Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno "Saulės" gimnazija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Margarita...
Sveiki, prasau pagalbos... blush2.gif kaip manote,ar verta is vidurines mokyklos pereiti i gimnazija? (jei pazymiai geri) kokia Jusu nuomone apie "Saules" gimnazija? smile.gif
Margarita...
negi nieks nieko nezino ir patart negali??? g.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Indrutia
pati as mokausi Rasos gimnazijoj (nuostabu biggrin.gif biggrin.gif ), bet nemazai pazystamu perejo i saule, tai taip pat atsiliepimai labai geri. Aisku kruvis sunkesni, bet jei netingesi viskas pavyks bigsmile.gif na konkreciai negaliu pasakyti butent apie Saule, bet isejimas i gimnazija tikrai gerai smile.gif bent as labai patenkinta, kad isejau. Nes zmones gimnazijoj tikrai skiriasi, zymiai maziau visokiu chuliganu, debilu ir t.t. biggrin.gif visi tokie mieli, draugiski wub.gif
ernoja
na kai į "gimnaziją" patenka mokiniai su vidurkiu 6,7, ar vos išlaikę dešimtos klasės patikrą, tai kažin, ar ji verta tokio vardo....
Yra pora normalių, stiprių klasių, o kitos surenkamos tam,kad būtų daugiau mokinių ir lėšų. Tikrai yra geresnių gimnazijų. Jei negali patekt į KTU, yra Rasos, Santaros, Aušros, na dar Jėzuitų iš bėdos...
Margarita...
QUOTE(Indrutia @ 2009 01 19, 18:05)
pati as mokausi Rasos gimnazijoj (nuostabu  biggrin.gif  biggrin.gif ), bet nemazai pazystamu perejo i saule, tai taip pat atsiliepimai labai geri. Aisku kruvis sunkesni, bet jei netingesi viskas pavyks  bigsmile.gif  na konkreciai negaliu pasakyti butent apie Saule, bet isejimas i gimnazija tikrai gerai  smile.gif  bent as labai patenkinta, kad isejau. Nes zmones gimnazijoj tikrai skiriasi, zymiai maziau visokiu chuliganu, debilu ir t.t.  biggrin.gif  visi tokie mieli, draugiski  wub.gif
*

mano nuomone panasi, turiu pazystamu is tos gimnazijos sake labai gera, bet va mano dabartine aukletoja sako, kad saules gimnazija yra labai prasta ir ten vaikai surinkti prasti ir is gatves. unsure.gif del to ir paskelbiau sia tema kad suzinociau kitu nuomone... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2009 01 19, 20:41)
na kai į "gimnaziją" patenka mokiniai su vidurkiu 6,7, ar vos išlaikę dešimtos klasės patikrą, tai kažin, ar ji verta tokio vardo....
Yra pora normalių, stiprių klasių, o kitos surenkamos tam,kad būtų daugiau mokinių ir lėšų. Tikrai yra geresnių gimnazijų. Jei negali patekt į KTU, yra Rasos, Santaros, Aušros, na dar Jėzuitų iš bėdos...
*

negi? unsure.gif bet kiek girdejau ten priema tik nuo 8.6 ir tai dazniausia stoja tik su geresniu. be to sita gimnazija yra gana paklausi, tai kaip cia iseina? unsure.gif
tikrai manau kad rasos gimnazija yra geresne bet esu girdejusi kad rasoje reikia buti "vunderkindu" (labai gerai mokintis), o apie kitas dar net negalvojau... pasilikus tik siuos du variantus... g.gif
Indrutia
matai sauleje visos klases yra vienodos, ta prasme kiek zinau pagal pazymius neziuri tiesiog suformuoja po 30vaiku ir viskas. O Rasoje galima laikyti testa ir jeigu islaikai patenki i universitetine klase. Tokios kalses yra 3 ir dar 5 paprastos. Universitetineje klaseje priima nuo 7.5 bet toks vidurkis buna tikrai aukstesnis pas vaikus. I paprastas klases kiek zinau priima visus... Jeigu tavo vidrukis metinis bus geras tai ta testa nebutina islaikyti labai gerai, nes vidrukis pakelia bendra tasku suma. Na ir vienu zodziu i ta universitetine kalse tikrai nera sunku patekti biggrin.gif pati puse testo neparasiau, bet mano vidurkis buvo 9.1 ir patekau. O mokytis nera sunku man kazkodel biggrin.gif na supranti pas mus yra a ir b klases tai ten grynai otkie moksliukai biggrin.gif ten mokaisi daugiausiai del konkurencijos manau, o as esu c tai kazkaip pas mus visi draugiski per daug nepergyvena del tu pazymiu. Mokantis neziauriai daug laisvai gali 8turet, norint daugiau tenka pasedet smile.gif na dabar belieka tau apsispresti, bet siaip tikrai nestumiu ant Saules, normali gimnazija smile.gif
ebatas
Aš ketinu eiti į saulės gimnazija, gal turit patarimu, papasakot gal galit apie ja, nez tvirtai dar neapsisprendžiau. jai galit pasiulikit kokiu gimnaziju kauno, kur labiau y tiksliuosius mokslus suka. ačiu iš anksto
ebatas
o del uniformu ten kaip. kur siutis jai siutis, kiek kas kainuoja... blush2.gif
ernoja
QUOTE(ebatas @ 2009 01 24, 19:22)
o del uniformu ten kaip. kur siutis jai siutis, kiek kas kainuoja... blush2.gif
*

