Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštukės Antifosfolipidinukės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
index
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 04 11, 17:15)
labukas smile.gif as buvau idejusi dokumenta is SAM,prie progos permesk temuke smile.gif
*

ačiū, jau išsisaugojau kompiuteryje 4u.gif
Lotta*
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 04 05, 23:56)
aciu uz info mirksiukas.gif  norejau jusu merginos pasiteirauti apie koju problemas, pastaruoju metu mane pradejo kankinti koju meslungis, bet labai stipriai, kad miegoti negaliu net ryte raumeni skauda, normaliai paeiti net negaliu,nesuprantu ar cia tik nestumo pasekme, ar tai kazkiek susije su musu afs? ir seip pastebejau kad pradejo trukineti kapiliarai, kojos pasidare labai negrazios, tik tiek gerai kad jie neryskus ir nedideli, seip venos tokios man lyg issilpete, tokios ryskios melsvos ant koju matosi, o pries tai nebuvo....gal man reikia eiti pasikonsultuoti pas daktara cia anglijoj, nes bijau kad poto ir trombozes prasideti gali..... doh.gif
*

Laba,

jei kamuoja koju meslungis, pagerk magnio. As gerdavau diasporal milteliais, kai labai stipriai kamuodavo, ryte -vakare, jei nelabai, tai pries miega. Yra magnio ir tabletemis.
Koju meslungis kamuoja ir kitas nestukes, kurios neturi AFS.
vaidute-mazute
aciu uz patarimus biggrin.gif geriu as vitaminus ten kalcis, magnis ir cinkas, vadinasi osteocare, man juos gine pasiule, bet geriu tik viena tablete vakare, o seip ant ju dozavimas parasyta 2 tabletes per diena. tai gal man po 2 pradeti gerti, nors dabar aprimo meslungis, bet uztai venos tai ne koks vaizdelis, buvau siandien pas daktara, tai skyre man specialias nuo venu koijnes ir vel vaistukus clexane israse menesiui lotuliukas.gif tai labai dziaugiuosi, nes butu teke juos pirkti.... paziurejau internete tos koines lietuvoj apie 300lt butu kainave, nes man specialiai ismatavo ir t.t. o cia anglijoj as jas gavau uz dyka, matai yra cia tu minusu ir pliusu g.gif
labai laukiu savo atostogu, jau nedaug liko tik 2 savaites dirbti, o tada galesiu dziaugtis turedama daug laisvo laiko kuri galesiu skirti sau ir leliukui nestuke.gif thumbup.gif
zuikutas
sveikos, as clexane 0,2 perku suvalkuose, lenkijoj. ten jis nuo 57 iki 64 zl. kainuoja(lietuvoj 88 lt). galioja lietuviskas receptas, gydytoja iskart kelioms dezutems israso(tiko ir tarptautiniu, ir clexane pavadinimu). man jis nera kompensuojamas, nes afs kaip ir nerado, o turejau 3 nesivystancius. abraitis patare leistis. dar ir aspirina 100 geriu. dabar esu jau 8 men nescia nestuke.gif . labai dziaugiuosi, tik va pradejau labai gimdymo bijoti, nes kraujas labai ilgai kresa. vis kazko mintys apie mirti sukasi verysad.gif . dar labiau bijau, kad ir vaikucio kraujas turetu buti tiek pat skystas, kad jam kas bloga neatsitiktu. vienu zodziu, stogas pradejo vaziuoti. vis bandau save nuraminti, kad as gi ne pirma su tokia beda.
lauruciukas22
QUOTE(zuikutas @ 2011 04 17, 12:21)

