QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2010 03 16, 14:58)
o kur auklyte dingusi?
daug vaiku grupej, tai turbut tik mes vieni sergam...
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2010 03 16, 11:08) buvom vakar po ilgo laiko. buvo auklėtoja (kur 3d. per mėn būna) be auklytės su 12 vaikučių. sakė "baisu"- ji dirba su didesniais tai "guodėsi" kad vienai be pagalbos sunkoka. šiaip atrodo kad nieko, visi vaikučiai kai atvažiau paimti - atsisėdę piešė. o jūs gal susirgot, ar šiap dėl kokių kitų priežasčių neinat? QUOTE(tylavakare @ 2010 03 16, 14:25) man atrodo, tai aukletojai ir tada, kai buna auklyte, buna sunku.. tiesiog ji pripratus dirbti su didesniais.. Vakar kai pasiėminėjau didžiąją, mūsų auklėtoja prasitarė, kad pusę etato pradėjo lopšelyje dirbt. Tai galiu pasakyt, kad tikrai labai puiki auklėtoja ir visi vaikai ją labai myli ir tikrai puikiai susitvatko, gal tik pradžioj kol apsipras atrodo, kad sudėtinga. Aš kadangi mažių ant rankų laikiau, tai auklėtoja padėjo didžiajai apsirengt. O Ziuziu mažoji pribėgus sako: ''renkis pati, nes dar auklėtoja tave į lopšelį pas mažiukus pasiims''
kažin šitas darželis neplanuoja aukštesnių tvorų įsirengti... kažkokią užsirakinimo sistemą sugalvoti
QUOTE(VŽ @ 2010 03 19, 10:43) Vakar kai pasiėminėjau didžiąją, mūsų auklėtoja prasitarė, kad pusę etato pradėjo lopšelyje dirbt. Tai galiu pasakyt, kad tikrai labai puiki auklėtoja ir visi vaikai ją labai myli ir tikrai puikiai susitvatko, gal tik pradžioj kol apsipras atrodo, kad sudėtinga. Aš kadangi mažių ant rankų laikiau, tai auklėtoja padėjo didžiajai apsirengt. O Ziuziu mažoji pribėgus sako: ''renkis pati, nes dar auklėtoja tave į lopšelį pas mažiukus pasiims'' Kaip jusu aukletojos vardas? Jauna ji ar vyresnio amziaus? Gal ne i Boruziuku grupe ji atejo... QUOTE(tylavakare @ 2010 03 19, 21:54) Tai turbut jauna, auksta su akinukais aukletoja. Ar ne? Mes lankem tik savaite, tai dar nespejau vardu isidemet. Sveikos mamytes, mano sunus irgi lanko Boruziuku grupe Taip - jauna auksta - tai naujoji aukletoja Zydre, mano sunui ji labai patinka Tylavakare, ar jau pasveiktote? Jusu dukros dar nemaciau, tik nauja berniuka jau maciau besipratinanti QUOTE(Rozyte23 @ 2010 04 02, 12:08) Sveikos mamytes, mano sunus irgi lanko Boruziuku grupe Taip - jauna auksta - tai naujoji aukletoja Zydre, mano sunui ji labai patinka Tylavakare, ar jau pasveiktote? Jusu dukros dar nemaciau, tik nauja berniuka jau maciau besipratinanti Mes pasveikom, lankem praejusia savaite iki pietu miegelio. Bet tai buvo paskutine musu savaite Skroblinuke. Siaip viskas jame gerai, bet gavom vieta darzelyje prie namu, tai todel pabegam. Vel pratinimasis is naujo
Sveikos mamytes,
ziuriu is visu darzeliu forumu, sitas gyviausias, todel rasau cia Mano mazyle dar visai mazyte, bet manau, kad jau laikas butu ja uzrasyti i darzeli. Tad turiu kelis klausimukus jums. Jei galite - atsakykite. Kodel pasirinkote butent si darzeli? Ka zinote apie kitus? Nuo keliu metuku priima sis darzelis? Ir i kokia mokykla paskui planuojate keliauti? Supratau, kad vienos aukletos geros, kitos maziau.. tai kada cia reikia tartis i kokia grupe papult? lauksiu atsakymu, aciu labai QUOTE(Saulytee @ 2010 04 16, 00:53) Kodel pasirinkote butent si darzeli? Ka zinote apie kitus? Nuo keliu metuku priima sis darzelis? Ir i kokia mokykla paskui planuojate keliauti? Supratau, kad vienos aukletos geros, kitos maziau.. tai kada cia reikia tartis i kokia grupe papult? Si darzeli