Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilkpėdė: SKROBLINUKAS
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Muse
tai ka, nespeseim po plauciu uzdegimo isgyt, kaip vejaraupiai???
na vejaraupiais tai sako lengviau mazi nei suauge praserga, tai gal ir nieko tokio baisaus butu, ale kad kiek girdejau nestukem, tai labai negerai.... unsure.gif Muse, o tu pati sirgus?
Manola
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 02 26, 14:38)
na vejaraupiais tai sako lengviau mazi nei suauge praserga, tai gal ir nieko tokio baisaus butu, ale kad kiek girdejau nestukem, tai labai negerai....  unsure.gif  Muse, o tu pati sirgus?
*

Jo jo, nėštukėms nereik vėjaraupių. Jei nesirgusios, skiepykit vaikus skubiai.
O vaikai tai tegu perserga, imunitetas bus stipresnis. Bėda tik kad mano vyras nesirgęs tai net nenoriu pagalvot kaip jis išgriūtų nuo šios baisybės, o skiepytis nenori smile.gif
Muse
Tai kaip su tais vejaraupiais? Sega? As neturesiu kur palikt, jei susigs, anyta namo isleidau.

As tai sirgusi, pries kelis metus sirgau.
Ziuziu
Kiek man gydytoja aiskino, kad su tais skiepais nuo vejaraupiu neaisku - nera kol kas garantiju kiek laiko jie veikia, nes gali buti, kad vaika paskiepisi 3 metu, o jis susirgs pvz. 30, o gal visai nesusirgs...

Geriausia vaikystej persirgti smile.gif

Uz tat musu aukletojos geros, sake : kad jei vaikas pats nesuserga kokiu 5 m. tai veda i kita grupe, kad apskrestu ir persirgtu thumbup.gif thumbup.gif man tokia ideja labai patinka, tik va kazi kaip tada jei vaiko neimanoma uzkrest lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Muse
Na, ir mes isejome jau sia savaite i darza. Musu grupeje lyg dar niekas neserga. Siaip tai man nebaisu, ale kita savaite atostogos, tai nesinoretu per atostogas visiems "pazaliavusiems" namie sedeti, po to jau kaip bus taip.
Monrutė
laba visoms,

na, mes turėjom jau šiandien jungtis į jūsų gretas, bet kadangi mergina sloguoja, nevedžiau, tegul iki galo pasveiksta, nes tikrai virusiuką pasigavom nuo senelių doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2009 02 25, 11:48)
Onutes jau nuo nauju nera sad.gif, pries musu sirgima nebuvo, dabar net nezinau. Labai noreciau, kad jau griztu, nes su vaikais tada uzsiima. Su Onute jie soka, dainuoja, priesia, o kai jos nera tai viskas sustoja:(.
*

pala pala, jūs čia apie lopšelio grupės Onutę šnekate?
Muse
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 02, 14:31)
laba visoms,

na, mes turėjom jau šiandien jungtis į jūsų gretas, bet kadangi mergina sloguoja, nevedžiau, tegul iki galo pasveiksta, nes tikrai virusiuką pasigavom nuo senelių doh.gif
Papildyta:

pala pala, jūs čia apie lopšelio grupės Onutę šnekate?
*

Taip, apie lopselio Onute. Nezinau, gal jau yra, nes mes patys siandien po 2 sav. pertraukos nuejome, bet siandien nebuvo, o as kazkaip ir nepaklausiau.
Monrutė
QUOTE(Muse @ 2009 03 02, 15:38)
Taip, apie lopselio Onute. Nezinau, gal jau yra, nes mes patys siandien po 2 sav. pertraukos nuejome, bet siandien  nebuvo, o as kazkaip ir nepaklausiau.
*

g.gif o kas nutiko? gal rašėte, neperskaičiau blush2.gif
Muse
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 02, 14:39)
g.gif o kas nutiko? gal rašėte, neperskaičiau blush2.gif
*

Serga, sanario uzdegimas, labai uzsiteses. Tikiuosi, kad pasveiks ir gris. Ryt paziuresiu, gal tik siandien sutapo, kad kita aukletoja...
Monrutė
QUOTE(Muse @ 2009 03 02, 16:14)
Serga, sanario uzdegimas, labai uzsiteses. Tikiuosi, kad pasveiks ir gris. Ryt paziuresiu, gal tik siandien sutapo, kad kita aukletoja...
*

aišku, dėkui už info

tai mes už keliu dienų gal ir jau pasirodysim mirksiukas.gif
Muse
Onutes ir siandien nebuvo sad.gif, o mano Emile nebenori i darzeli eiti...

