Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno "Saulės" gimnazija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
taMparaMpaM
Mmm tai šaunu smile.gif ax.gif cool.gif
Wooo
Žmonės, stosiu į saulinę, pirmą klasę... Neesu labai kvailas vaikas, bet aštuntoje klasėje tingėjau ir krito pažymiai... unsure.gif Bijau, kad nepriims su ~8 vidurkiu (tikslaus kol kas nežinau...) doh.gif Ar mano baimės pagrįstos? Kiek skaitinėjau temą, tai visi anais metais stoję į pirmą klasę įstojo. swoon.gif Kad taip būtų ir šiemet...
N0omsaz
Sveiki, as irgi zadu stot i Saule, pirma klase. Norejau paklaust ar yra kokie stojamieji egzaminai? Vidurkis ~9. ax.gif
MissBootee
jei vidurkis virš 8 tai tikrai pateksit 4u.gif o jei ir mažesnis, irgi pateksit, priklauso aišku kiek bus stojančių, pernai mažai buvo, tai visus ir priėmė, bet pvz. kai aš stojau, t.y. užpernai tai atmėtė apie 100 stojusių. Jokių stojamųjų nėr :}
N0omsaz
Dar beje Rasos ir Jablonskio gimnazija. Pastarojoj atrodo reik su litais prasisukt. Ar cia tik gandai? g.gif Siaip Rasa butu arciausiai, i Saule ir Jablonski vazinet reiktu.. Padekit apsisprest kuri geriausia? blush2.gif
MissBootee
jablonsky kiek žinau ne tiek, kad patekt reik litų, kiek ten besimokant, nes mokiniai labai turčių tėveliai :} sakė taip draugė, pati iš jablo..
o dėl saulės ir rasos tai man jos vienodai geros atrodo :] žiūrint čia tau jau ko labiau reik, jei tiksliųjų, tai eik į saulę, jei kalbų - į rasą :}
Wooo
N0omsaz, su tokiu vidurkiu (pavydžiu baltu pavydu) tave tikrai priimtų ir į Saulę, ir į Rasą... o dėl Jablonskio nežinau. Rasoje ir Saulėje turiu pažįstamų, nesiskundžia, o apie Jablonskį visokių gandų girdėjau ir nesugebu atsirinkti, kurie teisingi, o kurie ne.
MissBootee, ačiū, beveik nuraminai. ax.gif
N0omsaz
Na, tai eisiu i saule nes tokie dalykai kaip matematika ir fizika labiau sekasi. Aciu, padejot apsisprest smile.gif mirksiukas.gif Beje Wooo, gal klasiokai busim ax.gif
blondeee
Na, aš irgi į pirmą gimnazinę klasę stosiu smile.gif
Wooo
N0omsaz, gal wink.gif blondeee, su kokiu vidurkiu stosi?
blondeee
maždaug su 9.2-9.5 priklausomai nuo to, ar skaičiuos dailę, muziką ir pnš smile.gif
Wooo
Pora klausimų.
Iš kokių mokyklų pereinat į Saulę? Aš bėgu iš gimnazijos, kur stipriai griebia ir viliuosi, jog priims Saulė mane ir su 7-8 metiniu vidurkiu...
Kada eisit prašymus dėl priėmimo rašyt?
Gretu.
As einu is sv. Mato gimnazijos ^^. Vidurkis turetu buti apie 9,1. O nesti prasymus bandysiu kuo anksciau. Jei pavyks birzelio 1 d. O kiti kada nesit?
taMparaMpaM
Nu aš tai iš pagrindinės ateinu (:

