Laukiam sioje temoje nuomoniu, atsiliepimu, ispudziu kad ir kokie jie bebutu
Kadangi su mano paskutine zinute pasibaige musu senasis forumas, tai pradesiu nauja tema apie musu mylima darzeli
Laukiam sioje temoje nuomoniu, atsiliepimu, ispudziu kad ir kokie jie bebutu
ačiū už temą
Sveikos naujoj temoj
kol i "favorites" neišsikėliau, akis neužkliūna ir neužsuku.... Ziuziu, kompaktų dar neatnešėm šiandien ten visko tiek daug
Sveikutes,
mes vel po atostogu pas senelius sia savaite i darza keliaujam. QUOTE(Vaiidulle @ 2009 01 29, 14:39) na, sekasi gal neblogai. nezinau, ar pasiilge, ar ne, bet nei jokiu asaru ar oziu nebuvo. Tik vat musu onute kazkur dingusi, tai kita aukletoja jau ilga laika dirba. tai nei piesia, nei turbut ka kitka daro su sia. Tikiuosi, gal Onute gris greit.. QUOTE(Muse @ 2009 01 29, 16:36) na, sekasi gal neblogai. nezinau, ar pasiilge, ar ne, bet nei jokiu asaru ar oziu nebuvo. Tik vat musu onute kazkur dingusi, tai kita aukletoja jau ilga laika dirba. tai nei piesia, nei turbut ka kitka daro su sia. Tikiuosi, gal Onute gris greit.. sveiki, o kokia auklėtoja (sena ar jauna), mes jau tris savaites nebuvom tai ir nežinau kas darosi. QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 01 29, 21:50) Sergate? Dabar buna tik ta jauna, Vida berods, nei aukletojos Onutes, nei padejejos Onutes nera. Kazka girdejau, kad lyg aukletojai ten su sanariu bedos, tai turbut serga, gal nepavaiksto.. ir naujoku nemazai, trys, du berniukai ir mergaite QUOTE(Muse @ 2009 01 30, 12:00) Sergate? Dabar buna tik ta jauna, Vida berods, nei aukletojos Onutes, nei padejejos Onutes nera. Kazka girdejau, kad lyg aukletojai ten su sanariu bedos, tai turbut serga, gal nepavaiksto.. ir naujoku nemazai, trys, du berniukai ir mergaite supratau mes sirgom, bet jau pirmadienį į darželį eisim.
Sveikos mamytes
QUOTE(Perlute @ 2009 02 01, 21:18) Sveikos mamytes Laba, yra jau uždaryta pilna šio darželio tema. Jei skaitei turėjai matyti, jei ne - mielai pasikartosim dar kartą - mūsų atsiliepimai apie darželį tik patys geriausi. Aišku kai kam yra iškilę tam tikrų niuansių, bet šiaip darželis mielas ir šiltas. Faina direktorė, pati labai domisi vaikučiais, atsimena vardus, kam kaip sekasi ir t.t. Dėl priėmimo - priima nuo metų, dėl vietų - kol kas niekam nekilo problemų, tikrai nėra pergrūstas daržiukas. Dėl grupių - mažiukui siūlom boružėlių grupę (auklėtoja Onutė), didžiukui - svirpliukų grupę (auklėtojos Gražina ir Žydrė). Tik dėl vietų konrečioje grupėje tai jau reik atskirai kalbėt, nžn kaip ten yra. Kurį mažių ar abu planuoji leisti? Kur nors aplink gyveni? Ups. Kažkaip iškart ant TU persimečiau QUOTE(Linita @ 2009 02 02, 11:28) Laba, yra jau uždaryta pilna šio darželio tema. Jei skaitei turėjai matyti, jei ne - mielai pasikartosim dar kartą - mūsų atsiliepimai apie darželį tik patys geriausi. Aišku kai kam yra iškilę tam tikrų niuansių, bet šiaip darželis mielas ir šiltas. Faina direktorė, pati labai domisi vaikučiais, atsimena vardus, kam kaip sekasi ir t.t. Dėl priėmimo - priima nuo metų, dėl vietų - kol kas niekam nekilo problemų, tikrai nėra pergrūstas daržiukas. Dėl grupių - mažiukui siūlom boružėlių grupę (auklėtoja Onutė), didžiukui - svirpliukų grupę (auklėtojos Gražina ir Žydrė). Tik dėl vietų konrečioje grupėje tai jau reik atskirai kalbėt, nžn kaip ten yra. Kurį mažių ar abu planuoji leisti? Kur nors aplink gyveni? Ups. Kažkaip iškart ant TU persimečiau Aciu uz pasikartojima
Mes susirgom... Vakar grizo uzkimus, nakti turejo siek tiek tempos... Dabar jau atsalo, daugiau lyg pozymiu ner, bet sia sav jau nebeeisim... Idomu kaip kiti grupiokai laikosi...
