Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar tikrai mylite savo antrąsias puses?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
atvydas.s.
QUOTE(blondinas Nr.245 @ 2010 04 13, 21:26)
meile, taikai labai nori dulkint ta pacia boba kelis kartus is eiles.
*

nu ne smile.gif manau ne vien dulkint nori, o dar ir siiap... pasneket, patylet ir pan smile.gif kazkaip seksas ir meile kiek atskiri poliai, a?
blondinas Nr.245
QUOTE(atvydas.s. @ 2010 04 20, 18:44)
a?
*

b
SuperFather
nu jo, dar nugara gali pakasyt.. g.gif
given444
QUOTE(Goodrutis @ 2010 02 06, 19:08)
<< zuzu >> taip filmai yra gražu ten daug visokio briedo taip pat pilna, bet šiuo metu kol mano žmona nieščia aš tikrai atiduočiau savo gyvybe už žmona ir vaika jos įsčiose, šiuo metu man žmona yra neikainojama.
*

į ką jūs pakomentavote?? neatmenu ką rašiau, nes turbūt sureagavot į labai seną postą, tingiu jo ieškot.

jo... g.gif numirti noriu...patinka man tai. rolleyes.gif atseit, pareiškimas kad noriu mirt už tave - tai atseit aukščiausia meilės forma. jaunystėj ir aš taip galvojau. bet kai man 28, 29, 30 metų - galvoju, kad didesnė meilė - pasirinkt gyventi su tuo žmogum, jį visokį ne vien jauną ir nėščią mylėti - bet ir jau nevaisingą, piktą, be lygios aksominės odos, susiraukusį bambantį. toks žmogus jau triskart būna pakeistas. jūs taip nemanot?? paskaitykit kitose temose...tuomet atsiranda...ai, jaučiu tau (tau, kuris jau bambi, pasenai, alų per dažnai vartoji, knarki,)tik prisirišimą, nebeNORIU nieko su tavim...gerbk mano laisvę, dabar laisvės amžius gi...ate, išeinu ieškot...pats nežinau ko.
ashatre
4u.gif O as lb myliu savo vyra..esam gan ilgai kartu,ir mus daug kas sieja..netik leliukas mano pilvuke,bet ir meile.. smile.gif net pravirkstu kalbedama apie jausmus jam..nors jau praejo 5metaj kaj esam kartu
Linxa
Gimus vaikui,verksi dėl jausmų jam ,o ne vyrui ax.gif
ulrika
Myliu ir tuo paciu labai prisirisus. Neisivaizduoju saves su kitu vyru.
astor
QUOTE(kijera @ 2010 05 11, 21:42)
4u.gif O as lb myliu savo vyra..esam gan ilgai kartu,ir mus daug kas sieja..netik leliukas mano pilvuke,bet ir meile.. smile.gif net pravirkstu kalbedama apie jausmus jam..nors jau praejo 5metaj kaj esam kartu
*

Nuskambėjo taip lyg mylėtumėt ne patį vyrą,o pačią meilę ir graudinatės lyg skaitydama meilės istoriją.
Raga
QUOTE(astor @ 2010 05 13, 10:42)
Nuskambėjo taip lyg mylėtumėt ne patį vyrą,o pačią meilę ir graudinatės lyg skaitydama meilės istoriją.
*

Viskas normaliai, ji laukiasi, pas ją padidėjęs jaurtumas.
astor
QUOTE(Raga @ 2010 05 13, 09:54)
Viskas normaliai, ji laukiasi, pas ją padidėjęs jaurtumas.
*

Tą tai aš suprantu,bet aš parašiau kaip man pasirodė skaitant jos posmą. smile.gif
blondinas Nr.246
QUOTE(kijera @ 2010 05 11, 22:42)
: 4u : O as lb myliu savo vyra..esam gan ilgai kartu,ir mus daug kas sieja..netik leliukas mano pilvuke,bet ir meile.. : ) net pravirkstu kalbedama apie jausmus jam..nors jau praejo 5metaj kaj esam kartu
*

lb myliu savo zmona..ir viska kas yra jos pilve...sirdi, skrandi, plaucius, inkstus, zarnas ir sudus, esancius, jose.
Net pravirkstu, rasydamas sias eilutes.
samantaaa2
mes jau kartu beveik 10 metu.. susituoke-6 metus.... ir tikrai dar vis tebemylime vienas kita wub.gif kartais norisi vienas kita uzmusti.lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Doviand
as esu dekingas likimui,kad mane su zmona suvede drinks_cheers.gif thumbup.gif
.Tamara.
As tai pati issirinkau vyra...
astor
QUOTE(burbanti @ 2010 05 19, 16:15)
As tai pati issirinkau vyra...
*

Jai pagal tikinčiuosius likimu,tai jai nebūtų buvę lemta tai tas jūsų išrinktasis būtų buves vienam pasaulio krašte o jūs kitam ir niekad gyvenime nebūtumėt susitikę.Nebent jums nesvarbu kuris,svarbu tik išsirinkot.
.Tamara.
QUOTE(astor @ 2010 05 20, 09:23)
Jai pagal tikinčiuosius likimu,tai jai nebūtų buvę lemta tai tas jūsų išrinktasis būtų buves vienam pasaulio krašte o jūs kitam ir niekad gyvenime nebūtumėt susitikę.Nebent jums nesvarbu kuris,svarbu tik išsirinkot.
*

biggrin.gif jo ,duriau pirstu i ji ir pasakiau -tu busi mano
blondinas Nr.246
QUOTE(Doviand @ 2010 05 19, 16:15)
as esu dekingas likimui,kad mane su zmona suvede : sutinku  : super
*

as esu likimas.
As pernai suvedziau savo kale su patinu is latvijos.
Uz tai atidaviau viena suniuka.
neducio mamyte

Saules zuikutis...Arbatos puodelis...Juros osimas...Draugai...Sviezia duona...Kaciukas, zaidziantis siulu kamuoliu...Siltas lietus...Mociutes megztos kojines...Sypsena praeivio veide...Lakstingalos giesme...Mylimos komandos pergale...Zemuogiu uogiene...Didele laime susideda is mazu dalyku. mirksiukas.gif
klauns
realiai nesuvokiu kas dar galetu su manimi gyventi,apart mano vyro....
Pats_geriausias_tetis_pasaulyje
QUOTE(Doviand @ 2010 05 19, 16:15)
as esu dekingas likimui,kad mane su zmona suvede drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

Labas lesbe biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.