O prašymą tai stengsiuosi pateikti birželio pirmom dienom, o jeigu egzaminų rezultato užklaus tai teks laukti iki birželio 9.
Gretu.
ojj as ne taip parasiau mano dabartine mokykla kol kas dar ne gimnazija bet tipo greitai bus (kazin,kazin). Sv Mato mokykla. O i 1 klase eisi ?
blondeee
aš einu iš gimnazijos. Jau prašymus užpildžiau, o nešiu maždaug birželio vidury, kai turėsiu atestatą, ir dar tada matysiu, kiek žmonių nori stot. tik man su tais dokumentais ne visai aišku, ką dar reikia nešti kartu su tais prašymais ir atestatu.
Wooo
Blonde, tikriausiai reikėtų dar tos anketos. Jos forma yra svetainėje prie prašymo formos. Po to telieka laukti iki birželio 22 (juk tada paskelbs rezultatus?), jei priėmė pasirašai sutartį... O po to tikriausiai nieko nereikės nešti. Dar dėl visa ko reikėtų pasitikslinti telefonu. Aš šiandien arba artimiausiomis dienomis užpildysiu prašymą, nunešiu, o po to, Birželio vidury, atestatą. Spėju, visos ir visi eisim į pirmą klasę, o taMparaMpaM į trečią? happy.gif
taMparaMpaM
QUOTE(Wooo @ 2010 06 01, 06:50)
Blonde, tikriausiai reikėtų dar tos anketos. Jos forma yra svetainėje prie prašymo formos. Po to telieka laukti iki birželio 22 (juk tada paskelbs rezultatus?), jei priėmė pasirašai sutartį... O po to tikriausiai nieko nereikės nešti. Dar dėl visa ko reikėtų pasitikslinti telefonu. Aš šiandien arba artimiausiomis dienomis užpildysiu prašymą, nunešiu, o po to, Birželio vidury, atestatą. Spėju, visos ir visi eisim į pirmą klasę, o taMparaMpaM į trečią?  happy.gif
*

Būtent smile.gif
Gretu.
Rytoj vaziuosiu i Saule pateiksiu anketa ir prasyma, o atestata atvesiu veliau. O ka rasyti prasyme del priemimo i gimnazija kur parasyta: pateikiu siuos dokumentus o___O ?
Wooo
Gal kokius dokumentus pateiki reik išvardint? Nežinau. :-S Skambink į Saulinės raštinę. Turėtų pasakyti.
Wooo
Jei per tris dienas prašymus parašė ~50 žmonių... Na, manau, man šansų mažai biggrin.gif
taMparaMpaM
QUOTE(Wooo @ 2010 06 03, 12:43)
Jei per tris dienas prašymus parašė ~50 žmonių... Na, manau, man šansų mažai biggrin.gif
*

Į pirmą klasę?
Wooo
QUOTE(taMparaMpaM @ 2010 06 03, 15:37)
Į pirmą klasę?
*

Lyg ir... (negaliu tiksliai pasakyti, nes ne aš ėjau už save prašymo rašyt)
blondeee
Dažniausiai daug kas skuba tuos prašymus sunešt, vėliau tikrai mažiau neš. O gal kas ten į raštinę skambino dl tų dokumentų?
Wooo
Blonde, kol kas nešk tik atestatą, tą stojančiųjų anketą ir prašymą.
blondeee
Aš ir mąsčiau taip daryt. Tik dar reikia atestato sulaukt smile.gif. O kokios jūsų nuotaikos?
taMparaMpaM
Man irgi šiandien sakė, kad kitą savaitę atestatą atneščiau.
Sunshine_23
Sveiki, aš irgi bandysiu stoti būtent į Saulės gimnaziją ( I klasę ) . Mano metinis bus ~7,85 blush2.gif . Ar man jau tikrai nebebus šansu įstoti ( toks jaudulys širdį biggrin.gif ) g.gif ? Mano brolis jau laiko egzaminus ir baigs 12 klasę, tai bus, kaip skaičiau tinklalapyje, šiokia tokia pirmenybė blush2.gif . Ar labai ji padės? blush2.gif

Beje, mūsų mokyklai mokslai baigsis tik birželio 11d. , tai turbūt tada ir nešiu. Atestatą, anketą, prašymą. Ką dar reiks nunešt ?
dalilyte10
Sunshine

Reikia tik prašymą, anketą ir atestatą atnešti. smile.gif Jei norėsi ten dar tau duos lapą, galėsi parašyti gal su kokiais draugais nori vienoje klasėje būti. tongue.gif
Papildyta:

