prašau duokit patarimų kaip organizuoti klasės susitikimus
Taip taip, ir man labai idomu!
Gal kas turi kokios patirties pasidalinti? Kur tai vyko (pirty, kavinej, privaciam plote?) gal kokiu konkreciu vieteliu zinot, kur nenuvyle..
Tai va, papasakosiu šiek tiek, kaip daroma pas mus. Daroma mokykloje arba kavinėje, priklausomai nuo daugumos noro. Prieš gerus 2 mėn. išdalijami kvietimai, kad maždaug galėtų planuoti laiką (aišku, kiekvienas žino, kad kas 5 vasarą tas susitikimas bus
Vienas žmogutis paskiriamas vakaro vedėju. Scenarijus maždaug toks: įžanginis žodis, auklėtojos pasveikinimas, auklėtojos žodis, skrandžio papildymas( nes suvažiuoja iš visos Lietuvos ir būna praalkusių), kiekvieno pasakojimas apie save (ką veikia, kur dirba, šeima ir pan.), paskui organizuojamos įvairios atrakcijos ir žaidimai, šokiai. Jei daroma mokykloje, pasivaikšto po ją. Patartina turėt prizų- siurprizų žaidimų dalyviams ir nugalėtojams, paprastai kažką būna paruošusi ir auklėtoja. Dar mes darom blonknotėlius, knygutės, gėlytes ar pan.ir išdalijam visiems- juose klasiokai parašo vienas kitam kažką gražaus prisiminimui. Dar rašom, kas kaip ką įsivaizduoja, kokie klasiokai bus dar po 5 metų, sumetam i dėžutę ir užklijuojam, o atidarom tik per kitą susitikimą. Būna gardaus juoko, kai sutampa arba visiškai ne...
Jau kiek senokai buvo pas mus, ir primiršau... Bet man labai patiko, kai susitikimo rimtoji dalis vyko kaip pamokos.
1. Istorijos pamoka ( kiekvienas pasakoja apie save, ką prisimena apie kitus ir pan.). 2. Geografijos pamoka ( pasakojam, kur gyvenam; pasikeičiam adresais ). 3. Matematikos pamoka ( skaičiuojam, kiek jau nesimatėm, kiek, kas turi vaikučių ir kt.) Žinau, kad buvo ir lietuvių klb., tik nelabai pamenu, ką ten veikėm Na, o per linksmąją dalį man patinka šokiai ir žaidimai įvairiausi
O mes šiemet darysim susitikimą po 25 metų. Brrr...kiek jau laiko prabėgo! kad jus žinotumėt, žmoniu neberandu, o telefonai telekomo atjungti...
Mūsų jau 5 nebedalyvaus...mire...todel visi vaziuosim i kapines:( pasikvietėm buvusias 3 mokytojas, švęsim kavinėje
ačiū, mes dar planuojam klasiokų medį paišyti iš visų klasiokų, su jų antrom pusėm ir atžalom
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 26, 17:51) Scenarijus maždaug toks: įžanginis žodis, auklėtojos pasveikinimas, auklėtojos žodis, skrandžio papildymas( nes suvažiuoja iš visos Lietuvos ir būna praalkusių), kiekvieno pasakojimas apie save (ką veikia, kur dirba, šeima ir pan.), Labiausiai nemegstu pasakoti apie save QUOTE Bet man labai patiko, kai susitikimo rimtoji dalis vyko kaip pamokos Labai šauni idėja, aš ją vagiu QUOTE O mes šiemet darysim susitikimą po 25 metų. Brrr...kiek jau laiko prabėgo! kad jus žinotumėt, žmoniu neberandu, o telefonai telekomo atjungti... Ar nebandėt susisiekt per klase.lt? Gal ten yra užsiregistravusių, mums taip lengviausia buvo susirast vieniem kitus QUOTE mes dar planuojam klasiokų medį paišyti iš visų klasiokų, su jų antrom pusėm ir atžalom Šita idėja irgi verta dėmesio QUOTE Labiausiai nemegstu pasakoti apie save blush2.gif Aš irgi nemėgstu
