Paieška tokios temos nerado. Gal yra tokių, kurios įsirengėte drabužines kaip atskirus kambarėlius ( ta prasme, kad ne tik lentynos, bet ir specialios kabyklos kelnėms, kaklaraiščiams, vieta batams)? Gal galite rekomenduoti gamintojus ir nurodyti kainas, kokybę? Ačiū.
Aš irgi dabar ieškau. Šiaip brangokai gaunasi. Aš dar neužsakinėjau, bet man rekomendavo firmą, naują (jos vadas Emiroje dirbes, išėjo ir atsidarė savo), tai sakė tikrai padaryti gali už žymiai mažesne kainą nė Emiroje ar kitose. Dabar jis man skaičiuoja spinta. Turiu kainas Oltenos ir Emiros, už kiek jos padarytu, tai kai jis paskaičiuos galėsiu parašyti ar tikrai mažesnė. Jei domina galiu kontaką įmesti. Jis prie pasažo pas Juozapą, t.y. jo ofisas. O šiaip su pažystamu, kuris gamino tuos baldus buvome, tai kokybė sakė tikrai jų gera.
Mum irgi reikia, tai va žvalgausi
summer, pabandyk pasidomėti ne drabužinėmis, spintomis , baldais prekiaujančiose įmonėse, bet pačių kabyklų, lentynų ir kt. įrangos tiekėjais. Susiprojektuoti galima ir patiems, atsižvelgiant į nuosavus poreikius bei vizijas, o padaryti gali koks auksarankis. Iš esmės, jei pirkt visas sistemas ( o gerų dalykų yra sugalvota
QUOTE(mamagitana @ 2005 07 27, 21:30) summer, pabandyk pasidomėti ne drabužinėmis, spintomis , baldais prekiaujančiose įmonėse, bet pačių kabyklų, lentynų ir kt. įrangos tiekėjais. Susiprojektuoti galima ir patiems, atsižvelgiant į nuosavus poreikius bei vizijas, o padaryti gali koks auksarankis. Iš esmės, jei pirkt visas sistemas ( o gerų dalykų yra sugalvota Na, įrangą gal ir galima pas auksarankius, bet nežinau. Bėda ta, kad labai sudėtingą įrangą aš ten susigalvojau, nes drabužinę pas mus galima padaryt gan gilią (1,4m), ir noriu, kad būtų pilnai viskas išnaudota: šonai, aukštis... O durų pas garažininkus tai gal ir nedaryčiau
aš šiaip ne apie duris, nes summer postą supratau taip, kad tai bus atskiras kambarys... Apie elementarias MDF lentynas, plokštė visur ta pati, o antkainis ,priklausomai nuo varžtelius sukančios firmos, skiriasi ne procentais, o kartais
QUOTE(mamagitana @ 2005 07 28, 09:30) aš šiaip ne apie duris, nes summer postą supratau taip, kad tai bus atskiras kambarys... Apie elementarias MDF lentynas, plokštė visur ta pati, o antkainis ,priklausomai nuo varžtelius sukančios firmos, skiriasi ne procentais, o kartais Taip, pas mus bus 9 kv.m. kambarys. Ir durys bus "kambarinės". Bet kad aš nė vieno garažininko nepažįstu
jei galėsiu, ryt pabandysiu [aieškot, kas prekiauja. O šiaip ir pati gali paklausinėti tų, kurių įranga patiko- kokios firmos, koks gamintojas, kokia garantija? Žodžiu, sužinosi gamintoją ar įvežėją ir pirmyn
Jeigu kas turite kontaktus ar kokių pasiūlymų kur pasigaminti drabužinę Kaune, labai prašau parašykite atsiliepimus
Mūsų planuojama drabužinė bus daugiau negu 4 kvadratų, planuojame daryti su slankiojančiomis durimis (irgi kaip atskirą kambarėlį). Labai Slenkančios sistemos fainas drabužines reklamuoja, bet kainytės tikrai kokios....
kas ieško, siūlau ieškoti baldų furnitūra prekiaujančių firmų, pvz. BRASA turi i-neto psl., ten ir drabužinių įrangos skyrelis yra. Dar NOVENA.
