Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar tikrai mylite savo antrąsias puses?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
tetukas1982
QUOTE(blondinas Nr.121 @ 2009 01 28, 10:44)
1. Pyktis.
  Tai nera instinktas.

2. Kerstas.
  Tai nera instinktas.

3. Poravimasis.
    Stoviu as kaiptai vakar Rimi prie kasos....
*

......ir..... g.gif g.gif
liute
QUOTE(Medinis @ 2009 01 28, 08:42)
1. Čia tik žmogui atrodo, kad jis renkasi. Iš tiesų jis nesirenka nieko.
2. Jūs bijote pasekmių. Ar esate mačiusi kaip treptelėjus koja mažas šuniukas bėga nuo jūsų, bet vis tiek aploja - tai čia jūs. O vat jei būtų didelis šuo, tuomet manau jūs nebandytumėte trepsėti kojomis.
3. Jūs tikriausiai neįkalsit (nors nesu tuo tikras), tačiau eisite į mokyklą, aiškinsitės su mokytojais, "skriaudiko" tėvais, policija, vaikų psichologais ir tt. Taigi jūs darysite tą patį, tik kitaip.
4. Kodėl nepermiegojote? Ar galite sau sąžiningai atsakyti į šį klausimą?
5. O jūsų gyvenimas skiriasi nuo gyvūno gyvenimo? Beje - ar turite naminių gyvūnėlių? Išskyrus tarakonus.
*

1. Nesirinkti irgi pasirinkimas.
2. 3. 4. atsakymas vienodas, ir labai paprastas. Pasėkmių aš nebijau, esu pakankamai protinga viską sutvarkyti taip kad niekas nieko niekada nesužinotų, bet nenorių to daryti, nes žinau, jog.. laimės tai man neatneš. Po to nebus geriau, paprastais žodžiais tariant. Arba "labai trumpai bus labai gerai o labai ilgai - labai blogai" (cituoju nes ne mano žodžiai smile.gif, bet super). Kaina per didelė tskant už tokį mažą dalyką. Ir nemokėti jos aš PASIRENKU.
O, jei turite omeny, jog "pasekmės" ir yra tai, kaip aš jausiuos (na kai žinosiu, ką padariau tik aš), tuomet tai irgi ne BAIMĖ. Lygiai taip pat, kaip ne baimė yra tai, jog nukeldama puodą neimu jo plika ranka o pasiimu puodkėlę. Tai ne baimė, o racionalus sprendimas.
5.a. Gyvūnas tokioj situacijoj elgtųsi pagal išmoktą elgesio modelį - dresūra, arba pagal jo biologinei rūšiai būdingus bendrus elgesio standartus - instinktas. Aš gi sąmoningai renkuosi, analizuodama, darydama prielaidas, hipotezes ir išvadas, kurios padeda man numatyti busimas mano pasirinkimo pasėkmes. Tame gyvenimo ir grožis yra, jog reikia ir gali nuolat balansuoti, nėra dviejų vienodu upių.
5.b. Šiuo metu neturiu gyvūno, tiesiog gyv. s1lygos yra tokios,jog gyvūnui tai būtų kančia, tačiau labai noriu. Iki universiteto visad turėjau daug naminių gyvūnų. Labiausiai myliu šunis ir kates.
Medinis
QUOTE(liute @ 2009 01 28, 11:12)
Lygiai taip pat, kaip ne baimė yra  tai, jog nukeldama puodą neimu jo plika ranka o pasiimu puodkėlę. Tai ne baimė, o racionalus sprendimas.

Ar galite nuspręsti nukelti puodą pikomis rankomis? Sakysite, kad galite - bet kodėl taip nesprendžiate? Nes žinote, kad nudegsite. Tai ar galite teigti, kad jūs sprendžiate? Kad turite sprendimo laisvę? Iš tiesų jūs jos neturite, nors galite raminti save "taip, aš galiu paimti puodą ir plika ranka".

Pagrindinis dalykas, kurį jums reikėtų suvokti yra toks - jūs negalite pasielgti kitaip, nei kad elgiatės. Manau tai akivaizdu. Pripažinus tai tenka pripažinti ir pasirinkimo nebuvimą. Jei jūs negalite pasielgti kitaip, nei jūs elgiatės, reiškia jūs neturite pasirinkimo elgtis kitaip.

