tai ka, nespeseim po plauciu uzdegimo isgyt, kaip vejaraupiai???
na vejaraupiais tai sako lengviau mazi nei suauge praserga, tai gal ir nieko tokio baisaus butu, ale kad kiek girdejau nestukem, tai labai negerai....
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 02 26, 14:38) na vejaraupiais tai sako lengviau mazi nei suauge praserga, tai gal ir nieko tokio baisaus butu, ale kad kiek girdejau nestukem, tai labai negerai.... Jo jo, nėštukėms nereik vėjaraupių. Jei nesirgusios, skiepykit vaikus skubiai. O vaikai tai tegu perserga, imunitetas bus stipresnis. Bėda tik kad mano vyras nesirgęs tai net nenoriu pagalvot kaip jis išgriūtų nuo šios baisybės, o skiepytis nenori
Tai kaip su tais vejaraupiais? Sega? As neturesiu kur palikt, jei susigs, anyta namo isleidau.
As tai sirgusi, pries kelis metus sirgau.
Kiek man gydytoja aiskino, kad su tais skiepais nuo vejaraupiu neaisku - nera kol kas garantiju kiek laiko jie veikia, nes gali buti, kad vaika paskiepisi 3 metu, o jis susirgs pvz. 30, o gal visai nesusirgs...
Geriausia vaikystej persirgti Uz tat musu aukletojos geros, sake : kad jei vaikas pats nesuserga kokiu 5 m. tai veda i kita grupe, kad apskrestu ir persirgtu
Na, ir mes isejome jau sia savaite i darza. Musu grupeje lyg dar niekas neserga. Siaip tai man nebaisu, ale kita savaite atostogos, tai nesinoretu per atostogas visiems "pazaliavusiems" namie sedeti, po to jau kaip bus taip.
laba visoms,
na, mes turėjom jau šiandien jungtis į jūsų gretas, bet kadangi mergina sloguoja, nevedžiau, tegul iki galo pasveiksta, nes tikrai virusiuką pasigavom nuo senelių Papildyta: QUOTE(Muse @ 2009 02 25, 11:48) Onutes jau nuo nauju nera pala pala, jūs čia apie lopšelio grupės Onutę šnekate? QUOTE(Monrutė @ 2009 03 02, 14:31) laba visoms, na, mes turėjom jau šiandien jungtis į jūsų gretas, bet kadangi mergina sloguoja, nevedžiau, tegul iki galo pasveiksta, nes tikrai virusiuką pasigavom nuo senelių Papildyta: pala pala, jūs čia apie lopšelio grupės Onutę šnekate? Taip, apie lopselio Onute. Nezinau, gal jau yra, nes mes patys siandien po 2 sav. pertraukos nuejome, bet siandien nebuvo, o as kazkaip ir nepaklausiau.
Onutes ir siandien nebuvo
As jau sudeklaravau 2 proc. parama darzeliui uz save ir uz vyra. Kad tik padetu kuom nors.
mes irgi savo 2 proc pervedem abu, nors mus ir musu sodininku bendrija spaudzia t.y. MB yra bendrijos pirmininkas, tai kaip ir pavyzdi rodyt turetu
laba,
na, va mes jau šiandien buvom Boružėlių grupėje kai vaikučiai ruošėsi pietų, mes namo, buvo sunku jai net batus apauti, tiek jai ten veikla rūpėjo..... žiūrėsim, kas bus toliau beje, džiugu, kad jau Onutė buvo QUOTE(Linita @ 2009 03 09, 14:53) Aha, kiek žinau iki gegužės pirmos. Aš tai uždirbinėju, padedu kolegėms deklaruoti pajamas, o jos už tai savo du procentus skroblinukui perveda šaunu, aš šiaip ne taip užpildžiau ir savo ir vyro, daugiausia painiavos su tuo NPD ir t.t.
laba ryta,
na, eisim antrą kartą, gal jau vaikiukų daugiau bus nei vakar
sveikos, mamytės, na gal jau pavasaris ateis
praėjo mūsų pirma pratinimosi savaitėlė, kažkaip vaikiukų grupėj vis buvo ne tiek jau daug jau šiandien daugiau kaip valandai liko be manęs, aišku, ašarų buvo, bet trumpai....
Labas merginos
Į šį darželį ėjau pati jau daugiau nei prieš 20 metų, dabar palnuoju išleisti ir savo pupą. Norėjau pasiteirauti, gal kuri žinot ar priima vaikučius bet kuriuo metų laiku, ar tik rudenį naujas grupes sudarinėjant? Kaip ten lopšelio grupė ar labai perpildyta. Ir kaip vedėja ar pas ją tik su dovanėlia, ar ir kitais būdais galima susitarti?
Loxxy, priima bet kuriuo metu. Yra dvi lopselio grupes. Direktorei per visus metus esu nunesusi tik 1 saldainiu dezute, aukletojoms irgi. net susimasciau, kad gal reiktu ka nunesti...