pasirinkau, nes jis arciausiai mano darbo, Pasilaiciu darzeliai (kur gyvename) musu neprieme, bet dabar ir dziaugiuosi del to, nes Pasilaiciuose sunu jau palikti darze reiktu 7 val., nes vaziuoju iki Naugarduko g. beveik valanda, o pasiimciau tik po 18 val., o dabar kol vaziuojame ir pasikalbame mes masinoj, ir padainuojam, ir papaskoja man vaikas, kaip jam sekesi, taigi turime beveik 2 valandas bendravimui Pas mus lopselinuku grupeje yra gal 1.5 metu mergyte, tai tikriausiai nuo panasaus amziaus ir priima. Del mokyklos tai dar nieko nzn, bet tikriausiai Pasilaiciuose eisim, kur gyvename. Pas mus grupeje tik geros auktetojos pasitaike Pas direktore reikia eiti tartis del grupes. Lopselinuku grupe Boruziukai
oi aptiles forumas
Boruziuku mamos, ar yra ten kokia sistema, kada budi kuri aukletoja? Ir dar vienas nemalonus ispudis, tai kad sveiku vaiku tevai i darza neveda QUOTE(Saulytee @ 2010 04 15, 23:53) Sveikos mamytes, ziuriu is visu darzeliu forumu, sitas gyviausias, todel rasau cia Mano mazyle dar visai mazyte, bet manau, kad jau laikas butu ja uzrasyti i darzeli. Tad turiu kelis klausimukus jums. Jei galite - atsakykite. Kodel pasirinkote butent si darzeli? Ka zinote apie kitus? Nuo keliu metuku priima sis darzelis? Ir i kokia mokykla paskui planuojate keliauti? Supratau, kad vienos aukletos geros, kitos maziau.. tai kada cia reikia tartis i kokia grupe papult? lauksiu atsakymu, aciu labai Pasirinkau si nes jis arciausiai namu. Ir nemanau, kad kuris kitas yra koks stebuklingesnis uz si. visi jie panasus, tad vaikytis tariamo prestizo nemaciau reikalo priima nuo 1m. Pageidauja, kad vaikas jau vaiksciotu. Bet va aukletoja Vida, i mamas kurios leidzia tokius maziukus kreivai ziuri. Jai patiktu kad vaikai i darzeli eitu tik pries mokykla Del mokyklos dar negalvojam. turim siek tiek laiko dar del aukletoju, tai turbut su vienom mamu bio laukai sutampa labiau su kitom maziau. Nemanau, kad yra bent viena bloga. Bet as irgi kaip ozka norejau pas Onute, nes dar mano sesuo pas ja ejo. Tad zinojau ko tiketis. O ir tai kad ji vis dar prisimena mano seseri, kuriai jau 16 labai maloniai nustebino.
Labas rytas,
Keliu tema i virsu. Svirpliuku mamos, papasakokit ka nors apie savo aukletoja? Gi dabar svirpliukus ir drugelius sujunge vasarai, tai bardakelis siandien... Kaip tycia jusu aukletoja pirma diena, tai maniskiai kaip ka tik i darza pradeje eiti butu, lupas patempe...
Oi musu aukletojos labai geros, bent jau G labai abi myli.
As galvojau nuo siandien sujungs, tai ir nesupratau ka ten vakar G pasakojo, kad buvo maziukas maziukas leliukas Juliukas ir kad ji padejo aukletojai priziuret.
VZ, tai nuo siandien ir sujunge. Nezinau koks Juliukas, musu grupeje nera tokio lyg. Jie kartais pas lopselinukus eina.
Zadejau tau jau skambint siandien, ale telefono nr praganiau, pasikeiciau aparata ir matyt kazkur dingo... Nu ziuresim. O tavo Gabriele eina? bandziau surasti, lyg viena panasia garbanota mergaite maciau
Tai matyt pas lopselinukus buvo, nes sake, kad Juliukas maziukas maziukas
Nu nezema, 105 cm jau
Aha, ta pati.
Nu maniskiai irgi atrodo tokio pat ugio rubus nesioja, bet oi toli dar, ir ugiu ir svoriu. Maziukai mes vis dar
Muse, kai grizo net pamatavau- 107 cm
Musiske grizo su nuotaika ir isejo be streso. Taip bijojau to sujungimo, o siemet pasirodo neskausmingai (tpu, tpu, tpu ir beldziu i medi) Zodz, pradzioj planavau nuo birzelio pirmos nebeleist i darzeli, dabar gal dar birzeli leisiu, atostogausim liepa- rugpjuti...
