Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klasės susitikimai
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės
Pages: 1, 2, 3
ramuneb
prašau duokit patarimų kaip organizuoti klasės susitikimus
pathfinder
Taip taip, ir man labai idomu!
Gal kas turi kokios patirties pasidalinti? Kur tai vyko (pirty, kavinej, privaciam plote?) gal kokiu konkreciu vieteliu zinot, kur nenuvyle..
4u.gif
Utiuitiutė
Tai va, papasakosiu šiek tiek, kaip daroma pas mus. Daroma mokykloje arba kavinėje, priklausomai nuo daugumos noro. Prieš gerus 2 mėn. išdalijami kvietimai, kad maždaug galėtų planuoti laiką (aišku, kiekvienas žino, kad kas 5 vasarą tas susitikimas bus smile.gif ) ir būtinai prašoma likus bent savaitei pranešti, ar dalyvaus, o jei dalyvaus, kas gali, kad paduotų pingus. Jei daroma kavinėj- tai užsakoma ir gyvenama be didesnių rūpesčių, o jei mokykloj- tai dar serviruojamas stalas, o vaišės suneštinės. Klasiokai renkasi pusvalandžiu anksčiau, kad kol atvyks auklėtoja viskas būtų čiki.
Vienas žmogutis paskiriamas vakaro vedėju. Scenarijus maždaug toks: įžanginis žodis, auklėtojos pasveikinimas, auklėtojos žodis, skrandžio papildymas( nes suvažiuoja iš visos Lietuvos ir būna praalkusių), kiekvieno pasakojimas apie save (ką veikia, kur dirba, šeima ir pan.), paskui organizuojamos įvairios atrakcijos ir žaidimai, šokiai. Jei daroma mokykloje, pasivaikšto po ją. Patartina turėt prizų- siurprizų žaidimų dalyviams ir nugalėtojams, paprastai kažką būna paruošusi ir auklėtoja.
Dar mes darom blonknotėlius, knygutės, gėlytes ar pan.ir išdalijam visiems- juose klasiokai parašo vienas kitam kažką gražaus prisiminimui. Dar rašom, kas kaip ką įsivaizduoja, kokie klasiokai bus dar po 5 metų, sumetam i dėžutę ir užklijuojam, o atidarom tik per kitą susitikimą. Būna gardaus juoko, kai sutampa arba visiškai ne... smile.gif Na, galima prigalvot visokių įdomybių....
As :)
Jau kiek senokai buvo pas mus, ir primiršau... Bet man labai patiko, kai susitikimo rimtoji dalis vyko kaip pamokos. biggrin.gif Pavyzdžiui :
1. Istorijos pamoka ( kiekvienas pasakoja apie save, ką prisimena apie kitus ir pan.).
2. Geografijos pamoka ( pasakojam, kur gyvenam; pasikeičiam adresais ).
3. Matematikos pamoka ( skaičiuojam, kiek jau nesimatėm, kiek, kas turi vaikučių ir kt.)
Žinau, kad buvo ir lietuvių klb., tik nelabai pamenu, ką ten veikėm doh.gif . Dar vyko ir "liniuotė", nes pas mus buvo tokia biggrin.gif . Tai direktorė ir auklėtoja kiekvieno nuodėmes ir gerus darbus prisiminė smile.gif .
Na, o per linksmąją dalį man patinka šokiai ir žaidimai įvairiausi thumbup.gif .
Jol7
O mes šiemet darysim susitikimą po 25 metų. Brrr...kiek jau laiko prabėgo! kad jus žinotumėt, žmoniu neberandu, o telefonai telekomo atjungti...smile.gif Nežinau, kaip pavyks, bet , manau, jeigu susirinks nors trečdalis - bus pavykęsmile.gif
Mūsų jau 5 nebedalyvaus...mire...todel visi vaziuosim i kapines:(
pasikvietėm buvusias 3 mokytojas, švęsim kavinėje drinks_cheers.gif , bet būtinai rinksimės mokykloje, savuose suoluose sėdėsim:) thumbup.gif
ramuneb
ačiū, mes dar planuojam klasiokų medį paišyti iš visų klasiokų, su jų antrom pusėm ir atžalom
Skruzdeliukas
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 26, 17:51)
Scenarijus maždaug toks: įžanginis žodis, auklėtojos pasveikinimas, auklėtojos žodis, skrandžio papildymas( nes suvažiuoja iš visos Lietuvos ir būna praalkusių), kiekvieno pasakojimas apie save (ką veikia, kur dirba, šeima ir pan.),
*

