Tevai sves 30-tas vestuviu metines, gal kas turit ideju, ka butu galima dovanoti?
QUOTE(Beiker @ 2007 01 07, 18:32) o kas manai juos dziugintu? puodai ,saukstai,paveikslas,dekoracija namams ar dar kazkas buitisko? jeigu tevai jaunatviski -padovanokit kelalapi pvz: savaitgali praleisti kokiam nors spa centre.. arba blogiausiu atveju ,pinigus tik labai originaliai supakuotus pvz: dekoratyvineje lobiu skrynioje (tipo senovine), arba kakioje nors molyneje puodyneje pasleptus ir t.t..p.s. 30 metų- Perlinės vestuvės. Tikras perlas niekada netamsėja. Čia perlas simbolizuoja nepriekaištingus šeimos santykius. Vyras žmonai dovanoja vėrinį iš 30 perlų, reiškiantį, kad trisdešimt kartu praleisti metai buvo puikūs, kaip perlai. QUOTE(Beiker @ 2007 01 07, 17:32) Mes savo tėvams padovanojom kelionę į miestą, kuriame jie studijuodami susipažino. Viskas buvo paslaptingai - iš prdžių parašėm laišką, kad tokią ir tokią dieną susiruoštų kelionei su nakvyne ir apranga kultūringam vakarui. psamdžiau pažįstamą vairuotoją. Jam įdaviau kitą laišką, kurį atidavė tėvams nuvažiavus į tą miestą. ten buvo bilietai į spektaklį ir viešbučio rezervacija. Tėvai buvo labai patenkinti prisiminę savo jaunystės dieneles QUOTE(Beiker @ 2007 01 07, 17:32) Mes dovanojome indų servizą,kadangi tėvai vis senais indais naudojosi ,niekaip vis neįsigydavo naujasnių.Nupirkome barokinio stiliaus ir visą baltą ,taip lyg vestuvėms ir skirtas būtų,be to kaina protinga gavosi
vestuvių jubiliejai
30 metų jubiliejus:Tradicinė dovana- Perlai Kitos dovanos: Perlų vėrinys ,Pietūs su austrėmis,Pearlo Bailey CD Ilgo gyvenimo recepto filmukas, kurti apie juos jų gyvenimą, jų vaikus ir .t.t Galite juk ten įdėti gyvus pasveikinimus
Dar galima romantiška savaitgalį dovanoti:
druskininkų vakarai savaitgalis dviese druskininkų gydyklose gydomieji masažai masažų kainos atsipalaidavimui manau labai tinka
O mes suradom graziu ju jaunystes nespalvotu nuotrauku ir jas ireminom
O gal naujos patalynes
Na va, gavom pakvietima i sidabriniu vestuviu sventima
Kazkokias idejas is supermoms butinai pasiimsiu, bet gal jus ka nors galit patarti? arba jau dalyvavot tokiam renginyje ir galetumet pasidalintyi savo patirtimi
rytoj mano tevu 25 metai santuokos ir net neisivaizduoju, kaip juos pasveikinti
Tokia proga manau visai gerai dovanoti ką nors iš sidabro, ar stalo įrankius, ar taures, žvakides. Dar galima išgraviruoti, kokia proga ir datą
Mano tėvams sidabrinės vestuvės dar tik lapkričio mėnesį, bet jau reikia pagalvoti, ką su broliu galėtume padovanoti, kad abiem būtų naudinga. Aš kažkaip linkstu prie praktiškesnių dalykų (kaip ir tėtis), o sidabrinių daiktų, kad abiems tiktų nelabai kas ir yra....
Siemet mano teveliu sidarbrines vestuves tai manu kad jiems padovanuosiu grazias sidabrines spalvos uzuolaidas
QUOTE(Ledas @ 2007 09 13, 15:43) Tokia proga manau visai gerai dovanoti ką nors iš sidabro, ar stalo įrankius, ar taures, žvakides. Dar galima išgraviruoti, kokia proga ir datą Is tiesu kazkada kazkur skaiciau, kad yra tokia kaip ir tradicija ar paprotys per sidabrines vestuves dovanoti ka nors sidabrinio, per auksines auksinio, per odines - odinio ir tt
www.santuoka.lt/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=31&Itemid=152
Stai siame puslapyje yra atsakymai ...
O aš norėčiau paprašyti patarimo dėl auksinių vestuvių. Už poros mėnesių bus mano vyro senelių auksinės vestuvės. Šventė rimta, graži, didelė.
Anyta norėtų kažką padaryti, kad kiekvienas svečias galėtų išsinešti namo kaip prisiminimą kažkokį daiktą, tik nesumąstom ką. Kažką simbolionio, mielo, gražaus, kad svečiams primintų apie šią šventę. Gal turit kokių idėjų?
