Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno "Saulės" gimnazija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
blondeee
QUOTE(Sandryte7 @ 2010 06 17, 13:28)
Tikiuosi smile.gif bet buvo čia kažkuriais metais, ka į Saulę priemė tik nuo 8,6 smile.gif
*

Tai gal tada didelis konkursas buvo smile.gif
Sandryte7
Turbūt, o iš kokios tu mokyklos būsi blondee? mirksiukas.gif
blondeee
QUOTE(Sandryte7 @ 2010 06 17, 13:39)
Turbūt, o iš kokios tu mokyklos būsi blondee? mirksiukas.gif
*

Jėzuitų gimnazijos
Wooo
Sandryte, įstosim smile.gif tu tai tikrai biggrin.gif jau nešei atestatą ar dar tik neši?
Sandryte7
Jau nunešiau vakar smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blondeee @ 2010 06 17, 14:14)
Jėzuitų gimnazijos
*

O dėl ko išeini iš Jėzuitų?
blondeee
Dėl to tikėjimo, nesu aš tokia uoli tikinčioji, tai man tiesiog sunku dažnai vaikščioti į mišias ir t.t., čia man nepatinka mokytojai, tų dalykų, kurių man reikės būsimai specialybei, Saulėj labiau orientuojamasi į tiksliuosius mokslus, patogiau iki Saulės atvažiuoti negu iki Jėzuitų.
Sandryte7
Ai tai suprantama tada smile.gif
juste909
Gal kas stoja i 3klase?biggrin.gif
blondeee
QUOTE(juste909 @ 2010 06 18, 03:18)
Gal kas stoja i 3klase?biggrin.gif
*

Paskaityk kelis psl atgal smile.gif
Sandryte7
O blondeee daug iš tavo mokyklos pereina i Saulę? cool.gif
blondeee
QUOTE(Sandryte7 @ 2010 06 18, 11:45)
O blondeee daug iš tavo mokyklos pereina i Saulę? cool.gif
*

Į Saulę aš viena, kita dalis į KTUG ax.gif
Sandryte7
Nu ka jau antradienį sužinosim ar patekom g.gif
Wooo
O ne :-S nujaučiu jog nepateksiu... o_O

O gal pasiseks ir netgi su kuo nors iš čia pateksim į vieną klasę ^^ vis smagiau eiti su kuo nors nors truputį pažįstamu į Rugsėjo pirmąją, negu vienai.
Sandryte7
QUOTE(Wooo @ 2010 06 18, 14:49)
O ne :-S nujaučiu jog nepateksiu... o_O

O gal pasiseks ir netgi su kuo nors iš čia pateksim į vieną klasę ^^ vis smagiau eiti su kuo nors nors truputį pažįstamu į Rugsėjo pirmąją, negu vienai.
*

Pateksim visi drinks_cheers.gif . Pritariu thumbup.gif
blondeee
O gal kas šiandien ar vakar buvot Saulėj? Man įdomu ar prašymų skaičius pasiekė 180 ribą.
Sandryte7
QUOTE(blondeee @ 2010 06 18, 17:57)
O gal kas šiandien ar vakar buvot Saulėj? Man įdomu ar prašymų skaičius pasiekė 180 ribą.
*

Man tai atrodo, kad jau bus pasiekę 180 ribą smile.gif
blondeee
QUOTE(Sandryte7 @ 2010 06 18, 20:23)
Man tai atrodo, kad jau bus pasiekę 180 ribą smile.gif
*

O aš vis manau, kad nepasiekė biggrin.gif
blondeee
Pasirodo, kad prašymų jau virš 200 yra.
Sunshine_23
blondee, is kur zinai, kad virs 200 ? g.gif g.gif
blondeee
Mano pusseserės mama buvo Saulėj, tai jai ir pasakė.
Sunshine_23, koks tavo vidurkis?
Apple_Eater
Sveiki!

Jau senai čia skaitinėjuos ir vis nedįstu parašyti. blush2.gif
Taigi, stoju į I-ją klasę. Kaip manot, ar su 8,6 vidurkiu yra šansų įstoti (vidurkis be dailės, kūno kultūros, darbų ir muzikos, o visas kartu sudėjus būtų 8,8). Labai bijau, nes girdėjau, kad šiais metais stoja su labai aukštais vidurkiais...

