Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO klubas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
MAMTE
QUOTE(ruzava @ 2009 03 17, 21:23)

**nežinau nieko, aš kažkaip ramiai dirbu pasidvigubinusi, kaip man ir priklauso pagal įstatymą... naktimis miegu ramiai... kol kas  unsure.gif
*

Aš irgi pasidvigubinusi. Miegu irgi ramiai smile.gif O kelionpinigius tikrai sako, kad nuims schmoll.gif Apie procentų mažinimą irgi šneka... doh.gif Žodžiu, pas visas panašios nuotaikos. Nu kaip nors išgyvensim, gal valdžia ir nedrįs mažinti, bet jei jau prakalbo, tai matyt pasiryžę viskam.
Mil@na
Žinokit..man depresija prasideda..Visada buvau optimistė, o dabar kažkaip ne tik neramu, bet ir baisu darosi....
Vėta
Merginos, ateina pavasaris. Nebereikės mokėti už šildymą. Pragyvensim mes tą krizę, tikėkimės. Turiu du studentus. Jei ne jie, nebijočiau tos krizės. Galiu ir koše maitintis. Kad tik darbo būtų. Išeina vaikai į kitas įstaigas, mamoms baisu, kad jų vaikai gali būti su antspaudu - neįgalus.Tai reiškia, kad joms rūpi savo vaikai. Pragyvensim, laikykimės ir palaikykim viena kitą. Daugiau solidarumo. Aš džiaugiuosi, kad esam nepavydžios, dalinamės savo patirtimi. Linkiu ir toliau būti solidariomis 4u.gif .
pinciuke
QUOTE(Žemaika @ 2009 03 18, 02:15)
Merginos, ateina pavasaris. Nebereikės mokėti už šildymą. Pragyvensim mes tą krizę, tikėkimės. Turiu du studentus. Jei ne jie, nebijočiau tos krizės. Galiu ir koše maitintis. Kad tik darbo būtų. Išeina vaikai į kitas įstaigas, mamoms baisu, kad jų vaikai gali būti su antspaudu - neįgalus.Tai reiškia, kad joms rūpi savo vaikai.  Pragyvensim, laikykimės ir palaikykim viena kitą. Daugiau solidarumo. Aš džiaugiuosi, kad esam nepavydžios, dalinamės savo patirtimi. Linkiu ir toliau būti solidariomis 4u.gif .
*

ačiū už gero vėjo įpūtimą smile.gif
ir aš turiu studentą. nors kai abu su vyru dar turime darbą - krizės irgi nebijau. na, gausime daugiau - mažiau, bet vistiek stabilias pajamas. o kaip sunku tiek, kurių šeimoje tik vienas dirbantysis. arba dar blogiau - bedarbiai abu.. va tada tai ir stogas gali nuvažiuoti. bet aš kažkaip galvoju - vistiek kažką galvočiau, daryčiau. blogiausia, kad žmonės nuleidžia rankas ir palūžta.
taigi būkime visos stiprios it tikėkime gera ateitimi 4u.gif
light blue
RITKA, va ką turiu, surašau rėmus:
programos koordinatorė....
programą rengė....
programoje dalyvauja...
programos įgyvendinimo vieta....

informacija apie įstaigą (aprašai)
programos tikslai
uždaviniai
informacija apie programą
numatomi rezultatai
įgyvendinimo terminai
veiklos plėtojimo perspektyvos...
ir dar čia yra ale schema, kaip teikiama bus pagalba, toks schematiškas darbo centre apibendrinimas.
Viskas smile.gif

