Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nemiga
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
kristė
Pradėjo kankinti nemiga cry.gif .Nesumerkiu akių iki 4-5 val ryto.O kai pabundu jaučiuosi kaip po gero baliaus-skauda galvą,pykina ir tada jau miegu iki kokios 11 val blink.gif .Bet savijautos tai nepagerina cry.gif .
Gal kas išsigydėt nuo to kaip nors?
Eziuke
skaičiau, kad tokiais atvėjais prieš miegą reikia gerai pasivaikščiuoti, pavkėpoti grynu oru, nevalgyti, daug negerti... negerti kavos ir stiprios arbatos.... arba nors gerai pravedinti kambarį smile.gif
kriste, o tu pabandyk anksti keltis smile.gif tada jau vakare norėsis miego mirksiukas.gif
Nomra
As irgi labai jautriai miegu ir kartais buna kad po 2-3 valandas nakti negaliu uzmigti.
Man padeda vonia arba dusas pries miega, nes vanduo atpalaiduoja. Tada geriau miegu.
O nakti jei atsibundu, ir ilgai neuzmiegu, tai atsikeliu sukremtu koki sausaini su arbata ar pn. ir vel i lovyte.
Na dar kartas padeda, jei pereinu miegot i kita kambari smile.gif smile.gif. aisku ryte vyrui kyla klausimu, bet aplinkos pakeitimas padeda smile.gif

Sauldaus miegelio tau smile.gif
Eziuke
aš atvirkščiai, pabundu 5-6 valandą ryto ir negaliu užmigti... net išeiginiais ax.gif
Isila
ir mane šiąnakt nemiga kankino - pusę nakties prasivarčiau doh.gif reikia keltis - negaliu, miego noriu cry.gif niekaip nerandu vietos, užmigti sunku, o kai užmiegu visokias nesąmones sapnuoju - toks tas ir miegas cry.gif
kristė
O aš šiąnakt 1 val atsikėliau ir išgėriau Neuro-3 arbatos su valerijonais.Užmigau staigiai,visą naktį išmiegojau iki 8 val ryto,nereikėjo nei į tualetą keltis,nei gimdos susitraukinėjimų nejutau thumbup.gif .Ko gero,nervai truputį pašliję g.gif .
Isila
QUOTE(kristė @ 2005 07 29, 09:42)
O aš šiąnakt 1 val atsikėliau ir išgėriau Neuro-3 arbatos su valerijonais.Užmigau staigiai,visą naktį išmiegojau iki 8 val ryto,nereikėjo nei į tualetą keltis,nei gimdos susitraukinėjimų nejutau  thumbup.gif .Ko gero,nervai truputį pašliję g.gif .
*

