Sveikuciai,
gal kas lankote Vetrunge? Idomu butu suzinoti jusu nuomone apie sia istaiga ir nuo kokio amziaus priima.
Sveikuciai,
gal kas lankote Vetrunge? Idomu butu suzinoti jusu nuomone apie sia istaiga ir nuo kokio amziaus priima.
labukas,
maniskis ten lanke, bet gana greit pareiske, kad nebenori ir neis daugiau tikras internacionalinis darzelis, tiesa pasakius su aukletojomis irgi nelabai pasiseke. Nors ir vyresnio amziaus moteriskes, nors ir stengiasi liet.kalbet, bet su vaikais nelabai susitvarko (tiesa grupese vaiku paprastai daug nebudavo, tai sirkdavo, tai neatvesdavo..).Vaikas sirgo per metus gal kokius 7-8 kartus ir tikrai netrumpai. Teko matyti,kaip jos "mielai priziuri" vaikus: saltu oru neaprengtus i lauka veda, grupeje leidzia pusnuogiams salta diena lakstyti. Zodziu, susidare ispudis, kad tikrai nepedagoginio issilavinimo moteriskes, jei nesugeba "susitarti" su vaikais, sudomingi kazkuo galiausiai, kad vaikas su noru eitu i darza... Pliusas, kad yra didele vaiku zaidimo aikstele lauke, tiesa, nezinau, ka ten vaikai gali veikti, tik smelio dezes ir pavesines... darzelyje yra keli bureliai. Sekmes
Mes nuo rugpjūčio 1 lankome darželio Vėtrungė "Paukštelių" grupę. Tai tfu tfu tfu lyg ir po truputį adaptuojamės.
Vaikų kol kas apie 5, bet sąrašuose nuo rugsėjo 1d. yra 10. Direktorė sakė, kad grupė didesnė nebus, kas yra gerai. Ir išvis direktorė to darželio man labai patiko. Ne lietuvė, bet kaip mane palaikė, kai matė, jog pirmąją savaitę labai jau neramu man palikti savo klecką. Šiuo metu darželis stengiasi gauti ES paramą, kad būtų sudėti plastikiniai langai. Darželio teritorijoje tikrai tik smėlio dėžės ir palapinės, bet kai mano dar lopšelinukas, tai dėl to tik ramiau - niekur neužlips ir nenukris. (jau moka kopėčiomis lipti į viršų - o atgal niekaip Dėl vaiko priežiūros kol kas negaliu skųstis. Tiesa jau kartą sirgom ūmine angina. Bet nežinia, gal ir su mumis kur peršalo Na nežinau, ką daugiau rašyti. Gal po kokio mėnesio nuomonė ir pasikeis, bet juk visko bus. Tuom tas gyvenimas ir įdomus. P.S. Tiesa, į darželį priima nuo metukų. Mūsų grupėje yra pora tokių mažylių. Na, jiems truputį sunkiau miego atžvilgiu (juk kai kuriems dar reikia miegoti porą katrų per dieną) ir dėl valgio (auklėtojos pavalgydina - bet maniškiui net ir dabar sunku įsiūlyti kietesnį kotletą - o darželyje gavo net cepeliną
Aciu uz issakytas nuomones. Jooo, atrodo, nera pacios geriausios. Na, gal pasikeite nors kiek?
