mano mazoji gan daznai ziuri televizoriu.nors ir zinau,kad tai nera labai gerai jos akutems,bet neretai leidziu paziureti ivairiausius filmukus ir siaip vaikiskas laideles.kaip jus elgiates?ar leidziate savo mazyliams ziureti tv?
Geriausia nustatyti tam tikrą laiką per dieną, kiek ji gali žiūrėt ir ne daugiau. O tai paskui pripras ir visą laisvalaikį sėdės akis pakabinus (čia tokia ateities perspektyva).
O mes tai nežiūrim išvis. Kartais įjungiu filmukus per kompą, bet greit atsibosta.
Mano mazoji prieš gerą pusmetį pradėjo domėtis Teletabiais. Žiūrėdavome kelias minutes ir tai nebuvo labai aktualu, dabar - kaip mums beveik 2 metukai - parupo TV, ziurejimo klausimas tapo aktualus
Atidziai televizoriu ziuri, kai uzdedu Sreka. O siaip jos akytes patraukia koncertai. Tai dar kartais juos paziuri. Ilgam demesio sukaupti nepavyksta, tai ir ziurejimas nera labai ilgas.
Musu telewizorius aukstai uzkeltas tai jis jo nepasiekia, gal manau ne taip kenkia, nei tiems kurie ziuri is metro atstumo
Nors ir žinau, kad nesveika akytėms, tačiau žiūrėti leidžiu, nes jis žiūri tik reklamą, o kai šiaip ką nors rodo, jis žaidžia ir TV jam nerūpi
pirmasis sunus tai labai
musu dukrytei 1.1m tai ziuri kai rodo reklama jei koks filmas tai jai nesvarbu bet tik isgirsta reklamos anonsa tuoj ir ziuri
per reklama perjungiu kita kanala kur ne reklama jau tada tv tampa nebeidomus QUOTE(doretta @ 2009 01 23, 22:26) musu dukrytei 1.1m tai ziuri kai rodo reklama jei koks filmas tai jai nesvarbu bet tik isgirsta reklamos anonsa tuoj ir ziuri per reklama perjungiu kita kanala kur ne reklama jau tada tv tampa nebeidomus
Maniškė nelabai žiūri, o kai žiūri tai nedraudžiu, nes neilgai tai trunka
Pas mane daznai buna ijungtas tv.Juk visa veik diena praleidziama namie...Sunelis nelabai dar domisi kas ten per laidos,taciau kai prasideda reklama,tai tiesiog neatplesdamas akiu ziuri,o ypac tele-2 reklamas
Dukrytei 1 metai ir 5 men, tai bent jau kol kas TV nera aktualus.Nei Oksi Deizes, nei teletabiai demesio nepatraukia.Dirsteli kartais kokia reklama ir tiek.
Musiske megsta paziureti teletabius, ar siaip vaikiska Tv, bet daug neleidziam
maniskei virs 2 metu bet televizorius visai neidomus
Maniskiui 1m 10men, bet televizorius jo visiskai nedomina, nebent,kaip ir pries tai pasisakiusios mamytes mergyte uzfiksuoja savo zvilgsni i televizoriu,tik tuomet kai eina reklama,o paskui jam vel jis nebeidomus
leidžiu sūneliui pažiūrėti vaikiškus filmukus, bet jis jų ilgai neišžiūri, greit atsibosta, tai prie televizoriaus nedaug jis ir sėdi
leidziu ir ziuri ,tik noretusi kad ziureti kuo maziau ir ne is taip arti
nes nejucia tiesiog prieina prie pat teliko beziuredamas koki filmuka
Jei leisciau tai ziuretu visa diena
kartais žiūri
Maniske tai paziuri kokias reklamas ar siaip koki epizoda, ilgiau demesio neislaiko
Megsta ziureti televizoriu bet man baisu kad kartais gan per arti ziuri
Musu dukryte ziuri mazai, vaikiska filmuka paziuri iki 5-10 minuciu ir eina uzsiimti savo megstama veikla
pas mus neziuri, nes aprasciausiai tv nejungian. kaip sakoma - jis tik del vaizdo stovi
manajai teliko gali ir nebuti, nebent kokia reklama dar paziuri ir toliau uzsiima savais reikalais
mano mazajia taip pat rupi nebent reklamos ar koks gyvunas.na dar kai mazus vaikus rodo ir kai koncertas koks tai tada soka.toks jos susidomejimas tuo tv
o manoji tai spokso viska is eiles
mes ziurime tlevizoriu kai vaikas lovoje,jam neledziame ziureti,pora kartu buvome ijunge,tai pora minuciu paziurejo,ir paskui stovejo prilipes pir ekrano,o cia tikrai nieko gero.O be to telikas neleidzia vaikui susikoncentruoti,nesivysto fantazija ir t.t.Taigi leisime gal ziureti nuo 2.5-3 metu
o maniskis kolkas perdaug nesidomi televizorium kai kada reklamas paziuri,ar koki filmuka bet ir tai ne visa,todel problemos kolkas nematau
leidziu
mazyliui tv neaktuali-jos galetu ir nebuti jam,o va dukryte megsta paziureti.jai leidziame paziureti vaikiskus filmukus.labai patinka telebimbam,gustavo enciklopedija.