gal prieš einant į gimnaziją reiktų išmokt rašyt be klaidų...
Margarita...
QUOTE(Indrutia @ 2009 01 24, 16:04)
matai sauleje visos klases yra vienodos, ta prasme kiek zinau pagal pazymius neziuri tiesiog suformuoja po 30vaiku ir viskas. O Rasoje galima laikyti testa ir jeigu islaikai patenki i universitetine klase. Tokios kalses yra 3 ir dar 5 paprastos. Universitetineje klaseje priima nuo 7.5 bet toks vidurkis buna tikrai  aukstesnis pas vaikus. I paprastas klases kiek zinau priima visus... Jeigu tavo vidrukis metinis bus geras tai ta testa nebutina islaikyti labai gerai, nes vidrukis pakelia bendra tasku suma. Na ir vienu zodziu i ta universitetine kalse tikrai nera sunku patekti  biggrin.gif  pati puse testo neparasiau, bet mano vidurkis buvo 9.1 ir patekau. O mokytis nera sunku man kazkodel  biggrin.gif  na supranti pas mus yra a ir b klases tai ten grynai otkie moksliukai  biggrin.gif  ten mokaisi daugiausiai del konkurencijos manau, o as esu c tai kazkaip pas mus visi draugiski per daug nepergyvena del tu pazymiu. Mokantis neziauriai daug laisvai gali 8turet, norint daugiau tenka pasedet smile.gif  na dabar belieka tau apsispresti, bet siaip tikrai nestumiu ant Saules, normali gimnazija  smile.gif
*

mane siaip Saule tuo traukia, kad zinau zmoniu kurie puikiai su jos keliamais reikalavimais susitvarko nors ir mokosi prasciau uz mane. o as dar ir muzikos mokykla lankau, tai siek tiek man keblu, ir taip niekur nespeju... blush2.gif

Papildyta:
laukiu nuomoniu... 4u.gif
padekit apsisprest... 4u.gif
Sho.Igneta
As irgi pasimetus...Mano vidurkis 9 , aisku galejau ir labau pasistengti, bet nezinau i kokia gimnazija eiti...

As lankau KCM sokiu mokykla , per 45min. kelio nuo mano namu(su viesuoju transportu vaziuojant).Toli , sunku viska speti.Noreciau ,kad mokykla butu kuo arciau...Gyvenu prie Megos.
Margarita...
QUOTE(Sogettene @ 2009 01 25, 14:41)
As irgi pasimetus...Mano vidurkis 9 , aisku galejau ir labau pasistengti, bet nezinau i kokia gimnazija eiti...

As lankau KCM sokiu mokykla , per 45min. kelio nuo mano namu(su viesuoju transportu vaziuojant).Toli , sunku viska speti.Noreciau ,kad mokykla butu kuo arciau...Gyvenu prie Megos.
*

bet Saules gimnazija pasiekti nuo Megos manau butu tikrai sunku, blink.gif vien ryte kada reiktu keltis?... g.gif
Sho.Igneta
Taip taip,o as dar ir dabar paveluoju i mokykla , kuri yra visai prie pat.Ir apskritai aplinkui mane nera jokiu artimu gimnaziju , tik Santaros , kuri yra zemo lygio palyginus su kitomis g.gif .Bet ka padarysi, teks aukoti laika , miega ir visa kita - mokslai svarbiau
ebatas
lotuliukas.gif cia jugi internet talkas. kam gaist laika ir spaudaliot ras šžč ir t.t. jai daugiausia rasai angliskai ir pripranti prie standartiniu klavisu rolleyes.gif
ebatas
jo, cia tai taip. As kitamet varysiu y saulės gimnazija manau, tai teks miega aukot kaip reikiant. blush2.gif vėlai einu miegot tai nezinau kaip cia bus.
o kaip del uniformu, bendrai kas ir kaip su jom blink.gif
Sho.Igneta
QUOTE(ebatas @ 2009 01 25, 20:33)
jai
*

biggrin.gif
Sho.Igneta
ebatas > koks tavo vidurkis?
ebatas
~8.5 blush2.gif (vis per ta prakeikta rusu kalba). Jai pradeciau mokitis tai laisvai 9 vidurkis butu (gal...) bet kai nesimokau tai ir nesiseka tai ka reik mokitis ( istorija, kartais gefa unsure.gif ) dabar biski pasitemsiu ir visks tongue.gif
ebatas
QUOTE(Sogettene @ 2009 01 25, 20:16)
biggrin.gif
*

Jo cia gal ir suklydau blush2.gif biggrin.gif
ernoja
QUOTE(Sogettene @ 2009 01 25, 14:48)
Taip taip,o as dar ir dabar paveluoju i mokykla , kuri yra visai prie pat.Ir apskritai aplinkui mane nera jokiu artimu gimnaziju , tik Santaros , kuri yra zemo lygio palyginus su kitomis g.gif .Bet ka padarysi, teks aukoti laika , miega ir visa kita - mokslai svarbiau
*