Labiausiai nemegstu pasakoti apie save blush2.gif
Utiuitiutė
Bet man labai patiko, kai susitikimo rimtoji dalis vyko kaip pamokos

Labai šauni idėja, aš ją vagiu mirksiukas.gif

O mes šiemet darysim susitikimą po 25 metų. Brrr...kiek jau laiko prabėgo! kad jus žinotumėt, žmoniu neberandu, o telefonai telekomo atjungti...

Ar nebandėt susisiekt per klase.lt? Gal ten yra užsiregistravusių, mums taip lengviausia buvo susirast vieniem kitus smile.gif

mes dar planuojam klasiokų medį paišyti iš visų klasiokų, su jų antrom pusėm ir atžalom

Šita idėja irgi verta dėmesio smile.gif Gal galima kada nors bus gaut pavyzdėlį?

Labiausiai nemegstu pasakoti apie save blush2.gif

Aš irgi nemėgstu blush2.gif Bet apie kitus juk įdomu sužinot, ar ne? Taip ir jiems cekavu... blush2.gif
naminukas
ŠEŠTADIENIĮ KLASĖS SUSITIKIMAS PO 20 METŲ.GAL KAS TA PROGA TURIT KOKIŲ GRAŽIŲ ŽODELIŲ "PRAKALBAI".LABAI JAU PAČIAI MINTYS NESUSIKLIJUOJA ax.gif O IR LAIKO NEKAŽIN KAS BELIKO
Noa
Viešpatie, kokie dar žodeliai? Kas ten turi klijuotis? Eiles deklamuosi, o visi verks, ar ką laugh.gif Nu sakyk, sveiki, chebryte, šimtas metų, tu atkimšk alų, ačiū, tai kaip, mielieji, gyvuojat? laugh.gif

Geriausias scenarijus: visi eina be antų pusių, nusiperka normaliai alaus ir pliotkina apie tuos, kurie neatėjo - tokį meniu pateikus iš anksto, daugiau kas ateis laugh.gif
BrBk
QUOTE(ramuneb @ 2005 07 26, 09:59)
prašau duokit patarimų kaip organizuoti klasės susitikimus
*