O aš neesu didelė optimistė ir nemėgstu košės valgyti. Juolab, kad norisi kažkada ir gyventi pradėti. Norisi normaliose parduotuvėse sau ir savo vaikui daiktus pirkti, norisi kelionių, normalių pramogų. Nesakau, kad versačių visokių reikia, bet tiesiog nesinori turgelyje ar urmo bazėje ir lenkuose apsigyventi. Pagaliau nešamos ir paskolų naštos. Tas labai neramina. Ir tas nežinomumas sukuria tokį nesaugumo jausmą, kad raminančių reikia. Ypač žinant mūsų galvas, kurios pirmiausia savo knysliais apsirūpins ir kas bus su blusomis - mumis, jiems giliai vienodai. Labai nesinori pensijoje pradėti savo gerbūvį taisyti.
sirgalė
Būna geriau,būna ir blogiau,o dabar yra taip kaip yra ir,manau,išgyvensim.Juk toks šaunus būrys čia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pinigai pinigais,bet,kad mažiai nesirgtų tiek Ech
sončik
sveikutes,gal turit kuri kokį nors referatą ar pranešimą apie specialiųjų poreikių vaikų ikimokyklinėje įstaigoje ugdymą,jų integravimo galimybes 4u.gif
klopedija
QUOTE(sončik @ 2009 03 18, 14:52)
sveikutes,gal turit kuri kokį nors referatą  ar pranešimą apie specialiųjų poreikių vaikų ikimokyklinėje įstaigoje ugdymą,jų integravimo galimybes  4u.gif
*
Lyg tai antrą kartą jau klausi g.gif ... Nieko apie tai neturiu, nes kažkaip neaktualu. Vaikų integracijos problemas "labai sėkmingai" sprendžia tėvai hihihi.gif , kur nori, ten ir veda. Ir nieko jiems nepaaiškinsi doh.gif .

Galima būtų panaudoti šitą straipsnį, peržvelgt Specialiojo ugdymo pagrindus... g.gif
vardė
Šiandien ministeris bandė pasiaiškinti... Peržvelkit
http://www.delfi.lt/news/daily/education/a...php?id=21051708
Aš sutinku su Žemaika - nugi tikrai pavasaris thumbup.gif. Kaip sako mūsų gerb. Ivoškuvienė - akys mato, kojos eina, galva dar dirba - nėra taip blogai. Na mano situacija gal ir paradoksali - dar niekada nebuvo taip gerai kaip dabar, o kai buvo ekonominis pakilimas, visi į kairę dešinę ėmė paskolas, aš sėdėjau su centais... O beje, košės nėra prastas maistas - perlinėse kruopose fosforo yra daugiau nei lydekoj biggrin.gif Darbelio mums manau netrūks - SUP vaikų Lietuvoje kasmet daugėja 1 procentu.
light blue
Kaip smagu, kai jums gerai. Man irgi nėra blogai, bet paskolą aš turiu, namą aišku irgi. Bet...kai sėdi biudžete ir jautiesi garantuotas už ateitį, ko neimti biggrin.gif O mano vyro verslas LV buvo.... Kai sako mano mergytė tutiūūūūū jam smile.gif
Dabar susirūpinau, ar nesudalyvavus Šiauliuose, gytariuose konferencijoje g.gif Kažkaip nieko būtų, nors tuomis dienomis mokykloje turiu renginį didelį doh.gif O šnd sulaukiau linksmos užuominos, kad reikia stumtis į ES su projektais. Gal kuri kur nors dalyvauja su speciukais. Ta prasme projektinėje tarptautinėje veikloje?
&joy
Sveikutės 4u.gif Kažkokios pesimistinės nuotaikos šitam skyrely. Nigirai nono.gif Nors aš irgi neturiu labai kuo džiaugtis: paskola smaugia, namo dar tik griaučiai, o kad jį užbaigt, dar daugiau į banką lyst reikia, o norisi ir apsirengt gražiau, ir papramogaut, pakeliaut, jau pusę savo amžiaus nugyvenau, o dar iš Lietuvos išlindus nebuvau. Bet... Bet džiaugiuosi, kad turiu darbą, kad nereikia iš vieno atlyginimo spaustis, kad kol kas tfu tfu tfu sveiki ir darbingi esam, nu vistiek kada nors bus lengviau mirksiukas.gif
O šiandien pas mus mokykloj atvirų durų diena buvo. Su kolege prisidarėm lankstinukų, susitvarkėm kabinetus, visą dieną mokėmės kaip gražiai šypsotis, visos mokytojos pasipuošę, su šypsenom tik skraido po mokyklą, gerą dvasią bando paskleist. O tėvelių cielas, didelis, apvalus ir tuščiaviduris 0 atėjo doh.gif Apkaltinom blogą orą, ką daugiau daryt... biggrin.gif
Mil@na
Rimtesni ES projektai domintų ir mane..Tik kažin, nuo kur pradėti reikėtų...Gal kas turi kokios patirties, nuorodų ar pan.??
ritka14
QUOTE(light blue @ 2009 03 17, 21:12)
RITKA, ryt tau parašysiu, ką turi apie tą centro programą wink.gif Pradėjau šnd rašyti, reikėjo į pamoką išeiti, o kai grįžau, numiro kompas. Tai susinervyjau ir išjungiau jį. išjngia ir save biggrin.gif Namo išdūlinau š... nuotaika.
Papildyta:
na o jei norės mažinti, tai manau suskubs nuo balandžio pirmos, kad ir atostoginiai apsikarpytų.
*

