Man irgi puikiai gavosi
Gaminau šitą skanėstą jau 5kartus ir kiekvieną kartą jis man puikiai pavyksta, tik aš kakavos nededu
QUOTE(irmulia @ 2011 08 02, 13:42) Naujienos : turiu patobulintą pyragėlio variantą ir koks gi jis?
Ir as kepiau si pyragaiti pirma karta gavosi labai gerai, kepiau 4min kita karta kepsiu 3, tiesa vietoj pieno pyliau vandeni nes neturejau pieno ir dejau paprasta kakava, kita karta sokolada isbandysiu, tik gaila karameles neturejau, reiks ismokt pasidaryti tai tiks ir prie pyrageliu ir ledu. tiesiog fantastiskas pyragelis netiketiems sveciams uzgriuvus super iseitis
isbandziau ir as,iskart tik perskaicius, labai suntrigavo,kaip per tiek laiko galima mirkobangej pyraga iskept
Suintrigavo receptukas ir puikūs atsiliepimai, nekantrauju išbandyti:)
nu einu padarysiu ir as
Nenusivilsi
Parašyk, kaip gavosi
nu gavosi neblogas tik dejau ne kakava o capucina
vyras valge su braskiu uogiene ir sokolado drozlem,skanu
aš tai jį visad valgau su ledais, tai mmm niami niami
Aš irgi išbandžiau. Ir nenusivyliau. Rytais darbe geriam kavą tai labai tiko. Namie viską sumaišiau stiklainėlyje, darbe į puodelius ir 4 min. į mikrobangę (pakepus 3 pasirodė neiškepęs tai dar 1 pridėjau). Visa kontora šokoladu kvepėjo
Ar dar kepate sita pyragaiti kas nors? Norejau paklausti del mikrobanges
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 22:06) 700W bandysiu ir aš kadangi mikrobangės neturiu-tai orkaitėj kepsiu
lygiai tai pat kepu keksa, tik zinoma orkaitej eir zinoma didesnemis proporcijomis, taciau nesusimasciau,kad viena ir ant greicio galima issikepti mikrobangeje
Gal man kas nors atsakys (ziureti auksciau )
QUOTE(Jurguras @ 2011 11 22, 17:13) Ar dar kepate sita pyragaiti kas nors? Norejau paklausti del mikrobanges as tai jusu atveju pabandyciau, ypac jeigu pasildo maista taip kad jis beveik karstas
Aciukas
Vakar kepiau, mano nuomone- iskepe puikiai, purus nesukrites, bet skonis neipatingas, antra karta nekepsiu, nelabai patiko.
|