Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo klijai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2
Pinavija Nuostabioji
baigiau Artmanijos universalius klijus -laką, dailininkų parduotuvėj Jogailos g. radau tokius
user posted image

gal bandėt?
mama_gulbe
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 26, 15:36)
baigiau Artmanijos universalius klijus -laką, dailininkų parduotuvėj Jogailos g. radau tokius
user posted image

gal bandėt?
*

as ir bandziau artmanijos man patiko
a kokia siu kainele????
Lachesė
visai geri klijai yra raiherio ,kaina apie 30 lt už 260 ml, beveik sakyčiau geriausi, tada antra vieta atiduočiau lefranc & bougeos ( gali buti kad ne visai taip rašosi) seniau buvo meno muzoje, dabar nebeveza, bet atsirado "panoramoje timari parduotuveje" tik kaina nereali, dviguba nei buvo dailinku prakese, trecia vieta PEBEO iš meno mūzos, kaina apie 20 lt už 250ml 6ie ekonomiškiausi, bet man jų tepimasis toks ,kad reikai priprasti ir nuo rankų sunkiai atsiplauna, man tas labiausiai nepatinka.

O kas sklijuoja su skiestu laku ? papasakokite įspūdžius ax.gif
LT saulele
user posted image

turiu tokius, visai neblogi jie man, lengvai tepasi, nes nėra labai tiršti.

Dar nusipirkau tokius iš Ferrario firmos ČIA NUOTRAUKA, iš pradžių man atrodė, kad bus sunku su jais klijuot servetėlę, nes tokie tiršti, bet ne sunkūs, kaip būna, o tokia porėta košė (apibūdinau doh.gif ), maniau, kad reiks skiesti, bet maloniai nustebino, nes klijuojasi geriausiai iš mano bandytų drinks_cheers.gif

mama_gulbe
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 26, 17:18)
visai geri klijai yra raiherio ,kaina apie 30 lt už 260 ml, beveik sakyčiau geriausi, tada antra vieta atiduočiau lefranc & bougeos ( gali buti kad ne visai taip rašosi) seniau buvo meno muzoje, dabar nebeveza, bet atsirado "panoramoje timari parduotuveje" tik kaina nereali, dviguba nei buvo dailinku prakese, trecia vieta  PEBEO iš meno mūzos, kaina apie 20 lt už 250ml 6ie ekonomiškiausi, bet man jų tepimasis toks ,kad reikai priprasti ir nuo rankų sunkiai atsiplauna, man tas labiausiai nepatinka.

O kas sklijuoja su skiestu laku ? papasakokite įspūdžius  ax.gif
*

ogo kaip brangu
as klijavau ne su skiestu akriliniu laku, o tiesiog su laku
ir viskas ciki kai ranka pratusi drinks_cheers.gif
Lachesė
niu pasidalink tada pigesniais varijantais unsure.gif gal nezinau kokios aukso gyslos, aišku apie lipalą nekalbu.
mama_gulbe
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 26, 23:24)
niu pasidalink tada pigesniais varijantais  unsure.gif  gal nezinau kokios aukso gyslos, aišku apie lipalą nekalbu.
*

bigsmile.gif
kaip tik dabar taip darau dezute sau
tai parodysiu
nieko sudetingo
turoiu paprasta laka akrilini kuriuo lakuoju dezutes
atsidarau pamirkau biski teptuka ir klijuoju
taip kaip su skiestu lipalu kadaise senovej lotuliukas.gif
Pinavija Nuostabioji
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 26, 15:36)
user posted image

gal bandėt?
*

išbandžiau, patiko žyyymiai labiau nei Artmanijos. skystesni, tikrai ilgam užteks rolleyes.gif
driftas
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 01 27, 12:19)
bigsmile.gif
kaip tik dabar taip darau dezute sau
tai parodysiu
nieko sudetingo
turoiu paprasta laka akrilini kuriuo lakuoju dezutes
atsidarau pamirkau biski teptuka ir klijuoju
taip kaip su skiestu lipalu kadaise senovej  lotuliukas.gif
*

