Purrvert
2009 02 09, 19:45
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 09, 17:36) jau vien del keliones galima ta uniforma detis  bet siaip tai man nera baisios tos "saules" uniformos, musu mokykloj tai negrazios ir tie svarkai ten kaip maisai siuvami...  nors nesioju ir dabar, kazkaip nesinori pakliuti aukletojos nemalonen  o musu klaseje tai siandien ivyko stebuklas, tikrino kas su svarkais ir gal pirma karta per 4 metus nebuvo nei vieno be svarko  aukletoja patenkinta buvo "saules" uniformos kelnes tai man kazkaip... nepatinka... baisu kad reiks salt su sijonu ziema, o as taip daznai persalu.  nezinia kaip cia bus?!.  Beja sijonai tai prigasdina pries ateinant, kad butinai turi but klostuoti, nurodo kiek sagu kur, kas kelis centimetrus ir t.t. tiksliai tiksliai viska..  tai visos issigandusios pasisiuva pagal nurodymus, bet po to pamato, kad visi nekreipia demesio i tuos sijonus ir persisiuva is klostuotu i lygius.  O uniformos spalva ir medziaga tai man grazi is tikruju, tik vat ji yra tokia pati, kaip ir "Ryto" pradines mokyklos mergaiciu, tai atsimenu kai pries pora metu dar vaiksciodavau su pilna uniforma ir eidavau namo (gyvenau tada butent prie tos pradines Silainiuose) pro ta mokyklele, tai visi pradinukai kaip i nesveika ziuredavo, galvodavo gal kokia atsilikus ar ka, nes vienodai atrodydavom su 7-meciais
Margarita...
2009 02 09, 20:00
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 09, 21:45) Beja sijonai tai prigasdina pries ateinant, kad butinai turi but klostuoti, nurodo kiek sagu kur, kas kelis centimetrus ir t.t. tiksliai tiksliai viska..  tai visos issigandusios pasisiuva pagal nurodymus, bet po to pamato, kad visi nekreipia demesio i tuos sijonus ir persisiuva is klostuotu i lygius.  O uniformos spalva ir medziaga tai man grazi is tikruju, tik vat ji yra tokia pati, kaip ir "Ryto" pradines mokyklos mergaiciu, tai atsimenu kai pries pora metu dar vaiksciodavau su pilna uniforma ir eidavau namo (gyvenau tada butent prie tos pradines Silainiuose) pro ta mokyklele, tai visi pradinukai kaip i nesveika ziuredavo, galvodavo gal kokia atsilikus ar ka, nes vienodai atrodydavom su 7-meciais  taip, tiesa sijonas mane gasdina.  ir kai pagalvoji as sijonu nenesioju jau nuo kokios 5 klases, tai istikro keista bus. bet priprasiu.  as jau girdejus kad galima siutis lygu, tai manau toki ir siusiuos. o su "rasos" pradine tai cia geras o mokykloj vyksta diskotekos?  jei vyksta tai kas kiek laiko ar kaip papuola?  ir kokia tvarka?
Purrvert
2009 02 09, 20:50
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 09, 21:00) taip, tiesa sijonas mane gasdina.  ir kai pagalvoji as sijonu nenesioju jau nuo kokios 5 klases, tai istikro keista bus. bet priprasiu.  as jau girdejus kad galima siutis lygu, tai manau toki ir siusiuos. o su "rasos" pradine tai cia geras o mokykloj vyksta diskotekos?  jei vyksta tai kas kiek laiko ar kaip papuola?  ir kokia tvarka? Mokykloje vyksta daugybe renginiu praktiskai kiekviena savaite, bet diskoteku nebuna.  vis organizuojam, planuojam, bet..sunku sutart su vadovybe.  nes kazkodel labai nenori jie.
Margarita...
