Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO klubas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
klopedija
QUOTE(MAMTE @ 2009 03 09, 15:16)
Mokykloj vaikams mini atostogėlės. Mums irgi lengviau  thumbup.gif
*
O darže, kaip įprasta, - lažas! verysad.gif
light blue
Lažui paaštrinti tongue.gif
Pamokos po 30min, ketvirtad. - penktad. nedirbama smile.gif
ruzava
QUOTE(light blue @ 2009 03 10, 08:33)
Lažui paaštrinti tongue.gif
Pamokos po 30min, ketvirtad. - penktad. nedirbama smile.gif
*

pagyrūnė tongue.gif
pas mus pamokos normalios, tik ketvirtadienį penktadienį irgi nereikia į darbą tiems, kurie viską turi susitvarkę. kadangi aš neturiu nuo vasario vidurio užpildžiusi žurnalų, tai atlėksiu porai valandų penktadienį blush2.gif
pinciuke
na, pristatau virtualią kelionę po savo kabinetą:
tiesa, šiek tiek daugoka daiktų, gėlių, bet nedidelė erdvė - o visko reikia smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ruzava
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 10, 12:56)
tiesa, šiek tiek daugoka daiktų, gėlių, bet nedidelė erdvė - o visko reikia smile.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
*

man nerodo unsure.gif
pinciuke
jau rodys smile.gif
light blue
lens.gif nieko nematau, tik kryželius schmoll.gif
O mane net nekyla mintis savo skylę rodyti, nors ji ir aptvarkyta kažkiek. biggrin.gif
Papildyta:
Jau matau thumbup.gif
Nusikopijuosiu laivelius ax.gif O šiaip aš mėgstu sterilumą, tai nieko pas save ant sienų nekabinu. Ta prasme jokių taisyklių, lentelių. Dabar tik vaikų darbų turiu, tai juos eksponuosiu smile.gif
Papildyta:
šiaip aš apsileidusi gaminimo priemonių srityje esu, jūs mane vis paskatinat, bet kada laiko NULIS. Norų yra, bet nespėju, nes tai projektai, tai konferencija, tai vakaronę, tai ekskursijos vaikai užsimanė doh.gif O į namus sakiau darbo nenešiu schmoll.gif
MAMTE
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 10, 13:56)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
*

Labai gražu drinks_cheers.gif Bet jūs ir turtingos kompiuterine įranga, net pavydu ax.gif
MAMTE
QUOTE(light blue @ 2009 03 10, 16:19)
:šiaip aš apsileidusi gaminimo priemonių srityje esu, jūs mane vis paskatinat, bet kada laiko NULIS. Norų yra, bet nespėju, nes tai projektai, tai konferencija, tai vakaronę, tai ekskursijos vaikai užsimanė doh.gif O į namus sakiau darbo nenešiu schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif Bet darbų namo nešuosi, ir gana daug. tai vis tie visokie organizaciniai doh.gif
vaivos juosta
Ir priemonėm turtingos ( pvz. Logiko). Buvau užsakius mokykloj - nesulaukiu....

Klopedija, tu buvai įkėlus foto, kur labai šauniai užmaskavai sieną ( stiklinę). Man darbininkai sugadino vieną sieną ( elektrą betaisydami) - pasipuoščiau ir aš panašiai. Tik vaizdinys jau išblėsęs blush2.gif . Ar gali pakartot? blush2.gif

Beje, aš laisva iki pirmadienio thumbup.gif .
ruzava
aha, Klopedija, gal gali pakartot? 4u.gif

Pinciuke, labai fainiai esi įsikūrusi 4u.gif man patinka tokios nedidelės, bet apgalvotos erdvės, deja, pati tokio sugebėjimo neturiu doh.gif
klopedija
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 10, 12:56)
*
Visai smagi kelionė thumbup.gif .

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 10, 17:50)
Klopedija, tu buvai įkėlus foto, kur labai šauniai užmaskavai sieną  ( stiklinę).
*
Jau ta siena normali biggrin.gif . Bet foto dar išlikusi biggrin.gif .
user posted image

Dabartinė biggrin.gif
user posted image
pinciuke
QUOTE(MAMTE @ 2009 03 10, 19:08)
Labai gražu  drinks_cheers.gif Bet jūs ir turtingos kompiuterine įranga, net pavydu ax.gif
*

va dar viena paklydusi foto
user posted image

durniausia, kad kompai vienas nuo kito turi buti tam tikru atstumu - todel taip sukomponuoti. o šiaip tai mes kabinete "gyvename" trise -aš ir dvi mokytojo padėjėjos. tai smagiau, kai ne viena sėdžiu - yra su kuo kavos pagerti :)tai kadangi kompai irgi trys - kiekviena turime po "nuosavą", o per pamokas prie jų sėdi ir vaikai, dirba su programėlėmis (mokomosiomis). visur yra internetas. aš pati tuo negaliu atsidžiaugti, kad sąlygas turiu puikias.
linkiu ir jums to paties smile.gif
sanmara
Pinciuke kabinetukas liuks tavo 4u.gif
vardė
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 10, 20:18)
aš pati tuo negaliu atsidžiaugti, kad sąlygas turiu puikias.
*

Ačiū tau. Kad tie linkėjimai tik išsipildytų. O kabinetukas - super. Gerai būtų, kad tau vienai priklausytų. O kur tu būni, kai tos kolegės su vaikais dirba?