Aš taip pat į 1 klasę noriu patekt ;] Jaun nunešiau prašymą ir anketą, atestatą atnešiu vėliau, kai tik gausiu. smile.gif Mano vidurkis turėtų būti 8,9 tai man sakė kai nunešiau prašymą, kad tikrai turėčiau įstoti. thumbup.gif Aš tą prašymą nunešiau penktadienį (06 04) tai buvau jau 62 kuri jį atnešė.
Sunshine_23
Oho 62, man šansu nėra blink.gif
dalilyte10
Aišku, kad yra. Taigi priema apie 200 mokinių. Tau šansų tikrai yra. Aš manau stos ir prastesniais vidurkiais nei tavo. smile.gif Dar tavo brolis mokosi toke mokykloje tai pirmenybė yra. Ai bėje buvai atvirų durų dienoj?
*
Sunshine_23
QUOTE(dalilyte10 @ 2010 06 06, 12:01)
Aišku, kad yra. Taigi priema apie 200 mokinių. Tau šansų tikrai yra. Aš manau stos ir prastesniais vidurkiais nei tavo. smile.gif Dar tavo brolis mokosi toke mokykloje tai pirmenybė yra. Ai bėje buvai atvirų durų  dienoj?
*

*

Nebuvau blush2.gif ryt turbūt nešiu prašymą ir anketą. O atestatą vėliau.
dalilyte10
Aišku. Aš buvau, tai sakė kurie buvo atvirų durų dienoj tai dar pliusas yra stojant į gimnaziją ir šiap man ten labai patiko, buvau su draugais tai mūsų iš viso buvo 7 tai kai baigėsi visas tas mokyklos pristatymas ir leido eiti po mokykla apsižvalgyti, tai prie mūsų grupelės priejo direktorė su pavaduotojom, pasišnekėjom, labai geros pasirodė, dar sutikom esamų 1 (9) - okų tai jie mums aprodė mokyklą, papasakojo apie mokytojus, tvarką ir pan. smile.gif Visi pasirodė labai draugiški. Tikrai labai noriu įstoti būtent į šią gimnaziją. wub.gif Dar girdėjau, kad fizikos mokytojas Jurėnas, dabar 4 (12) - tokus auklėtinius turi, tai jei jis liks saulėj labai norėčiau, kad auklėtojas būtų, sakė labai kietas mokytojas biggrin.gif ir gerai išmoko tongue.gif
Sunshine_23
Apie Jurena as irgi girdejau kalbas biggrin.gif Gaila, kad as nenuejau i atviru duru diena verysad.gif Net nezinojau, kad bus sioks toks pliusas. unsure.gif
dalilyte10
Kai nuneši prašyma, tai irgi paklausk ar istotum su savo vidurkiu, tau turėtų pasakyti. Jei labai daug moksliuku neprisirinks tikrai istosi! ax.gif idomu ar ta 22diena pasako tik kas istojo ar ir i koke klase ir kokie klasiokai bus... tongue.gif
Sunshine_23
23d. bus tevu susirinkimas, tai tada ir turetu pasakyt as manau.
Beje, is kokios tu mokyklos pereini ?
dalilyte10
Aš tai iš Tado Ivanausko vidurinės, šiemet taip pervadino, prieš tai vadinosi Šilainiu vidurinė. Nepasakyčiau, kad gera mokykla, bet geografijos, chemijos ir fizikos mokytojos labai stipriai paruošia, tikrai gerai išmokina. Jas labai gaila palikti, bet ką padarysi.... o tu iš kokios? smile.gif
Sunshine_23
Iš Salomėjos Neries Vidurinės mokyklos. smile.gif
MissBootee
QUOTE(dalilyte10 @ 2010 06 06, 13:24)
  Dar girdėjau, kad fizikos mokytojas Jurėnas, dabar 4 (12) - tokus auklėtinius turi, tai jei jis liks saulėj labai norėčiau, kad auklėtojas būtų, sakė labai kietas mokytojas biggrin.gif ir gerai išmoko tongue.gif
*

