dekui jums labai
sveikutes nestukes, ilindau pas jus, nors jau nebe nestuke
dekui jums labai QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 30, 15:08) sveikutes nestukes, ilindau pas jus, nors jau nebe nestuke dekui jums labai Labutis, va čia yra šiek tiek paaiškinimo, normos gali skirtis, jos priklauso nuo reagentų: http://mdc.medcentras.lt/Interpretacijos/kresejimas.php o pas tave INR nėra pažymėta? čia to paties tyrimo pavertimas tarptautiniais vienetais. Nes jį tai tiksliai žinau, kad kuo aukštesnis, tuo krešesnis kraujas, o kuo žemesnis - tuo skystesnis kraujas. o jei sekundėm, tai viskas atvirkščiai, jei pailgėjęs laikas, per ilgai kreša, reiškia tavo kraujukas per skystas. QUOTE(zose123 @ 2009 01 28, 14:40) as geriau kava nestumo metu ir man A sake kadd galima kai mazas spaudimas, tik stenkis gerti i diena po 1 puodeli. kava praplecia kraijagysles, tai manau nera blogai, man migrenius skausmus nuimdavo kava , jei budavo tie skausmai dar pakeliami žinai, radau va straipsnelį, nežinau kiek čia tiesos, bet rašo kad kava kaip tik susiaurina kraujagysles ir dėl to migreniniai galvos skausmai yra palengvinami: http://www.steadyhealth.com/articles/Posit...e_a801_f36.html jau buvau pasirįžusi gerti tik decaf kavą, bet pasirodo, ji dažniausiai daroma iš kitos rūšies pupelių, kur žymiai daugiau cholesterolį keliančių medžiagų... taigi, reiks domėtis, kokią rūšį turim mes Lietuvoj... http://www.steadyhealth.com/articles/Is_De...__a800_f36.html
Sveikos mergaitės
Prirašiau daug, bet esu labai pasimetusi. Gal aš dabar sau galėčiau kaip nors padėti, juk tikrai žinau, ne vienas tyrimas darytas ir ne viena gyd yra sakius, kad pas mane labai didelis krujo krešumas (viena tiesiai šviesiai pasakė "tu nors aspiriną gerk"), trombocitai 4 kartus viršija normas, gal rekomenduotumėt kaune kokį gerą spec šios srities, nes dar vienam paskambinau, tai sake dabar nėra ko eiti, tipo tik po 2 sav pasirodyk. O kažin ar nebus per vėlu? QUOTE(Špokė @ 2009 02 05, 13:29) Sveikos mergaitės Prirašiau daug, bet esu labai pasimetusi. Gal aš dabar sau galėčiau kaip nors padėti, juk tikrai žinau, ne vienas tyrimas darytas ir ne viena gyd yra sakius, kad pas mane labai didelis krujo krešumas (viena tiesiai šviesiai pasakė "tu nors aspiriną gerk"), trombocitai 4 kartus viršija normas, gal rekomenduotumėt kaune kokį gerą spec šios srities, nes dar vienam paskambinau, tai sake dabar nėra ko eiti, tipo tik po 2 sav pasirodyk. O kažin ar nebus per vėlu? Labutis, Jeigu tavo tokis situacijoa, tai manau, kad nedelsdama pradėk gerti aspiriną. O kodėl tu anksčiau jo nepradėjai gerti, jei tau gydytoja anksčiau sakė. Žiūrėk ir saugok save, tikiuosi viskas bus gerai QUOTE(Špokė @ 2009 02 05, 14:29) Sveikos mergaitės Prirašiau daug, bet esu labai pasimetusi. Gal aš dabar sau galėčiau kaip nors padėti, juk tikrai žinau, ne vienas tyrimas darytas ir ne viena gyd yra sakius, kad pas mane labai didelis krujo krešumas (viena tiesiai šviesiai pasakė "tu nors aspiriną gerk"), trombocitai 4 kartus viršija normas, gal rekomenduotumėt kaune kokį gerą spec šios srities, nes dar vienam paskambinau, tai sake dabar nėra ko eiti, tipo tik po 2 sav pasirodyk. O kažin ar nebus per vėlu? sunku žinok patarti, nebūnant