Pala, ziuriu tavo dukrytei tik menuo... Kada tu ja planuoji leisti, kad aktualu lopselio dydziai??? Vyras sake, kad musu Onute grizo!!!! Valio!!!! QUOTE(Muse @ 2009 03 16, 12:08) taip taip, ir mano dukra jau antrą savaitę eina pusei dienos su Mariuku daug piešia kartu Papildyta: QUOTE(Loxxy @ 2009 03 14, 23:05) Labas merginos Į šį darželį ėjau pati jau daugiau nei prieš 20 metų, dabar palnuoju išleisti ir savo pupą. Norėjau pasiteirauti, gal kuri žinot ar priima vaikučius bet kuriuo metų laiku, ar tik rudenį naujas grupes sudarinėjant? Kaip ten lopšelio grupė ar labai perpildyta. Ir kaip vedėja ar pas ją tik su dovanėlia, ar ir kitais būdais galima susitarti? na, užsirašyti geriau anksčiau o kada pradėsit leisti - jūsų reikalas aš kaip supratau, kad lopšelio grupėje visus metus pasipildo naujais vaikučiais QUOTE(Muse @ 2009 03 16, 11:08) Loxxy, priima bet kuriuo metu. Yra dvi lopselio grupes. Direktorei per visus metus esu nunesusi tik 1 saldainiu dezute, aukletojoms irgi. net susimasciau, kad gal reiktu ka nunesti... Pala, ziuriu tavo dukrytei tik menuo... Kada tu ja planuoji leisti, kad aktualu lopselio dydziai??? Vyras sake, kad musu Onute grizo!!!! Valio!!!! ačiū už atsakymą planuoju nuo kito pavasario, bet visi gasdina kad jau užrašyti reikia tai ir domiuosi
As tai labai apsidziaugiau, kai vyras pasake, kad Onute grizo. Rytoj pati vesiu, pasiziuresiu kas ir kaip. Bet gal gris i grupe piesimas ir kt. uzsiemimai, nes pastaruosius menesius nieko vaikuciai neismoko
QUOTE(Muse @ 2009 03 16, 13:32) As tai labai apsidziaugiau, kai vyras pasake, kad Onute grizo. Rytoj pati vesiu, pasiziuresiu kas ir kaip. Bet gal gris i grupe piesimas ir kt. uzsiemimai, nes pastaruosius menesius nieko vaikuciai neismoko nes kiek aš buvau aną savaitę jie kas dieną piešė.... QUOTE(Monrutė @ 2009 03 16, 12:46) Na, dar jie pora kartu per savaite eidavo i sale dainuoti ir sokti, tai buvo pramoke visokiu eilerastuku. Nezinau, kaip dabar. Ir piesiniu parodas darydavo, iskabindavo koridoriuje. O ir piesimas gerai, nes kol Onutes nebuvo as visad vaikus tiek ryte tiek vakare rasdavau tik aplink stala sedincius. Kazkaip nelabai, ypac mano, kai didesni ir judresni, nuobodu jiems ten istisai sedet. na, bet nieko, atsils gal orai, i lauka iseis dazniau, bus smagiau. QUOTE(Muse @ 2009 03 16, 14:11) Na, dar jie pora kartu per savaite eidavo i sale dainuoti ir sokti, tai buvo pramoke visokiu eilerastuku. Nezinau, kaip dabar. Ir piesiniu parodas darydavo, iskabindavo koridoriuje. O ir piesimas gerai, nes kol Onutes nebuvo as visad vaikus tiek ryte tiek vakare rasdavau tik aplink stala sedincius. Kazkaip nelabai, ypac mano, kai didesni ir judresni, nuobodu jiems ten istisai sedet. na, bet nieko, atsils gal orai, i lauka iseis dazniau, bus smagiau. tai ko gero šįryt jūsiškius ir mačiau:) kai atėjom tai tikrai užsiėmimai
Muse, kiek pamenu jūs padarėte tuos gražius užrašėlius ant spintučių.....
mums reiktų...neturim
Monrute, ok. atspausdinsiu. Migle?
Sveikos,
na ką svirpliukų mamos, panašu, kad ir pas mus vėjaraupiai atėjo Puoliau vakar ir aš saviškės apžiūrinėti. Kol kas nieko, bet liga tai lengvai užkrečiama, todėl manau anksčiau ar vėliau išlys... Kaip Jūsiškiai?
Sveikos,
vakar vyras sake, jog aukletoja pasakojo, kad Dovydeli buvo visa isberta atvede, bet aukletoja sake net i grupe neileido, liepe vest pas gyd is karto... As saviske irgi tyrinejau, tai kolkas nieko nera... Gal nespejo tos bacilos pereit, juk tik trumpai rubinej jis pabuvo... QUOTE(Vaiidulle @ 2009 03 24, 08:56) Sveikos, vakar vyras sake, jog aukletoja pasakojo, kad Dovydeli buvo visa isberta atvede, bet aukletoja sake net i grupe neileido, liepe vest pas gyd is karto... As saviske irgi tyrinejau, tai kolkas nieko nera... Gal nespejo tos bacilos pereit, juk tik trumpai rubinej jis pabuvo... Bet vaikas 5 dienas iki bėrimo jau užkrečiamas būna, taigi jei ką, aną savaitę jau galėjo užsikrėst vaikučiai.
vaikscios visi zali
jei visi sirgs gales i darzeli eiti, nes juk visi vieningai juokauju
Linita, parasyk man AZ savo meila, nes turiu tik darbiniam issisaugojus, o esu namie
|