Light blue, Is anksto tau dekoju smile.gif

Merginos, dar noriu pasiteirauti del veiklos programos, kuria turime rasyti. Atejusi dirbti radau pries tai dirbusios logopedes paliktus dokumentus, bet ten yra ir veiklos programa, ir individualioji veiklos programa, ir metine veiklos programa rasyta. Galit pasakyt, kuom jos skiriasi? dar nespejau perskaityt visu ir paanalizuot.

Vėta
Light blue, tu dar jauna, gyvenimas prieš akis, tai ir košės nenori valgyti mirksiukas.gif . Nelabai ir aš noriu, bet stengiuosi džiaugtis tuo ką turiu. Kas iš to, kad dejuosiu. Į valdžią nenueisiu (įžūlumo trūksta), o esamos nepakeisiu. Aš visada buvau daugiau optimistė. Galvojau, kol vaikai užaugs, gyvensime geriau. O vaikus išleidau studijuoti per pačią krizę doh.gif
light blue
QUOTE(light blue @ 2009 03 18, 14:14)
RITKA, va ką turiu, surašau rėmus:
programos koordinatorė....
programą rengė....
programoje dalyvauja...
programos įgyvendinimo vieta....

informacija apie įstaigą (aprašai)
programos tikslai
uždaviniai
informacija apie programą
numatomi rezultatai
įgyvendinimo terminai
veiklos plėtojimo perspektyvos...
ir dar čia yra ale schema, kaip teikiama bus pagalba, toks schematiškas darbo centre apibendrinimas.
Viskas smile.gif

O
*

QUOTE(ritka14 @ 2009 03 18, 20:20)

*

Padėkojai tik nepa\iūrėjai, kad ne iš anksto biggrin.gif Vakar jau surašiau griaučius programos wink.gif
QUOTE(Žemaika @ 2009 03 18, 20:54)
Light blue, tu dar jauna, gyvenimas prieš akis, tai ir košės nenori valgyti  mirksiukas.gif
*

Kokia jauna, pažiūrėk į ingo mano profilyje - esu 1946m gamybos lotuliukas.gif O šiaip nebe tokia ir jauna, dar pora metų ir reiktų susiimti, taupyti pradėti vaiko studijoms smile.gif Jei po 2lt dėsiu kas savaitę, tai gal po 16m galėsiu pasiūlyti kokias normalias studijas, jei to reikės g.gif Vaikas baigs mokyklą, o aš netoli pensijos būsiu, taip kad...
ruzava
QUOTE(ritka14 @ 2009 03 18, 19:20)

Merginos, dar noriu pasiteirauti del veiklos programos, kuria turime rasyti. Atejusi dirbti radau pries tai dirbusios logopedes paliktus dokumentus, bet ten yra ir veiklos programa, ir individualioji veiklos programa, ir metine veiklos programa rasyta. Galit pasakyt, kuom jos skiriasi? dar nespejau perskaityt visu ir paanalizuot.
*

oi, net nežinau blink.gif
aš tai kaip logopedė iš tavo išvardintų rašau tik logopedo metinę veiklos programą blink.gif

O rimtai, merginos, kiek gi jums metukų yra??? unsure.gif
light blue
kristaus amžiaus
pinciuke
man buvo jubiliejus - 40....
nu ka darysi, bet jauciuosi gerai - durnumo užtenka, bile sveikatos būtų smile.gif
ruzava
QUOTE(light blue @ 2009 03 19, 10:01)
kristaus amžiaus
*

kažkur apie tiek ir galvojau blush2.gif

QUOTE(pinciuke @ 2009 03 19, 10:03)
man buvo jubiliejus - 40....
nu ka darysi, bet jauciuosi  gerai - durnumo užtenka, bile sveikatos būtų smile.gif
*

nežinau kodėl, bet maniau, kad tau apie 30 blush2.gif
vaivos juosta
Man dar kol kas 30 smile.gif .

Aš kažkaip visas panašaus amžiaus įsivaizduoju.

