Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nemiga
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3
georgiana
Sveikutes, turiu tokia beda, kaip viduri nakties prabudima na ir niekaip negaliu uzmigti, laukiuosi nestumas nera didelis tik 9 savaites, tad prabundu nakti ir neuzmiegu, rodosi jauciuosi kaip ir issimiegojusi, klausiau savo gydytojos bet ji tik peciais truktelejo blink.gif kartais buna jei uzmiegu staiga kazkoki kosmara susapnuoju, rodosi aplinka rami nepatiriu stresu, bet ir is vakaro neprisivalgau lasiniu, kas sako sktaina kosmatus nakti schmoll.gif gal Jums teke susidurti su sia situacija, kazkaip kai pirmojo laukiausi tas buvo senaiai tad nepamenu g.gif o gal tai hormonai maisosi, nalauksiu Jusu pastebejimu siuo klausimu ax.gif
slyfka
Sveika 4u.gif

Man lygiai tas pats, apie kokią 22-22,30 užmiegu, o tada apie 2val atsibundu, akys stačios, jaučiuos visiškai išsimiegojus ir pailsėjus. Šiandien pramiegojau ik 4val ir po to jau nebeužmigau.
Stengius irgi neprisivalgyt prieš miegą, net valerijono įkalus buvau lotuliukas.gif , bet nepadeda ir jis. Nežinau kada tai praeis doh.gif g.gif
georgiana
QUOTE(slyfka @ 2009 01 15, 15:02)
Sveika 4u.gif

Man lygiai tas pats, apie kokią 22-22,30 užmiegu, o tada apie 2val atsibundu, akys stačios, jaučiuos visiškai išsimiegojus ir pailsėjus. Šiandien pramiegojau ik 4val ir po to jau nebeužmigau.
Stengius irgi neprisivalgyt prieš miegą, net valerijono įkalus buvau lotuliukas.gif , bet nepadeda ir jis. Nežinau kada tai praeis doh.gif  g.gif
*

na va malonu sulaukti panasiai kaip asbesijaucianciu blush2.gif is tikruju jau nezinau ka galvoti, irgi uzmiegu jai tiesiog luztu apie 22 val., maziui vos apsivercia liezuvis perskaityti donaldu komiksa viena o poto jau 22 val. buna ir anksciau luztu, na ir kaip tu sakai apie 2-3 val. akys stulpu ir visokios nesamones i galva lenda, tai va nemiegu nemiegu o po to kazkaip pajauciu kad uzsnustu, kolkas laiko dar nesekiau sad.gif o sakyk tu taip pat laukiesi
slyfka
QUOTE(georgiana @ 2009 01 15, 15:55)
na va malonu sulaukti panasiai kaip asbesijaucianciu blush2.gif is tikruju jau nezinau ka galvoti, irgi uzmiegu jai tiesiog luztu apie 22 val., maziui vos apsivercia liezuvis perskaityti donaldu komiksa viena o poto jau 22 val. buna ir anksciau luztu, na ir kaip tu sakai apie 2-3 val. akys stulpu ir visokios nesamones i galva lenda, tai va nemiegu nemiegu o po to kazkaip pajauciu kad uzsnustu, kolkas laiko dar nesekiau sad.gif o sakyk tu taip pat laukiesi
*

Va va, man lygiai tas pats. Lovoj turiu gulėti jau 9-9.30, pažiūriu tv ir lūžtu.
Man dabar 10-ta sav.
dija78
Ir mane nemiga kankino smile.gif , jei jau prabundu tai viskas doh.gif nebemiegu.
Nors dabar jau kelios paros kaip miegu thumbup.gif , tikiuos nebepasikartos. Gal cia tk pirmosiom savaitem ? Juk visdelto tokia naujiena nestuke.gif
georgiana
na merginos jau akis baigiu isvarvinti forume o dar tik 5 ryto, greiciau prasvistu verysad.gif pasidraiua puoda melisos, neuzmiegu nors kazkink ka daryciau, ir valerijona geriau ir save migdyti bandziau, gali stogas pavaziuoti verysad.gif o jau mintys tai baisesniu nebuna kosmarai vos ne cool.gif prasedesiu forume kas gi belieka man mirksiukas.gif sulauksiu Jusu komentaru ir siaiap eisiu turbut prasivaikscioti i lauka grynu oru pakvepuoti gal pades lotuliukas.gif
Jakatta
QUOTE(slyfka @ 2009 01 15, 16:41)
Va va, man lygiai tas pats. Lovoj turiu gulėti jau 9-9.30, pažiūriu tv ir lūžtu.
Man dabar 10-ta sav.
*