2009 02 09, 21:49
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 09, 22:50) Mokykloje vyksta daugybe renginiu praktiskai kiekviena savaite, bet diskoteku nebuna.  vis organizuojam, planuojam, bet..sunku sutart su vadovybe.  nes kazkodel labai nenori jie. as zinau kodel gali nenoret, pas mus per praita diskoteka buvo taip, kad policija kviete tai nenuostabu kad nenori vadovybe rengti... bet vistiek gaila... kaip bijau "grybauti" per rugsejo I-aja...  juokingai jausiuos ieskodama visur savo klases masej zmoniu  nors visgi pirmas uzdavinys- ten patekti... o "saulej" labai zmones susiskirste i grupes. pvz.: pas mus tai yra "grazuoliuku" grupe ir kiti(tiesiog zmones kurie jai nepriklauso)  ar tai "saulej" labai jauciasi?(tas susiskirstymas) cia ziuriu is forumo i chata pavirto
Purrvert
2009 02 10, 15:56
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 09, 22:49) as zinau kodel gali nenoret, pas mus per praita diskoteka buvo taip, kad policija kviete tai nenuostabu kad nenori vadovybe rengti... bet vistiek gaila... kaip bijau "grybauti" per rugsejo I-aja...  juokingai jausiuos ieskodama visur savo klases masej zmoniu  nors visgi pirmas uzdavinys- ten patekti... o "saulej" labai zmones susiskirste i grupes. pvz.: pas mus tai yra "grazuoliuku" grupe ir kiti(tiesiog zmones kurie jai nepriklauso)  ar tai "saulej" labai jauciasi?(tas susiskirstymas) cia ziuriu is forumo i chata pavirto  Bet kazkaip visi tie renginiai pilnai kompensuoja viska ir netruksta tu diskoteku.  Grybauti per rugsejo 1-aja tikrai neteks, viskas labai aiskiai isdestyta ir nurodyta buna. Beja pas mus kiekviena klase turi savo kabineta ir ne mes vaikstom po kitus kabinetus per pamokas, kaip daugelyje mokyklu, o mokytojai ateina, tai praktiskai visas veiksmas vyksta vienoje vietoje, ner to blaskymosi.  O del susiskirstymo, tai nelabai jauciasi.. Yra aisku vieni sustresni, kiti - kuriu visai nesimato ir neatkreipi i juos demesio, rukantys ir nerukantys, lopai ir pasikele ir t.t.  bet visur gi tokiu yra.
Margarita...
2009 02 10, 18:59
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 10, 17:56) Bet kazkaip visi tie renginiai pilnai kompensuoja viska ir netruksta tu diskoteku.  Grybauti per rugsejo 1-aja tikrai neteks, viskas labai aiskiai isdestyta ir nurodyta buna. Beja pas mus kiekviena klase turi savo kabineta ir ne mes vaikstom po kitus kabinetus per pamokas, kaip daugelyje mokyklu, o mokytojai ateina, tai praktiskai visas veiksmas vyksta vienoje vietoje, ner to blaskymosi.  O del susiskirstymo, tai nelabai jauciasi.. Yra aisku vieni sustresni, kiti - kuriu visai nesimato ir neatkreipi i juos demesio, rukantys ir nerukantys, lopai ir pasikele ir t.t.  bet visur gi tokiu yra. del tu klasiu tai kaip keista... pas mus tai mokiniai vaiksto.  geroji puse:prasiblaskai, blogoji: buna tokios grustis laiptinese, kad baisu... kai buvau mazesne tai kentedavau, dabar tai jau nuo manes kencia maziukai per tas spustis pas jus girdejau sudetos kameros? ar maisau kazka? jei jos sudetos, tai del rukymo ar del saugumo mokykloje? kaip valgykla? normalus maistas ar "nesamones su dideliais antkainiais"?
Purrvert
2009 02 10, 22:02
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 10, 19:59) del tu klasiu tai kaip keista... pas mus tai mokiniai vaiksto.  geroji puse:prasiblaskai, blogoji: buna tokios grustis laiptinese, kad baisu... kai buvau mazesne tai kentedavau, dabar tai jau nuo manes kencia maziukai per tas spustis pas jus girdejau sudetos kameros? ar maisau kazka? jei jos sudetos, tai del rukymo ar del saugumo mokykloje? kaip valgykla? normalus maistas ar "nesamones su dideliais antkainiais"?  Tai prasiblaskyt galima, nieks nelaiko ir nedraudzia iseiti is klasiu..  Kameros yra praktiskai kiekvienam uzkampy, bet nei del rukymo, nei del saugumo.  nors gal ir prisiskaito prie saugumo..  siaip nieks niekam nesake oficialiai, kodel jas sudejo, bet kiek teko girdet, tai del narkotiku, kad nebutu inesami svetimu zmoniu ir t.t. Nes praeitais metais kazkas tokio buvo atsitike, nesidomejau per daug. Valgykla puiki, maistas skanus, virejos draugiskos, kainos normalios, pasirinkimas didelis. Tik jei ilgai pasedi ten, tai iseini su tokiu tuo "valgyklos kvapeliu" visai nefainu, bet uztat nereik uzsisedet.
Margarita...
2009 02 11, 17:12
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 11, 00:02) Tai prasiblaskyt galima, nieks nelaiko ir nedraudzia iseiti is klasiu..  Kameros yra praktiskai kiekvienam uzkampy, bet nei del rukymo, nei del saugumo.  nors gal ir prisiskaito prie saugumo..  siaip nieks niekam nesake oficialiai, kodel jas sudejo, bet kiek teko girdet, tai del narkotiku, kad nebutu inesami svetimu zmoniu ir t.t. Nes praeitais metais kazkas tokio buvo atsitike, nesidomejau per daug. Valgykla puiki, maistas skanus, virejos draugiskos, kainos normalios, pasirinkimas didelis. Tik jei ilgai pasedi ten, tai iseini su tokiu tuo "valgyklos kvapeliu" visai nefainu, bet uztat nereik uzsisedet.   kas cia per valgyklos kvapelis?  gerai kad as nemegsu i tas valgyklas vaiksciot... pas jus direktore prie duru negaudo veluojanciu? tiesa, kokia antraja kalba esi pasirinkus?