Labas,
mes irgi norim eit į šį darželį, todėl būtų įdomu išgirst daugiau nuomonių
Mano sunelis ir lanko,jei taip galima pasakyti,si darzele.Buvau geresnes nuomones ,kol nepradejo lankyti.Direktore is tiesu kaip zmogus puiki,aukletojos,pasitaike
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 05 18, 20:55) Mano sunelis ir lanko,jei taip galima pasakyti,si darzele.Buvau geresnes nuomones ,kol nepradejo lankyti.Direktore is tiesu kaip zmogus puiki,aukletojos,pasitaike O mes užsirašėm į šį daržėlį nuo Naujų metų, man irgi pasirodė direktorė labai faina, bet jei sergantiems leidžia eit tai ne kas O tai į kokį darželį žadat vest QUOTE(eglytek @ 2006 05 19, 11:13) O mes užsirašėm į šį daržėlį nuo Naujų metų, man irgi pasirodė direktorė labai faina, bet jei sergantiems leidžia eit tai ne kas O tai į kokį darželį žadat vest na po kol kas dar pasilikome,tik perkeliau savaji i kita grupe<paukstelius> cia vieno vaikucio mama ir rase kat ta grupe lanko,tad noreciau visai su ja pabendrauti Dar nieko konkretau nenusprendziau,bus matyt rudeniop,kadangi i darzeli priimti yra taikoma pirmenybe tam darzeliui priklausanciam raj ir gatvem,o tik jei lieka laisvu vietu,tai priima ir kitus vaikus QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 05 25, 13:03) na po kol kas dar pasilikome,tik perkeliau savaji i kita grupe<paukstelius> cia vieno vaikucio mama ir rase kat ta grupe lanko,tad noreciau visai su ja pabendrauti Dar nieko konkretau nenusprendziau,bus matyt rudeniop,kadangi i darzeli priimti yra taikoma pirmenybe tam darzeliui priklausanciam raj ir gatvem,o tik jei lieka laisvu vietu,tai priima ir kitus vaikus Tai va ir as galvojau, kad i kita bus sunkiau pakliuti QUOTE(eglytek @ 2006 05 25, 20:29) Tai va ir as galvojau, kad i kita bus sunkiau pakliuti Na as ir manau kad ne pats geriauses laikas pradeti eiti,geriau pradet rudeni,na bet aisku,kiekvienas renkasi . O i kokia grupe jus zadejo "patalpinti"
Tai zinau, kad negerai, bet rudeni nenoriu dasr leist, dar mazas bus, o paskui matysim kaip bus
QUOTE(eglytek @ 2006 05 26, 12:50) Tai zinau, kad negerai, bet rudeni nenoriu dasr leist, dar mazas bus, o paskui matysim kaip bus Tai jau taip dar daug laiko yra iki ziemuzes,tad sekmes jums apsisprendziant,na o as parasysiu kaip mums seksis kitoje grupeje
Na mes sitam darzeliui priklausom tai ten ir nuejom, o del kitu as ir nelabai ka zinau, tai kol jokio skirtumo
Smagu
Kalbejau su viena mama , kaimyne , jos berniukas lanko ir PAUKSTELIU grupe, tai sake, kad labai patenkinta tiek ji , tiek vaikas Aukletojos tikiuosi ir mums patiks, na tiksliau vaikas nores eiti Na svarbiausiai , kad nepultu ligos QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 06 08, 21:37) Smagu Kalbejau su viena mama , kaimyne , jos berniukas lanko ir PAUKSTELIU grupe, tai sake, kad labai patenkinta tiek ji , tiek vaikas Aukletojos tikiuosi ir mums patiks, na tiksliau vaikas nores eiti Na svarbiausiai , kad nepultu ligos Jo manau svarbiausia, kad vaikui patiktu ir ligos nepultu, to ir linkiu
Labuk mamytės,
Aš irgi gal norečiau kad mano vaikas lankytu si darželi, girdejau gana ne blogu atsiliepimu. labai jūsų prašau papasakokite ko smulkiau apie ši darželi , kas jau lankote mes tai jau "ale"pora mėnesių lankome darželį Naujininkose "daigelis". tai savaitė lankome , 2 sergame, o tai dar nie pati didžiausia beda, mes dar ir einame ten su tokiomis isterijomis, tai vis noriu pakeisti, tikiosi kad čia tiktai tam darželiui tokia antipatija
Sveika,
galiu papasakot tiek, kad ir maniskis siame darzelyje taip lanko, 3 dienas eina 2 3 sav serga. Dabar vasara darzeli remontuos,keis langus. Siap man tas darzelis patinka ir vaikas jau po 3 dienu man ate pasake,be asaru pasiliko. Tik viena beda kad serga Siuo metu,vasara mes neinam direktore pasiule palaikyti namie,jei turiu galimybe, nes aukletojos keiciasi kas 2 sav,grupes sujungtos,tad pabus namie. Jau senokai nejo,balandi isejo po ziemos ir vel baisiai sirgo puliuojancia angina, Papildyta: adrimarina tavo panelyte jau 3 metukai bus ,tai turbut pakliusit jau ne i lopseline grupe,o darzeline grupele.jei pateksit pas aukletoja Regina tai va Mes pas ja lankeme kai tik atejome,bet paskui ja perkele i darzeline grupe su didesniais musu grupes vaikuciais,kadangi maniskis dar tik 2 tuo metu buvo,tai ir liko lopselyje
Džiugu, kai yra kur pasiskaitinėti mamyčių nuomonių apie darželius, bet oi kaip sunku apsispręsti į kurį leisti savo atžalėles.