kas per lakas? bigsmile.gif
mama_gulbe
QUOTE(driftas @ 2009 01 27, 17:07)
kas per lakas?  bigsmile.gif
*

dispersinis lakas medziui su zaliu kamsteliu kaip akzkada zyliukas rode

gi paprastas, juo dezutes lakuojat, gal pas jum kitoks, koki turit toki galit ir isbandyti rolleyes.gif
dziustina
neapsimoka pirkti klijus is dekupazo parduotuves. Senukuose litras PVA (neprisimenu pavadinimo, bet lipalas ten tinkamas klijuoti popieriui, medziui ir t.t.) kainuoja 7 lt. Uzteks tikrai ilgam
kornelija.k
lipalas geltonuoja, bet aisku dauguma taip ir daro biggrin.gif
Ilcia
Sveikutės, devyndarbės 4u.gif
norėčiau pasiteirauti ax.gif , ar klijuodamos servetėlę, klijais - laku tepate visą dekoruojamo objekto paviršių (turiu omeny, net tik aplink servetėlę, bet ir visur)...??? Aš tepu tik servetėlės ribose, tačiau pastebėjau, kad paskui paviršius nelygus būna (storesnis) toje vietoje, kur priklijuota servetėlė. Gal lakuojant daugiau šlifuoti reikia... ? g.gif
(Ups... kitame forume klausimą paskelbt reikėjo, ale gal kas ir čia atsakys ... blush2.gif )
.Vėja.
QUOTE(kornelija.k @ 2009 02 04, 19:32)
lipalas geltonuoja, bet aisku dauguma taip ir daro biggrin.gif
*

Ne visas lipalas geltonuoja.
Aš naudoju "Databalt" firmos (Lietuvių firma) PVA klijus, jie negeltonuoja. Pirkau Maximoj, mazas buteliukas su žalia etikete, labai pigiai kainuoja (1-2Lt). smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilcia @ 2009 02 04, 21:46)
Sveikutės, devyndarbės  4u.gif
norėčiau pasiteirauti  ax.gif , ar klijuodamos  servetėlę, klijais - laku tepate visą dekoruojamo objekto paviršių (turiu omeny, net tik aplink servetėlę, bet ir visur)...??? Aš tepu tik servetėlės ribose, tačiau pastebėjau, kad paskui paviršius nelygus būna (storesnis) toje vietoje, kur priklijuota servetėlė. Gal lakuojant daugiau šlifuoti reikia... ? g.gif
(Ups... kitame forume klausimą paskelbt reikėjo, ale gal kas ir čia atsakys ... blush2.gif )
*

Aš klijuoju tik ant motyvo, klijų labai daug netepu, todėl man nelygumų nesijaučia. smile.gif
kornelija.k
o as tai klijuoju vis dar artmanijos universaliu klijai-lakas dekupazui. 12Lt 100ml berods. bedu neturejau, tai kitokio ir neieskojau unsure.gif
Gabii__
Lachese:
visai geri klijai yra raiherio ,kaina apie 30 lt už 260 ml, beveik sakyčiau geriausi, tada antra vieta atiduočiau lefranc & bougeos ( gali buti kad ne visai taip rašosi) seniau buvo meno muzoje, dabar nebeveza, bet atsirado "panoramoje timari parduotuveje" tik kaina nereali, dviguba nei buvo dailinku prakese, trecia vieta PEBEO iš meno mūzos, kaina apie 20 lt už 250ml 6ie ekonomiškiausi, bet man jų tepimasis toks ,kad reikai priprasti ir nuo rankų sunkiai atsiplauna, man tas labiausiai nepatinka.