Ai, maniskiai irgi labai patenkinti buvo. Sake, kad buvo dvi Gabrieles ir kad Ugniui labai patiko viena mergaite su melyna suknele. Reiks atsirinkti kuri
Papildyta: As vis galvoju, ka su maze daryti... Gal ir ja nuo rudens i darza paleisti.. Gal nuo ziemos. Zodziu, parinuosi dabar cia.
Aha, Gabrielei irgi padarė įspūdį, kad antra Gabrielė yra
Hm. As kazkaip maniau, kad abi Gabrieles is jusu grupes
Ot mamka, net nezinau kokie vaikai darze lankosi, geda peleda.
Ne ne, is musu viena tik
Nu va, suzinojau tos stebuklingos mergaites varda, kuri istarius mano Ugniui ausys nukaista ir susinepatogina vaikas
O jei rimtai-VZ, kokio amziaus buvo tavo Gabriele, kai i darziuka isvedet? Nezinau ka su maze daryt, nes jau man stogas nelaiko, nes kasdien anyta vis pasakoja, kaip jinai nevalge, kaip isbere, kaip sloga bega, kaip jai atrodo, kad serga... Nors is tikro viskas normoje su tuo vaiku. O as nemoku atsiriboti, iskart panikuoju... Galvoju gal geriau darze... Nu bet kad baisiai jau mazyte dar... Na, zodziu, pasimetusi esu visiskai. Nezinau ka daryt. Gal ar kuri vedet vaikiuka, jaunesni nei 2 m.? Galviju, gal nuo ziemos, nuo 1,5 m... Bet ziema...Nu zodziu, patarkit ka nors
Taip kazkodel ir maniau, kad bus Austyte kai nupasakojai. Cia Linitos maze.
As isvedziau metu ir menesio i lopseli. Manau, kad normaliai viskas buvo, priprato ir etc. Nuo dvieju metu perejom i darzeli. Papildyta: Siaip tai nuo vaiko priklauso manu. Gabriele buvo labai savarankiska jau, nestresuodavo per daug. Simonas pvz visai netoks, jam su kuo nors pasilikt tokia tragedija, tokios asaros baisu.... Zodz, jo dar butu gaila, o su G atrode normalu, bet gal todel,. kad kitos iseities nebuvo, Gal ar kuri vedet vaikiuka, jaunesni nei 2 m.? Galviju, gal nuo ziemos, nuo 1,5 m... Bet ziema...Nu zodziu, patarkit ka nors [/quote] labas muse jei pameni iš boružiukų dovyduką (jis mažiausias buvo)- tai mes pradėjom nuo metukų. dar nelabai gerai ir vaikščiojo. valgė viską, miegojo gerai, o po poros savaičių jau ir bėgiojo
Mamyciuk, ne tik as, bet ir mano dvyniai Dovyduka pamena
Guodzia, kad jei vesciau, tai vel pas Onute. Tai gal nebutu jau labai blogai... Ai, metausi, nes alergija turim kazkam, tai vel... QUOTE(Muse @ 2010 06 10, 08:47) Nu va, suzinojau tos stebuklingos mergaites varda, kuri istarius mano Ugniui ausys nukaista ir susinepatogina vaikas Aš aš, mano vaikas Ta mėlyna suknelė matyt pakerėjo Ugniuką, Austytei ji labai patinka. Reiks dar kada papuošt savo diukriuką. O šiaip šiemetinis grupių sujungimas man labai patinka. Ir vaikų mažiau ir vaikai fainesni, mažesni nei pernai. Maniškė labai patenkinta
Ne Kostas kartais? Yra musu grupeje toks padauziukas, bet siaip tai labai mielas vaikas
Kaip jums baigesi su nosies kraujavimu? Tikiuosi, nieko rimto? QUOTE(Linita @ 2010 06 11, 08:04) O šiaip šiemetinis grupių sujungimas man labai patinka. Ir vaikų mažiau ir vaikai fainesni, mažesni nei pernai. Maniškė labai patenkinta yra pas mus du padaužiukai, man atrodo jau šiaip įdomiausia, kad namuose jis pakankamai ramus (matyt darže išsikrauna tik kad mes buvom praėjusią savaitę tik pora dienų ir vakar pradėjau vest vėl, tai gal šį kartą ir ne maniškis čia?... šiaip labai pergyveno mano vaikas, kad į daržą savaitę nėjo, nes daug naujų draugų, o jis čia vienas ... Papildyta: Muse, nuo vaiko priklauso. bet jei dabar jums neaisku nuo ko alergijos ne alergijos, tai geriau is pradziu pabandykit issiaiskint, kad bent zinotumet ko saugotis. nes namie vis tiek daug maz zinai ka valgo, ka daro ir prie ko lieciasi vaikas, o darzelyje visai susipainiosit, nebezinosit ir nuo ko saugotis, jei stipriau sualergizuotu. mums tiesa sakant taip ir buvo, kad metuku i darza pradejom, asaru buvo ir auklytei i sijona isikabines prastovedavo tas pora valandu, tuo pat metu prasidejo alergijos, taip ir nebegalejom vest, nes situacija visai nebekontroliuojama tapo. bet zinau kas sekmingai (mergaites) nuo metuku lanko, tiesa ir charakteris jau toks kietas tu vaiku
Fedes, aciu.
