Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Eisra
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
ihana
lietuviskas vardas, kiles is upevardzio 4u.gif kaip jum jis?mama sake, kad neaiskiai tarias g.gif kaip jum atrodo? 4u.gif
muminukas
gal žmogus, nesugebantis ištarti, švepluoja? mirksiukas.gif puikus vardas thumbup.gif
ciuke
Labai negrazus.
Nieko sau
Keistas.
Labiau įmonės pavadinimui tiktų.
ciuke
P.S. Pabandziau prisiminti dabar sita varda, nu niekaip neatejo i galva, koks ten buvo vardas, kuri pries tris valandas perskaiciau......eisra.....pinasi raides ir tiek..... ax.gif
***Žaltvykslė
nemielai skamba schmoll.gif
SANTA
nu ir vardas blink.gif blink.gif
bimkutele
nea schmoll.gif
l'eau
painus kažkoks, nemielas schmoll.gif
Audra2
jei tik prasmę turi g.gif
alinata
man ir kažkaip neišbaigtas g.gif skamba keistai schmoll.gif
*Ramunyte*
man tai tik raidziu kratinys ir tiek, nepanasu i varda schmoll.gif
La pluie
QUOTE(*Ramunyte* @ 2009 01 18, 16:41)
man tai tik raidziu kratinys ir tiek, nepanasu i varda schmoll.gif
*

Jus skaitote mano mintis smile.gif
Betse
Retas vardas, gana sunkiai tariamas, bet neblogas 4u.gif
muminukas
mergos (čia su meile taip sakau), ar pirmą žinutę perskaitėt? g.gif Eisra. taigi autorė aiškiai sako - upėvardis smile.gif ir į KK/BS įtrauktas, ir vardadienis yra.
areida
man idomus,o jei truputuka sumodernint?Eisreja g.gif
ihana
aciu uz nuomones 4u.gif
muminukui dekui uz paaiskinima, taip toks vardas, tikrai yra, radau ji vardyne, jei gerai pamenu Kuzavinio smile.gif
mes gyvename uzsienyje, bet laaabai norim lietuvisko vardo bigsmile.gif ir neisgalvoto, o realiai egzistuojancio biggrin.gif
tik yra kelios salygos, kad vardas NETURETU lietuviski raidziu, butu trumpas, lengvai istariamas (kas mane neramina del Eisros ) ir nebutu labai atsibodes
tai va sios salygos stipriai riboja vardu pasirinkima, nes man graziausi vardai kurie baigiasi raide E (su taskiuku biggrin.gif )

nu gal kokiu kitu variantu turit dar 4u.gif uz pasiulymus taip pat busiu dekinga bigsmile.gif
*GAILĖ*
man tai nepatinka. ir tikrai sunkus ir ištart ir atsimint
Papildyta:
QUOTE(ihana @ 2009 01 18, 18:03)
nu gal kokiu kitu variantu turit dar 4u.gif uz pasiulymus taip pat busiu dekinga bigsmile.gif
*

Minija, Liepa, Nida, Banga
maybe24
Eisra,Eisrute ,Eisryte-skamba baisiai sakyciau ax.gif
laukianti_stebuklo:)
Keistas, man per daug grubiai skamba g.gif
megagaite
Na mano nuomone kazkoks raidziu kratinys... Na gal po poros dienu kartojimo ir priprasciau..o taip tai nelabai man unsure.gif
dija78
na nelabai koks schmoll.gif
gyvatėlė
Nei šis, nei tas schmoll.gif O kad lengvai tariamas, tai jau... liežuvį galima nusilaužt doh.gif
GudriLapė
keistokas g.gif
martam
Man daug gražiau skamba šie upių pavadinimai- Erla, Mera, Imsrė, Venta, Armena, Minija, Mituva, Svalia, aišku ne visos tinka vardui,bet man gražiau už Eisra.
Jazza
schmoll.gif man tai negražu
rena
man keistokas g.gif bet gal iprast reiktu g.gif
rassim
schmoll.gif
Fifux'e
idomus vardas bigsmile.gif thumbup.gif
Vytaucike
raidziu kratinys ir tiek doh.gif
muminukas
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 01 19, 18:55)
raidziu kratinys ir tiek  doh.gif
*

kaip suprasti - traidžių kratinys? g.gif tokiu atveju - visi žodžiai yra raidžių kratiniai tongue.gif
Dykuma5
nepatinka............ blink.gif
Zylute1
fui schmoll.gif jokiu budu neduociau tokio vardo savo dukrai ir sesei patarciau taip nedaryti doh.gif kas per nesamone blink.gif blink.gif blink.gif
HappyAngel
Būsiu baisiai nepopuliari, bet man laaabai gražus šis vardas ax.gif
Kreizy
Labai jau keistai skamba g.gif
ihana
QUOTE(martam @ 2009 01 19, 11:28)
Man daug gražiau skamba šie upių pavadinimai- Erla, Mera, Imsrė, Venta, Armena, Minija, Mituva, Svalia, aišku ne visos tinka vardui,bet man gražiau už  Eisra.
*