oi, kad į WC nereikėjo, tai čia labai gerai. man kartais atrodo, akd aš kone miegodama ten einu blush2.gif
lanaa
mane irgi nemiga kankina,tai i tuoleta begu, tai atsiger reikia, tai ka uzkrimst doh.gif nors nueinu miegot apie 1-2 nakties, 5 ryto akys jau stulpu doh.gif ale as nekreipiu demesio. matyt pats organizmas persiorientuoja. kai gims lelius nebus kada miegot schmoll.gif
LUNARIA
o as irgi ..pradejau naktimis keltis,tai i WC, tai is alkio prabundu blush2.gif su pirmu nestumu tai naktiniai prabudimai atsirado tik nuo 7 men, matyt nerimavau del artiejancio gimdymo tongue.gif o su situo jau prasidejo, tik 2 men. eina, o jau bludiju naktimis, ir jegu antpludis atsiranda tongue.gif atsikelsiu, pavaiksciuosiu, TV paziuresiu, susinervinsiu nes ten tik sexi-sexi..... blush2.gif ir pas vyra lovon..prisiglausiu, o jis kai miega, kvepuoja giliai taip..klausau..klausau ir uzmiegu ax.gif o apie 5 val.vel ant koju..nors tu ka.. doh.gif
Jurma
Mane irgi nemiga pakankina. Aš stengiuosi tada ką nors paveikti, arba paskaitau knygą ax.gif arba prie kompiuterio pasėdžiu, kol pradeda mergtis akys. O šiaip gulėti lovoje ir bandyti užmigti neišeina schmoll.gif .
Reikės ir man pabandyti neuro arbatėles 4u.gif .
Zvejo_dukra
Man daznai suveikia koks nors skaitalas - knyga ar zurnalas... Akys pacios merkiasi...
maminčius
atsimenu ir man taip budavo, pries gimdyma ir beveik visa nestuma. vakarais 8 val taip akys mekdavosi, kad nejausdavau kada vyras į lovą nuneša. paskui naktį prabundu ir nenoriu miego. o tada paryčiais kaip užknarkdavau iki 11val. o kaip paguldė į ligoninę, turbūt buvo apėmęs visiškas stresas, kad per naktį išmiegodavau kokias 3, 4 val. tada gydytojai pradėjo girdyt migdomaisiais, bet ir tai nepadėdavo. tai tada leisdavo leiodžiamus- porai valandų užtekdavo, paskui vėl žvali kaip ridikas. ir ka tu man? smile.gif
Germante
Man kartais padedavo knygos skaitymas lovoje. Skaitydavau kol "nuluzdavau" biggrin.gif Arba tiesiog sededavau prie kompo. O viena nakti is nuobodumo net uzsimaniau i artimiausia nakti dirbancia parduotuve nulekt, ledu nusipirkt biggrin.gif . Tai gerai kad vyras isgirdo mane "besiruosiant". Teko jam paciam iki tos parduotuves kulniuot... biggrin.gif
juanita
sveikos 4u.gif ,
dziaugiuosi kad radau sia tema. galvojau kad as viena tokia. mane isbudina naktiniai lakstymai i tualeta ir paryciais nebeuzmiegu. paprastai neturiu minties eit uzkrimst, bet savaitgali pastebejau, kad pavalgius vel uzsimanau miego.
šešėlis
oi, tikra bėda man su miegais paskutiniu metu pasidarė sad.gif
galvoju, ar čia jau senatvė? g.gif ar dėl to, kad negaliu savo mylimiausia poza - ant pilvo - miegot g.gif
naktim kelias valandas negaliu užmigt, ryte irgi anksti nubundu... o košmarai kasnakt kamuoja doh.gif
tiesiog tiesus kelias į beprotnamį blink.gif
anzu
Mane tik dabar 9 menesi pradejo nemiga kankinti. Tai n kartu einu i tualeta, ko nors uzkrimst arba siaip vaikstau po tamsa cry.gif Labai vaikutis vartosi ir taip man pilviuka tempia, kad vyras atsibunda nuo mano naktiniu vaitojimu. Nemalonu. Stengiuosi pavargti per diena, keliuosi anksti, daug vaikstau, bet nelabai tai padeda. Ruosia mane vaikas savo atejimui tongue.gif
Siracusa
o man atvirksciai - miegas ziauriai ima, atrodo vis neissimiegu. blush2.gif
enola
Man irgi nemiga kankina,po 4-5val.pamiegu ir viskas, sad.gif skaiciau kad galima valerijonu gert, bet ta arbata labai neskani, o jei tablete viena isgert? ar nepakekns maziukui?
Keiti
QUOTE(Zvejo_dukra @ 2005 08 04, 18:00)
Man daznai suveikia koks nors skaitalas - knyga ar zurnalas... Akys pacios merkiasi...
*

Kol slaitau, tai viskas liuks, miego norisi, tik padedu užgesinu šviesą ir dingsta miegai...

QUOTE(enola @ 2005 09 01, 07:01)
Man irgi nemiga kankina,po 4-5val.pamiegu ir viskas, sad.gif  skaiciau kad galima valerijonu gert, bet ta arbata labai neskani, o jei tablete viena isgert? ar nepakekns maziukui?
*

Man gydytoja prirašė valerijono lašelių, tai tikrai padeda thumbup.gif Greitai užmiegu ir ilgėliau pamiegu ryte.
temptress
zinokit ir mane nemiga kankina, atsibudineju anksti ryte, nakti labai daug vartausi, vis atrodo, kad nepatogu, tikrai pradejau prastai miegot ir tai atsiliepia diena, daug dazniau jauciuos pavargusi
zilrasa
Man irgi blogai su miegu - negaliu uzmigti ir viskas.. Va dabar beveik 5 val ryto,o as dar nemiegojau...Jau net nebezinau,ka daryti... doh.gif
QUOTE(Keiti @ 2005 09 01, 16:58)
Man gydytoja prirašė valerijono lašelių, tai tikrai padeda thumbup.gif Greitai užmiegu ir ilgėliau pamiegu ryte.
*