O kas sklijuoja su skiestu laku ? papasakokite įspūdžius

va norejau irgi pasakyti apie rayher klijus....daug isbandziau...pradzioj rayheriu isvis nesizavejau...bet klijai, tai superiniai..taip pripratau prie ju, kad kitu i rankas nesinori imti...
tik pas mus juos labai greit issluoja....ir mazai isvis rayheriu yra prekiaujanciu...

creativa...Laura..minejo, kad gal vesis rayheri....jei uzsuktum...pasidalink info...gal planuojat veztis, tai butu kur nusipirkti....
pas mus jei speju rezervuoti, tai pasiemu, jei ne, per kelias dienas nelieka....
grite
O kas prekiauja tais raiherio klijais?Aš tai Šiauliuose nemačiau schmoll.gif
O dabar Turiu ,,Marabu''tai man patinka,o stamperijos man visiškas šlamštas.Nu gal juos būtina skiesti(aš neskiedžiu ,nes man nepatinka)Ir dar turiu šiuo metu ''artmanijos'' klijus-laką tai labai patinka biggrin.gif
Gabii__
kadangi rayherio pabaigiau tai irgi marabu naudoju, bet taip anie man patiko, kad prie situ nepriprantu...ir marabu man siek tiek kvapa specifini turi, kuris mane erzina....tai gal del to jis man asmeniskai nelabai...o siaip klijuoja normaliai...
rayheriu prekiauja geros akys...dekovita turejo...bet anksciau minejo, kad issipardavus jau nebesives...na galetu visgi apsigalvoti..:)manau klientu bus visgi...nu ir creativa kalbejo, nezinau kiek rimtai....galetu ir atsivezti... rolleyes.gif buciau pirkeja, kuri tikrai daug paimtu..ir dar kitiem parekomenduotu:)
gal yra ir daugiau prekiaujanciu, bet kolkas neuzmaciau.

stamperios klijai man irgi nelabai patiko...turejau dekupazo popieriui klijus..tai jau servetele klijuot kazkaip nekas...veliasi..nu man nelabai...

man rayheris dar patinka, ka tai yra visgi klijai...o ne kaip dauguma atrodo praskiestas lipalas:)...
artmanijos linija nebloga, bet ir ne pati geriausia...

gal dar kas kokius bandesi??noretusi kokius dar susirasti..jei jau rayherio tektu atsisakyt, jei niekas netures...
grite
Nu dėl marabu tai man jie visai jokio kvapo neturi.Tai gal rūšių yra daugiau g.gif
Jo o stamperijos velesi doh.gif ,o mano draugė dabar gamino dėžutę sakė juos stpriai skiedė ir visai nieko g.gif Na o aš pabandžiau skiesti,tai jau tada su lipalu geriau 4u.gif Na jau prie lipalo grįžti nenorėčiau schmoll.gif
smufyte
Įdomus dalykas būtų klijuot su laku, bet pagalvojau, kad jeigu nepatiks, tai jau sunkiai atgrandysi g.gif Gal reikia pabandyt? g.gif
Kandi
dažnai minite kad daiktus pirma nupurškiate sintetiniu laku.... kas tai per lakas? ar tai gali būti, kaip pvz. plaukų lakas? ar aš labai nusišneku blush2.gif
driftas
Sintetinis lakas, kuriuo purškiame dažniausiai šitas
http://www.senukai.lt/p.php/apdailos-preke...st_tab=articles
arba Dupli color irgi seniuose yra, tik dabar nerandu parodyti.

Plaukų lakas buvo seniai ir netiesa mirksiukas.gif
Kandi
QUOTE(driftas @ 2009 02 07, 18:04)
Sintetinis lakas, kuriuo purškiame dažniausiai šitas
http://www.senukai.lt/p.php/apdailos-preke...st_tab=articles
arba Dupli color irgi seniuose yra, tik dabar nerandu parodyti.

Plaukų lakas buvo seniai ir netiesa  mirksiukas.gif
*

ačiū už atsakymą 4u.gif , nes apie plaukų laką, jei gerai pamenu, tai lygtais kursuose buvo užsiminę... bet ten tiek daug info gauni per tokį mažą laiko tarpą, kad viskas susimaišo doh.gif
Kandi
Norėjau dar pasiklausit, nors temute apie klijus, bet gal nesupyksit kad aš vis apie laką blush2.gif
ar šis lakas ilgai džiūva? t.y. šios firmos sintetinis lakas? Nes kai skaičiau jūsų diskusijas kalbėjote kad sintetinis lakas ilgai džiūva.....
user posted image