Mes vyro tevams Perliniu vestuviu proga padareme patalyne su nuotraukomis .Kadangi gyvename tame paciame mieste,tai nuvaziavome jiems nezinant i namus perklojome patalyne ant staliuko padejome roze,prie jos atvirute su sveikinimais,o virtuveje paservirave stala palikome vakariene.Grize tevai rado vakariene,buvo patenkinti viena staigmena,o kai nuejo i kambari pamate ir antraja staigmena.Tevams l.patiko
Cia yra vestuviu jubiliejai ir parasyta kas tinka dovanoti ta proga
Pirmosios vestuviu metines yra zalios ir popierines,tai ta proga nuo pulko gavom viena doleri ireminta su uzrasu, paskui knyga "laimingos santuokos receptai" ir deze pilna tualetinio,serveteliu ir popierinio ranksluoscio.
dar cia http://veberis.com/metines.php
Manyciau, labai tiktu sidabriniai ziedai, kuriuos galima butu ir isgraviruoti.
nors dar tolokai iki musu vestuviu metiniu, bet jau pradedu sukti galva ka gi cia padovanojus savo brangiausiajam vyrui
Man taip pat aktuali si tema, tik man liko jau nebedaug laiko iki vestuviu metiniu
pasidarykit fotosesija grazia manau patiks ,
dar galima uzskyti kokioj nors kavinei su nakvyne gan romantiska galit kartu praleisti sveikatingumo centre kartu ir malonu ir naudinga o kas norit pigiau gera ideja padovanoti delione is asmeniniu nuotrauku nebrangiai padaro (iki 40lt) arba dar baliona ideti graziu zodziu aisku daug balionu visus pripusti lai sprogdina ir skaito QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 13, 14:54) pasidarykit fotosesija grazia manau patiks , dar galima uzskyti kokioj nors kavinei su nakvyne gan romantiska galit kartu praleisti sveikatingumo centre kartu ir malonu ir naudinga o kas norit pigiau gera ideja padovanoti delione is asmeniniu nuotrauku nebrangiai padaro (iki 40lt) arba dar baliona ideti graziu zodziu aisku daug balionu visus pripusti lai sprogdina ir skaito aciu uz pasiulymus ir dar labai idomi mintis su balionais, verta pamastyti ir apie ja QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 13, 19:28) aciu uz pasiulymus ir dar labai idomi mintis su balionais, verta pamastyti ir apie ja as apie asmeninia fotosesija ir siuliau ypac grazios buna kai nuoga tik reik pas gera fotografa pataikyt o seip beveik visas idejas pati bandziau
jei tai pirmosios jūsų vestuvių metinės, jei abu esat "prie humoro" ir jei dovana nebūtinai turi būti brangi, tai būtų smagu padovanoti knygą "vieneri metai mėšle"
QUOTE(Nimbamedė @ 2009 02 15, 20:17) jei tai pirmosios jūsų vestuvių metinės, jei abu esat "prie humoro" ir jei dovana nebūtinai turi būti brangi, tai būtų smagu padovanoti knygą "vieneri metai mėšle" pavadinimas neblogai skamba Papildyta: QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 14, 00:50) as apie asmeninia fotosesija ir siuliau ypac grazios buna kai nuoga tik reik pas gera fotografa pataikyt o seip beveik visas idejas pati bandziau as apie tokia fotosesija ir galvoju QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 16, 23:02) Vieneri metai mėšle šią knygą verta pirkti daugiau dėl skambaus pavadinimo mano pusseserė savo vyrui padovanojo vienerių metų sutuoktuvių proga, tai sakė jos vyras skaitė ir juokėsi
galite padovanoti koki dovanu ceki uz solidzia suma, issirinks brangusis pats ka nores;]
sveikos mamytes turiu bedute,padekit.mano teveliu 26 vestuviu metines ir noriu kazka toikio jiems sumastyti ale poksto forma,pernai buvo 25 metai tai nesvente,nes mane istekino tuo metu,tad seis metais noriu jiem atsidekodama kazka sugalvoti,tevai jaunatviski.jai galit duokit ideju.galeciau tam isleist 100lt.arba draugus sukviesti,sumestini koki padaryti na nzn.
Sveikos,
Na metines manau tokia svente, kad nori pabudi dviese, pasijuokti is ivairiu barniu ar smagiu nuotykiu. Gali ma buti isnuomuoti nameli namelio nuoroda Manau pabuti savaitgali butu smagu. Galiu pasidalinti kaip atsventeme dvieju metuku jubilieju Na MB mane veze uzristom akim gal pusantros valandos, kad nesuprasciau kur vaziuojame Na kai jau leido nusiimti, tai kai nusiiemiau, kal kokias dvi minutes nelabai supratau kur esu Galima ir Jum kazka panasaus padaryti
Pamirsau parasyti, ka as dariau. Tai buvo visko daug bet po truputi
Aisku tuos daiktus ir dovaneles galima susigalvoti paciom.