Tai ką - raportas apie klasės susitikimą.
Jis buvo po 5 metu (prieš 9 metus) pats pirmasis po mokyklos baigimo. Man pačiai teko viską organizuoti, nes dar mokykloje pasižymėjau tokias gabumais tongue.gif , gal buvo kokių nesusipratimų, bet visi buvo laimingi.
Suorganizavom spontaniškai, su 2 klasiokais prie ežero gerdami alalį drinks_cheers.gif Beje kitus klasiokus buvo gana sunku sukviesti, į sms nereagavo, teko važiuoti į namus (gal kokių piktumų turi?) ir kviesti.
Šventėm pirtelėje, dvi dienas, pirmą dieną buvo ir auklėtojos (su A klase kartu darėm) - o, bernai kokie buvo nepatenkinti dėl mokytojų rolleyes.gif ajajaj.. g.gif Scenarijus eilinis - auklėtojos aišku bandė sugraudinti (dar ir dabar žvengiam kai pažiūrim filmuotą medžiagą), po to paskaitė visų palinkėjimus (12-oj klasėj buvom sudėję į stiklainėlį ir lyg tai užkasę), aš buvau prikabinus ant sienų lapų su mūsų vardais - visi rašė palinkėjimus, po to žinoma reikėjo papasakoti savo pasiekimus (smagi dalis, nes galima pasipuikuoti tongue.gif ) ir viskas. Dainos, šokiai, estrada biggrin.gif Kitą dieną - smagiau, nes susirinko ištvermingiausieji ir tada vyko tikrasis klasiokų šou cool.gif
Tiesa, mes nebuvome mokykloje ir jos "apylinkėse", iškart susirinkome į vietą tongue.gif
BrBk
smile.gif+2005 07 27, 01:53-->
QUOTE(As smile.gif @ 2005 07 27, 01:53)
Jau kiek senokai buvo pas mus, ir primiršau... Bet man labai patiko, kai susitikimo rimtoji dalis vyko kaip pamokos.  biggrin.gif Pavyzdžiui :
1. Istorijos pamoka ( kiekvienas pasakoja apie save, ką prisimena apie kitus ir pan.).
2. Geografijos pamoka ( pasakojam, kur gyvenam; pasikeičiam adresais ).
3. Matematikos pamoka ( skaičiuojam, kiek jau nesimatėm, kiek, kas turi vaikučių ir kt.)
      Žinau, kad buvo ir lietuvių klb., tik nelabai pamenu, ką ten veikėm  doh.gif . Dar vyko ir "liniuotė", nes pas mus buvo tokia  biggrin.gif . Tai direktorė ir auklėtoja kiekvieno nuodėmes ir gerus darbus prisiminė  smile.gif .
  Na, o per linksmąją dalį man patinka šokiai ir žaidimai įvairiausi  thumbup.gif .
*

Super truper idėja thumbup.gif
Jei tik kitais metais bus "įkvėpimas" vėl kviestis klasiokus baliukui - ir aš pavogsiu šita idėją dėl pamokų mirksiukas.gif
Be direktorės apsieisim... mirksiukas.gif
daidora
Ką ir bepridurt - idėja su pamokom thumbup.gif thumbup.gif . Būtinai panaudosim. Mes po 10metų darėm, dabar vėl tik po 10 planuojam. Bet iš mūsiškio nieko įdomaus pasiūlyt negaliu. Tradicinis vakarėlis, bet vistiek faina buvo. Į mokyklą nėjom - kažkaip dar nepasiilgę buvom biggrin.gif . Veiksmas vyko kavinėj. Pratęsimas pas mus namuose tongue.gif .
vaidille
QUOTE(daidora @ 2005 12 04, 15:22)
Ką ir bepridurt - idėja su pamokom  thumbup.gif  thumbup.gif . Būtinai panaudosim. Mes po 10metų darėm, dabar vėl tik po 10 planuojam. Bet iš mūsiškio nieko įdomaus pasiūlyt negaliu. Tradicinis vakarėlis, bet vistiek faina buvo. Į mokyklą nėjom - kažkaip dar nepasiilgę buvom biggrin.gif . Veiksmas vyko kavinėj. Pratęsimas pas mus namuose tongue.gif .
*

sveikos,

turejom viena rimta klases susitikima - su aukletoja, sokiais ir pirtim smile.gif tai buvo pries keleta meteliu, kuomet susitikom po 5 metu.

O siaip per metus pora kartu surenkam mazdaug puse klases ir ka nors veikiam - kol musu gerasis klasiokas gyveno be antros puses - vakareliai pas ji - kam alus, kam vynas, gitara, kaljanas... doh.gif