Su darželio valdžia bendravau dar tik telefonu, tai labai maloniai viską paaiškino. Patiko, kad šiame daržely yra daug būrelių - dailės, muzikos, šokių (T.Petreikio studijos), yra logopedė. Bet mane tai labai neigiamai paveikė ta skurdi darželio aplinka. Norėčiau užduoti keletą klausimėlių šį darželį lankantiems, būsiu labai dėkinga atsakiusiems: 1. Ar jūsų vaikučiai noriai eina į darželį, ar myli auklėtojas? 2. Kiek daugmaž būna grupę lankančių vaikų? 3. Ar jums tinka darželio maistas, ar grupėse būna parašytas dienos meniu? 4. Kiek mokate kas mėnesį už darželį ir kokios būna papildomos rinkliavos? 5. Kaip jums atrodo jūsų vaikučių lavinamas - ar daug jų darbelių matote, ar daug dainelių, eilėraštukų išmoksta? Pasirodymai būna tik per Kalėdas ar ir dažniau? Gal kas ir kokį būrelį lankote ir galėtumėte papasakoti apie jį? 6. Ar atvažiuoja į darželį kokie koncertukai, spektakliukai ir kaip dažnai? 7. Ar žiemą grupėse nešalta? 8. Ar miegamieji kambariai atskiri tik lopšelių grupėse? Lauksiu atsakymų ir naujų pasisakymų. Ačiū
Jau pasikartosiu , buvau rasiusi, pradejau vezioti vaikuti 1.7 metuku, pradzia buvo sunki, bet kai priprato , tai nenoredavo eiti namo. Nors labai mazai esam lanke (, labai sirgo vaikas pradejes lankyti darzeli )Nuo rugsejo 1 vel pradesim lankyti darzeli lopselio grupe
Na manau kad ir kitam korpuse pakeis langus, nes darzelis gavo parama renovacijai, tad ir ten langai bus pakeisti . 1.kai vaikutis adaptavosi tai , tai be problemu pasilikdavo 2.lopselio grupeje sarasuose budavo 15, bet lankydavo iki 10 3.Taip , dienos meniu visada budavo, ir maistas skanus, pati ragavau, kai tik pradejo lankyti aukletojos leido paciai ateiti ir pamaitinti pietus 4.Ivairioms sventems rengiama programele, yra muzikos pamokeles, bet ka labai gali dar ispesti is tokio pyplio, kuris dar kalbeti nelabai moka 5.Taip spektakliukai zinau atvaziuodavo, bet maniskis nebudavo tuo metu darzelyje, tad apie tai ne labai ka galiu ir pasakyti Na nera nera labai salta bet ir ne karsta, na manau, kai bus langai tai bus Kiek girdejau is direktores, tai kad tik lopselio grupeje atskiras miegamasis nuo grupes, na ir drauges berniukas lanko nuo 3-5metu grupe, tai pas juos grupeje lovos atskiro miegamojo nera Tad dziaugiuosi , kad dar maniskis lopselio grupeje ir miegamasis atskiras, kaip tik nuo rugsejo men perkels mus i 1 korpusa kur pakeisti langai, tad laukiu kada gi vel galesim pradet lankyti darzeli ir labai meldziausi ir tikiuosi, kad nesikartos ta pati situaciaja kaip pernai, na turiu omeny ligas Sekmes jums pradedant lankyti darzeli, na man jis fainas, as pati ji lankiai
Sveiki,
