QUOTE(Temidė @ 2010 03 30, 16:42)
Tad dabar, kai reikėjo apsispręsti, visur dariau dvejų durų.
O kokio ilgio/pločio?
QUOTE(Temidė @ 2010 03 30, 16:42) Tad dabar, kai reikėjo apsispręsti, visur dariau dvejų durų. O kokio ilgio/pločio? QUOTE(Temidė @ 2010 03 30, 15:42) Vaivavir, aš turjau 3 durų ir net jau trejos durys man nebuvo patogu. Tad dabar, kai reikėjo apsispręsti, visur dariau dvejų durų. Hmm, labiausiai linkstu tai prie dvieju duru vienoje puseje nisos ir dvieju duru kitoje, viena puse man, kita - MB, tik tiek, kad reikia veidrodzio kazkur, nesimetriskai gaunasi, ant vieneriu kazkuriu duru uzdejus, bet ka darysi QUOTE(vaivira @ 2010 03 30, 19:55) Hmm, labiausiai linkstu tai prie dvieju duru vienoje puseje nisos ir dvieju duru kitoje, viena puse man, kita - MB, tik tiek, kad reikia veidrodzio kazkur, nesimetriskai gaunasi, ant vieneriu kazkuriu duru uzdejus, bet ka darysi O nesigauna išvis dvi duris tik daryt? Vienos durys, niša, tada antros durys? Tik nežinau kaip su jų prasikeitimu gautųsi, vienos durys būtų labiau atsikišusios į priekį, nei kitos.. QUOTE(oge @ 2010 03 30, 19:38) O nesigauna išvis dvi duris tik daryt? Vienos durys, niša, tada antros durys? Tik nežinau kaip su jų prasikeitimu gautųsi, vienos durys būtų labiau atsikišusios į priekį, nei kitos.. Jei taip daryti, tai vienos durys būtų kažkur 1,28 m pločio (aukštis 2,65 m), man atrodo, per plačios jau QUOTE(vaivira @ 2010 03 31, 10:31) Jei taip daryti, tai vienos durys būtų kažkur 1,28 m pločio (aukštis 2,65 m) Kiek teko domėtis, tai max rekomenduojamas vienerių durų plotis - 1,2m QUOTE(Temidė @ 2010 03 31, 12:59) viena 2,2 m pločio, o kita - 2 metrų Tą ir norėjau sužinot (mat pas mus 3m spinta, 3-jų durų)
gal kur užmatėt gatavų stumdomų spintų pigiai? reikia į koridorių tiesiog labai nebrangiai...
QUOTE(oge @ 2010 03 31, 12:25) Ta prasme Jums tokio pločio negražu, ar baiminatės dėl techninių dalykų? Nes man asmeniškai kuo mažiau išskaidyta, tuo gražiau atrodo Dėl techninių dalykų baiminuos, va ir Borzika parašė, kad per plačios jau būtų... Bent jau tiek nusprendžiau, kad penkerių durų tikrai nedarysiu, o dar šiandien kilo minčių apskritai kitaip daryti, gal ir trijų durų pakaks - kadangi MB užprotestavo, kad jam ta niša TV per daug kairiam šone gaunas, atseit nepatogu TV žiūrėt, tai sugalvojau žiūrint nuo kairės daryti dvejas duris kažkur po 0,90 cm (vienos iš jų su veidrodžiu), tada niša kokių 0,65 cm ir tada dar vienos durys vėl 0,90 cm, visiška nesimetrija, bet gal kol kas man tas variantas geriau patinka Arba dar yra variantas daryti tą spintą trijų durų be jokių nišų, o paskui šalia pastatyti kokią komodą su TV, bet man bent jau mintyse tai nelabai toks variantas, kaip kokiam baldų sandėly vienas baldas po kito ![]() Na, galvosiu dar, ačiū, merginos, už mintis
Noreciau po palange pasidaryti lentynas su stumdomom durim, gal kas noretu apsiimti tokiu nedideliu darbeliu
Vilnius, Naujinku raj. Per AZ butu greiciau Aciu QUOTE(lilijav @ 2010 04 01, 08:16) arba gal kas zino pas ka galima kreiptis Kontaktų ieškot Baldžių arba Skelbimų temose. QUOTE(vaivira @ 2010 03 29, 10:50) Sveiki Gal kas turit spintą su penkiom stumdomom durim, ar labai nepatogu Kiek girdėjau iš draugų/pažįstamų, net 3 durys yra baisiai nepatogu - laksto į visas puses
Pas mane trys durys, tikrai nesusidūriau per 6 metus su tokia problema, kad lakstytų į visas puses