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 02 03, 08:57) Mes susirgom... Vakar grizo uzkimus, nakti turejo siek tiek tempos... Dabar jau atsalo, daugiau lyg pozymiu ner, bet sia sav jau nebeeisim... Idomu kaip kiti grupiokai laikosi... Aš kažkaip pagalvojau, kad taviškės jau vakar nebuvo, nes kai atėjom Austėjos pasiimti, nepribėgo paplepėti Gabrielė, o taip niekada nebūna. Na maniškė tfu tfu be ligos požymių, bet naktį kraujukas iš nosytės pasipylė kažkodėl. Nepabudo, o bandė per miegus valytis. Tai rytas toks spalvotas gavosi...
tai turbut anksciau pasiime MB, nes dar vakar buvom
As tai supykau siandien. Nuvedziau vaikus, o ten neaisku kokia aukletoja, kokia tai be dantu. Tipo, musu Onute serga, ta kita pavargo be iseiginiu dirbti, tai atejo velniai zino kas... O taip norejau, kad Ugniu paziuretu, kaip ten su ta ausyte jam, ar skusis dar... O dabr, nei vardu nezino nieko, tik "tu ateik", "ateik, sesk tu". Net vaikai kazkaip atbuli prie duru pasitrauke. Nu susinervinau is pat ryto
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 02 03, 10:57) Mes susirgom... Vakar grizo uzkimus, nakti turejo siek tiek tempos... Dabar jau atsalo, daugiau lyg pozymiu ner, bet sia sav jau nebeeisim... Idomu kaip kiti grupiokai laikosi... Ragas manoske lygiai tokia pati vakar buvo bet siandien dar isleidau i darza, bet va sedziu kaip ant adatu ir vis bijau kad Zydre paskambins ir pasakys kad temper. ar kas kita, nes nuvedus isdesciau kokia situacija, paprasiau paziuret... Na sveikt, kazi kokia liga si karta plinta, gripas ar dar kokia zaraza QUOTE(Ziuziu @ 2009 02 03, 14:04) Ragas manoske lygiai tokia pati vakar buvo bet siandien dar isleidau i darza, bet va sedziu kaip ant adatu ir vis bijau kad Zydre paskambins ir pasakys kad temper. ar kas kita, nes nuvedus isdesciau kokia situacija, paprasiau paziuret... Na sveikt, kazi kokia liga si karta plinta, gripas ar dar kokia zaraza Nu gal nieko blogo, nes Gabriele tai dabar be temperaturos (nu dar ziuresiu kaip vakarop bus), tik balsas tai atsiranda tai dingsta... O siaip ir nuotaika ir apetitas viskas OK, neatrodo kaip labai ligonis... Pas gyd nebuvom (blin, tiek poliklinikose ligoniu, kad baisu rimciau nesusirgt), tai gydomes pacios kolkas. As paskambinau i darba, sakau man reik keturiu dienu atostogu.... Papildyta: Muse, nu rimtai nefainai.... o seimininkute? juk turetu but pazistama jiems... gal ji paziures labiau...