Pagalvokit.
As_tik_as
QUOTE(blondinas Nr.121 @ 2009 01 28, 10:38)
Lietuviu kalba yra per daug skurdi sitam reikalui...
*

Taip, bet kuri kalba yra skurdi, ir labai. Ir ne tik pojūčiams apibūdint.
liute
QUOTE(Medinis @ 2009 01 28, 09:44)
Ar galite nuspręsti nukelti puodą pikomis rankomis? Sakysite, kad galite - bet kodėl taip nesprendžiate? Nes žinote, kad nudegsite. Tai ar galite teigti, kad jūs sprendžiate? Kad turite sprendimo laisvę? Iš tiesų jūs jos neturite, nors galite raminti save "taip, aš galiu paimti puodą ir plika ranka".

Pagrindinis dalykas, kurį jums reikėtų suvokti yra toks - jūs negalite pasielgti kitaip, nei kad elgiatės. Manau tai akivaizdu. Pripažinus tai tenka pripažinti ir pasirinkimo nebuvimą. Jei jūs negalite pasielgti kitaip, nei jūs elgiatės, reiškia jūs neturite pasirinkimo elgtis kitaip.

Pagalvokit.
*

Medini, as galiu pasirinkti nudegti, bet nesirenku.
Ar tai reiskia jog negaliu pasirinkti? Atvirksciai, tai akivaizdziai parodo pasirinkimo vykdyma. (juk galima situacija, kad jei puodui gres isbegimas, ciupsiu ir plika ranka, jei puodkeles nebus salia. Paskui pakisiu pirstus po vandeniu ir po 2 min viska pamirsiu.)
Tai - faktas.
klausimas "kodel?" jau individo apraiska slypinti uz veiksmo.

zmogus visada renkasi ir daro tai, ko is nori. deja..
laisvos valios egzistavimo issigynimas nepades jei norit islikti tiesus pat sau.

Pagalvokit.
O dar geriau paskaitykit protingesniu uz save (ir mane) mintis sia tema, jei jums tikrai tai rupi.
Medinis
QUOTE(liute @ 2009 01 28, 12:41)
zmogus visada renkasi ir daro tai, ko is nori. deja..

Šitame teiginyje yra neigimas. Žmogus negali nedaryti to, ko jis nedaro. Jei jūs griebsite puodą plikomis rankomis tai reikš, kad jūs negalėjote negriebti. Pasirinkimo nėra.
Vienintelis dalykas, kai žmogus gali nedaryti to, ko jis negali nedaryti - mesti monetą. Bet prieš tai reikia padirbėti su savimi ir pasirįžti daryti taip, kaip lems atsitiktinumas. O kartais tai labai labai nelengva.
blondinas Nr.121
QUOTE(liute @ 2009 01 28, 13:41)

O dar geriau paskaitykit protingesniu uz save (ir mane) mintis sia tema, jei jums tikrai tai rupi.
*

o kaip zinot, kad tos mintys priklauso protingesniam?
liute
QUOTE(blondinas Nr.121 @ 2009 01 28, 10:50)
o kaip zinot, kad tos mintys priklauso protingesniam?
*

jei tai ne retorinis klausimas, galite dar kartą paklausti i až, galbūt suradus laiko ir atsakysiu smile.gif
blondinas Nr.121
QUOTE(liute @ 2009 01 28, 13:58)
jei tai ne retorinis klausimas, galite dar kartą paklausti i až, galbūt suradus laiko ir atsakysiu smile.gif
*

kuo skiriasi vyras nuo moters?
Vyras, i savo uzduota klausima, visada nori isgirsti atsakyma.
liute
QUOTE(blondinas Nr.121 @ 2009 01 28, 11:14)
kuo skiriasi vyras nuo moters?
Vyras, i savo uzduota klausima, visada nori isgirsti atsakyma.
*

Kaip tai padaryti, jūs žinot.
Negadinkim temos, gal dar grįš diskusija į savo vėžes wink.gif.
mieganti-saulute
QUOTE(blondinas Nr.121 @ 2009 01 22, 18:17)
sudo nemalk...
sutinki, kad meile yra instinktas?
*

As nesutinku, kad meilė yra instinktas. Kada jauti, kad savo žmogų myli labiau, nei jo nori, tai ir yra meilė
blondinas Nr.121
QUOTE(mieganti-saulute @ 2009 01 28, 14:38)
Kada jauti, kad savo žmogų myli labiau, nei jo nori, tai ir yra meilė
*

Kas yra medus?
Kada jauti, kad valgai medu, tai ir yra medus.