o vat paskutini karta (pries gera menesi) susirinko keletas istikimu dalyviu ir patraukem i teatra smile.gif taip visai kulturingai smile.gif
Po to i alus restorana... Pakankamai ramus ir liuksiskas vakaras smile.gif
ablydute
skaitau ir pavydziu, o pavydeti yra ko. Sia vasara buvo pirmasis mano klases susitikimas. Saunu sutikti klasiokus, suzinoti kaip jiems gyvenasis. Na mes planavome susitikti mokykloje, kad pajusti mokykline dvasia, suderinau su aukletoja, kad ji praves pamokele. O veliau susitikimas turejo persikelt i kavinuke, kurioje praleidom savo mokyklinius savaitgalius. Tik vat beda, kad musu aukletoja buvo klasiokes mama ir mokyklos laikais visuomet buvo del to problemu (kakaip beveik visi nesutareme su jos dukra). Ir nors asmeniskai susitareme, kad bus susitikime, taciau aukletoja nepasirode. Taip ir likome stoveti prie uzrakintos mokyklos sad.gif Nuvezeme jai skirtas geles i namus ir palikome prie namo, nes nieko neradome.
Kavinukeje zinoma buvo linksma: pasakojimai apie gyvenimo pasikeitimus, sokiai, zaidimai ir pan.
10 metu susitikimas, kad ir be aukletojos, bet bus dar geresnis. smile.gif
pupute
Sveikos... drinks_cheers.gif tikiuosi ne viena buvot jau klasės susitikime thumbup.gif gal apšviestumėt mane ką pirkt, jau savatgaly ta laukta svente... clap.gif:girtas galvojau suknelę gal kokią pirkt, kad jaustūsi man kad šventė, bet tai pakalbėjom, kad kitos eis ir su džinsais, nu jau to tai man nebus galvoju cool.gif Gal kokį kostiumėlį tada fainesny? bet tai kur jį kaune rast? help.gif
Z*rena
Pirmiausia reikia atsižvelgti ir aprangą derinti prie susitikimo "programos": kur vyks, kas numatyta veikti. Gal reikėtų pasiklausinėti buvusių klasiokių? Jei susitikimas gamtoje, tai visai tiktų ir džinsai.
pupute
tai kad programa nieko ypatinga, bus kaip ir plepėjimai jauciu, dar planuota buvo sutrumpint 12 klasės juosta pažiūrėsim, o susitikimas kavinėj.. tai apie džinsus nė kalbos nera...
gytulka
vat noreciau paklaust, kokia dovanele perkat aukletojai klases susitikimui po 5 metu? ar pakanka vien geliu g.gif
Utiuitiutė
QUOTE(gytulka @ 2006 05 17, 09:55)
vat noreciau paklaust, kokia dovanele perkat aukletojai klases susitikimui po 5 metu? ar pakanka vien geliu  g.gif
*

Kadangi mūsų auklėtoja- istorijos mokytoja, mes nupirkom knygą. 100 iškiliausių pasaulio asmenybių ar kažkaip panašiai vadinasi
gytulka
[quote=Hestija,2006 05 21, 12:05]
Kadangi mūsų auklėtoja- istorijos mokytoja, mes nupirkom knygą. 100 iškiliausių pasaulio asmenybių ar kažkaip panašiai vadinasi
*

[/quo

gera mintis knyga dovanom thumbup.gif mano aukletoja deste rusu, knyga isrinkti cia jau sunkiau butu g.gif
argutiene
QUOTE(gytulka @ 2006 05 24, 15:48)

gera mintis knyga dovanom thumbup.gif mano aukletoja deste rusu, knyga isrinkti cia jau sunkiau butu  g.gif
*

Mūsiškė irgi buvo rusų k. mokytoja,jai dovanojom enciklopediją, "LIETUVA. Šeimos enciklopedija". Labai apsidžiaugė gavusi,nes sakė,labai jos norėjusi...
virgute
QUOTE(pathfinder @ 2005 07 26, 14:40)
Taip taip, ir man labai idomu!
Gal kas turi kokios patirties pasidalinti? Kur tai vyko (pirty, kavinej, privaciam plote?) gal kokiu konkreciu vieteliu zinot, kur nenuvyle..
4u.gif
*