Aš gavau kabinetą gan erdvų. Stalas, kėdės viena spintelė ir dvi knygos ax.gif Visą kitą pati - dažiau sienas, grindis, lempas kabinausi (žinoma, už savo). Prisipirkau priemonių, knygų. Atsivežiau visokių ten gėlių, žodžiu, įsikūriau. Dirbu, su vienu iš savo veikėjų, o šis, pasakoja kaip savaitgalį mamos gimtadienį jubiliejinį šventė ir buvo daug svečių. Žinau, kad sąlygų neturi švęsti, tai klausiu, kur baliavojo. Tas sako - čia, mokykloj blink.gif Kaip tai, sakau, mokykloj, gal valgykloj. Ne, sako, čia. Kur sakau, čia? Taigi LOGOPEDĖS KABINETE wacko.gif Dėsto jis toliau: valytoja davė raktą, jinai leido... O aš kaip tik po to savaitgalio radau supaišytą savo bibliją (,,Spec. ugdymo pagrindai"). Tai rodau tam veikėjui, o jis - ai, tai čia mano pusbroliai pripaišė... Pirmą kartą mano žodyne atsirado žodis ,,runkeliai" perkeltine prasme. umn.gif
klopedija
Varde, geras avataras! thumbup.gif
Man Moną Lizą visada labai primena Lili Sobieski user posted image
Atsiprašau už "oftopiką" doh.gif .
Mil@na
O aš priemonių beveik nebegaminu..Kai yra tiek daug parduotuvinių, stengiuosi geriau nusipirkti. Na, kas moka gražiai ir estetiškai pasidaryti-tada suprantu, bet man iki to labai toli..ir dar dažnai į labdarynus užsuku - tikrai gerų daiktų ir knygų galima rasti.
pinciuke
QUOTE(vardė @ 2009 03 10, 22:27)
Ačiū tau. Kad tie linkėjimai tik išsipildytų. O kabinetukas - super. Gerai būtų, kad tau vienai priklausytų. O kur tu būni, kai tos kolegės su vaikais dirba?

Aš gavau kabinetą gan erdvų. Stalas, kėdės viena spintelė ir dvi knygos ax.gif Visą kitą pati - dažiau sienas, grindis, lempas kabinausi (žinoma, už savo). Prisipirkau priemonių, knygų. Atsivežiau visokių ten gėlių, žodžiu, įsikūriau.
*

kolegės man netrukdo - jos per pamokas būna su klase (padeda kuriam nors SP mokiniui), į mūsų "namus" ateina tik per pertraukas. na, dar jei kada nėra kurio vaiko, prie kurio jos turėtų būti tuo metu. ošiaip mano krūvis toks, kad ten dirbu kasdien, kol vyksta pamokos ir kartais ilgiau.
mano kabinetą suremontavo mokykla, tiesa grindys prastos. užtai koookie šviestuvai a la krištoliniai thumbup.gif. dabar dar laukiame lėšų renovacijai, tai žada ir kriauklę čia pat. nes kolkas jos neturime, tai apsunkina darbą ir malonumus (turiu mintyje puodelių po kavos gėrimo išplovimą) bigsmile.gif
gėles susivežiau iš kitos darbovietės (buvusios) kur turėjau didžiulį kabinetą. ten buvo daug vietos. tačiau kai vienoje įstaigoje atsirado galimybė dirbti pilnu krūviu -rinkausi, kur geriau visais atžvilgiais. o gėlyčių nenorėjau palikti likimo valiai.
priemonės - mano ir mokyklos. tarkime logico pirkau pati. kitkas - iš labdaros parduotuvių, kai ką nuperka mokykla. labai nepiktnaudžiauju, bet laikas nuo laiko po kokią knygą turiu galimybę įsigyti.
ant sienų kabinu, kad būtų greit ir patogu pasiimti. taip pat neišmetu ir ką padovanoja mokiniai įvairių renginių ar švenčių metu. taip ir mažėja tuščios sienos plotas g.gif
na, o kad pačiai tektų dažyti, remontuoti - g.gif
ruzava
QUOTE(klopedija @ 2009 03 10, 18:38)
Jau ta siena normali  biggrin.gif . Bet foto dar išlikusi  biggrin.gif .
*

užpavydėjau gerai sutvarkyto kompiuterio darbalaukio lotuliukas.gif nes pas mane ir ten bardakas doh.gif

QUOTE(pinciuke @ 2009 03 10, 19:18)
durniausia, kad kompai vienas nuo kito turi buti tam tikru atstumu - todel taip sukomponuoti. o šiaip tai mes kabinete "gyvename" trise -aš ir dvi mokytojo padėjėjos. tai smagiau, kai ne viena sėdžiu - yra su kuo kavos pagerti :)tai kadangi kompai irgi trys - kiekviena turime po "nuosavą", o per pamokas prie jų sėdi ir vaikai, dirba su programėlėmis (mokomosiomis). visur yra internetas. aš pati tuo negaliu atsidžiaugti, kad sąlygas turiu puikias.
*

pinciuke, o leidžia, kad mokiniai sėdėtų šonu į lentą?
nes aš irgi norėjau kaip nors šonu pasukt, bet direktorius liepė man iš pradžių susižinot, ar galima taip daryt, nepažaidžiant normų higienos ar kokių ten blush2.gif bet nežinojau, kur ieškot, tai taip ir paliko blush2.gif