ŠEŠTADIENIĮ KLASĖS SUSITIKIMAS PO 20 METŲ.GAL KAS TA PROGA TURIT KOKIŲ GRAŽIŲ ŽODELIŲ "PRAKALBAI".LABAI JAU PAČIAI MINTYS NESUSIKLIJUOJA
Viešpatie, kokie dar žodeliai? Kas ten turi klijuotis? Eiles deklamuosi, o visi verks, ar ką
Geriausias scenarijus: visi eina be antų pusių, nusiperka normaliai alaus ir pliotkina apie tuos, kurie neatėjo - tokį meniu pateikus iš anksto, daugiau kas ateis QUOTE(ramuneb @ 2005 07 26, 09:59) Tai ką - raportas apie klasės susitikimą. Jis buvo po 5 metu (prieš 9 metus) pats pirmasis po mokyklos baigimo. Man pačiai teko viską organizuoti, nes dar mokykloje pasižymėjau tokias gabumais Suorganizavom spontaniškai, su 2 klasiokais prie ežero gerdami alalį Šventėm pirtelėje, dvi dienas, pirmą dieną buvo ir auklėtojos (su A klase kartu darėm) - o, bernai kokie buvo nepatenkinti dėl mokytojų Tiesa, mes nebuvome mokykloje ir jos "apylinkėse", iškart susirinkome į vietą QUOTE(As Jau kiek senokai buvo pas mus, ir primiršau... Bet man labai patiko, kai susitikimo rimtoji dalis vyko kaip pamokos. 1. Istorijos pamoka ( kiekvienas pasakoja apie save, ką prisimena apie kitus ir pan.). 2. Geografijos pamoka ( pasakojam, kur gyvenam; pasikeičiam adresais ). 3. Matematikos pamoka ( skaičiuojam, kiek jau nesimatėm, kiek, kas turi vaikučių ir kt.) Žinau, kad buvo ir lietuvių klb., tik nelabai pamenu, ką ten veikėm Na, o per linksmąją dalį man patinka šokiai ir žaidimai įvairiausi Super truper idėja Jei tik kitais metais bus "įkvėpimas" vėl kviestis klasiokus baliukui - ir aš pavogsiu šita idėją dėl pamokų Be direktorės apsieisim...
Ką ir bepridurt - idėja su pamokom
QUOTE(daidora @ 2005 12 04, 15:22) Ką ir bepridurt - idėja su pamokom sveikos, turejom viena rimta klases susitikima - su aukletoja, sokiais ir pirtim O siaip per metus pora kartu surenkam mazdaug puse klases ir ka nors veikiam - kol musu gerasis klasiokas gyveno be antros puses - vakareliai pas ji - kam alus, kam vynas, gitara, kaljanas... o vat paskutini karta (pries gera menesi) susirinko keletas istikimu dalyviu ir patraukem i teatra Po to i alus restorana... Pakankamai ramus ir liuksiskas vakaras
skaitau ir pavydziu, o pavydeti yra ko. Sia vasara buvo pirmasis mano klases susitikimas. Saunu sutikti klasiokus, suzinoti kaip jiems gyvenasis. Na mes planavome susitikti mokykloje, kad pajusti mokykline dvasia, suderinau su aukletoja, kad ji praves pamokele. O veliau susitikimas turejo persikelt i kavinuke, kurioje praleidom savo mokyklinius savaitgalius. Tik vat beda, kad musu aukletoja buvo klasiokes mama ir mokyklos laikais visuomet buvo del to problemu (kakaip beveik visi nesutareme su jos dukra). Ir nors asmeniskai susitareme, kad bus susitikime, taciau aukletoja nepasirode. Taip ir likome stoveti prie uzrakintos mokyklos
Kavinukeje zinoma buvo linksma: pasakojimai apie gyvenimo pasikeitimus, sokiai, zaidimai ir pan. 10 metu susitikimas, kad ir be aukletojos, bet bus dar geresnis.
Sveikos...
