Tęsiame temą apie pientraukius.Sena tema čia
gal bus kam naudinga info tai idedu čia
"medela" pientraukio nuoma Pientraukio nuoma kainuoja 7,00 Lt. dienai, savaitgalis skaiciuojamas kaip 1 diena, menesiui -147,00Lt. Uzstatas 400.00 Lt., o uz nuoma mokate, kai grazinate pientrauki. Papildomai reikia nusipirkti rinkineli pieno nutraukimui Lactaset (50,00Lt.), kuris liks Jums ir galesite ji naudoti kaip mechanini pientrauki. QUOTE(Emerencija @ 2009 01 26, 13:19) gal bus kam naudinga info tai idedu čia aciu uz info QUOTE(Emerencija @ 2009 01 26, 13:19) gal bus kam naudinga info tai idedu čia "medela" pientraukio nuoma Pientraukio nuoma kainuoja 7,00 Lt. dienai, savaitgalis skaiciuojamas kaip 1 diena, menesiui -147,00Lt. Uzstatas 400.00 Lt., o uz nuoma mokate, kai grazinate pientrauki. Papildomai reikia nusipirkti rinkineli pieno nutraukimui Lactaset (50,00Lt.), kuris liks Jums ir galesite ji naudoti kaip mechanini pientrauki. Kas cia per pasiulymas QUOTE(Miena @ 2009 01 26, 21:31) Kas cia per pasiulymas viska supratai teisingai kalba eina apie šitą pientraukį -agregatą ![]() "Medela" pientraukis Lactina Electric Plus - automatinis galingas ir veiksmingas pientraukis, skirtas nepertraukiamam naudojimui. Vienas iš jo privalumų - traukia pieną imituodamas natūralų kūdikio čiulpimą. Traukimo intensyvumas reguliuojamas. Sterilumas užtikrintas, nes kiekviena mama papildomai įsigyja komplektą Lactaset, kuris jungiamas prie išnuomoto pientraukio motoro. Grąžinus išnuomotą Lactina Electric Plus, Jums liks Lactaset komplektas - paprastas, bet labai patogus mechaninis pientraukis! Šį pientraukį nuomoti ypač rekomenduojama mamytėms, sergančioms laktostaze ar mastitu. Papildyta: Miena o koki tu turi?
Tokia info gavau:
Yra medelos modelis, svingeris, kuris kainuoja 330 lt., bet pilnai pakanka Medelos "Mini electric", jis kainuoja 159 Lt.Užtrunkat ištraukti pienelį iš vienos krūtinės minimum.10 min.Be to gali veikti tiek su baterijomis, tiek su laidu. QUOTE(xde @ 2009 01 27, 14:42) Tokia info gavau: Yra medelos modelis, svingeris, kuris kainuoja 330 lt., bet pilnai pakanka Medelos "Mini electric", jis kainuoja 159 Lt.Užtrunkat ištraukti pienelį iš vienos krūtinės minimum.10 min.Be to gali veikti tiek su baterijomis, tiek su laidu. As turiu chicco el. pientrauki QUOTE(Emerencija @ 2009 01 27, 00:10) Oho agregatas
avent pientraukis man irgi super..
o aš turiu medela original breastpump...nerealus
kristinita mūsų vaikai ta pacia diena gimę
aš savo pientraukiu avent rankini, nesu patenkinta, žiauriai atsibodooooo. Visos kas "paragauja" elektrinio pientraukio mechaninio nebenori o as neragavusi jo, nenoriu, noriu elektrinio jaučiu pirksiu ta medelos mini elektric aciu xde už info
užkniso mane jau tas avento rankinis pientraukis, pastoviai, ta "knopkytė"iškrenta
Noriu elektriniooooooo
As irgi turejau "Avent" rankini pientrauki, bet isitikinau, kad spausti rankomis is kruties daug efektyviau, paprasciau (ta pati ir akuseres rekomedavo) plius jokiu pientraukio isrankiojimo, sterilizavimo ir vel surankiojimo
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 28, 12:40) užkniso mane jau tas avento rankinis pientraukis, pastoviai, ta "knopkytė"iškrenta Noriu elektriniooooooo Mane irgi nervas buvo pradejes vienu metu imti, nes knopke buvo pradejusi kritineti O siaip tai skirtingai visoms - vienoms rankinis geriau, kitoms elektrinis. Drauge turejo elektrini - jai nepatiko, kitoms ziuriu kaip tik atvirksciai QUOTE(Emerencija @ 2009 01 28, 00:12) kristinita mūsų vaikai ta pacia diena gimę aš savo pientraukiu avent rankini, nesu patenkinta, žiauriai atsibodooooo. Visos kas "paragauja" elektrinio pientraukio mechaninio nebenori o as neragavusi jo, nenoriu, noriu elektrinio jaučiu pirksiu ta medelos mini elektric aciu xde už info smagu, kad tą pačią
Na va pagaliau įsigijau tą "medelos" mini elektric pientraukį
Dar tik vieną kartą su juo nusitraukinėjau, tai man vienas didžiausių šio pientraukio minusas tai didelis triukšmas, labai jau burzgia gerai tai, kad sąnarių neskauda O nusitraukinėjimo laikas, lygiai toks pat, kaip ir su aventu, nei greičiau nei lėčiau Bet tiesa pasakius norėtųsi truputėlio greičiau Daugiau atsiliepimų parašysiu,kai ilgiau panaudosiu
Aš naudoju AVENT ir esu patenkinta
Aš esu naudojusi AVENT elekrinį ir rankinį.