profesionalu, bet kadangi žinom, kaip sunku su tais mūsų gydytojais ir vienodai šviečia dėl to kraujo krešumo.... tai aš tavo vietoj: 1 - kuo greičiau išsiaiškinčiau tuos AFS tyr rezultatus (negali uždrausti juos pamatyti, nueini į registratūra ir pareikalauji kopijos, nėra net ko gyd klaust), turėtų būti kaip minumum antikardiolipinai ir APCR padarytas. jei jie nepadaryti, tai reiktų pasidaryti pačiai (Kaune yra Abraitis, kuris su AFS dirba, bet tyrimai Kaune daromi mėnesį jei ne ilgiau, tai tau šiuo atveju gal geriau būtų iki Vilniaus Santarų pavažiuot, jei priduodi kraują iki pirmadienio vakaro, gal ir antradienį dar galima, nepamenu, tai jau ketvirtadienio vakarą žinai ats), 2 - jei jie yra teigiami, tai tau jau dabar reikai gerti aspirimo 100 mg per dieną, po valgio, ir nuo širdelės veiklos leistis fraxipariną ar clexane. mergaitės, kurioms yra buvę ankstyvų persileidimų ir tos širdelės veiklos nesulaukia, tai leidžiasi nuo pat nėštumo testo II dienos. 3 - jei tik trombocitų daug, o kiti tyr atsakymai normose, tai jau nelabai mes patyrę, bet kaip minimum aspiriną reiktų gerti, todėl sakyčiau pradėk jau dabar, nieko nedelsdama. nes nėštumo metu kraujo krešumas dar padidėja, o kai yra polinkis patologiniam krešumui, tai pavojinga ne tik vaisiui, bet ir tau. laikom už jus kumštukus QUOTE(Špokė @ 2009 02 05, 13:29) Sveikos mergaitės Prirašiau daug, bet esu labai pasimetusi. Gal aš dabar sau galėčiau kaip nors padėti, juk tikrai žinau, ne vienas tyrimas darytas ir ne viena gyd yra sakius, kad pas mane labai didelis krujo krešumas (viena tiesiai šviesiai pasakė "tu nors aspiriną gerk"), trombocitai 4 kartus viršija normas, gal rekomenduotumėt kaune kokį gerą spec šios srities, nes dar vienam paskambinau, tai sake dabar nėra ko eiti, tipo tik po 2 sav pasirodyk. O kažin ar nebus per vėlu? Sveika. Aš tavo vietoj, jau šiandien nueičiau į tą privačią kliniką ir išsireikalaučiau tyrimo atsakymo bent atsišviest, kol jie sugalvos tau paaiškint. Tu moki pinigus, tyrimai tavo. Jei yra kažkas panašaus į AFS iš kart pradėčiau gert aspiriną ir nuo 6savaitės leistis vaistukus. Sėkmės
Labai ačiū visoms už atsakymus
QUOTE(Špokė @ 2009 02 05, 14:31) Labai ačiū visoms už atsakymus Na jie metams praėjus gali rodyti visai kitaip QUOTE(Špokė @ 2009 02 05, 15:31) Labai ačiū visoms už atsakymus yra tikimybė kad ir kiti tyr pasikeitė, todėl bet kokiu atveju aktualiausi neseniai daryti tyrimai. matai, visokie veiksniai - operacijos, hormoniniai kontraceptikai ir pan veikia ir gali išprovokuoti dar didesnius sutrikimus, jei jau jiems yra polinkis. vat tas požiūris, kad "jauna ir toks krešumas" tai ir biesina... aš dabar beatostogaudama istorijų prisiskaičiau, kai taip sakydavo šešiolikmetėms ir pan., ir dar kontraceptikų po to skirdavo, o paskui stebėdavosi, kodėl aštuoniolikos jau plaučių tromboembolija ištinka - "tokias jaunas".... o su tais reikalvimais, tai jau būna, nugi norisi pasitikėti gydytojais... aš irgi pasimetu, kai nežinau tiksliai kaip elgtis. duok būtinai žinot, kaip ten tie tavo tyrimėliai atrodo dabar. o aspiriną tai tikrai gerk, jei tau nenėščiai jį sakė gerti, tai jau reikėjo ir pradėt, tai bent jau dabar gerk, kad bent kiek sumažinti riziką trombozių.