*

nebijok 4u.gif man dare cp ir viskas puikiai pavyko.pati pagimdyti negalejau,nors bandem 17val saremiai,bet vaiko galva statesi netaisiklingai.nusprende daryti cp nes didelis lelius buvo 4390g.po operacijos greitai atsigavau,tai va mums jau menuo as kaip agurkelis.mazius 3savaiciu svere 4650g.viskas bus gerai neisivaryk be reikalo baimiu,leliukui kenki su savo tokiomis mintimis.as gimdykloje ir telefu snekejau ir su gyd juokavau.taip kad brangioji pakeisk mastyma ir negalvok apie mirti ir panasiai 4u.gif
PaulaL
wub.gif labutis,
kokius nestumo metu dare jums genetnius tyrimus? smile.gif
Labai aciu uz atsakyma
egliuzke
QUOTE(PaulaL @ 2011 04 23, 09:56)
wub.gif labutis,
kokius nestumo metu dare jums genetnius tyrimus?  smile.gif
Labai aciu uz atsakyma
*

Kiek as zinau tai yra PRISKA1 ir PRISKA2. Pirmas daromas iki 13sav., antras nuo 14 sav. iki 20 sav. ( tiksliai pasakyti negaliu ar tikrai iki 20)
sidrulka
sveikos,

štai ką turiu išssisaugojus iš kt mamyčių, kai pati pas jas užklausiau dėl genetinių tyrimų:

genetinis tyrimas pas A, daromas 11-13 sav. genetikos centre 16-20, tipo tada geriausiai viskas matosi. nors man ir KMUK dare genetini kazkoki kitoki tyrima irgi apie 16 sav. vienu zodziu as tiek tyriausi kad jau ir pati nzn nuo ko tik zinau kad visi trimai prasidejo nuo 12-13 sav

Pirmasis genetinis tyrimas KMUK atliekamas 11-13sav.+5d.,

linkmsų švenčių 4u.gif kad kitą met švęstumėte jau gausesnė šeimyna 4u.gif thumbup.gif wub.gif
vaidute-mazute
sveikos merginos, iskilo man toks klausimelis....ar teko kuriai is jusu skristi lektuvu turint afs? kai skrisiu i prieki man bus 29-30sav daktare nieko nesake kad blogai, o va drauge prigasdino kad cia mano komplikuotas nestumas tai as labai rizikuoju, gali prasidweti prieslaikinis gimdymas ir t.t. tai sunerimau....tuo labiau kad cia anglijoj daktarai ne kokie...ir dar labai susinervinau nes man atidejo viesaji magistrinio ginima lietuvoj tai parskristi i anglija turesiu budama 33-34 nestumo savaiciu.... bijau kad gali tekti pasilikti lietuvoj....seip esant normaliam nestumui ryanair leidzia skristi iki 35 nestumo savaites tik reik tureti israsa is daktares, as klausiau savo gines ji sake man israsys, tai tada lyg nieko baisaus, juk jie daktarai, nezn........ka jus manot?
vaidute-mazute
nu va as lietuvelej jau 3 diena:) skrydis praejo labai sklandziai, nepykino, gerai jauciausi... thumbup.gif tik va kol skano neturejau tai truputi pergyvenu del savo angelelio nestuke.gif bet spardosimm juda tai tikiuosi jam mano skrydziai nepakenke.... doh.gif
sidrulka
linkim tau gero skano 4u.gif 4u.gif wub.gif o kada jis bus? susisiekei su A.?
vaidute-mazute
aciukas biggrin.gif nu va zinau kad jis dirba antradieni, tai sakiau paskambinsiu anksti ryte ir pasiprasysiu kad priimtu, vaziuosiu be siuntimo, nes nepavyko gauti talonelio pas savo gine, ten irgi belekokios eiles. tikiuosi priims abraitis, ir patikrns doh.gif
egliuzke
Sveikos mergytes, va man toks klausymas iskilo...
Kiek laiko dar reikia leistis vaistukus po gimdymo, ir del ko???
As suprantu nestumo metu, bet del ko dar ir po gimdymo reikia?
sidrulka
QUOTE(egliuzke @ 2011 05 02, 18:30)
Sveikos mergytes, va man toks klausymas iskilo...
Kiek laiko dar reikia leistis vaistukus po gimdymo, ir del ko???
As suprantu nestumo metu, bet del ko dar ir po gimdymo reikia?
*