O man ir valeijonai nepadeda... verysad.gif
Ikulia
Merginos, man daktare liepe gerti doc.Steponeno arbata nuo patinimu, bet rezultatas nuostabus kitoj srity - miegu kaip kudikis...Pabandykit, zoleliu arbatos tikrai padeda!
Neigaja
man padėjo karštas pienas su medumi ir melisos arbata.pabandykit gal ir jums padės
kristulia
Nemiga mane irgi dažnai kankina.
O kas dėl valerijono tai per paskaitėles nestuke.gif irgi buvo sakę, kad gerai valerijono šaknų užsiplikyt arbatėlės. Nusipirkua, perskaitau instrukciją ir randu jog nestuke.gif ir maitinančioms gerti nerekomenduojama. Taip ir neišdrysau jos gerti, pabijojau, kad mano pilvinukui nepakenktų
lady cat
Aš būdavo miegu po 4-5 valandas per parą ir kai pasakiau gydytojai, kad ir pietukų neprigulu, man prirašė NERVOHEEL homeopatinių tabletėlių, ten rašo, kad reikia sučiulpti po tris į dieną. O aš paimdavau tik naktį, kai jau miegai išsilakstydavo, tuomet dar nesučiulpus tabletėlės, jau pūsdavau į akį. Taip tereikėjo tik kekių tablečių ir problema išsisprendė. sleep.gif
indrutee
Daugelis nėščiųjų bėgant laikui pradeda blogai miegoti ir tai visai normalu.
Didėjant pilvui, sunku rasti patogia padėtį, o ir galvoje vis mažiau
ramybės. Galima pabandyti prieš einant miegoti eiti pasivaikščioti,
taip pat padeda šilta vonia, bei šiltas pienas su medum.

www.mamos-svetaine.lt
juanita
biggrin.gif o man niekas nepadeda nuo nemigu ,vos kelios naktys per visa nestuma be naktiniu prabudimu, tik kartais jie buna trumpi ir nevargina, bet kol i darba dar reikejo eiti tai sunkoka buvo.
Sirana
As gana daznai atsibundu parycias - tarp 4 ir 6 val., ir laaabai sunkiai uzmiegu vel, o jei uzmiegu, tai pabundu neissimiegojusi, vos atsikeliu... Keltis darbo dienom 7 val. reikia, galeciau tas kelias brangias valandeles miegoti, bet va... Ir nezinau ka daryti, nes jei vartausi lovoje, tai pradeda alkis kankinti, o jei atsikeliu pavalgyt ar atsigerti, tai tada jau 100% sudie miegeliui unsure.gif Itariu, kad man cia kazkokie nerimo priepuoliai uzeina, bet gi raminamuju negersi...
Manaska
Na man atrodo,kad beveik visos nestukes nestuke.gif ,patiria nemigos naktis..tai lyg biologinis laikrodukas...pratinantis mamyte prie nemigos nakteliu,kudikeliui gimus ax.gif mirksiukas.gif
Casi
Mano gydytoja rekomendavo melisos arbatos atsigerti pries einant miegoti
Sirana
S.... tos melisos, uzmigti gal ir padeda, bet kas pades ismiegoti visa nakti? Pabundi paryciais ir akys stulpu, jokia melisa nepadeda... verysad.gif
juanita
QUOTE(Sirana @ 2006 03 08, 13:08)
As gana daznai atsibundu parycias - tarp 4 ir 6 val., ir laaabai sunkiai uzmiegu vel, o jei uzmiegu, tai pabundu neissimiegojusi, vos atsikeliu... Keltis darbo dienom 7 val. reikia, galeciau tas kelias brangias valandeles miegoti, bet va... Ir nezinau ka daryti, nes jei vartausi lovoje, tai pradeda alkis kankinti, o jei atsikeliu pavalgyt ar atsigerti, tai tada jau 100% sudie miegeliui unsure.gif Itariu, kad man cia kazkokie nerimo priepuoliai uzeina, bet gi raminamuju negersi...
*

