojau visu alieju, man pigiausia pasirode is ebay.co.uk. O susirinkus is vieno pardavejo, ir siuntimas ne taip brangiai iseina... ir siaip visko ten yra (prisipazinsiu, tingiu po parduotuves lakstyti).
Darysiu su sarmu (tiksliau pristatysiu mama pati procesa vykdyti, nes man siuo metu nelabai galima arti to sarmo buti). Papasakosiu kaip pasiseks.
Ir dar sugalvojau pasidaryti kuno sviesta. Labai paprastas receptas:
http://www.makeyourcosmetics.com/recipes/v...9&cat=mommy (cia toms kas skaito angliskai)
Daddygirl
QUOTE(Lailatina @ 2009 12 09, 11:24)
Sveikos mergytes. As irgi prie jusu jungiuosi. Dar savo muiliuku nedariau, bet jau iki ausu susizavejus ir ruosiuosi pradeti visas medziagas pirkaliotis. Siaip kiek ieskojau visu alieju, man pigiausia pasirode is ebay.co.uk. O susirinkus is vieno pardavejo, ir siuntimas ne taip brangiai iseina... ir siaip visko ten yra (prisipazinsiu, tingiu po parduotuves lakstyti).
Darysiu su sarmu (tiksliau pristatysiu mama pati procesa vykdyti, nes man siuo metu nelabai galima arti to sarmo buti). Papasakosiu kaip pasiseks.
Ir dar sugalvojau pasidaryti kuno sviesta. Labai paprastas receptas:
http://www.makeyourcosmetics.com/recipes/v...9&cat=mommy (cia toms kas skaito angliskai)
*

Mano patirtis tokia, kad ebay nera labai patikima vieta pirkti aliejus.
Gali ir pasisekti, zinoma smile.gif, bet as neberizikuoju.
Arnytė
QUOTE(kristinikė @ 2009 12 08, 00:50)

user posted image
*

Super ir muiliukai ir bombos bigsmile.gif būkit geros,parašau parašykit kaip darote tas bombas? daraiu pagar kažkur rasta receptuka,bet man sutrupėjo doh.gif gal kas papasakos kaip daryti,būčiau laaaabai dėkinga 4u.gif
GAPO
Arnyte, pagal Amadėjos (359 pasisakymas)įdėtą receptą dariau ir viskas gavosi puikiai thumbup.gif .
Arnytė
QUOTE(GAPO @ 2009 12 12, 15:33)
Arnyte, pagal Amadėjos (359 pasisakymas)įdėtą receptą dariau ir viskas gavosi puikiai  thumbup.gif .
*

Gapo,ačiū labai.bandysim daryti bigsmile.gif
Ginte222
Niu mergaites bandau ir as jusu teismui pateikti savo pirmuosius muiliukus, cia bus priedai prie kalediniu dovaneliu smile.gif isdzius ir beliks tik supakuoti smile.gif
Muiliukai
Boruzzyte5
Ginte222, nieko sau, cia tai padirbejai, vos neiskritau pamacius, gerai, kad lovoj gulejau biggrin.gif Nuostabus grozis, man atrodo kaip grynai Rygos muilai smile.gif
Gal gali papasakoti kaip darei? Cia is muilo bazes gal?
Kristalė*
Tikrai labai grazu, na ir man labai parupo is ko gi ten padaryti tie muiliukai g.gif
Ginte222
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 14, 10:43)
Ginte222, nieko sau, cia tai padirbejai, vos neiskritau pamacius, gerai, kad lovoj gulejau biggrin.gif Nuostabus grozis, man atrodo kaip grynai Rygos muilai smile.gif
Gal gali papasakoti kaip darei? Cia is muilo bazes gal?
*

