Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dovana vestuvių metinių proga
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės
Pages: 1, 2
Beiker
Tevai sves 30-tas vestuviu metines, gal kas turit ideju, ka butu galima dovanoti?
ISPANE
QUOTE(Beiker @ 2007 01 07, 18:32)
Tevai sves 30-tas vestuviu metines, gal kas turit ideju, ka butu galima dovanoti?
*

o kas manai juos dziugintu? puodai ,saukstai,paveikslas,dekoracija namams ar dar kazkas buitisko? jeigu tevai jaunatviski -padovanokit kelalapi pvz: savaitgali praleisti kokiam nors spa centre.. arba blogiausiu atveju ,pinigus tik labai originaliai supakuotus pvz: dekoratyvineje lobiu skrynioje (tipo senovine), arba kakioje nors molyneje puodyneje pasleptus ir t.t..p.s. 30 metų- Perlinės vestuvės.
Tikras perlas niekada netamsėja. Čia perlas simbolizuoja nepriekaištingus šeimos santykius. Vyras žmonai dovanoja vėrinį iš 30 perlų, reiškiantį, kad trisdešimt kartu praleisti metai buvo puikūs, kaip perlai.
mylinemyli
QUOTE(Beiker @ 2007 01 07, 17:32)
*

Mes savo tėvams padovanojom kelionę į miestą, kuriame jie studijuodami susipažino. Viskas buvo paslaptingai - iš prdžių parašėm laišką, kad tokią ir tokią dieną susiruoštų kelionei su nakvyne ir apranga kultūringam vakarui. psamdžiau pažįstamą vairuotoją. Jam įdaviau kitą laišką, kurį atidavė tėvams nuvažiavus į tą miestą. ten buvo bilietai į spektaklį ir viešbučio rezervacija.
Tėvai buvo labai patenkinti prisiminę savo jaunystės dieneles smile.gif
madlen
QUOTE(Beiker @ 2007 01 07, 17:32)
*

Mes dovanojome indų servizą,kadangi tėvai vis senais indais naudojosi ,niekaip vis neįsigydavo naujasnių.Nupirkome barokinio stiliaus ir visą baltą ,taip lyg vestuvėms ir skirtas būtų,be to kaina protinga gavosi ax.gif
Lotari
vestuvių jubiliejai
30 metų jubiliejus:Tradicinė dovana- Perlai
Kitos dovanos: Perlų vėrinys ,Pietūs su austrėmis,Pearlo Bailey CD
Ilgo gyvenimo recepto filmukas, kurti apie juos jų gyvenimą, jų vaikus ir .t.t Galite juk ten įdėti gyvus pasveikinimus

Lotari
Dar galima romantiška savaitgalį dovanoti:

druskininkų vakarai
savaitgalis dviese

druskininkų gydyklose gydomieji masažai
masažų kainos
atsipalaidavimui manau labai tinka
Mylimukas
O mes suradom graziu ju jaunystes nespalvotu nuotrauku ir jas ireminom 4u.gif Jos kabo dabar garbingiausioj vietoj biggrin.gif Dovana buvo netiketa, bet labai thumbup.gif
d-oncek
O gal naujos patalynes biggrin.gif Per vestuves dovanota jau susidevejo,nubluko rastai atsibodo per 30m lotuliukas.gif
eri
Na va, gavom pakvietima i sidabriniu vestuviu sventima thumbup.gif Bet dabar klausimas ka gi padovanoti? Dovana turetu buti abiems, bet kol kas smegenine nenesa ka galima butu dovanoti, noreciau ka nors originalaus, bet ka?
Kazkokias idejas is supermoms butinai pasiimsiu, bet gal jus ka nors galit patarti? arba jau dalyvavot tokiam renginyje ir galetumet pasidalintyi savo patirtimi
mixi
rytoj mano tevu 25 metai santuokos ir net neisivaizduoju, kaip juos pasveikinti schmoll.gif kadangi gyvenu kitame mieste, paprasiau brolio, kad suorganizuotu romantiska vakara namie, su zvakemis, sampanu ir pan.. o savaitgaliui, galvoju, nusivezti juos i masazus... 4u.gif
Ledas
Tokia proga manau visai gerai dovanoti ką nors iš sidabro, ar stalo įrankius, ar taures, žvakides. Dar galima išgraviruoti, kokia proga ir datą
daite
Mano tėvams sidabrinės vestuvės dar tik lapkričio mėnesį, bet jau reikia pagalvoti, ką su broliu galėtume padovanoti, kad abiem būtų naudinga. Aš kažkaip linkstu prie praktiškesnių dalykų (kaip ir tėtis), o sidabrinių daiktų, kad abiems tiktų nelabai kas ir yra.... g.gif Reiks dar pagalvoti... Lauksiu ir Jūsų patarimų. mirksiukas.gif
irute1984
Siemet mano teveliu sidarbrines vestuves tai manu kad jiems padovanuosiu grazias sidabrines spalvos uzuolaidas wink.gif nes jau 100 metu kaba senos ir beskones dar nuo sovietiniu laiku biggrin.gif
saldu kaip du medu
QUOTE(Ledas @ 2007 09 13, 15:43)
Tokia proga manau visai gerai dovanoti ką nors iš sidabro, ar stalo įrankius, ar taures, žvakides. Dar galima išgraviruoti, kokia proga ir datą
*