uzuojauta, man niekas nepadedavo, kartais pavalgydavau , kai jau labai didelis noras budavo, kartais skaitydavau o veliau supratau kad as nemiegu tol kol vaikas juda, jis pabunda kol as i tualeta sulakstau mirksiukas.gif . taigi stiprybes. as eidavau miegot kartais net 20 valanda, o ir per naujus vos issibudinau tam momentui.
Garbanele
Miegas vercia i lova jau apie 9 val., bet niekaip neuzmingu prie televizoriaus ar kitokio triuksmo... Vis sunkiau darosi isitaisyti lovoje, ir taip ir taip nepatogu, norisi labai ant pilvo pakristi blush2.gif , bet laikausi. Kaip Jus miegat, kaip geriausiai isitaisot? Ant sonu ar ir ant nugaros?
juanita
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 11, 14:37)
Miegas vercia i lova jau apie 9 val., bet niekaip neuzmingu prie televizoriaus ar kitokio triuksmo... Vis sunkiau darosi isitaisyti lovoje, ir taip ir taip nepatogu, norisi labai ant pilvo pakristi  blush2.gif , bet laikausi. Kaip Jus miegat, kaip geriausiai isitaisot? Ant sonu ar ir ant nugaros?
*

man labai padeda atsargine pagalve thumbup.gif ja reikalui esant padedu po galva, cia kai truksta oro , kai norisi gult ant pilvoo tai pakisu pagalve ir tada kuno priekis i ja remiasi, o kai noriu ant nugaros, o tai nera rekomenduojama, tai padedu ta pagalve po viena nugaros puse, jausmas kad remiuosi nugara, bet istikro guliu mazumele sonu.
taigi rekomenduoju visom isimest i lova atsarga drinks_cheers.gif
menade
Nemiga tikrai labai kankino,bet aš kažkaip su ja ir nekovojau.Čia SM sėdėdavau tokios pačios padėties merginų būrelyje,tai naktis tikrai neprailgdavo.Miegot eidavau apie 3, o keldavausi apie 12- 13 biggrin.gif
kaktussi
Visada buvau didele miegale, o kai tik isejau i dekretines - nemiegu iki 1 val. ir atsikeliu 6 val. Ir taip pikta,dirbdama svajojau tik apie viena-kaip issimiegosiu..ir se tau
laiminga_mamyte
QUOTE(kristė @ 2005 07 28, 10:57)
Pradėjo kankinti nemiga cry.gif .Nesumerkiu akių iki 4-5 val ryto.O kai pabundu jaučiuosi kaip po gero baliaus-skauda galvą,pykina ir tada jau miegu iki kokios 11 val blink.gif .Bet savijautos tai nepagerina cry.gif .
Gal kas išsigydėt nuo to kaip nors?
*

Pasivaikščiok valandėlę GRYNAME,ne miesto gatvių ore,geriausia koks miškelis būtų,ir prieš miegą šaukštą medaus į burną,šiltos arbatėlės ir jokio teliko prieš užmiegant. Gali knygą paskaityt,bet jei labai įdomi knyga,tai gali ir nesuveikt. Tai va,po pasivaikščiojimų,šaukšto medaus ir arbatėlės turėtum miegoti gerai biggrin.gif
Garbanele
Man ypac neramios naktys buna per pilnati, tada labai daznai pabundu... Siaip einu miegoti anksti, gal apie 9 val, keluosi 7 val. naktys pakankamai ramios, veliau turetu buti sunkiau nestuke.gif
pulina
Norėdama greičiau užmigti fantazuoju. Tik jokių tikroviškų fantazijų ar ateities planų kūrimo. Įsivaizduok, kad esi princesė, kuri įsimyli princą, o tas ... Papratai pabaigos niekada nesulaukiu. lotuliukas.gif
laiminga_mamyte
Nu jeigu aš tik atsigulus į lovą pradeda kąnors galvot,fantazuot ir pan.. Tai taip visą naktį galiu ir prafantazuot,niekaip neužmigčiau doh.gif
pulina
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 20, 12:59)
Nu jeigu aš tik atsigulus į lovą pradeda kąnors galvot,fantazuot ir pan.. Tai taip visą naktį galiu ir prafantazuot,niekaip neužmigčiau doh.gif
*

Neatidirbta technika lotuliukas.gif O jei rimtai - kiekvienam savo receptas.
laiminga_mamyte
biggrin.gif Nu aš kai tik pradedu kąnors galvot,tai tada tam galo nebūna niekad ir visi miegai išsisklaido. Negalėčiau nei tų avelių nei dramblių skaičiuot,nes tai irgi nepadėtų. Geriausiai man grynas oras ir bent valanda pasivaikščiojimų.
Sirana
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 21, 13:25)
biggrin.gif Nu aš kai tik pradedu kąnors galvot,tai tada tam galo nebūna niekad ir visi miegai išsisklaido. Negalėčiau nei tų avelių nei dramblių skaičiuot,nes tai irgi nepadėtų. Geriausiai man grynas oras ir bent valanda pasivaikščiojimų.
*