Mane tokiu metu irgi nemiga kankino. Telikas ir man pagelbedavo. thumbup.gif
jurguze
Mane irgi kankina nemiga. Is vakaro ilgiausiai neuzmiegu, o ryte vos atsikeliu. Idomu, gal kokio magnio pagert reiktu g.gif
Jura_j
Su abejais nestumais bludijau naktimis. Tai eidavau gerti puodelio pieno, lyg ir padedavo. O dabar kai jau pagimdziau, tai nemiga isgaravo... biggrin.gif
georgiana
QUOTE(Jura_j @ 2009 01 17, 16:02)
Su abejais nestumais bludijau naktimis. Tai eidavau gerti puodelio pieno, lyg ir padedavo. O dabar kai jau pagimdziau, tai nemiga isgaravo...  biggrin.gif
*

sveikute, sakyk ar tau gydytoja nieko neminejo kodel ta nemiga tokia ztipri g.gif
inis
Sveikutes,pas mane tokia pat beda kankina.Net nesinori,kad ateitu vakaras nes vel teks kankintis iki .... Pradeda visas kunas nieztieti,kasaisi kasaisi ir nieko.Baisu su ta nemiga,net nezinau ka ir bedaryti? Dar 2 menesiukus taip kankintis. Turiou nusipirkus tokiu vaistuku zoliniu,vaistineje sake,kad galima naudoti nescioms.Reikia suciulpt tabletyte,tai nezinau kazkaip jie man nepadeda.Gal kam pades galite pabandyti 'SEDATIF PC'.
avesta
vargelis, man irgi dar pora meneseliu su nemigo naktim kovoti: tai guliu lovoj ir su katinu zaidziu, tai isijunjiu naktine lempute ir knyga paskaitau, na, kad nemiskiu labai nezadint, nes pastarieji vis burba kad lialiui diena su naktim susimaisys. bet as tuo nelabai tikiu, nes su pirmuoju naktimis miegojau, o sis gimes nedave isvis miegot iki 1m., o keldaviosi naktimis iki pat 1mos klases...

Ne karta girdejau teorija, kad tie nenormalus naktiniai miegojimai nesciasias paruosia naujagimio prieziurai. nezinau kiek tiesos tame, bet vis bandau sau teigti kad tai nieko baisaus. Ale kad igriso..
wowerike
Nu tiksliai, igriso nerealiai. Buvo pirmom savaitem, paskui jau buvo aprime. O dabar vel - kaip pasiseka, tai ishmiegu, tai prabundu kokia ketvirta ir viskas, ishsimiegojus. Ir nei ka veikt. Vienam kambary vyras miega, kitam dukra - kur detis. Virtuvej kazkaip shalta ir neitema doh.gif
Ozkutas
oooj as nestumo pradzioj tai galedavau miegoti kiaura para lotuliukas.gif paskui jau kai pilvukas paaugo, apie 5-6 menesiuka miegeliai baigesi, nes niekaip negalejau patogiai isitaisyti. tai nusipirkau ta banano formos pagalvyte nestukem (kur ale ir maitinti paskui patogu) tai vel prasideju saldus miegelis. o dabar jau prasidejo ta tikroji nemiga apie kuria jus kalbate.. doh.gif guliu patogiai, bet prabundu 2 ar 4 valanda, kaip kada ir akys stacios. nei keltis, tamsu, nei ka. tai gulliu ir suni glostau niurkau, o ta per miegus garsus leidzia visokius lotuliukas.gif taip ir po pora valandu prasivartau... o paskui ryte iki 10 miegu. nezinau jeigu taip ir toliau... tai visa laime kad i darba zygiuoti nebereikia. kai taip budavo kai reikia dar eit i darba tai nors numirk paskui diena... doh.gif
Dakine
QUOTE(georgiana @ 2009 01 15, 13:04)
Sveikutes, turiu tokia beda, kaip viduri nakties prabudima na ir niekaip negaliu uzmigti, laukiuosi nestumas nera didelis tik 9 savaites, tad prabundu nakti ir neuzmiegu, rodosi jauciuosi kaip ir issimiegojusi, klausiau savo gydytojos bet ji tik peciais truktelejo blink.gif kartais buna jei uzmiegu staiga kazkoki kosmara susapnuoju, rodosi aplinka rami nepatiriu stresu, bet ir is vakaro neprisivalgau lasiniu, kas sako sktaina kosmatus nakti schmoll.gif gal Jums teke susidurti su sia situacija, kazkaip kai pirmojo laukiausi tas buvo senaiai tad nepamenu g.gif o gal tai hormonai maisosi, nalauksiu Jusu pastebejimu siuo klausimu ax.gif
*