Is tiesu kazkada kazkur skaiciau, kad yra tokia kaip ir tradicija ar paprotys per sidabrines vestuves dovanoti ka nors sidabrinio, per auksines auksinio, per odines - odinio ir tt mirksiukas.gif Manau, kad Ledo idejos labai tinkamos drinks_cheers.gif smile.gif
Aalisa
www.santuoka.lt/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=31&Itemid=152
Stai siame puslapyje yra atsakymai ... mirksiukas.gif
Rytinė pašvaistė
O aš norėčiau paprašyti patarimo dėl auksinių vestuvių. Už poros mėnesių bus mano vyro senelių auksinės vestuvės. Šventė rimta, graži, didelė.
Anyta norėtų kažką padaryti, kad kiekvienas svečias galėtų išsinešti namo kaip prisiminimą kažkokį daiktą, tik nesumąstom ką. Kažką simbolionio, mielo, gražaus, kad svečiams primintų apie šią šventę. Gal turit kokių idėjų?
Rubyna
Mes vyro tevams Perliniu vestuviu proga padareme patalyne su nuotraukomis .Kadangi gyvename tame paciame mieste,tai nuvaziavome jiems nezinant i namus perklojome patalyne ant staliuko padejome roze,prie jos atvirute su sveikinimais,o virtuveje paservirave stala palikome vakariene.Grize tevai rado vakariene,buvo patenkinti viena staigmena,o kai nuejo i kambari pamate ir antraja staigmena.Tevams l.patiko wub.gif
pitkausk
Cia yra vestuviu jubiliejai ir parasyta kas tinka dovanoti ta proga smile.gif http://www.geocities.com/wedding_lt/jubiliejai12.html

Pirmosios vestuviu metines yra zalios ir popierines,tai ta proga nuo pulko gavom viena doleri ireminta su uzrasu, paskui knyga "laimingos santuokos receptai" ir deze pilna tualetinio,serveteliu ir popierinio ranksluoscio. thumbup.gif O iteikiant pasake ,kad tai stiklas ATSARGIAI.Buvo labai juokinga,kad visa laika veziojomes ir galvojom kad tik nesudauzyti.O atidarius radom tiek popieriaus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pitkausk
dar cia http://veberis.com/metines.php
inrinke
Manyciau, labai tiktu sidabriniai ziedai, kuriuos galima butu ir isgraviruoti. blush2.gif
Aikštingoji
nors dar tolokai iki musu vestuviu metiniu, bet jau pradedu sukti galva ka gi cia padovanojus savo brangiausiajam vyrui blush2.gif gal kas turi kokiu genialiu ideju ir patars ne tik man, bet ir kitoms mamytems, kurios ,galbut, jau susidure ar dar tik susidurs su sia problema 4u.gif
katcia
Man taip pat aktuali si tema, tik man liko jau nebedaug laiko iki vestuviu metiniu g.gif smile.gif
gobsiukas
pasidarykit fotosesija grazia manau patiks ,
dar galima uzskyti kokioj nors kavinei su nakvyne gan romantiska
galit kartu praleisti sveikatingumo centre kartu ir malonu ir naudinga
o kas norit pigiau gera ideja padovanoti delione is asmeniniu nuotrauku nebrangiai padaro (iki 40lt)
arba dar baliona ideti graziu zodziu aisku daug balionu visus pripusti lai sprogdina ir skaito wub.gif
Aikštingoji
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 13, 14:54)
pasidarykit fotosesija grazia manau patiks ,
dar galima uzskyti kokioj nors kavinei su nakvyne gan romantiska
galit kartu praleisti sveikatingumo centre kartu ir malonu ir  naudinga
o kas norit pigiau gera ideja padovanoti delione is asmeniniu nuotrauku nebrangiai padaro (iki 40lt)
  arba dar baliona ideti graziu zodziu aisku daug balionu visus pripusti lai sprogdina ir skaito  wub.gif
*