Aciu 4u.gif
Dariau tai is muilo bazes, pirmiausiai padariau su kava, kita su cinamonu, su ramunelem, dar su kazkokiom vaistazolem, kad tureciau daugiau spalvu smile.gif kai sudziuvo tada juos supjausciau juosteles, su bulviu skustuku pridariau tokiu ritineliu, ir kai vel dariau muila dejau tas lazdeles ir ritinelius, o galiausiai supjausciau kai sustingo smile.gif
Užsispyrėlė
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 14, 13:04)
Aciu  4u.gif
Dariau tai is muilo bazes, pirmiausiai padariau su kava, kita su cinamonu, su ramunelem, dar su kazkokiom vaistazolem, kad tureciau daugiau spalvu smile.gif kai sudziuvo tada juos supjausciau juosteles, su bulviu skustuku pridariau tokiu ritineliu, ir kai vel dariau muila dejau tas lazdeles ir ritinelius, o galiausiai supjausciau kai sustingo smile.gif
*

Kiek muilo bazės prireikė tokiam gausiam kiekiui ? bigsmile.gif
Ginte222
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2009 12 14, 13:07)
Kiek muilo bazės prireikė tokiam gausiam kiekiui ? bigsmile.gif
*

Turbut kokius 4kg sunaudojau smile.gif nes mano toj pakuotej buvo 4,5kg, ir labai jau ten mazai liko.. 3,5kg tai tikrai sunaudojau, bet buvau nusipirkus gal vasaros pradzioj vis neprisiruosiau gamint, tai dabar pridariau uz visa ta laika smile.gif
Kristalė*
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 14, 14:42)
Turbut kokius 4kg sunaudojau smile.gif nes mano toj pakuotej buvo 4,5kg, ir labai jau ten mazai liko.. 3,5kg tai tikrai sunaudojau, bet buvau nusipirkus gal vasaros pradzioj vis neprisiruosiau gamint, tai dabar pridariau uz visa ta laika smile.gif
*

o kur pirkai muilo baze?
agpa
na, ginte222, super!
mano tas ramunelinis vis dar dziusta, bet nemanau, kad kas is jo iseis..dovanai tikrai neisvaizdus, minkstokas toks dry.gif
Boruzzyte5
Ginte222, o i kokia forma viska pylei?
Ginte222
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 14, 16:34)
o kur pirkai muilo baze?
*

muilo bazes tai nusipirkau e-bajuj tada nusiunte mano puskei kuri gyvena anglijoj, o ji man smile.gif
Kristalė*
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 14, 23:09)
muilo bazes tai nusipirkau e-bajuj tada nusiunte mano puskei kuri gyvena anglijoj, o ji man smile.gif
*

o gaila rolleyes.gif
Ginte222
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 14, 17:46)
Ginte222, o i kokia forma viska pylei?
*

viena pyliau i dezute nuo ferero roshe, o kita i tokia kaip vienkartine permatoma, buvo ten parmos kumpis is italijos, tai ji tokia didesne ir gili, ziurejau svarbu kad butu tokios minkstos, kad biski galeciau palankstyti, kad lengviau isieminetu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 14, 22:11)
o gaila  rolleyes.gif
*

jei turi ka anglijoj tai labai paprasta ten uzsisakyt smile.gif
Boruzzyte5
Dekoju uz info Ginte 222 4u.gif
As vienus pamaniau jog pylei i kekso forma ta kaip buna staciakampe smile.gif
Kristalė*

Papildyta:
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 14, 23:15)
viena pyliau i dezute nuo ferero roshe, o kita i tokia kaip vienkartine permatoma, buvo ten parmos kumpis is italijos, tai ji tokia didesne ir gili, ziurejau svarbu kad butu tokios minkstos, kad biski galeciau palankstyti, kad lengviau isieminetu smile.gif
Papildyta:

