Lokiukas
2009 07 08, 18:21
QUOTE(Spicyy @ 2009 03 08, 17:15) aš pagailejau pinigeliu Avent elektriniam pientraukiui... labia jau jis brangus.. Kadangi radau SM neblogus atsiliepimus apie Lovi produkcija, tai pirkau Lovi pientrauki va toki: http://www.babymarket.lt/lt/prekes/mamos-r...enys/,prid.2145 Man jis patinka ir tinka, nors kitu firmu nebandziau tai negaliu palyginti  as ir naudojau si pientrauki - jeigu retokai prireikia nusitraukti - tikrai geras QUOTE(Numenor @ 2009 07 02, 12:01) As su pirmuoju meginau rankini Avent pientrauki, bet isitikinau, kad rankomis nusitraukti zymiai patogiau, geriau (bent jau man  ir jokiu pientraukio isrinkinejimu, sterilizavimu. Siaip maitinu krutimi, bet jei reikia kada nusitraukti, darau tai rankomis. Ta pati mums ir akuseres patare. o rankomis man irgi gerai, bet ilgiau uztrunka deja Aisku, isvada viena - geriausiai piena istraukia kudikis - cia jau jo sritis - ypac kai visokie pieno sastoviai ar mastitai prispaudzia
*Svajone*
2009 07 09, 19:19
Pasidalinsiu ir aš patirtimi: Beveik metus, prireikus nusitraukt, naudojau Chicco pientraukį - tiesiog nuvažiavau į parduotuvę, Avent nebuvo, o kadangi man tuo metu labai labai reikėjo, ėmiau už panašią kainą. Naudojau tik pirmaisiais mėnesiais, nutraukdavau likutį, šaldžiau, vėliau - kai prireikdavo vaiką palikt. Paskutinį atodūsį jis man išleido nutarus nujunkyt nuo krūties nutraukiant pieną - ėmė ir lūžo rankenelė. Gaila, išmečiau čekį, manau, turėjo bent metų garantija būt. Tada nusipirkau Avent Isis, visiškai kitokia traukimo kokybė - pienas bėga daug greičiau, veikia tyliau. Vienintelis Chicco pranašumas - reguliuojamas traukimo stiprumas. Vis dėlto, jei tektų nusitraukinėt ilgą laiką, rinkčiausi elektrinį - teko juo pasinaudoti savaitėlę ligoninėje. Telieka atsipalaiduoti, ir jis pats atlieka savo darbą.
Mes naudojam Avent pientrauki, tai neturiu nusiskundimu
Taip ir neaišku liko, ar elektrinį pirkti Avento, ar Medelos  o laikas tai artėja....o pirkiniai nepigūs....ajajaj,negi nėra, kas šiuos du iš praktikos galėtų palyginti?
Dangiska
2009 07 14, 06:32
Siuo metu naudoju avent isis rankini pientrauki ir esu labai patenkinta, mano mazoji diena kruties neima, buvo net pienas dinges, bet su pientraukiu prikeliau, nezinau ka be jo daryciau
gintagne
2009 07 14, 08:01
QUOTE(InRed @ 2009 07 13, 12:53) Taip ir neaišku liko, ar elektrinį pirkti Avento, ar Medelos  o laikas tai artėja....o pirkiniai nepigūs....ajajaj,negi nėra, kas šiuos du iš praktikos galėtų palyginti?  Sveikute, Aš tik už Medela. Turiu elektrinį pientraukį-super. Teta prieš 6 metus parvežė iš Vokietijos. Modelis Pump in style. Matau internete dabar jis irgi yra, aišku pakuotės dizainas kiek patobulintas , b et funkcijos tos pačios. Geresnio pientraukio nei aš nei kitos mamytės- draugės, giminaitės,kurios per tą laiką turėjo leliukus ir juo naudojosi nei viena nematėm. Dabar turiu dukrytę 1,5 mėnesio, tad irgi nusitraukiu geriausiai. Visgi šveicarų darbas! Avent gal prekinis ženklas pas mus žinomesnis, bet keleta draugių turėjo, nebuvo patenkintos. Medela tikrai liksit patenkinta ir nesiajusit pinigėlių išmetus. Sėkmės Be to manau ,kad kaip jeu jums nereikės galėsite parduoti kitoms mamytėms ir taip dar dalį pinigėlių susigrąžinti,
ačiū labai už atsakymą  atkreipsiu dėmesį į jūsų paminėtą modelį, iki šiol taikiausi į swing
ciku_caku
2009 07 20, 08:01
turiu nuk firmos pientrauki, bet neilgai naudojau, kol speneliai sugijo, db mazius vel zindzia kruti
Dryžuota
2009 07 20, 10:34
gal kuriai nebereikia elektrinio pientraukio? mielainupirkciau ji is jusu  laukiu i az.