aciu uz pasiulymus aciuks.gif 4u.gif pati galvoju apie pirmaji varianta, bet noriu kokiu nuotraukyciu jam asmeniskai blush2.gif bet neaisku ar pavyks igyvendinti verysad.gif
ir dar labai idomi mintis su balionais, verta pamastyti ir apie ja bigsmile.gif
gobsiukas
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 13, 19:28)
aciu uz pasiulymus  aciuks.gif  4u.gif pati galvoju apie pirmaji varianta, bet noriu kokiu nuotraukyciu jam asmeniskai blush2.gif bet neaisku ar pavyks igyvendinti verysad.gif
ir dar labai idomi mintis su balionais, verta pamastyti ir apie ja bigsmile.gif
*

as apie asmeninia fotosesija ir siuliau ypac grazios buna kai nuoga tik reik pas gera fotografa pataikyt 4u.gif
o seip beveik visas idejas pati bandziau blush2.gif
Nimbamedė
jei tai pirmosios jūsų vestuvių metinės, jei abu esat "prie humoro" ir jei dovana nebūtinai turi būti brangi, tai būtų smagu padovanoti knygą "vieneri metai mėšle" hihihi.gif
Aikštingoji
QUOTE(Nimbamedė @ 2009 02 15, 20:17)
jei tai pirmosios jūsų vestuvių metinės, jei abu esat "prie humoro" ir jei dovana nebūtinai turi būti brangi, tai būtų smagu padovanoti knygą "vieneri metai mėšle" hihihi.gif
*

pavadinimas neblogai skamba biggrin.gif apie ka ta knyga? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 14, 00:50)
as apie asmeninia fotosesija ir siuliau ypac grazios buna kai nuoga tik reik pas gera fotografa pataikyt 4u.gif
o seip beveik visas idejas pati bandziau blush2.gif
*

as apie tokia fotosesija ir galvoju bigsmile.gif jau ir fotografe esu susiradus, tik reikia kazkaip paslapciom iki Vilniaus nudardeti doh.gif
Nimbamedė
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 16, 23:02)
pavadinimas neblogai skamba biggrin.gif apie ka ta knyga? biggrin.gif
*

Vieneri metai mėšle

šią knygą verta pirkti daugiau dėl skambaus pavadinimo biggrin.gif

mano pusseserė savo vyrui padovanojo vienerių metų sutuoktuvių proga, tai sakė jos vyras skaitė ir juokėsi bigsmile.gif sakė kažkuo patraukė jį ši knyga
Meilemm
galite padovanoti koki dovanu ceki uz solidzia suma, issirinks brangusis pats ka nores;]
Erika26
sveikos mamytes turiu bedute,padekit.mano teveliu 26 vestuviu metines ir noriu kazka toikio jiems sumastyti ale poksto forma,pernai buvo 25 metai tai nesvente,nes mane istekino tuo metu,tad seis metais noriu jiem atsidekodama kazka sugalvoti,tevai jaunatviski.jai galit duokit ideju.galeciau tam isleist 100lt.arba draugus sukviesti,sumestini koki padaryti na nzn. g.gif
agners
Sveikos,

Na metines manau tokia svente, kad nori pabudi dviese, pasijuokti is ivairiu barniu ar smagiu nuotykiu. Gali ma buti isnuomuoti nameli namelio nuoroda 4u.gif

Manau pabuti savaitgali butu smagu.