Nu šaunuolės žmonos (o ir vyrai ne iš kelmo spirti)
Jau dabar žinau ka vyrui dovanosiu per metines Norėjau padaryti viena tokia dovana, bet nelabai pavyks, nes su vaiku kita diena į ligonine gulamės, tai reikia susiruošti.... bet buvau sugalvojusi nupirkti spyna, išgraviruoti (nes to nedarėm per vestuves), eiti į senamiestį, ten ant tilto ją pakabinti, raktuką išmesti... ir eiti pasivaikšioti, tada į kavine pavakarieniauti.... pasifotografuoti kartu.... o paskui prie tos spynos kiekvienais metais galima gryzti, prisiminti kaip ją kabinom ir t.t. Bet šį kartą painaudosiu rastomis jūsų idėjomis
Oi, kiek idėjų...Atsimenu, mes pirmaisias metais, kadangi tos vestuvių metinės kai kur nurodomos kaip popierinės, ėjom fotografuotis.
Antraisias, kadangi jos medvilninės - padovanojau jam patalynę su savo nuotrauka. Na, ir taip toliau. Tiesiog kiekvienais metais susieju dovaną su metinių pavadinimu.
Sveiki. Arteja draugu penktos metines ir jie organizuoja pasisedejima. Ka dovanoti? Gal kils kokiu originaliu minciu kam??
Sveika,
As visada linkusi uz linksmas, idejines dovanas..ne uz materialius apciuopiamus ir neduok Dieve buitinius niekucius, dovanas. Daug kas priklauso nuo skiriamu tam finansu. Padovanokit kokia romantiska procedura dviems, gal bilietus i teatra (spektaklis galetu buti tematiskai parinktas, kiek artimas siai progai), galima ir siaip kokia ekstremalia pramoga - skrydis parasparniu? Geras vynas - visada puiki subtili dovana jam ir jai... Draugu pomegiai (jei tik juos gerai pazistate) irgi svarbu - galima dovana sieti su tuo.
Gal kam patiks tokia mintis
o mes mediniu vestuviu proga dovanojome medines rozes...manau siai progai tai tinkama dovana....
Mes mediniu vestuviu proga padovanojom isgraviruotus medinius saukstus ir stiklainiuka medaus.
QUOTE(Erika26 @ 2009 06 04, 14:34) sveikos mamytes turiu bedute,padekit.mano teveliu 26 vestuviu metines ir noriu kazka toikio jiems sumastyti ale poksto forma,pernai buvo 25 metai tai nesvente,nes mane istekino tuo metu,tad seis metais noriu jiem atsidekodama kazka sugalvoti,tevai jaunatviski.jai galit duokit ideju.galeciau tam isleist 100lt.arba draugus sukviesti,sumestini koki padaryti na nzn. Dabar yra labai daug nebrangiu pasiulymu Druskininku viesbuciuose ir htl. Villa Alicante
na o ka originalaus pasiulytumete alaviniu vestuviu proga... kas cia gali buti is alavo..?
QUOTE(Almera @ 2009 11 18, 17:15) Nežinau ar koks vyras gali būti abėjingas alaviniams kareivėliams. Tiesa reikia sugebėti surasti, minčių yra, ir nėra labai jau pigu, jei geri kareivėliai. O senais laikais tai pusė viso gyvenimo iš alavo būdavo padaryta. Dabar tai jau sunkiai ką ir berastume.
Man teko mediniu vestuviu metiniu proga dovanoti savo pacios siuvineta paveiksla - stilizuota RP dizaino medi, parinkau kad spalvine gama tiktu ju namams, ireminom ir padovanojom - draugai buvo labai patenkinti..
Manau galima ir kokioj kavinej ar restorane ispirkti ceki,ir nueis bet kuria dienele pavakarieniaus.Ar kokio nors boulingo ispirkti palosti,zinoma jei megsta ir yra salygos
Man patiko tokia dovana: http://www.lunarbaltic.lv/goods2meness_lt.html
Labai originali. Labai manau tiks tokia dovana turtoliams, kurie visko turi. QUOTE(B M W @ 2010 01 28, 13:17) Man patiko tokia dovana: http://www.lunarbaltic.lv/goods2meness_lt.html Labai originali. Labai manau tiks tokia dovana turtoliams, kurie visko turi. O as nesuprasciau tokios dovanos |