As jau sudeklaravau 2 proc. parama darzeliui uz save ir uz vyra. Kad tik padetu kuom nors.
mes irgi savo 2 proc pervedem abu, nors mus ir musu sodininku bendrija spaudzia t.y. MB yra bendrijos pirmininkas, tai kaip ir pavyzdi rodyt turetu smile.gif
Monrutė
QUOTE(Muse @ 2009 03 03, 16:37)
Onutes ir siandien nebuvo sad.gif, o mano Emile nebenori i darzeli eiti...
*

oi, kas nutiko?
Muse
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 05, 22:16)
oi, kas nutiko?
*

Nezinau, kad kaip ir nieko... Gal kol sirgo, priprato namie buti... Na, teks priprasti cel atgal. Nors mes kita savaite atostogaujame, tai vel nebusim smile.gif
Monrutė
QUOTE(Muse @ 2009 03 06, 15:23)
Nezinau, kad kaip ir nieko... Gal kol sirgo, priprato namie buti... Na, teks priprasti cel atgal. Nors mes kita savaite atostogaujame, tai vel nebusim smile.gif
*

laba visoms,

kaip sveikatos?

beje, o tuos 2 proc. iki gegužės 1d. reikia perleisti, ane?
Manola
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 09, 09:05)
laba visoms,

kaip sveikatos?

beje, o tuos 2 proc. iki gegužės 1d. reikia perleisti, ane?
*

Aha, kiek žinau iki gegužės pirmos.
Aš tai uždirbinėju, padedu kolegėms deklaruoti pajamas, o jos už tai savo du procentus skroblinukui perveda smile.gif
Monrutė
laba,

na, va mes jau šiandien buvom Boružėlių grupėje ax.gif iš pradžių nedrąsi buvo mano mergina, bet paskui jau viskas okei
kai vaikučiai ruošėsi pietų, mes namo, buvo sunku jai net batus apauti, tiek jai ten veikla rūpėjo.....
žiūrėsim, kas bus toliau

beje, džiugu, kad jau Onutė buvo bigsmile.gif

QUOTE(Linita @ 2009 03 09, 14:53)
Aš tai uždirbinėju, padedu kolegėms deklaruoti pajamas, o jos už tai savo du procentus skroblinukui perveda smile.gif
*

šaunu, aš šiaip ne taip užpildžiau ir savo ir vyro, daugiausia painiavos su tuo NPD ir t.t.
QUOTE(Linita @ 2009 03 09, 14:53)
*

oi kokia tu saunuole Linita smile.gif
Monrutė
laba ryta,

na, eisim antrą kartą, gal jau vaikiukų daugiau bus nei vakar ax.gif nors merhina nuo ryto pasiprašė toblimukus įjungti doh.gif
Manola
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 03 09, 17:09)
oi kokia tu saunuole Linita smile.gif
*

blush2.gif Oj negėdink. Labai noriu kad daugiau pinigiukų kliūtų darželiui.
QUOTE(Linita @ 2009 03 10, 11:27)
*

negedinu, kaip tik tavim zaviuosi smile.gif
Monrutė
QUOTE(Linita @ 2009 03 10, 11:27)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Monrutė
sveikos, mamytės, na gal jau pavasaris ateis g.gif

praėjo mūsų pirma pratinimosi savaitėlė, kažkaip vaikiukų grupėj vis buvo ne tiek jau daug
jau šiandien daugiau kaip valandai liko be manęs, aišku, ašarų buvo, bet trumpai....
Loxxy
Labas merginos 4u.gif

Į šį darželį ėjau pati jau daugiau nei prieš 20 metų, dabar palnuoju išleisti ir savo pupą. Norėjau pasiteirauti, gal kuri žinot ar priima vaikučius bet kuriuo metų laiku, ar tik rudenį naujas grupes sudarinėjant? Kaip ten lopšelio grupė ar labai perpildyta. Ir kaip vedėja ar pas ją tik su dovanėlia, ar ir kitais būdais galima susitarti? g.gif
Muse
Loxxy, priima bet kuriuo metu. Yra dvi lopselio grupes. Direktorei per visus metus esu nunesusi tik 1 saldainiu dezute, aukletojoms irgi. net susimasciau, kad gal reiktu ka nunesti...

Pala, ziuriu tavo dukrytei tik menuo... Kada tu ja planuoji leisti, kad aktualu lopselio dydziai???