Vakar nusiunčiau vieną ad dešimtoką į kompiuterinę, kad surinktų man tokias paprastutes formas vertinimui ( nes neturiu kompinio varianto). Nusiunčiau todėl, kad kasėj nedirbo, lėktuvus lankstė, bezdėjo ir visaip kitaip nervavo. Pavaduotoja rado jį ten berašantį, kad pakėlė vėją - "Kokiu tikslu aš jam liepiau rinkti tą tekstą?.... ir ttttt ir be galo.... Sakau, pirštams bekrutant, gal ir smegenų dalelės pakrutės, bus sukalbamesnis pavasariop. ( bet taip gražiai, be jokio sarkazmo pasakiau). Tai net pamėlo iš pykčio ( pavaduotoja). Jaučiu, klimaksas jai. doh.gif
pinciuke
bet juk davei užduotį- sakyk lavinau smuliąją motoriką, orietaciją lape ir kt. - jau pagal profesiją ką nors sukurk.
o man kažkaip be realaus vaizdinio Nic'ai painiojasi tarpusavyje g.gif
va, susitikus tai sustatytų viskas į svao vietas smile.gif
vaivos juosta
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 19, 11:45)
o man kažkaip be realaus vaizdinio Nic'ai painiojasi tarpusavyje  g.gif
va, susitikus tai sustatytų viskas į svao vietas smile.gif
*

Reik daryt išvažiuojamąją konferenciją ax.gif .
ruzava
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 19, 12:23)
Reik daryt išvažiuojamąją konferenciją  ax.gif .
*

drinks_cheers.gif
man kol kas 24, laukiu jubiliejaus biggrin.gif
light blue
Aš maniau, kad Pinciuke mano vienmetė smile.gif
Jei jau reikia ką nors įsivaizduoti, tai prie mano amžiaus nekabinkite šviesių plaukų smile.gif Apie tai jau buvo kalbėta kažkada smile.gif Ir kuodo nėra, mėgstu labiau berniukiškus kirpimus ir stilių smile.gif Man viena forumietė pasakė, kad mano nice esantis LIGHT daug kam asocijuojasi su šviesi, kalban apie plaukus. Bet taip nėra. Esu juoda visur: nuotaikuose, rūbuose, plaukuose ir daug kur biggrin.gif
Šiaip man patinka, kad mes čia klibiname jau ne tik darbinius klausimus. Kažkaip man kolega ne tik klausimų atsakymų funkcijas turintis asmuo, norisi jį kažkiek ir asmeniškai pažinti, kiek tai leidžia tokios virtualios erdvės.
ruzava
QUOTE(light blue @ 2009 03 19, 13:11)
Jei jau reikia ką nors įsivaizduoti, tai prie mano amžiaus nekabinkite šviesių plaukų smile.gif Apie tai jau buvo kalbėta kažkada smile.gif Ir kuodo nėra, mėgstu labiau berniukiškus kirpimus ir stilių smile.gif Man viena forumietė pasakė, kad mano nice esantis LIGHT daug kam asocijuojasi su šviesi, kalban apie plaukus. Bet taip nėra. Esu juoda visur: nuotaikuose, rūbuose, plaukuose ir daug kur biggrin.gif
Šiaip man patinka, kad mes čia klibiname jau ne tik darbinius klausimus. Kažkaip man kolega ne tik klausimų atsakymų funkcijas turintis asmuo, norisi jį kažkiek ir asmeniškai pažinti, kiek tai leidžia tokios virtualios erdvės.
*

drinks_cheers.gif
todėl kartais pagalvoju, kad norėčiau su jumis susitikt visai ne darbinėj aplinkoj, bet prie kavos puodelio ir pakalbėt apie bet ką, ne tik apie darbą biggrin.gif

bet šiandien dar darbe tebesėdžiu, tai radau neblogų paveikslėlių, tokie nuotaikingi kiti:
http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...ZBIeW_gbSn8yZCw
pinciuke
QUOTE(ruzava @ 2009 03 19, 15:27)
drinks_cheers.gif
todėl kartais pagalvoju, kad norėčiau su jumis susitikt visai ne darbinėj aplinkoj, bet prie kavos puodelio ir pakalbėt apie bet ką, ne tik apie darbą  biggrin.gif

jo, būtų smagu.
dėl vaizdo - kas naudojatės gmail'u ir turite mano e-mail'a, galite mane matyti smile.gif
mano įvaizdis, manau atitinka pinčiukę - esu juodaplaukė, mėgstu juodą ir vyšninę spalvas. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2009 03 19, 15:11)
*

