dangule
2008 08 12, 16:15
Sveikos, gal kas zino, zodziu pirma menesiniu diena isgeriau pirma tablete kontr. Yasminelle, tai kita diena, man jau beveik nebuvo PMS, o po keliu dienu kai pradejo tepti, tai tepa iki siol, o jau liko iki pakuotes pabaigos 3 tabletes. Nezinau, tikiuosi praeis tas tepimas. Per diena panaudoju 1 higienini iklota. Dabar ziuresiu toliau kaip bus. Bet pergyvenu, kad visa ta laika as kraujavau, nors negausiai.
QUOTE(dangule @ 2008 08 12, 16:15) Sveikos, gal kas zino, zodziu pirma menesiniu diena isgeriau pirma tablete kontr. Yasminelle, tai kita diena, man jau beveik nebuvo PMS, o po keliu dienu kai pradejo tepti, tai tepa iki siol, o jau liko iki pakuotes pabaigos 3 tabletes. Nezinau, tikiuosi praeis tas tepimas. Per diena panaudoju 1 higienini iklota. Dabar ziuresiu toliau kaip bus. Bet pergyvenu, kad visa ta laika as kraujavau, nors negausiai. O ar negalima to paklausti šioje temoje ir neužvedinėt naujų?
mrs.ieva
2009 01 22, 21:19
Sirdele, aciu labai uz nauja temele as dar syki mamuku noriu paklaust gal kas nors galetu man prasyti tikslia siu KT sudeti, na nurasyti nuo informacinio lapuko
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 01 22, 21:19) Sirdele, aciu labai uz nauja temele as dar syki mamuku noriu paklaust gal kas nors galetu man prasyti tikslia siu KT sudeti, na nurasyti nuo informacinio lapuko  tagi įdėjau nuorodas  ten viskas tiksliai aprašyta
mrs.ieva
2009 01 22, 21:33
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 01 22, 20:20) tagi įdėjau nuorodas  ten viskas tiksliai aprašyta  aha aciu labai, jau radau
baggirute
2009 01 29, 20:47
Labas vakar4lis visom merginoms ir moterims.
Siandien kolege persiunte straipsni apie siaubinga kontraceptiku poveiki ir vaisingumui ir gimstantiems mazyliams. Suprantu, kad kontraceptikai ne vitaminai, bet kazkaip tai net negerai pasidare. Yasminelle vartoju apie 1.5 metu, taigi norejau pasidometi ar yra tarp jusu tos kurios sekmingai pastojo ir pagimde gerdami butent sias KT?
QUOTE(baggirute @ 2009 01 29, 20:47) Siandien kolege persiunte straipsni apie siaubinga kontraceptiku poveiki ir vaisingumui ir gimstantiems mazyliams. Suprantu, kad kontraceptikai ne vitaminai, bet kazkaip tai net negerai pasidare. Yasminelle vartoju apie 1.5 metu, taigi norejau pasidometi ar yra tarp jusu tos kurios sekmingai pastojo ir pagimde gerdami butent sias KT? tikrai teko skaityt, kad vos nutrauke iskart pastojo tai as kazkaip tikiuos, kad nebus su tuo man problemu
Ar gali nuo siu kontraceptiku slinkti plaukai  Gal kas esat susidure su tuo As geriu siuos KT apie 2 metus ir jau beveik metus laiko slenka plaukai
Mano sesuo jarina KT gėrė daugiau kaip metus ir juos gerdama pastojo, tai namuose laksto nuostabus berniukas Vakar ėjau per vaistines ir apie kainas info tokia. Norfos vaistinėj 52 su centais, Euro vaistinėj 50 su centais kažkokia Baltijos vaistinėj 49 su centais šeimos vaistinė 42 su centais
lassie172
2009 01 31, 19:51
Jau antra savaite vartoju Yasminelle, tai atsirado vos ne visi salutiniai poveikiai  Pykina, skauda galva, jauciuosi pavargus, skauda skrandi, svaigsta galva, ispila karstis, padazneja sirdies plakimas, padidejo apetitas, sumazejo noras  gydytoja sake, kad jokiu budu negalima mesti vartoti vidury ciklo, nes gali atsitikti dar blogesniu dalyku. Idomu ar tai praeina po kiek laiko ar reiskia, jog man Yasminelle netinka?