Na klases susitikima reikia pradeti ruosti anksti ir tikrai ne vienas zmogus turi rupintis, kadangi daug reikia nuveikti. Mes dazniausiai klases sutikimus darom mokykloje, kad butu daugiau prisiminimu. Daugiausiai laiko uzima sukviesti zmones ir numatyti data nes dauguma buna ka nors suplanave. Na maisto problemas sprendziam paprastai atsinesi sau ir draugiui ir masto tikrai nepritruksta smile.gif
Ciauciau
Liepos menesi bus 10 metu klases susitikimas, noreciau padaryti laikrastuka. Gal kas turi ideju ar pavyzduka? help.gif 4u.gif
gytulka
mintis gera su laikrastuku, bet manau bus sunkoka padaryti....gi reikia apie kiekviena klasioka ka nors zinoti ir t.t. .....as taip pat masciau apie laikrastuka, bet nekyla jokiu minciu kaip ten ji padaryt idomu...reikia daug foto tureti ir informacijos....jei ka nors sugalvosi pasidalink su visais mirksiukas.gif
beje, gal turit geru zodziu izangai .... ax.gif
Ciauciau
QUOTE(gytulka @ 2006 06 23, 15:51)
mintis gera su laikrastuku, bet manau bus sunkoka padaryti....gi reikia apie kiekviena klasioka ka nors zinoti ir t.t. .....as taip pat masciau apie laikrastuka, bet nekyla jokiu minciu kaip ten ji padaryt idomu...reikia daug foto tureti ir informacijos....jei ka nors sugalvosi pasidalink su visais  mirksiukas.gif
beje, gal turit geru zodziu izangai ....  ax.gif
*

Musu klase turi savo eilerasti, savo daina ir t.t. biggrin.gif
O kazkokiu zodziu tikrai neturiu... g.gif
Jei kazka sukursiu, butinai pasidalinsiu.