Aš jau po visko. Gavau tyrimus. 2007 10 mėn. Antikardiolipidinis IgG 9,84 (n iki 19), Lupus antikoaguliantas 44 (n 33-41) APTT (DATL) 39 (n 30-45). Tai Lupus antikoaguliantas nera geras
o ta krauja as pries metus buvau pradejus tirtis kodel taip yra, bet man reikejo daryti ta biopsija is kaulu ciulpu ir nesiryzau..... paskui darbai, mokslai, taip ir uzmeciau sita reikala. bet nei viena gydytoja man taip ir neskyre jokio gydymo, net siandien sako tu nieko dar negerk........ nu zodz, pasimetus esu visai. QUOTE(Špokė @ 2009 02 05, 18:51) Aš jau po visko. Gavau tyrimus. 2007 10 mėn. Antikardiolipidinis IgG 9,84 (n iki 19), Lupus antikoaguliantas 44 (n 33-41) APTT (DATL) 39 (n 30-45). Tai Lupus antikoaguliantas nera geras o ta krauja as pries metus buvau pradejus tirtis kodel taip yra, bet man reikejo daryti ta biopsija is kaulu ciulpu ir nesiryzau..... paskui darbai, mokslai, taip ir uzmeciau sita reikala. bet nei viena gydytoja man taip ir neskyre jokio gydymo, net siandien sako tu nieko dar negerk........ nu zodz, pasimetus esu visai. Dėl AfS nevaikščiok pas bet kokią gydytoją, nes jos dažnai nieko nenutuokia apie tai. Kaune yra Abraitis, Vilniuje irgi kažkoks yra
Aspirina tai jau sugeriau, bet kadangi esu is drutesniu, tai 150 mg (svarstau gal dar per mazai, nes sveriu 90
QUOTE(Špokė @ 2009 02 06, 00:50) Aspirina tai jau sugeriau, bet kadangi esu is drutesniu, tai 150 mg (svarstau gal dar per mazai, nes sveriu 90 Dėl vaistukų dozės tai nežinau
Sveika Špoke
Tavo situacija paini QUOTE(Špokė @ 2009 02 05, 13:29) Sveikos mergaitės O kažin ar nebus per vėlu? sveika! pirma. esi saunuole, kad cia aprasei antra. saunuole, kad JAU isgerei aspirina, ir doze atitaikei pagal save. manau 200 gali gerti drasiai, sumazinsi kai busi kokiu 20 sav. trecia. manau pradek leistis vaistukus i pilva, ens tyrimai tavo neaiskus, trombocitu daug ir t.t. nepakenks, nutraukti visada galesi, aki tyrimus pasidarysi pakartotinai, bet tos pirmosios dienos leiskis, nepagailek iniciatyvos! paskutinis. DAUG skisciu, kad trombovitus praskiekstum, kokia 3 litrai skisciu tau butini, bet kokiu pavidalu. man patikdavo Birute, nuleisdavau gazus pakracius ir liuks gerimas sekmes tau !!!