QUOTE(vardė @ 2009 03 10, 20:27)
Aš gavau kabinetą gan erdvų. Stalas, kėdės viena spintelė ir dvi knygos ax.gif Visą kitą pati - dažiau sienas, grindis, lempas kabinausi (žinoma, už savo). Prisipirkau priemonių, knygų. Atsivežiau visokių ten gėlių, žodžiu, įsikūriau. Dirbu, su vienu iš savo veikėjų, o šis, pasakoja kaip savaitgalį mamos gimtadienį jubiliejinį šventė ir buvo daug svečių. Žinau, kad sąlygų neturi švęsti, tai klausiu, kur baliavojo. Tas sako - čia, mokykloj blink.gif Kaip tai, sakau, mokykloj, gal valgykloj. Ne, sako, čia. Kur sakau, čia? Taigi LOGOPEDĖS KABINETE wacko.gif Dėsto jis toliau: valytoja davė raktą, jinai leido... O aš kaip tik po to savaitgalio radau supaišytą savo bibliją (,,Spec. ugdymo pagrindai"). Tai rodau tam veikėjui, o jis - ai, tai čia mano pusbroliai pripaišė... Pirmą kartą mano žodyne atsirado žodis ,,runkeliai" perkeltine prasme. umn.gif
*

tokioj situacijoj tik nusikeikt belieka blink.gif eina... blink.gif o valdžiai nieko nesakei? ar jie irgi tokie bukapročiai, kaip ir valytoja??? blink.gif
vaivos juosta
QUOTE(ruzava @ 2009 03 10, 23:33)
*

Pas mane kiti sėdi nugara į lentą ( nes kabinetas panašiai 3X2). Ne visada tos lentos prireikia. Ir niekas nekibo dar kol kas.
pinciuke
QUOTE(ruzava @ 2009 03 11, 01:33)
užpavydėjau gerai sutvarkyto kompiuterio darbalaukio  lotuliukas.gif nes pas mane ir ten bardakas  doh.gif
nes aš irgi norėjau kaip nors šonu pasukt, bet direktorius liepė man iš pradžių susižinot, ar galima taip daryt, nepažaidžiant normų higienos ar kokių ten  blush2.gif bet nežinojau, kur ieškot, tai taip ir paliko  blush2.gif
tokioj situacijoj tik nusikeikt belieka  blink.gif eina...  blink.gif o valdžiai nieko nesakei? ar jie irgi tokie bukapročiai, kaip ir valytoja???  blink.gif
*

niekada niekas dėl to nesikabino. bet kad jei pasodinsi priešais - vistiek pagal higienos reikalavimus neatitiks atstumas nuo suolų iki lentos. ar taip, ar taip - vistiek blogai smile.gif
sanmara
Varde, tikrai žiauri situacija doh.gif kaip taip valytoja savivaliaut gali....siaubas kažkoks g.gif
pinciuke
QUOTE(sanmara @ 2009 03 11, 20:41)
Varde, tikrai žiauri situacija doh.gif kaip taip valytoja savivaliaut gali....siaubas kažkoks g.gif
*

nu jo - žiauri savivalė. aš vietoje tavęs pasikalbėčiau su ta "viršininke", kuri leido kažin kam naudotis tavo kabinetu. pagrasinčiau net įstatymais, juk pas mus saugoma konfidenciali informacija. ir kad kažkas galėtų knistis po daiktus - nu viršūnė. ir dar slapčia, be tavo žinios....... schmoll.gif ph34r.gif
ruzava
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 11, 18:47)
nu jo  - žiauri savivalė. aš vietoje tavęs pasikalbėčiau su ta "viršininke", kuri leido kažin kam naudotis tavo kabinetu. pagrasinčiau net įstatymais, juk pas mus saugoma konfidenciali informacija. ir kad kažkas galėtų knistis po daiktus - nu viršūnė. ir dar slapčia, be tavo žinios....... schmoll.gif  ph34r.gif
*

drinks_cheers.gif
bet ir taip... juk tu viską daugmaž perki iš savo pinigėlių, ten laikomas tavo turtas. jei jau mokykla nesugeba tavęs turtu aprūpint, bent tegu pasirūpina, kad tokių dalykų nedarytų. nežinau, jei tylėsi, tai galvos, kad nieko baisaus ir toliau pas logopedę baliavot unsure.gif
ar sakei jau kam nors? g.gif
Wija
Puikūs pas jus kabinetai... Pas mus tik lenta, du suolai, mano stalas ir kompiuterio stalas su neveikiančiu kompiuteriu blush2.gif . Apie internetą kabinete tik pasvajot g.gif schmoll.gif Bet tikrai žinau, kad gimtadienių jame nieks nerengia. Užjaučiu,Varde, nepavydėtina situacija
vardė
QUOTE(klopedija @ 2009 03 10, 21:37)
[b]
Man Moną Lizą visada labai primena Lili Sobieski  
*