po gimdymo reikia lesitis dar bent 5 dienas, bet žinau viena mamytė leidosi dar ir ilgiau- kelias sav. . o leistis reikia todėl, kad nesusidarytų staigiai trombai, juk dar stipriai kraujuojama tom pirmom dienom
egliuzke
QUOTE(sidrulka @ 2011 05 02, 19:58)
po gimdymo reikia lesitis dar bent 5 dienas, bet žinau viena mamytė leidosi dar ir ilgiau- kelias sav. . o leistis reikia todėl, kad nesusidarytų staigiai trombai, juk dar stipriai kraujuojama tom pirmom dienom
*

Aciu uz isaiskinima 4u.gif . Dabar aiskiau blush2.gif
PaulaL
Zinau ,kad Lt rekomenduoja kelias dienas leistis vaistukus, bet va viena musu seimos drauge yra ginekologe , bet gyvena ir dirba Norvegijoje... man rekomendavo po gimdymo leistis du menesius... kad viskas susideliotu i vietas organizme smile.gif Manau taip ir darysiu
sidrulka
na, aš tuomet leisiuos, kol turėsiu vaistukų ir jeigu nebepamiršiu po gimdymo smile.gif nes tikrai man jų pakaks ilgiau nei savaitei...
klakšt
QUOTE(sidrulka @ 2011 05 03, 14:51)
na, aš tuomet leisiuos, kol turėsiu vaistukų ir jeigu nebepamiršiu po gimdymo smile.gif  nes tikrai man jų pakaks ilgiau nei savaitei...
*

kmuk man nereikejo savu vaistu, kiek gulejau po gimdymo, tiek leido valdiskus vaistus blush2.gif , gulejau 5 dieneles, tai 5 ir suleido, namie jau nebesileidau, nes neturejau ax.gif
sidrulka
tai ir man KMUK leido ,,valdiškus" gulėjau dar prieš gimdymą 3 sav., tai tik pirmą vakarą neturėjo, o paskui leido jie ,,valdiškus".... ir prieš ir po.... liks daugiua namuose smile.gif
egliuzke
QUOTE(sidrulka @ 2011 05 03, 16:43)
tai ir man KMUK leido ,,valdiškus" gulėjau dar prieš gimdymą 3 sav., tai tik pirmą vakarą neturėjo, o paskui leido jie ,,valdiškus".... ir prieš ir po.... liks daugiua namuose smile.gif
*

o cia tai geras blink.gif

Tarkim as atsigulu i ligonine 18 sav., tiesiog prieziurai (kritinis mano lakotarpis 19-20sav.) tai irgi yra sansu kad man leis valdiskus bigsmile.gif
Kaip diena taip naujiena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif

Klaipedoje tai reikia su savais vaistai i ligonine vaziuoti doh.gif
sidrulka
tai čia gal tik KMUk ir turi tų leidžiamų vaistų, nes jie daugiuaisia susiduria su AFS-iukėm, o kitur, tai jo, reikia turėti savo, nes jie nematę, negirdėję, neregėję tokių pacienčių....
kai A. diktavo mano giniui vaistų pavadinimą, tai šis net su klaidom ant recepto užrašė doh.gif , o kol vaistinėj paskui iššifravo, ko man iš tiesų reikia doh.gif

taip, nesijaudink, KMUK tau leis tikrai valdiškus thumbup.gif , na įsimesk nebent vieną ampuolytę, nes man pirmą vakarą turėjo tik 0,4 ml dozę, bet tai suleido tik pusę, ir viskas thumbup.gif
egliuzke
QUOTE(sidrulka @ 2011 05 03, 18:31)
tai čia gal tik KMUk ir turi tų leidžiamų vaistų, nes jie daugiuaisia susiduria su AFS-iukėm, o kitur, tai jo, reikia turėti savo, nes jie nematę, negirdėję, neregėję tokių pacienčių.... 
kai A. diktavo mano giniui vaistų pavadinimą, tai šis net su klaidom ant recepto užrašė doh.gif , o kol vaistinėj paskui iššifravo, ko man iš tiesų reikia doh.gif
taip, nesijaudink, KMUK tau leis tikrai valdiškus thumbup.gif , na įsimesk  nebent vieną ampuolytę, nes man pirmą vakarą turėjo tik 0,4 ml dozę, bet tai suleido tik pusę, ir viskas thumbup.gif
*

