Gal kas išsigydėt nuo to kaip nors?
Pradėjo kankinti nemiga
Gal kas išsigydėt nuo to kaip nors?
skaičiau, kad tokiais atvėjais prieš miegą reikia gerai pasivaikščiuoti, pavkėpoti grynu oru, nevalgyti, daug negerti... negerti kavos ir stiprios arbatos.... arba nors gerai pravedinti kambarį
kriste, o tu pabandyk anksti keltis
As irgi labai jautriai miegu ir kartais buna kad po 2-3 valandas nakti negaliu uzmigti.
Man padeda vonia arba dusas pries miega, nes vanduo atpalaiduoja. Tada geriau miegu. O nakti jei atsibundu, ir ilgai neuzmiegu, tai atsikeliu sukremtu koki sausaini su arbata ar pn. ir vel i lovyte. Na dar kartas padeda, jei pereinu miegot i kita kambari Sauldaus miegelio tau
aš atvirkščiai, pabundu 5-6 valandą ryto ir negaliu užmigti... net išeiginiais
ir mane šiąnakt nemiga kankino - pusę nakties prasivarčiau
O aš šiąnakt 1 val atsikėliau ir išgėriau Neuro-3 arbatos su valerijonais.Užmigau staigiai,visą naktį išmiegojau iki 8 val ryto,nereikėjo nei į tualetą keltis,nei gimdos susitraukinėjimų nejutau
QUOTE(kristė @ 2005 07 29, 09:42) O aš šiąnakt 1 val atsikėliau ir išgėriau Neuro-3 arbatos su valerijonais.Užmigau staigiai,visą naktį išmiegojau iki 8 val ryto,nereikėjo nei į tualetą keltis,nei gimdos susitraukinėjimų nejutau oi, kad į WC nereikėjo, tai čia labai gerai. man kartais atrodo, akd aš kone miegodama ten einu
mane irgi nemiga kankina,tai i tuoleta begu, tai atsiger reikia, tai ka uzkrimst
o as irgi ..pradejau naktimis keltis,tai i WC, tai is alkio prabundu
Mane irgi nemiga pakankina. Aš stengiuosi tada ką nors paveikti, arba paskaitau knygą
Reikės ir man pabandyti neuro arbatėles
Man daznai suveikia koks nors skaitalas - knyga ar zurnalas... Akys pacios merkiasi...
atsimenu ir man taip budavo, pries gimdyma ir beveik visa nestuma. vakarais 8 val taip akys mekdavosi, kad nejausdavau kada vyras į lovą nuneša. paskui naktį prabundu ir nenoriu miego. o tada paryčiais kaip užknarkdavau iki 11val. o kaip paguldė į ligoninę, turbūt buvo apėmęs visiškas stresas, kad per naktį išmiegodavau kokias 3, 4 val. tada gydytojai pradėjo girdyt migdomaisiais, bet ir tai nepadėdavo. tai tada leisdavo leiodžiamus- porai valandų užtekdavo, paskui vėl žvali kaip ridikas. ir ka tu man?
Man kartais padedavo knygos skaitymas lovoje. Skaitydavau kol "nuluzdavau"
sveikos
dziaugiuosi kad radau sia tema. galvojau kad as viena tokia. mane isbudina naktiniai lakstymai i tualeta ir paryciais nebeuzmiegu. paprastai neturiu minties eit uzkrimst, bet savaitgali pastebejau, kad pavalgius vel uzsimanau miego.
oi, tikra bėda man su miegais paskutiniu metu pasidarė
galvoju, ar čia jau senatvė? naktim kelias valandas negaliu užmigt, ryte irgi anksti nubundu... o košmarai kasnakt kamuoja tiesiog tiesus kelias į beprotnamį
Mane tik dabar 9 menesi pradejo nemiga kankinti. Tai n kartu einu i tualeta, ko nors uzkrimst arba siaip vaikstau po tamsa
o man atvirksciai - miegas ziauriai ima, atrodo vis neissimiegu.