Mano dukra šiemet jau keliaus į pirmą klasę. Keturis metus ji lankė būtent Vėtrungės lopšelį-darželį ir aš apie jį esu labai geros nuomonės. Buvo labai gaila, kad šiame darželyje prieš keletą metų nebeliko pradinių klasių. Būčiau mielai leidusi. Pirmiausiai direktorė yra labai rūpestingas ir šiltas žmogus, visada pasiruošusi padėti, patarti, palaikyti. Auklėtojos pasitaikė labai puikios, užimančios, sudominančios vaikus. Kasdien atėjus pasiimti vaiką galima pamatyti tos dienos veiklos rezultatus, rūbinėlėje iškabintus darbelius. Rytas prasideda Ryto ratu - pokalbiu susėdus ratelyje. Auklėtojos siekia, kad galėtų pasisakyti kiekvienas norintis. Kiekviena savaitė turi savo temą, kuriai būna skiriama daugiausiai dėmesio. Iki šiemet vaikai turėjo nuostabią muzikos mokytoją, kuri išėjo dekretinių atostogų. Su naująja kol kas susidurti neteko. Darželyje du kartus per savaitę vyksta T. Petreikio šokio studijos (Murkio klubas) ir keramikos būrelio užsiėmimai. Jie yra mokami. Labai dažnai atvažiuoja spektakliukai. Auklėtojos organizuoja ekskursijas į muziejus, botanikos sodą. Darželis dalyvauja miesto ir seniūnijos organizuojamose šventėse. Darželis dirba pagal vyriausybės patvirtintą Vėrinėlio programą. Švenčia visas metines šventes, kviekvienai organizuoja programėlę, į kurias kviečia ir tėvelius. Vyresnių grupių vaikučiams kartą per savaitę organizuojama Zipio valandėlė, kurią veda specialius kursus baigusi auklėtoja. Tai tarsi psichologija mažiesiems. Jos metu vaikams yra padedama suprasti ir išreikšti savo jausmus. Mokoma bendrauti, kalbėti ne tik pačiam, bet ir išgirsti kitą. Dabar apie tą materialiąją pusę. Darželio aplinka tikrai skurdi (darželio vidus gana jaukus), greičiausiai todėl, kad darželyje nėra jokių papildomų rinkliavų, o gaunamų iš savivaldybės pinigų neužtenka. Mes už darželį per mėnesį mokėdavom apie 100 lt., neskaitant papildomų būrelių ir bilietų spektakliukams. Už nelankytas dienas, jeigu bent vienas iš tėvų dirba pamainomis mokėti nereikia. Rinkliavas gali inicijuoti tik patys tėvai. Mes jas organizuodavom vieną kartą per metus prieš Kalėdas. Priešmokyklinėje grupėje kai reikėjo daugiau kanceliarinių prekių buvo sutarta duoti kiek kas gali ir kada gali arba viskuo savo vaiką aprūpinti patiems. Tiesa, kartais paprašydavo atnešti tualetinio popieriaus ar skalbimo miltelių. Siaubas, kiek prirašiau
Joo. Kuo toliau, tuo labiau man šis darželis patinka.
Buvau jau į jį užsirašyti, bet dar vis neapsisprendžiu tarp dviejų darželių. Sužinojau, kad šiame darželyje dar yra ir šeimyninė grupė (3-6metų sesučių ir broliukų grupė) O langai jau netrukus bus keičiami ir kitam korpuse.
