Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aqua***
Man irgi puikiai gavosi thumbup.gif
Pop*Candy
Gaminau šitą skanėstą jau 5kartus ir kiekvieną kartą jis man puikiai pavyksta, tik aš kakavos nededu thumbup.gif Aš dedu truputi daugiau pieno, mažiau miltų, įdedu kepimo miltelių ir rezultatas - dieviškai skanus ir minkštas pyragėlis smile.gif Labai ačiū už receptą 4u.gif
mamaaura
QUOTE(irmulia @ 2011 08 02, 13:42)
Naujienos : turiu patobulintą pyragėlio variantą  thumbup.gif ech,  skanus velnias essen.gif , ir kaloringas  doh.gif  cool.gif

ir koks gi jis? bigsmile.gif katik isbandziau kept paprasta, tik kakavos pora trupiniu bebuvo tai gavos vos ne smelio spalvos biggrin.gif ir miltu dejau 4s, reiks kita karta det tik 3s manau gausis minkstesnis, dar truputi kep.milteliu idejau nes man niekad kepiniai neiskyla doh.gif dabar su dukra sulapnojom vyrui nebeliko paragaut ax.gif
kristinkag
Ir as kepiau si pyragaiti pirma karta gavosi labai gerai, kepiau 4min kita karta kepsiu 3, tiesa vietoj pieno pyliau vandeni nes neturejau pieno ir dejau paprasta kakava, kita karta sokolada isbandysiu, tik gaila karameles neturejau, reiks ismokt pasidaryti tai tiks ir prie pyrageliu ir ledu. tiesiog fantastiskas pyragelis netiketiems sveciams uzgriuvus super iseitis thumbup.gif
pincius
isbandziau ir as,iskart tik perskaicius, labai suntrigavo,kaip per tiek laiko galima mirkobangej pyraga iskept biggrin.gif ir pavyko, tik pagal mano mikruske reikejo 4 min. ax.gif bet siaip skanu,koki karta reikes apelsinini isbandyti
Radigo
Suintrigavo receptukas ir puikūs atsiliepimai, nekantrauju išbandyti:)
Minela*
nu einu padarysiu ir as g.gif biggrin.gif
Koxamte
Nenusivilsi wink.gif

Parašyk, kaip gavosi smile.gif
Minela*
nu gavosi neblogas tik dejau ne kakava o capucina biggrin.gif g.gif tai nezinau gavosi neblogai,bet va eisim tuoj i lauka tai nusipirksiu kakavos ir bandysim su kakava padaryt g.gif
vyras valge su braskiu uogiene ir sokolado drozlem,skanu ax.gif thumbup.gif
Koxamte
aš tai jį visad valgau su ledais, tai mmm niami niami biggrin.gif
dailele
Aš irgi išbandžiau. Ir nenusivyliau. Rytais darbe geriam kavą tai labai tiko. Namie viską sumaišiau stiklainėlyje, darbe į puodelius ir 4 min. į mikrobangę (pakepus 3 pasirodė neiškepęs tai dar 1 pridėjau). Visa kontora šokoladu kvepėjo ax.gif
Jurguras
Ar dar kepate sita pyragaiti kas nors? Norejau paklausti del mikrobanges tongue.gif , nes pas mane tik pasildo maista, ir nera karscio nureguliavimo. Ar iseitu isikepti per 3 min? ,t.y.tik sildymo principu?
kristinita
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 22:06)
700W  4u.gif  katik bandziau dar karta kepti, kepiau 4.5 min bet vel per trumpai buvo biggrin.gif  vidui jau buvo pradeja darytis kazkas panasaus kai prapjoviau, matesi "sausos" vietos, reiskia turbut dar ilgiau reikia kepti g.gif
*

bandysiu ir aš kadangi mikrobangės neturiu-tai orkaitėj kepsiu ax.gif
FrostyFrosty
lygiai tai pat kepu keksa, tik zinoma orkaitej eir zinoma didesnemis proporcijomis, taciau nesusimasciau,kad viena ir ant greicio galima issikepti mikrobangeje g.gif
Jurguras
Gal man kas nors atsakys (ziureti auksciau ) smile.gif
mamaaura
QUOTE(Jurguras @ 2011 11 22, 17:13)
Ar dar kepate sita pyragaiti kas nors? Norejau paklausti del mikrobanges tongue.gif , nes pas mane tik pasildo maista, ir nera karscio nureguliavimo. Ar iseitu isikepti per 3 min? ,t.y.tik sildymo principu?
*

as tai jusu atveju pabandyciau, ypac jeigu pasildo maista taip kad jis beveik karstas smile.gif tik manau gali reiketi daugiau laiko. 4u.gif
Leksa
QUOTE(Jurguras @ 2011 11 22, 16:13)
A pas mane tik pasildo maista, ir nera karscio nureguliavimo. Ar iseitu isikepti per 3 min? ,
*

pas mane irgi nesireguliuoja karstis ir pati mikrobange jau sena, bet pyragelis iskepa per 3,5 min. Tik butinai dedu puse arbat.saukstelio kepimo milteliu essen.gif
Jurguras
Aciukas 4u.gif ,bandysiu kepti
vasara04.
Vakar kepiau, mano nuomone- iskepe puikiai, purus nesukrites, bet skonis neipatingas, antra karta nekepsiu, nelabai patiko. ax.gif
aroonele
Pabandžiau šiandien tą pyragaitį. Šiek tiek guminis išėjo, bet suvalgėm bigsmile.gif
patiekiau su šviežiom trintom braškėm ir plakta grietinėle
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.