Flaxkids
2009 07 20, 11:30
naudojau pientrauki chicco rankini, tai galiu pasakyti kad visiskas s..... galiausiai su rankom nusitraukinejau  nhes man jis visai neistraukdavo pieno  bet gerai kad neilgai nusitraukineti reikejo , nes jau ruosiausi kita pirkti
manjana
2009 07 20, 13:19
QUOTE(xtina @ 2009 07 20, 07:50) Man atrodo mažai kam pavyksta iš pirmo karto  Praktikuotis reikia, prieš tai šiltoj vonioj pagulėt galima  Man labai padeda jei traukiant pieną žiūriu į miegantį vaiką, ypač jei jis per miegus čepsi
KRIAUKLELE
2009 07 20, 14:45
Sveikutes Gal kuriai mamytei reiketu pientraukio? As turiu NUK firmos, siūlau už 10 LT, tiesiog guli niekam nereikalingas Va kaip jis atrodo (supakuotas dėžutėje) : http://public.fotki.com/Skaistesl/nesciosi...spientrauk.html
vetruze
2009 07 21, 14:06
naudojau pacioj pradzioj,dabar kaip ir pas daugeli stovi nenaudojamas
Laura01
2009 07 22, 12:35
vaistinej pirkau uz 17 litu, su gumine pompute toki paprasta. mazai naudojau as ji nes vaikas viska pats sutvarkydavo. po to pieno truko, tai nebudavo ka nutraukinet. todel dziaugiuosi, kad nepirkau to avent uz 130 lt. kuri is pradziu galvojau pirkti. manau, reiktu gero ir kokybisko jei turi daug pieno ir ji saldymui nusitraukineji, tada tai reikalingas daiktas.
lizarde
2009 07 23, 15:15
o gal kuri mamyte naudojo Tomme Tippee pientrauki?
bambukas*
2009 07 24, 08:47
As turiu mini elektrini pientrauki is Medelos, nieko blogo negaliu pasakyti apie ji, man
Kisinka
2009 07 27, 19:51
turiu ir rankini avien isis ir elektrini avient isis, rankini parduodu , o elektrini paliksiu kol kas
Kotiara
2009 07 27, 23:48
QUOTE(Laura01 @ 2009 07 22, 14:35) vaistinej pirkau uz 17 litu, su gumine pompute toki paprasta. mazai naudojau as ji nes vaikas viska pats sutvarkydavo. po to pieno truko, tai nebudavo ka nutraukinet. todel dziaugiuosi, kad nepirkau to avent uz 130 lt. kuri is pradziu galvojau pirkti. manau, reiktu gero ir kokybisko jei turi daug pieno ir ji saldymui nusitraukineji, tada tai reikalingas daiktas. O as po liudnos patirties u pirmu vaiku, kuomet turejai canpol rankini ir reikejo visos seimos prasyt man padet nutrauk tpiena, ens rankos skaudedavo, tai jau antram nupirkau elektrini Avent, tai patenkinta nerealiai, daug pinigu vistiek neprarasi ne spaskui galima ir parduoti, ir lengvai uzsaldziau pieno del viso pikto
Kotiara
2009 07 27, 23:58
QUOTE(xtina @ 2009 07 20, 09:50) Pabandykit geriau pritaikyti prie kruties, po kelis kartus, turetu buti neskaudziai, bet traukti turi labai stipriai ir gerai. As langvai galejau 300 ml pritrrauti po maitinimo, irgi kai reikejo iseit. Tikrai turetu labai gerai buti visks  Tiesiog pabandykit su juo "susitarti" Sekmes!