Na kaip mane nuramino Ausmos zodziai, dabar jau ramiau vesiu, tikiuosi, kad ir mums papuls geros auklytes, nes mano mazuliukas nuo rugsejo jau kulniuos
sveika Bretane, na nesulauke ziemos eisit? tada resai kad ziema planuoji leisti
Na va maniskis ir keliauja jau ryt vel i savo darbeli Kiek zinau aukletojos puikios sioje grupeje, pazystamos vaikas vaiksto i sita grupe, tad sake jis labai myli aukletojas,tikiuosi ir maniskis su jomis susidraugaus Laukiau tos dienos kada vel eis i darzeli, taciau ir vel sirdele drebes ir suksis mintys kaip jis ten ai esu tokia kaip ir visoa MES mamytes,einancios is proto del savo padukeliu QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 08 27, 16:55) sveika Bretane, na nesulauke ziemos eisit? tada resai kad ziema planuoji leisti Na va maniskis ir keliauja jau ryt vel i savo darbeli Kiek zinau aukletojos puikios sioje grupeje, pazystamos vaikas vaiksto i sita grupe, tad sake jis labai myli aukletojas,tikiuosi ir maniskis su jomis susidraugaus Laukiau tos dienos kada vel eis i darzeli, taciau ir vel sirdele drebes ir suksis mintys kaip jis ten ai esu tokia kaip ir visoa MES mamytes,einancios is proto del savo padukeliu aha, nesulauke vesim, sakau dabar gal geriau, del ligu ir t.t. fainai jum, jei zinai kad gera aukletoja, mes tai lyg pauksteliu grupej busim, bet dar nesusipazinom su aukletoja QUOTE(Bretane @ 2006 08 27, 12:15) Na kaip mane nuramino Ausmos zodziai, dabar jau ramiau vesiu, tikiuosi, kad ir mums papuls geros auklytes, nes mano mazuliukas nuo rugsejo jau kulniuos Kaip minėjau, dukra šiemet baigia darželį. Jos grupės auklėtojos lieka kaip ir laisvos. Pirmoji auklėtoja Aida, kuri yra ir parengiamosios grupės mokytoja tikriausiai ims kitą parengiamąją grupę. Tuo tarpu auklėtoja Andželika, jeigu neprisijungs prie kitos grupės, turėtų imti mažiausius. Jeigu pateksite pas ją, manau nesigailėsite.
Miniskis eina dabar i pauksteliu grupe, bet nuo rugsejo juos perkelia i kita korpusa, tad nezinau kaip ju grupe vadinsis,
Na pirma dienele daug vaikuciui asaru kainavo tikiuosi artimiausiom dienom bus geriau QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 08 28, 15:06) Miniskis eina dabar i pauksteliu grupe, bet nuo rugsejo juos perkelia i kita korpusa, tad nezinau kaip ju grupe vadinsis, Na pirma dienele daug vaikuciui asaru kainavo tikiuosi artimiausiom dienom bus geriau Maniškė pirmomis dienomis darželyje elgėsi visiškai priešingai. Ten ji rado daug vaikų, su kuriais galėjo bendrauti, daug naujų, nematytų žaisliukų, o ir pati grupės aplinka buvo labai vaikiška. Tai jai padarė didžiulį įspūdį, todėl pirmas kelias dienas net nepastebėdavo kad manęs nėra. Priešingai, reikėdavo gerokai pasistengti norint ją išvesti iš darželio. Tačiau po kelių dienų viską apžiūrėjusi ir išbandžiusi pastebėjo, kad nėra mamos. Tuomet kokią savaitę buvo tikrai sunku. Ir ašaros, ir atplėšimas nuo savęs man gerai žinoma. Manau tai išgyvena visi vaikučiai ir jų mamos pradėję lankyti darželį. Juk tai pirmas didesnis jų išsiskyrimas. Galvojau neištversiu. Tačiau labai padėjo auklėtojos, nuramino, galėdavau skambinti joms kas valandą ir teirautis, kaip sekasi dukrytei. Po savaitės viskas susitvarkė. Dukra susitaikė su tuo, kad mama negali visada būti šalia, apsiprato su aplinka ir į darželį eidavo labai noriai. Kartais net savaitgaliai prailgdavo belaukiant kol susitiks su vaikais, nes mūsų gatvėje panašaus amžiaus vaikų nebuvo.