[quote=Vaiidulle,2009 02 03, 16:45]
Nu gal nieko blogo, nes Gabriele tai dabar be temperaturos (nu dar ziuresiu kaip vakarop bus), tik balsas tai atsiranda tai dingsta... O siaip ir nuotaika ir apetitas viskas OK, neatrodo kaip labai ligonis... Pas gyd nebuvom (blin, tiek poliklinikose ligoniu, kad baisu rimciau nesusirgt), tai gydomes pacios kolkas. As paskambinau i darba, sakau man reik keturiu dienu atostogu.... laikykites ir kapstykites, mes irgi bandysim
Vaiidulle, seimininkutes irgi jau geras menuo nera. Nu numesti tie vaikai bile kam...Nervuojuosi, galvoju, vaziuosiu pasiimt tuoj.
Ojojoj, šįryt jau ir maniškė man nepatiko. Neužkimus, bet vieną kartą kostelėjo tai taip bjauriai, iš gerklės toks gergžiantis kosulys. Juokiasi jinai, bet man tai neramu. Nu lauksim ar skambins iš darželio.
QUOTE(Linita @ 2009 02 04, 09:50) Ojojoj, šįryt jau ir maniškė man nepatiko. Neužkimus, bet vieną kartą kostelėjo tai taip bjauriai, iš gerklės toks gergžiantis kosulys. Juokiasi jinai, bet man tai neramu. Nu lauksim ar skambins iš darželio. kaizkaip jau pas kelis vaikus grupej tie patys ligos pozymiai
Ziuziu, o kaip taviske?
QUOTE(Linita @ 2009 02 04, 08:50) Ojojoj, šįryt jau ir maniškė man nepatiko. Neužkimus, bet vieną kartą kostelėjo tai taip bjauriai, iš gerklės toks gergžiantis kosulys. Juokiasi jinai, bet man tai neramu. Nu lauksim ar skambins iš darželio. tokia pati liga užpuolė ir mano Gertrūda
Oho...
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 02 04, 12:40) Maniskei temperat. nera, bet tokia visa kazkur giliai kai kvepuoja burzgia ir kaip Linita apie savaja sake girgzda bet siaip tai linksma, duksta, tik vat kazkaip ruosiuos nuvest pas gydytoja kad plaucius paklausytu, kad paskui neislystu koks bronchitas ar dar blogaiu, kai mes namie tik vakarais gydomes... O kaip jums sekasi? nejot pas gydytoja?
sveikos,
ai ko gero panasiai, nei serga nei neserga.... tempos nebera, pakosti kartkartem, sloga kazkiek yra... lipa sienom ir i darzeli nori, praso kad paleisciau....
Na šiandien jau ir aš saviškės nevedžiau, biški pakosėja bjauriai, temperatūra biški virš 37. Šiaip linksma, niekuom nesiskundžia, irgi labai į daržą nori. Bet pabūsim vieną dieną namie, ryt nėra kam su ja būt tai tikriausiai keliausim į darželį, nebent labai pablogėtų. Kažkokia liga ne liga.
Tėveliai, būkite atsargūs ir nepalikinekite daiktu atvirai masinose prie darželio, nes siandien ryte kol viena mama nuvede vaika i grupe (max 5 min) išdauze langa ir pavoge rankinuka
O geras... As tai visad palikdavau ir rankine, ir telefona gana matomoje vietoje...
Aciu uz info, daugiau taip nedarysiu. QUOTE(Muse @ 2009 02 06, 11:06) O geras... As tai visad palikdavau ir rankine, ir telefona gana matomoje vietoje... Aciu uz info, daugiau taip nedarysiu. Aha aš irgi kaskart palikdavau rankinuką. Ant žemės po sėdyne, bet vistiek... šįryt irgi buvau palikusi kai išlipau iš mašinos ir pasakė man, kad išdaužė lagą. Greit išsitraukiau rankinuką iš mašinos.