kincioskis
2009 07 28, 07:52
O as ligonineje isbandziau pientauki Medela,elektrini  ir vyras nupirko grizus namo..mazutis,dailutis,super traukia...esu nerealiai patenkinta  tik jau nebelabai reikalingas darosi  bet jau ir dabar yra atsipirkes su kaupu
sveikutes...
gal kas gales man padeti? as pienuka n usitraukineju rankiniu pientraukiu, nes mazasis is kruties nevalgo. bet susidare skausmingi sukietejimai, ir kai krutine pasisuka i ta sona kur sukietejo labai skauda ir tempia. skambinau pagalbos, tai pasake, kad nieko nepakeisi reikia istraukti tuos guzus, gimdymo namuose sako duokit vaikui, tipo turi imti...o ka duoti, jei jis neima o verkti pradeda.. vienu zodziu... norejau pakalusti gal elektrinis pientraukis istrauktu geriau? gal kam buvo ir istrauket? prasau patarkit...
QUOTE(kroha @ 2009 08 01, 13:45) sveikutes... gal kas gales man padeti? as pienuka n usitraukineju rankiniu pientraukiu, nes mazasis is kruties nevalgo. bet susidare skausmingi sukietejimai, ir kai krutine pasisuka i ta sona kur sukietejo labai skauda ir tempia. skambinau pagalbos, tai pasake, kad nieko nepakeisi reikia istraukti tuos guzus, gimdymo namuose sako duokit vaikui, tipo turi imti...o ka duoti, jei jis neima o verkti pradeda.. vienu zodziu... norejau pakalusti gal elektrinis pientraukis istrauktu geriau? gal kam buvo ir istrauket? prasau patarkit... Turėk kantrybės ir pabandyk mažiuką dėti prie krūties. Nors aš ir pati maitinau, bet pieno buvo per daug, tai ir nutraukinėjau, ir skaudėjo ( net temperatūra buvo pakilus), bet laikyti pieno krūtyje negalima, bandyk nutraukinėti, o dar geriau pati maitink mažiuką ir per 2-3 mėn. pieno kiekis susireguliuos ir nebus guzelių.
saulyte_gelyte
2009 08 02, 06:23
QUOTE(austra @ 2009 08 01, 15:44) Turėk kantrybės ir pabandyk mažiuką dėti prie krūties. Nors aš ir pati maitinau, bet pieno buvo per daug, tai ir nutraukinėjau, ir skaudėjo ( net temperatūra buvo pakilus), bet laikyti pieno krūtyje negalima, bandyk nutraukinėti, o dar geriau pati maitink mažiuką ir per 2-3 mėn. pieno kiekis susireguliuos ir nebus guzelių. Aš - menka patarėja, nesu tikra, bet, rodos, per kursus sake, kad geriau rankom pieną nutraukinėt, ir tuo metu guzus išmasažuoti. O gal prisapnavau?
taip puikiai zinau, kad geriausiai kai vaikutis istraukia, bet manasis nevalgo ir jau nevalgys is kruties, noras tikrai bandau ir dedu... bet as prasau patarimo ne apie tai... gal kuri turejo guziuku ir pavyko su elektriniu pientraukiu istraukt? ar elektrinis traukia taip pat kaip ir rankinis, tik kad rieso nereikia varginti? prasau atrasykit kas turit patirties su abiems pientraukiais, nes elektriniai nemazai kainuoja, ir nesinori veltui pinigus svaistyti... aciu
kroha mano abu vaikai is krutines nevalge, nes netureja tiek kantrybes valanda maitinti atsigulusi  tai nusitraukdavau ir maitindavau is buteliuko. su pirmaja nusitraukinejau rankom tai gana ilgai varkdavau kol puse litro nutraukdavau, dabar turiu avent elektrini pientrauki stebuklo nera traukia bet nelabai gerai tai dar gale su rankom nutraukiu. o del guziuku tai galiu is savo patirties patarti cia tik rankom juos ismasazuosi ir svarbiausia nestresuok kad krutine atsipaliduotu gali silta ranksluosti uzdet ant krutines ir isleto nusitraukinet nemaigyk iki pamelynavimo,o po tu kai nusitaruki gali salta ranksuosti o man geriausiai padedavo saltas kopusto lapas ant skaudamos vietos tikiuosi kuo nors padejau sekmes
QUOTE(kroha @ 2009 08 02, 16:29) taip puikiai zinau, kad geriausiai kai vaikutis istraukia, bet manasis nevalgo ir jau nevalgys is kruties, noras tikrai bandau ir dedu... bet as prasau patarimo ne apie tai... gal kuri turejo guziuku ir pavyko su elektriniu pientraukiu istraukt? ar elektrinis traukia taip pat kaip ir rankinis, tik kad rieso nereikia varginti? prasau atrasykit kas turit patirties su abiems pientraukiais, nes elektriniai nemazai kainuoja, ir nesinori veltui pinigus svaistyti... aciu  Laba, as turejau guziuku, tai rankinis negelbejau, taciau issinuomojau 3 parom elektrini ir tikrai efektyviai guziukus lauks isstraukiau, o siaip tai dedavau siltus kompresus ir merinosu vilnos padelius.