jei turi ka anglijoj tai labai paprasta ten uzsisakyt smile.gif
*

tai va, kad nieko jau nebera
kristinikė
Labai gražūs Ginte222 muiliukai thumbup.gif Tik va įdomu būtų sužinot kaip pribėgo muilo į tas lazdeles, nes kap matau jos gulsčiai buvo sudėtos g.gif Labai būtų įdomu sužinot.
Kristalė*
Ka blogai padariau, kad burbulai i vonia sutrukinejo unsure.gif ?
http://foto.delfi.lt/my_picture/1180993/

o dariau taip: 4 sauksatai sodos, 2 saukastai citrinos r., 2 saukstai krakmolo, 2 saukstai aliejuko, keli lasai eterinio aliejaus, 1 mazas saikstelis vandens, dazai

teks gaminti naujas dovaneles ax.gif
mmergyte
o as norejau paklausti,o kodel tie burbulai tokie rieebus gaunasi? g.gif vonia kaip ciuozykla buna verysad.gif verysad.gif koki ta aliejuka pilti? ax.gif
Kristalė*
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 17, 13:20)
o as norejau paklausti,o kodel tie burbulai tokie rieebus gaunasi? g.gif  vonia kaip ciuozykla buna verysad.gif  verysad.gif  koki ta aliejuka pilti? ax.gif
*

del aliejaus manu slidu pasidaro mirksiukas.gif
mmergyte
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 17, 13:15)
del aliejaus manu slidu pasidaro  mirksiukas.gif
*

niu bet ju nedet irgi neimanoma unsure.gif unsure.gif
Kristalė*
as tai pilu vaikiska "jonson"
kristinikė
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 17, 12:43)
Ka blogai padariau, kad burbulai i vonia sutrukinejo unsure.gif ?
http://foto.delfi.lt/my_picture/1180993/

o dariau taip: 4 sauksatai sodos, 2 saukastai citrinos r., 2 saukstai krakmolo, 2 saukstai aliejuko, keli lasai eterinio aliejaus, 1 mazas saikstelis vandens, dazai

teks gaminti naujas dovaneles ax.gif
*

Man irgi ta pati bėda atsitiko, kai pirmuosius dariau tai liuks gavosi, o dabar vėl dariau ir visi suskilinėjo g.gif
mmergyte
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 17, 13:37)
as tai pilu vaikiska "jonson"
*

ir neriebaluota buna? ax.gif niu as migdolu pyliau,alyvugiu,drauge sezamo,o visteik ciuozykla doh.gif
Kristalė*
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 17, 17:12)
ir neriebaluota buna? ax.gif  niu as migdolu pyliau,alyvugiu,drauge sezamo,o visteik ciuozykla doh.gif
*

manau su visais ciuozykla buna yu.gif
GAPO
Kristinele123, jei matavai sodą, rūgštį ir krakmolą šaukštais, tai aliejaus per daug pylei, ir vandens gal.
O pas mane čiuožyklos nebuvo. Aišku reikėjo vonią plaut, bet tai normalu. Mažinkit aliejaus, jei jums tai nepatinka, bet visa esmė, manau, aliejuose ir yra. smile.gif
mmergyte
QUOTE(GAPO @ 2009 12 17, 19:11)
Kristinele123, jei matavai sodą, rūgštį ir krakmolą šaukštais, tai aliejaus per daug pylei, ir vandens gal.
O pas mane čiuožyklos nebuvo. Aišku reikėjo vonią plaut, bet tai normalu. Mažinkit aliejaus, jei jums tai nepatinka, bet visa esmė, manau, aliejuose ir yra. smile.gif
*

niu tai taip,bet as va galvoju,nusiperki su aliejukais ta bomba,tikrai taip nebuna g.gif todel ir galvoju kas cia ne taip doh.gif
Kristalė*
QUOTE(GAPO @ 2009 12 17, 20:11)
*