Beja, gal kas dalyvavo eKursuose?
blondeee
QUOTE(Apple_Eater @ 2010 06 21, 15:04)
Sveiki!

Jau senai čia skaitinėjuos ir vis nedįstu parašyti. blush2.gif
Taigi, stoju į I-ją klasę. Kaip manot, ar su 8,6 vidurkiu yra šansų įstoti (vidurkis be dailės, kūno kultūros, darbų ir muzikos, o visas kartu sudėjus būtų 8,8). Labai bijau, nes girdėjau, kad šiais metais stoja su labai aukštais vidurkiais...

*

Tai man atrodo viską skaičiuoja, bet gal ir ne, tiksliai nežinau. Nu su 8.8 turėtum įstot. Bet kiek aš žmonių pažįstu, tai daugumos vidurkiai yra šiek tiek daugiau negu 8, o už mano aukštesnių (9.36) žinau 3 žmones. Bet čia tas mano vidurkis su visom dailėm.
Jovita :)
QUOTE(Apple_Eater @ 2010 06 21, 15:04)
Sveiki!

Jau senai čia skaitinėjuos ir vis nedįstu parašyti. :geda2:

*

O kaip čia taip sugalvojai skaičiuoti vidurkį atmetus tuos dalykus ? Kiek žinau tik "Rasoj" taip skaičiuoja vidurkį.

Turiu pažįstamą, kuri dalyvavo. Jei kas įdomu, galiu paklausti :).
Apple_Eater
smile.gif+2010 06 21, 18:46-->
QUOTE(Jovita smile.gif @ 2010 06 21, 18:46)
O kaip čia taip sugalvojai skaičiuoti vidurkį atmetus tuos dalykus ? Kiek žinau tik "Rasoj" taip skaičiuoja vidurkį.

Turiu pažįstamą, kuri dalyvavo. Jei kas įdomu, galiu paklausti smile.gif.
*

Vat ir nežinau tiksliai ar su dailėm ar be skaičiuojamas tas vidurkis, tai parašiau abudu. tongue.gif
dalilyte10
QUOTE(Apple_Eater @ 2010 06 21, 18:29)
Vat ir nežinau tiksliai ar su dailėm ar be skaičiuojamas tas vidurkis, tai parašiau abudu. tongue.gif
*

Aš kai nešiau prašymą klausiau kaip skaičiuojamas tai sakė tik iš 9 dalykų: Gimtoji kalba, 1 užsienio kalba, 2 užsienio kalba, matematika, fizika, chemija, biologija, geografija, istorija. Tai mano šitų pamokų vidurkis 8,9 ax.gif
blondeee
O mano 9.1
Sandryte7
O mano tų 9 dalykų vidurkis yra 7.8 sad.gif sad.gif sad.gif doh.gif Nepateksiu aš ten..
Apple_Eater
Kad aš nelabai tikiu, kad tik iš tų 9 dalykų skaičiuojas. Baik čia gąsdintis. blink.gif Juk informatika irgi tikslusis mokslas, o kaip žinoma Saulėj sustiprinti tikslieji, tai kaip jie gali išbraukti informatiką? unsure.gif
Na, o jei jau čia teisybė, tai mano tik 8.4 tada.. verysad.gif
Sandryte7
Nu jo. Viskas paaiskes ryt vakare, kas papuole o kas ne cool.gif
Papildyta:
Bet kokia nesamonė, kad tik iš kai kuriu dalykų ten žiurės pažymius doh.gif Galėtų visų dalykų žiūrėti vidurkius
blondeee
Tai kad tom dailėm didelio mokslo nereikia, tai gal dėl to jų neskaičiuoja, nes visi iš jų 10 turi.
Apple_Eater
Pilnai sutinku, kad iš dailės, kūno kultūros, darbų ir muzikos neskaičiuotų pažymių. Bet juk informatika tikslusis mokslas!!! aggressive.gif protest.gif
blondeee
QUOTE(Apple_Eater @ 2010 06 21, 21:07)
Pilnai sutinku, kad iš dailės, kūno kultūros, darbų ir muzikos neskaičiuotų pažymių. Bet juk informatika tikslusis mokslas!!!  aggressive.gif  protest.gif
*

Nu, informatika lengva būna irgi. Bent man blush2.gif
Apple_Eater
QUOTE(blondeee @ 2010 06 21, 22:08)
Nu, informatika lengva būna irgi. Bent man  blush2.gif
*