Daugiaziede
2009 08 02, 21:44
Naudojau Avent ir labai patiko,nenuvyle
labai aciu mamytems uz patarimus ir pagalba... isbandysim viska  kad tik maziukas mano pienuko gautu
Deiva1212
2009 08 03, 17:10
Aš ir su Avent rankiniu pientraukiu guziukus išsivarinėdavau.
Chanson
2009 08 04, 14:41
Turėjau ir aš avent'ą, tai galiu pasakyti, kad sunkiai su juo susidraugavau. Kol pradėdavo traukt, tai kokį pusvalandį tekdavo su juo žaist: derintis, bandyti, vėl derintis, vėl bandyti... Nesuprantu, gal ten oras kaip nors patekdavo į tarpines ar dar kas... Na, nepatiko, žodžiu. Laimė, neilgam reikėjo...
tomuliukas
2009 08 07, 14:08
Paminu jau i ligonine atsiboginau  bet nebuvoa dar tiek pieno tai ji reliai galejau panaudot tik po 1 men
faustluk
2009 08 07, 15:28
Sveikos, pientraukininkes! Ka tik kalebjau su drauge is Amerikos. Ji man akyse sviesos ipute: suzinojau tundra, kad yra elektr. pientraukiai, kur mp prisiurbia per 8-10 min. Taip ji savo 2 mergytes 6 men maitino. O as melzdavausi su Avento Isis po 30-40 min (nakti- siaubas kazkoks!Visis miega, o tu pumpuoji 2 x besikeldama) Norejau padekoti uz tema ir informacija, nes jau landziojau po skelbimus, kas parduoda elektrini. Pasirodo, cia kaip kam...Man asmeniskai netrukdo, kad rankinis, kad is vienos kruties. Greitesnio rezultato tik noretusi nei pusvalandis. Zodziu: po 10 dienu prasides arba kosmarai arba normalus mp reikaliukai. Jei, ka kreipsiuos, kas nores elektrini parduot. Turekit omeny
saulegraz@
2009 08 07, 19:06
Sveikos, as jau 3menesiai kaip nusitraukineju su rankiniu AVENT pientraukiu  Nusitraukiu as abi per 30min., kartais ir greiciau, jau igudau  nereik man ir elektrinio, super ir sitas. O traukiu as kas 6h ir iskart is abieju  pradzioj sunku vis buvo sistema ikirst kaip geriau butu su tuo nusitraukinejimu ir kazkurios paskaiciau pasirasyma, kad gerai lb traukt kas 6h, tai va, taip ir darau dbr. Kolkas pieno tirkai uztenka, dar ir kamera pilna
faustluk
2009 08 08, 13:32
man tik labai idomu ir aktualu, aisku: ar jus nuo pat pirmu sekundziu po gimdymo naudojotes pientraukiu, ar bandet duot kruti- nukramte, nepaeme ir t.t. ir tik tada pientraukis gelebjo? Su pirmaja pientrauki isigyjau po 2 kankinanciu savaiciu. Zodziu, naudojausi sekancias 2 sav, nes per para mazoji gaudavo 2-3 k. pienelio, o as pumpuodavausi kas 3 val, kad surinkciau 80-90 ml vienam valgymui. Vargau juodai. Dabar didzioji baime ne gimdymas, o mp gamyba. Gal, sakau, nuo pirmu sekundziu naudotis pientraukiu? Nejausiu baimes nukramtymams? O gal vaikai skirtingi, ir sis ne taip godziai isisiurbs? net nezinau...Laukiu ir bijau..