Man irgi nemiga kankina,po 4-5val.pamiegu ir viskas,
QUOTE(Zvejo_dukra @ 2005 08 04, 18:00) Kol slaitau, tai viskas liuks, miego norisi, tik padedu užgesinu šviesą ir dingsta miegai... QUOTE(enola @ 2005 09 01, 07:01) Man irgi nemiga kankina,po 4-5val.pamiegu ir viskas, Man gydytoja prirašė valerijono lašelių, tai tikrai padeda
zinokit ir mane nemiga kankina, atsibudineju anksti ryte, nakti labai daug vartausi, vis atrodo, kad nepatogu, tikrai pradejau prastai miegot ir tai atsiliepia diena, daug dazniau jauciuos pavargusi
Merginos, man daktare liepe gerti doc.Steponeno arbata nuo patinimu, bet rezultatas nuostabus kitoj srity - miegu kaip kudikis...Pabandykit, zoleliu arbatos tikrai padeda!
man padėjo karštas pienas su medumi ir melisos arbata.pabandykit gal ir jums padės
Nemiga mane irgi dažnai kankina.
O kas dėl valerijono tai per paskaitėles
Aš būdavo miegu po 4-5 valandas per parą ir kai pasakiau gydytojai, kad ir pietukų neprigulu, man prirašė NERVOHEEL homeopatinių tabletėlių, ten rašo, kad reikia sučiulpti po tris į dieną. O aš paimdavau tik naktį, kai jau miegai išsilakstydavo, tuomet dar nesučiulpus tabletėlės, jau pūsdavau į akį. Taip tereikėjo tik kekių tablečių ir problema išsisprendė.
Daugelis nėščiųjų bėgant laikui pradeda blogai miegoti ir tai visai normalu.
Didėjant pilvui, sunku rasti patogia padėtį, o ir galvoje vis mažiau ramybės. Galima pabandyti prieš einant miegoti eiti pasivaikščioti, taip pat padeda šilta vonia, bei šiltas pienas su medum. www.mamos-svetaine.lt
As gana daznai atsibundu parycias - tarp 4 ir 6 val., ir laaabai sunkiai uzmiegu vel, o jei uzmiegu, tai pabundu neissimiegojusi, vos atsikeliu... Keltis darbo dienom 7 val. reikia, galeciau tas kelias brangias valandeles miegoti, bet va... Ir nezinau ka daryti, nes jei vartausi lovoje, tai pradeda alkis kankinti, o jei atsikeliu pavalgyt ar atsigerti, tai tada jau 100% sudie miegeliui
Na man atrodo,kad beveik visos nestukes
Mano gydytoja rekomendavo melisos arbatos atsigerti pries einant miegoti
S.... tos melisos, uzmigti gal ir padeda, bet kas pades ismiegoti visa nakti? Pabundi paryciais ir akys stulpu, jokia melisa nepadeda...
QUOTE(Sirana @ 2006 03 08, 13:08) As gana daznai atsibundu parycias - tarp 4 ir 6 val., ir laaabai sunkiai uzmiegu vel, o jei uzmiegu, tai pabundu neissimiegojusi, vos atsikeliu... Keltis darbo dienom 7 val. reikia, galeciau tas kelias brangias valandeles miegoti, bet va... Ir nezinau ka daryti, nes jei vartausi lovoje, tai pradeda alkis kankinti, o jei atsikeliu pavalgyt ar atsigerti, tai tada jau 100% sudie miegeliui uzuojauta, man niekas nepadedavo, kartais pavalgydavau , kai jau labai didelis noras budavo, kartais skaitydavau o veliau supratau kad as nemiegu tol kol vaikas juda, jis pabunda kol as i tualeta sulakstau
Miegas vercia i lova jau apie 9 val., bet niekaip neuzmingu prie televizoriaus ar kitokio triuksmo... Vis sunkiau darosi isitaisyti lovoje, ir taip ir taip nepatogu, norisi labai ant pilvo pakristi
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 11, 14:37) Miegas vercia i lova jau apie 9 val., bet niekaip neuzmingu prie televizoriaus ar kitokio triuksmo... Vis sunkiau darosi isitaisyti lovoje, ir taip ir taip nepatogu, norisi labai ant pilvo pakristi man labai padeda atsargine pagalve taigi rekomenduoju visom isimest i lova atsarga
Nemiga tikrai labai kankino,bet aš kažkaip su ja ir nekovojau.Čia SM sėdėdavau tokios pačios padėties merginų būrelyje,tai naktis tikrai neprailgdavo.Miegot eidavau apie 3, o keldavausi apie 12- 13
Visada buvau didele miegale, o kai tik isejau i dekretines - nemiegu iki 1 val. ir atsikeliu 6 val. Ir taip pikta,dirbdama svajojau tik apie viena-kaip issimiegosiu..ir se tau
QUOTE(kristė @ 2005 07 28, 10:57) Pradėjo kankinti nemiga Gal kas išsigydėt nuo to kaip nors? Pasivaikščiok valandėlę GRYNAME,ne miesto gatvių ore,geriausia koks miškelis būtų,ir prieš miegą šaukštą medaus į burną,šiltos arbatėlės ir jokio teliko prieš užmiegant. Gali knygą paskaityt,bet jei labai įdomi knyga,tai gali ir nesuveikt. Tai va,po pasivaikščiojimų,šaukšto medaus ir arbatėlės turėtum miegoti gerai
Man ypac neramios naktys buna per pilnati, tada labai daznai pabundu... Siaip einu miegoti anksti, gal apie 9 val, keluosi 7 val. naktys pakankamai ramios, veliau turetu buti sunkiau
Norėdama greičiau užmigti fantazuoju. Tik jokių tikroviškų fantazijų ar ateities planų kūrimo. Įsivaizduok, kad esi princesė, kuri įsimyli princą, o tas ... Papratai pabaigos niekada nesulaukiu.