Ir man taip buve...Ir nieko cia nepadarysi,nepakeisi,nebent arbatzoliu nekenkianciu pagersi,nes taip jau zaidzia nestumo hormonai smile.gif O kai kam atvirksciai-visa nestuma pramiega biggrin.gif
lly
kai pirmosios laukiausi prabusdavau paryciais, lygiai 4.45 jausdaausi issimiegojusi ir blaskydavausi kokia val. dukryte gime tokiu laiku, min. i min. rolleyes.gif keistas sutapimas. dabar prabudineju puse sesiu. gal ir jaunelio sulauksiu tokiu laiku? biggrin.gif
Moonlit
QUOTE(wowerike @ 2009 01 19, 09:50)
Nu tiksliai, igriso nerealiai. Buvo pirmom savaitem, paskui jau buvo aprime. O dabar vel - kaip pasiseka, tai ishmiegu, tai prabundu kokia ketvirta ir viskas, ishsimiegojus. Ir nei ka veikt. Vienam kambary vyras miega, kitam dukra - kur detis. Virtuvej kazkaip shalta ir neitema doh.gif
*

Man šiuo metu tokia pati sitaucija. Miegu labai jautriai, bet kokį krebždesį girdžiu. Tas pats buvo ir su pirmu kai laukaiusi. Tuomet net kaimyno mašiną sugebėjau apsaugoti nuo vagių, nes tik ką išgirsdavau, iškart puldavau prie lango žiūrėti.
georgiana
na o mano miego rezimas nesikeicia, taip pat 2 ar 3 val. akys stacios, o jau i ryta pagalve vartau vartau ja kumsciuodama ir po bac uzmiegu iki 8 val. ryto ilgiausiai; geriu arbateles nepadeda, kalbejau su viena gine sake tikrai hormonai daro savo, apie 12 savaite turetu aprimti, cia turiu galvoje kam nestumas nedidelis; o jau i pabaiga turbut taip pilviukas spaudzia nera kaip patogiai isitaisyti:)
@KIMIRK@
mane kankina tos pacios problemeles,jei taip bus tai dar kankintis taip 2 menesiukus.prabundu puse 4 ryto,ir ka jus manot?ka veiksi nakti?as sau tyliai ramiai isijungiu kompa ir sedziu kol nesuima miegas,aisku po to kaip griunu tai iki kokia10 val ryto.
neniukas
QUOTE(georgiana @ 2009 01 25, 20:34)
na o mano miego rezimas nesikeicia, taip pat 2 ar 3 val. akys stacios, o jau i ryta pagalve vartau vartau ja kumsciuodama ir po bac uzmiegu iki 8 val. ryto ilgiausiai; geriu arbateles nepadeda, kalbejau su viena gine sake tikrai hormonai daro savo, apie 12 savaite turetu aprimti, cia turiu galvoje kam nestumas nedidelis; o jau i pabaiga turbut taip pilviukas spaudzia nera kaip patogiai isitaisyti:)
*