Tai kad Santaros gimnazija daug aukštesnio lygio už Saulės doh.gif
KTU
Jablonskio
Rasos
Santara
Varpo
Jėzuitai
Saulės
Dariaus ir Girėnoir t.t

Čia pagal tai,kaip įstojo į universitetus
Sho.Igneta
Geras... Ir apie Rasos gimnazija nezinojau ,kad ima geras pozicijas, O saule net uz Jezuitus prasciau blink.gif . Sito sarasiuko nezinojau, nuomone susidariau is aplinkiniu draugu ir pazystamu , kurie apie santara neturejo geru zodziu.Ir apskritai,man pati mokykla nepatinka biggrin.gif
Margarita...
QUOTE(ebatas @ 2009 01 25, 21:31)
~8.5  blush2.gif  (vis per ta prakeikta rusu kalba). Jai pradeciau mokitis tai laisvai 9 vidurkis butu  (gal...) bet kai nesimokau tai ir nesiseka tai ka reik mokitis ( istorija, kartais gefa  unsure.gif  ) dabar biski pasitemsiu ir visks  tongue.gif
*

mano irgi toks vidurkis... blush2.gif nusivaziavau, galeciau tureti ir virs 9 o db. siais metais daug kurso praleidau, nes sirgau... verysad.gif del to pazymiai neisgeriausiu... tikriausia taip ir liksiu daukante... schmoll.gif
ebatas
QUOTE(Margarita... @ 2009 01 26, 15:39)
mano irgi toks vidurkis...  blush2.gif  nusivaziavau, galeciau tureti ir virs 9 o db. siais metais daug kurso praleidau, nes sirgau...  verysad.gif  del to pazymiai  neisgeriausiu... tikriausia taip ir liksiu daukante...  schmoll.gif
*

Tas vidurkis beja jai virš aštuonių tai lb gerai ax.gif . Biški pasitemk, 15 min paskaitaliok tema praeita pamokos ir viska mokesi ( bent jau as mokeciau ( bet tingiu tongue.gif )) O tas sarasas tai cia kaskieno nuomone o ne koksnors sventas gimnazijų gerumo vertintojo zodis. galima surasti ir kur salė trečioi vietoi ir kur rasa 5 ir t.t.
aš rasa manau rinksiuos nes ten tikslieji sustiprinti, o man patinka fizika, chemija, matematika, informatika biggrin.gif
rasoi kiek zinau humanitariniai stiprinti
tai ištikro kaip kam atrodo geriausia taip tas ir renkasi... cool.gif

ka žinot apie uniformas, kaip siutis cia ar ka...
Rosalie
QUOTE(Sogettene @ 2009 01 25, 13:41)

*

Aš tai patarčiau nebijot dėl atstumo, taigi nemažai žmonių važinėja ir nuo Megos ir nuo toliau į mokyklas ir nieko mirksiukas.gif Tik db atrodo, kad sunku bus, bet prirasi ir atrodys normalu mirksiukas.gif
Margarita...
QUOTE(ebatas @ 2009 01 26, 18:14)
Tas vidurkis beja jai virš aštuonių tai lb gerai  ax.gif . Biški pasitemk, 15 min paskaitaliok tema praeita pamokos ir viska mokesi ( bent jau as mokeciau ( bet tingiu  tongue.gif )) O tas sarasas tai cia kaskieno nuomone o ne koksnors sventas gimnazijų gerumo vertintojo zodis. galima surasti ir kur salė trečioi vietoi ir kur rasa 5 ir t.t.
aš rasa manau rinksiuos nes ten tikslieji sustiprinti, o man patinka fizika, chemija, matematika, informatika  biggrin.gif
rasoi kiek zinau humanitariniai stiprinti
tai ištikro kaip kam atrodo geriausia taip tas ir renkasi...  cool.gif
*

taip bet yra zmoniu, kurie stojo i saules gimnazija su 8.2 ir neistojo... g.gif
o siaip tai as lb siais metais daug praleidau. (kazkur 5 savaites nebuvau, viska kartu sudejus) verysad.gif is matematikos paskutini karta 5 gavau... verysad.gif net nesuprantu kodel. atrodo viska suprantu, moku... unsure.gif
del to kad saules gimnazija yra prastesne (pagal ta sarasa) uz varpa... tai jau net nzn ka pasakyt... doh.gif gal kazkada taip ir buvo, bet jau tikrai ne siais metais. pazystu ne viena toki, kuris is varpo i saule pabego siais metais, nes sake nusivaziaves varpas visai... anksciau tai pati ten verziausi, bet db tai nematau tikslo... schmoll.gif
ebatas
QUOTE(Margarita... @ 2009 01 26, 18:37)
taip bet yra zmoniu, kurie stojo i saules gimnazija su 8.2 ir neistojo...  g.gif
o siaip tai as lb siais metais daug praleidau. (kazkur 5 savaites nebuvau, viska kartu sudejus)  verysad.gif  is matematikos paskutini karta 5 gavau...  verysad.gif net nesuprantu kodel. atrodo viska suprantu, moku... unsure.gif
del to kad saules gimnazija yra prastesne (pagal ta sarasa) uz varpa... tai jau net nzn ka pasakyt...  doh.gif  gal kazkada taip ir buvo, bet jau tikrai ne siais metais.  pazystu ne viena toki, kuris is varpo i saule pabego siais metais, nes sake nusivaziaves varpas visai... anksciau tai pati ten verziausi, bet db tai nematau tikslo... schmoll.gif
*