optimizmas thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kietas tai kietas kaip žmogus, kaip mokytojas irgi nieko, bet pas jį retas kuris 6 turi biggrin.gif
O šiaip tai yra ir žiaurių mokytojų, ooj yra biggrin.gif
dalilyte10
Kiek pas jus klasėje vaiku? Daug i kitas mokyklas iseina? Ir del ko tu nori pereiti? tongue.gif biggrin.gif
vakaro.sonata
Jurėnas. ahr, ko jo visi taip nori? biggrin.gifD galiu pasakyt - fainas, nefainas, bet jei jis jums iš fizikos išves 6(!) tai džiaugtumėtes lyg normalus mokytojas būtų - 10. smile.gif)) o tiems, kuriems fizika nėra labai labai įdomi, tai džiaugsitės vos 4 ištempę.o tai - žiauriai smugdo vidurkį. smile.gif)
Sunshine_23
Pas mus klasėje yra26 mokiniai. Tik 3 iseina. Nu pas mus netokia tvarkinga mokykla, kaip Saulės Gimnazija. Ir noriu turėti gera ateiti mirksiukas.gif
dalilyte10
Aisku, pas mane klasej 26 mokiniai iseina apie 20 ;D
Papildyta:
QUOTE(MissBootee @ 2010 06 06, 14:27)
optimizmas  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kietas tai kietas kaip žmogus, kaip mokytojas irgi nieko, bet pas jį retas kuris 6 turi  biggrin.gif
O šiaip tai yra ir žiaurių mokytojų, ooj yra biggrin.gif
*

aš irgi panasiai girdejau, man sake kad 6 turejo pas jurena bet fizes valstybini kai laike tai 98 tuos balus lyg ir surinko.... aisku nezinau kaip is tikro tik taip drauge sake biggrin.gif dar mano klasiokas kazka apie istorijos mokytoja Remigiju Danieli sake, bet as pati asmeniskai nieko nesu apie ji girdejusi... biggrin.gif
Sunshine_23
Danielis tai karatistas biggrin.gif Jis po pamoku eina saleje mankstintis biggrin.gif
dalilyte10
QUOTE(vakaro.sonata @ 2010 06 06, 14:30)
Jurėnas. ahr, ko jo visi taip nori? biggrin.gifD galiu pasakyt - fainas, nefainas, bet jei jis jums iš fizikos išves 6(!) tai džiaugtumėtes lyg normalus mokytojas būtų - 10. smile.gif)) o tiems, kuriems fizika nėra labai labai įdomi, tai džiaugsitės vos 4 ištempę.o tai - žiauriai smugdo vidurkį. smile.gif)
*

Idomu kiek man pas ji iseitu.... Seip fizika man patika, savo mokykloj siemet 9 metiniam turejau... Kalbejau su savo fizes mokytoja tai sake pazysta Jurena. biggrin.gif Sake jo mokymo metodai keisti, bet gerai ismoko biggrin.gif tik va visi labai gasdina, kad pas ji sunku gerus pazymius gauti. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunshine_23 @ 2010 06 06, 14:47)
Danielis tai karatistas  biggrin.gif  Jis po pamoku eina saleje mankstintis  biggrin.gif
*

Reiks man gal daugiau apie Danieliu pasidometi biggrin.gif labai idomu kas ten per mokytojas, kad kasnors placiau apie ji papasakotu, kas jau mokosi pas ji arba mokesi biggrin.gif
Sunshine_23
Nu bet as vistiek jaudinuos, kad su 7,85 nepateksiu verysad.gif Brolis sako "riba". As neturiu jokiu diplomu, pagyrimu... Niekur nedalyvavau nei kenguroje, nei olimpijadose..
Papildyta:
Tau tai gerai, jau uztikrintai zinai, kad pateksi. Pavydziu... blush2.gif
dalilyte10
O jei neistosi eisi i koke kita mokykla ar liksi dabartineje?
Sunshine_23
QUOTE(dalilyte10 @ 2010 06 06, 16:59)
O jei neistosi eisi i koke kita mokykla ar liksi dabartineje?
*

Turbūt eisiu į kitą. g.gif
dalilyte10
Kai nuneši prašyma, parašyk kaip sekės, kiek vaiku jau atnešė ir ka tau sakė, ar įstosi. tongue.gif smile.gif
Sunshine_23
As buvau 82 -as smile.gif As kai pasakiau savo metini ir paklausiau ar yra sansu, tai sako ne mano pareiga atsakyti i tokius klausimus blink.gif blink.gif blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.