Man tai Mona Lisa labiausiai primena Vardė Pavardenė biggrin.gif

Kalbėjausi aš ir su direktore ir su ūkvedžiu, tai buvo pasiūlymai pasikeisti spyną ir valytis kartu su valytoja biggrin.gif Gaila, nemoku nuotraukų įkelt, gal ir Jūs norėtumėt išsinuomot kokiam baliui mano kabinetą?
Išeiginių neturėsiu, kaip kitos, turiu darbelio neeilinio. Baigė pas mus prieš porą metų aštuonias klases vienas veikėjas (aš kaip tik tą pavasarį pradėjau dirbti). Mokytojai šiaip ne taip sukrapštė jam pakankamus pažymius, nes jis prižadėjo eit kur nors toliau profesijos įgyt. Ir štai vaikinas apsireiškia.... Su teismo nutartim. Žodžiu, apsivogė veikėjas, o teismas jam prisakė arba susirast darbo, arba eit mokytis...į mokyklą. Darbo, žinia, nėra - krizė. Tai belieka mokykla. Tai štai dabar jis apsireiškia su noru mokytis. Metų jam - septyniolika (už mėnesio aštuoniolika, dėl to ir negalėjo pasodint), ir viskas būtų OK, bet šis veikėjas baigdamas mokyklą turėjo MD (lietuvių ir matematiką). Taigi jis pareina dabar į devintą klasę (primenu, kovo mėnesį). Reikia dabar jį kažkaip išsitirt, turbūt savaime suprantama, kad aštuntos klasės testų jis nepatemps.Mokytojai turės duot jam savarankiško darbo, kad atsiskaitytų už du trimestrus ir toliau mokyt, ir dar rašyt atskiras programas Direktorė labai UŽ tą vaiką. Žodžiu, jei ne mes, tai vaikėzas sėdės kalėjime. Galima rašyt bet kokius pažymius, kad tik į mokyklą ateitų. doh.gif Nežinau, ir juokas ima ir pyktis. fool.gif
Bet yra ir gražių dalykų mūsų mokykloje - grįžtantys gandrai balandžio mėnesį turėtų kai ką atnešti vienai mūsų aštuntokei nestuke.gif

Ačiū, kad išklausėt. Su švente, kolegės lithuania.gif

P.S. Mano kabinete sėdi ir psichologė, tai ji labai susinervino dėl savo konfidencialios informacijos baliaus metu...
Ech, Lietuvos kaimas... Romantika biggrin.gif
light blue
Na ir prisižviegiau su rytine kava lotuliukas.gif VARDE, tavo Monai Lizai turėtų avatare dar ir akys vartytis nuo tokių reikaliukų lotuliukas.gif Šiaip dėl to berno nesuk labai sau galvos. Na prastumsit jūs jį kaip nors patyliukais, lai tupi, nes kalėjimas jo palauks ir tikrai ten jis atsidurs, kai jau už mokyklos nebebus kaip slėptis. O gandrai jėga biggrin.gif Ypač aštuntoje klasėje doh.gif Kas trisdešimties vos vos apsiperi, kas kokių keturiolikos penkiolikos lotuliukas.gif Žavu doh.gif
O spyną aš pasikeisčiau ir rakto neduočiau, jau tikrai geriau kartą savaitėje pati su šluot aprasieičiau, o vasarą lai skambina, kai nutar langus išvalyti, ateisi atrakinsi ir po to užsirakinsi. Valdžia itin kiesta, nebijo visokių televizijų matyt g.gif ir šiaip atavizmai kažkokie schmoll.gif
&joy
QUOTE(vardė @ 2009 03 11, 23:35)
Man tai Mona Lisa labiausiai primena Vardė Pavardenė biggrin.gif

Kalbėjausi aš ir su direktore ir su ūkvedžiu, tai buvo pasiūlymai pasikeisti spyną ir valytis kartu su valytoja biggrin.gif  Gaila, nemoku nuotraukų įkelt, gal ir Jūs norėtumėt išsinuomot kokiam baliui mano kabinetą?
Išeiginių neturėsiu, kaip kitos, turiu darbelio neeilinio. Baigė pas mus prieš porą metų aštuonias klases vienas veikėjas (aš kaip tik tą pavasarį pradėjau dirbti). Mokytojai šiaip ne taip sukrapštė jam pakankamus pažymius, nes jis prižadėjo eit kur nors toliau profesijos įgyt. Ir štai vaikinas apsireiškia.... Su teismo nutartim. Žodžiu, apsivogė veikėjas, o teismas jam prisakė arba susirast darbo, arba eit mokytis...į mokyklą. Darbo, žinia, nėra - krizė. Tai belieka mokykla. Tai štai dabar jis apsireiškia su noru mokytis. Metų jam - septyniolika (už mėnesio aštuoniolika, dėl to ir negalėjo pasodint), ir viskas būtų OK, bet šis veikėjas baigdamas mokyklą turėjo MD (lietuvių ir matematiką). Taigi jis pareina dabar į devintą klasę (primenu, kovo mėnesį). Reikia dabar jį kažkaip išsitirt, turbūt savaime suprantama, kad aštuntos klasės testų jis nepatemps.Mokytojai turės duot jam savarankiško darbo, kad atsiskaitytų už du trimestrus ir toliau mokyt, ir dar rašyt atskiras programas Direktorė labai UŽ tą vaiką. Žodžiu, jei ne mes, tai vaikėzas sėdės kalėjime. Galima rašyt bet kokius pažymius, kad tik į mokyklą ateitų.  doh.gif Nežinau, ir juokas ima ir pyktis. fool.gif
Bet yra ir gražių dalykų mūsų mokykloje - grįžtantys gandrai balandžio mėnesį turėtų kai ką atnešti vienai mūsų aštuntokei nestuke.gif

