Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Raudondvario gimnazija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
bazyte
Labutis visoms,

as cia naujoke ir viskas man idomu, bet turiu aktualu klausimeli. Keliames i uzmiesti ir artimiausia mokykla Raudondvario gimnazija. gal ka nors girdejote apie ja. Truputi baugu vaikus leisti i nezinoma aplinka, o jei dar mokykla nekokia.buciau labai dekinga uz visas nuomones smile.gif
Tarškutė
QUOTE(bazyte @ 2005 07 26, 17:17)
Labutis visoms,

as cia naujoke ir viskas man idomu, bet turiu aktualu klausimeli. Keliames i uzmiesti ir artimiausia mokykla Raudondvario gimnazija. gal ka nors girdejote apie ja. Truputi baugu vaikus leisti i nezinoma aplinka, o jei dar mokykla nekokia.buciau labai dekinga uz visas nuomones  smile.gif
*

Kiek teko girdėti, tai visai nebloga mokykla drinks_cheers.gif
pijuska
QUOTE(Crazy @ 2005 07 27, 09:09)
Kiek teko girdėti, tai visai nebloga mokykla drinks_cheers.gif
*

Gal turite kokių žinių apie Raudondvario gimnaziją ir pradinę mokyklą (jeigu tokia yra ). Mes keliamės gyventi į ž.kaniūkus ir ieškom pradinės mokyklos.
kavenska
QUOTE(pijuska @ 2006 08 19, 21:09)
Gal turite kokių žinių apie Raudondvario gimnaziją ir pradinę mokyklą (jeigu tokia yra ). Mes keliamės gyventi į ž.kaniūkus ir ieškom pradinės mokyklos.
*

As irgi girdejau labai gerus atsiliepimus apie Raudondvario gimnazija, turiu minciu vaikus po pradines leisti ten, nors gyvenam Romainiuose.
pijuska
Gal kas turite kokos info apie pradinę mokyklėlę Raudondvaryje
simoneta
QUOTE(pijuska @ 2007 01 05, 19:00)
Gal kas turite kokos info apie pradinę mokyklėlę Raudondvaryje
*

as leidziu saviske i paruosiamaja Raudobdvaris tai esu labai patenkinta, ten pat leisiu ir i pradine. Visai nebloga mokykla
gili_upė
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 02 04, 00:21)
as leidziu saviske i paruosiamaja Raudobdvaris tai esu labai patenkinta, ten pat leisiu ir i pradine. Visai nebloga mokykla
*

bent seniau tai raudondvario gimnazija garsejo stipriu kalbu paruosimu.
vetra72
tikrai gera mokykla, geri mokytojai, geras vaiku paruosimas thumbup.gif
naujakure
Ir as pasisakysiu,
pries pora metu atsikraustem gyventi i raudondvari, tai labai blaskiausi ar palikti dukra mieste , ar perkelti arciau namu.... Pasirinkom raudondvario gimnazija ir neatsidziaugiu. viskas ten pas juos gerai, tikrai tvarkinga, motyvuota mokykla.ir mergaite mano labai greitai pritapo...
tikrai leiskit 4u.gif
Spragtukas
Sveikos,mamos. Radau man aktualia tema,deja,pasisakymu seniai nebegirdet joje. Gal galetu kuri nors pakomentuoti apie moksla Raudondvario gimnazijoje? Ar verta leisti vaika nuo 5 klases? Gyvename Kauno pakrasty,si gimnazija mums tiktu, turint omeny vieta. O koks ten paruosimo lygis, kaip aplinka? ar draugiska atmosfera mokykloje/klaseje?
Buciau dekinga uz nuomone.
Vitolda
Mus irgi Raudondvaris domina. Na tiesa pasakius iki gimnazijos mums dar toli, bet jau apie paruošiamąją gr, ir pradinę mokykla pradėjome galvoti. Akys kryspta į Raudondvarį - nors mes esam iš Kulautuvos. Bet vat atsiliepimų nelabai randu g.gif
smilgutexxx
QUOTE(Spragtukas @ 2011 05 13, 22:29)
Sveikos,mamos. Radau man aktualia tema,deja,pasisakymu seniai nebegirdet joje. Gal galetu kuri nors pakomentuoti apie moksla Raudondvario gimnazijoje? Ar verta leisti vaika nuo 5 klases? Gyvename Kauno pakrasty,si gimnazija mums tiktu, turint omeny vieta. O koks ten paruosimo lygis, kaip aplinka? ar draugiska atmosfera mokykloje/klaseje?
Buciau dekinga uz nuomone.
*

Mokykla tikrai gera, kai maniskis uzaugs irgi noreciau, kad ten mokytusi, nes labai miela aplinka, klimatas, mokytojai draugiski vaikams, bet ir stipriai paruosia. Apskritai, rajonu mokyklose daug maziau smurto ir patyciu, nei mieste
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.