QUOTE(mamagitana @ 2005 07 29, 14:57) kas ieško, siūlau ieškoti baldų furnitūra prekiaujančių firmų, pvz. BRASA turi i-neto psl., ten ir drabužinių įrangos skyrelis yra. Dar NOVENA. Žiūrėjau BRASA, bet ten skyrelis STUMDOMU DURU SISTEMOS - neaktyvuotas - nieko ten daugiau nera
raganiūkšte, brasos lape žr. "kiti priedai" ir toliau "spintos". Rasi ne milijoną variantų, bet praktiškai viskas iš bazinės įrangos yra. Novena specializuojasi kitoje sferoje, bet man, pvz., tie prekybai skirti nuožulnūs pakabų laikikliai patinka.
Idomu Summer ar issirinkai ka nors? Man spinta tai pigiausiai paskaiciavo visdelto karaliski baldai ir mano minetas Valerijus.
Mes susiradom firmelę (jos vadovas anksčiau SBA Balduose dirbo), tai sakė, kad furnitūra Brasoj tikrai nepigi. Jie turi tškų, kur dar pigiau perka. Mes užsisakėm pas juos virtuvės baldus, dar pabraižys drabužines ir keletą tamsių kambarėlių (ten tik lentynų iš pigiausios plokštės norėsim).
QUOTE(Fikas @ 2005 08 11, 14:39) Idomu Summer ar issirinkai ka nors? Man spinta tai pigiausiai paskaiciavo visdelto karaliski baldai ir mano minetas Valerijus. Dar ne QUOTE(Summer @ 2005 08 16, 09:57) Dar ne Na man Valerijus per dvi dienas spinta paskaiciavo, drabuzinei daugiau laiko uzima. Ypac kai jis atsiuncia viska nupiesta graziai su ismatavimai, tipo projektas. Tai kaina nebloga. Bet Karaliskuose balduose siek tiek pigiau pasiule. Dabar ir as drabuzines uzklausas duosiu. Siaip Oltena man atsake apie spinta per 3-4 dienas. Siandiena vaziuoju pas juos del virtuves komplekto projekto, tai bus matyt kaip ten jie bendrauja ir visas poziuris ir ispudziai.
Norėčiau pakelti šitą temą.. bet kiek kitaip: Gal kas turite brėžinukų apie drabužinių išplanavimą?
Planuoju atitverti gabalą kambario, ne skaip miegamasis per didelis, ir padaryti vietoj spindų- drabužinę fantazija beribė
siame puslapyje yra siek tiek patarimu, kaip isirengti drabuzine:
http://www.karaliskibaldai.lt/?_nm_mid=TXl...id=0&session=no http://www.karaliskibaldai.lt/?_nm_mid=T0N...id=0&session=no 7 - as žingsnis Valio!! Jūs tapote savininku krūvos lentų, kurios beviltiškai užėmė visą Jūsų būsto laisvą plotą. Dabar priartėjome prie pačios idomiausios mūsų programos dalies. Neturėkite iliuzijų susirinkti spintą per vieną vakarą. Ruoškitės ilgam ilgam ilgam ir kruopščiam darbui. Beveik visos kompanijos, dirbančios su spintomis stumdomomis durimis, spintas surenka naudodamos kampukus, tačiau jei norite viską padaryti kokybiškiau ir patikimiau, naudokite eurovaržtus. Taigi, imame brėžinius ir aiškinamės, kur kokia spintos detalė turės būti. Jūs turėsite panaudoti visą savo lakią vaizduotę, arba ne visą, jei esate braižomosios geometrijos mėgėjas. Sėkmės! Pasako apie firma tikrai labai sunkus geommetrinis darbas surinkt spinta . Oi negaliu as tu spinteriu ismones kartais skaityt 3 valandos darbo
sestadienis... klausau bavarija per dangus...
labai labai labai... sunku surinkti drabužinę
Jei jieskosi stumdomu duru parasyk i asmenine duodiu kur papigiai .
Nes mums taip paskaiciavo kad silpna daresi kainas pamacius O lentynas pigiausiai ermitaze pjauna ir laminuoja
Ačiū, žiūrėsim.. tik, kad miestai skiriasi.. tai daryt papigiai duris ir jas vežti turbūt tas pats išeis.. bet aš turiu tokios storos užuolaidinės medžiagos nemažai.. tai turbūt darysiu uždangą
Kokybe patenkinti šiai dienai Beje, super tai, kad suprojektavo nemokamai ir dizaineris atvažiavo išmatuoti. Na mes patenkinti http://www.closetmaid.lt/index.php?option=...=1&limitstart=0 pasidairyki mergaites
O kiek kainavo?