Purrvert
2009 02 11, 21:35
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 11, 18:12) Nu yra toks specifinis kvapas  nemoku paaiskint. Direktore tikrai negaudo, aplamai ja pamatyt mokykloj yra sensacija, nes kazkur jauciu uzsidarius sedi  O kalba mokiausi vokieciu, dabar po profiliavimo atsisakiau, tai nebeturiu.
Margarita...
2009 02 12, 12:52
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 11, 23:35) Nu yra toks specifinis kvapas  nemoku paaiskint. Direktore tikrai negaudo, aplamai ja pamatyt mokykloj yra sensacija, nes kazkur jauciu uzsidarius sedi  O kalba mokiausi vokieciu, dabar po profiliavimo atsisakiau, tai nebeturiu.  pas mus tai gaudo ir dar kaip...  kai kazkada per langa ejau iki parduotuves tai pasiaiskinima teko rasyt... o apie kalba tai klausiau nes as vokieciu mokausi jau 3 metus ir man tai dave tokia nauda, kad net sakinio nemoku vokiskai pasakyt...  mokytoja visada leidzia kai ka nors darom (pvz. pratybas) tai nuo knygos nusirasom ir gerai... svarbu darem...  kada buvau pasidariusi "spargalke" ir ji prigavo tai sako saunuole bent mokeisi ir viskas... zodziu, sunku man bus jei pakliusiu pas kokia mokytoja kuri nori maximumo...  tai kaip ir tikiuosi kad vokieciu mokytojos pro pirstus viska praleidzia...
Purrvert
2009 02 12, 22:56
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 12, 13:52) pas mus tai gaudo ir dar kaip...  kai kazkada per langa ejau iki parduotuves tai pasiaiskinima teko rasyt... o apie kalba tai klausiau nes as vokieciu mokausi jau 3 metus ir man tai dave tokia nauda, kad net sakinio nemoku vokiskai pasakyt...  mokytoja visada leidzia kai ka nors darom (pvz. pratybas) tai nuo knygos nusirasom ir gerai... svarbu darem...  kada buvau pasidariusi "spargalke" ir ji prigavo tai sako saunuole bent mokeisi ir viskas... zodziu, sunku man bus jei pakliusiu pas kokia mokytoja kuri nori maximumo...  tai kaip ir tikiuosi kad vokieciu mokytojos pro pirstus viska praleidzia...  Nu pas mus atsilus eina soc.darbuotojos ir pavaduotojos su kokiu vienu ar kitu mokytoju pasivaiksciot reguleriai po teritorija mokyklos ir apylinkes, ten kur visi visada ruko, tai jei pagauna, tai reik pasiaiskinima rasyt ir tada po 3 tokiu rasymu meta is mokyklos. Taip pat labai daznai pas mus WC visi ruko, tai jei uztinka irgi reik rasyt. Bet prie duru tai tikrai nestovi.  O vokieciu as irgi atejau su apvaliu 0 ziniu, 2 metus atejus tempiau ir irgi nieko neismokau. Bet cia gal del to, kad as pati visiskai nesistengiau ir praslysdavau vis.  o tie, kurie mokesi, kad ir ateje nieko nemokedami, bet sugebejo prasilauzti. Todel cia tik nuo taves priklausys.  P.S. is kokios mokyklos tu?
Margarita...
2009 02 13, 11:13
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 13, 00:56) Nu pas mus atsilus eina soc.darbuotojos ir pavaduotojos su kokiu vienu ar kitu mokytoju pasivaiksciot reguleriai po teritorija mokyklos ir apylinkes, ten kur visi visada ruko, tai jei pagauna, tai reik pasiaiskinima rasyt ir tada po 3 tokiu rasymu meta is mokyklos. Taip pat labai daznai pas mus WC visi ruko, tai jei uztinka irgi reik rasyt. Bet prie duru tai tikrai nestovi.  O vokieciu as irgi atejau su apvaliu 0 ziniu, 2 metus atejus tempiau ir irgi nieko neismokau. Bet cia gal del to, kad as pati visiskai nesistengiau ir praslysdavau vis.  o tie, kurie mokesi, kad ir ateje nieko nemokedami, bet sugebejo prasilauzti. Todel cia tik nuo taves priklausys.  P.S. is kokios mokyklos tu? gal ir man su vokieciu pasiseks praslyst?...  nes nemanau kad ateityje man jos reikes. as is daukanto...