Joliuke, o kiek jam sumoketi, kad nebutu mazai, gal galetum i AZ parasyti
Diija, jei gali atsiusk man mob i AZ, labai aciu! Karvute, labai aciu uz patarimus QUOTE(Joliuke @ 2009 02 06, 09:36) Dėl vaistukų dozės tai nežinau Šiaip kiek žinau A skaito šį skyrelį Ai ne tyčia čia kitu niku Rola parašė QUOTE(Karvute @ 2009 02 06, 12:17) sveika! pirma. esi saunuole, kad cia aprasei antra. saunuole, kad JAU isgerei aspirina, ir doze atitaikei pagal save. manau 200 gali gerti drasiai, sumazinsi kai busi kokiu 20 sav. trecia. manau pradek leistis vaistukus i pilva, ens tyrimai tavo neaiskus, trombocitu daug ir t.t. nepakenks, nutraukti visada galesi, aki tyrimus pasidarysi pakartotinai, bet tos pirmosios dienos leiskis, nepagailek iniciatyvos! paskutinis. DAUG skisciu, kad trombovitus praskiekstum, kokia 3 litrai skisciu tau butini, bet kokiu pavidalu. man patikdavo Birute, nuleisdavau gazus pakracius ir liuks gerimas sekmes tau !!! as nepritariu, kad su gydytoju nepasitarus skirti sau gydyma. jei greitai pateksi pas A, jis skirs tau tyrimus pagal save, klinikose, nes jis kazkodel pasitiki tik klinikose darytais tyrimais , jei pradesi gerti vaistus , tai atsakymai gali buti netikslus geriausiai jam paciam paskambinti ir isdestyti savo beda ir jis tau patars ka daryti, kad nebutu blogiau. as tokiais atvejais baile, QUOTE(lele81 @ 2009 02 06, 14:10) Papildyta: QUOTE(zose123 @ 2009 02 06, 14:26) as nepritariu, kad su gydytoju nepasitarus skirti sau gydyma. jei greitai pateksi pas A, jis skirs tau tyrimus pagal save, klinikose, nes jis kazkodel pasitiki tik klinikose darytais tyrimais , jei pradesi gerti vaistus , tai atsakymai gali buti netikslus geriausiai jam paciam paskambinti ir isdestyti savo beda ir jis tau patars ka daryti, kad nebutu blogiau. as tokiais atvejais baile, O ką daryt, jei ji jau nėštukė ir laiko nebėra. aišku, pasikonsultuot būtina, bet laukt mėnesį, be nieko jei diagnozė tikrai yra tai nelabai. Mes visos puikiai žinom, kuo tai gali baigtis QUOTE(Špokė @ 2009 02 05, 19:51) Aš jau po visko. Gavau tyrimus. 2007 10 mėn. Antikardiolipidinis IgG 9,84 (n iki 19), Lupus antikoaguliantas 44 (n 33-41) APTT (DATL) 39 (n 30-45). Tai Lupus antikoaguliantas nera geras o ta krauja as pries metus buvau pradejus tirtis kodel taip yra, bet man reikejo daryti ta biopsija is kaulu ciulpu ir nesiryzau..... paskui darbai, mokslai, taip ir uzmeciau sita reikala. bet nei viena gydytoja man taip ir neskyre jokio gydymo, net siandien sako tu nieko dar negerk........ nu zodz, pasimetus esu visai. na, jei būtų visi neigiami, tai dar sakyčiau ramiai su aspirinu gyvent, bet kai tavo Lupus buvo teigiami - skambink tiesiai A į mobilų ir sakyk savo problemą, prqšykis mokamai konsultacijai. niu blogiausiu atveju jis tave aprėks ar išvarys, bet tada galėsi ir tu jį taip pat.... nes vaistai yra ne juokas ir savigyda užsiiminėti nėra patartina, kartais dalinai tenka, bet tavo atvejis tikrai nėra standartinis, todėl būtinai skuosk pas gyd. QUOTE(Špokė @ 2009 02 06, 01:50) Aspirina tai jau sugeriau, bet kadangi esu is drutesniu, tai 150 mg (svarstau gal dar per mazai, nes sveriu 90 gal tu geriau kokį 150 dėl atsargumo, vis dėl to jie didinantys kraujavimo pavojų ir nėštumo metu rekomenduojami tik mažom dozėm. nėra toks jau didelis tavo tas svoris QUOTE(lele81 @ 2009 