QUOTE(lassie172 @ 2009 01 31, 19:51) Jau antra savaite vartoju Yasminelle, tai atsirado vos ne visi salutiniai poveikiai  Pykina, skauda galva, jauciuosi pavargus, skauda skrandi, svaigsta galva, ispila karstis, padazneja sirdies plakimas, padidejo apetitas, sumazejo noras  gydytoja sake, kad jokiu budu negalima mesti vartoti vidury ciklo, nes gali atsitikti dar blogesniu dalyku. Idomu ar tai praeina po kiek laiko ar reiskia, jog man Yasminelle netinka?  nežinau, aš varojau pleistrą, tai jį mečiau ciklo vidurį, tai buvo porą mėn sutrikusios mmm  manau kad gal jos netinka, nors mano ginė buvo sakiusi kad bent porą mėn pagerčiau jei galiu kentėt, o jei šalutiniai poveikiai labai vargina tai nutraukti kad nebūtų dar blogiau
25gelyte
2009 02 01, 17:54
QUOTE(lassie172 @ 2009 01 31, 20:51) Jau antra savaite vartoju Yasminelle, tai atsirado vos ne visi salutiniai poveikiai  Pykina, skauda galva, jauciuosi pavargus, skauda skrandi, svaigsta galva, ispila karstis, padazneja sirdies plakimas, padidejo apetitas, sumazejo noras  gydytoja sake, kad jokiu budu negalima mesti vartoti vidury ciklo, nes gali atsitikti dar blogesniu dalyku. Idomu ar tai praeina po kiek laiko ar reiskia, jog man Yasminelle netinka? Manau kad tau jos netinka, man nuo kitu taip budavo. Bet ten labai mazos dozes, gali but kad pirma karta geri ir organizmas labai sunkiai adaptuojas priegaunamu hormonu.
QUOTE(lassie172 @ 2009 01 31, 19:51) Idomu ar tai praeina po kiek laiko ar reiskia, jog man Yasminelle netinka? man buvo vienas kitas salutinis pozymis is cia tu tavo isvardintu kartais vienas kartais kitas pasireiksdavo, bet labai nekamavo.. praejo.. dar tik antra savaite.. ar gine neispejo, kad tris menesius organizmas pratinasi prie hormonu? gal susitvarkytu ir tau?
Man irgi sakė kad bent jau porą mėn pabandyčiau pagerti jei požymiai pakeliami. Ale man viskas gerai, jaučiu kad man jos net į naudą išėjo
Sveikos mielosios.. Iškilo pora kalusimėlių,kurie niekaip neduoda ramybės.. : Vartoju kontaceptinių antrą pakuotę, prasidėjo menesinės per tą petrauką ,išgėriau aštuntą dieną,kaip ir reikia. Tai noriu paklaust,ar kiekvienos pakuotįs pirmas septynias dienas butina apsauga papaildoma? Ir ar per mėnesinių dienas yra kontraceptinių poveikis ar ir per jas reikia papildomos apsaugos? Labai jums ačiū
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 09, 07:31) jokios papildomos apsaugs nereikia cia tik pirmaja pakuote pradejus reikejo 7 dienas saugotis  ir per mmm nereikia, islieka KT poveikis tiesiog isgeri dabar ta visa pakuote, savaite nuo ju pailsi ir vel geri ir t.t. jokiu papildomu apsaugu nereikia nebent nutiktu taip, kad kokia tablete praleistum netycia, bet cia jau kitas klausimas butu
#Auksė#
2009 02 09, 15:09
LAbutis mergaites As irgi dabar svarsatu kokias KT pasirinkti, ir niekaip neapsisprendziu, noreciau kad nuo ju neaugtu svoris, ir aisku neprapultu noras.... Ar tikrai nuo u svoris nedideja taip, kaip nuo kitu KT???? Bukit gerutes, parasykit, jau laukiu mmm ir teks pirkt KT