Purrvert
2009 02 13, 16:33
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 13, 12:13) gal ir man su vokieciu pasiseks praslyst?...  nes nemanau kad ateityje man jos reikes. as is daukanto...  Betkokia kalba moketi yra didelis pliusas.  reikia tau jos ar nereikia. Bendram issilavinimui.. O apie Daukanto mokykla nesu girdejus.
Margarita...
2009 02 13, 17:19
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 13, 18:33) Betkokia kalba moketi yra didelis pliusas.  reikia tau jos ar nereikia. Bendram issilavinimui.. O apie Daukanto mokykla nesu girdejus.  taip. bendram issilavinimui labai gerai.  bet man bendram isprusimui uztenka anglu, ispanu ir muzikos mokyklos
Purrvert
2009 02 14, 01:42
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 13, 18:19) taip. bendram issilavinimui labai gerai.  bet man bendram isprusimui uztenka anglu, ispanu ir muzikos mokyklos  Nu gal ir uztenka.  kiekvienam savo.
Margarita...
2009 02 14, 09:28
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 14, 03:42) Nu gal ir uztenka.  kiekvienam savo. tai zinoma!.. net nebezinau ko dar paklausti. gal dar ka nors praleidau? gal dar kokiu gimnazijos ipatumu yra? labai labai aciu, Purrvert, uz visus atsakymus.
Margarita...
2009 02 18, 13:59
o kaip del bureliu? ar yra tokiu i kuriuos patartum eiti?  nu pvz.: rosoj girdejau kad visi i chora stengiasi patekti, o saulej kazkas tokio yra?...
Purrvert
2009 02 22, 01:41
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 18, 14:59) o kaip del bureliu? ar yra tokiu i kuriuos patartum eiti?  nu pvz.: rosoj girdejau kad visi i chora stengiasi patekti, o saulej kazkas tokio yra?...  Yra pilna ivairiausiu bureliu, tik spek eit..  choras, folklorinis elektroninis ansamblis, dramos studija, gitaru burelis, piesimo ir choreografijos studijos, skautai, turistai ir t.t. ir t.t ir t.t. Dar mokykloj yra 4 grupes susikurusios, viena jau labiau prasimusu "Dream on" dalyvauja visokiuose koncertuose, Kauno dienose, renginiuose.. Zodziu, veiklos pilna.
Margarita...
2009 02 22, 18:20
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 22, 03:41) Yra pilna ivairiausiu bureliu, tik spek eit..  choras, folklorinis elektroninis ansamblis, dramos studija, gitaru burelis, piesimo ir choreografijos studijos, skautai, turistai ir t.t. ir t.t ir t.t. Dar mokykloj yra 4 grupes susikurusios, viena jau labiau prasimusu "Dream on" dalyvauja visokiuose koncertuose, Kauno dienose, renginiuose.. Zodziu, veiklos pilna.  o, kaip faina!!!  dabar prisiminiau kad apie grupe siek tiek esu girdejus... bet nedaug ir tik apie viena , o cia net 4!!!  geras!.. paskutines dvi savaites as tik mokslais gyvenu. per dvi savaites negavau nei vieno pazymio zemiau 7.  zodziu siekiu tikslo
Purrvert
2009 02 23, 00:44
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 22, 19:20) o, kaip faina!!!  dabar prisiminiau kad apie grupe siek tiek esu girdejus... bet nedaug ir tik apie viena , o cia net 4!!!  geras!.. paskutines dvi savaites as tik mokslais gyvenu. per dvi savaites negavau nei vieno pazymio zemiau 7.  zodziu siekiu tikslo  Nesijaudink, papulsi ir taip, esu tikra.
Margarita...
2009 02 23, 15:46
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 23, 02:44) Nesijaudink, papulsi ir taip, esu tikra.  aciu uz padrasinima!  bet vistiek mokintis ir toliau labai labai stengsiuosi. smagu kai tevai nebeburba, kad nesumokau
Margarita...
2009 03 23, 21:10
Negi nera daugiau zmoniu, kurie dometusi saules gimnazija???
MissBootee
2009 04 20, 19:03
lankau šitą mokyklą.. didžiausi pliusai : 1. Nerealiai skanus maistas vagykloje ( šviežutėlės bandelės, kepsniukai, kotletai, sriubytės ir t.t.) 2.Labai daug renginių. 3. Žiauriai stipri matematika.
Margarita...
2009 04 22, 11:24
QUOTE(*Riutelia @ 2009 04 20, 21:03) lankau šitą mokyklą.. didžiausi pliusai : 1. Nerealiai skanus maistas vagykloje ( šviežutėlės bandelės, kepsniukai, kotletai, sriubytės ir t.t.) 2.Labai daug renginių. 3. Žiauriai stipri matematika. oi kaip dekuj kad bent kas nors atrase!!!  jau nebesitikejau... kodel nesigirdi jokiu naujienu pvz.: atviru duru dienas? kazko, kad kvieciame mokintis ar pan.? toks vaizdas susidaro kad nieks nebenori i ta gimnazija ir gimnazija nauju devintoku nenori... kaip cia yra?...