Taip aukletojos is ties geranoriskos, visada nuramins, ir as skambineju teirautis kaip jis ten
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 08 29, 15:16) Taip aukletojos is ties geranoriskos, visada nuramins, ir as skambineju teirautis kaip jis ten Apsipras ir tikrai noriai lankys. Svarbiausiai, kad nesirgtų. Sėkmės jums. O maniškė rugsėjo pirmąją po šventės mokykloje aplankė darželį kaip išdidi pirmokė. Dar kartą įsitikinau, kad jai mielas buvo tas darželis, jos auklėtojos. Su kokiu didžiuliu noru ji ten veržėsi, su kokiu džaugsmu buvo sutikta QUOTE(Ausma @ 2006 09 04, 10:55) Apsipras ir tikrai noriai lankys. Svarbiausiai, kad nesirgtų. Sėkmės jums. O maniškė rugsėjo pirmąją po šventės mokykloje aplankė darželį kaip išdidi pirmokė. Dar kartą įsitikinau, kad jai mielas buvo tas darželis, jos auklėtojos. Su kokiu didžiuliu noru ji ten veržėsi, su kokiu džaugsmu buvo sutikta Sveikinam mokinukus su rugsejo pirmaja
Na va lankom pauksteliu grupe, na jei galima pavadint tai lankymu
labai nepatinka, kad tevai taip neatsakingai ziuri ir veda vaikus siaubingai kosincius ir su " sloga" iki keliu, man pikta, kad del kaz kieno sergancio vaiko ir kiti turi sirgti liudna
Sveikutes,
na mes irgi jau lankom darzeli, tik pamirsau kaip musu grupe vadinasi, bet ji ten kur anksciau buvo pauksteliu grupe.Vaikuciu visai nedaug kolkas, daugiausiai buvo 4, bet mano mazylis eina tik iki 12 val. o kai reik palikt tai su didziausiom asarom, nors pirmomis dienomis buvo viskas gerai, matyt suprato, kaip Ausma rase, kad mamos nebus...Na bet kai ateinu paimt tai zaidzia ramiai vaikas.Musu aukletoja Tatjana. O del ligu ir as bijau, siandien stai nejom nes temperatura uzkilo, bet jauciu as pati vakar ji persaldziau, palikai palakstyt basa namie QUOTE(Bretane @ 2006 09 19, 10:21) Pas mus į lopšelinę grupę kartais irgi atvesdavo sloguojančius vaikus. Gerai, kad mano panelė buvo atspari toms "zarazoms".Tačiau vyresnėse grupėse buvo aiškiai pasakyta, kad sergančių iš ryto paprasčiausiai nepriims į grupę. Tai niekas ir nevesdavo. Maniau, kad tai buvo sutvarkyta viso darželio mąstu, o gal tai priklauso tik nuo auklėtojų
As jau labai pradedu svarstyti del sio darzelio, matau, kad tvarka del vaiku vedamu pusiau serganciu nekokia, atsiprasant vaikai snarglius tampo valgo, zali bega, kosti siaubingai, na kosmaras koz koks, tad visa grupe tokia, tai maniskis 2 dienas nuejo ir sinusitas, laringitas
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 09 22, 08:00) As jau labai pradedu svarstyti del sio darzelio, matau, kad tvarka del vaiku vedamu pusiau serganciu nekokia, atsiprasant vaikai snarglius tampo valgo, zali bega, kosti siaubingai, na kosmaras koz koks, tad visa grupe tokia, tai maniskis 2 dienas nuejo ir sinusitas, laringitas Nu sakes, as kai klausiau direktores vesdama Ugniu, tai sake kad pas juos lankomumas 100%, tipo nieks neserga, tai kazkaip keista tai girdet, nes galvojau, kad nepriima serganciu, gal cia dar su aukletojom reik sneket, nes juk jos priima tokius vaikus O tavo maziuliui sveikatytes
ACIU, ten pacios aukletojos pirma 1 sako, paskui jau kitaip sneka, ai na zodziu, pradejau labai nusivilti darzeliu
Papildyta: Tiesa, kaip supratai i meskiuku grupe Ugniu vedi, liuks seimininkele ir ta aukletoja, kiek lankem man jos labai patiko,Na jau maniski Kristupa puikiai prisimena sirgaliuka