02 06, 15:10) oj čia geras, būtų super linkėjimų perduočiau, nes emailą aš jam parašiau be atsako, o paskambinti taip ir neišdrįsau... bet gerai, kad tada man bent R gerai paspaudus pasakė, koks gydymas skiriamas mano atveju, nes kol nebuvo širdelės veiklos, nieko nenenorėjo pasakoti, liepė dar kartą ateit, niu man buvo tikrai be ryšio pas jį kas savaitę badziotis, kai pas kitą ginę lankaus. jei ne tai, tai turbūt būčiau nuo proto nušokus ar jau A šturmavus rimčiau o gal jis taip jau naują SMietę AFsietę atpažįsta iš čia paskelbtų postų ir paskui sekančių skambučių? QUOTE(Joliuke @ 2009 02 06, 16:20) Papildyta: O ką daryt, jei ji jau nėštukė ir laiko nebėra. aišku, pasikonsultuot būtina, bet laukt mėnesį, be nieko jei diagnozė tikrai yra tai nelabai. Mes visos puikiai žinom, kuo tai gali baigtis jo, su tuo laiku ir blogiausia.... tenka šturmuoti... QUOTE(Špokė @ 2009 02 06, 01:50) Aspirina tai jau sugeriau, bet kadangi esu is drutesniu, tai 150 mg (svarstau gal dar per mazai, nes sveriu 90 Ar tu kauniete?Pazistama lankesi pas Simonaviciute(atrodo tokia pavarde)klinikose.Tai jai ir tyr.paskyre,padare,ir gydyma paskyre,jau 2vaikucius turi besileisdama fraksiparina.Nenori pabandyt pas ja patekt?-Jei ta gyd.ten dar dirba. QUOTE(Liutukeee @ 2009 02 06, 22:14) Ar tu kauniete?Pazistama lankesi pas Simonaviciute(atrodo tokia pavarde)klinikose.Tai jai ir tyr.paskyre,padare,ir gydyma paskyre,jau 2vaikucius turi besileisdama fraksiparina.Nenori pabandyt pas ja patekt?-Jei ta gyd.ten dar dirba. Taip, as kauniente QUOTE(Špokė @ 2009 02 07, 14:06) Taip, as kauniente tau svarbu tyrimus padaryti, visvien mokamai darysi, o jau atsakimus mes tau interpretuosime, svarbu nepamirsk vaistu gerti, as ant tableciu dienas surasydavau, zinok padeda mano sklerozei durnumas tame, kad Kaune daro per menesi, Vilniuje per savaite, o tau kiekviena diena svarbi, na ir zinoma echo issiprasyk. o vaistukus leidiesi? pasakyciau nors kasantra diena reiketu, ka? QUOTE(Karvute @ 2009 02 09, 13:18) tau svarbu tyrimus padaryti, visvien mokamai darysi, o jau atsakimus mes tau interpretuosime, svarbu nepamirsk vaistu gerti, as ant tableciu dienas surasydavau, zinok padeda mano sklerozei durnumas tame, kad Kaune daro per menesi, Vilniuje per savaite, o tau kiekviena diena svarbi, na ir zinoma echo issiprasyk. o vaistukus leidiesi? pasakyciau nors kasantra diena reiketu, ka? Kiek pamenu, vaistų poveikis apie parą, tai naudos leidžiantis kas antrą dieną, kažin ar bus Oi mamytes gal ir as jungsiuos greitai prie "narkomaniu" klubo Aciu!!! Bus aisku po keliu dienu ar prisijungiau Jei taip tai bus klausimu manau daug Gero savaitgalio ir valentinkes
Sveikos
QUOTE(Joliuke @ 2009 02 12, 19:37) Pas A nebuvau, ejau pas kita (truputi per draugo gimine). Nieko gero nepasake, pagal echo sake 4-5 sav. nestumas, pagal mmm lygiai 6 sav. turejo buti. embriono nemato, sirdeles aisku irgi ne. nors sako, kad turiu daug lasiniu, gal echo nepramusa (cia man dabar paguoda). bet pagal foto tai nepaauges per savaite... nusiunte iskarto extra pas hematologus, papuoliau pas Levickiene, tai ji ta pati paminejo ir apie sita sindroma, ir apie vilklige, ir apie mieline leukemija............ paeme krauja, tai kita antrad bus aisku kaip reikalai. dar sake turesiu daryti kaulu ciulpu tyrima (nescia esu pasimetus, labai nera nuotaikos. dabar jau ir tie ryskesni pozymiai isnyko, tik krutine didesne, kvapai erzina. bet puikiai zinau, kad taip buna ir su nesivystanciu. vasario 27 vel darys echo, ziures ar vystosi. taip tai nei pilvo skauda, gal ciut ciut patempia koki sona kartais, bet gal jau as ir pati isivaizduoju, nebezinau... QUOTE(Špokė @ 2009 02 13, 22:44) Sveikos Pas A nebuvau, ejau pas kita (truputi per draugo gimine). Nieko gero nepasake, pagal echo sake 4-5 sav. nestumas, pagal mmm lygiai 6 sav. turejo buti. embriono nemato, sirdeles aisku irgi ne. nors sako, kad turiu daug lasiniu, gal echo nepramusa (cia man dabar paguoda). bet pagal foto tai nepaauges per savaite... nusiunte iskarto extra pas hematologus, papuoliau pas Levickiene, tai ji ta pati paminejo ir apie sita sindroma, ir apie vilklige, ir apie mieline leukemija............ paeme krauja, tai kita antrad bus aisku kaip reikalai. dar sake turesiu daryti kaulu ciulpu tyrima (nescia esu pasimetus, labai nera nuotaikos. dabar jau ir tie ryskesni pozymiai isnyko, tik krutine didesne, kvapai erzina. bet puikiai zinau, kad taip buna ir su nesivystanciu. vasario 27 vel darys echo, ziures ar vystosi. taip tai nei pilvo skauda, gal ciut ciut patempia koki sona kartais, bet gal jau as ir pati isivaizduoju, nebezinau... kad nemato , tai dar nepergyvenk, mano irgi nemate apie 6 sav, gal be vienos dienos buvo, nemate nei sirdeles nei embriono, po savaites mate ir net gi buvo didesnis nei pagal mmm. o del savijautos, tai dar anksti, tokiu laiku tik krutine ir gali skaudeti ir buti padidejusi, o pykint prades truputi veliau, o gal ir visai neprades, tavo laimei. tikiuosi viskas bus QUOTE(Špokė @ 2009 02 13, 22:44) Sveikos Pas A nebuvau, ejau pas kita (truputi per draugo gimine). Nieko gero nepasake, pagal echo sake 4-5 sav. nestumas, pagal mmm lygiai 6 sav. turejo buti. embriono nemato, sirdeles aisku irgi ne. nors sako, kad turiu daug lasiniu, gal echo nepramusa (cia man dabar paguoda). bet pagal foto tai nepaauges per savaite... nusiunte iskarto extra pas hematologus, papuoliau pas Levickiene, tai ji ta pati paminejo ir apie sita sindroma, ir apie vilklige, ir apie mieline leukemija............ paeme krauja, tai kita antrad bus aisku kaip reikalai. dar sake turesiu daryti kaulu ciulpu tyrima (nescia esu pasimetus, labai nera nuotaikos. dabar jau ir tie ryskesni pozymiai isnyko, tik krutine didesne, kvapai erzina. bet puikiai zinau, kad taip buna ir su nesivystanciu. vasario 27 vel darys echo, ziures ar vystosi. taip tai nei pilvo skauda, gal ciut ciut patempia koki sona kartais, bet gal jau as ir pati isivaizduoju, nebezinau... nesijaudink be reikalo, man 6 savaičių ilgai žiūrėjo ir visaip vartė, kol pamatė, pasikvietė net pačią geriausią echoskopuotoją ligoninėj, tai ji ir atrado šiaip taip mažiuką užsislėpusį gale gimdos. gerai, kad pakliuvai pas rūpestingą gydytoją ir hemotologę (pas kuriuos šiaip jau žinok eilės nėštumo požymiai dabar taip pat labai nestabilūs būna, tai nieko nesako ar vystosi, ar ne. todėl nėra dėl ko jaudintis. imk balioniuką, kad viskas jumi būtų gerai QUOTE(Špokė @ 2009 02 13, 21:44) Sveikos Pas A nebuvau, ejau pas kita (truputi per draugo gimine). Nieko gero nepasake, pagal echo sake 4-5 sav. nestumas, pagal mmm lygiai 6 sav. turejo buti. embriono nemato, sirdeles aisku irgi ne. nors sako, kad turiu daug lasiniu, gal echo nepramusa (cia man dabar paguoda). bet pagal foto tai nepaauges per savaite... nusiunte iskarto extra pas hematologus, papuoliau pas Levickiene, tai ji ta pati paminejo ir apie sita sindroma, ir apie vilklige, ir apie mieline leukemija............ paeme krauja, tai kita antrad bus aisku kaip reikalai. dar sake turesiu daryti kaulu ciulpu tyrima (nescia esu pasimetus, labai nera nuotaikos. dabar jau ir tie ryskesni pozymiai isnyko, tik krutine didesne, kvapai erzina. bet puikiai zinau, kad taip buna ir su nesivystanciu. vasario 27 vel darys echo, ziures ar vystosi. taip tai nei pilvo skauda, gal ciut ciut patempia koki sona kartais, bet gal jau as ir pati isivaizduoju, nebezinau... Na, kad nematė dar širdutės, tai dar gali pamatyt. man irgi nematė tada, kai jau tikėjos pamatyt, o vėliau pamatė mergaitės, o kada reikia tiksliai nutraukt aspiriną. Lygiai 36 sav. O pagal ąk skaičiuojat? pagal mm ar echo. Man jau artėja ta diena, kai nebegersiu. manu gal nieko tokio jei keliom dienom anksčiau ar vėliau nutrauksiu QUOTE(Joliuke @ 2009 02 16, 20:08) Na, kad nematė dar širdutės, tai dar gali pamatyt. man irgi nematė tada, kai jau tikėjos pamatyt, o vėliau pamatė mergaitės, o kada reikia tiksliai nutraukt aspiriną. Lygiai 36 sav. O pagal ąk skaičiuojat? pagal mm ar echo. Man jau artėja ta diena, kai nebegersiu. manu gal nieko tokio jei keliom dienom anksčiau ar vėliau nutrauksiu na man skaiciavo pagal echo, kadangi maziukas atsilikinejo p1 sav. todel liepe gerti iki kazkokio sekmadienio QUOTE(Karvute @ 2009 02 16, 21:26) na man skaiciavo pagal echo, kadangi maziukas atsilikinejo p1 sav. todel liepe gerti iki kazkokio sekmadienio Mano pagal dabartinę echo visa savaite didesnis
o kodel tu SPOKE nepasidarai kraujo tyrimus HCG, TADA BUTU VISKAS AIKU IR NEREIKTU TAIP ILGAI LAUKTI ECHO
Merginos sakykit, ar AFS turincios ir planuojancios plepa kazkur atskirai?neradau tokio skyrelio tarp planuojanciu
QUOTE(Lotta* @ 2009 02 18, 20:31) Merginos sakykit, ar AFS turincios ir planuojancios plepa kazkur atskirai?neradau tokio skyrelio tarp planuojanciu Man atrodo yra skyrelis prei nesulaukiančios gandro ir jau prie nėštukių plepesiai. Ateik pas nėštukes, nes mūsų tiek nedaug, kad galim ir planuojančios ir jau nėštukės plepėt QUOTE(Lotta* @ 2009 02 18, 21:31) Merginos sakykit, ar AFS turincios ir planuojancios plepa kazkur atskirai?neradau tokio skyrelio tarp planuojanciu šio skyrelio pradžioj visos nuorodos yra, kiek AFS temelių. jei pasiplepėt, tai į nėštukių plepesius užsuk, ten ir planuojančių laukiame, mielai mielai prašom, atskiros temelės tikrai neišeina kurti, nes visai išsiskaidytume po viena po dvi, nedaug tėra mūsų gal jau tave į mūsų planiukų sąrašiuką traukti? Aciu mergaites uz info:) galite itraukti i planuojancias. Bandysim pagauti gandrus
Mergaites, radau internete toki straipsniuka, kuriame rasoma apie visokius priesuzdegiminius vaistus. Ten yra toks sakinukas "Paracetamolis, aspirinas ir kiti priesuzdegiminiai vaistai, tokie kaip ibuprofenas, slopina riebiasias rugstis, kurios butinos sekmingam embriono isitvirtinimui gimdoje". Tai man kilo toks klausimukas, ar gali tada aspirinas kai kuriais atvejais trukdyti pastojimui. Kaip jus manot? Bet jus juk geret aspirina ir jis netrukde...