man pradžioje, nuo to kai sužinojau, kad laukiuos irgi buvo siaubingos nemigo naktys, tikrai labai žiaurios, po kelias naktis visai neužmigdavau, arba po kokias max 2-3 val., buvo žiauru, kreipiausi aš į natura munda (natūralios madicinos) klinikos ginekologę, tai ji man sakė, kad iki antro nėštumo trimestro gali tai tęstis, dėl hormonų, po to susitvarko, aišku iki tol kol dar labai pilvukas netrukdo. Tai va ką man patarė, gerti magne 24 (geriamos 2 kasulės, viena balta-ryte, mėlyna (ji su melisa) vakare ir taip pat patarė čiulpti jau šioje temoje minėtą Sedatif (homeopatinis), bet jį liepė pradėti čiulpti vakare ir kad būtų praėję bent 1 h. po valgio, nes visi homeopatiniai su maistu geriami neturi didelio poveikio ir man tas tabletytes liepė prieš miegą taip ir čiulpti vis kas valandą ir žinokit kažkiek pagelbėjo, o dabar tai visai gerai miegu, žiūrėsim kas bus toliau. Sėkmės Jums visoms karaujant su ta pabaisa-nemiga 4u.gif
slyfka
Sveikos 4u.gif

Man ta nemiga vis dar nepraeina, kuo toliau, tuo baisiau, jau vakaro laukiu su nerimu, nes ne tik kad neužmiegu, bet ir sanarius sukt pradėjo naktim, jei užmiegu, tai košmarus sapnuoju, po to jei norisi miego, tai baisu užmigt blink.gif Vartaus nuo šono ant šono, šiandien tai baisiai kaklą nugulėjau, sutraukė sprandą, eina sau....
Greičiau tai baigtūsi ax.gif mirksiukas.gif
Sėkmės visoms likimo draugėms 4u.gif
vasareleS
Sveikutes,

As irgi turiu ta beda su nemiga. Nemiegu jau nuo nestumo pradzios, anksti luzdavau ir vidury nakties prabundu ir viskas, tada anksti ryta uzmiegu apie 6, o kai reikia keltis kancia. Bet ir jausdavausi neissimiegojus. Taip buvo pirmo semestro metu doh.gif Gydytoja patare ciulpti sedatif tabletes, jos zolines nekenksmingaos. Tai is vakaro pora suciulpdavau tai geriau miegodavau, bet nenorejau kasdiena tuo naudotis ax.gif, vistik tabletes...
Dabar antras trimestras baiginejasi...stengiuosi eiti kuo veliau miegoti, tas labai padeda. Jei luztu anksti tai tikrai nakti prabundu ir sunku uzmigti, o jau ir vartytis nera labai patogu nestuke.gif
Po truputi situacija gereja ir tos naktines valandos nemigo trumpeja, tikiuosi gero miego kas vakara.
As dar pastebejau, kad kai nuo 16 negeriu jokiu arbatu, tad ir geriau miegasi g.gif

Saldziu sapneliu 4u.gif
georgiana
aciu mielosios kad dalinates patarimais, jie tikrai mums padeda, apramina 4u.gif aciu ir neniukui uz issamia informacija, o as is savo puses parasysiu kad keleta dienu nebuvau prisijungusi nes nuo vat tokio nemigo pradejo susitraukineti gimda, na pagalvojau kad cia jau ne kas ir nuvaziavau i savo miestelio poliklinika, mane priziurinti gine apziurejo echoskopu ir patare pasilasinti magni 3 dienas, susilasindavau ir namuciu vaziuodavau o gryzus jauciausiu tokia vos kojas pavelkanti, na aplamai iki 13 savaites jauciausi kaip tankas kad galiu kalnus nuversti o dabara ar nusistatymas ar kas toks nuovargiukas dazniau ima kamuoti g.gif po pirmuju 2 laseliniu ka jus manote prabudau 6 ryto, vartausi lovoje ir savim netikiu mirksiukas.gif taigi susilasinus i vena magni miegu kieciau, tikrai patariu geras dalykas, vaistineje nusiperkate magnio ji paraso gine zodziu ko reikia laselinej, nes uz dyka niekas jau neduoda:) ir susitaratiate del lasinimosi prceduriniame kabinte; taip pat as irgi stengiuosi veliau gultis, koki filma vakare paziureti, tik ko tai bojevikai ne prie sirdies ir visokie Hausai schmoll.gif tai paziuriu siek tiek ir uzmiegu rolleyes.gif taigi linkiu jums miegelio naktimis kolkas miegu jei ne daznas sisusiojimas nakti, kiris pazadina bet vis tiek geriau miegasi
Bombonciuke
As tai uzmiegu normaliai, bet atsibundu 6 ryto ir nebegaliu uzmigt... tai skrandi pradeda grauzt, tai i tulika lakstau, tai dar kazkas... uzmiegu po poros valandu ir tada parpiu dar valandziuke ar pora smile.gif
alize
as irgi niekaip naktim negaledavau uzmigt, o dar kai keltis i tualeta reikedavo nuolat, tai dar labiau issibudini... tai tekdavo diena miegelio prisidurt...
fresija
man irgi taip,nakti vis i tualeta lakstau,o paskui miegot visiskai nebenoriu
gegne2
Ir man jei naltį nuesiu į tualetą, tai po to labai sunku užmigti o darbe po to galva sukasi schmoll.gif
Ozkutas
as kai einu i tulika ankti nedegu niekur sviesu, nes tada tikrai jau issibudinu. o kai patamsy pabludinu tai griunu ir uzmiegu vel be bedu. man sunkiau dabar uzmigt, nes uztrunku kol susirandu poza kad niekur netemptu 4u.gif bet va kai susikroviau tasike i ligonine miegas saldesnis pasidare, ir uzmigt lengviau, nebekamuoja minciu milijonas mirksiukas.gif
iruncia
QUOTE(georgiana @ 2009 01 15, 12:04)
*