Nu jeigu aš tik atsigulus į lovą pradeda kąnors galvot,fantazuot ir pan.. Tai taip visą naktį galiu ir prafantazuot,niekaip neužmigčiau
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 21, 13:25) Oij, man irgi tas pats - pradedi fantazuoti, minciu daugeja, nejucia persikeli i realybe, o tada tai jau prasideda: tai mokesciu nesumokejau, tai valgyt nenupirkau, tai darbe to nepadariau, tai vaikas kosti, ir taip be galo be krasto! Skaiciavimai man irgi nepadeda, nes bijau pamesti skaiciu seka ir tampu labai budri, visi miegai issilaksto QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 21, 13:25) Drambliai ir avelės- labai neįdomu, bet savo fantazijose pabėgti nuo realybės, kurti tarsi savotišką serialą, kurio pagrindinė herojė esi tu- labai šaunus dalykas, mano pačios daug sykių išmėgintas. Svarbiausia, kad tos fantazijos labai teigiamos ( gal kiek erotinės ), todėl persikeli į sapnų pasaulį su labai teigiamom emocijom. o kitą vakarą- nauja serija... Žinoma, jeigu gerokai pasivaikštau parke, serialų kurti nereikia, arba tos serijos būna trumputės, bet jei ne- tada pirmyn į pasisvajojimus. O prie realių problemų apmąstymų nesugrįžti reikia mokytis, tiesiog blokuoti juos..Tada tai darosi panašu į savotišką meditaciją. Aš tuo užsiimu nuo pat vaikystės, ir jau tų serialų ne viena dešimtis atminties lentynėlėje dulkes renka
Pradejo kankinti nemiga ir mane
Kazin ar kas pades. Su sunum nuo kazkur 30 sav. naktimis beveik nemiegojau( knygas skaiciau, uzkandziavau
Siulau diena prigulti ir nors biskuti pamiegot... QUOTE(anuska:) @ 2006 04 09, 10:14) Kazin ar kas pades. Su sunum nuo kazkur 30 sav. naktimis beveik nemiegojau( knygas skaiciau, uzkandziavau Siulau diena prigulti ir nors biskuti pamiegot... Na jeigu dieną miegosi, tuomet tikrai naktį reikės ir knygas skaityti, ir užkandžiauti, ir ne tik aveles skaičiuoti, bet ir visą zoologijos kursą prisiminti... QUOTE(pranciska @ 2006 04 09, 13:43) Na jeigu dieną miegosi, tuomet tikrai naktį reikės ir knygas skaityti, ir užkandžiauti, ir ne tik aveles skaičiuoti, bet ir visą zoologijos kursą prisiminti... As siap jau parasiau, kad man jau niekas nepadejo kovai su nemiega. O tam kad nors biski pamiegoti, ejau prigulti diena. Taip buvo man ir as nesakau tai daryti visoms.
Nugi geriausiai išsimaudyti kūno temperatūros vonioje prieš miegą(tik jokiu būdu ne karštoje vonioje),išgerti šiltos arbatėlės su trupučiu medaus ir miegas garantuotas.O jei dar lietus už lango.... Taip ir pusę dienos paskui pramiegot galima
as labai paprastai issprendziau nemigos problema
kai nakti nesimiega nesuku sau galvos, diena uz tai pamiegu ir viskas |