MissBootee
2009 04 24, 22:32
ner cia tokia belekokia gimnazija, kaip pvz ktu  tiesiog paprasta mokykla tik laaabai stipri matematika  atejus is vidurines, pajutau stipru matematikos lygi
Margarita...
2009 04 26, 15:59
QUOTE(*Riutelia @ 2009 04 25, 00:32) ner cia tokia belekokia gimnazija, kaip pvz ktu  tiesiog paprasta mokykla tik laaabai stipri matematika  atejus is vidurines, pajutau stipru matematikos lygi  nuo sios savaites kazkodel jau nenusedziu vietoj taip norisi i saule pereit. toks jaudulys kirba sirdy kazkodel. laukiu nesulaukiu kitu mokslo metu. o kiek namu darbu uzduoda? pvz.: matemaikos? *Riutelia , parasei pliusus, o kokie minusai butu?
jolita36
2009 04 29, 20:39
Sūnus svajoja į ,,Saulės" gimnaziją stoti. Būčiau labai dėkinga, kad kiek išsamiau nupasakotumėte bendrą vyraujančią atmosferą: ar draugiški klasiokai, ar mokytojai sukalbami ir t.t. Esu prisiklausius galybe įvairių nuomonių, jos visokios ir teigiamos, ir neigiamos, tačiau manau niekas negali papasakoti teisingiau, kaip patys besimokantys ten mokiniai. Iš anksto dėkoju
pasiklausiau buvusiu mokiniu atsiliepimu... ir suabejojau.... matematika - ziurint pas ka papulsi, o lietuviu, chemija, fizika - nieko gero..... sunku nuspresti kokia informmacijos dalis patikima...
MissBootee
2009 05 11, 18:32
QUOTE(Margarita... @ 2009 04 26, 17:59) *Riutelia , parasei pliusus, o kokie minusai butu?  minusai.... tai iš tikrųjų tai mokykla, reikalaujanti atiduoti truputį babkių ( visokie fondai, tik ateini , tai jau po 200 renka - suolus pirkt ir t.t.) dėl mokytojų, tai irgi tikrai yra minusų, bet žiūrint pas kokią mokytoją papulsi  čia labai silpna lietuvių, bet stipri matematika. Fizika - žiūrint pas ką pateksi, yra mokytojas, pas kurį mokinys, turėjęs vidurkį 6 , išlaikė egzus virš 90 proc.. Kai kurių mokytojų vertinimo sistema nepatinka man, bet, manau visose mokyklose yra tikrai tokių problemų  dar būtinai reikia nešioti uniformą, bet patariu nesisiūti pagal standartus ( kad ir kaip ten per susirinkimą prigasdintų  ) , nes po to gailėsies - merginos kaip nori, taip pasisiuva  . O daugiau tai nežinau, jei dar ko reiks, gali ir į až pasiklausinėt QUOTE(jolita36 @ 2009 04 29, 22:39) Sūnus svajoja į ,,Saulės" gimnaziją stoti. Būčiau labai dėkinga, kad kiek išsamiau nupasakotumėte bendrą vyraujančią atmosferą: ar draugiški klasiokai, ar mokytojai sukalbami ir t.t. Esu prisiklausius galybe įvairių nuomonių, jos visokios ir teigiamos, ir neigiamos, tačiau manau niekas negali papasakoti teisingiau, kaip patys besimokantys ten mokiniai. Iš anksto dėkoju  Nu dėl atmosferos, tai aišku, žiūrint kokie nauji pirmokai ateis, bet kolkas pačioj mokykloj atmosfera labai gera - nėra visokių kietuolių, ar šiaip ''centrinukų'', forsiukų, visi tokie ir su nuotaika, ir su sypsena, be uzgauliojimų. Dėl mokytojų - tikrai yra tokių, kurie ir užsisėda, ir vertina negerai, bet manau pačiam reik neišsišokt prieš mokytojus, tada nebus problemų  vertinimo sistema man nelabai patinka, pvz atėjus iš vidurinės su vidurkiu 9,4 man krito iki 7,9 , bet gal jau čia pačios mano kaltė  nors iš tikro šioj mokykloj tikrai nebesvarbu man pažymiai - supratau, kad mokaus dėl savęs, kad galėčiau įstot į norimą spec. , o ne dėl skaičiukų pažymių knygelėj ir reitingo klasėj  . Nors su tokiu vidurkiu esu klasėj septinta iš 30 labai faina, kad mokykla nestovi vietoj - vis juda. Yra šauni mokinių taryba, puiki direktorė, todėl čia pilna būrelių, o dar daugiau visokių renginių, konkursų, kur gali pasireikšt žmonės  ir tie renginiai tikrai nėra monotoniški ( nors aišku, būna visokie paminėjimai) , bet šiaip sudomina O šiaip, dėl visų kyšių, kad čia galima ateit ir su kyšiu - taip, bet nuo to vaikas nebus labiau gerbiamas
Margarita...