Pirmiausia reikia atsižvelgti ir aprangą derinti prie susitikimo "programos": kur vyks, kas numatyta veikti. Gal reikėtų pasiklausinėti buvusių klasiokių? Jei susitikimas gamtoje, tai visai tiktų ir džinsai.
tai kad programa nieko ypatinga, bus kaip ir plepėjimai jauciu, dar planuota buvo sutrumpint 12 klasės juosta pažiūrėsim, o susitikimas kavinėj.. tai apie džinsus nė kalbos nera...
vat noreciau paklaust, kokia dovanele perkat aukletojai klases susitikimui po 5 metu? ar pakanka vien geliu
QUOTE(pathfinder @ 2005 07 26, 14:40) Taip taip, ir man labai idomu! Gal kas turi kokios patirties pasidalinti? Kur tai vyko (pirty, kavinej, privaciam plote?) gal kokiu konkreciu vieteliu zinot, kur nenuvyle.. Na klases susitikima reikia pradeti ruosti anksti ir tikrai ne vienas zmogus turi rupintis, kadangi daug reikia nuveikti. Mes dazniausiai klases sutikimus darom mokykloje, kad butu daugiau prisiminimu. Daugiausiai laiko uzima sukviesti zmones ir numatyti data nes dauguma buna ka nors suplanave. Na maisto problemas sprendziam paprastai atsinesi sau ir draugiui ir masto tikrai nepritruksta
Liepos menesi bus 10 metu klases susitikimas, noreciau padaryti laikrastuka. Gal kas turi ideju ar pavyzduka?
mintis gera su laikrastuku, bet manau bus sunkoka padaryti....gi reikia apie kiekviena klasioka ka nors zinoti ir t.t. .....as taip pat masciau apie laikrastuka, bet nekyla jokiu minciu kaip ten ji padaryt idomu...reikia daug foto tureti ir informacijos....jei ka nors sugalvosi pasidalink su visais
beje, gal turit geru zodziu izangai .... QUOTE(gytulka @ 2006 06 23, 15:51) mintis gera su laikrastuku, bet manau bus sunkoka padaryti....gi reikia apie kiekviena klasioka ka nors zinoti ir t.t. .....as taip pat masciau apie laikrastuka, bet nekyla jokiu minciu kaip ten ji padaryt idomu...reikia daug foto tureti ir informacijos....jei ka nors sugalvosi pasidalink su visais beje, gal turit geru zodziu izangai .... Musu klase turi savo eilerasti, savo daina ir t.t. O kazkokiu zodziu tikrai neturiu... Jei kazka sukursiu, butinai pasidalinsiu. Dar sugalvojau viena dalyka Noreciau padaryti kiekvienam klasiokui po didele nuotrauka, kurioje butu daug iskarpytu nuotraukyciu ir uzrasyta pvz: simtadienis, baliukas ir t.t. Kaip jums?
sita didele nuotrauka is mazu nuotraukyciu manau ideja puiki....turetu daug geru prisiminimu sukelti
kaip jum atrodo aukletojai dovana cekis (uz kokia 60-70lt.) i knygyna ? nes pats rinkdamas knyga rizikuoji nepataikyti...
Rugpjucio 12- mes susitinkam, jau 25 m. praejo
mano klases susitikimas sestadieni-10 metuku. Ruosiu nominacijas, bet pritrukau ideju
Mes siemet vel susitinkame su klasiokais. Patiko pernais 5 metuku susibegimas, tad nutereme ir siemet susibegti tiems, kam pavyksta. Aisku, aukletojos nekviesime, nes cia toks neoficialus, be to rasiau- pernais ji taip ir nepasirode. Manau, kad vel bus linksmu kalbu ir ispudziu, bei vaikisko seliojimo ir maudyniu, mat viskas vyks gamtoje.