Man 30sav,ir butent ana savaite prasidejo baisi nemiga,dazniausiai paryciais atsibundu ir viskas,negaliu uzmigt verysad.gif Taigi dbr sugalvojau,kad kelsiuos l.anksti(6.30) kartu su vyru ir vakarais eisiu pasivaiksciuoti ax.gif
georgiana
QUOTE(iruncia @ 2009 02 04, 08:51)
Man 30sav,ir butent ana savaite prasidejo baisi nemiga,dazniausiai paryciais atsibundu ir viskas,negaliu uzmigt verysad.gif Taigi dbr sugalvojau,kad kelsiuos l.anksti(6.30) kartu su vyru ir vakarais eisiu pasivaiksciuoti ax.gif
*

nors as keliuosi irgi seimyna i darba ir i mokykla isleidziu gan nksti kokia 7 val. ryte, miego nesinori, o kad miegelis po magnio injekciju tai tikrai pailgejo, bet kaip suprantu tau jau ne taip dauk liko, matyt vaikiukui nesimiega:) o vakarinius pasivaiksciojimus as irgi isbandziau, kazkaip pasiilsi ir pakvepuoji grynu oru 4u.gif
alize
QUOTE(georgiana @ 2009 02 04, 09:36)
nors as keliuosi irgi seimyna i darba ir i mokykla isleidziu gan nksti kokia 7 val. ryte, miego nesinori, o kad miegelis po magnio injekciju tai tikrai pailgejo, bet kaip suprantu tau jau ne taip dauk liko, matyt vaikiukui nesimiega:) o vakarinius pasivaiksciojimus as irgi isbandziau, kazkaip pasiilsi ir pakvepuoji grynu oru 4u.gif
*

o kaip didysis, laukia leliuko?
Linukas-0131
Pacioje pradzioje (iki 5 savaites ) man labai sunkiai is vakaro sekdavosi uzmigti... bet nezinau ar del nestuke.gif ar del to, kad siaip visokiu problemu del darbo turejau... dabar kaip ir viskas isisprende.. tai miegu kaip kokia miegancioji grazuole - po 10 val. ir daugiau smile.gif
Dole*
QUOTE(fresija @ 2009 02 02, 22:12)
man irgi taip,nakti vis i tualeta lakstau,o paskui miegot visiskai nebenoriu
*

pradzioj kazkaip kad ir laksciau i tualeta bet gryzus i lovyte toliau saldziai miegodvau... smile.gif o dabar... doh.gif - nebegaliu uzmigti ir taip kas vakara naktineju-tai prisigalvoju visokios veiklos ir tik kai uzsimanau miego tada einu i lova nes tas vartymasis ir negalejimas uzmigti tai ziauru...
Ozkutas
ir as kankinausi su ta nemiga, bet kai pagulejau 3 dienas ligoninej, dabar namie miegu kaip kuuudikis lotuliukas.gif o nakti kai keliuosi i tulika niekur nedegu sviesos, tai nespeju issibudinti, gryzus krentu vel kaip lapas ax.gif
-=Jovita=-
Man praeitą savaitę buvo problemų su miegu. Apie 8 valandą jau luždavau, kaip norėdavau miego... Atsiguldavau, o 10-11 atsikeldavau kaip ir išsimiegojusi. Sunkiai užmigdavau, vartydavausi. Jei užmigdavau, tai kas porą valandų atsibusdavau ir vis į laikrodį - ar neleikas keltis į darbą.

