Labutis visoms, as cia naujoke ir viskas man idomu, bet turiu aktualu klausimeli. Keliames i uzmiesti ir artimiausia mokykla Raudondvario gimnazija. gal ka nors girdejote apie ja. Truputi baugu vaikus leisti i nezinoma aplinka, o jei dar mokykla nekokia.buciau labai dekinga uz visas nuomones
Tarškutė
2005 07 27, 07:09
QUOTE(bazyte @ 2005 07 26, 17:17) Labutis visoms, as cia naujoke ir viskas man idomu, bet turiu aktualu klausimeli. Keliames i uzmiesti ir artimiausia mokykla Raudondvario gimnazija. gal ka nors girdejote apie ja. Truputi baugu vaikus leisti i nezinoma aplinka, o jei dar mokykla nekokia.buciau labai dekinga uz visas nuomones  Kiek teko girdėti, tai visai nebloga mokykla
pijuska
2006 08 19, 20:09
QUOTE(Crazy @ 2005 07 27, 09:09) Kiek teko girdėti, tai visai nebloga mokykla Gal turite kokių žinių apie Raudondvario gimnaziją ir pradinę mokyklą (jeigu tokia yra ). Mes keliamės gyventi į ž.kaniūkus ir ieškom pradinės mokyklos.
kavenska
2006 08 29, 10:44
QUOTE(pijuska @ 2006 08 19, 21:09) Gal turite kokių žinių apie Raudondvario gimnaziją ir pradinę mokyklą (jeigu tokia yra ). Mes keliamės gyventi į ž.kaniūkus ir ieškom pradinės mokyklos. As irgi girdejau labai gerus atsiliepimus apie Raudondvario gimnazija, turiu minciu vaikus po pradines leisti ten, nors gyvenam Romainiuose.
pijuska
2007 01 05, 16:30
Gal kas turite kokos info apie pradinę mokyklėlę Raudondvaryje
simoneta
2007 02 04, 00:21
QUOTE(pijuska @ 2007 01 05, 19:00) Gal kas turite kokos info apie pradinę mokyklėlę Raudondvaryje as leidziu saviske i paruosiamaja Raudobdvaris tai esu labai patenkinta, ten pat leisiu ir i pradine. Visai nebloga mokykla
gili_upė
2007 04 06, 08:48
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 02 04, 00:21) as leidziu saviske i paruosiamaja Raudobdvaris tai esu labai patenkinta, ten pat leisiu ir i pradine. Visai nebloga mokykla bent seniau tai raudondvario gimnazija garsejo stipriu kalbu paruosimu.
vetra72
2007 11 07, 19:18
tikrai gera mokykla, geri mokytojai, geras vaiku paruosimas
naujakure
2007 11 22, 13:30
Ir as pasisakysiu, pries pora metu atsikraustem gyventi i raudondvari, tai labai blaskiausi ar palikti dukra mieste , ar perkelti arciau namu.... Pasirinkom raudondvario gimnazija ir neatsidziaugiu. viskas ten pas juos gerai, tikrai tvarkinga, motyvuota mokykla.ir mergaite mano labai greitai pritapo... tikrai leiskit
Spragtukas
2011 05 13, 22:29
Sveikos,mamos. Radau man aktualia tema,deja,pasisakymu seniai nebegirdet joje. Gal galetu kuri nors pakomentuoti apie moksla Raudondvario gimnazijoje? Ar verta leisti vaika nuo 5 klases? Gyvename Kauno pakrasty,si gimnazija mums tiktu, turint omeny vieta. O koks ten paruosimo lygis, kaip aplinka? ar draugiska atmosfera mokykloje/klaseje? Buciau dekinga uz nuomone.
Vitolda
2011 06 04, 20:06
Mus irgi Raudondvaris domina. Na tiesa pasakius iki gimnazijos mums dar toli, bet jau apie paruošiamąją gr, ir pradinę mokykla pradėjome galvoti. Akys kryspta į Raudondvarį - nors mes esam iš Kulautuvos. Bet vat atsiliepimų nelabai randu
smilgutexxx
2011 08 09, 08:55
QUOTE(Spragtukas @ 2011 05 13, 22:29) Sveikos,mamos. Radau man aktualia tema,deja,pasisakymu seniai nebegirdet joje. Gal galetu kuri nors pakomentuoti apie moksla Raudondvario gimnazijoje? Ar verta leisti vaika nuo 5 klases? Gyvename Kauno pakrasty,si gimnazija mums tiktu, turint omeny vieta. O koks ten paruosimo lygis, kaip aplinka? ar draugiska atmosfera mokykloje/klaseje? Buciau dekinga uz nuomone. Mokykla tikrai gera, kai maniskis uzaugs irgi noreciau, kad ten mokytusi, nes labai miela aplinka, klimatas, mokytojai draugiski vaikams, bet ir stipriai paruosia. Apskritai, rajonu mokyklose daug maziau smurto ir patyciu, nei mieste
|
|