Dar sugalvojau viena dalyka smile.gif
Noreciau padaryti kiekvienam klasiokui po didele nuotrauka, kurioje butu daug iskarpytu nuotraukyciu ir uzrasyta pvz: simtadienis, baliukas ir t.t.
Kaip jums? 4u.gif
gytulka
sita didele nuotrauka is mazu nuotraukyciu manau ideja puiki....turetu daug geru prisiminimu sukelti 4u.gif
kaip jum atrodo aukletojai dovana cekis (uz kokia 60-70lt.) i knygyna ? nes pats rinkdamas knyga rizikuoji nepataikyti...
arabeska
4u.gif Mes šiandien susitinkam po 18m. , sugalvojo labai norėjom ir susitinkam . Aktyvi oi aktyvi klasė clap.gif buvom , dažnai ant kilimėlio pas direktorę keliavom... smagu prisiminti. Susitinkam mokykloje , o po to į pirtelę dumsime , pas mus viskas vyksta paprastai ir spontaniškai... 4u.gif
ssilva
Rugpjucio 12- mes susitinkam, jau 25 m. praejo doh.gif Cia pas mus nerasyta taisykle, kad kas 5m. rugpjuti mes susitinkam.Tai kai visi daug maz zinom kada, tai su kasioku paieskom nebuna problemu, visi ieskom vienas kito, o dabar wwwkl.ltlabai palengvina ruosimasi.Pradzioj aplankom savo mokykla, po to kapines(jau ir ten yra verysad.gif )O balius kavinej, per visa nakti su pratesimu.lLaikas tikrai neprailgsta.Atsisede prie stalo is eiles pradedame pasakoti savo gyv. istorija.Po kiekvienos istorijos -tostas blink.gif Tai laukiu nesulaukiu, nes mazai ka esu macius po paskutinio susitikimo.
Kalinka
mano klases susitikimas sestadieni-10 metuku. Ruosiu nominacijas, bet pritrukau ideju ax.gif aukletojos nekviesim, nes dalyvaus tik 7 klasiokai is 15, kiti ikalbinejami spardosi ir atsisako dalyvauti: tipo ir be manes apsieisit..cia jau liudniausia. Tad keliese su antrom pusem susibegsim ir paminesim sukakti, kadangi pries pusmeti tie patys buvom kavineje su aukletoja tad pamokeliu variantas atkrenta, tikiuosi nepamirsom kas kur ir su kuo, todel reikalinga kitoniskesne programa. Skolinsiuosi dezute su isivaizdavimais, kuria atplesim sekanciam susitikime.//
ablydute
Mes siemet vel susitinkame su klasiokais. Patiko pernais 5 metuku susibegimas, tad nutereme ir siemet susibegti tiems, kam pavyksta. Aisku, aukletojos nekviesime, nes cia toks neoficialus, be to rasiau- pernais ji taip ir nepasirode. Manau, kad vel bus linksmu kalbu ir ispudziu, bei vaikisko seliojimo ir maudyniu, mat viskas vyks gamtoje.
Marinčik
Laba diena duokit patarymą kur Vilniuje galima planuoti klasės susitikimą.Ši šeštadieni mes planuojame susitikti,vyrai suorganizavo kažkur prie Gariunų kažkokioi šašlykinei,o moterys noretu mieste,gal kas žino kur kokia vietele,kad galima butu pasedeti biggrin.gif gal atskirai ,ar kokia sale atskira kad butu g.gif
boruze 69
gal kas turi dar pasiulymu ka galima leikti susitikimo metu. kaip butent pazadint prisiminimus ir padaryt susitikima isimintinesni g.gif
Marinčik
mES PRAEITA SAVAITGALI BUVOM SUSITIKE,PRADŽIA BUVO LINKSMA daug žvengem labai ,nuotraukas atsinešem savo vaikų,o poto visi kaip visada prisigėre ,tai eiline pjanke buvo kaip visada schmoll.gif
Pjuvena po krūmu
Mes taip pat jau planuojame klasės susitikimą po 5m, gal kas turit naujesnių idėjų pasidalint įspūdžiais ar planais? ax.gif
Elzė
pas mus buvo. bet kadangi vien mergos klasėj buvo tai intrigos, apkalbos ir pan. Man daugiau nebenorės eiti į tokius susitikimus doh.gif
pana
sveiki,gal kas galetu pasidalinti patirtimi blush2.gif : kokius zaidimus zaidet per susitikima?
fantazija
Artėja klasės susitikimas po 20 metų... buvom susitikę po 15, tai labai linksmai praleidom - su gyva muzika, šokiais ir žaidimais... gal todėl, kad buvom koks trečdalis klasės, tai buvo laiko ir pasikalbėt, ir pasilinksmint...
na o ką daryt šiemet net sunku įsivaizduot - graži idėja dėl pamokos, laikraštuko, įdomu būtų klasės medį padaryt, bet bėda tame, kad apie kai kuriuos klasiokus nieko nežinom...
na belieka tikėtis drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , smagių pokštų (spontaniškai) ...
logika
organizavimas tai toks ,valgiai ir gėrimai. ir visą vakarą bla bla bla bla bla... kas nori prisigeria ,kas nori ne...aš į tokius susitikimus nenoriu schmoll.gif
mamulė
Mūsų klasės susitikimai organizuojami kas penki metai. Kitais metais jau bus 30 metų kaip baigėme mokyklą. Susitikimus darom kaimo sodyboj, gamtoj. Suvažiuojam su vyrais, žmonomis, vaikais. Bet pirmiausia susirenkam savo klasėj, paskui važiuojam į kapines. Mat nebėra vieno mūsų klasioko ir klasės auklėtojos. Visada susirenka didesnė pusė klasiokų. Visada turime apie ką pakalbėti. Žodžiu, tų susitikimų tikrai labai laukiu. Šauni buvo mano klasė thumbup.gif
fantazija
maistas -savo, gėrimai irgi. viskas vienkartiniuose induose, kad neukraut kitiems bereikalingo darbo... smagu pamatyt, paplepėt, prisimint senus laikus...
nemanau, kad tik intrigos ir apkalbos tebūna... g.gif jau išaugta iš tokio amžiaus... 4u.gif
udole
puiki idėja su pamokomis. 4u.gif Dėl laikraštuko: reikėtų išsiuntinėti el. paštu anketas klasiokams, paprašyti nuotraukų, tada problemų neliktų.