Ziuresim, galvosim ka daryt. Tureciau kokia patikima aukle, tai nevesciau. O siaip tai labai bijau svetimu zmoniu namie. Nenoriu. Del pietu miego, sake, kad maniskiai labai gerai darze miega, zadint reikia. Uz tai vakare neimanoma miegot nuvaryt, o ryte pazadint. Ir kai namie buna, tai niekada pietu nemiega. Taip, kad darzelis man regis geris QUOTE(Muse @ 2010 06 11, 08:03) Nieko rimto, karts nuo karto pasitaiko dukrytei tokių dalykų tai aš pripratus. Vakar greit prėjo ir pamiršom, tik labai gaila žaisliuko aplašėjusio krauju dukrytei buvo QUOTE(Fedes @ 2010 06 11, 08:57) yra pas mus du padaužiukai, man atrodo jau tik kad mes buvom praėjusią savaitę tik pora dienų ir vakar pradėjau vest vėl, tai gal šį kartą ir ne maniškis čia?... Minėjo maniškė, kad padaužiukas nelankė darželio. Prisimenant seniau užvestą temą - aš saviškę į lopšiuką leidau 1 metų ir 5 mėn. Labai džiaugiuosi, nes žiauri maminukė manoji tai biški ir bendraut pradėjo ir žmonių taip nesibaido. Jau nekalbu apie soskę ir puoduko reikalus. Man darželis - nerealus gėris
Tuoj susitaikysiu su darzelio mintim ir leksiu pas direktore, kad nuo rudens priimtu
Papildyta: Linita, o is lopsio i darziuka perejot keliu metu? 2 ar 3?? Nes kiek dabar jums? 5? jei metais vyresni nei mes? QUOTE(Muse @ 2010 06 11, 10:28) Fedes, aciu. Ziuresim, galvosim ka daryt. Tureciau kokia patikima aukle, tai nevesciau. O siaip tai labai bijau svetimu zmoniu namie. Nenoriu. Del pietu miego, sake, kad maniskiai labai gerai darze miega, zadint reikia. Uz tai vakare neimanoma miegot nuvaryt, o ryte pazadint. Ir kai namie buna, tai niekada pietu nemiega. Taip, kad darzelis man regis geris man irgi tas pats dėl svetimų žmonių. neįsivaizduoju, kaip čia ką padaryt, kad rudenį normaliai į ddarbą išeit. matyt teks pavasrio laukt, kai mažoji į lopšelį keliaus. šiaip jis namuose kaip bebūtų keista pradėjo nerealiai gerai miegot pietų miego, po keturias valandas išparpia ir žadinu, problemos buvo didžiausios kai pradėjom į daržą vest, tai tuomet jei daržely miega - namie nemiega, jei namie miega - tuomet daržely nemiega, vienžo , adaptacija tokia pas mus keista buvo ir labai jau ilgai... QUOTE(Linita @ 2010 06 11, 10:48) Nieko rimto, karts nuo karto pasitaiko dukrytei tokių dalykų tai aš pripratus. Vakar greit prėjo ir pamiršom, tik labai gaila žaisliuko aplašėjusio krauju dukrytei buvo Minėjo maniškė, kad padaužiukas nelankė darželio. Prisimenant seniau užvestą temą - aš saviškę į lopšiuką leidau 1 metų ir 5 mėn. Labai džiaugiuosi, nes žiauri maminukė manoji tai biški ir bendraut pradėjo ir žmonių taip nesibaido. Jau nekalbu apie soskę ir puoduko reikalus. Man darželis - nerealus gėris o mums puoduko reikalų darželis nepataisė. pilietis juda savo tempu ir viskas, nors tu kuolą jam ant galvos tašyk. QUOTE(Muse @ 2010 06 11, 10:04) Tuoj susitaikysiu su darzelio mintim ir leksiu pas direktore, kad nuo rudens priimtu Papildyta: Linita, o is lopsio i darziuka perejot keliu metu? 2 ar 3?? Nes kiek dabar jums? 5? jei metais vyresni nei mes? Eeee....hmmmm...kad ko nesumelavus. Tuoj pabandysiu atsimint viską. Į lopšį pradėjom eiti 1,5, metus pabuvom lopšelyje, tada 2,5 perėjom į daržiuką. O dabar mums 4 ir 2 mėn.