Vyras sake, kad musu Onute grizo!!!! Valio!!!!
Monrutė
QUOTE(Muse @ 2009 03 16, 12:08)
*

taip taip, ir mano dukra jau antrą savaitę eina pusei dienos
su Mariuku daug piešia kartu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2009 03 14, 23:05)
Labas merginos  4u.gif

Į šį darželį ėjau pati jau daugiau nei prieš 20 metų, dabar palnuoju išleisti ir savo pupą. Norėjau pasiteirauti, gal kuri žinot ar priima vaikučius bet kuriuo metų laiku, ar tik rudenį naujas grupes sudarinėjant? Kaip ten lopšelio grupė ar labai perpildyta. Ir kaip vedėja ar pas ją tik su dovanėlia, ar ir kitais būdais galima susitarti?  g.gif
*

na, užsirašyti geriau anksčiau
o kada pradėsit leisti - jūsų reikalas
aš kaip supratau, kad lopšelio grupėje visus metus pasipildo naujais vaikučiais bigsmile.gif
Loxxy
QUOTE(Muse @ 2009 03 16, 11:08)
Loxxy, priima bet kuriuo metu. Yra dvi lopselio grupes. Direktorei per visus metus esu nunesusi tik 1 saldainiu dezute, aukletojoms irgi. net susimasciau, kad gal reiktu ka nunesti...

Pala, ziuriu tavo dukrytei tik menuo... Kada tu ja planuoji leisti, kad aktualu lopselio dydziai???

*

ačiū už atsakymą 4u.gif
planuoju nuo kito pavasario, bet visi gasdina kad jau užrašyti reikia tai ir domiuosi biggrin.gif
Monrutė
QUOTE(Loxxy @ 2009 03 16, 12:48)
ačiū už atsakymą  4u.gif
planuoju nuo kito pavasario, bet visi gasdina kad jau užrašyti reikia tai ir domiuosi  biggrin.gif
*

matai, mes pvz gyvenam čia ir mums priklauso tas darželis
bet jei esate iš toliau ir pan. - tai kuo anksčiau tuo geriau
Loxxy
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 16, 11:45)

na, užsirašyti geriau anksčiau
o kada pradėsit leisti - jūsų reikalas
aš kaip supratau, kad lopšelio grupėje visus metus pasipildo naujais vaikučiais bigsmile.gif
*

ačiū 4u.gif
tada ok, planuosim ir mes ta grupę kitamet papildyti biggrin.gif
Monrutė
QUOTE(Loxxy @ 2009 03 16, 12:50)
ačiū  4u.gif
tada ok, planuosim ir mes ta grupę kitamet papildyti  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Loxxy
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 16, 11:49)
matai, mes pvz gyvenam čia ir mums priklauso tas darželis
bet jei esate iš toliau ir pan. - tai kuo anksčiau tuo geriau
*

ai irnesakyk.gif mes irgi is cia biggrin.gif
skroblu 11 ax.gif bet vistiek uzsirasysim is anksto biggrin.gif
Monrutė
QUOTE(Loxxy @ 2009 03 16, 12:53)
ai  irnesakyk.gif mes irgi is cia  biggrin.gif
skroblu 11 ax.gif bet vistiek uzsirasysim is anksto  biggrin.gif
*

wow, mano namas, aš gi ten išaugau....
db mes paskutiniame skroblų name, o seneliai 11:)
Loxxy
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 16, 11:54)
wow, mano namas, aš gi ten išaugau....
db mes paskutiniame skroblų name, o seneliai 11:)
*

aš irgi čia augau drinks_cheers.gif
ar tik nebusim pažystamos g.gif ax.gif
Monrutė
QUOTE(Loxxy @ 2009 03 16, 12:56)
aš irgi čia augau  drinks_cheers.gif
ar tik nebusim pažystamos  g.gif  ax.gif
*

tai ko gero
brūkštelk man až, kad neterštume forumo:)
lekiu panelytės pasiimti, bus jau papietavus
Muse
As tai labai apsidziaugiau, kai vyras pasake, kad Onute grizo. Rytoj pati vesiu, pasiziuresiu kas ir kaip. Bet gal gris i grupe piesimas ir kt. uzsiemimai, nes pastaruosius menesius nieko vaikuciai neismoko sad.gif
Monrutė
QUOTE(Muse @ 2009 03 16, 13:32)
As tai labai apsidziaugiau, kai vyras pasake, kad Onute grizo. Rytoj pati vesiu, pasiziuresiu kas ir kaip. Bet gal gris i grupe piesimas ir kt. uzsiemimai, nes pastaruosius menesius nieko vaikuciai neismoko sad.gif
*

g.gif užsiėmimai?
nes kiek aš buvau aną savaitę jie kas dieną piešė....
Muse
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 16, 12:46)
g.gif užsiėmimai?
nes kiek aš buvau aną savaitę jie kas dieną piešė....
*