Galiu pasidalinti kaip atsventeme dvieju metuku jubilieju lotuliukas.gif
Na MB mane veze uzristom akim gal pusantros valandos, kad nesuprasciau kur vaziuojame blush2.gif na buvo nejauku, taciau smagu, kad del manes taip daro mirksiukas.gif
Na kai jau leido nusiimti, tai kai nusiiemiau, kal kokias dvi minutes nelabai supratau kur esu lotuliukas.gif na bet atsiradome Trasalyje thumbup.gif ir ten praleidome visa savaitgali ir dar iteike maza smulkmenele ax.gif blush2.gif

Galima ir Jum kazka panasaus padaryti drinks_cheers.gif
agners
Pamirsau parasyti, ka as dariau. Tai buvo visko daug bet po truputi lotuliukas.gif pripirkau: saldainiu, alaus, masaza, diploma, kojnes ir dar, bet daba jau nebepamenu. Kiekviena daikta supakavau atskirai. Ant supakuoto daikto uzrasiau po uzuomiona, na pvz ant alaus: kad nepamirstume senu tradiciju, na mes vakarasi daznai isgerem po bokaliuka. Ir taip kiekviena daikta susiejau su musu kazdienybe. Tai labai patenkintas liko, nes turejo paspelioti ir buvo idomu lukstenti thumbup.gif
Aisku tuos daiktus ir dovaneles galima susigalvoti paciom. blush2.gif

In-U
Nu šaunuolės žmonos (o ir vyrai ne iš kelmo spirti) thumbup.gif
Jau dabar žinau ka vyrui dovanosiu per metines bigsmile.gif
Norėjau padaryti viena tokia dovana, bet nelabai pavyks, nes su vaiku kita diena į ligonine gulamės, tai reikia susiruošti.... unsure.gif
bet buvau sugalvojusi nupirkti spyna, išgraviruoti (nes to nedarėm per vestuves), eiti į senamiestį, ten ant tilto ją pakabinti, raktuką išmesti... ir eiti pasivaikšioti, tada į kavine pavakarieniauti.... pasifotografuoti kartu.... o paskui prie tos spynos kiekvienais metais galima gryzti, prisiminti kaip ją kabinom ir t.t. wub.gif
Bet šį kartą painaudosiu rastomis jūsų idėjomis 4u.gif
Perfect
Oi, kiek idėjų...Atsimenu, mes pirmaisias metais, kadangi tos vestuvių metinės kai kur nurodomos kaip popierinės, ėjom fotografuotis.

Antraisias, kadangi jos medvilninės - padovanojau jam patalynę su savo nuotrauka.

Na, ir taip toliau. Tiesiog kiekvienais metais susieju dovaną su metinių pavadinimu.
smile.gif
saveke
Sveiki. Arteja draugu penktos metines ir jie organizuoja pasisedejima. Ka dovanoti? Gal kils kokiu originaliu minciu kam?? 4u.gif 4u.gif
vaida-saule
Sveika,

As visada linkusi uz linksmas, idejines dovanas..ne uz materialius apciuopiamus ir neduok Dieve buitinius niekucius, dovanas.

Daug kas priklauso nuo skiriamu tam finansu. Padovanokit kokia romantiska procedura dviems, gal bilietus i teatra (spektaklis galetu buti tematiskai parinktas, kiek artimas siai progai), galima ir siaip kokia ekstremalia pramoga - skrydis parasparniu? Geras vynas - visada puiki subtili dovana jam ir jai...

Draugu pomegiai (jei tik juos gerai pazistate) irgi svarbu - galima dovana sieti su tuo.

Snezana
Gal kam patiks tokia mintis 4u.gif . Trakuose yra rengiamos šokolado šou - degustacijos. Ten galima valgyti jo tiek, kiek norite ir patys savo rankom pasidarysite marcipaninį skanėstą.
pupune
QUOTE(Snezana @ 2009 08 11, 10:21)
Gal kam patiks tokia mintis  4u.gif . Trakuose yra rengiamos šokolado šou - degustacijos. Ten galima valgyti jo tiek, kiek norite ir patys savo rankom pasidarysite marcipaninį skanėstą.
*