Laba diena duokit patarymą kur Vilniuje galima planuoti klasės susitikimą.Ši šeštadieni mes planuojame susitikti,vyrai suorganizavo kažkur prie Gariunų kažkokioi šašlykinei,o moterys noretu mieste,gal kas žino kur kokia vietele,kad galima butu pasedeti
gal kas turi dar pasiulymu ka galima leikti susitikimo metu. kaip butent pazadint prisiminimus ir padaryt susitikima isimintinesni
mES PRAEITA SAVAITGALI BUVOM SUSITIKE,PRADŽIA BUVO LINKSMA daug žvengem labai ,nuotraukas atsinešem savo vaikų,o poto visi kaip visada prisigėre ,tai eiline pjanke buvo kaip visada
Mes taip pat jau planuojame klasės susitikimą po 5m, gal kas turit naujesnių idėjų pasidalint įspūdžiais ar planais?
pas mus buvo. bet kadangi vien mergos klasėj buvo tai intrigos, apkalbos ir pan. Man daugiau nebenorės eiti į tokius susitikimus
sveiki,gal kas galetu pasidalinti patirtimi
Artėja klasės susitikimas po 20 metų... buvom susitikę po 15, tai labai linksmai praleidom - su gyva muzika, šokiais ir žaidimais... gal todėl, kad buvom koks trečdalis klasės, tai buvo laiko ir pasikalbėt, ir pasilinksmint...
na o ką daryt šiemet net sunku įsivaizduot - graži idėja dėl pamokos, laikraštuko, įdomu būtų klasės medį padaryt, bet bėda tame, kad apie kai kuriuos klasiokus nieko nežinom... na belieka tikėtis
organizavimas tai toks ,valgiai ir gėrimai. ir visą vakarą bla bla bla bla bla... kas nori prisigeria ,kas nori ne...aš į tokius susitikimus nenoriu
Mūsų klasės susitikimai organizuojami kas penki metai. Kitais metais jau bus 30 metų kaip baigėme mokyklą. Susitikimus darom kaimo sodyboj, gamtoj. Suvažiuojam su vyrais, žmonomis, vaikais. Bet pirmiausia susirenkam savo klasėj, paskui važiuojam į kapines. Mat nebėra vieno mūsų klasioko ir klasės auklėtojos. Visada susirenka didesnė pusė klasiokų. Visada turime apie ką pakalbėti. Žodžiu, tų susitikimų tikrai labai laukiu. Šauni buvo mano klasė
maistas -savo, gėrimai irgi. viskas vienkartiniuose induose, kad neukraut kitiems bereikalingo darbo... smagu pamatyt, paplepėt, prisimint senus laikus...
nemanau, kad tik intrigos ir apkalbos tebūna...
puiki idėja su pamokomis.
Mums nepavyko suorganizuoti 10 metų susitikimo, tai aš bandau daryti virtualų susitikimą. Išsiuntinėjau anketas, paprašiau nuotraukų, sudėsiu viską į vieną "krūvą", apipavidalinsiu ir išsiuntinėsiu. Manau, kad ir klasės medis čia tiks (ačiū už idėją)
kuo daugiau laiko praeina, tuo sunkiau surast visus po Lietuvą ir už jos ribų išsibarsčiusius klasiokus.
labai tikiuosi, kad kitą savaitę (bus susitikimas po 20m) suvažiuosim bent pusė... tada reiks kalbint užsiregistruot Klasė.lt - vis lengviau atrast... o jau tada būtų šauni idėja dėl virtualaus susitikimo ateity... QUOTE(fantazija @ 2007 07 20, 15:58) kuo daugiau laiko praeina, tuo sunkiau surast visus po Lietuvą ir už jos ribų išsibarsčiusius klasiokus. labai tikiuosi, kad kitą savaitę (bus susitikimas po 20m) suvažiuosim bent pusė... tada reiks kalbint užsiregistruot Klasė.lt - vis lengviau atrast... o jau tada būtų šauni idėja dėl virtualaus susitikimo ateity... Pritariu, kad laikas dar savo juodą darbą Šeštadienį (08 11) darom klasės susitikimą po 21m Tikiuosi, šis susitikimas bus kaip įvadas rimtesniam, tad cenarijus paprastas: renkamės prie mokyklos, pasivaikščiojam po ją, pasidalinam prisiminimaisi, atsineša visi kas ką turi išlaikę iš to meto (nuotraukas, atminimų albumus, anketas), o paskui į kavinę. Tikiuosi, parašyt kaip pavyks QUOTE(pulina @ 2007 08 05, 00:52) Šeštadienį (08 11) darom klasės susitikimą po 21m Nagi neparašei, kad iš 35 klasiokų rasti reikia 33 (du jau iškeliavę Anapilin...