As ji irgi geriu (pas mane buvo tik anti beta teigiami ir AFS 100 proc. nenustatytas) ir jau 2 men nepavyksta pastoti. Gal man jis trukdo QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 21, 11:26) Mergaites, radau internete toki straipsniuka, kuriame rasoma apie visokius priesuzdegiminius vaistus. Ten yra toks sakinukas "Paracetamolis, aspirinas ir kiti priesuzdegiminiai vaistai, tokie kaip ibuprofenas, slopina riebiasias rugstis, kurios butinos sekmingam embriono isitvirtinimui gimdoje". Tai man kilo toks klausimukas, ar gali tada aspirinas kai kuriais atvejais trukdyti pastojimui. Kaip jus manot? Bet jus juk geret aspirina ir jis netrukde... As ji irgi geriu (pas mane buvo tik anti beta teigiami ir AFS 100 proc. nenustatytas) ir jau 2 men nepavyksta pastoti. Gal man jis trukdo Labutis, Manau, kad čia kalbama apie aspiriną, kuris veikia priešuždegimiškai, t.y. ir jo dozė yra kitokia 500 mg man atrodo. Mažom dozėm, kaip 100-200 mg. aspirinas veikia kaip skystinantis, o didelėm dozėm saugo nuo uždegimo, kažkur apie tai skaičiau.Manau, kad aspirinas neturėtų trukdyti tikrai pastoti, nes juk daugelis gėrusių aspiriną jau turi leliukus, o kitos laukiasi.Kažkur skaičiau ar buvo įdėtas straipsnis, kad su AFS yra sunkiau pastoti.Reiks pabandyti paieškot internete. Mažute nenusimink, pamatysi, greit ir tu būsi QUOTE(rasiuke29 @ 2009 02 21, 12:39) Labutis, Manau, kad čia kalbama apie aspiriną, kuris veikia priešuždegimiškai, t.y. ir jo dozė yra kitokia 500 mg man atrodo. Mažom dozėm, kaip 100-200 mg. aspirinas veikia kaip skystinantis, o didelėm dozėm saugo nuo uždegimo, kažkur apie tai skaičiau.Manau, kad aspirinas neturėtų trukdyti tikrai pastoti, nes juk daugelis gėrusių aspiriną jau turi leliukus, o kitos laukiasi.Kažkur skaičiau ar buvo įdėtas straipsnis, kad su AFS yra sunkiau pastoti.Reiks pabandyti paieškot internete. Mažute nenusimink, pamatysi, greit ir tu būsi Na, as irgi taip manau, kad neturetu trukdyti. Tik, kad neaisku ar yra pas mane AFS (mano nestandartinis variantas) ir anksciau su pastojimu problemu nebuvo. Tai va ir iskilo man toks klausimas.
daivai-pamaiva linkiu kuo greiciau buti
o tada ir as prie taves jungsiuos.. ziurekit turiu klausima.. jau menesi geriu aspirina ir prasidejo mm.. vienu zodziu ziauriai skystai man viskas atrodo..cia taip turi buti? QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 21, 11:26) Mergaites, radau internete toki straipsniuka, kuriame rasoma apie visokius priesuzdegiminius vaistus. Ten yra toks sakinukas "Paracetamolis, aspirinas ir kiti priesuzdegiminiai vaistai, tokie kaip ibuprofenas, slopina riebiasias rugstis, kurios butinos sekmingam embriono isitvirtinimui gimdoje". Tai man kilo toks klausimukas, ar gali tada aspirinas kai kuriais atvejais trukdyti pastojimui. Kaip jus manot? Bet jus juk geret aspirina ir jis netrukde... As ji irgi geriu (pas mane buvo tik anti beta teigiami ir AFS 100 proc. nenustatytas) ir jau 2 men nepavyksta pastoti. Gal man jis trukdo Nežinau QUOTE(rasiuke29 @ 2009 02 21, 12:45) Manau, kad atsistate jau viskas. A daryta rugpjuti. Po A gerai jauciausi ir greit atsigavau. Po to saugojomes ir planuoti pradejom tik siais metais. Na, dar nedaug laiko praejo. Bet......kai iki to problemu nebuvo, tai ir prisigalvoji zmogus visko. |