fresija
2009 08 09, 08:01
QUOTE(saulyte_gelyte @ 2009 08 02, 07:23) Aš - menka patarėja, nesu tikra, bet, rodos, per kursus sake, kad geriau rankom pieną nutraukinėt, ir tuo metu guzus išmasažuoti. O gal prisapnavau? sveikutes,noreciau pas jus,ne,tu nesapnavai  , as traukiu su pientraukiu,o po to dar su ranka nusitraukiu,ir nebera guzeliu
Geriuke
2009 08 12, 15:07
Sveikutes Gal kuri bandet TOMMEE TIPPEE pientrauki?Butu idomu isgirst nuomone apie juos
Briediene
2009 08 18, 19:41
Pas mane Avent ISIS rankinis, super Paprasta naudoti, puikiai ištraukia pieniuką. Rankomis neištraukiu nė vieno lašelio, o su šiuo pientraukiu - bėga čiurkšle!!! Kas nelabai gerai su šiuo pientraukiu (na aišku, neturiu su kuo palyginti) - tai plovimas  Kol išardai visas dalis daleles, kol paskui vėl sudedi  Na aš neplaudavau po kiekvieno naudojimo, bet rekomenduojama kas kartą panaudojus plauti, tai plovimas užknis juodai, pažadu
saulegraz@
2009 08 21, 19:34
QUOTE(visai kitokia @ 2009 08 08, 12:32) man tik labai idomu ir aktualu, aisku: ar jus nuo pat pirmu sekundziu po gimdymo naudojotes pientraukiu, ar bandet duot kruti- nukramte, nepaeme ir t.t. ir tik tada pientraukis gelebjo? Su pirmaja pientrauki isigyjau po 2 kankinanciu savaiciu. Zodziu, naudojausi sekancias 2 sav, nes per para mazoji gaudavo 2-3 k. pienelio, o as pumpuodavausi kas 3 val, kad surinkciau 80-90 ml vienam valgymui. Vargau juodai. Dabar didzioji baime ne gimdymas, o mp gamyba. Gal, sakau, nuo pirmu sekundziu naudotis pientraukiu? Nejausiu baimes nukramtymams? O gal vaikai skirtingi, ir sis ne taip godziai isisiurbs? net nezinau...Laukiu ir bijau.. Labukas  as ligonine buvau 3d., tai tas dienas ir maitinau krutim, grizus namo, kita diena, jau nusprendem su vyru pirkti pientrauki, isigijom avent rankini  Mano speneliai ploksti, negalejo ji valgyti, nukramte, melyniu pridare, su antspeniais maitinau, siek tiek geriau buvo, bet ji uzmigdavo greitai is to antspenio viskas isbega  tik padedi, apsivalai piena, vel verkia, valgyt praso, neturejau jau jegu visai  buvau visa pavargusi...tiesa, speneliai buvo nukramtyti juodai, kojos kilnojosi, kai valgydavo, o dar kaip taip daznai ir pastovus speneliu dirginimas, oi baisu ir prisimint  piena nusitraukineju iki siol, kolkas uztenka, ir dar kameroj pilna  traukiu kas 6h iskart is abieju krutu ir taip jau gan ilgai, isivedziau toki rezima  nezinau ar kuo nors padejau  klausk, jei dar kas domina  as uz pientraukius
Deiva1212
2009 08 21, 21:37
QUOTE(saulegraz@ @ 2009 08 21, 20:34) Labukas  as ligonine buvau 3d., tai tas dienas ir maitinau krutim, grizus namo, kita diena, jau nusprendem su vyru pirkti pientrauki, isigijom avent rankini  Mano speneliai ploksti, negalejo ji valgyti, nukramte, melyniu pridare, su antspeniais maitinau, siek tiek geriau buvo, bet ji uzmigdavo greitai is to antspenio viskas isbega  tik padedi, apsivalai piena, vel verkia, valgyt praso, neturejau jau jegu visai  buvau visa pavargusi...tiesa, speneliai buvo nukramtyti juodai, kojos kilnojosi, kai valgydavo, o dar kaip taip daznai ir pastovus speneliu dirginimas, oi baisu ir prisimint  piena nusitraukineju iki siol, kolkas uztenka, ir dar kameroj pilna  traukiu kas 6h iskart is abieju krutu ir taip jau gan ilgai, isivedziau toki rezima  nezinau ar kuo nors padejau  klausk, jei dar kas domina  as uz pientraukius  Pas mane labai panaši situacija buvo. Aš ir už pientraukius, bet elektrinius. Su rankiniu nusitraukinėju pieną jau 9 mėn., tai ranka labai pavargsta, tirpsta.