QUOTE(#Auksė# @ 2009 02 09, 15:09) LAbutis mergaites As irgi dabar svarsatu kokias KT pasirinkti, ir niekaip neapsisprendziu, noreciau kad nuo ju neaugtu svoris, ir aisku neprapultu noras.... Ar tikrai nuo u svoris nedideja taip, kaip nuo kitu KT???? Bukit gerutes, parasykit, jau laukiu mmm ir teks pirkt KT  uz visas nekalbesiu, bet kas liecia mane tai svorio tikrai nepriaugau  o ir noras tikrai nedinges noris kaip ir vos ne kiekviena diena taip kad, bent jau as, siom KT esu tikrai patenkinta
#Auksė#
2009 02 09, 17:02
QUOTE(Mimuke @ 2009 02 09, 17:37) uz visas nekalbesiu, bet kas liecia mane tai svorio tikrai nepriaugau  o ir noras tikrai nedinges noris kaip ir vos ne kiekviena diena taip kad, bent jau as, siom KT esu tikrai patenkinta  Tai labai gerai ir dziaugiuosi Gal reikes ir man pabandyt jas vartot, spiralei nesiryztu niekaip, baisoka kazkodel, tai nors KT reikia pradet... Nors vaikuciu gal jau ir nebeturesim daugiau
Giedrutis
2009 02 09, 19:39
Na, ka as galiu pasakyti apie sias ,,Yasminelle" tabletes, tai, kad as jas jau du metus naudoju, niekada anksciau jokiu kitu negeriau, tik sitas, jas pradejau gerti vos tik joms atsiradus  Niekada nepatyriau jokio salutinio poveikio, svorio nepriaugau, jis man net kaip tik pradejo kristi, nei pykino, nei galvos skaudejo, tikrai nekeisciau ju i jokias kitas  Praejus metams kai jas pradejau gerti, dariau pertraukau, na 50 dienu beveik nesirgau, bet po menesiniu viskas stojo i savo vezes  Kas dziugina, kad geriant jas menesiniu skausmai labai sumazejo
#Auksė#
2009 02 10, 10:29
QUOTE(Giedrutis @ 2009 02 09, 20:39) Na, ka as galiu pasakyti apie sias ,,Yasminelle" tabletes, tai, kad as jas jau du metus naudoju, niekada anksciau jokiu kitu negeriau, tik sitas, jas pradejau gerti vos tik joms atsiradus  Niekada nepatyriau jokio salutinio poveikio, svorio nepriaugau, jis man net kaip tik pradejo kristi, nei pykino, nei galvos skaudejo, tikrai nekeisciau ju i jokias kitas  Praejus metams kai jas pradejau gerti, dariau pertraukau, na 50 dienu beveik nesirgau, bet po menesiniu viskas stojo i savo vezes  Kas dziugina, kad geriant jas menesiniu skausmai labai sumazejo   bandysiu ir as, jauciu sias KT, kiek skaitau daug geru atsiliepimu apie jas, na gal ir kaina atitinka kokybe, ir svarbiausia gal nekils svoris ir nesumazes noras
Giedrutis
2009 02 10, 11:26
Siaip esu is kitu girdejusi atsiliepimu, kad ir tu salutiniu poveikiu atsirasdavo, bet man tai sakau visiskai nieko, esu labai patenkinta  O del to svorio augimo, tai kai vis nueinu pas savi ginekologe, ji vis manes paklausia kaip su svoriu man, tai as sakau, kad visiskai neauga, tai ji man sake, kad cia del to, jog sios tabletes turi labai mazai hormonu, tai va
Kamile-Mile
2009 02 10, 12:16
QUOTE(#Auksė# @ 2009 02 09, 18:02) Tai labai gerai ir dziaugiuosi Gal reikes ir man pabandyt jas vartot, spiralei nesiryztu niekaip, baisoka kazkodel, tai nors KT reikia pradet... Nors vaikuciu gal jau ir nebeturesim daugiau  O as manau, kad tik tavo organizmas nuspres, ar jos tau tinka, ar ne - cia gi individualu labai...
Sunflowers
2009 02 10, 12:21
QUOTE(#Auksė# @ 2009 02 10, 10:29) Man svoris tikrai nepadidejo  , bet noras tai sumazejo...