2009 05 12, 21:11
didelis aciu uz atsakymus
Simona003
2009 05 17, 09:50
O jeigu as noriu su drauge eit i viena klase, bet jinai mokos rusus, as- vokieciu, gali kilti problemu? O beje ziuri i I ar i II pusmeti? Nes pas mane pirmas 8.5, o antras 9.4. Tai nezinau priimtu mane?
Margarita...
2009 05 17, 13:25
QUOTE(Simona003 @ 2009 05 17, 11:50) O jeigu as noriu su drauge eit i viena klase, bet jinai mokos rusus, as- vokieciu, gali kilti problemu? O beje ziuri i I ar i II pusmeti? Nes pas mane pirmas 8.5, o antras 9.4. Tai nezinau priimtu mane?  man atrodo kad metini ziuri vidurki is kokios mokyklos esi? labai dziaugiuosi kad kazkas dar be manes domisi saules gimnazija,  nes si tema tokia apmirus atrode...
Simona003
2009 05 17, 16:10
Tai gerai  As is Basanaviciaus vid.  O nezinai kaip ten su vokieciu-rusu buna?
Margarita...
2009 05 17, 16:28
QUOTE(Simona003 @ 2009 05 17, 18:10) Tai gerai  As is Basanaviciaus vid.  O nezinai kaip ten su vokieciu-rusu buna?  tai as manau, kad kaip pas mane vidurinei, tiesiog kas is klases eina i rusu tiems buna rusu pamoka, kas i vokieciu - tam vokieciu.  bet siaip dar pasitikslinsiu ir parasysiu.
Sveiki.Mokausi Saules gimnazijoj ir tikrai galiu pasakyt nera cia jokiu susikirstymu:turtingas ar ne,sustras ar ne,visi bendrauja ir niekas i tai neziuri.o turtingu galima suskaiciuot ant pirstu,turiu omeny kurie matosi,kad tokie yra is rubu(nesvarbu,kad uniforma,bet ir kt.)taigi isvada,kad cia tikrai nera ta turciu mokykla ar bent jau nesireklamuoja per daug.Niekas nevaiksto iskele galvas ir nenuziurineja,visi atsipalaidave,visi turi savo reikalus,niekas nesikisa niekur,neidomu.Cia ne kaip Jablonsky. *Mokytojai.Hmm..Na tikrai yra visokiu,kaip ir visur,bet dauguma mokytoju bent jau mano stengiasi padeti ir aukletoja labai stengiasi,kad visiems iseitu teigiami;D. O kazkas rase,kad kazkokia pana pasake,kad veltui praleido metus saulej,nesamone. Nebent gavo blogus mokytojus ir biologijos ir chemijos ir fizikos,matematikos. Bet taip neimanoma,kad visi blogi butu.Aisku nepasakyciau,kad gerai patekt yra fizikoj pas Jurena,visas pamokas pramiegosit,o pusmeti 3 ir cia ne todel,kad silpnas mokytojas,jis pats stipriausias mokykloj ir apie ji legendos skalndo net ten kur jis nera niekam destes.pas ji tiesiog neimanoma nieko suprasti,jis augina mus fizikais,as sutinku kad jis puikus mokytojas kas pasirinks 11-toj kl.fizika,jis tikrai paruos egzams tubut kone 100%,bet na mums,tai didziule problema(tai yra beveik visai klasej).Taip pat gavom bloga chemijos,pas ja niekas nieko nesupranta,nes ji nemoka aiskinti,zadam pakeisti.bet man jokio skirtumo,vistiek atsisakysiu. Matematikos gavom labai gera. Kas apie saunius mokytojus,tai yra biologijos mokytoja Halina Kelpsiene,nuostabus zmogus,o ismoko tiesiog puikiai,mokytojas Zemaitis,desto tikyba,visada patars,paklaus kaip sekasi ir t.t.Mokytoja Motviliene(lietuviu k.)gana keista pas ja metodika destymo,bet matosi zmogus atidaves darbui..nors nezinau ar gerai ismoko,pamatysim tai veliau ar dave ji mums ko nors.Ekonimikos mokytoja gera,bet griezta.Anglu mokytoju yra ivairiu..zinau kelias labai labai stiprias mokytojas,bet man pakliuvo silpna,nemoka aiskinti visiskai. Geofrafijos mokytoju yra 2 ir abi ekspertes,saunios mokytojos. Rusu mokytoju yra kelios,bet mes per rusu pamoka nieko neveikiam. *Valgykloje maistas bent jau man tikrai skanus ir palyginus gana normalios kainos.Bandeles sviezios tik po 1 ar 1 virs. *Uniformos tikrinamos ir grieztai deveti jas reikia,bet modeli siukites koki norit,niekam neidomu. Zmones tikrai labai draugiski,tolerantiski,idomus,labai net idomu yra. Aisku kuo toliau tuo labiau ateina i mokykla sugadinti vaikai. ai beja kas sake,kad priima belekokios cia.Kai stojau prieme is 280 tik 160 mokiniu nemazesniu kaip 8,3.Na aisku kas su kysiais ar per pazistamus atejo cia jau ne musu reikalas,bet tikrai nebelekokius priima visus.O klases skirstomos visiskai ne pagal pazymius,kad klases butu visokiuir nebutu,kad A klase tai jau stipriausi,nors mano kartoj,tai kol kas A klase ir yra tokia,bet tiesiog taip gavosi,taigi visose klases yra ir su 9,5 vidurkiu ir su 8.3 vidurkiu. As asmeniskai labai dziaugiuosi perejus,man cia gyvenimas apsiverte aukstyn kojom  Dar beje mokykloj vyksta daznai renginiai,visokios konferencijos ir t.t. Papildyta:siaip del rusu ir vokieciu,tai tikrai nemanau,kad kils problemu,nes as mokausi ten kur ir rusu ir vokieciu yra. O ziuri ne i pusmeti o i metini vidurki.