Supratai, ka parasiau?
As irgi.
tetukas1982
QUOTE(blondinas Nr.121 @ 2009 01 28, 13:52)
Kas yra medus?
*

Medus - bičių perdirbamas iš nektaro arba lipčiau produktas.
Medinis
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 01 28, 15:47)
Medus - bičių perdirbamas iš nektaro arba lipčiau produktas.

Kaip manote ar bitės kakoja?
As_tik_as
QUOTE(Medinis @ 2009 01 28, 17:20)
Kaip manote  ar bitės kakoja?
*

manyčiau, kad kakoja, bet tai ne medus...
Medinis
QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 28, 16:32)
manyčiau, kad kakoja, bet tai ne medus...

Čia jūs jau su <tetukas1982> aiškinkitės... Pagal jo apibrėžimą - medus. Baisu pagalvot kaip skambėtų "meilės" apibrėžimas...
tetukas1982
QUOTE(Medinis @ 2009 01 28, 16:42)
Čia jūs jau su <tetukas1982> aiškinkitės... Pagal jo apibrėžimą - medus. Baisu pagalvot kaip skambėtų "meilės" apibrėžimas...
*

Na čia ne mano apibrėžimas, tokį apibrėžimą pateikia DLKŽ.
ssiimmaa
QUOTE(blondinas Nr.121 @ 2009 01 28, 11:44)

3. Poravimasis.
    Stoviu as kaiptai vakar Rimi prie kasos....
*

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(liute @ 2009 01 28, 13:41)
.... (juk galima situacija, kad jei puodui gres isbegimas, ciupsiu ir plika ranka, jei puodkeles nebus salia. Paskui pakisiu pirstus po vandeniu ir po 2 min viska pamirsiu.)

as, kogero, geriau isjungciau dujine......
liute
QUOTE(Medinis @ 2009 01 28, 10:49)
Žmogus negali nedaryti to, ko jis nedaro.
*

Žmogus negali nedaryti = Žmogus daro.
Žmogus daro (tai), ko jis nedaro...

Pasiklydot savo išvedžiojimuose, Medini. Anyway, nieko daugiau, nei jau pasakiau, šia tema pasakyti nebeturiu. Jei jums ramiau gyvenime už savo pasirinkimus atsakomybę versti monetai biggrin.gif, tai irgi jūsų pasirinkimas.
Medinis
QUOTE(liute @ 2009 01 29, 00:33)
Žmogus negali nedaryti = Žmogus daro.
Žmogus daro (tai), ko jis nedaro...

Pasiklydot savo išvedžiojimuose, Medini. Anyway, nieko daugiau, nei jau pasakiau, šia tema pasakyti nebeturiu. Jei jums ramiau gyvenime už savo pasirinkimus atsakomybę versti monetai biggrin.gif, tai irgi jūsų pasirinkimas.

Nepasiklydau. Šis neiginys iliustravo būtent jūsų žodžius, gal tik mano mintys pralenkė pirštus.

Taip, jūs teisi, kad žmogus gali pasirinkti nesirinkti. Bet pradžioje reikia suprasti, kad žmogus pasirinkimo ir neturi. Įdomu - ar jūs kvestionuojate "protingų" žmonių mintis? Ar priimate jas vien todėl, kad jos kažkieno, kas jums atrodo protingas.
indrealex
QUOTE(blondinas Nr.121 @ 2009 01 28, 10:38)
taip.
Poravimasis yra trumpalaikis instinktas bilekam.

O meile+poravimasis yra ilgalaikis instinktas konkreciam asmeniui.
Meile trunka tiek, kiek reikia isaugint palikuoni, kad jam isaugtu dantys ir jis pats sugebetu susirast maisto.
Papildyta:
As nesiulyciau tau zodziais nupasakot tokiu pojuciu kaip meile, orgazmas, sielvartas...
Lietuviu kalba yra per daug skurdi sitam reikalui...
*

...kurie dantys-pieniniai ar nuolatiniai?...
something else
taigi: Ar tikrai mylite savo antrąsias puses?, ar tik esate pripratę???