Saulės gimnazijoje neblogai yra tai kad jai nesusidaro konkursas tai tave priema laisvai (beveik), jai susidaro konkursas tai lygtais pagal balus testo, vidurki metini ir t.t. parenkami. Beja ten yra 8 klasės (a-h) tad vietu tikrai buna...
mano klasiokas perejo i varpa tai sakė ten sunkiau (nukrito pažymiai ir t.t.) bet per daug nesiskundžia (sako kompanija gera susirinko). del to saraso tai kaip ir sakiau tai tik nuomonė, kiekviena mokykla ir gimnazija turi savo privalumu ir trukumu. Salės privalumai kad ji pakankamai tvarkinga, gerai specelizuojasi tiksliuosiuose moksluose, yra laisves alejoje tad po pamoku gali varyti y visas ketures puses ir visur rasi kokia kavine ar panasei. trukumai tai manau visur panasus, tai kaikurie mokitojai visai nukvake (cia su pagarba senesniems), tai kompanija pakliuna nekokia ir t.t.

O tas atstumas... tai teisingai rasalie sake, priprasi ir nebus taip sunku kaip atrodo is pirmo zvilksnio.

beja as manau reiktu stenktis bent 8.6 tureti stojant, cai kaskoks magiskas skaicius kaskodėl daugumai mokitoju reiskiantis "pakankamai gerai" (tokie mokitojai linke nuvertinti ir 8.5 apvalina y 8, kai 8.6 tai ne nemastant jiem susidaro nuomone kad apie 9 vidurkis (kas yra gerai). g.gif o kas butu jai turetumem 9.6 biggrin.gif )
Margarita...
QUOTE(ebatas @ 2009 01 26, 23:35)
Saulės gimnazijoje neblogai yra tai kad jai nesusidaro konkursas tai tave priema laisvai (beveik), jai susidaro konkursas tai lygtais pagal balus testo, vidurki metini ir t.t. parenkami. Beja ten yra 8 klasės (a-h) tad vietu tikrai buna...
mano klasiokas perejo i varpa tai sakė ten sunkiau (nukrito pažymiai ir t.t.) bet per daug nesiskundžia (sako kompanija gera susirinko). del to saraso tai kaip ir sakiau tai tik nuomonė, kiekviena mokykla ir gimnazija turi savo privalumu ir trukumu. Salės privalumai kad ji pakankamai tvarkinga, gerai specelizuojasi tiksliuosiuose moksluose, yra laisves alejoje tad po pamoku gali varyti y visas ketures puses ir visur rasi kokia kavine ar panasei. trukumai tai manau visur panasus, tai kaikurie mokitojai visai nukvake (cia su pagarba senesniems), tai kompanija pakliuna nekokia ir t.t.

O tas atstumas... tai teisingai rasalie sake, priprasi ir nebus taip sunku kaip atrodo is pirmo zvilksnio.
beja as manau reiktu stenktis bent 8.6 tureti stojant, cai kaskoks magiskas skaicius kaskodėl daugumai mokitoju reiskiantis "pakankamai gerai" (tokie mokitojai linke nuvertinti ir 8.5 apvalina y 8, kai 8.6 tai ne nemastant jiem susidaro nuomone kad apie 9 vidurkis (kas yra gerai).  g.gif o kas butu jai turetumem 9.6  biggrin.gif  )
*

del konkurso, tai siek tiek neramu, nes kada labai reikia kartais as viska uzmirstu nors ir puikiai zinau. doh.gif su tokia galva konkurse... ne kas... blush2.gif biggrin.gif
o siaip as pritariu nuomonei, kad kiekviena mokykla(gimnazija/vidurine) turi privalumu ir trukumu. smile.gif visgi nera nieko idealaus. schmoll.gif biggrin.gif
mokytoju ir dabar pas mane yra visokiu, tai kad manau blogiau nebus.
del mokslu tik bijau, nes vokieciu mokytoja per 3 metus nesugebejo musu ismokinti kaip pasakyti rislu sakyni. doh.gif verysad.gif
o su kompanija, tai arba sutari arba ne... jei jau visai prastai tai manau galima pereiti i kita klase, ar ne??? g.gif
Rosalie
QUOTE(ebatas @ 2009 01 26, 22:35)

beja as manau reiktu stenktis bent 8.6 tureti stojant, cai kaskoks magiskas skaicius kaskodėl daugumai mokitoju reiskiantis "pakankamai gerai" (tokie mokitojai linke nuvertinti ir 8.5 apvalina y 8, kai 8.6 tai ne nemastant jiem susidaro nuomone kad apie 9 vidurkis (kas yra gerai).  g.gif o kas butu jai turetumem 9.6  biggrin.gif  )
*