mes tai nedraudziam ,bet kazkaip jis tik reklamom spalvingom ar kokiu garsu idomiu pasidomi,o taip tai beveik neziuri
stengiuosi riboti laiką prie tv ,nes galėtų tikriausiai visą dienelę prie jo būti
Mano vaikinukas 1,4 metuku, ziuri tv labai.... Pats isijungia, kanalus reguliuojasi paemes pulteli, net kedute atsinesa prie pat tv ir pasidejes atsiseda ir ziuri
Mes pradejom ziureti filmukus, dar metuku neturedamos. Turim visa animacijos kolekcija. Dukrytei labai patikdavo, daug is ju ismoko, bet... Galiausiai buvo taip, kad prasidejo oziukai, filmuku ziurejimas budavo nekontroliuojamas, jei tik manes nebudavo namie, kitiems seimos nariams televizorius budavo vienintele vaiko raminimo priemone. Ji mokedavo issireikalaut... Nzn kiek laiko galima leisti ziureti ir ar isvis galima tokiek maziem rodyt, bet viena diena labai supykau ir uzdraudziau sita reikala su visam.
Žiūri, bet normuotai
mano suneliui 1m 2men ir jam tas pats ar as leidziu ar ne jis vistiek neziuri,tik praeidamas aki uzmeta i telika ir tiek
is pradziu labai ziuredavo, taciau dabar megsta ziureti tik reklamas, nezinau kas ten ji taip traukia
Taip, reklamos-puikus dalykas
Mes irgi ziurim tv , tik riboju zinoma ka ir kiek
kad ir ijungtas telikas, maziu domina tik kai rodomi kiti vaikai ar gyvuneliai, tad jo akys tikrai nepersiziuri tv todel ir nedraudziu ir siaip telika ijungiu tik gerokai vakare
leidziu,tv daznai buna ijungtas,bet jei jai neidomu tai ir neziuri
Ziuri i reklamas ir i kai kuriuos filmukus
Visiskai nesidomi televizorium,patinka tik muzika ir pasokti,filmuku neziuri
mes daug ir patys neziurim, bet labai smarkiai dabar nedraudziu-idomios reklamos, kai dainuoja kas ar filmukai
Tv... o kompu paleisti filmukai skaitosi? jei taip tai:
pelenė, teletabiai, kurmis, garvėžiukas, vilkelis, kateriukas, ančiukas kuris nemokėjo žaisti futbolo... i taškas- kitų nežiūri- jei įjungiu kokį kitą filmuką šaukia "kitas" ir prideda "TA" reiškiasi nori teletabių... Iš pradžių buvau nusiteikusi visiškai neleisti iki kokių 3m žiūrėt... ir beveik išėjo- iki 1metukų ir 3 mėnesiukų mano mažoji nei TV nei filmukų nematė... kol nepamačiau kad jai l.l.l. įdomūs teletabiai... ji net sustingusi žiūrėjo... tai jei įdomu- kodėl gi ne? Žinau akeles gadina- bet kas šiais laikais negadina? nueini į parduotuvę- ryškios šviesos, namuose- dieninės lempos, dulkės, teršalai rūkalai 9na i kas kad mes nerūkom- kaimynai tai rūko...) viskas akis gadina
Niekad nedraudžiau. Bet mažiukė žiūrėdavo daugiausia reklamas, o dabar turi savo kompaktų dėžutę su daugybe senovinių gražių filmukų ir leidžiu žiūrėt. Kažkiek, aišku, riboju, bet šiaip savo mėgstamiausius filmukus žiūri net po keletą kartų. Galiu skaipu atsiųsti filmukų, jei kas norit
mano mazyle nuo metuku kai pradejo teletabius ziuret,tai lik sioliai neaprimsta su jais..
Dukrytei televizoriu ziureti leidziu, labai megsta ziureti animacinius filmukus, anksciau megdavo reklamas, tik nezinau kas juose tokio uzburiancio
|