Muse
mane tai MB vis gazdina, kad nieko maskej nepalikineciau, net jokio siaip maisiuko ar pan (jau apie rankinuka tai isvis kalbos ner)... sako ka tu nori, kad del kokio nors maisiuko, kuriam nieko ner, tau langa iskultu? o kadangi man jau yra isdauze (ne prie darzelio aisku), tai as ir pati kazkiek bijau.... nu bet as galvojau kad dazniausiai vakarais, kai nieks nemato... o cia ryte prie darzelio, kai atrodo judejimas toks, atvaziuoja isvaziuoja visi...
laba visoms,
kaip sekasi? kaip vaikučiai? Papildyta: QUOTE(Ziuziu @ 2009 02 06, 10:41) Tėveliai, būkite atsargūs ir nepalikinekite daiktu atvirai masinose prie darželio, nes siandien ryte kol viena mama nuvede vaika i grupe (max 5 min) išdauze langa ir pavoge rankinuka taip riekia elgtis visur...kai eini namo penkiom min. kai eini į parduotuvę ir pan. šitam mūsų rajone paskutiniu metu labai daug tokių atvejų....būna daužo langus ne iš šio ne iš to...... Papildyta: QUOTE(Linita @ 2009 02 06, 13:07) Aha aš irgi kaskart palikdavau rankinuką. Ant žemės po sėdyne, bet vistiek... šįryt irgi buvau palikusi kai išlipau iš mašinos ir pasakė man, kad išdaužė lagą. Greit išsitraukiau rankinuką iš mašinos. liūdna, aišku
ar geri atsiliepimai apie mūsų darželį-lopšelį
taip riekia elgtis visur...
šitam mūsų rajone paskutiniu metu labai daug tokių atvejų....būna daužo langus ne iš šio ne iš to...... tai ne tik šio rajono problema. Mano pažįstamai tokiu pačiu būdu rankinuką pavogė Pašilaičiuose... Taigi atsargumo reikia bet kur..
Su uzgavenem
Grazu siandien ziureti, kai mamytes su lekstem (o jose blynai) i darzeli traukia lauksim vaiku ispudziu
mes be blynų nuėjom...
kažkaip čirvinių keptuvės neturim (dar vakar pažiūrėjau parduotuvėj, kad apie 100lt kainuoja ir pagailėjau pinigų
Ech, o mes sergam, tai jokiu darzelio blynu
Muse, gaila.... nes svente vaikams bus, su kaukem sake visi bus, gaminosi kazka jie ten...
Muse, o sakyk Onute buna ar ne, nes kazkaip darzely (einant pro langus) jos nesimato
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 02 24, 10:55) mes be blynų nuėjom... kažkaip čirvinių keptuvės neturim (dar vakar pažiūrėjau parduotuvėj, kad apie 100lt kainuoja ir pagailėjau pinigų Aš kai nešiau irgi galvojau, kad nieko iš jų doro nebus šaltų, bet Žydrė sakė jie mikrobangę turi tai pasišildys. Kai atėjau pasiimti dukrytės, pilnas stalas buvo dar blynu, pačių įvariausių, įtariu tiek prisivaišino, kad šį savaitgalį jau nebereikalaus blynų, nes šiaip kepam kasryt laisvom dienom
siandien kai nuejom buvo 3 vaikai, nors mes dazniausiai vieni paskutiniu bunam... turbut visi blynu apsivalge vakar miega
Onutes jau nuo nauju nera
Na ką, sakė neįvyko vaikams renginukas, nes kažkuri grupė išgulė nuo vėjaraupių. Įtariu netruks iki kitų grupių nueiti... žiūrėsim, kas bus.
ui ui ui.... kaip nefaina....
nors viena vertus, sako kad neblogai tokiom ligom vaikystej prasirgt... |