Mimuke,nuostabi tu,aciu uz atsakyma!! puiku ,o jei as vis isgeriu 10 min anksciau, na turiu 6h, bet geriu jau 5h 50 min
lassie172
2009 02 11, 12:43
Na ka, salutiniai pozymiai beveik praejo, isskyrus, tai jog padidejo krutine, gal vienu nr. Per men priaugau 4 kg. Is pradziu pirmas savaites bere dideliais spuogais, ko niekada nebudavo, dabar kazkaip praejo. Stebim padeti toliau
QUOTE(Giedrutis @ 2009 02 09, 19:39) Praejus metams kai jas pradejau gerti, dariau pertraukau, na 50 dienu beveik nesirgau, bet po menesiniu viskas stojo i savo vezes o kodel pertrauka darei? paziuret kaip mmm bus ar ne? ar kitos priezastys siaip pries pradedant gert KT labai manosios buvo nereguliarios idomu kaip jas kiek nutraukus butu QUOTE(Cappyy @ 2009 02 10, 19:26) Mimuke,nuostabi tu,aciu uz atsakyma!! puiku ,o jei as vis isgeriu 10 min anksciau, na turiu 6h, bet geriu jau 5h 50 min  siaip jas geriau gerti kuo tiksliau, ale tas pas mane buvo tik is pradziu  tik suskamba priminimas 21:00 as iskart ir isgeriu... o dabar....  tai valanda veliau, tai pusantros  aisku buna, kad iskart nueinu kaip kada iseina p.s. tai jei visad geri 5h 50 tai puiku  cia nera butina, kad laikas butu lygiai 8, lygiai 12 ar 15  gali ir be 10, ir be 5 penkios  jokio skirtumo
Brangiosios.. Man nutiko bėda.
taip nervinuos.. pusantro mėnesio geriu kontraceptines jasminelle, viskas gerai buvo,snd po lytinio akto,užmiršau ,kad geriu,gal iš nervų.. ir išgėriau postinorą.. ir bijau,kad nebūčiau sugadinusi kontraceptinių vartojimo,ar aš vis dar apsaugota ,ar galiu jas normaliai gerti?
Prašau,patarkit,ašarų nelaikau..
Mėlyna♥
2009 02 13, 17:11
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 13, 18:00) Brangiosios.. Man nutiko bėda.
taip nervinuos.. pusantro mėnesio geriu kontraceptines jasminelle, viskas gerai buvo,snd po lytinio akto,užmiršau ,kad geriu,gal iš nervų.. ir išgėriau postinorą.. ir bijau,kad nebūčiau sugadinusi kontraceptinių vartojimo,ar aš vis dar apsaugota ,ar galiu jas normaliai gerti? Prašau,patarkit,ašarų nelaikau.. Visu pirma nesijaudink taip As tavo vietoje, jei dar siandien negerei kontraceptines, tai ir nebegerciau. O rytoj vel gerciau kaip iprastai.  Aisku toks [COLOR=yellow]apsizioplinimas[COLOR=yellow] ne i nauda, bet nemanau, kad padarei kazka labai baisaus.
Tai kad jau geriau.. man neramu,labai.. as nezinau kaip su tuo galiojimu ir pan.. ;s ot prisidirbu..
Cashmere
2009 02 13, 17:44
Aš pasitikslinsiu, tu pamiršai kad geri KT??? Ar pamiršai išgert tabletę vieną?
Mėlyna♥
2009 02 13, 18:24
QUOTE(amesteja @ 2009 02 13, 18:44) Aš pasitikslinsiu, tu pamiršai kad geri KT??? Ar pamiršai išgert tabletę vieną? As kaip supratau, tai ji isgere KT, tada mylejosi ir uzmirso, kad geria KT ir isgere postinor. As tai manau, kad nieko cia labai nepridirbo. As kita diena gerciau KT kaip iprastai.
Bittersweet
2009 02 13, 18:30
tu matyt jauna labai, kad i tokia panika puolei kam cia tas skandalas, nieko neatsitiko, nu isgerei to postinoro, daugiau negerk ir tiek. toliau kt geri kaip iprasta
Cashmere
2009 02 13, 18:37
Gerk kaip priklauso, kas padaryta tai padaryta, bet kaip tu čia taip apsikvailinai, gal KT visai neseniai pradėjai gert? Ar gal be gydytojo nurodymų pati sugalvojus pradėjai gert?