Ačiū, kad išklausėt. Su švente, kolegės lithuania.gif

P.S. Mano kabinete sėdi ir psichologė, tai ji labai susinervino dėl savo konfidencialios informacijos baliaus metu...
Ech, Lietuvos kaimas... Romantika biggrin.gif
*

Varde, nu ir tvarka ten pas jus doh.gif Provincija tiesiog žavinga savo paprastumu, natūralumu... biggrin.gif Susidaro įspūdis, kad kaimo mokyklose didžiausi viršininkai yra valytojos, kiemsargiai ar panašiai. Daro ką nori, gali vos ne į direktoriaus kabinetą visą kaimą susikviest ir visi bijo joms ką nors pasakyt doh.gif Nors nereikia ir kaimo, pas mus mokykloj irgi vadovauja valytojos, darbininkai ir sekretorė lotuliukas.gif
Aš atėjus dirbt per barnius išsiprašiau interneto savo kabinete, to darbininko, kuriam reikėjo laidus išvedžiot buvau nusmerkta kaip paskutinė skundalė doh.gif Paskui nusipirkom su logopede kompiuterį padorų už savus pinigus, tai vis pastebėdavau, kad prie mūsų kompiuterio kažkas pasėdi. Ko gero naktiniai sargai, bet man nepatinka, kai gali kas nori landžiot po mano kabinetą, tai pasidariau kompiuterio prisijungimą per slaptažodį. Niu ir ką, baigėsi pasisėdėjimai, neberandu paliktų kolonėlių įjungtų, ar mano daiktų išstumdytų, kad rankas patogu būtų susikraut, o gal ir kojas doh.gif lotuliukas.gif
sanmara
Na merginos tikrai smagūs dalykėliai pas jus vyksta doh.gif naktiniai vaiduokliai lankosi lotuliukas.gif aišku geriausia imtis kokių nors priemonių ir bus ramu smile.gif
pas mane tai darželyje kartais auklėtojos užsimanydavo su kitomis kolegėmis kavos atsigerti, kai manęs nebūdavo, tai žiūriu ir žurnalas vartytas, ir literatūroje knaisiotasi, tai niekada nebepalieku atrakinto kabineto kad ir kaip prašytųsmile.gif tiesiog pasakiau, kad jei nori arbatos, tegu pasiima arbatinuką, kai aš dar esu:) tai dabar viskas gerai thumbup.gif
kristute123
QUOTE(&joy @ 2009 03 12, 12:07)
Ko gero naktiniai sargai, bet man nepatinka, kai gali kas nori landžiot po mano kabinetą, tai pasidariau kompiuterio prisijungimą per slaptažodį. Niu ir ką, baigėsi pasisėdėjimai, neberandu paliktų kolonėlių įjungtų, ar mano daiktų išstumdytų, kad rankas patogu būtų susikraut, o  gal ir kojas  doh.gif  lotuliukas.gif
*

blush2.gif aš irgi turėjau tokią problemą: vis kažką ne taip padėtą rasdavau, vėliau pradėjo gėlės "griūti" iš vazonų (nes buvo geriama kava man nebūnant ir tirščiai pilami į vazonus blink.gif )... supratau, kad kažkam labai svarbus yra internetas, kompiuteris... ir taip pat įsivedžiau slaptažodį norint prisijungti prie kompiuterio, tai dabar laaaaaabai ramu.... niekam nieko nebereikia ir gėlės jau atsigavo thumbup.gif
pinciuke
o mano buvusiame darbe buvo įsigudrinę valytojos ateiti pasėdėti jaukiame kampelyje, kai manęs nebūdavo tomis dienomis. tai kad pasėdėti - man negaila, ale kai jau po mano bariuką pradėjo šeimininkauti be jokio prašymo, naudotis ne tik puodeliais, arbatinuku, minkštais baldais ir kitkuo, nors tas bariukas būdavo rakinamas, tiesiog rakčiukas būdavo žinomoje vietoje. bat kai jau pradėjo ir cukrų, kavą, saldumynus kaip savo naudoti - man jau ir nebepatiko. jaučiausi išnaudojama g.gif
vieną dieną tas rakčiukas ėmė ir dingo, blush2.gif žinoma, ne be mano pagalbos. thumbup.gif tai buvo smagu stebėti, kaip jos laksto ir ieško pas ką jis yra. o kai užklausiau - ką jos ten yra pasidėję - sutriko ir nebelindo daugiau smile.gif blink.gif
dabar kitoje mokykloje tokių problemų nebėra - kompiuteris, kuriame slapti mokinių duomenys, įdėtas slaptažodis, ir šiaip - be manęs į jį niekas nelenda, net nejungia. tai nusprendėme su kompiuteristu, kad būtų saugu.
kiti du kompai be slaptažodžių, bet tikrai niekas nelenda. manau jei reikia kokiems sargams - yra mokytojų kambaryje bendri kompai su interneto prieiga, todėl niekam bado toje srityje nėra.
ir šiaip - kompiuteriai kiekviename kabinte, visi su internetu, nors tikrai ne visi naudoja.
vardė
Tai išaiškėja, kad mes visos turim ,,naminukų" biggrin.gif Ir kuogi juos taip traukia spec. pedagogų - logopedų kabinetai? Eitų tiesiai į direktoriaus kabinetą, ten daugiau rastų lotuliukas.gif Aš jau seniau pastebėjau, kad ugdymo įstaigose svarbiausi asmenys yra aptarnaujantis personalas, ypač budinčios. Nei direktoriai, nei sekretorės nežino tiek, kiek tos ,,kioskininkės". hihihi.gif
Tam mano septyniolikmečiui devintokui buvo pripažintas specifinis pažinimo sutrikimas dėl skirtingo modalumo suvokimo sutrikimo. Kaip jį ištirti, kad šitie dalykai išryškėtų? Mano praktikoj tai pirmas atvejis ir kiek žinau, tai retas sutrikimas. Gal esat turėjusios; ką patartumėt? g.gif
&joy
QUOTE(kristute123 @ 2009 03 12, 13:57)
blush2.gif aš irgi turėjau tokią problemą: vis kažką ne taip padėtą rasdavau, vėliau pradėjo gėlės "griūti" iš vazonų (nes buvo geriama kava man nebūnant ir tirščiai pilami į vazonus blink.gif )... supratau, kad kažkam labai svarbus yra internetas, kompiuteris... ir taip pat įsivedžiau slaptažodį  norint prisijungti prie kompiuterio, tai dabar laaaaaabai ramu.... niekam nieko nebereikia ir gėlės jau atsigavo thumbup.gif
*