štai kur klausimas... g.gif
indrealex
QUOTE(something else @ 2009 01 29, 15:09)

štai kur klausimas...  g.gif
*

...ir mylim,ir pripratę...jau pripratę,bet vis dar mylim...dar nepripratę,bet jau mylim...
GalBut
Myliu tik katiną savo...moteriškės savo negaliu mylėt...nesaugus aš...bijau...vdrug kokia neištikimybė...dūžta širdys dėlto...o širdis bus reikalinga man dar kažkiek metų...
something else
QUOTE(GalBut @ 2009 01 29, 16:04)
...nesaugus aš...bijau...vdrug kokia neištikimybė...dūžta širdys dėlto...

jaudinantis tragizmas...
Laaila
QUOTE(GalBut @ 2009 01 29, 16:04)
Myliu tik katiną savo...moteriškės savo negaliu mylėt...nesaugus aš...bijau...vdrug kokia neištikimybė...dūžta širdys dėlto...o širdis bus reikalinga man dar kažkiek metų...
*

O kodel jus su ta moteriske dar gyvenate, jei jau taip nesaugu su ja?..... lotuliukas.gif
Paradoksualė
QUOTE(something else @ 2009 01 29, 14:09)

pripratau myleti.. biggrin.gif dabar be sito niekaip 2.gif
***Žaltvykslė
QUOTE(blondinas Nr.121 @ 2009 01 21, 04:03)
lytinis potraukis- tai trumpalaikis instinktas,skirtas pradeti palikuonis.
meile- tai ilgalaikis instinktas, kuris reikalinga palikuonim paaugint.
*

Pirmąkart blondinas kažką realaus parašė...beveik sutinku su juo.. rolleyes.gif
Murzilka23
Sveiki visi,paskaiciau jusu temele ir sugalvojau parasyti...Mes su vyru draugavome netoli 7 metu kai as pastojau ,minties jokios net nebuvo kile apie isvalyma arba aborta , mano mama ir anyta labai vestuviu norejo,mes kazkaip ir nesipriesinome, taigi apsivedem blush2.gif Siaip sugyvename gerai,labai vienas kita papildome,dauguma pomegiu net supanasejo per tiek metu...Ir nepatikesit,as tik dabar besilaukdama supratau kaip stiprei myliu savo vyra 4u.gif
Bet yra siokia tokia bedele: lytiskai manes vyras nebetraukia... verysad.gif
Gal kas ka patarti galetu,ypac is vyr.lyties atstovu?(beje vyrui neistikima nenoriu buti) blush2.gif
tetukas1982
Ka reiškia būti neištikimam?
Murzilka23
jei cia manes buvo klausiama, tai galiu paaiskinti taip, kad viename forume skaiciau (toje temoje gveldeno panasu klausyma, kaip mano)....tai buvo kas pasiule vyra isduoti... doh.gif
GalBut
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 03, 15:18)
Bet yra siokia tokia bedele: lytiskai manes vyras nebetraukia...
Gal kas ka patarti galetu,ypac is vyr.lyties atstovu?

Reikia patarti...moteriai...ką ji turi padaryt,kad vėl pajustų sex potraukį savo vyrui...
Bet jaučiu atsiras tų genijų,katrie patars...
Murzilka23
As irgi vyliuosi blush2.gif
Paradoksualė
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 03, 16:31)
As irgi vyliuosi  blush2.gif
*

pries nestuma irgi vyro jau nebenorejai?? ar tik dabar??
Papildyta:
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 03, 13:41)
aaa...  2.gif
*

o taip... ir daug degtines brunette.gif
Murzilka23
Del to ir prasau jusu pagalbos (kad nesulaukti kokios nemalones) rolleyes.gif Na vyrukai, nejau nieko patarti negalite?? blink.gif
Na pries nestuma irgi kartais budavo, kad nenoredavau savaitem...kazkaip nebesuzadina jisai manyje aistros.gal kas kokiu kremuku , tepaliuku galetu pasiulyti? ax.gif
Renata K
Myliu ir labai myliu, nes mano vyras zemeje gyvenantis angelas smile.gif
Seksas geras dalykas bet seimoj manau jis turi but tada kai abi puses to nori, o ne vyro uzgaidas moteris turi tenkinti 4u.gif
Paradoksualė
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 03, 17:31)
..kazkaip nebesuzadina jisai manyje aistros.gal kas kokiu kremuku , tepaliuku galetu pasiulyti?  ax.gif
*

nu nejuokinkite jus su tais kremukais ir tepaliukais biggrin.gif moterys lotuliukas.gif
viskas yra ten kur pirsta pasiukojame kartais mirksiukas.gif o kad ten suveiktu turi buti suzadinimas..cia tu teisi biggrin.gif ...vyras nesuzadins,nes viskas kad daroma specialiai-grynas spektaklis..smegenynes neapgausi...nebent menesius negavus soksi istinktyviai biggrin.gif ...