Dabar stengiuosi neiti miegoti bent iki 10. Vakare išgeriu puodelį ramunėlių arbatos. Kažkaip dabar geriau su miegu. smile.gif
georgiana
QUOTE(alize @ 2009 02 04, 21:17)
o kaip didysis, laukia leliuko?
*

labute, ne nelabai laukia sako nenoriu nes nezis dar su manimi ir aplamai ta tema vengia kalbetis su manimi, o dabar iskilo kruva problemu mazis ligoninej pasigavo mikoplazmos virusa, tai kai begale streso as uzmiegu net nejausdama bet uzmiegu velai o prabundu vis tiek anksti sesta ryto bet bent jau ne 2 ar 3 valanda nakties; leksiu i foruma skaityti apie sia liga verysad.gif
kutuce
Mano miegas tapo negilus, atrodo, miegu, bet kai pabundu nesijaučiu pailsėjusi
faustluk
Aga. Ir as: einam miegot apie 23 val, mazoji 1.2 men uzmiega 20 val. Apie 2 val einu i WC ir "Ate, miegeli!" Prasivartau iki 4 val ryto...Pats saldumas miegoti 5-7 val. Bet tuo metu ilipa i lova mazoji, MB keliasi...Spaudimas 99:60..Dabar 13:25, o as vis apspangus vaikstau.
mvirgute
Sveikos,

man tai pat su miegu labai nekas...pamiegu iki pirmos, o po to galiu iki kokių keturių veikti ką noriu, nes miego visiškai nesinori. o kai reikia į darbą tada galėčiau ir pamiegoti. po pietų darbingumas lygus nuliui.
nerke
Aš iki šiol taip gerai miegodavau, o dabar jau 28 sav prasidejo ir pasidarė labai sunku užmigt, nes niekaip nerandu patogios padeties, nakti vel vartausi nes vis nepatogu verysad.gif O gi dar augs ir augs pilvukas doh.gif Bet siaip atsikeliu issimiegojus ir net diena nesinori, gal jau cia tiek ir uztenka to miego ax.gif
georgiana
as pradzioje labai nemiegojau blink.gif o po to jau kai savaiteles bego emiau kieciua miegoti, bet buna naktu ivairiu tarkim vakar uzmigau gal tik i ryta, o siaip anksti prabundu 7 arba pries 7 val. ryto ir tikrai toks jausmas kad esi issimiegojes smile.gif
*mamusikas*
Aš kartais per naktį prabundu kokius porą kart, pavaikštau ir vėl atsigulu.
lencia
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 03 26, 19:52)
Aš kartais per naktį prabundu kokius porą kart, pavaikštau ir vėl atsigulu.
*