aciu uz patarima, bandysim maziau aliejaus piliti mirksiukas.gif
Rufi
Sveikutes,

jungiuosi ir as prie Jusu. Taip mane uzvalde si muilo gamybos ideja, kad net negaliu.
Bandysiu gaminti naturalu muila, nes darbe NaOH kruvos, kad ir semtuvais nesk. Jau ir su chemikais konsultavausi, del jo kenksmingumo poveikio. Sake, jei ant odos pavirsiaus nepateks, tai dirbk drasiai.
O del kenksmingu garu, tai sake negali buti, jis tirpsta ir tiek, na kaip pvz pateike cukru, kad cukru tirpinant juk garu nera. Be to pasirodo, jis vienas is pagrindiniu tarybinais metais naudotu dezinfektantu, tai jei jis butu toks kenksmingas vargu ar butu naudojamas taip placiai. Tai apramino mane lotuliukas.gif
Gal kas gali parekomenduoti paprasta ir nebloga receptuka pirmam kartui, buciau labai dekinga blush2.gif
Dezdemona*
Sakykit ar tokia baze tinka muilu gamybai?
blush2.gif ir koks cia kiekis tas 2 LB? doh.gif
Daddygirl
QUOTE(Rufi @ 2009 12 23, 10:33)
Sveikutes,

jungiuosi ir as prie Jusu. Taip mane uzvalde si muilo gamybos ideja, kad net negaliu.
Bandysiu gaminti naturalu muila, nes darbe NaOH kruvos, kad ir semtuvais nesk. Jau ir su chemikais konsultavausi, del jo kenksmingumo poveikio. Sake, jei ant odos pavirsiaus nepateks, tai dirbk drasiai.
O del kenksmingu garu, tai sake negali buti, jis tirpsta ir tiek, na kaip pvz pateike cukru, kad cukru tirpinant juk garu nera. Be to pasirodo, jis vienas is pagrindiniu tarybinais metais naudotu dezinfektantu, tai jei jis butu toks kenksmingas vargu ar butu naudojamas taip placiai. Tai apramino mane  lotuliukas.gif
Gal kas gali parekomenduoti paprasta ir nebloga receptuka pirmam kartui, buciau labai dekinga  blush2.gif
*

netiesa ax.gif
as zinau zmoniu, kurie sugadino plaucius, net ir naudodami min saugumo priemones.
kaip sarmas eda oda, ant jos papuoles, taip pat eda ir plaucius.

QUOTE(Dezdemona* @ 2009 12 30, 11:37)
Sakykit ar tokia baze tinka muilu gamybai?
blush2.gif  ir koks cia kiekis tas 2 LB? doh.gif
*

kokia?
siek tiek maziau nei 1kg
Dezdemona*
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 30, 14:42)
netiesa  ax.gif
as zinau zmoniu, kurie sugadino plaucius, net ir naudodami min saugumo priemones.
kaip sarmas eda oda, ant jos papuoles, taip pat eda ir plaucius.
kokia?
siek tiek maziau nei 1kg
*

http://cgi.ebay.com/2-LB-GLYCERIN-MELT-POU...=item2557bc5ed7

Bandau nuo muilu perlydimo pereiti jau prie muilo bazes. Gal kas nepatingetumet paaiskinti kaip su ja reikia elgtis? Jei gerai suprantu tai lydyti reikia mikrobangeje, ar galima ir puode? I ja kaip ir perlydant muila reikia vandens arba alieju?
GaDina
Sveikos merginos!!!
Prasau, pasakykit, kur Vilniuj perkat NaOH???? Kokiais kiekiais parduoda (ar yra koks butinas minimalus kiekis)? Ir kokia mazdaug kaina? Aciu!!! 4u.gif
M.A.M.A
UAB "Avsista" Šiaurės miestelyje prie "Norfos". Mažiausias kiekis - 1 kg. Kaina apie 15 Lt.
GaDina
QUOTE(Heart @ 2010 01 07, 23:28)
UAB "Avsista" Šiaurės miestelyje prie "Norfos". Mažiausias kiekis - 1 kg. Kaina apie 15 Lt.
*

ACIU Heart!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.