as 0.4 ir leidziuos tai man pats tas lotuliukas.gif
PaulaL
Vilniuje bent antakalnio ligonineje ir gimdymo namuose ir reikia savu vaistu smile.gif
net apie kompensavima nieko nezino, sake jie yra nekompensuojami smile.gif
Cia manau tik Kmu smile.gif
Papildyta:
[quote=egliuzke,2011 05 03, 18:00]
o cia tai geras blink.gif

Tarkim as atsigulu i ligonine 18 sav., tiesiog prieziurai (kritinis mano lakotarpis 19-20sav.)

Kaip suprasti kritinis laikotarpis 19-20? del ko cia ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2011 05 03, 15:51)
na, aš tuomet leisiuos, kol turėsiu vaistukų ir jeigu nebepamiršiu po gimdymo smile.gif  nes tikrai man jų pakaks ilgiau nei savaitei...
*

Drasiai leiskis, netgi patartina... Na tikrai musu seimos labai artimas zmogus patare:) Ji gera spec savo srities.
siaip sake Norvegijoj jeigu afs randa iskarto nuo teigiamo nestumo testo rekomenduoja leistis...nors as taip ir dariau:)
egliuzke
19-20 sav cia man yra kritinis laikas verysad.gif . Tokiu laiku savo du leliukus praradau... tai kada ateis laikas tada ir guldys stebejimui. unsure.gif
PaulaL
QUOTE(egliuzke @ 2011 05 03, 22:31)
19-20 sav cia man yra kritinis laikas  verysad.gif . Tokiu laiku savo du leliukus praradau... tai kada ateis laikas tada ir guldys stebejimui.  unsure.gif
*

Stprybes ir vidines ramybes! Viskas bus gerai... 4u.gif
Laikome kumstukus wub.gif
lauruciukas22
QUOTE(egliuzke @ 2011 05 03, 21:31)
19-20 sav cia man yra kritinis laikas  verysad.gif . Tokiu laiku savo du leliukus praradau... tai kada ateis laikas tada ir guldys stebejimui.  unsure.gif
*

viskas bus gerai 4u.gif
egliuzke
QUOTE(PaulaL @ 2011 05 04, 08:40)
Stprybes ir vidines ramybes! Viskas bus gerai... 4u.gif
Laikome kumstukus wub.gif
*

QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 05 05, 18:45)
viskas bus gerai 4u.gif
*

Aciu mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
KIKE
Sveikutes,
as leidausi ~1 men. po gimdymo. Man viena KMUK ginekologe sake, kad 5d. paskiria taupymo sumetimais. Ji irgi patare leistis 1-2 men.

Grazaus laukimo nestuke.gif !
PaulaL
QUOTE(egliuzke @ 2011 05 03, 18:00)
o cia tai geras  blink.gif

Tarkim as atsigulu i ligonine 18 sav., tiesiog prieziurai (kritinis mano lakotarpis 19-20sav.) tai irgi yra sansu kad man leis valdiskus  bigsmile.gif
Kaip diena taip naujiena  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Klaipedoje tai reikia su savais vaistai i ligonine vaziuoti  doh.gif
*

'

Vakar israse is KMU, tai del vaistuku:)
Leidausi savo nes neturi jie fraxiparine, clexane...tik heparina smile.gif is valstybes nieko negausi smile.gif doh.gif
Su heparinu nennorejo bamdyti laimes... aciu smile.gif abraitis sake...geriau nemaisom:)
sidrulka
QUOTE(PaulaL @ 2011 05 17, 14:47)
'