Esu ten buvusi, ten vyko mano mergvakaris. Labai patiko wub.gif
Styley
QUOTE(pupune @ 2009 08 11, 18:16)
Esu ten buvusi, ten vyko mano mergvakaris. Labai patiko  wub.gif
*

ir kaune yra thumbup.gif
DAIVUZELE32
o mes mediniu vestuviu proga dovanojome medines rozes...manau siai progai tai tinkama dovana....
caramell
Mes mediniu vestuviu proga padovanojom isgraviruotus medinius saukstus ir stiklainiuka medaus. smile.gif
Niki77
ax.gif Viena sauniausiu ir ispudingiausiu dovanu - kai man vyras sukakties proga padovanojo musu bendra, viena graziausiu nuotrauku, atspausdinta ant drobes blush2.gif o siaubas kaip grazu! iki siol sis fotopaveikslas kabo miegamajame garbingiausioje vietoje! lotuliukas.gif niekaip negaliu atsidziaugti ir atsigrozeti - kasdien jauciuosi kaip karaliene, kadangi toje nuotraukoje mes tokie greazus! o kaip ji atrodo ant drobes... biggrin.gif jei tik noresite kazka nustebinti, pamaloninti... kreipkites tikrai. esu labai patenkitna ir kokybe, ir, kaip suzinojau, kaina. imone berods artiq vadinasi. jei kam idomu, pziurekit...
Beautiful Life
QUOTE(Erika26 @ 2009 06 04, 14:34)
sveikos mamytes turiu bedute,padekit.mano teveliu 26 vestuviu metines ir noriu kazka toikio jiems sumastyti ale poksto forma,pernai buvo 25 metai tai nesvente,nes mane istekino tuo metu,tad seis metais noriu jiem atsidekodama kazka sugalvoti,tevai jaunatviski.jai galit duokit ideju.galeciau tam isleist 100lt.arba draugus sukviesti,sumestini koki padaryti na nzn. g.gif
*

Dabar yra labai daug nebrangiu pasiulymu Druskininku viesbuciuose ir htl. Villa Alicante 4u.gif
Almera
na o ka originalaus pasiulytumete alaviniu vestuviu proga... kas cia gali buti is alavo..?
tevas ant arklio
QUOTE(Almera @ 2009 11 18, 17:15)
na o ka originalaus pasiulytumete alaviniu vestuviu proga... kas cia gali buti is alavo..?
*

Nežinau ar koks vyras gali būti abėjingas alaviniams kareivėliams. Tiesa reikia sugebėti surasti, minčių yra, ir nėra labai jau pigu, jei geri kareivėliai.

O senais laikais tai pusė viso gyvenimo iš alavo būdavo padaryta. Dabar tai jau sunkiai ką ir berastume.
jurgytia
QUOTE(Snezana @ 2009 08 11, 10:21)
Gal kam patiks tokia mintis  4u.gif . Trakuose yra rengiamos šokolado šou - degustacijos. Ten galima valgyti jo tiek, kiek norite ir patys savo rankom pasidarysite marcipaninį skanėstą.
*

Žinau, kad Kaune irgi galima šokoladinėje tokį vakarą praleisti thumbup.gif
D.E.L.A
Man teko mediniu vestuviu metiniu proga dovanoti savo pacios siuvineta paveiksla - stilizuota RP dizaino medi, parinkau kad spalvine gama tiktu ju namams, ireminom ir padovanojom - draugai buvo labai patenkinti.. ax.gif
O-RE-AR
Manau galima ir kokioj kavinej ar restorane ispirkti ceki,ir nueis bet kuria dienele pavakarieniaus.Ar kokio nors boulingo ispirkti palosti,zinoma jei megsta ir yra salygos wub.gif
B M W
Man patiko tokia dovana: http://www.lunarbaltic.lv/goods2meness_lt.html
Labai originali. Labai manau tiks tokia dovana turtoliams, kurie visko turi.
Beautiful Life
QUOTE(B M W @ 2010 01 28, 13:17)
Man patiko tokia dovana: http://www.lunarbaltic.lv/goods2meness_lt.html
Labai originali. Labai manau tiks tokia dovana turtoliams, kurie visko turi.
*

O as nesuprasciau tokios dovanos verysad.gif , geriau jau skanaus vyno butelis biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.