Testo kiek žinau TIKRAI nėra.
8 klasių taip pat.
Ir Saulė ne Laisvėj, maišai su Aušra mirksiukas.gif
Margarita...
gal cia uzsuka tokiu zmoniu, kurie lanko (lanke) saules gimnazija? gal noretumet pasireiksti? 4u.gif biggrin.gif
Sho.Igneta
As tai sugebeciau ir atsikelti ir viska , bet ryte paciai vaziuoti tai jau blogai butu.Nebent tetis nuveztu,bet kai musu 3 yra tai vargu ar visada gales doh.gif , o po pamoku tiesiai issokius g.gif .Nu ,bet situs reikalus del mokslu galima susitvarkyti...
Tiesa, o kaip ta Ausros gimnazija,ka tik priminet 4u.gif
Rosalie
Aušros tai silpnesnė kiek žinau... Lyg ir prie meno daugiau ten žmonės renkasi... O gal ir klystu biggrin.gif
Margarita...
as tai apie ausros gimnazija nieko nezinau. doh.gif net negalvojau apie ja... g.gif
vaiva.
Kodel cia tik apie Saule svarstot? Nieks i Jablonski nenori?;D
Margarita...
QUOTE(vaiva. @ 2009 01 30, 22:16)
Kodel cia tik apie Saule svarstot? Nieks i Jablonski nenori?;D
*

cia tokia tema apie saules gimnazija biggrin.gif
as pati tai apie kitas net negalvoju, na gal dar apie rasa ... 4u.gif o apie jablonski... nezinau... blush2.gif
Selija
Saulės gimnazija labai gerai,kas nori išmokti tiksliuosius mokslus- matematiką, fiziką, biologiją, chemiją, informatiką. Čia tikrai labai aukštas lygis (bent jau buvo). Su kalbom ten turputį bėda, pvz anglų labai "slabnai", lietuvių, bet iš esmės Saulė tikrai viena geriausių gimnazijų Kaune, bent jau už Rasos, Aušros, Varpo ir Santaros tikrai realieji dalykai stipriau (nenoriu nieko įžeist,jei kas jose mokosi)
O į vidurkius per daug nekreipkit dėmesio, mokyklos nieko neparodo, geriau žiūrėkit, ar iš esmės suvokiat tuos dalykus, ar per daug nėra vargo mokantis,bet realiai, ne kad "turiu chemijos dešimt,o neskiriu vandenilio nuo deguonies".
Margarita...
QUOTE(Selija @ 2009 02 01, 22:40)
Saulės gimnazija labai gerai,kas nori išmokti tiksliuosius mokslus- matematiką, fiziką, biologiją, chemiją, informatiką. Čia tikrai labai aukštas lygis (bent jau buvo). Su kalbom ten turputį bėda, pvz anglų labai "slabnai", lietuvių, bet iš esmės Saulė tikrai viena geriausių gimnazijų Kaune, bent jau už Rasos, Aušros, Varpo ir Santaros tikrai realieji dalykai stipriau (nenoriu nieko įžeist,jei kas jose mokosi)
O į vidurkius per daug nekreipkit dėmesio, mokyklos nieko neparodo, geriau žiūrėkit, ar iš esmės suvokiat tuos dalykus, ar per daug nėra vargo mokantis,bet realiai, ne kad "turiu chemijos dešimt,o neskiriu vandenilio nuo deguonies".
*

man kaip tik ir sekasi tikslieji mokslai, o kalbos prasciau blush2.gif bijau i kita mokykla eiti dar ir del anglu mokytoju, nes sitoj mokykloj mokytoja mane jau pazysta. zino koks mano lygis ir atitinkamai vertina, o jei nueisiu ir pasitaikys tokia mokytoja, kuri nenori aiskinti kelis kartus, pasako ka padaryt ir susirenka net neisaiskinus temos tai man bus ne kas... blink.gif
o del to kad "saule" yra viena geriausiu gimnaziju kaune tai net neabejojau, bet kai cia pasiskaiciau nekokiu nuomoniu, tai visai susimaisiau... blink.gif g.gif
Purrvert
Nesamone kazkokia smile.gif tos neigiamos nuomones yra tu zmoniu, kurie yra tik uz savo gimnazija ir nieko apie "Saule" nezino, o daro isvadas is oro.
As mokausi "Saules" gimn., 3 klasej. Gyvenu prie Megos irgi, su mikru ~20min, su autobusu ~25min. O tai tikrai nera ilgai. Kalbant apie gimnazijos lygi, tai tas sarasiukas, kuri buvo kazkas pateikes, tikrai klaidingas, nes 2008m. pagal stojimus mokyklos buvo issidesciusios taip: KTU, Saules, Jezuitu, Rasos, ...ir t.t.
Jei dar kyla klausimu, mielai atsakysiu. smile.gif
Margarita...
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 07, 04:20)
Nesamone kazkokia smile.gif tos neigiamos nuomones yra tu zmoniu, kurie yra tik uz savo gimnazija ir nieko apie "Saule" nezino, o daro isvadas is oro.
As mokausi "Saules" gimn., 3 klasej. Gyvenu prie Megos irgi, su mikru ~20min, su autobusu ~25min. O tai tikrai nera ilgai. Kalbant apie gimnazijos lygi, tai tas sarasiukas, kuri buvo kazkas pateikes, tikrai klaidingas, nes 2008m. pagal stojimus mokyklos buvo issidesciusios taip: KTU, Saules, Jezuitu, Rasos, ...ir t.t.
Jei dar kyla klausimu, mielai atsakysiu. smile.gif
*