Vakar israse is KMU, tai del vaistuku:)
Leidausi savo nes neturi jie fraxiparine, clexane...tik heparina smile.gif is valstybes nieko negausi smile.gif doh.gif 
Su heparinu nennorejo bamdyti laimes... aciu smile.gif abraitis sake...geriau nemaisom:)
*

gerulis doh.gif doh.gif doh.gif o pernai dar turėjo KMUK ir Clexano... tai ką, dbr reikia eit dar įsidėti daugiua, ns turbūt tik kelias ampules įsidėjau ir tai dar nepamnu į kurį tašės kampą doh.gif doh.gif
Liutukeee
VGN tai jokiu vaistuku neskyre.Gulejau iki gimdymo keleta savaiciu-tai visalaik leidausi savo.Jie net vaistines neturi kur buciau galejusi nusipirkti. doh.gif
PaulaL
QUOTE(sidrulka @ 2011 05 17, 16:51)
gerulis doh.gif  doh.gif  doh.gif  o pernai dar turėjo KMUK ir Clexano... tai ką, dbr reikia eit dar įsidėti daugiua, ns turbūt tik kelias ampules įsidėjau ir tai dar nepamnu į kurį tašės kampą doh.gif  doh.gif
*

na Abraitis pats nustebo,kai sesele pasake,kad turi tik heparina blush2.gif
tai sake,kad geriau leistis savus vaistukus. Tai leidausi savo ir geriau savo aspirina:) savo vaistinele visada su savim turiu biggrin.gif biggrin.gif
Bet seseles vis noredavo man suleisti, bet as nesileidau i kalbas:) man paciai jau geriau...pripratau ir viskas smile.gif tai jos vis stebedavosi:)
Labai giriu kmu personala thumbup.gif
Gulejau kmu ginekologinam skyriuje, 4 aukste... na super seseles, visos labai daktares malonios.
Su nesekmingu nestumu guleti teko Vilniaus gimdymo namuose... tai nesulyginsi... susiraukusios, nepatenkintos Lenkes... atsiprasau...nenoriu neko izeisti del tautybes smile.gif bet tik duok i kisene doh.gif
PaulaL
turiu klausimeli...
Man be keliu dienu 15 savaiciu, teko paguleti kmu del zemos placenstos ir jos atsisluoksniavimo (krasteleio)+ buvo hematoma...bet iskraujavau...
Abraitis jau pirmom savaitem sake,kad bus planinis gimdymas ir anksciau...o dabar vel... sake nuo 28 savaites gal net... bet tai labai anksti doh.gif
kokios gali buti prieastis?
is jo tik supratau,kad afs+ mano smulkumas+ atsisluoksniavimas placentos... blink.gif nelabai suprantu... na su afs...pagimdo laiku, del smulkumo ir isnesioja normaliai ir kiek teko skaityti,kad ir atsisluoksniavus placentai isnesioja verysad.gif
imarta
Paulal man daktaras ir sake jeigu suplanuosiu busim pasiruose nuo 28 sav, gal jie apsidraudzia g.gif o pas tave dar su placenta problemos
PaulaL
gal... na placenta dar gali pakilti ir tikiuosi pakils jos tas krastas... blink.gif doh.gif
na siuo metu gulintis rezimas...aciu dievui nebekraujuoju... smile.gif bijau net dziaugtis...kas dar bus...tikiuosi bus viskas gerai...na jau aisku,kad turesiu likusi nestuma kaip kiausinis vaikscioti...
Fedes
dėl tų vaistukų ligoninėje... tai manau viskas priklauso nuo tuo metu finansinės situacijos ligoninėje, ir "tarimosi" su gydytoju.
aš kai AK buvau sutarusi ir guliausi cezariui, tai gavau "iš rankų" ir prieš ir po gimdymo. liūdna, bet tiesa...
sidrulka
sveikutės,

na, aš jau nebe nestuke.gif biggrin.gif jua turim savaitės laiko dukrytę wub.gif wub.gif