Manau reiketu pasikonsultuoti su gydytoja, nes postinoro ir KT sudetis labai skirtinga, todel abejociau patarimais praleist tablete, o veliau test lyg niekur nieko. Nes sitaip gali but kad nebebusi apsaugota. Antra, sitokie eksperimentai gali ziauriai isreguliuot hormonus su nenumanomom pasekmem. Zodziu as tavo vietoj kulniuociau pas gydytoja tuojau pat arba bent pasiskambinciau pasiklaust. O siaip tai tikrai sugebet reikia taip prisidirbt  Atleisk bet kiek tau metu? Jauciu ne daugiau 16
Mėlyna♥
2009 02 13, 23:31
QUOTE(garbane @ 2009 02 14, 00:25) Manau reiketu pasikonsultuoti su gydytoja, nes postinoro ir KT sudetis labai skirtinga, todel abejociau patarimais praleist tablete, o veliau test lyg niekur nieko. Nes sitaip gali but kad nebebusi apsaugota. Del apsaugojimo, tai abieju paskirtis tokia pat: apsaugoti nuo nepageidaujamo nestumo  Tik postinor yra labai stiprus vaistas, o KT ne taip. As nekelciau dideles problemos. Na nebent labai sutriktu ciklas.
Loterija
2009 02 13, 23:58
Išgėrus Postinor praktiškai garantuotai pradėsi kraujot nelaiku.
Man dvidešimt ketveri. na o kaip dėl apsaugos? ar praėjus ousantro mėnesiui jau galiu drąsiai mylėtis be papildomų apsaugų?
nendrelė
2009 02 14, 10:37
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 14, 09:39) Man dvidešimt ketveri. na o kaip dėl apsaugos? ar praėjus ousantro mėnesiui jau galiu drąsiai mylėtis be papildomų apsaugų?  Manau, kad postinoras kaip papildoma apsauga nepakenks. Juk apie sveikatą kalbos ir nerimo nėr kaip suupratau.
Terapankė
2009 02 14, 10:53
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 14, 09:39) Man dvidešimt ketveri. na o kaip dėl apsaugos? ar praėjus ousantro mėnesiui jau galiu drąsiai mylėtis be papildomų apsaugų?  na ir istorija  Jei KT pradejai gerti pirma ciklo diena tada gali is vis nesisaugti, jei ne berods menesi saugotis reikia  senai geriau jei as klystu pataisykit, bet tikrai po1.5 men nesuk galvos del papildomu apsaugos priemoniu. aisku, jei neturi pastovaus partnerio prezervatyvai nepakenktu del lytiskai plintanciu ligu
Bittersweet
2009 02 14, 10:55
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 14, 01:12) O kiek sperma gyvybinga ant paklodes islieka? aciu  [/b][/size][/i] jetus, tau tikrai 24  ?
Na, ko jūs prikibot prie tų jos metų, lyg labai tai keistų situaciją, atsitiko kas atsitiko, apsižioplino, visiems gi būna. Geriau pasikonsultuok su gyd. ir tiek, matai, kad čia problemas tik pagal metus kai kurios sprendžia... ir išvis, nemanau, kad čia yra ginekologių online, niekas geriau nepatars nei Tavo gydytojas  sėkmės.
Mėlyna♥
2009 02 14, 11:33
QUOTE(Mirėja @ 2009 02 14, 00:58) Išgėrus Postinor praktiškai garantuotai pradėsi kraujot nelaiku. Na man gyvenime yra teke gerti gal kokius 5 kartus, kraujuoti pradejau tik 1 karta
Terapankė
2009 02 14, 12:51
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 14, 11:33) Na man gyvenime yra teke gerti gal kokius 5 kartus, kraujuoti pradejau tik 1 karta  As niekad nekraujavau..gerus gal 3kartus..
QUOTE(Dūle @ 2009 02 14, 13:22) Papildyta:QUOTE(Cappyy @ 2009 02 14, 09:39) Man dvidešimt ketveri. na o kaip dėl apsaugos? ar praėjus ousantro mėnesiui jau galiu drąsiai mylėtis be papildomų apsaugų?  Tai nuo vartojimo pradzios ar jau buvo mmm?
vinipukas
2009 02 15, 01:07
Prieš pradėdama vartoti bet kokį vaistą, pirmiausiai įdėmiai perskaityk informacinį lapelį arba pasikonsultuok su gydytoju arba vaistininku. Manau ne vienai ši frazė giliai iki pat kulnų įstrigusi. Ir klausymų tada nekiltų
lindra123
2009 02 15, 21:21
uzjauciu mergaite patyrusia sitiek streso. kita karta geriau skambink gydytojui ir konsultuokis. daugaiu gal patars. ir nestresuok taip. varksele
|
|