O tai kiek tas padoriai? Man tai pvz. 7000lt už drabužinę padoru. Tai maždaug tiek ir kainavo?
QUOTE(lepune @ 2005 12 02, 14:32) Planuoju atitverti gabalą kambario, ne skaip miegamasis per didelis, ir padaryti vietoj spindų- drabužinę fantazija beribė mes taip padarėm, nes miegamasis nemažas.. viską darė Vesida. Taigi, didesnė "sienos" dalis - plokštė, po to stumdomos durys su veidrodžiu. Viduje darėm pigiausias baltas lentynas su PVC, taip pat yra kelnių kabykla, keli stalčiai, kaklaraiščių kabykla, drabužių kabyklos - šitie brangesni įrengimai. Viskas su montavimu ir procentais Snoro lizingui atsiėjo kažkur 3400 Lt. Bet turint omenyje, kad mūsų drabužinė yra apie 1.6 m gylio ir apie 3.5 m ilgio - manau, kad kaina gana padori. Nuolaidą iš Vesidos išsimušinėjom patys, zirzėm, kol nuleido.. QUOTE(Summer @ 2005 08 16, 10:57) Bet jaučiu, kad galiausiai viską darysiuosi Top linijoj. Čia man kolegė rekomendavo, kai išūžiau visai kontorai ausis, kiek man reikia visokių baldų namui ir kaip ant Lietuvos nieko nėr arba kainuoja nežmoniškus pinigus. niu mes Top linijoj darėmės virtuvės baldus, tai kaip čia pasakius O čia radau labai fainų nuorodų apie drabužines, ačiū visoms Beje, šiandien Senukuose radau skyrių, kur patiems galima "susiprojektuoti" lentynas. Paskaičiuosiu, kiek pigiau išeina
Kai susizinosi kaip ten ta senukuose projektavimo galimybe ir mums parasyk
Bet linkstu link UAB Drabuziniu irangos, kazkaip neblogai man jie uzsirekomendavo Vat tokio kambarelio noriu : http://www.closetmaid.lt/index.php?option=...2&limitstart=14 nu cia kazkas panasaus, bet man daugiau daiktu reiktu sugrusti
Noriu ikelti nuotraukyte, bet nemoku
As drabuzine pasidariau vietoje tamsaus kambariuko, kazkus 3,5 kv metru plote. Gavosi kaip 3 atskiros spintos - 2 mazos, viena - didesne, i kuria ieinama giliau
Rytoj turi pas mane atvažiuoti meistrai/konstruktoriai iš Vesidos, nes užsisakinėsiu drabužinę (apie 4,5 kv. m.) Vesidoje. Kol kas pagal projekta jinai kainuoja apie 3800 lt, bet skaičiuos tiksliai po išmatavimo.
Tai va, turiu tokį klausimuką, kaip jūs man patartumėte - drabužinė bus su dviem durim, tai ar jas daryti abi veidrodines, ar vieną veidrodį, o kitą - plokštę? QUOTE(Burbukas @ 2006 04 25, 06:58) Rytoj turi pas mane atvažiuoti meistrai/konstruktoriai iš Vesidos, nes užsisakinėsiu drabužinę (apie 4,5 kv. m.) Vesidoje. Kol kas pagal projekta jinai kainuoja apie 3800 lt, bet skaičiuos tiksliai po išmatavimo. Tai va, turiu tokį klausimuką, kaip jūs man patartumėte - drabužinė bus su dviem durim, tai ar jas daryti abi veidrodines, ar vieną veidrodį, o kitą - plokštę? aš dėčiau vienas veidrodines- valymo mažiau QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 25, 09:47) jei neklystu, tai medžio drožlių žiūrėjau balintą uosį: http://www.vesida.lt/material.php?categoryID=161 mano koridoriaus sienos tokios panašios spalvos.. bet durys į vonią ir wc tamsesnės.. vėl užėjo durnumas dėl to derinimo..
As irgi vietoj tamsaus kambariuko darysiu spinta su stumdomom durim, tik dar neisivaizduoju kaip reikes viska isdestyti, ir galvojo gal spintos vidu uzsisakyti vienoje firmoje, o duris kitoje, ka manote?