Margarita...
2009 05 20, 20:16
miempi, aciu, kad TAIP ISSAMIAI viska parasei  kazkodel kelia nerima man ta mintis, kad kuo toliau tuo labiau sugadinti vaikai ateina, nes as pati nuo tokios kartos mokykloje ir begu, nesmagu man tarp ju visu kazkaip  o jei begdama nuo vilko uzbegsiu ant meskos?!  bet kol kas is saules kiek pazystu zmoniu visi labai draugiski ir koki pastebejima padariau, kad turi tvirta nuomone ko nepasakyciau apie rasos gimnazijos mokinius. na dabar belieka stengtis, kad mane priimtu, kiek imanoma kovot uz pazymius ir neprarast vilties.
_shopaholic_
2009 05 21, 18:22
sveiki/sveikos.  ) žadu išeiti į saulės gimnaziją. esu visiškam strese, bijau belenkaip nepapult.. pastoviai mintys apie tai,sapnuot net pradedu;DD vidurkį turiu 8.25, kiek pasiskaičiau pakankamai mažas, kad patekt be kyšių  likti savo vidurinėje mokykloje tikrai nenoriu.. vienu žodžiu. noriu paklausti. mums pusmečius išveda tik birželio 21d, ar įmanoma taip kad pvz auklėtoja surašo vidurkius metinius ant tarkim kokio lapo ir patvirtina direktorė ir pati auklėtoja? ar būtinai pažymių knygutė?;}
Margarita-O kokioj dabar vidurinej mokaisi? Na taip,del sugadintu vaiku sutinku,as ir pati begau nuo savo senosios mokyklos,nes ten buvo siaubas su mokiniais ir ju kultura,na dabartiniai 1-mokai saulej be abejones mokosi kur kas prasciau,nei mokesi 1-moj klasej dabartiniai 4-tokai.Ir net labai prasciau,gimnazija susirupinus yra musis,kad sitaip krenta vidurkiai.Jeigu is 4-toku baige mazdaug po 7 mokinius vien 10-tukais,o klasiu yra 8-nios,tai matosi kiek zmones dar yra nesugadinti kompiuteriu ir pns. Bet jei apie elgesi kalbant 1-moku yra visokiu,mano klasiokai tai uh..kol ripratau prie ju nesamoniu..aisku as kaip sakau jie dar tikri mazvaikiai,veliau suaugs.Bet siaip klases yra normalios gana elgesiu visos. Linkiu tau istot! Shopaholic-As dabar gerai neprisimenu anais metais nuo kelintos dienos priiminejo vaiku prasymus mokytis gimn.bet siaip mes nesem ne pazymiu knygeles,o atestatus,kur buvo viskas surasyta,bet tau reikia pasikalbet su mokytojais,tevais ir viskas,manau tikrai tai issprendziama.Na o kad del vidurkio,tai hmm..jeigu priims velgi kaip rasiau tik 8,3(aisku visaip gali but,jei bus maziau mokiniu stojanciu,tai priims su mazesniu,bet pastebejau,kad dabar visi nori mokytis gimn.)tai gali ir nepatekt..Bet galiu pasakyt,kad nebutinai reikia pazistamu ar pns.Tiesiog gali laukti eilej,paskui po biski priima mokinius per mokslo metus ateina vis naujokai..
Margarita...