Tai dar gerai, kad aš savo kabinete kavos neturiu, mūsų "kavinė" logopedės kabinete, o ten kompiuterio nėra, tai, matyt, du kabinetus atsirakint jau per daug reikalų lotuliukas.gif O saldainius iš stalčių ištraukt ir be naminukų yra kam. Kartą, kol kavą gėriau pas logopedę, vienas "klientas" su VPA aptiko juos mano stalčiuj, tai kai grįžau išsigandau: pilnas kabinetas popieriukų, o jis stovi patenkintas ir sako "skanu buvo" blink.gif Saldainiai buvo skirti paskatinimui už gerą darbą, tai vaikinas pasiskatino gerooookai į priekį lotuliukas.gif
vaivos juosta
Prisiskaičiau jūsų nuotykių į valias smile.gif. Pas manį tada ramu - tik valytoja ir aš.

Darbuojatės kitos? Aš dyka nuo antradienio.
klopedija
Darbuojamės verysad.gif ...
pinciuke
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 12, 20:23)
Darbuojatės kitos? Aš dyka nuo antradienio.
*

jo...dirbu ir dirbsiu verysad.gif
snd buvo posėdis, ryt sedėsiu prie dokumentų ir žinoma, gersiu kavą kokius du kartus smile.gif
&joy
Aš šiandien irgi laisva, net pamiršau kokia diena, maniau sekmadienis, juk antra diena laisva doh.gif Ryt važiuosiu trumpam, pagert kavos ir užbaigt lankstinuką daryt, nes atvirų durų diena ne už kalnų, reikia tėveliam nors taip prisistatyt cool.gif
ruzava
QUOTE(&joy @ 2009 03 12, 20:04)
Aš šiandien irgi laisva, net pamiršau kokia diena, maniau sekmadienis, juk antra diena laisva doh.gif Ryt važiuosiu trumpam, pagert kavos ir užbaigt lankstinuką daryt, nes atvirų durų diena ne už kalnų, reikia tėveliam nors taip prisistatyt cool.gif
*

pas mus buvo atvirų durų savaitė, tai nesulaukiau nė vieno tėvelio biggrin.gif kaip nujausdama ir nesiruošiau specialiai biggrin.gif blush2.gif
&joy
Pas mus sakė būna bendras susirinkimas, reikia prisistatyti. O šiaip, pasidarysim lankstinukų, klasėse padėliosim, gal mokytojos padalins, nes dažnam tėveliui ta SUK ar spec pedagogas kaip mokslininkų laboratorija atrodo, kur bandymus su jų vaikais daro lotuliukas.gif
nadia1
QUOTE(&joy @ 2009 03 12, 21:04)
*

Gerai jums thumbup.gif , tuo ir zavus darbas m-kloje, ir ilgom atostogom. Gydymo istaigoje reikia dirbti kasdien, nuo ryto iki vakaro, gerai tik tas, kad ta pati vaika matau tik 3
savaites vidutiniskai, nera jokiu posedziu, nereikia ataskaitu, mazai popierizmo, kitaip turbut niekas neitu dirbti ten logopedemis.
klopedija
QUOTE(nadia1 @ 2009 03 12, 20:47)
ta pati vaika matau tik 3 savaites vidutiniskai,
*
Įdomu g.gif ...
Savaime suprantama, kad pacientas ligoninėj būna ribotą laiką. O kas paskui? g.gif Juk tiek vaikui, tiek suaugėliui reikia nuolatinio paskatinimo ir kontrolės, kad nors menkiausias įgūdis įsitvirtintų.
Koks tolesnis pacientų "likimas"?
Ar nekyla koks nors neapbrėžtas beprasmybės jausmas? g.gif
nadia1
Taigi, ir as pastebejau, kad nera bendradarbiavimo tarp istaigu logopedu. Daugiausiai ir dirbu su tevais ir artimaisiais, patariu ka testi,atsvieciu medziagos, daznai rodau uzsiemima, komentuoju, konsultuoju.
Bendradarbiavimo truksta ir tarp kolegu, kitu specialistu. Daznai pacientai buna po avariju, prarade ne tik kalbos dovana, bet ir atminti, tad daznai tenka atlikti ir kunigo ,ir psichologo darba, raminti i depresijas, isterijas pakliuvusius tevus.
auksuliukas26
QUOTE(&joy @ 2009 03 12, 21:04)
*

