Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mėgstamiausias jūsų mažylio žaisliukas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
krastukas
mes vis dar megstam namu apyvokos reikmenis, ir visai neseniai pradejome perinkineti zaislu deze. Mums metai ir keturi men.
beni
Sunuciui 1 metukai ir beveik 7 menesiukai. Mes turim tokia masina ant kurios galima atsisesti, zypsi lemputes, groja muzikyte, tai ji ir yra pagrindinis musu zaislas. Diena prasideda ir baigiasi ant jos, kartais net pamastau, su kuo jis zaistu, jei jos neturetu, nes visi kiti zaislai buna idomus vos keliolika minuciu smile.gif
uogyte3
mums idomu viskas kas yra po ranka: vazonai, lova, stalciai, puodai, zaislai ir pan. Bet matosi, kad vaika traukia technika, nes viskas kas sukasi, tai is vis super.
Moon_Light
Knygutes pas mus be jokiu konkurentu. Visi niurzgliai dingta, ir valgyt nebereik... vienu zodziu thumbup.gif
zzuzza
Mylimiausi zaisliukai,tai mazi metaliniai modeliukai-masinytes,labai zaidzia 4u.gif
ILGAPLAUKE
Mano mazyle nesidomi jokiais zaisliukais,tik tam kartui kol naujas,jai labiau patinka,saukstukai,iskraustyti komoda,suplesyti zurnalus 4u.gif
alisa1
Mano mergytei 1,1 m .Labiausiai mėgsta tikruose puodeliuose ar dubenėliuose maišyti,makaluot tikrais šaukštais,tipo kažką pilsto iš vieno į kitą,dar man į burną įkiša tuščią šaukštą ,duoda ragaut tongue.gif Ir vis kažką šneka,pasakoja... Dar labai mėgsta pultus ir mobilius telefonus,kompiuterio klaviatūrą,...iš tikrų žaislų labaiusiai jos dėmesį traukia tie,kuriuose yra kokių nors garsinių signalų,šviesyčių,mygtukų ....Su minkštais žaisliukais tai nedraugauja schmoll.gif ,nekreipia jokio dėmesio..
jjurgitas
maniskiams labiausiai patinka zaisti su kruopomis doh.gif doh.gif doh.gif o poto jau renkasi bliudus ir samcius doh.gif doh.gif doh.gif
alisa1
QUOTE(jjurgitas @ 2008 10 04, 14:29)
maniskiams labiausiai patinka zaisti su kruopomis doh.gif  doh.gif  doh.gif o poto jau renkasi bliudus ir samcius doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