Sveikos,
Na ka, regis nuo rytojaus dar labaiu grupes sujungs, aukletoja nauja. Hmmm... Nezinau, kaip cia vaikams bus. Ir neturiu kur padeti, kad i darza nevesti...
na va, susižinojau jau šiandien viską
bus viena auklėtoja visą mėnesį, sujungtos 4 grupės, šiandien buvo 30 vaikų na, bet maniškis miegojo kaip užmuštas, jam gal kai vaikų daugiau, įspūdžių daugiau ir pavargsta ir pailsi labiau reikės kažkaip solidarizuotis mažiau vest prieš atostogas, paskui mes mėnesį atostogausim, o jau tuomet ir rugsėjis netoli. tai jau kaip nors išgyvenim tą vasarą
Ai, maniskiams nei silta nei salta, kad kita aukletoja, ar kad vaiku daug. Tik pasakojo, kad sita aukletoja rekia garsiausiai is visu buvusiu
QUOTE(Muse @ 2010 07 02, 11:18) Ai, maniskiams nei silta nei salta, kad kita aukletoja, ar kad vaiku daug. Tik pasakojo, kad sita aukletoja rekia garsiausiai is visu buvusiu jo, maniškiui žiūri irgi dzin tie pokyčiai na, ant manęs nerėkė ir aišku patenkinta, kad mano vaikas pas ją iš pirmos dienos miegojo
Sveikos mamytės, galvojame nuo rūgsėjo papildyti lopšelio gretas,nes žadu sugrįšti į mokslus. Matau,kad esate patenkintos darželiu,taip apie jį girdėjau ir iš draugės. Ieškomės kažkur aplink ir butelio gyventi,bet mane prigąsdino,kad aplink gana neramus rajonas,gal ką galėtumėte patarti kur geriau ieškoti? Būtų didelis dėkui visoms,nes esam ne vilniečiai,tai nelabai ką žinm
Sveikos,
na kaip tas naujas sujungimas vaikams? O kas ta skardžiabalsė auklėtoja? Mes nuo ryt vėl startuosim lankyti tai įdomu viskas QUOTE(Marini @ 2010 07 02, 11:03) Sveikos mamytės, galvojame nuo rūgsėjo papildyti lopšelio gretas,nes žadu sugrįšti į mokslus. Matau,kad esate patenkintos darželiu,taip apie jį girdėjau ir iš draugės. Ieškomės kažkur aplink ir butelio gyventi,bet mane prigąsdino,kad aplink gana neramus rajonas,gal ką galėtumėte patarti kur geriau ieškoti? Būtų didelis dėkui visoms,nes esam ne vilniečiai,tai nelabai ką žinm Sakyciau rajonas kaip ir visi. Visko būna. Šiaip rajonas prie pat darželio nėra neramus, tik yra keli bendrabučiai tai gal ten chebra neramesnė. Žemiau prie maximos skaitosi pavojingesnis rajonas nei šalia darželio.
Kaip Skroblinuko gyventojai?
Mes gerai, einam ir patenkinti labai
na, mūsų irgi tfu 3k gerai jaučias, klausiau, tai sakė auklėtoja gera ir labai patinka
Sveikos mamytes. Norim ir mes prisijungti prie Jusu burio. Nuo rugsejo menesio mes eisim i Skroblinukus. Tikiuosi mum ten patiks
Noreciau suzinoti, ar buna darzeliuose tipo kaip rugsejo pirmoji? ar reikia nest geliu? Nieko nezinau, nes pirmas vaikas
Na, atskiros sventes tai nebuna, bet mes visad nesdavome po gelyte aukletojoms. Tik siemet nenesim, nes busim isvyke atostogaut
Na ką, grižom ir mes į darželį
Ooooo, chebrytė grįžta. Valio, bus maniškei linksmiau. Ir taip jau be galo laiminga grįžusi į savo grupę. Tai sveiki grįžę ir su rugsėjo pirmąją
P.S. Nepamirškit med pažymų į darželį
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|