saulegraz@
2009 08 22, 12:35
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 08 21, 20:37) Pas mane labai panaši situacija buvo. Aš ir už pientraukius, bet elektrinius. Su rankiniu nusitraukinėju pieną jau 9 mėn., tai ranka labai pavargsta, tirpsta.  oho kaip ilgai trauki jau, tai jau tikiu, kad rankos pavargsta ir tirpsta. Nu man kolkas nieko nesidaro, tai elektriniu ir kaina nebloga  nors aisku, jei jau lb nekas butu su rankiniu, tai ir pirkciau elektrini.
saulegraz@
2009 08 22, 15:26
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 08 21, 20:37) Pas mane labai panaši situacija buvo. Aš ir už pientraukius, bet elektrinius. Su rankiniu nusitraukinėju pieną jau 9 mėn., tai ranka labai pavargsta, tirpsta. Noriu paklausti, nes jau kaip matau patirti turi  As traukiu piena karta nakti, o kartais taip norisi miego  nes po pirmo atsibudimo nakti ji labai daznai keliasi, o dar dabar pradejo apie 3-4 h ryto kelitis ir visa valanda buna aktyvi, tai sneka, tai zirzia, nei buteliuko neima, nei soskes, nezinau jau ka daryt, nu bet po valandos apsiramina, jau gal pora savaiciu toki cirkai nakti  tuoj priprasiu  tai va, jei as nakti netraukciau, o toliau visus kartus kaip iprastai? Ar nesumazes man pienuko? Ar kol pati nepabandysiu, tol nesuzinosiu  o gal kuri atsisake naktinio traukimo ir viskas gerai? Ar turbut teks paciai kada pabandyt, vis sakau netrauksiu netrauksiu ir traukiu
Deiva1212
2009 08 22, 17:10
QUOTE(saulegraz@ @ 2009 08 22, 16:26) Noriu paklausti, nes jau kaip matau patirti turi  As traukiu piena karta nakti, o kartais taip norisi miego  nes po pirmo atsibudimo nakti ji labai daznai keliasi, o dar dabar pradejo apie 3-4 h ryto kelitis ir visa valanda buna aktyvi, tai sneka, tai zirzia, nei buteliuko neima, nei soskes, nezinau jau ka daryt, nu bet po valandos apsiramina, jau gal pora savaiciu toki cirkai nakti  tuoj priprasiu  tai va, jei as nakti netraukciau, o toliau visus kartus kaip iprastai? Ar nesumazes man pienuko? Ar kol pati nepabandysiu, tol nesuzinosiu  o gal kuri atsisake naktinio traukimo ir viskas gerai? Ar turbut teks paciai kada pabandyt, vis sakau netrauksiu netrauksiu ir traukiu  Aš pačioje pradžioje traukdavau kas 3 val., tai tekdavo naktį 2 k. traukti. Bet labai greitai pavargau nuo tokio režimo. Kartais taip norėdavau miego, kad duodavau mišinuko, o pati eidavau miegoti. Kai dukrytė pradėjo išmiegoti visą naktį, tai nusitraukdavau apie 1 val., o rytą 7 val. kartais ir vėliau. Ir man to pienelio nesumažėjo. Jei matydavau, kad mažiau pritraukiu, tai traukdavau ilgiau, kol gaudavau reikiama kiekį. Pirmą mėnesį dažnai tekdavo duoti mišinuko, o antrą, trečią, ketvirtą vien MP valgė. Nuo penkto mėnesio 1 MP pakeičiau mišinuku. Nuo 5,5 mėn. pradėjau duoti košę, tai mišinuko vėl nebereikėjo. Po to ir mano pieno nebenorėjo. Tai sumažinau traukimus iki 3 k. per parą. Dabar išvis tik 2 k. betraukiu. O jūs galite pabandyti naktį netraukti, bet nesumažinkite traukimų skaičiaus, juos proporcingai išdalinkite dieną. Jei pastebėsite, kad sumažėjo MP, tada vėl naktį traukite. Bet gali ir nesumažėti ( bent jau man nesumažėjo). Sėkmės!