Žinoma, elektrinis yra daug patogiau, greičiau pienas išsitraukia, gali nustatyti traukimo dažnumą, gali iš karto iš abiejų krūtų (aš naudojau tą patį brangiausia po 2000lt.), o rankiniu gali ištaukti tik iš vieno. Bet esminio skirtumo nėra. Gumytės iššoka ir iš elektrinio, jei tik dėl to galvojate pirkti elektrinį - tai nepataikėte Galiu apibendrintai pasakyti, kad kainos skirtumai didžiuliai, o rezultatas tas pats. QUOTE(renatyte.r @ 2009 01 31, 22:43) Gumytės iššoka ir iš elektrinio, jei tik dėl to galvojate pirkti elektrinį - tai nepataikėte Vaje QUOTE(Emerencija @ 2009 01 28, 22:24) Na va pagaliau įsigijau tą "medelos" mini elektric pientraukį Dar tik vieną kartą su juo nusitraukinėjau, tai man vienas didžiausių šio pientraukio minusas tai didelis triukšmas, labai jau burzgia gerai tai, kad sąnarių neskauda O nusitraukinėjimo laikas, lygiai toks pat, kaip ir su aventu, nei greičiau nei lėčiau Bet tiesa pasakius norėtųsi truputėlio greičiau Daugiau atsiliepimų parašysiu,kai ilgiau panaudosiu As turejau medelos maziuka... Nepatiko - butent del to, kad burzgia ziauriai, o rezultatas ne ka geresnis uz aventa, pieno nutraukdavo maziau, nei aventas. Todel nusitraukineju rankiniu, nors ir uzkniso QUOTE(Rodinka @ 2009 02 11, 16:33) As turejau medelos maziuka... Nepatiko - butent del to, kad burzgia ziauriai, o rezultatas ne ka geresnis uz aventa, pieno nutraukdavo maziau, nei aventas. Todel nusitraukineju rankiniu, nors ir uzkniso Aš irgi grįžau prie rankinio QUOTE(Emerencija @ 2009 01 28, 23:24) Na va pagaliau įsigijau tą "medelos" mini elektric pientraukį Dar tik vieną kartą su juo nusitraukinėjau, tai man vienas didžiausių šio pientraukio minusas tai didelis triukšmas, labai jau burzgia gerai tai, kad sąnarių neskauda O nusitraukinėjimo laikas, lygiai toks pat, kaip ir su aventu, nei greičiau nei lėčiau Bet tiesa pasakius norėtųsi truputėlio greičiau Daugiau atsiliepimų parašysiu,kai ilgiau panaudosiu Emerencija, kur pirmai ta mini meledos pientrauki??Kokia kaina???
O gal kas naudojate Medelos Swing elektrinį?
O Avent elektrinis kaip burzgia, l.garsiai? QUOTE(juraciusss @ 2009 02 19, 13:49) pirkau iš mamos, o šitais pientraukiais prekiauja http://www.medita.lt/produktai/
sveikos, aš naudoju avent rankinį pientraukį, bet va, ėmiau ir išrinkau visas detales, kad geriau išplaučiau
QUOTE(mamytė28 @ 2009 02 25, 15:11) sveikos, aš naudoju avent rankinį pientraukį, bet va, ėmiau ir išrinkau visas detales, kad geriau išplaučiau Spėju, kad neteisingai būsi įdėjusi tą knopkytė Ta knopkytė turi įsidėti iš apačios į viršų (nemoku tiksliai paaiškinti Tikiuosi suprantamai aiškinu
Ačiū, Emerencija, tavo spėjimas buvo teisingas
Aš naudoju Avent firmos pientraukį , kai reikia palikti mažulę kam nors ir labai patenkinta
aš pagailejau pinigeliu Avent elektriniam pientraukiui... labia jau jis brangus.. Kadangi radau SM neblogus atsiliepimus apie Lovi produkcija, tai pirkau Lovi pientrauki va toki: http://www.babymarket.lt/lt/prekes/mamos-r...enys/,prid.2145 Man jis patinka ir tinka, nors kitu firmu nebandziau tai negaliu palyginti
Sveikutes.