malonu girdėti komplimetus, nors ir be pagrindo lotuliukas.gif
o man LIGHT asocijuojasi su lengvomis cigaretėmis (nerūkau, nerūkau.... bigsmile.gif )
žemaitka - su tvirtumu ir nepriklausomybe,
klopedija - su ........ darboholizmu biggrin.gif, konkretumu,
ruzava - svelnumu, minkštumu, meile,
MAMTĖ- šiluma, amžiumi, patirtimi, gerumu,
vaivos juosta - turėtų būti nepataisoma romantikė.
tik neupykite dėl mano "etikečių", tiesiog pačiai linksma pasidarė, kai prirašiau psicho - logopedinių analizių 4u.gif
vaivos juosta
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 19, 14:20)
o man LIGHT asocijuojasi su lengvomis cigaretėmis (nerūkau, nerūkau.... bigsmile.gif )
klopedija - su ........ darboholizmu  biggrin.gif, konkretumu,
tik neupykite dėl mano "etikečių", tiesiog pačiai linksma pasidarė, kai prirašiau psicho - logopedinių analizių  4u.gif
*

fainiai tu čia wub.gif

O čia gal mane atrasit smile.gif ( gal ir dar ką iš pažįstamų ) smile.gif

user posted image
light blue
Pasirodyti sutikčiau, tik ne eteryje, kokiame fotki albume nebent biggrin.gif
Aš nerūkau biggrin.gif Tai su cigaretėmis negaliu asocijuotis lotuliukas.gif
pinciuke
ir aš viešai nenorėčiau rodytis blush2.gif

sukūriau naujus namučius:
jie bus
Čia
vaivos juosta
Ai, į mane tai gali žūrėt. Aš jauna, graži ir taškas smile.gif smile.gif.
Juokauju.
sirgalė
mes kaip ir vienmetės,bet,matyt,čia jūsų neakivaizdinio skyriaus kompanija.

VAIVOS JUOSTA,o kuriais metais baigėt,gal 2000m.?
light blue
aš irgi nieko tokia pabaisa, bet kitais sumetimais nenoriu rodytis čia.
sanmara
Sveikutės 4u.gif kalbate apie amžių g.gif man 23 tuoj bus:) labai smagu, kad čia yra tikrai patirties turinčių žmonių thumbup.gif nes kartais iškylą elementarių klausimų... blush2.gif ax.gif
visoms linkiu kuo daugiau optimizmo dėl tos krizės 4u.gif
ruzava
malonu girdėti komplimetus, nors ir be pagrindo  lotuliukas.gif
tik neupykite dėl mano "etikečių", tiesiog pačiai linksma pasidarė, kai prirašiau psicho - logopedinių analizių  4u.gif
*

kokie faini apibūdinimai thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(light blue @ 2009 03 19, 16:36)
Pasirodyti sutikčiau, tik ne eteryje, kokiame fotki albume nebent biggrin.gif
Aš nerūkau biggrin.gif Tai su cigaretėmis negaliu asocijuotis lotuliukas.gif
*

aš dabar pagalvojau- o jei pasidarytume kokį bendrą savo paštą? ir medžiagą ten patalpint, kai kas nors kokios paprašo, dar ko nors prisiųst? ką jūs į tai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(sanmara @ 2009 03 19, 18:40)
Sveikutės 4u.gif kalbate apie amžių g.gif man 23 tuoj bus:) labai smagu, kad čia yra tikrai patirties turinčių žmonių thumbup.gif nes kartais iškylą elementarių klausimų... blush2.gif  ax.gif
visoms linkiu kuo daugiau optimizmo dėl tos krizės 4u.gif
*

Smagu, kad čia yra ir daugiau tokių žaliuokių kaip aš biggrin.gif
light blue
galima ir paštą turėti
&joy
O kur mano etiketė? mastau.gif biggrin.gif

QUOTE(sirgalė @ 2009 03 19, 18:32)

*

Aš 2000-aisiais baigiau... ax.gif Ne neakivaizdinį.
klopedija
QUOTE(Mil@na @ 2009 03 18, 19:11)
Rimtesni ES projektai domintų ir mane..Tik kažin, nuo kur pradėti reikėtų...Gal kas turi kokios patirties, nuorodų ar pan.??
*
Mano "patirtis" tik iš kitų "liūdnos" patirties hihihi.gif : laimėti finansavimą nėra sudėtinga, įvykdyti taip pat nesunku, pats juodžiausias darbas - ataskaitos doh.gif . Viena tikrai protinga ir patyrus moteriškė šnekėjo, kad ateityje dalyvautų tik kolektyviniuose projektuose.