Kažkam ir matematika lengva. tongue.gif Bet esmė tame, kad informatika tikslusis mokslas ir kaip jį gali atmesti? aggressive.gif
blondeee
QUOTE(Apple_Eater @ 2010 06 21, 21:14)
Kažkam ir matematika lengva. tongue.gif Bet esmė tame, kad informatika tikslusis mokslas ir kaip jį gali atmesti? aggressive.gif
*

Ne tą turiu galvoje. Informatikos kursas aštuntom klasėm yra lengvas, su exceliu reikia mokėti skaičiuoti, o tai didelių protinių galimybių tikrai nereikalauja rolleyes.gif
Sandryte7
Aš tai net 8-oje klasėje neturėjau informatikos pamokų biggrin.gif lotuliukas.gif
blondeee
QUOTE(Sandryte7 @ 2010 06 21, 21:39)
Aš tai net 8-oje klasėje neturėjau informatikos pamokų  biggrin.gif  lotuliukas.gif
*

Man tai tik antrą pusmetį buvo smile.gif
dalilyte10
Nu ryt vakare jau bus rezultatai, baisiai laukiu!!! thumbup.gif Kai sužinosit ar įstojot būtinai če parašykit!!! drinks_cheers.gif
blondeee
QUOTE(dalilyte10 @ 2010 06 21, 22:23)
Nu ryt vakare jau bus rezultatai, baisiai laukiu!!!  thumbup.gif  Kai sužinosit ar įstojot būtinai če parašykit!!!  drinks_cheers.gif
*

Būtinai biggrin.gif o mums yra didelė tikimybė į vieną klasę papult biggrin.gif
dalilyte10
QUOTE(blondeee @ 2010 06 21, 22:24)
Būtinai biggrin.gif o mums yra didelė tikimybė į vieną klasę papult biggrin.gif
*

Tu parašei, kad su Gabriele nori vienoj klasėj būti? ;Pp
blondeee
QUOTE(dalilyte10 @ 2010 06 21, 22:27)
Tu parašei, kad su Gabriele nori vienoj klasėj būti? ;Pp
*

Nu aš prie jūsų chebros savo vardą parasiau, paskui Gabrielei pasakiau, tai sake kad pati norejo, kad as taip padaryciau biggrin.gif nu ždž, offtopic jau čia biggrin.gif

Bet jau reiks ryt naują temą atidaryt, nes netilps visų postai po tų stojimų.
dalilyte10
QUOTE(blondeee @ 2010 06 21, 22:29)
Nu aš prie jūsų chebros savo vardą parasiau, paskui Gabrielei pasakiau, tai sake kad pati norejo, kad as taip padaryciau biggrin.gif nu ždž, offtopic jau čia biggrin.gif
*

Nu tai tada viskas gerai ;D Aistė su Gabriele dar kalbėjo su direktore neseniai tai sakė, kad pasistenks mus į vieną klase patalpinti! Smagu bus drinks_cheers.gif
blondeee
QUOTE(dalilyte10 @ 2010 06 21, 22:33)
Nu tai tada viskas gerai ;D Aistė su Gabriele dar kalbėjo su direktore neseniai tai sakė, kad pasistenks mus į vieną klase patalpinti! Smagu bus  drinks_cheers.gif
*

Aha, tik bijau kad neįstosiu unsure.gif
Sandryte7
Dovile tu tikrai įstosi thumbup.gif smile.gif
blondeee
QUOTE(Sandryte7 @ 2010 06 21, 22:49)
Dovile tu tikrai įstosi thumbup.gif  smile.gif
*

Ak, kad tavo žodžiai išsipildytų 4u.gif
Sandryte7
Visos jūs mergos papulsite thumbup.gif išskyrus mane schmoll.gif
taMparaMpaM
QUOTE(Sandryte7 @ 2010 06 21, 22:54)
Visos jūs mergos papulsite thumbup.gif  išskyrus mane schmoll.gif
*

Turbūt ne merga esi 4u.gif ax.gif
Sandryte7
QUOTE(taMparaMpaM @ 2010 06 21, 23:03)
Turbūt ne merga esi  4u.gif  ax.gif
*

Merga aš esu biggrin.gif biggrin.gif
MissBootee
biggrin.gif biggrin.gif džiaukitės vasara,panos, o ne apie mokyklas galvokit.. tai aišku, kad visos pateksit biggrin.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.