Sveikos mamytės.Užrašiau ir aš savo dukrytę į Vėtrungės darželį.Pasirodo dar šiais laikais eilės,mums liepė palaukti 2-3mėn.Gaila,direktorė atostogauja,gal būtume kitaip sutarę.Labai norėjom patekti į Paukštelių grupę,bet deja...Teko pasirinkti Meškiukus.Mamytės,gal kas lankot šią grupę,parašykit kaip ten sekasi,kaip auklėtojos,kaip kas...Man ši grupė pasirodė niūri,tik 3 vaikai,o sakė,kad 16...Nežinau,sako,kad visos grupės perpildytos,bet,kai ten iš tikro???Gal reikia "ko" nunešt?Išanksto dėkoju už atsakymus.javascript:emoticon(':hm')
smilie [COLOR=purple] QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2006 10 19, 03:05) Sveikos mamytės.Užrašiau ir aš savo dukrytę į Vėtrungės darželį.Pasirodo dar šiais laikais eilės,mums liepė palaukti 2-3mėn.Gaila,direktorė atostogauja,gal būtume kitaip sutarę.Labai norėjom patekti į Paukštelių grupę,bet deja...Teko pasirinkti Meškiukus.Mamytės,gal kas lankot šią grupę,parašykit kaip ten sekasi,kaip auklėtojos,kaip kas...Man ši grupė pasirodė niūri,tik 3 vaikai,o sakė,kad 16...Nežinau,sako,kad visos grupės perpildytos,bet,kai ten iš tikro???Gal reikia "ko" nunešt?Išanksto dėkoju už atsakymus.javascript:emoticon(':hm') smilie [COLOR=purple] Jeigu jūs tikrai Meškiukų grupėje, toje prie direktorės kabineto, jūsų auklėtoja turėtų būti Andželika Duk. Prieš imdama lopšelinukus, ji tris metus buvo mano dukters auklėtoja (bent rugsėjo pradžioje ji dirbo toje grupėje). Išliko tikrai labai geras įspūdis, kaip apie jautrią, rūpestingą, o kai reikia mokančią būti ir reiklią auklėtoją. Mūsų grupės vaikai ją labai mylėjo Dėl lankymo, atšalus orams lankomumas tikrai sumažėja, dažniau serga vaikiukai, tėvai dirba pamainomis. Kai kurie tėvai iš viso žiemą neleidžia. Todėl visai gali būti, kad sąrašuose tikrai yra tie 16, bet ne visi lanko. Pas mus sąrašuose buvo 24, bet grupėje paprastai būdavo 10-12. O eilės yra visuose darželiuose, 2-3 mėnesiai neatrodo labai daug. Aš šiame darželyje laukiau 4 mėn. Kituose iš viso reikia laukti keletą metų, todėl užrašo tik gimusius vaikus. O dėl "pakišėlės" (negi taip tiesiai sakyti kyšio
Na mes jau trecia savaite kaip neisim i darzeli, nes sergam.Is pradziu ausu uzdegimas, paskui sloga, gerkle ir plauciu uzdegimas, tai jauciu dar ilgai neisim i darzeli
O as taip ir nezinau kaip ten ta musu grupe vadinas, nu isgaravo is galvos, bet pas mus grupej daugiausiai buvo 5 vaikai
O jusu grupe slia direktores kabineto ir seimininkele sviesi trumpais plaukais
Papildyta: Bretane uzjauciu tave del ligoniuko, pati zinau sia situacija Man labiau meskiuku grupe patiko, tik kad maniskis ten jau per didelis buvo. o siai dienai palike darzeli
Ačiū mieloms mamytėms už nuoširdžius atsakymus.Truputį nuraminot,paguodėt...tikėsimės,kad viskas bus gerai.
Kaip jums sekas, mes tai jau 3 sav. kaip neinam, plauciu uzdegimas buvo, tai dabar nebesergam, bet vis tiek neisim bent savaitele dar
Svekos mamytės. Prisijungsiu ir aš prie jūsų.
Mano sūnus nuo 1,5 metų lanko šį darželį. Anksčiau lankė Paukštelių, dabar perėjo į Kodėlčiukų (jau didesnių vaikučių) grupę. Ir žinokit iš tiesų sergam mes baisiai. Po vasaros atostogų paėję į darželį 1 sav. gavome plaučių uždegimą. Vaikučių iš tiesų yra tokių, kurie ateina su logomis ir kosintys. Auklėtojos tik skėsčioja rankomis Bet juk turėtų būti šiokia tokia kontrolė, kad segantys vaikai neitų į darželį. maniškis tia iš karto ir pasigauna virusus. Todėl dabar svarstome auklės variantą. O ką daryti? Gal pakalbėti su direktore - atsimenu, kad buvo maloni, kai vaikui adaptacija darželyje buvo.
Maniskis nuo rudens buvo perkeltas i pauksteliu grupe, pas VYRESNIUS DIREKTORE NESILEIDO I KALBAS , KAD PERKELT
tAIP PROBLEMA TA DARZELYJE YRA.Tad mes pakeitem darza, bet po kol kas dar jo nelanke, bet is sio pilnai neatsiemem dokumentu, tik prasyma parasiau, laikinai isvykes |