O kaip su kruopomis žaidžia bigsmile.gif ??
*Sweetness*
1.Labiausiai mėgsta kamuolius.
2.Labai mėgsta mašinas "Dy Dy daro" biggrin.gif
3.O toliau jau visi kiti namų apyvokos daiktai,šaukštai,puodukai,dėžutės it t.t.
Diamond
Manoji dievina knygutes ir kamuoliukus. Is parduotuves negali iseiti be kamuolio, pasiciumpa ir nebeatimsi blink.gif Po to kompiuterio klavetura, mamos arba tecio mob.telefonai, pinigines ir po to visa kita tongue.gif
mereveja
Mamytes, reikia patarimo 4u.gif Pati dar leliuku neturiu, o turiu nupirkti dovasna dvieju metu berniukui smile.gif Ka patartumete, tokio amziaus jau zaidzia masinytem visokiom? blush2.gif
dangausvaivorykste
Kai pradejome lankyti darzeli tai mano berniukas kuriam 2.6metukai labai zaidzia su lego ir masinytem!!!!
Ginare
Maniškei va už 20 dienų 2 metukai bus. Tai net keista kaip visokie minkšti žaislai ir pirštininės lėlės patinka - kitiems vaikams taip nebuvo. O gal tiesiog žaidžiam kitaip... g.gif Ji tiesiog su jais bendrauja: myluoja, kviečiasi drauge eiti valgyti, žaisti slėpynių, šokti, kalbasi su jais ir rodosi jiems, kai ką nors pavyksta padaryt - taip ir laukia "palaikymo". Ką darysi - tenka "palaikyt" doh.gif
O dar labai patinka mozaikos, knygutės ir medinis supamasis arkliukas. Taip pat labai noriai piešia pirštais (radom Jyske specialių dažų- gana nebrangūs, bet labai maloniai tepasi).
Rubyna
Musu dukryte,neturi kazkokio vieno megstamiausio zaislo,jinai viena diena zaidzia su vienais,o kita diena su kitais zaisliukais smile.gif
blumchen
masinos, kamuoliai smile.gif
ryto_rasa
sveikos mamos, mano dukrytei metukai ir du menesiai, siaip patinka daiktai kuriu nelabia galima..tai tradiciskai telefonai,klaviatura, pinigine.. doh.gif
bet turi ir savu megstamu zaislu, ryte tik atsikelus prastumia vezimuka su lelyte, labai labai megsta konstruktorius delioti, patinka kamuoliuka metyti,vienu momentu knygeles savo vartydavo dabar apstojo..piest labai megsta:) dar patinka groti.. smile.gif
Valedy
Kamuoliai,balionai,knygos...bet jie nublanksta prieš kompiuterį,telefonus,ir visą kitą ko negalima doh.gif
trr
mano vaikui metai ir pora men. pabando šiaip įvairių žaislų ir daiktų, bet puodai... puodai puodai patys įdomiausi biggrin.gif puodai, dėžutės, indeliai ir jų dangčiai dangteliai žaidimui telpa/netelpa, tinka/netinka oi kaip jis mėgsta. dar paprašo medinės mentelės ar didelio šaukšto pamaišymui - mat kai ant vyryklės kažkas kepa, tai nenuleidžia akių ir reikalauja duoti pamaišyti doh.gif vakar nupirkau toki medinį žaislą, dėžutę, kur per atitinkamas skylutes sumeti atitinkamas formeles, tada atsidarai dureles ir tas formeles gali išsiimti. žaidė ilgokai, bet vistiek paskui prie puodų gryžo. biggrin.gif
ottile
kabeliai.laidai.jungtukai,jungikliaia,iki blogumo gali juos tampyti
mereveja
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 10 06, 18:31)
Kai pradejome lankyti darzeli tai mano berniukas kuriam 2.6metukai labai zaidzia su lego ir masinytem!!!!
*

O lego ne per mazas? Nes visai noreciau padovanoti lego, bet juk gana smulkios detales...o jam 2 metukai g.gif

O dar prisiskaicius jusu galvoju gal visai tiktu kokie zaisliniai pysintis, svieciantys telefonai, buna geru pirkti g.gif
LLaura
Maniškei kaip ir daugumai patinka klaviatūra, mobilieji telefonai, piniginė..O dėl sviečiančių ir pypsinčių telefonų, tai mes ir pirkom kokius 4 skirtingus, bet nei vienas nesudomino, taip kaip tėvelių telefonas ax.gif Mum labai patinka įvairūs grojantys žaisliukai, kur gali paspausti ir groja vis kitokia muzikėlė ax.gif
Vasaraitė
Maniskei vezimelis; knygutes (pati seka pasakas lotuliukas.gif , taip faina klausytis wub.gif ); balionai blink.gif , nu negali maximoj ramiai praeiti pro Balionu sali, o dar uzsimano tokio nemazo blush2.gif ; dar megsta kaladeles konstruktoriu; ir zinoma to, ka visi kiti vaikai turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
neringa_lt
Mano sunui labai patinka masinytes ir lego smile.gif
zivily
Mano maziukas tik knygeles megsta. Pripirkom ju daugybes, tai zino kokioj knygeles kokie paveiksleliai, ir norima knygele pats issirenka ir atlekia pas mama ar teti. Tada reikia su juo knygele vartyti ir jo klausti kas cia, o kas cia, na o jis su malonumu paaiskina nieko nezinanciai mamai, ar teveliui lotuliukas.gif Visi kiti zaislai tai labai laikini, paima i rankas, pakraipo, paziuri ir meta i sona. smile.gif