zodziu dabar maziau suk galva apie tai..isnesiok ramiai vaikeli,pagimdyk ir tada ziuresi jau ka daryt.. 4u.gif
Murzilka23
QUOTE(Renata K @ 2009 02 03, 18:34)
Seksas geras dalykas bet seimoj manau jis turi but tada kai abi puses to nori, o ne vyro uzgaidas moteris turi tenkinti 4u.gif
*

Pilnai sutinku su tavimi, bet juk dauguma ju taip knieti savo draugams ir bendradarbiams papasakoti, kokia ju zmona super lovoje, kokias imantrybes isdaryneja ir visa kita biggrin.gif Na zinai vyrai visur nori "sustrai atrodyti" doh.gif
P.S. nesakau kad visi taip daro...
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 03, 18:40)
nu nejuokinkite jus su tais kremukais ir tepaliukais  biggrin.gif moterys  lotuliukas.gif
viskas yra ten kur pirsta pasiukojame kartais  mirksiukas.gif o kad ten suveiktu turi buti suzadinimas..cia tu teisi  biggrin.gif ...vyras nesuzadins,nes viskas kad daroma specialiai-grynas spektaklis..smegenynes neapgausi...nebent menesius negavus soksi istinktyviai  biggrin.gif ...

zodziu dabar maziau suk galva apie tai..isnesiok ramiai vaikeli,pagimdyk ir tada ziuresi jau ka daryt.. 4u.gif
*

Khe biggrin.gif Bandysim daryt ka nors, tik deja jau viskas isbandyta doh.gif (tik iki marazmu nenusiriskim).....perspejimas biggrin.gif Sunku su mumis, moteriskaitemis rolleyes.gif
Paradoksualė
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 03, 17:47)
Na zinai vyrai visur nori "sustrai atrodyti"  doh.gif 

atrodyti ir buti-skirtingi dalykai biggrin.gif taigi tas kuris daug giriasi- mirksiukas.gif zodziu aisku.. biggrin.gif

viskas susitvarkys...gal stebuklingu budu po gimdymo gris libido pas tave su visais procentais thumbup.gif 4u.gif
SIMPL
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 03, 17:40)
*

ramiai maziau suk galva, kol vyras meiluze susiras, poto prisijunks skyrelyje "as nescia, o vyras turi kita..."

QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 03, 17:47)
Pilnai sutinku su tavimi, bet juk dauguma ju taip knieti savo draugams ir bendradarbiams papasakoti, kokia ju zmona super lovoje, kokias imantrybes isdaryneja ir visa kita biggrin.gif Na zinai vyrai visur nori "sustrai atrodyti"  doh.gif 
P.S. nesakau kad visi taip daro...

*

vyrai turi fantazija
tetukas1982
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 03, 16:23)
jei cia manes buvo klausiama, tai galiu paaiskinti taip, kad viename forume skaiciau (toje temoje gveldeno panasu klausyma, kaip mano)....tai buvo kas pasiule vyra isduoti... doh.gif
*

taip taves.
isduoti as nesiulau, nes nera uz ka jo isduoti.

QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 03, 17:07)
Kasdien karštai melskis. Kažkada sulauksi ir malonės. Tik besimelsdama ir laukdama, nepamiršk ir apie vyrą - jis gali būti ne toks jau ir kantrus.  2.gif
*

o gal jau kantrybe baigesi?

QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 03, 17:31)
Del to ir prasau jusu pagalbos (kad nesulaukti kokios nemalones)  rolleyes.gif  Na vyrukai, nejau nieko patarti negalite??  blink.gif 
Na pries nestuma irgi kartais budavo, kad nenoredavau savaitem...kazkaip nebesuzadina jisai manyje aistros.gal kas kokiu kremuku , tepaliuku galetu pasiulyti?  ax.gif
*

Patarimas: Ryk vyra akimis godziai, gal uzsimanysi.
Del sekso savaitinio pries nestuma neturejimo, gal daug dirbai? kai daug dirbi nera kada apie seksa galvoti. o kremukams ir tepaliukams lovoje ne vieta. Tegul viskas teka sava vaga.