Gal kas naudojate si CANPOL mechaninis pientrauki arba Baby One? http://www.keke.lt/index.php?pid=15&cid=645&pr=30489 http://www.epolis.lt/lt/preke/id/138225/ Man jo reikia tik vienam kartui, reikes vaikeli palikti priziureti pusdieniui, tad noris pienuko palikti, o brangu pientrauki vienam kartui neapsimoka pirkti.
Sveikutes, kurios naudojat avent rankini pientrauki, as ji jau naudoju 10dienu ir viskas super, bet va, sian atejo i namus sesele, tokia gerai pagyvenus
Dar esu nescia, bet rankini Avent pientrauki nusipirkau Lenkijoi popigiai
Labukas QAZXDE
Taip mane isgasdino su tuo zindymu
Sveikute, qazxde
Nu, prigasdino mus visokiom nesamonem
Turiu medelos pientrauki ir laaaabai patenkinta
Pirkau www.hiperfarma.lt Tindirindi kaina apie 300lt uzlauze, o ten dar atrakcija jiems buvo mokejau 169lt
Sveikutes, gal cia yra merginu, kurios naudojo medela swing pientrauki? Ar triuksmingas ar patogus?
As savo pirmagymi maitinau iki metuku ir naudojausi AVENT rankiniu pientraukiu, taciau dabar tikrai zinau, kad noriu elektrinio, tik vat AVENT ar MEDELA?
Gute, įlindau norėdama klausti lygiai lygiai to paties
Gal kas naudojot ir Avent elektrinį ir MEdelos - kokie skirtumai, trūkumai, privalumai?
As turiu medelos elektrini ta pigesni, bet esu labai patenkinta, o tas brangesnis gal dae geresnis
Medelos Swing'as elektrinis pientraukis turi 2 faziu traukimo technologija. Si technologija leidzia per trumpiausia laika istraukti didziausia kieki pieno. Tai labai palengvina nutraukimo procesa. Jeigu pientraukis reikalingas ilgesniam laikui, labiau tinka elektrinis.
Mechaninis pientraukis vargina dilbio ir plastakos raumenis, su senesniais ir petimi tekdavo pasidarbuoti. Taciau jo pilnai uztenka trumpam, vienkartiniam pieno nutraukimui. Jei rinktis is gamintoju, man kaip medikei aktualu ar gaminys aprobuotas pagal tarptautines medicinines direktyvas. Tai lemia naudojimo sauguma, yra garantija, kad naudojant pagal paskirti, gaminys nepakenks audiniu ar pan. Tai pries perkant, siulyciau pasidometi.
As su pirmuoju meginau rankini Avent pientrauki, bet isitikinau, kad rankomis nusitraukti zymiai patogiau, geriau (bent jau man
nu aš su pirmuesu bandžiusi kelis kartus nusitraukti - tai siaubas kažkoks - beveik nebėgo, bet svarbiausia - sunku buvo taikyti į tą indą į kurį bandydavai nutraukti. naktį visai nukvakčiau turbūt. Nežinau, kaip seksis žindyti šįkart, labai norėčiau didžiąją dalį natūraliai - o pientraukiu tik pertekliu arba kai išeinam, bet kas ten žino,kaip bus
QUOTE(InRed @ 2009 07 01, 13:54) Gute, įlindau norėdama klausti lygiai lygiai to paties Gal kas naudojot ir Avent elektrinį ir MEdelos - kokie skirtumai, trūkumai, privalumai? Na as taip rinkciausi confort Su pirmu turejau rankini AVENT tai ten buvo labai daug atskiru detaliu (gaubteliai, sagutes ir t.t.) idomu ar medeloje patogiau? QUOTE(Numenor @ 2009 07 02, 12:01) As su pirmuoju meginau rankini Avent pientrauki, bet isitikinau, kad rankomis nusitraukti zymiai patogiau, geriau (bent jau man Dėl šito tai pilnai sutinku, man rankom irgi patogiau už mechaninį, greičiau ir daugiau to pieno gaunasi. Elektrinis Avent man neblogai, bet jis man biškį per silpnai traukia, iš vienos krūties nelabai gerai ištraukia, reikia dabaigt rankom. Rankinis tai tik tiek gerai kad kelionėj jeigu nėra kur elektrinio įjungt tai su rankiniu patogiau, ypač jei nelabai yra kur rankų nusiplaut.
Avent elektrinis
Sveiki, domintų visa info apie pientraukius
nieko apie juos nenusimanau, tad laukiu smulkios info kokį patartumėt rinktis
Labos mamos ir babos
Isvados: 1.Kokie bebutu pinigai - sunkiai uzdirbti. 2.Tad jei netycia skaitys kokia busima mamyte mano komentara ir pamatys mano suluzusi pientrauki (ATA 3. Na bet tikrai as ant jo neatsisedau 4. pirkciau nauja, bet neturiu uz ka 5. aciu Dievuliukui viskas gerai! |