user posted image
modestasta
Anksciau dukrytes mylimiausias zaislas buvo katyte, o dabar issirinkus is gausybes zaislu tik vieninteli leliuka ir ji vadina savo broliuku biggrin.gif
digi
paskutiniai, patys mėgiamiausi užsiėmimai, mano dvimetės su trupučiu yra pasakų knygos (pati seka pasakėles žiūrėdama į paveikslėlius) ir kortelės su įvairiais paveikslėliais (gyvųnais, transporto priemonėm, figūrom) - bando pasakyti kas kurioje yra, paduoti tokią kurios prašom... na dar visai nesenai labai mėgo lėles, bet šiuo metu jos antram plane biggrin.gif
*Drugelio-sparnai*
Maniskei labai patinka zaislinis pianinas smile.gif
Lauruciuk
Mano mazajai patinka leles, masinos, kaladeles labai labai, o paskutiniu metu geriausias zaislas tusinukas ir popieriaus lapas bei knygutes, db dailininke tapo lotuliukas.gif
kvaksiux
Manosios paneles pats pats megstamiausias zaislas yra avinukas vardu'Nukas' su juoi nesiskiria visiskai:bigsmile: ,o po to mama su teciu lotuliukas.gif ,o siaip tai ji nelabai domisi zaislais,tik tam kartui kol naujas. ax.gif
lunde
Ilga laika megiami ir dar nenusibode zaislai yra "Mazylio"zurnalas,nes ten daug leliu.Varto ,varto ir niekaip nenusibosta.Ir didele masina su kuria galima vaziuoti atsisedus smile.gif
žebenkštytė
mano dickis nuo 1.5 iki 2.5 metuku prazaide su masinelem tokiom mazytem...tureju ju is pradziu 10 paskui jau daaaaug, visas isrikiuodavo sudeliodavo visaip... bet man jau buvo neramu pasidare, daug dejau pastangu kad atrastu ir kitus zaislus, tai dabar jis megsta su lego zaisti, plastelinas patinka, piesia mielai... ir vis dar su masinytem zaidzia biggrin.gif gal cia igimta, nes visi vyrai is tecio puses arba ralistai arba automechanikai smile.gif
mammukas
maziui patinka knygutes ,masinytes,kaladeles,paskutiniu metu atradom piesima smile.gif
lydekaite
Maniškei prieš kelias dieneles suėjo dveji metukai. Jai labai patinka kaladėlės (Lego ir paprasti kubiukai), stato iš jų bokštus, traukinukus ir prašo, kad su ja kartu žaisčiau, komentuočiau.
Dar mėgsta lelytę vėžinti su vežimuku, mėtytis su kamuoliu, vartyti knygutes ir dabar jau prašo, kad paskaityčiau.
iloniux
Mes visai nesenai persirgom Teletabių manija, žaizdavo ir miegodavo tik su teletabiais. Dabar labiausiai domina lėlės ir piešimas su guašu smile.gif .
2kart mamyte
labukas mamytes ax.gif musu maziliui 13men greit bus 14men nuo pat gimimo mes nemegstam barskuciu jei barskindavom sustingdavo ir jokios sipsenos paaugo tai tik brolio masinos patinka bigsmile.gif ar kam buvo taip kad nesidomejo barskuciais verysad.gif
gintute.j
nuo kokiu 11 menesiu geriausias zaislas buvo knygutes. dabar ( 1.5 metu), maziau, bet irgi labai patinka. Dabar megstamiausias uzsiemimas- valgydinti zaisliukus - prisisodina zaisliuku, pasiima lekstute ar puodeli, ir su saukstu kabina( nors aisku jis tuscias), ir duoda kiekvienam zaisliukui valgyt - deda prie burnos , o pati cepsi lupytem. mazoji mano seimininke...
*Lyra*
Musu dukrytei 1,4 m. jos megstamiausi zaislai: kamuoliai, masina-stumdukas (grojanti ir su jungiamomis sviesomis) kaladeles ir ir puodai biggrin.gif thumbup.gif
JO/NE
žaislai tik mėtosi aplink dėl vaizdo rolleyes.gif Kai sesės nebūna žaidžia su buitiniais daiktais, dažniausiai virtuvėje, o kai sesė grįžta, prisikrauna į maišelius ir rankinukus daiktų, užsideda karolius, dar kartais kepurę ir trepsi po kambarius kartodama 'atia mama' biggrin.gif Dar dviese pažaidžia gaudynių arba užsidaro abi į spintą ir žaidžia, kad ten jų laivas. Aišku sausainių ir obuolių būtinai pasiima tongue.gif Numylėto žaislo niekad nė viena neturėjo ax.gif
kastone
maniškė su lėlėm visai nežaidžia... na, bet ir man jos nebuvo mylimiausi žaislai. Labiausiai patinka knygutės, minkšti žaisliukai ir viskas, kas susiję su piešimu.
jutyte
Maniskis tai labai masinytes megsta. Ypac tokias nedideles, kurios i rankyte telpa. dar kamuolius pameto. Tiesa dar labai patinka vezioti leliu vezima. Veza toks isdidus ir labai pyksta kai seses atima is jo. smile.gif
Eva 777
4u.gif mum 1.9men jau praejo kamoliuku,knygeliu manija.dabar domina kaladeles,masinos deliones (is 2daliu biggrin.gif )
user posted image
user posted image
Limcamca
Mašinytės, žaisliniai dulkių siurblys ir skalbimo mašina. Nors, užvis labiausiai tėčio įrankiai doh.gif
giedre g