Mums nepavyko suorganizuoti 10 metų susitikimo, tai aš bandau daryti virtualų susitikimą. Išsiuntinėjau anketas, paprašiau nuotraukų, sudėsiu viską į vieną "krūvą", apipavidalinsiu ir išsiuntinėsiu. Manau, kad ir klasės medis čia tiks (ačiū už idėją) 4u.gif
fantazija
kuo daugiau laiko praeina, tuo sunkiau surast visus po Lietuvą ir už jos ribų išsibarsčiusius klasiokus. g.gif
labai tikiuosi, kad kitą savaitę (bus susitikimas po 20m) suvažiuosim bent pusė... tada reiks kalbint užsiregistruot Klasė.lt - vis lengviau atrast... o jau tada būtų šauni idėja dėl virtualaus susitikimo ateity... cool.gif
pulina
QUOTE(fantazija @ 2007 07 20, 15:58)
kuo daugiau laiko praeina, tuo sunkiau surast visus po Lietuvą ir už jos ribų  išsibarsčiusius klasiokus.  g.gif 
labai tikiuosi, kad kitą savaitę (bus susitikimas po 20m) suvažiuosim bent pusė... tada reiks kalbint užsiregistruot Klasė.lt - vis lengviau atrast... o jau tada būtų šauni idėja dėl virtualaus susitikimo ateity...  cool.gif
*

Pritariu, kad laikas dar savo juodą darbą verysad.gif

Šeštadienį (08 11) darom klasės susitikimą po 21m bigsmile.gif nebuvom susitikę nei karto. Sugalvojom dvi klasiokės ant smūgio, per pusantros savaitės surast buvusius klasiokus. Sunkoka, bet po truputį judam.

Tikiuosi, šis susitikimas bus kaip įvadas rimtesniam, tad cenarijus paprastas: renkamės prie mokyklos, pasivaikščiojam po ją, pasidalinam prisiminimaisi, atsineša visi kas ką turi išlaikę iš to meto (nuotraukas, atminimų albumus, anketas), o paskui į kavinę.

Tikiuosi, parašyt kaip pavyks 4u.gif
Biufka
QUOTE(pulina @ 2007 08 05, 00:52)
Šeštadienį (08 11) darom klasės susitikimą po 21m  bigsmile.gif nebuvom susitikę nei karto. Sugalvojom dvi klasiokės ant smūgio, per pusantros savaitės surast buvusius klasiokus. Sunkoka, bet po truputį judam.
*

Nagi neparašei, kad iš 35 klasiokų rasti reikia 33 (du jau iškeliavę Anapilin... verysad.gif ), taip kad gana daug žmonių group.gif mes užsibrėžėm surasti. pioneer.gif
sraige1
O gal kas galit pasidalint mintim, kaip laikraštuką susitikimo "sukonstruot" blush2.gif MAma užprašė, kad padaryčiau, bet minčių, kokius žodelius rašyt ar dar ką, neturiu..... Labai prašau pasidalint idėjom 4u.gif
sraige1
pATI RADAU KELIS EILĖRAŠTUKUS, DABAR TIK LIKO MAMAI ATSIRINKT, KO JI NORI, NUOTRAUKAS IR GALĖSIU "MEISTRAUT" ax.gif JEI KAM PRIREIKS, ĮKELIU KELIS EILĖRAŠTUKUS ČIA:

Gera vėl jus matyti
Iš žinot, kad atradote savo kelius,
Ir tikėt, kad išmokot įveikt sunkumus,
Ir suprast, kad ne veltui praleidote šituos metus,
Ir pajust, kad dar esat panašūs vis tiek į vaikus,
Nes matau, kaip nerimstat lyg klasėje po pamokos.