Na, dar jie pora kartu per savaite eidavo i sale dainuoti ir sokti, tai buvo pramoke visokiu eilerastuku. Nezinau, kaip dabar. Ir piesiniu parodas darydavo, iskabindavo koridoriuje. O ir piesimas gerai, nes kol Onutes nebuvo as visad vaikus tiek ryte tiek vakare rasdavau tik aplink stala sedincius. Kazkaip nelabai, ypac mano, kai didesni ir judresni, nuobodu jiems ten istisai sedet.

na, bet nieko, atsils gal orai, i lauka iseis dazniau, bus smagiau. 4u.gif
Monrutė
QUOTE(Muse @ 2009 03 16, 14:11)
Na, dar jie pora kartu per savaite eidavo i sale dainuoti ir sokti, tai buvo pramoke visokiu eilerastuku. Nezinau, kaip dabar. Ir piesiniu parodas darydavo, iskabindavo koridoriuje. O ir piesimas gerai, nes kol Onutes nebuvo as visad vaikus tiek ryte tiek vakare rasdavau tik aplink stala sedincius. Kazkaip nelabai, ypac mano, kai didesni ir judresni, nuobodu jiems ten istisai sedet.

na, bet nieko, atsils gal orai, i lauka iseis dazniau, bus smagiau. 4u.gif
*

tai ko gero šįryt jūsiškius ir mačiau:) kai atėjom

tai tikrai užsiėmimai thumbup.gif tikėkimės bus jų vėl
Monrutė
Muse, kiek pamenu jūs padarėte tuos gražius užrašėlius ant spintučių.....
mums reiktų...neturim ax.gif
Muse
Monrute, ok. atspausdinsiu. Migle? smile.gif
Monrutė
QUOTE(Muse @ 2009 03 18, 12:06)
Monrute, ok. atspausdinsiu. Migle? smile.gif
*

taip, Miglė
ir yra dar naujas berniukas Marius ax.gif
Manola
Sveikos,

na ką svirpliukų mamos, panašu, kad ir pas mus vėjaraupiai atėjo ax.gif Savaitgalį Dovyduką išbėrė.
Puoliau vakar ir aš saviškės apžiūrinėti. Kol kas nieko, bet liga tai lengvai užkrečiama, todėl manau anksčiau ar vėliau išlys...
Kaip Jūsiškiai?
Sveikos,
vakar vyras sake, jog aukletoja pasakojo, kad Dovydeli buvo visa isberta atvede, bet aukletoja sake net i grupe neileido, liepe vest pas gyd is karto... As saviske irgi tyrinejau, tai kolkas nieko nera... Gal nespejo tos bacilos pereit, juk tik trumpai rubinej jis pabuvo...
Manola
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 03 24, 08:56)
Sveikos,
vakar vyras sake, jog aukletoja pasakojo, kad Dovydeli buvo visa isberta atvede, bet aukletoja sake net i grupe neileido, liepe vest pas gyd is karto... As saviske irgi tyrinejau, tai  kolkas nieko nera... Gal nespejo tos bacilos pereit, juk tik trumpai rubinej jis pabuvo...
*

Bet vaikas 5 dienas iki bėrimo jau užkrečiamas būna, taigi jei ką, aną savaitę jau galėjo užsikrėst vaikučiai.
QUOTE(Linita @ 2009 03 24, 09:01)
Bet vaikas 5 dienas iki bėrimo jau užkrečiamas būna, taigi jei ką, aną savaitę jau galėjo užsikrėst vaikučiai.
*

ups, nežinojau... nu tai ką, laukiam, stebim, bus matyt... jei turim, tai jau turim...
Ziuziu
vaikscios visi zali tongue.gif
jei visi sirgs gales i darzeli eiti, nes juk visi vieningai lotuliukas.gif
juokauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
biggrin.gif
Linita, parasyk man AZ savo meila, nes turiu tik darbiniam issisaugojus, o esu namie smile.gif
Monrutė
QUOTE(Ziuziu @ 2009 03 24, 10:17)
vaikscios visi zali tongue.gif
jei visi sirgs gales i darzeli eiti, nes juk visi vieningai  lotuliukas.gif
juokauju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

smile.gif mamytės, o tai jūs pernai neskiepijote vaikiukų nuo vėjaraupių?
mes atrodo skiepą darėm rudenį g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.