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 04 02, 10:16) Kiek girdėjau iš draugų/pažįstamų, net 3 durys yra baisiai nepatogu - laksto į visas puses Viskas tvarkoj su tom 3 durimis Sunkiai įsivaizduoju trimetrinę spintą su 2 durimis
Na, aš irgi kiek turėjau spintų su trejom durim, tai dėl lakstymo problemų nebuvo, mąstau ir dabar vis dėlto trejas duris daryti, po 1 metrą pločio
QUOTE(vaivira @ 2010 04 02, 11:33) Pas Tave, Borzika, lygtais tokios durys, sakai, kad viskas gerai su jom Aha - mūsiškės durys dar ir pritraukėjus (ar kaip ten jie vadinas
Nebandžiau įtikinti, kad 3 durys nepatogu, tiesiog parašiau, ką girdėjau iš pažįstamų
Na, o mes pagaliau užsisakėm spintą QUOTE(~Beauty~ @ 2010 04 06, 08:28) Nebandžiau įtikinti, kad 3 durys nepatogu, tiesiog parašiau, ką girdėjau iš pažįstamų Na, o mes pagaliau užsisakėm spintą Tai viskas tvarkoj, mes čia visos diskutuojam ir aptariam, ką girdėjom, ką patyrėm, visos nuomonės labai laukiamos Labai šaunu QUOTE(vaivira @ 2010 04 06, 10:06) Labai šaunu Spintos durys šiaip 2 m, tačiau vidinė siena 2.40 m (na, viena sienelė tokia kampinė, t.y. vienam spintos šone bus kampinės lentynos), gylis standartinis (0.65 m)
Vaivira - tokį pavyzdį radau Jūsų spintos (tik be veidrodžio)
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 04 06, 15:48) Spintos durys šiaip 2 m, tačiau vidinė siena 2.40 m (na, viena sienelė tokia kampinė, t.y. vienam spintos šone bus kampinės lentynos), gylis standartinis (0.65 m) Senukuose daznai trinuosi, uzmaciau kad SS reklamuoja iki balandzio 30 bronzinio remo kaina kaip sidabrines spalvos, tai gal kiek pigiau butu
Ar tema nebaigta?
![]() ![]() ![]() Prieskambario spinta paprasta, kampine. I zalia uzuolaida nekreipkite demesio, kolkas gyvename be vidaus duru...
Invincible, talpi labai atrodo spinta. O batukus irgi joje laikote, ar turite atskirą vieta?
QUOTE(Sirvita @ 2010 04 20, 20:43) Man tai mazoka pakabinamiems rubams butu Nors kaip zinia i lentynas daugiau telpa nei i ta pati plota kabinant Mes mazai kabinamu turime, bet tiek kiek turime susikabino ir dar puse likko vietos. Ilgiems rubams nepadaryta, nes tokiu neturime.
Labas, man skubiai reik pagalbos
Spinta bus tokia, pasiskolinau paveiklsiuką iš kažkurios mamytės ![]() Kambarys gyvenamasis+miegamasis viename, per viduri spintos bus telikas. Kaip manote, kokias duris geriau daryti? Buvo mintys visas keturias iš tamsinto veidrodžio, bet kažkaip pagalvojus tektų žiūrėti ne tik į teliką, bet dar ir į save, vaizdas negąsdina, bet ar neerzins, ar nebus blaškantis labai QUOTE(ingulia @ 2010 04 21, 10:43) Kambarys gyvenamasis+miegamasis viename Na, asmeniškai aš apskritai apie veidrodines duris negalvočiau QUOTE Kaip manote, kokias duris geriau daryti? Turėkit omeny, jog tamsintas (bronzinis) veidrodis atitinkamai ir kambarį patamsins. QUOTE ar neatrodys kaip stulpai kokie Vienas "jūsų" spintos pavyzdys yra ČIA (gal padės apsispręsti, jei dar nematėt)
Mačiau, iš ten pat ir paveiklėlį pasiskolinau
Ačiū, manau veidrodžių tikrai reik atsisakyti O kaži, ar galima būtų kaip su tom durim sužaist spalviškai QUOTE(ingulia @ 2010 04 21, 11:20) Ar geriau viską daryt vientisa nesukant sau galvos? O tai, sakyčiau, tik skonio reikalas Nauja tema yra čia
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|