2009 05 21, 20:50
_shopaholic_ - uzeik i saules gimnazijos puslapi(per google susirask) ir ten jau nurodyta kaip kada ir ka reik nesti. zodziu nuo birzelio 1d. iki 23d.  linkiu istoti! miempi- as dabar s. daukante mokausi. ten su kultura lb prastai  baisu jei nepateksiu tai jau bent i jablonski gal priims, nes jau tikrai toj mokykloj neliksiu. noreciau buti bent dviem metais vyresne ir suspeti su ta "geraja" karta, nu bent geresne.  bet nieko cia nepadarysi.  siaip jei mano vidurkis 8.8 tai gal jau galiu galvot kad pateksiu? nes kazkoks kirminas grauzia mane " o jei ne?...". miempi, kelintoke esi? kokioje pries tai mokykloj mokeisi?
_shopaholic_
2009 05 21, 21:19
miempi, pas mane su tais atestatais kažkoks briedas.  žada išduot tik rugpjūčio gale. nu nesąmonė visiška, nebūtų mano mokykla.  žiauriai bijau. nematau daugiau kur išeit, o savo likt šitaip nenoriu. margarita, kad saulės gimnazijos puslapyje nieko ten neparašyta kokius dokumentus nešt.. tik kada.. ir tau sėkmės
Margarita...
2009 05 22, 13:15
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 05 21, 23:19) miempi, pas mane su tais atestatais kažkoks briedas.  žada išduot tik rugpjūčio gale. nu nesąmonė visiška, nebūtų mano mokykla.  žiauriai bijau. nematau daugiau kur išeit, o savo likt šitaip nenoriu. margarita, kad saulės gimnazijos puslapyje nieko ten neparašyta kokius dokumentus nešt.. tik kada.. ir tau sėkmės  bet juk duoti numeriai kuriais teirautis
Margarita...
2009 05 22, 14:06
tik katik susigriebiau, kad nezinau is kokios mokyklos esi, _shopaholic_ ?
_shopaholic_
2009 05 22, 18:56
margarita, reiks pasiskambint. ;D iš versmės vidurinės. abejoju ar žinosi;D
Margarita...
2009 05 22, 19:37
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 05 22, 20:56) margarita, reiks pasiskambint. ;D iš versmės vidurinės. abejoju ar žinosi;D a versme. zinot nelabai zinau, bet girdejus esu
_shopaholic_
2009 05 22, 20:35
aišku;D
Margarita...
2009 05 25, 17:53
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 05 22, 22:35) sveika,  dar nezinai kaip elgsies del tu prasymu? kada nesi? as bandysiu, kad man anksciau isvestu trimestrus prasyt, bet nesamone siais metais kazkokia. reikia surinkti visu mokytoju parasus ir tik tada tevai gales nesti prasyma... nesamone kazkokia ta direktore padare.  o man taip baisu paveluot.
_shopaholic_
2009 05 25, 19:59
laba, nežinau.. o tai čia saulė sugalvojo taip padaryt? eina sau, dar tų parašų mokytojos man neduos  man ir žiauriai baisu pavėluot. Beje, tu į pirmą klasę stoji?  )
Margarita...
2009 05 25, 20:06
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 05 25, 21:59) laba, nežinau.. o tai čia saulė sugalvojo taip padaryt? eina sau, dar tų parašų mokytojos man neduos  man ir žiauriai baisu pavėluot. Beje, tu į pirmą klasę stoji?  ) ne, cia ne saules, o mano mokykla tokias nesamones daro  taip as i pirma, o tu?
_shopaholic_
2009 05 25, 20:59
ai tu į Simono Daukanto dabar eini, ane? ;} ačiū Dievui, nes garantuoju, kad dauguma pasakytų tau neverta išeit ir neduosiu parašo.;D aha, aš irgi į pirmą  geras, gal netyčia į vieną klasę papulsim:)) o gal žinai kokius dar dokumentus reikia nešti?  nes aš vis neprisiruošiu pasiskambinti:D beje, draugė sakė kad bus klausimas kodėl pasirinkai saulę. ;D tai reikia pasiruošti;D
Margarita...
2009 05 26, 17:16
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 05 25, 22:59) ai tu į Simono Daukanto dabar eini, ane? ;} ačiū Dievui, nes garantuoju, kad dauguma pasakytų tau neverta išeit ir neduosiu parašo.;D aha, aš irgi į pirmą  geras, gal netyčia į vieną klasę papulsim:)) o gal žinai kokius dar dokumentus reikia nešti?  nes aš vis neprisiruošiu pasiskambinti:D beje, draugė sakė kad bus klausimas kodėl pasirinkai saulę. ;D tai reikia pasiruošti;D mano mama ryt skambins ir paklaus... nu bent jau zadejo skambint. tai parasysiu o del klausimo tai neturesiu ka atsakyt normalaus nes man matke nelabai ten ir rupi... labiau anglu kalba... bet nezinau... ziuresiu ka sakyt
|
|