As taip pat.... Ir nezinia kada gi galesiu pamiegot..
georgiana
vat vis nepaklausiu savo gines kodel taip yra ax.gif nes kai pas ja nuieinu taivisi klausimai isgaruoja kadangi kaskart echoskopija, svoris, spaudimas na ir is galvos iseina, be to viename is postu rasiau kad kosciu nuo nestumo pradzios 19 savaite o ji net nezino kodel taip yra, gerai kad yra geru forumieciu kurios nuosirdziai pataria 4u.gif o del nemigos speju paklausiu ir gausiu toki pati atsakyma "nezinau", tai va jeigu kuri eisite pas gine klustelkite g.gif
Bagdoncikas
As ir tokia pati. Nemiegu nors tu ka...Jau atrodo luztu visai, bet kaip lunatikas guliu ir tiek. Ir su pirmu nestumu taip buvo. O dukte labai blogai miegojo. Ir tikiuosi, kad cia jokios sasajos su mano nemiegojimais nera, nes jei ir antras toks pat bus, tai.... doh.gif
shariux
as galvojau,kad tik man cia tokios nesamones ax.gif bet kaip pasiskaiciau tai net valandos panasios prabudimo bigsmile.gif kazkaip pirmosiomis savaitemis viskas buvo ok,o dabar tik 20 savaite prasidejo ir viskas... 21-22 luztu kaip noriu miego,o 2-3 nakties atsibundi ir pradedi ieskot pozos gulejimo,bet...
as tai noriu tiket kad viskas praeis,nes kai prabundu nuvarau i tulika,dar ir leliukas sugalvoja pasispardyt,tai kasnakt bandau su juo susitart,kad miegas svarbiau uz jo naktines treniruotes wub.gif bet jis nelabai sutinka ir dar teti pakeliam.toks jausmas,kad pratinames prie leliuko buvimo.kai gims jau busim prate naktim nebemiegot thumbup.gif
Žanetyte
QUOTE(Bagdoncikas @ 2009 03 27, 11:38)
As ir tokia pati. Nemiegu nors tu ka...Jau atrodo luztu visai, bet kaip lunatikas guliu ir tiek. Ir su pirmu nestumu taip buvo. O dukte labai blogai miegojo. Ir tikiuosi, kad cia jokios sasajos su mano nemiegojimais nera, nes jei ir antras toks pat bus, tai.... doh.gif
*

neturi neturi, as nemiegojau visa nestuma, tv isjungdavau apie 3 val, keldavaus apie 7 tik nakti pries gimdyma issimiegojau, bet dukriukas puikiausia miego feja biggrin.gif tiesa gulas velyvai bet ismiegot gali iki 10,30 mirksiukas.gif
georgiana
QUOTE(Žanetyte @ 2009 03 30, 22:15)
neturi neturi, as nemiegojau visa nestuma, tv isjungdavau apie 3 val, keldavaus apie 7 tik nakti pries gimdyma issimiegojau, bet dukriukas puikiausia miego feja  biggrin.gif tiesa gulas velyvai bet ismiegot gali iki 10,30  mirksiukas.gif
*

na va tai smagu kad mamyciu nemiga neturi itakos leliukam:)
Žanetyte
QUOTE(georgiana @ 2009 03 31, 06:00)
na va tai smagu kad mamyciu nemiga neturi itakos leliukam:)
*

zinokit as budama nescia visiems sakiau: gims leliukas tada issimiegosiu. Visi nustebe ziuredavo ir klausdavo kodel taip sumasciau, atsakymas paprastas, kad jau nemiegojau visa nestuma, o jei ir miegojau tai tas miegas visiskai nekokybiskas buvo, blogiau jau but negali, vis tiek miegosiu daugiau ir geriau. Teip ir buvo, aisku, kadangi pati maitinau, tai reikedavo atsikelt pasiimt is lovytes, pamaitint, 3 kart per nakti, bet visa kita naktis buvo mano, pavalgius mergyte miegodavo visiskai ramiai, todel galiu pasakyt, kad mano bemieges naktys pasibaige su nestumu thumbup.gif linkiu ir jums to paties, gal jus ten su leliuku pilvelyje pabandykit susitart, man pavyko mirksiukas.gif smile.gif
georgiana
QUOTE(Žanetyte @ 2009 03 31, 09:43)
zinokit as budama nescia visiems sakiau: gims leliukas tada issimiegosiu. Visi nustebe ziuredavo ir klausdavo kodel taip sumasciau, atsakymas paprastas, kad jau nemiegojau visa nestuma, o jei ir miegojau tai tas miegas visiskai nekokybiskas buvo, blogiau jau but negali, vis tiek miegosiu daugiau ir geriau. Teip ir buvo, aisku, kadangi pati maitinau, tai reikedavo atsikelt pasiimt is lovytes, pamaitint, 3 kart per nakti, bet visa kita naktis buvo mano, pavalgius mergyte miegodavo visiskai ramiai, todel galiu pasakyt, kad mano bemieges naktys pasibaige su nestumu  thumbup.gif linkiu ir jums to paties, gal jus ten su leliuku pilvelyje pabandykit susitart, man pavyko  mirksiukas.gif  smile.gif
*

aciu tau labai labai uz muus nemigos palaikyma 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.