o kokį maždaug lankstinuką darai....vajetau ir man gal reikėtų g.gif
MAMTE
QUOTE(&joy @ 2009 03 12, 21:43)
Pas mus sakė būna bendras susirinkimas, reikia prisistatyti. O šiaip, pasidarysim lankstinukų, klasėse padėliosim, gal mokytojos padalins, nes dažnam tėveliui ta SUK ar spec pedagogas kaip mokslininkų laboratorija atrodo, kur bandymus su jų vaikais daro lotuliukas.gif
*

Jooo pas mus irgi buvo bendras tėvų susirinkimas. Turėjau, kaip tu sakai, prisistatyti. Ruošiausi kruopščiai (pirmi metai ten dirbu) ir multimedia visa reikalinga informacija, ir ir šiaip padalomoji medžiaga tėvams, spėkit ar prireikė?! Iš maždaug 200 tėvų atėjo gal 20, iš jų spec. poreikių mokinių tėvų - nė vieno lotuliukas.gif Čia kaime, daug asocialių, o ir šiaip nelabai besidominčių... O ir susisiekimas prastas, nėra kaip vakare atvažiuoti, savų mašinų neturi... Žodžiu, man, kaip miestietei, mieste dirbusiai daug metų buvo šokas doh.gif Čia neveikia jokios teorijos apie bendradarbiavimą su tėvais, čia paneigiamos visos ŠU teorijos apie šeimos svarbą. ČIA JAU KIEK MOKYTOJAS "DUODA" VAIKUI, TAI TIEK IR GAUNA JIS. Nesakau, kad mieste idealu, bet ... skirtumas yra.
ruzava
pas mus buvo atvažiavusi penktadienį Klaipėdos universiteto dėstytoja. Iš pradžių skaitė pranešimą mokytojams apie sunkumų turinčių vaikų ugdymą (pavaduotoja nesakė, kokia bus paskaitos tema, kad mokytojai ateitų, o kai išgirdo apie ką bus kalbama, pusė susirado papildomo darbo, kad nereiktų klausyt doh.gif )
o paskui turėjo būt popietė su mokymosi sunkumų turinčių mokinių tėvais. su pavaduotoja net lažinomės, kiek tėvų ateis. laimėjau lažybas- atėjo trys tėvai lotuliukas.gif iš jų- dvi mamos, kurios pačios turi nežymų PA doh.gif at tai "padiskutavom" lotuliukas.gif
ritka14

Sveikos, koleges 4u.gif
Noriu ir as prisijungti prie sito klubo ir diskusiju smile.gif Sitoj srity esu dar "zalia", nors studijas SU baigiau pries keleta metu. Dabar bandau zinias taikyti praktiskai ir iskyla labai daug klausimu. Gal galit pasakyt, kokie svarbiausi ir pagrindiniai dokumentai turi buti pas logopede ( dirbu darzely )? kalbos ivertinimo korteles jau sutvarkiau clap.gif Kas dar?
&joy
QUOTE(auksuliukas26 @ 2009 03 12, 22:14)
o kokį maždaug lankstinuką darai....vajetau ir man gal reikėtų g.gif
*

Su logopede bendrai darom apie SUK darbą, dar vieną galvoju apie savo darbą atskirai pasidaryt, jeigu spėsiu. Tik galvoju dar ar apie savo darbą rašyt, kas tas spec pedagogas, ar apie vaikų sutrikimus g.gif

QUOTE(MAMTE @ 2009 03 12, 22:41)
Jooo pas mus irgi buvo bendras  tėvų susirinkimas. Turėjau, kaip tu sakai, prisistatyti. Ruošiausi kruopščiai (pirmi metai ten dirbu) ir multimedia visa reikalinga informacija, ir ir šiaip padalomoji medžiaga tėvams, spėkit ar prireikė?! Iš maždaug 200 tėvų atėjo gal 20, iš jų spec. poreikių mokinių tėvų - nė vieno  lotuliukas.gif Čia kaime, daug asocialių, o ir šiaip nelabai besidominčių... O ir susisiekimas prastas,  nėra kaip vakare atvažiuoti, savų mašinų neturi... Žodžiu, man, kaip miestietei, mieste dirbusiai daug metų buvo šokas doh.gif Čia neveikia jokios teorijos apie bendradarbiavimą su tėvais, čia paneigiamos visos ŠU teorijos apie šeimos svarbą. ČIA JAU KIEK MOKYTOJAS "DUODA" VAIKUI, TAI TIEK IR GAUNA JIS. Nesakau, kad mieste idealu, bet ... skirtumas yra.
*

Tokį variantą aš esu prieš tai buvusioj darbovietėj išbandžius savo kailiu doh.gif Iš pradžių ruošdavausi, skaitydavau pranešimus, laukdavau kaip durnelė iki susirinkimo pabaigos, gal koks tėvelis ar mamytė ateis apie savo vaiką pakalbėt, tai pasėdėdavau viena mokytojų kambary ir viskas. Paskui visai nėjau į susirinkimus, savęs ir savo laiko pagailo.