saulegraz@
2009 08 22, 18:30
Aciu Deiva1212 uz atsakyma  oi as pradzios net nepamenu, kaip as ten traukiau, jokio rezimo neturejau  bet misinuko as dar ne karto nedaviau, o traukiu as kas 6h(4 kart per para), nu taip, kazada buvo apmazeje, tai traukiau tol kol pritraukiau iki reikiamo kiekio ir atsistate  nu manau,kai sueis 4menesiai ir nebetrauksiu nakti, ziuresim kaip seksis, jei ka, tai tada kaip ir minejai vel trauksiu nakti  beto dar kameroj turiu, jeigu kas  ne tiek jau daug ir liko, tada galesiu parasyt, ar sumazejo ar nea, gal kam pravers info
Deiva1212
2009 08 22, 18:59
QUOTE(saulegraz@ @ 2009 08 22, 19:30) Aciu Deiva1212 uz atsakyma  oi as pradzios net nepamenu, kaip as ten traukiau, jokio rezimo neturejau  bet misinuko as dar ne karto nedaviau, o traukiu as kas 6h(4 kart per para), nu taip, kazada buvo apmazeje, tai traukiau tol kol pritraukiau iki reikiamo kiekio ir atsistate  nu manau,kai sueis 4menesiai ir nebetrauksiu nakti, ziuresim kaip seksis, jei ka, tai tada kaip ir minejai vel trauksiu nakti  beto dar kameroj turiu, jeigu kas  ne tiek jau daug ir liko, tada galesiu parasyt, ar sumazejo ar nea, gal kam pravers info  Trauki kas 6 val., o kiek laiko trunka vienas seansas?
saulegraz@
2009 08 23, 09:04
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 08 22, 17:59) Trauki kas 6 val., o kiek laiko trunka vienas seansas? As abi nusitraukiu per 20-30min.  Tai va nuo 4men.bandysiu viena nakti netraukt ir ziuresiu, kaip bus toliau, manau viskas gerai
Bangelia..
2009 08 23, 11:59
as nakti tai netraukiu... o maziuke prabunda tik paryciais
saulegraz@
2009 08 23, 12:25
QUOTE(indree.. @ 2009 08 23, 10:59) as nakti tai netraukiu... o maziuke prabunda tik paryciais  Tai tau pasiseke  mano nera buvusi, kad ismiegotu visa nakti, keliasi 2-3 kart, buna ir tik karta, bet laaaaaaabai retai  o per kiek jus laiko nusitraukiat, ar iskart is abieju? Kaip kitos mamytes traukiat?
Deiva1212
2009 08 23, 15:03
QUOTE(saulegraz@ @ 2009 08 23, 10:04) As abi nusitraukiu per 20-30min.  Tai va nuo 4men.bandysiu viena nakti netraukt ir ziuresiu, kaip bus toliau, manau viskas gerai  Aš ir manau, kad bus viskas gerai.  Kaip tik geriau pailsėjus ir pienelio daugiau būna. Bet kaip jums pasisekė kad per tokį trumpą laiką nusitraukiat. Aš ir traukiu iš abiejų, bet tai trunka 1 val., o kai reikia ir ilgiau. Dėl to ir galvoju, kad elektriniai pientraukiai geriau.
|
|