valio bigsmile.gif apsilanke zmogus besimokantis ten thumbup.gif
o klausimu as turiu koki simta biggrin.gif
pirmiausia, labai rupi koks klimatas yra tarp vaiku? esu girdejus kad ten mokosi "islepinti vaikuciai"?.. kaip ten yra?...
koks turi buti vidurkis, kad butu galima galvot apie "saules" gimnazija? smile.gif
Papildyta:
o ten nera "atviru duru" dienos? kad astuntokams butu galima apsiziureti? o gal jau praleidau?.. g.gif smile.gif
Purrvert
smile.gif del klimato tarp zmoniu, tai..ka zinau, nu manau normalu yra, kad kaip ir visur, yra kazkiek susiskirste i tam tikras grupeles, bet kazkokios itampos ar nesantaikos visiskai nesijaucia. smile.gif o "islepinti vaikuciai" mokosi jablonskinej pagrinde, cia tikrai nepastebejau nieko panasaus.
Vidurkis oficialiai turi but nemazesnis kaip 8.5, BET taip tik sakoma.. Aisku visu pirma yra atrenkami geriausiai besimokantys vaikai, bet kiek lieka laisvu vietu, gali betkas praeit pazinciu arba litu deka. smile.gif bet irgi manau, kad tai egzistuoja visose mokyklose.
Del "atviru duru" dienu tai nezinau..kazkaip nepamenu, kad tokios butu buvusios, bet gal, paprasciausiai niekada nesidomejau.
Margarita...
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 07, 13:54)
smile.gif del klimato tarp zmoniu, tai..ka zinau, nu manau normalu yra, kad kaip ir visur, yra kazkiek susiskirste i tam tikras grupeles, bet kazkokios itampos ar nesantaikos visiskai nesijaucia. smile.gif o "islepinti vaikuciai" mokosi jablonskinej pagrinde, cia tikrai nepastebejau nieko panasaus.
Vidurkis oficialiai turi but nemazesnis kaip 8.5, BET taip tik sakoma.. Aisku visu pirma yra atrenkami geriausiai besimokantys vaikai, bet kiek lieka laisvu vietu, gali betkas praeit pazinciu arba litu deka. smile.gif bet irgi manau, kad tai egzistuoja visose mokyklose.
Del "atviru duru" dienu tai nezinau..kazkaip nepamenu, kad tokios butu buvusios, bet gal, paprasciausiai niekada nesidomejau.
*

dekui uz atsakymus. dabar isklausinesiu visko iki smulkmenu... biggrin.gif 4u.gif kaip del mokytoju? noriai padeda ar sako "man pertrauka, niekuo negaliu padet"? g.gif
kaip vyksta krikstynos? normaliai ar ribas perziange? (vienos pazystamos mokykloj kilo potvynis laiptinej po krikstynu tai ir idomu kaip cia) ax.gif
pagal ka skirsto klases ? pagal pazymius?
siam kartui tiek, jei ka sugalvosiu klausiu, tikiuosi neatsibosiu labai... blush2.gif
vaiva.
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 07, 03:20)
mokyklos buvo issidesciusios taip: KTU, Saules, Jezuitu, Rasos, ...ir t.t.
*

Saulė tikrai nebuvo aukščiau nei Jablonskis.
Margarita...
radau kazkokiam puslapi apie kauna taip issidesciusias 2008 metais gimnazijas Kauno technologijos universiteto, J.Jablonskio, „Saulės, VDU „Rasos", „Varpo", VšĮ Jėzuitų, „Santaros", S. Dariaus ir S. Girėno. smile.gif
istikruju tas issidestimas tai nieko nepasako (bent man). zodziu man priimtiniausia kol kas "saules " gimnazija. nezinau, gal turiu isankstine nuomone, tai kazkaip dabar neigiamos nuomones pro viena ausi ieina pro kita iseina. smile.gif
dabar noriu tik kuo daugiau susizinot apie sia gimnazija ir tiek.
bet vistiek rasykit visas nuomones 4u.gif (taip idomiau! biggrin.gif )
Purrvert
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 07, 15:35)
dekui uz atsakymus. dabar isklausinesiu visko iki smulkmenu...  biggrin.gif 4u.gif  kaip del mokytoju? noriai padeda ar  sako "man pertrauka, niekuo negaliu padet"?  g.gif
kaip vyksta krikstynos? normaliai ar ribas perziange? (vienos pazystamos mokykloj kilo potvynis laiptinej po krikstynu tai ir idomu kaip cia)  ax.gif
pagal ka skirsto klases ? pagal pazymius?
siam kartui tiek, jei ka sugalvosiu klausiu, tikiuosi neatsibosiu labai...  blush2.gif
*