visoms kuo didžiausios sėkmės, kuo ilgiau išnešioti savo taip laukiamus afsiukus

merginos, kurios perkatės Clexaną... pasilikau dar ir rezervo šiek tiek ir dar atlieka 4 pakuotės, tai parduočiau po kokius 50 lt ar jei imsit visas 4, tai dar pasiderėsim smile.gif jei kuriai reikia, rašykit į až 4u.gif

dar kartelį sėkmės 4u.gif 4u.gif
lauruciukas22
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 03, 20:36)
sveikutės,

na, aš jau nebe  nestuke.gif  biggrin.gif jua turim savaitės laiko dukrytę wub.gif  wub.gif

visoms kuo didžiausios sėkmės, kuo ilgiau išnešioti savo taip laukiamus  afsiukus
merginos, kurios perkatės Clexaną... pasilikau dar ir rezervo šiek tiek ir dar atlieka 4 pakuotės, tai parduočiau po kokius 50 lt ar jei imsit visas 4, tai dar pasiderėsim smile.gif  jei kuriai reikia, rašykit į až 4u.gif

dar kartelį sėkmės 4u.gif  4u.gif
*

sveikinimai wub.gif 4u.gif
PaulaL
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 06 05, 18:28)
sveikinimai wub.gif  4u.gif
*

Prisidedu prie sveikinimu!!! Aukite, stiprekite..dziaukites kiekviena akimirka smile.gif wub.gif 4u.gif thumbup.gif
sidrulka
dėkojam labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif tap ir yra, kas džiugiamės kiekviena akimirka smile.gif
PaulaL
Sirdulka, jeigu turi likusiu vaistuku leidziamu...tai leiskis... siaip uzsienyje rekomenduoja leistis ir po gimdymo 3 menesius, sureguliuoja kraujotaka.
lauruciukas22
cia vienos mamytes laiskutis 4u.gif
Sveiki,pirmiausia noriu padėkoti už temą AFS ir informaciją dėl kompensuojamų vaistukų...kažkaip nerandu kaip ten forume pasisakyt blush2.gif Dabar nestuke.gif jau 16 savaitė Pirmai dukrytei jau tuoj 11 metų,dar turėjau 4 nesivystančius verysad.gif ,po jų buvo nustatytas AFS,tai paskaičius jūsų forumą suradau drąsos kreiptis dėl kompensuojamu vaistų...oi kaip klinikose atkalbinėjo,kad taip negalima doh.gif ,bet aš pasikroviau žinių iš jūsų,tai stovėjau iki kol pradėjo pildyt dokumentus,kad gauti komp.vaistų ,ir nepilnai po 2mėnesių aš juos gavau 4u.gif .Tik iš pradžių leidausi clexane 0,2,o iš ligonių kasų gavau fraxiparine 0,3,tai buvo kažkaip neramu pakeisti...Bet A. nuramino ,kad mano svoriui šitie gal net geriau Tai ir leidžiuosi,augam ,nors daugumoje galiu tik gulėti,nes skausmai yra,(nors labai neramu,kad vėl nesustotų augti,bet juk leidžiuosi vaistus,tai labai tikiuosi geriausio)bet manau tikslas to vertas.Dar kartą dėkoju,kad dalinatės patirtimi!PATARIMAI -AUKSO VERTĖS!!! 4u.gif

Paula Las leidausi labai trumpai,nes man nuo ju jau buvo bloga doh.gif
index
Sveikos,

Nežinau ar mane pamenat, guodžiaus, kad man nustatytas AFS. Per tą laiką iš Lenkijos užsipirkau fraxiparine 0.3 dar nepastojus, ir pastebėjau, kad viena pakuotė galioja iki šių metų liepos mėnesio, kadangi dar vis laukiam ir tikimės, tai panašu, kad pati nesunaudosiu, tai jei kurį AFS nėštukė tokį naudoja aš ar apsikeisčiau su ilgiau galiojančiu, ar pigiau perleisčiau, ar pan. Žodžiu, kažką sugalvosim smile.gif
Jei kam įdomu až smile.gif
Temą prenumeruoju, bet ne visada spėju susekt smile.gif