QUOTE(Renata K @ 2009 02 03, 17:34)
*

o kas sako kad moteris turi tenkinti vyro uzgaidas?

Vilius.V
Manau,kad pripratimas prie mylimo zmogaus yra vadinamas rutina g.gif
Lotyna
Bet rutina irgi nera blogai.. Ji suteikia saugumo jausma ax.gif
O atsakant i temos klausima - atsakymas TAIP smile.gif wub.gif
Vilius.V
Rutina nera blogai,ja galima greit issklaidyti mirksiukas.gif o ar nesame priprate prie savo antru pusiu.. Sakyciau cia kaip jaunysteje buna su mama,ji visada salia,zinai,kad salia ji bus ir rytoj ir poryt. Matai ja kasdien ir del to sunku pasakyt,myli ja ar ne. Tai supranti,kai netenki jos ar kai i galvele ateina daugiau proto ir supranti kiek ji tau visko dave,paaukojo,atleido ir t.t. zodziu,ivertini tik tada,kai netenki g.gif
Paradoksualė
QUOTE(SIMPL @ 2009 02 03, 20:01)
ramiai maziau suk galva, kol vyras meiluze susiras, poto prisijunks skyrelyje "as nescia, o vyras turi kita..."

nevaryk,gudruoli mirksiukas.gif ...paskutinius menesius zmona daznai dulkinai?? kad sneki sitaip?? bigsmile.gif biggrin.gif a??
SIMPL
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 03, 22:04)
nevaryk,gudruoli  mirksiukas.gif ...paskutinius menesius zmona daznai dulkinai?? kad sneki sitaip??  bigsmile.gif  biggrin.gif a??
*

nebutina dulkint.., ai tingiu vel aiskint, nes vel kas nors ne taip supras
as nesakau, kad buvo lengva...
Murzilka23
QUOTE(Domke @ 2009 02 03, 22:48)
Bet rutina irgi nera blogai.. Ji suteikia saugumo jausma  ax.gif 
O atsakant i temos klausima - atsakymas TAIP  smile.gif  wub.gif
*

Sutinku su tavim, rutina tikrai nera blogai, jeigu moki ja paversti nenuobodzia mirksiukas.gif
P.S. nesakau, kad vyras mane vercia ar kazkas panasaus rolleyes.gif Tik suprantu, jog jis yra VYRAS ir jam to reikia blush2.gif Manau (jeigu dar nebusiu pagimdzius) reikes jam per Valentino diena koki romantiska vakariuka suruosti , kad toks uzmirstas nesijaustu biggrin.gif
Aciu visiems uz atsakymukus 4u.gif
Paradoksualė
QUOTE(SIMPL @ 2009 02 04, 00:11)
nebutina dulkint..

tai buvo tik issireiskimas...manau supratai cool.gif
mane lengvai uzknisa tokie posakiai bigsmile.gif va neduosi vyrui ir pamatysi va jau eis pas kitas,va ir meiluze tures...duot reikia bet kada,bet kuriuo oru doh.gif lotuliukas.gif
a vat ir NEREIKIA bet kada duoti...nemasto taip vyrai.. a kurie taip masto-tai duok nedavus-vistiek jau suka uodega tongue.gif
Murzilka23
Zinok as tiek nesiparinu duoti ar neduoti, ar iseis jis del to pas kita ar ne iseis,lys rytoj ar nelys, svies saule ar ne...... biggrin.gif Tik zinau kad jis yra mano vyras, cia netgi ne tik tas statusas svarbu, tiesiog noriu kad butu malonu mano mylimam zmogui ir kad jis nesijaustu nuskrisustas blush2.gif O siaip patikek, jeigu as nenoriu tai jis ir negaus biggrin.gif Bet nemanau, kad jis nusipelno buti taip kankinamas(be to jam sexas yra labai svarbus), man anksciau jis irgi "stiprei" rupedavo(gal netgi per daug).....Matyt pati pripratinau vargsa blush2.gif
Dviveide
Atsakysiu temos autoriui smile.gif

Gyvenu su antraja puse, nes myliu, gerbiu, laikau ji gyvenimo draugu ir partneriu tongue.gif Gyventi su zmogumi be sito jausmo, butu neimanoma biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.