nu neee schmoll.gif man kazkaip be rysio, neisivaizduoju zmoniu su tokiais vardais nebent Venta ar Minija g.gif
bet vaiko tikrai taip nevadinciau schmoll.gif
bet aciu uz pasiulyma mirksiukas.gif
ciuke
QUOTE(ihana @ 2009 01 19, 22:09)
nu neee schmoll.gif man kazkaip be rysio, neisivaizduoju zmoniu su tokiais vardais nebent Venta ar Minija g.gif
bet vaiko tikrai taip nevadinciau schmoll.gif
bet aciu uz pasiulyma mirksiukas.gif
*

tai jei jum Venta ne, gal Vesta grazu ax.gif
ihana
QUOTE(ciuke @ 2009 01 19, 22:40)
tai jei jum Venta ne, gal Vesta grazu ax.gif
*

Aha, Vesta man grazu bigsmile.gif bet pusseseres dukryte tokiu vardu mirksiukas.gif
Raile
Baisu doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
*ninia*
yra daug grazesniu varduku 4u.gif

QUOTE(maybe24 @ 2009 01 18, 19:07)
Eisra,Eisrute ,Eisryte-skamba baisiai sakyciau  ax.gif
*

ypac paskutinis derynis doh.gif

Lars
Ne viskas kas ryte pakyla yra saulė........
Ve kiekvienas vietovardžio, upelio, ežerėlio, namelio, žolelės pavadinimas tinka vaikui..
ihana
QUOTE(Lars @ 2009 01 20, 13:37)
Ne viskas kas ryte pakyla yra saulė........
Ve kiekvienas vietovardžio, upelio, ežerėlio, namelio, žolelės pavadinimas tinka vaikui..
*

taigi cia yra VARDAS, JIS YRA VARDYNE IR TURI VARDADIENI!!!!!!, AS JO NESUGALVOJAU paemus, bet kokios upes ar dar ko doh.gif

klausiu jusu nuomones kaip jum, ar grazu?? o neklausiu ar tai yra vardas, ar ne ! pati zinau, kad yra smile.gif juk ne bet kokia upe ar dar ka paemiau ir pritaikiau vardui : doh.gif
Juk jau ne viena karta rasyta apie tai
Averita
Man tai negražu schmoll.gif
Vytaucike
QUOTE(muminukas @ 2009 01 19, 19:13)
kaip suprasti - traidžių kratinys?  g.gif tokiu atveju - visi žodžiai yra raidžių kratiniai  tongue.gif
*

zodziai turi prasme, savo skambesi, balses su priebalsem dera, taip ir su vardais, nuo to priklauso ar grazus vardas ar ne, bet cia tik mano nuomone cool.gif
LAUME 7
Labutis aš naujoke,va skaitau tai vien šunu vardai o daba krize reikia rinktis pinigingus vardus pv deimante,aukse,perla ir t.t mirksiukas.gif
ihana
QUOTE(LAUME 7 @ 2009 01 20, 20:27)
Labutis aš naujoke,va skaitau tai vien šunu vardai o daba krize reikia rinktis pinigingus vardus pv deimante,aukse,perla ir t.t mirksiukas.gif
*

idomus poziuris g.gif

nu sorry, bet jokiom Deimantem, auksem ar tuo labiau perlom tikrai nevadincau - man negrazu, kazkaip, manau, juokingai skambetu pagyvenusiam zmogui sie vardai schmoll.gif
žanin
Savo vaiko nevadinčiau tokiu vardu schmoll.gif Negražus.
kas?kur?kada?
Įdomus vardas, bet tokio vaikui neduočiau wink.gif
muminukas
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 01 20, 19:26)
zodziai turi prasme, savo skambesi, balses su priebalsem dera, taip ir su vardais, nuo to priklauso ar grazus vardas ar ne, bet cia tik mano nuomone  cool.gif
*

taigi Eisra - upėvardis, tai turi prasmę ar ne? g.gif kadangi upėvardis - upės vardas, vadinasi, pavadinimas turi prasmę, kaip ir žmogaus vardas, bet čia jau reikia į etimologus kreiptis. manau, Eisros vardas gali būti susijęs eitimi, ėjimu, bet čia subjektyvi nuomonė.
o raidžių grupė -sra yra labai normali, turime ir daugiau žodžių su tokiomis ir panašiomis grupėmis: gaisras, aistra. gali būti ir tokio tipo šaknis - srauni srovė.
žinoma, kitas dalykas - jeigu vardas negražus, ir tiek. kaip man Titas, Pijus, Nojus, Kajus - negražūs, ir tiek.
fainulkina
Aš tai jeigu tik turėčiau mergaitę, Kretinga arba Klaipėda pavadinčiau.. lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.