lietuviskas vardas, kiles is upevardzio
gal žmogus, nesugebantis ištarti, švepluoja?
Labai negrazus.
Keistas.
Labiau įmonės pavadinimui tiktų.
P.S. Pabandziau prisiminti dabar sita varda, nu niekaip neatejo i galva, koks ten buvo vardas, kuri pries tris valandas perskaiciau......eisra.....pinasi raides ir tiek.....
nemielai skamba
nu ir vardas
nea
painus kažkoks, nemielas
jei tik prasmę turi
man ir kažkaip neišbaigtas
man tai tik raidziu kratinys ir tiek, nepanasu i varda
Retas vardas, gana sunkiai tariamas, bet neblogas
mergos (čia su meile taip sakau), ar pirmą žinutę perskaitėt?
man idomus,o jei truputuka sumodernint?Eisreja
aciu uz nuomones
muminukui dekui uz paaiskinima, taip toks vardas, tikrai yra, radau ji vardyne, jei gerai pamenu Kuzavinio mes gyvename uzsienyje, bet laaabai norim lietuvisko vardo tik yra kelios salygos, kad vardas NETURETU lietuviski raidziu, butu trumpas, lengvai istariamas (kas mane neramina del Eisros ) ir nebutu labai atsibodes tai va sios salygos stipriai riboja vardu pasirinkima, nes man graziausi vardai kurie baigiasi raide E (su taskiuku nu gal kokiu kitu variantu turit dar
Eisra,Eisrute ,Eisryte-skamba baisiai sakyciau
Keistas, man per daug grubiai skamba
Na mano nuomone kazkoks raidziu kratinys... Na gal po poros dienu kartojimo ir priprasciau..o taip tai nelabai man
na nelabai koks
Nei šis, nei tas
keistokas
Man daug gražiau skamba šie upių pavadinimai- Erla, Mera, Imsrė, Venta, Armena, Minija, Mituva, Svalia, aišku ne visos tinka vardui,bet man gražiau už Eisra.
man keistokas
idomus vardas
raidziu kratinys ir tiek
nepatinka............
fui
Būsiu baisiai nepopuliari, bet man laaabai gražus šis vardas
Labai jau keistai skamba
QUOTE(martam @ 2009 01 19, 11:28) Man daug gražiau skamba šie upių pavadinimai- Erla, Mera, Imsrė, Venta, Armena, Minija, Mituva, Svalia, aišku ne visos tinka vardui,bet man gražiau už Eisra. nu neee bet vaiko tikrai taip nevadinciau bet aciu uz pasiulyma
Baisu
Ne viskas kas ryte pakyla yra saulė........
Ve kiekvienas vietovardžio, upelio, ežerėlio, namelio, žolelės pavadinimas tinka vaikui.. QUOTE(Lars @ 2009 01 20, 13:37) Ne viskas kas ryte pakyla yra saulė........ Ve kiekvienas vietovardžio, upelio, ežerėlio, namelio, žolelės pavadinimas tinka vaikui.. taigi cia yra VARDAS, JIS YRA VARDYNE IR TURI VARDADIENI!!!!!!, AS JO NESUGALVOJAU paemus, bet kokios upes ar dar ko klausiu jusu nuomones kaip jum, ar grazu?? o neklausiu ar tai yra vardas, ar ne ! pati zinau, kad yra Juk jau ne viena karta rasyta apie tai
Man tai negražu
Labutis aš naujoke,va skaitau tai vien šunu vardai o daba krize reikia rinktis pinigingus vardus pv deimante,aukse,perla ir t.t
QUOTE(LAUME 7 @ 2009 01 20, 20:27) Labutis aš naujoke,va skaitau tai vien šunu vardai o daba krize reikia rinktis pinigingus vardus pv deimante,aukse,perla ir t.t idomus poziuris nu sorry, bet jokiom Deimantem, auksem ar tuo labiau perlom tikrai nevadincau - man negrazu, kazkaip, manau, juokingai skambetu pagyvenusiam zmogui sie vardai
Savo vaiko nevadinčiau tokiu vardu
Įdomus vardas, bet tokio vaikui neduočiau
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 01 20, 19:26) zodziai turi prasme, savo skambesi, balses su priebalsem dera, taip ir su vardais, nuo to priklauso ar grazus vardas ar ne, bet cia tik mano nuomone taigi Eisra - upėvardis, tai turi prasmę ar ne? o raidžių grupė -sra yra labai normali, turime ir daugiau žodžių su tokiomis ir panašiomis grupėmis: gaisras, aistra. gali būti ir tokio tipo šaknis - srauni srovė. žinoma, kitas dalykas - jeigu vardas negražus, ir tiek. kaip man Titas, Pijus, Nojus, Kajus - negražūs, ir tiek.
Aš tai jeigu tik turėčiau mergaitę, Kretinga arba Klaipėda pavadinčiau..
|