QUOTE(KristiTal @ 2006 04 25, 23:27) As irgi vietoj tamsaus kambariuko darysiu spinta su stumdomom durim, tik dar neisivaizduoju kaip reikes viska isdestyti, ir galvojo gal spintos vidu uzsisakyti vienoje firmoje, o duris kitoje, ka manote? o kas iš to? ar nesigautų pigiau, jei viską darytum vienoj vietoj?
neskaičiau visos temos, bet va užmečiau akį kad apie duris šnekt ir klausimas iškilo - susiprojektavom name drabužinę, na tokia apie 12kv m, galvoju ten daryti lentynas, stalčius, bet be durų, kaži nesudulkės man ten viskas?
QUOTE(Zhiema @ 2006 04 26, 07:31) neskaičiau visos temos, bet va užmečiau akį kad apie duris šnekt ir klausimas iškilo - susiprojektavom name drabužinę, na tokia apie 12kv m, galvoju ten daryti lentynas, stalčius, bet be durų, kaži nesudulkės man ten viskas? jei darai kaip atskirą patalpą, jokių durų nereikia
taip, tai bus atskiras kambarys prie miegamojo ir vonios. Man irgi kažkaip atrodytu keistai jei įeini i drabužinę, o ten dar durų durelių
Vakar užsisakiau drabužinę. Ji bus šalia miegamojo, atskira būdelė
QUOTE(light blue @ 2006 04 26, 09:55) Vakar užsisakiau drabužinę. Ji bus šalia miegamojo, atskira būdelė nu kad pigiai prasisukai QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 26, 10:15) Nu man irgi taip pasirodė, kad pigu Matyt iš manęs virtuvei daugiau paėmė, tai ant drabužinės pamažino (pas tą patį daromės). Beje, ir sekciją su koridorine spinta pas jį žadu gamintis, tai manau, kad kiekis užsakymų irgi savo padaro. Ale kaip man nekantru viską pasirodyti QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 26, 07:27) O tas, kad tikiuosi job bus tada isnaudota visa erdve, nes siena issigriaus tarp miegamo ir tamsaus ir tada miegama bus spinta sienoje ir didele, ir nereikes miegama dar statyti papildomos spintos kuri mazins erdve. QUOTE(KristiTal @ 2006 04 26, 18:09) O tas, kad tikiuosi job bus tada isnaudota visa erdve, nes siena issigriaus tarp miegamo ir tamsaus ir tada miegama bus spinta sienoje ir didele, ir nereikes miegama dar statyti papildomos spintos kuri mazins erdve. turėjau omeny, kad nėr prasmės atsirai užsakinėti vidų ir duris QUOTE(light blue @ 2006 04 26, 11:37) Nu man irgi taip pasirodė, kad pigu Matyt iš manęs virtuvei daugiau paėmė, tai ant drabužinės pamažino (pas tą patį daromės). Beje, ir sekciją su koridorine spinta pas jį žadu gamintis, tai manau, kad kiekis užsakymų irgi savo padaro. Ale kaip man nekantru viską pasirodyti čia būtent man padarė projektą už maždaug 3800 lt o pas ką tu gaminsi drabužinę? tikrai labai pigiai... vakar buvo Vesidos konstruktorius, išmatavo viską ir tikslus projektas su tiksliais skaičiukais bus penktadienį. aš irgi darysiu ir lentynas, ir stalčius, ir kabinamiems rūbams, ir siurbliui, džiovyklai, lyginimo lentai ir t.t. yra vieta. nu žodžiu, viskam QUOTE(Burbukas @ 2006 04 27, 07:33) čia būtent man padarė projektą už maždaug 3800 lt o pas ką tu gaminsi drabužinę? tikrai labai pigiai... vakar buvo Vesidos konstruktorius, išmatavo viską ir tikslus projektas su tiksliais skaičiukais bus penktadienį. aš irgi darysiu ir lentynas, ir stalčius, ir kabinamiems rūbams, ir siurbliui, džiovyklai, lyginimo lentai ir t.t. yra vieta. nu žodžiu, viskam Mes Kaune gyvenam (nežinau iš kur Tu esi Pas mus lyg ir nėra kažkokių special lentynų siurbliui, lyginimo lentai (bent jau to neakcentavome), nes tie daiktai pasatomi bet kur, kažkokio ypatingo padėjimo tikrai neprašo. Bent man taip atrodo Ir dar. Manau, kad kainą mums lėmė tai, kad daug pas juos gaminamės (virtuvė, drabužinė, sekcija, koridorinė spinta). Beje, paskutinių dviejų baldų dar neužsisakėm. Bus irgi patirti kainų šoką arba atvirkščiai |