O gal kas galit pasidalint mintim, kaip laikraštuką susitikimo "sukonstruot"
pATI RADAU KELIS EILĖRAŠTUKUS, DABAR TIK LIKO MAMAI ATSIRINKT, KO JI NORI, NUOTRAUKAS IR GALĖSIU "MEISTRAUT"
Gera vėl jus matyti Iš žinot, kad atradote savo kelius, Ir tikėt, kad išmokot įveikt sunkumus, Ir suprast, kad ne veltui praleidote šituos metus, Ir pajust, kad dar esat panašūs vis tiek į vaikus, Nes matau, kaip nerimstat lyg klasėje po pamokos. Šitą tostą keliu Už mokyklinius atminimus, Už tą 30-tį metų, pakeitusių mus, Už pradėjusius gelst albumus, Už visus tuos, kurie jums padėjo įveikt sunkumus, Ir už tai, kad likimas jums būtų dosnus. UŽ... Būna lygiai ir gera, ir liūdna - Vien dėl to, kad buvai ir grįžai, Kad kažkur ant gyvenimo dugno Lieka vaikiški mus parašai... Gražesnio žodžio nerandu Už paprastą lietuviškąjį "ačiū", Kurį išmokėt pamokų metu Tarsi burtažodį, atėjusį iš bočių. Dar padėkot norėjau už žinias, Už šilumą, už rūpestį, už meilę, Už tai, kad man padėjote save surast, Išmokėt nepalūžt, padarius klaidą. Prirašėm sąsiuvinius, perskaitėme knygas. Netyčia juoką, prie klasės slenkščio, barstėm. Vienas kitam pažvelgę i akis, nepasakytų žodžių išsigandom... Suvirpo pirštai nejučia, kai atsisveikindami ranką spaudėm. Jau eisim?! Negi jau taip greit?!- Dar patylėkime, palaukim. Ir vis tik svyra baltos tulpės, Ant suolo, kuriame vaikystę piešėm .. Mažas jūsų vaikystės pėdutes Kadais jau nuskalavo laiko bangos Ir jūsų paaugliškas svajones Nusivedė su savimi iš pasakų išnirę milžinai. Tiktai mokyklos pastato širdis Po tuščią klasę vieniša nerimsta, daužos Kur dingo tie berniukai ir mergaitės, Kurių jau spėjo pasiilgti geltoni suolai? Užaugo tie berniukai ir mergaitės Ir nebesutelpa kurinėje gyvenimo planai. Seniai jau nuskalavo žalios laiko bangos Naivias išdaigas ir laivus iš popieriaus Nuplukdė jau seniai. O klasėje atrodys taip, kaip buvę Senų suolų eilė, juoda lenta. Ir sakinys lyg užrašytas vakar Su ta pačia gramatine klaida.
Ruošiam 10mečio susitikimą,gal galit padėt,nesugalvoju kokias nominacijas galima būtų paskelbt ir šiaip kokias atrakcijas jūs naudojat švęsdami ,iš anksto dėkoju už pagalbą
Sveikos, man irgi reiketu nominacijoms ideju. Vyras minejo, kad per ju klases susitikima buvo renkamas maziausiai pasikeites isoriskai klasiokas, tai manau sia panaudoti, dar skaitant atejo mintis, kad galima butu surinkti vaiku nuotraukas ir bandyti speti, kieno vaikas. Kas atspeja - gauna apdovanojima, bet kaip cia padarius, kad kai kurie tuos vaikus ir taip pazistam... Gal galima dar nominuoti tuos, kurie palaiko daugiausiai kontaktu su buvusiais klasiokais, galima nominuoti dar klases budintiji klasej.lt (cia as apie save
Sveikos,
Pradedu organizuoti savo grupės susitikimą, pabaigėm prieš 7 metus ir taip visi išsilakstėm, kad nežinau kaip čia mes susirinksim ir kokiais būdais aš rasiu. Tikiuosi vieni per kitus susisieksim, svarbu pradėti. Praverstų bet kokie patarimai susisiję su organizavimu |