mano isdykelis, tai turi kalna zaislu i visokiu. pirkom ivairiausiu, kol pataikem labiausiai patinkancius.... tai TRAKTORIAI thumbup.gif turim labai dideli, kuri minam pedalais i laaabai maziuku, su kuriais miega. kiekviena vakara, pries eidamas miegelio, butinai issirenka, su kuriuo traktorium eis miegoti biggrin.gif jei nakti pameta, tai prabunda ir saukia traktorius, traktorius doh.gif visus kt. zaislus sudejau i dezes, gal kt. busimi vaikai zais...

user posted image

url=http://www.glitterfy.com/]user posted image[/url]
Monrutė
Na mums dabar įdomiausia vartyti knygas, dėlioti konstruktorių, "maitinti" visus žaislus iš indelių su įrankiais mirksiukas.gif bei groti vaikišku pianinu
bei nuolat prašo piešti flamasteriais
Limcamca
QUOTE(giedre g @ 2008 12 19, 00:39)
mano isdykelis, tai turi kalna zaislu i visokiu. pirkom ivairiausiu, kol pataikem labiausiai patinkancius.... tai TRAKTORIAI thumbup.gif turim labai dideli, kuri minam pedalais i laaabai maziuku, su kuriais miega. kiekviena vakara, pries eidamas miegelio, butinai issirenka, su kuriuo traktorium eis miegoti biggrin.gif jei nakti pameta, tai prabunda ir saukia traktorius, traktorius doh.gif visus kt. zaislus sudejau i dezes, gal kt. busimi vaikai zais...
user posted image
url=http://www.glitterfy.com/]user posted image[/url]
*

Nu kaip faina thumbup.gif Dar nebuvau girdėjusi, kad vaikas su traktoriumi miegotų biggrin.gif Nors maniškis paskutiniu metu traukinuką Thomą kartu guldosi doh.gif lotuliukas.gif
Rama33
Mano mergytei 1 m. ir 10 mėn. Mėgstamiausias žaidimas - Lego. Be to labai mėgsta "skaityti" knygeles ir piešti.
Nerytė
Maniskiui tuoj 2m. tai labiausiai megsta meistrauti, grezti, sukti, pjauti, uzdegti isjungti sviesas doh.gif distanciniai, mobilus geriausi zaislai, zodziu viskas tas ko dazniausiai negalima cool.gif
gajane
Mūsų dukrytei dveji metukai su puse, tai mėgstamiausios yra lėlytės Barbės, bet jai tai jos pprincesės 4u.gif .
neriuxxx
o maniskei zaislai keliom minutem kol nauji, o po to tai kaip cia pasakius yra gerai, nera dar geriau lotuliukas.gif
dabar didziausias uzsiemimas ilysti i sesiu spinteles ir kokiu puzliu pasiimti pazaisti (aisku butinai apkandzioti, del ko gauna bart nuo sesiu, bet tai tik dar linksmiau rolleyes.gif ) , arba ka nors papiesti, mazoji dailininke thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.