sveiki pirma menesi naudojom Libero ir buvom patenkinti, po to "atradom" Happy, jos labai panasios kokybes buvo o gerokai pigesnes. taciau vakar Maximoje pirkau nauja paki, ir ispakavusi pastebejau kad jos kitokios siek tiek. skiriamieji bruozai : 1. ne tokie ryskus paveiksliukai 2. kakzokie zalsvi pakrasciai. 3. panaudotos sukrenta i gumulus, o nera vientisos konsistensijos kaip buvo anksciau na is pradizu pamaniau- bala nemate, tik dizainas jei skiriais tai man dzin, bet siandien , nezinau ar tai sutapimas ar ne, bet mano sunaus ruriukas pasutes. praktiskai to dar nera buve per siuos 4.5 men kaip manote? ar gali buti kad cia kaip su hugiesais? kita gamykla ar panasiai?
Manyčiau gali, taip pat variantas - pamatė, kad perka, reklamos pavarė ir pradėjo prastesnės kokybės vežt. bet či atik mano pamąstymas toks o gal tik pakuotė tokia pasitaikė?
rytošypsenėlė
2005 07 28, 22:00
mes naudojam Happy!!! man irgi taip pasitaike buvo..bet as paziureJAU PAGAL PAGAMINIMO DATA ANT PAKUOTES IR SURADAU, KAD TOS ISBLUKUSIOS SENESNES YRA. TURBUT PAVEIKSIUKAI NE SIAIP BEGEMOTUKAI AR VEZNIUKAI BUVO BET KITOKIOS? MAN TAI PASITAIKE SU SIRDELEM TOKIOS. TAI AS SUPRATAU, KAD JOS SENESNES, NORS ANT PAKUOTES IR RASO new standart. MZODZIU KAI PIRKSI PAZIUREK KAD BUTU 2001 METU. o jus koki dydi naudojat?
QUOTE(rytošypsenėlė @ 2005 07 28, 23:00) o jus koki dydi naudojat? MAXI nuo 8 iki 18 berods
Šmigija
2005 07 29, 09:51
Jau kuris laikas kaip naudojam Hapyy sauskelnes. Tai ir as pastebnejau kad vieną kartą nusipirkus (bet jau prieš gerus 2-3 mėn) tie paveiksiulai tarsi kita pusę uzdėti būtų, tokie blankus, ir krašteliai zalsvi. o Va prie savaitę pirkau vėl viena poką tai isvis ant tos juostelės paveiksliukas pasikeitęs, per vidurį uzrasyta Happy ir tik pora zuviuku nupiešta. Beje prie poko buvo pridėtas ir pasakų kompaktas. Pirkau dydžiausią dydį. Nes visos kitos sauskelnės mums mažos nors ir rašo jog iki 25 kg. Hapyy pačios didžiausios
Ir as pastebjau suprastejusia ju kokybe, tai daugiau nebeperku  Mums jau ju nebelabai ir reikia, tik miegui
Kazimiera d'Artanjan
2005 07 29, 17:27
Mes naudojam jau kuris laikas, pastoviai jos vis kitokios atrodo, tai paveiksliukai, tai krašteliai, bet dėl kokybės niekuo nesiskundžiu, man patinka
evansmum
2005 08 03, 14:31
As irgi visus isminetus trukumus pastebejau; bet kai klijuojant juostele juos pradejo nuplysineti, tai isvis nustojau juos pirkti. Perku dabar Maxima sauslkelnes-labai neblogos
QUOTE(evansmum @ 2005 08 03, 15:31) As irgi visus isminetus trukumus pastebejau; bet kai klijuojant juostele juos pradejo nuplysineti, tai isvis nustojau juos pirkti. Perku dabar Maxima sauslkelnes-labai neblogos gal reikes pabandyti Maximos, nors siaip man jos kazkaip pasitikejimo nekelia
meduliukas
2005 08 03, 21:32
Maxima sauskelnes labai pagerejo  Dabar tikrai galima pirkti. O vat Happy suprastejo tikrai - mes tik miegui naudojam jau senai, bet dabar prie Libero pereisim atgal, jeigu isvis bereiks  Nes pradejo tikrai i gumulus ukritinet ir isbere vaika
tauskalyte
2005 08 03, 21:43
QUOTE(Giga* @ 2005 08 03, 16:14) gal reikes pabandyti Maximos, nors siaip man jos kazkaip pasitikejimo nekelia  gal noretum is manes paimti pabandymui, jeigu tiktu dydis. mes nusipirkom pgal nurodytus kg 3 dydi - 9-18kg, bet mum jau mazokos......... sveriam 12.5kg, bet 3 dydis tikrai mazas. baisiai gaila, dar vis bandau uzmauti, bet greit teks pirkti pati didziausia dydi.... nenuskriausciau, padaryciau ir nuolaida, jei noretum imti......... padariau isvada, kad ten labai aiskiai parodyta ant paveiksliuko: 1 dydis vaikas guli, kg nepamenu, 2 dydis- vaikas sedi irgi nepamenu kg, 3 dydis - vaikas ropoja 9 -18 kg, o 4 dydis - vaikas vaiksto - 15-25kg. o mes jau senai vaikstom  nors pagal kg lyg ir turetu tikti 3 dydis, zodziu, manau, kad jos pamazintos
paimciau, bet kad as Klaipedoje, Kaune nebunu
Šmigija
2005 08 04, 11:00
Mano vaika irgi nuo tu naujų Happy sauskelnių išbėrė ir būtent toj vietoj kur ant juosmenėlio yra paveiksliukas su dideliu uzrasu Happy, anksciau jos labai tiko. Dabar proga atsisakyti galutinai sauskelnių.
nu nezinau , pirkau pries 3 metus nepatiko, pirkau visai neseniai antram vaikui irgi nepatiko... maximos dauuug gereses, ir tiesa pasakius mums labiausiai tinka (kol nebuvau pabandzius galvojau kad paskutinis S)
lukrecijal
2008 12 11, 14:05
As visai neseniai nusipirkau pabandyti naujasias Happy...buvau nustebinta...mums jos laaaabai tinka ir patinka (kainos ir kokybes santykis) ir leliui viskas gerai, nei paberimai atsirado nei alergija
medute_bitute
2009 01 18, 21:15
QUOTE(lukrecijal @ 2008 12 11, 14:05) As visai neseniai nusipirkau pabandyti naujasias Happy...buvau nustebinta...mums jos laaaabai tinka ir patinka (kainos ir kokybes santykis) ir leliui viskas gerai, nei paberimai atsirado nei alergija  mums tai vienintelės tinkančios sauskelnės
lenusia
2009 01 19, 11:41
o mano vaikams tinka tik "Pampers", visus isbandziau, bet atsirasdavo tai berimu, tai issutimu
|
|