Šitą tostą keliu
Už mokyklinius atminimus,
Už tą 30-tį metų, pakeitusių mus,
Už pradėjusius gelst albumus,
Už visus tuos, kurie jums padėjo įveikt sunkumus,
Ir už tai, kad likimas jums būtų dosnus.
UŽ...

Būna lygiai ir gera, ir liūdna -
Vien dėl to, kad buvai ir grįžai,
Kad kažkur ant gyvenimo dugno
Lieka vaikiški mus parašai...

Gražesnio žodžio nerandu
Už paprastą lietuviškąjį "ačiū",
Kurį išmokėt pamokų metu
Tarsi burtažodį, atėjusį iš bočių.
Dar padėkot norėjau už žinias,
Už šilumą, už rūpestį, už meilę,
Už tai, kad man padėjote save surast,
Išmokėt nepalūžt, padarius klaidą.

Prirašėm sąsiuvinius, perskaitėme knygas.
Netyčia juoką, prie klasės slenkščio, barstėm.
Vienas kitam pažvelgę i akis, nepasakytų žodžių išsigandom...
Suvirpo pirštai nejučia, kai atsisveikindami ranką spaudėm.
Jau eisim?! Negi jau taip greit?!-
Dar patylėkime, palaukim.
Ir vis tik svyra baltos tulpės,
Ant suolo, kuriame vaikystę piešėm……..

Mažas jūsų vaikystės pėdutes
Kadais jau nuskalavo laiko bangos
Ir jūsų paaugliškas svajones
Nusivedė su savimi iš pasakų išnirę milžinai.
Tiktai mokyklos pastato širdis
Po tuščią klasę vieniša nerimsta, daužos –
Kur dingo tie berniukai ir mergaitės,
Kurių jau spėjo pasiilgti geltoni suolai?
Užaugo tie berniukai ir mergaitės
Ir nebesutelpa kurinėje gyvenimo planai.
Seniai jau nuskalavo žalios laiko bangos
Naivias išdaigas ir laivus iš popieriaus
Nuplukdė jau seniai.

O klasėje atrodys taip, kaip buvę
Senų suolų eilė, juoda lenta.
Ir sakinys lyg užrašytas vakar
Su ta pačia gramatine klaida.
Herta
Ruošiam 10mečio susitikimą,gal galit padėt,nesugalvoju kokias nominacijas galima būtų paskelbt ir šiaip kokias atrakcijas jūs naudojat švęsdami ,iš anksto dėkoju už pagalbą
serdis
Sveikos, man irgi reiketu nominacijoms ideju. Vyras minejo, kad per ju klases susitikima buvo renkamas maziausiai pasikeites isoriskai klasiokas, tai manau sia panaudoti, dar skaitant atejo mintis, kad galima butu surinkti vaiku nuotraukas ir bandyti speti, kieno vaikas. Kas atspeja - gauna apdovanojima, bet kaip cia padarius, kad kai kurie tuos vaikus ir taip pazistam... Gal galima dar nominuoti tuos, kurie palaiko daugiausiai kontaktu su buvusiais klasiokais, galima nominuoti dar klases budintiji klasej.lt (cia as apie save lotuliukas.gif ), ka cia dar.... gal dar tuos, kurie prisidejo prie susitikimo organizavimo. Galima nominuoti ir mokytojus, bet kaip cia bus, vieni mylimi, kiti ne tokie?
Romux
Sveikos,
Pradedu organizuoti savo grupės susitikimą, pabaigėm prieš 7 metus ir taip visi išsilakstėm, kad nežinau kaip čia mes susirinksim ir kokiais būdais aš rasiu. Tikiuosi vieni per kitus susisieksim, svarbu pradėti. Praverstų bet kokie patarimai susisiję su organizavimu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.