ačiū už atsakymus 4u.gif
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
baltė
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 07, 13:05)
rayheriu prekiauja geros akys...dekovita turejo...bet anksciau minejo, kad issipardavus jau nebesives...na galetu visgi apsigalvoti..:)manau klientu bus visgi...nu ir creativa kalbejo, nezinau kiek rimtai....galetu ir atsivezti... rolleyes.gif buciau pirkeja, kuri tikrai daug paimtu..ir dar kitiem parekomenduotu:)

man rayheris dar patinka, ka tai yra visgi klijai...o ne kaip dauguma atrodo praskiestas lipalas:)...

gal dar kas kokius bandesi??noretusi kokius dar susirasti..jei jau rayherio tektu atsisakyt, jei niekas netures...
*

Ačiū už rekomendaciją. Užvakar perskaičiau apie Rayher ir pagalvojau kas tai per stebuklas. Vakar radau juos netyčia Silver City, stovėjo trys buteliukai. Pagal kainą ir kiekį pasirodė neblogai, nes naudoju Hobby Line po 150 ml. už tą pačia kainą. Vakar jau išbandžiau Rayher. Šakės kaip patiko. Panašu į Hobby Line, bet geresnis kvapas. Ir anie man per tiršti, tad dažnai skiedžiu. Šių nereikia skiesti. Tepasi gerai, nebrinkina servetėlės. Lengva dirbti smile.gif (o gal čia nuo to, kad jau ranka šiek tiek pralavėjusi, bet ir lenktos linijos gavosi be jokių raukšlyčių? g.gif )
Gabii__
va va, kai ju neskiedi, tai servetele nei raukslejasi, graziai slysta ir prilimpa...patinka man jie:), nors ir marabu smagus.
Boruzzyte5
Gal galit paveiksliuka tu kliju ideti? smile.gif ar nuoroda kokia smile.gif
Kaštonė
Čia yra Rayher produktų katalogai, manau, turėtum rast, o gal kas konkrečiau parodys...
juratata
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 06, 22:39)
Lachese:
visai geri klijai yra raiherio ,kaina apie 30 lt už 260 ml, beveik sakyčiau geriausi,

QUOTE(baltė @ 2009 06 05, 14:41)
Ačiū už rekomendaciją. Užvakar perskaičiau apie Rayher ir pagalvojau kas tai per stebuklas. Vakar radau juos netyčia Silver City, stovėjo trys buteliukai. Pagal kainą ir kiekį pasirodė neblogai, nes naudoju Hobby Line po 150 ml. už tą pačia kainą. Vakar jau išbandžiau Rayher. Šakės kaip patiko. Panašu į Hobby Line, bet geresnis kvapas. Ir anie man per tiršti, tad dažnai skiedžiu. Šių nereikia skiesti. Tepasi gerai, nebrinkina servetėlės. Lengva dirbti  smile.gif (o gal čia nuo to, kad jau ranka šiek tiek pralavėjusi, bet ir lenktos linijos gavosi be jokių raukšlyčių? g.gif )
*

niu va as irgi uzbegau i silver city Megoj ir pagriebiau paskutini buteliuka rayher kliju... anksciau klijavau su lipalu tai kazkaip labai sunkiai man sekes (bet tai ka noret as dar tik mokaus) taigi ispandzius tuos klijus ir visai nieko gavos, lengviau klijuojasi, nesirauksleja taip smarkiai ir neistysta servetele, nors gal cia viskas priklauso ir nuo serveteles g.gif
juratata
beje uz 236ml mokejau 22.99lt nezinau ar cia butent tie kur gabi minejo g.gif uzrasyta kad servetelems klijai
Nesapnuok
sveikos,
Aš naudoju šiuos klijus:
http://www.creativa.lt/modules/products/me...s/603/DC03M.jpg
http://www.creativa.lt/modules/products/me...images/23/DC01M - Decoupage glue 80ml.jpg
Rutele_S
Sveikos, uzsimaniau ir as ismegint dekupaza. Skaiciau, skaiciau, ir nusiskaiciau matyt. Gal kuri galetu papasakot, kaip klijuot su lipalu? Na, koki menka darbeli zadu lipalu pameginti, taupymo sumetimais biggrin.gif klijuot ant pakabos medines zadu, tai lipala skiest vandeniu atskiram induky 1/3? kazkur skaiciau... ar kaip jus darote? O laka, koki is pigesniu siulytumet nusipirkt? Na bet ne visiska S ir ne pati sauniausia biggrin.gif
.Vėja.
QUOTE(Rutele_S @ 2009 06 18, 13:19)
1) lipala skiest vandeniu atskiram induky 1/3? kazkur skaiciau... ar kaip jus darote?
2) O laka, koki is pigesniu siulytumet nusipirkt? Na bet ne visiska S ir ne pati sauniausia  biggrin.gif
*