Bent jau tarp mane mokanciu mokytoju tikrai nepasitaike tokiu, kurie atsisakytu padeti ir paaiskinti, o kaip del kitu - nezinau, bet nesu kazko panasaus girdejus. smile.gif
Krikstynos iki siol vykdavo itin ziauriai biggrin.gif nu oficiali dalis labai grazi, linksma ir t.t., bet isejos is mokyklos visada laukia didele kompanija dazniausiai 3-oku ir 4-oku su daug daug daug daug miltu, kiausiniu ir pan. biggrin.gif bet ka zinau.. ir mes buvom pirmokai, ir mums kliuvo to paties, o jau budami 2-okai ta pati darem jaunesniems. smile.gif tai normalu man rodos.
Klases skirsto net neisivaizduoju pagal ka, bet tikrai ne pagal balus. Manau kad atsitiktine tvarka. smile.gif aisku jei ateina keli draugai ir buve klasiokai, visada galima paprasyt, kad i viena klase paskirtu. smile.gif
chuligankaa
QUOTE(Margarita... @ 2009 01 19, 21:09)
*-.. aukletoja sako, kad saules gimnazija yra labai prasta ir ten vaikai surinkti prasti ir is gatves.  unsure.gif Papildyta:

**-tikrai manau kad rasos gimnazija yra geresne bet esu girdejusi kad  rasoje reikia buti "vunderkindu" (labai gerai mokintis), o apie kitas dar net negalvojau... pasilikus tik siuos du variantus... g.gif
*

QUOTE(ebatas @ 2009 01 26, 18:14)

***-rasoi kiek zinau humanitariniai stiprinti
tai ištikro kaip kam atrodo geriausia taip tas ir renkasi...  cool.gif
*

*- oj man tapatį sakė apie visas gimnazijas.. Netyčiuku prasitariau fizikos mokytojai, kad aš išeinu(mokslo metų gale), vajej vajej, jos žodžiais tariant"Bučiau žinojus,kad išeini būčiau nevedus metinio 9 " ax.gif 4u.gif , tuomet paklausė kur, sakau arba į Saulę arba į Rasą.. Tai jin man atsakė Saulėje visi gatviniai, narkomanai tokie anokie, moktojai pasikėlę,niekas nieko neaiškina, Rasoj taspats ir bla bla bla... 4u.gif
Taip,kad patarčiau nelabai pasitikėt tai,ką sako auklėtojos, mokytojai, arba aplamai gandais. mirksiukas.gif

**- pati esu iš Rasos.(nuostabi mokykla. Ir aš nereklamuoju biggrin.gif ! )Vunderkindu būti tikrai nereikia. Aišku, jei nori į universitetinę tai gali reikėti mirksiukas.gif Nelabai aš ten veržiausi, ėjau į paprastą, ir viskas labai gerai. Čia kažkas sakė kad į univeersitetines testas, o į kitas visi kas nori. Tai žinokit, kad į paprastas irgi pagal vidurkius sudarinėja mirksiukas.gif

***- o pagal mane, Rasoje, humanitariniai ar tikslieji, priklauso nuo mokytojų kuriuos gauni.. Asmeniškai mano klasei, kliuvo kaip tiik labai stiprus matematikos mokytojas, bei fizikos. g.gif Bet yra klasių, kurioms atvirkščii, lietuvių mokytojas labai stiprias gavo... Na bet čia mano nuomonė,gal tik man taip atrodo mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif

Temos autorei norėčiau pasakyti,kad jeigu gali eiti, apsisprendus eiti į gimnaziją, tikri eik. Bent iš savo pažįstamų-draugų nesu girdėjus,kad jie gailėtųsi perėję į gimnaziją. mirksiukas.gif

Margarita...
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 07, 23:47)
Bent jau tarp mane mokanciu mokytoju tikrai nepasitaike tokiu, kurie atsisakytu padeti ir paaiskinti, o kaip del kitu - nezinau, bet nesu kazko panasaus girdejus. smile.gif
Krikstynos iki siol vykdavo itin ziauriai biggrin.gif nu oficiali dalis labai grazi, linksma ir t.t., bet isejos is mokyklos visada laukia didele kompanija dazniausiai 3-oku ir 4-oku su daug daug daug daug miltu, kiausiniu ir pan. biggrin.gif bet ka zinau.. ir mes buvom pirmokai, ir mums kliuvo to paties, o jau budami 2-okai ta pati darem jaunesniems. smile.gif tai normalu man rodos.
Klases skirsto net neisivaizduoju pagal ka, bet tikrai ne pagal balus. Manau kad atsitiktine tvarka. smile.gif aisku jei ateina keli draugai ir buve klasiokai, visada galima paprasyt, kad i viena klase paskirtu. smile.gif
*

o kokia buna oficialioji krikstynu dalis? ka ten reikia daryt? smile.gif siaip labai smagiai atrodo tos krikstynos!!! thumbup.gif gera tradicija! biggrin.gif
o uniformas labai grieztai tikrina? kas buna jei be uniformos ateini?(o gal taip nebuna?) g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(chuligankaa @ 2009 02 08, 12:37)
Temos autorei norėčiau pasakyti,kad jeigu gali eiti, apsisprendus eiti į gimnaziją, tikri eik. Bent iš savo pažįstamų-draugų nesu girdėjus,kad jie gailėtųsi perėję į gimnaziją. mirksiukas.gif
*

man irgi visi taip sako. as ir bandysiu stoti. tikiuosi pasiseks 4u.gif
Purrvert
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 08, 13:53)
o kokia buna oficialioji krikstynu dalis? ka ten reikia daryt?  smile.gif   siaip labai smagiai atrodo tos krikstynos!!!  thumbup.gif  gera tradicija! biggrin.gif
o uniformas  labai grieztai tikrina? kas buna jei be uniformos ateini?(o gal taip nebuna?)  g.gif  biggrin.gif