Žinoma, neketinu atkalbinėti, jei tik turi entuziazmo - pirmyn ir sėkmės! mirksiukas.gif

dėl vaizdo - kas naudojatės gmail'u ir turite mano e-mail'a, galite mane matyti smile.gif

*
Nesinaudoju... verysad.gif

Ačiū už komplimentą biggrin.gif

QUOTE(ruzava @ 2009 03 19, 18:42)
aš dabar pagalvojau- o jei pasidarytume kokį bendrą savo paštą? ir medžiagą ten patalpint, kai kas nors kokios paprašo, dar ko nors prisiųst? ką jūs į tai?  g.gif
*
Galima drinks_cheers.gif .

Taip pat galima ir bendrą foto albumą susikurti. mirksiukas.gif pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif
vaivos juosta
QUOTE(sirgalė @ 2009 03 19, 17:32)

*

Ne, vėliau.

Dėl pašto ir albumo - drinks_cheers.gif .
light blue
O mane ne finansavimas ES projektuose vilioja ir mūsų mokytojai tikrai nesiskundžia, kad ataskaitos kažkokios klaikios yra. Jei ELOS dalyvauja, tipo mokykla atitinka ES mokyklos standartus. Mokiniai su norvegiukais bendrauja, ten važiavo, dabar lyg į Italiją ar ispaniją lėks, mokytojai į Lenkus. Mes bandėm dalyvauti projekte, kur reikėjo trims šalims dirbti, bet nesusiradom partnerių. Tiksliau nespėjom, per vėlai sužinojom. O ir partneriai, tai mokyklos, kur mokiniai tokie sunkūs. Bet bėda dar ir ne tame, kad biški viskas skiriasi ugdyme, o kad man reiktų varyti visur, o anglų mano kukū lygyje.
vardė
Ups, sorry, aš jau į naują temą parašiau, ogi čia dar nebaigta doh.gif

Ružava, ar turėjot šiandien svečių iš apskrities?

Man light blue - tai pirmiausia kvepalai nail.gif
pinciuke
jei jau taip nori blush2.gif
bet aš komentarus siejau su pojūčiais, kilusiais dėl su Nic'u, jokiu būdu ne su Jūsų išsakytomis mintimis. wub.gif
&joy - gal lengvabūdė biggrin.gif
vardė - griežta, santūri....bet elegantiška

dėl bendro albumo - jis turėtų būtų neviešas. prisijungimo duomenis rekėtų išsiuntinėti e-mai'ais...
kažkaip jaučiau, kad turėtų būti atsakymų ir minčių lavina, todėl, kad nepavėluotume, sukūriau naują temelę....
o gal yra baigusių ŠU/N 2005?
sanmara
Mintis apie albumiuką ir bendrą paštą thumbup.gif clap.gif clap_1.gif ok.gif good.gif
pinciuke
QUOTE(sanmara @ 2009 03 19, 23:00)
Mintis apie albumiuką ir bendrą paštą  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  ok.gif  good.gif
*

jei ir vietos dokumentams reikia - tada gal geriau tiktų google grupė. ten galima talpinti ir nuotraukas, ir dok.
sanmara- jei nežinočiau Tavo Nic'o kilmės, manyčiau, kad kokia ufonautė blink.gif
dabar gi atrodai kaip užsienietė.
Mil@na
O kodėl apie mane nėra???????Tiksliau, apie mano niką.. rolleyes.gif
pinciuke
QUOTE(Mil@na @ 2009 03 19, 23:14)
O kodėl apie mane nėra???????Tiksliau, apie mano niką.. rolleyes.gif
*

Mil@na - originali, neutrali g.gif

pradedu pasteb4ti, kad senka mano žodžių atsargos..........
klopedija
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 19, 20:53)
dėl bendro albumo - jis turėtų būtų neviešas. prisijungimo duomenis rekėtų išsiuntinėti e-mai'ais...
*
Galiu padaryt! mirksiukas.gif
pinciuke
QUOTE(klopedija @ 2009 03 19, 23:24)
Galiu padaryt!  mirksiukas.gif
*

liuks thumbup.gif
Mil@na
wub.gif Gražiai čia apie mane pasakyta... blush2.gif O dėl bendro albumo-gera mintis drinks_cheers.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.