1) Taip. Santykis nebūtinai turi būti toks, gal tau bus lengviau dirbti su skystesniu, arba tirštesniu - pabandysi ir pamatysi. mirksiukas.gif
2) Pigesnių lakų ieškok Senukuose, yra toks neblogas dispersinis, su žaliu kamšteliu, apie 15Lt kainuoja.
baltė
RAYHER klijai tarodo taip:

user posted image

Taip pat man patikimi yra HOBBY LINE klijai, kurie yra kelių rūšių matinis, blizgus, servetelėms, dekupažo popieriui, žvakėms ir t.t. Pasirinkti galima kuris labiausiai tinka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kamėja_Mėja
QUOTE(baltė @ 2009 07 12, 14:59)
RAYHER klijai tarodo taip:
*

Super klijai, dėkoju merginoms, kurios patarė nusipirkti 4u.gif
gugu
na lengvai susinervinau cool.gif Kaip tik klausiau pardavėjos apie šią bonkutę, kai ieškojau klijų . Aš vokiškai visai nesuprantu schmoll.gif .Sako,- čia ne klijai. Tai teko pirkti visai ką kitą. O taip norėjau kažko gero verysad.gif
Gabii__
gugu tai ir parduotuve prasom paskelbti, kur cia tokia visai nenusimananti pardaveja dirba, kad net nzn kur klijai, kur dazai...o neklausei, kas tada toje bonkuteje?
gugu
QUOTE(Gabii__ @ 2009 07 12, 22:06)
gugu tai ir parduotuve prasom paskelbti, kur cia tokia visai nenusimananti pardaveja dirba, kad net nzn kur klijai, kur dazai...o neklausei, kas tada toje bonkuteje?
*

silver city -karolių parduotuvėlė g.gif . Sakė -sendintojas . rolleyes.gif
Ai man visai jau nepatinka parduotuvė, kur nesavitarna, viskas po stiklu ir devyniais užraktais.
Gabii__
biggrin.gif nieko keisto:))))isvis nepatinka man ta parduotuve, nes buso spec papuosalu parduotuve, paskui emesi kas populiaru, atslugs dar labiau dekupazas, imsis naujo verslo.pas mus isvis cirkai vyksta, pardavejos prekybos centre eina aplink visa centra i tuoleta, kad praeitu geras akiu parduotuve ir paziuretu ar nieko naujo nesugalvojo...ka buvo dare, nemokamus kursus ir tt...viska bande atkartoti..atrodo patys nieko nesugeba sugalvoti...geriau pasimokintu ir pasidometu kokias prekes turi:)))))o jos dar ir kursus veda..tai jei nzn kokia priemone, tai siaubiakas...smile.gif)))
lucky_star
turiu tokius klausimelius:
1) Ka geriau naudoti ir koks skirtumas tarp kliju ir kliju-lako? Ar geriau 2 in 1 tureti? Ar visgi ir ta ir ta?
2) ar galima naudoti tuos akrilinius pigmentus (dazus) is senuku vietoj akriliniu dazu skirtu dekupazui? <neradau atskiros dazu temos todel klausiu cia ax.gif >
bite
1) Skonio dalykas, kas kam patinka. Klijai-lakas puikiai pasitarnauja vietoj klijų, tačiau tikrai neatstoja lako (paviršius lipnus ir t.t.)
Aš atiduodu pirmenybę geriems klijams. Baigiamasis lakas reikalingas vis tiek.
2) Pigmentai iš "Senukų" skirti dažų gamybai ir jų daže neturi būti daugiau nei 10-15%, nes kitu atveju jau kinta dažo struktūra.
Taigi, vietoj dažų jie negali būti naudojami.
MamaKa
pasiskaitinėjau čia apie klijus ir nusipirkau Baltės naudotus ir jai patikusius Reyher, nu ir man patiko baisiai smile.gif gal dėl to kad tai mano pirmi klijai, iki šios VARGAU su skiestu lipalu.
Tai galiu tik tiek pasakyt, iš savo menkos dekupažo patirties, darbo skirtumas nepalyginamas, merginos meskit lipalą šonan mirksiukas.gif
Midnattssola
QUOTE(MamaKa @ 2009 10 01, 09:06)
pasiskaitinėjau čia apie klijus ir nusipirkau Baltės naudotus ir jai patikusius Reyher, nu ir man patiko baisiai smile.gif gal dėl to kad tai mano pirmi klijai, iki šios VARGAU su skiestu lipalu. 
Tai galiu tik tiek pasakyt, iš savo menkos dekupažo patirties, darbo skirtumas nepalyginamas, merginos meskit lipalą šonan  mirksiukas.gif
*