QUOTE(ruzava @ 2009 03 12, 22:55)
o paskui turėjo būt popietė su mokymosi sunkumų turinčių mokinių tėvais. su pavaduotoja net lažinomės, kiek tėvų ateis. laimėjau lažybas- atėjo trys tėvai  lotuliukas.gif iš jų- dvi mamos, kurios pačios turi nežymų PA doh.gif at tai "padiskutavom" lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ritka14 @ 2009 03 12, 22:55)
Sveikos, koleges 4u.gif
Noriu ir as prisijungti prie sito klubo ir diskusiju  smile.gif  Sitoj srity esu dar "zalia", nors studijas SU baigiau pries keleta metu. Dabar bandau zinias taikyti praktiskai ir iskyla labai daug klausimu. Gal galit pasakyt, kokie svarbiausi ir pagrindiniai dokumentai turi buti pas logopede ( dirbu darzely )? kalbos ivertinimo korteles jau sutvarkiau  clap.gif Kas dar?
*

Sveika prisijungus 4u.gif
kristute123
4u.gif sveikutės!
kažko tai apmiręs mūsu logo klubas.. g.gif reikia gyvumo, glaudesnio bendradarbiavimo gal? blush2.gif aišku, ne man čia spręsti lotuliukas.gif gal atėjusi naujokė įneš mums pokalbio temelių 4u.gif
aš norėčiau pasiteirauti: kaip pas jus vyksta bendradarbiavimas su tėvais? ta prasme, logopedinių pratybų tęstinumas.... aš tai mažyliams mokinukams išdalinau kalbos ugdymo užrašų knygeles, kuriose pažymiu, ką mokėmės ir ką reiktų namie pasimokyti iki kito mūsų susitikimo. ir ką jūs manot? tie vaikiukai pameta, pamiršta tas knygeles... verysad.gif retai kuris parneša iki namų. Su mokytojais truputį paprasčiau- ant lapelio parašau, ką toks ir toks vaikas turi mokintis, ir mokytoja pasidėjusi po stiklu tą lapelį, tikiu, kad pakalbina vaikiuką, nes rezultatai jaučiasi šiek tiek (ir patys vaikiukai sako, kad mokytoja mokino). aišku su jais labiausiai užsiima priešmokyklinio ugdymo klasės mokytoja. kitos tai laiko neturi.... o kaip su vyresniukais- disgrafikais?disleksikais? namuose nieko nebeužduodate?
ir dar: kaip vertinate logopedinukus? ar saldainiais papirkinėjate, ar kaip? aš tai jiems pratybų pabaigoje duodu kalbinių kompiuterinių žaidimukų pažaisti thumbup.gif jie to labai laukia tongue.gif o į knygeles piešiu saulutę, kai jau išmokstame ką nors, arba debesėlį, kai reikia dar pasimokyti
pasidalinkime dar šiomis mintimis,a mirksiukas.gif ?
kristute123
4u.gif sveikutės!
kažko tai apmiręs mūsu logo klubas.. g.gif reikia gyvumo, glaudesnio bendradarbiavimo gal? blush2.gif aišku, ne man čia spręsti lotuliukas.gif gal atėjusi naujokė įneš mums pokalbio temelių 4u.gif
aš norėčiau pasiteirauti: kaip pas jus vyksta bendradarbiavimas su tėvais? ta prasme, logopedinių pratybų tęstinumas.... aš tai mažyliams mokinukams išdalinau kalbos ugdymo užrašų knygeles, kuriose pažymiu, ką mokėmės ir ką reiktų namie pasimokyti iki kito mūsų susitikimo. ir ką jūs manot? tie vaikiukai pameta, pamiršta tas knygeles... verysad.gif retai kuris parneša iki namų. Su mokytojais truputį paprasčiau- ant lapelio parašau, ką toks ir toks vaikas turi mokintis, ir mokytoja pasidėjusi po stiklu tą lapelį, tikiu, kad pakalbina vaikiuką, nes rezultatai jaučiasi šiek tiek (ir patys vaikiukai sako, kad mokytoja mokino). aišku su jais labiausiai užsiima priešmokyklinio ugdymo klasės mokytoja. kitos tai laiko neturi.... o kaip su vyresniukais- disgrafikais?disleksikais? namuose nieko nebeužduodate?
ir dar: kaip vertinate logopedinukus? ar saldainiais papirkinėjate, ar kaip? aš tai jiems pratybų pabaigoje duodu kalbinių kompiuterinių žaidimukų pažaisti thumbup.gif jie to labai laukia tongue.gif o į knygeles piešiu saulutę, kai jau išmokstame ką nors, arba debesėlį, kai reikia dar pasimokyti
pasidalinkime dar šiomis mintimis,a mirksiukas.gif ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.