KIKE
Sidrulka,
Nuosirdziausi Sveikinimai 4u.gif !
sidrulka
QUOTE(KIKE @ 2011 06 09, 15:03)
Sidrulka,
Nuosirdziausi Sveikinimai 4u.gif !
*

ačiū labai 4u.gif

sveikutės,

merginos, gal kuriai reikia clexano? turiu likusias 4 pakuotes ir dar vieną švirkštuką pridėčiau dovanų ... parduočiau papigiam....
kreipkitė per až
sėkmės visoms besidarančius tyrimus

mes augam puikiai
vaidute-mazute
sveikos mergytes, pries 3 sav gime mano bernuzelis:) gime per anksti 36 sav ir 4 dienu, bet viskas gerai, dabar augam, stiprejam, dziaugiames keikviena diena:) o seip anglijoje daugiau tikrai negimdyciau, nes vos neisprotejau kadangi be vandenu prabuvau 47val47min iki tol kol mazylis isvydo si pasauli.......pats gimdymas buvo lengvas, bet va cia tu anglu nusisitatymas pries cezari ir skatinima gimdymo.....ateme man visas jegas.....mano mazius buvo ne toj pusej pilvuki kur priklause, o jie vistiek cezario nedare...galu gale mazylis uzstrigo ir trauke ji su replem verysad.gif ir skatinamuosius man leido tik po 40val kai nubege buvo vandenys blink.gif nu zodziu..... bet dabar esu laiminga, turiu sveika grazuti mazyli...
beje del clexane...as taip pat turiu likusiu vaistuku...turiu clexane 0.4 mg 3pakuotes ir beveik 2 pakuotes clexane 0.2...jei kam reikes rasykit i a.z.
sidrulka
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 07 08, 14:26)
sveikos mergytes, pries  3 sav gime mano bernuzelis:) gime per anksti 36 sav ir 4 dienu, bet viskas gerai, dabar augam, stiprejam, dziaugiames keikviena diena:) o seip anglijoje daugiau tikrai negimdyciau, nes vos neisprotejau kadangi be vandenu prabuvau 47val47min iki tol kol mazylis isvydo si pasauli.......pats gimdymas buvo lengvas, bet va cia tu anglu nusisitatymas pries cezari ir skatinima gimdymo.....ateme man visas jegas.....mano mazius buvo ne toj pusej pilvuki kur priklause, o jie vistiek cezario nedare...galu gale mazylis uzstrigo ir trauke ji su replem verysad.gif ir skatinamuosius man leido tik po 40val kai nubege buvo vandenys blink.gif nu zodziu..... bet dabar esu laiminga, turiu sveika grazuti mazyli...
beje del clexane...as taip pat turiu likusiu vaistuku...turiu clexane 0.4 mg 3pakuotes ir beveik 2 pakuotes clexane 0.2...jei kam reikes rasykit i a.z.
*

šaunu, vaidute, kad taip viskas sėkmingai baigėsi, kad ir kiek teko iškentėti.... būk dbr laiminga mamytė su savo sūnučiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lauruciukas22
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 07 08, 14:26)
sveikos mergytes, pries  3 sav gime mano bernuzelis:) gime per anksti 36 sav ir 4 dienu, bet viskas gerai, dabar augam, stiprejam, dziaugiames keikviena diena:) o seip anglijoje daugiau tikrai negimdyciau, nes vos neisprotejau kadangi be vandenu prabuvau 47val47min iki tol kol mazylis isvydo si pasauli.......pats gimdymas buvo lengvas, bet va cia tu anglu nusisitatymas pries cezari ir skatinima gimdymo.....ateme man visas jegas.....mano mazius buvo ne toj pusej pilvuki kur priklause, o jie vistiek cezario nedare...galu gale mazylis uzstrigo ir trauke ji su replem verysad.gif ir skatinamuosius man leido tik po 40val kai nubege buvo vandenys blink.gif nu zodziu..... bet dabar esu laiminga, turiu sveika grazuti mazyli...
*

aukit ir stiprekit wub.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.