o gal gali pasidalinti kur juos pirkai? smile.gif ir kokia kaina?
MamaKa
aš pirkau silvercity su nuolaida 18 lt sumokėjau 200ml
Midnattssola
o jūs klijus tepat pirštu ar teptuku?
o nuo Rayher klijų teptukas lengvai nusiplauna?
Tina Les
Aš tepu pirštu blush2.gif Man taip patogiau biggrin.gif Žinoma, išsiterlioju visus pirštus nail.gif
MamaKa
o aš tepu teptuku
nusiplauna šiltu vandeniu
lucky_star
QUOTE(bite @ 2009 10 01, 09:20)
1) Skonio dalykas, kas kam patinka. Klijai-lakas puikiai pasitarnauja vietoj klijų, tačiau tikrai neatstoja lako (paviršius lipnus ir t.t.)
Aš atiduodu pirmenybę geriems klijams. Baigiamasis lakas reikalingas vis tiek.
2) Pigmentai iš "Senukų" skirti dažų gamybai ir jų daže neturi būti daugiau nei 10-15%, nes kitu atveju jau kinta dažo struktūra.
Taigi, vietoj dažų jie negali būti naudojami.
*

Aciukas uz atsakymus 4u.gif , taciau del antro tai nesutikciau, prisipirkau akriliniu dazu is Ermitazo, dabar dar jie taiko visiems dazams 30%nuol. tai gavosi isvis apie 3lt uz 0,12kg indeli. Jau esu juos isbandziusi, tai skirtumo nepajutau. Ant etiketes parasyta Dazai-pigmentai "AKRILEN", isores ir vidaus apdailos darbams, skirti vidaus patalpu apdailai.
Taciau juos galima naudoti ir kaip pigmenta.
dėja
QUOTE(lucky_star @ 2009 10 09, 11:07)
Aciukas uz atsakymus  4u.gif , taciau del antro tai nesutikciau, prisipirkau akriliniu dazu is Ermitazo, dabar dar jie taiko visiems dazams 30%nuol. tai gavosi isvis apie 3lt uz  0,12kg indeli. Jau esu juos isbandziusi, tai skirtumo nepajutau. Ant etiketes parasyta Dazai-pigmentai "AKRILEN", isores ir vidaus apdailos darbams, skirti vidaus patalpu apdailai.
Taciau juos galima naudoti ir kaip pigmenta.
*

nors tema apie klijus,bet as ir pirkau tuos dazus pigmentus akrilen,emiau ryskesnes spalvytes,ir nusipirkau didesni indeli akriliniu baltu dazu.Ir maisau juos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.