Oficialioji tai kaip sugalvoja 12-okai, visada skirtingai, kiti neileidziami, tai niekad neteko matyt..bet is pasakojimu, tai ten visokios linksmos uzduoteles buna, priesaikos ir t.t. smile.gif zodziu, tiesiog smagus renginys.
O su uniformomis tai grieztai. smile.gif reik kiekviena miela diena nesiot pilna uniforma, t.y. sijona (arba kelnes) ir svarka. Ir tikrina arba prie duru ieinant (tada reik rasyt pasiaiskinimus) arba vaiksto po klases ir klasei baudos taskai skaiciuojasi. Todel visi stengiasi nenusizengti, o tai nera labai sunku. wink.gif
Margarita...
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 08, 23:26)
Oficialioji tai kaip sugalvoja 12-okai, visada skirtingai, kiti neileidziami, tai niekad neteko matyt..bet is pasakojimu, tai ten visokios linksmos uzduoteles buna, priesaikos ir t.t. smile.gif zodziu, tiesiog smagus renginys.
O su uniformomis tai grieztai. smile.gif reik kiekviena miela diena nesiot pilna uniforma, t.y. sijona (arba kelnes) ir svarka. Ir tikrina arba prie duru ieinant (tada reik rasyt pasiaiskinimus) arba vaiksto po klases ir klasei baudos taskai skaiciuojasi. Todel visi stengiasi nenusizengti, o tai nera labai sunku. wink.gif
*

o kaip su liemenem. esu macius is tos pacios uniformines medziagos liemenes nesiojant. vietoj svarko cia ar kaip? smile.gif kiek daugiausia galima baudos tasku surinkti? 3? smile.gif
pas mus tai irgi vaiksto po klases ir tikrina ar su uniformom, bet kas nebuna tai uzraso mokytoju kambary ir visi mokytojai gali matyti ir vaikams turi buti "labai geda". biggrin.gif bet deja, visiems sako labiau geda su tom uniformom vaiksciot, tai kaip ir nenesioja... doh.gif
Purrvert
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 09, 16:03)
o kaip su liemenem. esu macius  is tos pacios uniformines medziagos  liemenes nesiojant. vietoj svarko cia ar kaip?  smile.gif  kiek daugiausia galima baudos tasku surinkti? 3?  smile.gif
pas mus tai irgi vaiksto po klases ir tikrina ar su uniformom, bet kas nebuna tai uzraso mokytoju kambary ir visi mokytojai gali matyti ir vaikams turi buti "labai geda". biggrin.gif  bet deja, visiems sako labiau geda su tom uniformom vaiksciot, tai kaip ir nenesioja... doh.gif
*

Jo, gali ir liemene nesiot vietoj svarko, cia kaip kas nori, bet vistiek privalai tureti ir svarka. O tokio dalyko, kaip baudos tasku maximumas, nera. smile.gif pagal tai tiesiog renkama pavyzdingiausia klase, kuri gauna dovanu kelione ten, kur pasirenka. O tom klasems, kas surenka daugiausiai baudos tasku, nieko nevyksta absoliuciai biggrin.gif
Del uniformos nesiojimo, tai ka zinau, cia matyt iprasti tiesiog reikia. smile.gif nors as pavyzdziui jau trecius metus prie svarko deduosi juodus dzinsus,o kadangi tokiu zmoniu nera daug, tai nieko ir nesako, nekimba.. smile.gif
Margarita...
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 09, 17:56)
Jo, gali ir liemene nesiot vietoj svarko, cia kaip kas nori, bet vistiek privalai tureti ir svarka. O tokio dalyko, kaip baudos tasku maximumas, nera. smile.gif pagal tai tiesiog renkama pavyzdingiausia klase, kuri gauna dovanu kelione ten, kur pasirenka. O tom klasems, kas surenka daugiausiai baudos tasku, nieko nevyksta absoliuciai biggrin.gif
Del uniformos nesiojimo, tai ka zinau, cia matyt iprasti tiesiog reikia. smile.gif nors as pavyzdziui jau trecius metus prie svarko deduosi juodus dzinsus,o kadangi tokiu zmoniu nera daug, tai nieko ir nesako, nekimba.. smile.gif
*

jau vien del keliones galima ta uniforma detis biggrin.gif bet siaip tai man nera baisios tos "saules" uniformos, musu mokykloj tai negrazios ir tie svarkai ten kaip maisai siuvami... blink.gif doh.gif nors nesioju ir dabar, kazkaip nesinori pakliuti aukletojos nemalonen 4u.gif o musu klaseje tai siandien ivyko stebuklas, tikrino kas su svarkais ir gal pirma karta per 4 metus nebuvo nei vieno be svarko smile.gif aukletoja patenkinta buvo biggrin.gif
"saules" uniformos kelnes tai man kazkaip... nepatinka... baisu kad reiks salt su sijonu ziema, o as taip daznai persalu. schmoll.gif nezinia kaip cia bus?!. doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.