Oij, man irgi tas pats - pradedi fantazuoti, minciu daugeja, nejucia persikeli i realybe, o tada tai jau prasideda: tai mokesciu nesumokejau, tai valgyt nenupirkau, tai darbe to nepadariau, tai vaikas kosti, ir taip be galo be krasto! Skaiciavimai man irgi nepadeda, nes bijau pamesti skaiciu seka ir tampu labai budri, visi miegai issilaksto smile.gif Siaip geriausias kieto miego garantas man - didelis nuovargis, bet negi dabar nescia specialiai save nuvarinesi nuo koju?.. Nesamone... Labiausiai uzmigti neduoda mintys apie darba - jei is vakaro turiu kokiu rupesciu, itemptai galvoju apie darba, tai 100% pabusiu paryciais su tom paciom mintim ir dar sapnai nakti kankins visokie "darbiniai". Patikrinta!
pranciska
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 21, 13:25)
*

Drambliai ir avelės- labai neįdomu, bet savo fantazijose pabėgti nuo realybės, kurti tarsi savotišką serialą, kurio pagrindinė herojė esi tu- labai šaunus dalykas, mano pačios daug sykių išmėgintas. Svarbiausia, kad tos fantazijos labai teigiamos ( gal kiek erotinės ), todėl persikeli į sapnų pasaulį su labai teigiamom emocijom. o kitą vakarą- nauja serija... bigsmile.gif
Žinoma, jeigu gerokai pasivaikštau parke, serialų kurti nereikia, arba tos serijos būna trumputės, bet jei ne- tada pirmyn į pasisvajojimus. O prie realių problemų apmąstymų nesugrįžti reikia mokytis, tiesiog blokuoti juos..Tada tai darosi panašu į savotišką meditaciją. Aš tuo užsiimu nuo pat vaikystės, ir jau tų serialų ne viena dešimtis atminties lentynėlėje dulkes renka biggrin.gif .
Čėska
Pradejo kankinti nemiga ir mane doh.gif verysad.gif Ziaurus jausmas, kai prabundi 4 val ryte ir negali daugiau miegoti, kai aplinkui visi miega ax.gif Ir valerionas man nepadeda verysad.gif Reika gal ishbandyti Ikulios metoda, t.y. arbata nuo patinimu g.gif gal kas bandet?
anuska:)
Kazin ar kas pades. Su sunum nuo kazkur 30 sav. naktimis beveik nemiegojau( knygas skaiciau, uzkandziavau doh.gif doh.gif doh.gif ...) biggrin.gif , daug visko isbandziau, bet...
Siulau diena prigulti ir nors biskuti pamiegot... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
pranciska
QUOTE(anuska:) @ 2006 04 09, 10:14)
Kazin ar kas pades. Su sunum nuo kazkur 30 sav. naktimis beveik nemiegojau( knygas skaiciau, uzkandziavau doh.gif  doh.gif  doh.gif ...) biggrin.gif , daug visko isbandziau, bet...
Siulau diena prigulti ir nors biskuti pamiegot... mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

Na jeigu dieną miegosi, tuomet tikrai naktį reikės ir knygas skaityti, ir užkandžiauti, ir ne tik aveles skaičiuoti, bet ir visą zoologijos kursą prisiminti... g.gif
anuska:)
QUOTE(pranciska @ 2006 04 09, 13:43)
Na jeigu dieną miegosi, tuomet tikrai naktį reikės ir knygas skaityti, ir užkandžiauti, ir ne tik aveles skaičiuoti, bet ir visą zoologijos kursą prisiminti... g.gif
*

As siap jau parasiau, kad man jau niekas nepadejo kovai su nemiega. book.gif
O tam kad nors biski pamiegoti, ejau prigulti diena. Taip buvo man ir as nesakau tai daryti visoms. umn.gif Kiekvienas randa sau tinkama iseiti smile.gif
laiminga_mamyte
Nugi geriausiai išsimaudyti kūno temperatūros vonioje prieš miegą(tik jokiu būdu ne karštoje vonioje),išgerti šiltos arbatėlės su trupučiu medaus ir miegas garantuotas.O jei dar lietus už lango.... Taip ir pusę dienos paskui pramiegot galima biggrin.gif
BooMe
as labai paprastai issprendziau nemigos problema biggrin.gif
kai nakti nesimiega nesuku sau galvos, diena uz tai pamiegu ir viskas thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.