receptukas suintrigavo, tikrai bandysiu, be to laiko užima vos kelias minutes. :Ačiū
Nuo mikrobanges juk daug priklauso - skirtingi didziausi galingumai, kepimo laikas turetu skirtis ir karscio poveiki gaminiui.
p.s. pati nebandziau. QUOTE(KibirVibir @ 2009 01 30, 21:53) Nuo mikrobanges juk daug priklauso - skirtingi didziausi galingumai, kepimo laikas turetu skirtis ir karscio poveiki gaminiui. p.s. pati nebandziau. Arčiausiai tiesos Taip pat pvz. jei jaučiasi kiaušinis ( man nė karto nesijautė) gal imate perdidelį kiaušinį (L) ? Bandykite - ir tikrai pavyks
suintrigavot,einu skaityt
Ir aš nenorėčiau sutikti su lotute .....pas kiekvieną kitokia buitinė tehnika , kiaušų dydžiai L M A ....o dar geriau XL
QUOTE(lotute @ 2009 01 30, 21:15) aha turbūt į kitą pusę nei jūs kiaušinį plaka merginos jau minėjo ne vieną priežastį, pritariu joms, taip pat juk ir šaukšto dydis gali skirtis ir tai gali turėt įtakos, gal net pieno riebumas gali įtakoti ir t.t.
Dėkui už receptuką
Kaip smagu, kad daugeliui pavyko šis paprastas pyragaitis per tokį trumpą laiką
Merginos, jei nesudėtinga nufotografuokite (pavyko ar nepavyko) ir pasirodykite su savo 3 minučių (25 minučių
Štai koks pyragėlis iškepė pas mane , lygiai per 3 minutes
![]() ![]() ![]() ![]() Viskas daryta pagal nurodymus , tik kiaušų dėjau 1,5 vidutinio dydžio , 0,5 šaukštelio kepimo miltelų ir paprastą kakavą , neturėjau ledų , tai apipyliau paprastu sirupu . Labai skaniai suvalgiau priešpiečiams Ačiū tau irmulia
Cipciuk
niu kaip susigundziau padaryti si pyragaoti. tok va beda nelabai megstu kakava, kazin kas gautusi jei jos nedeciau, na gal gautusi geltonas pyragaitis
nebandete nei viena? QUOTE(mamkaa @ 2009 02 01, 09:15) niu kaip susigundziau padaryti si pyragaoti. tok va beda nelabai megstu kakava, kazin kas gautusi jei jos nedeciau, na gal gautusi geltonas pyragaitis nebandete nei viena? Ir be kakavos gautųsi
nu pabandysiu ir as sita pyrageli issikept
Ačiū už receptą
Ačiū,irmulia.
Kepiau tik ka
dejau maziau cukraus ir tai per saldu ir kakavos tik sauksta beturejau, ir ta pati ne saldi ant dvieju normu. Norint ir tingint kazka rimtesnio kept - tikrai dar bandysiu
Dariau ir aš tą pyragaitį, bet man tai kaškoks nelabai gavosi
Man irgi gavosi gumine kempine, su kiausinio kvapu
Matyt kaip ir kalbėjom kiaušiniai per dideli dedami, ir reikia ilgėliau pakepti, bei galite įdėti kepimo miltelių
Dėl kiaušinio skonio, kiek kartų kepiau, nei vieno karto nesijautė jokio kiaušinio skonio ir pyragaitis nebuvo guminis Na vistiek kažkokia mistika
Antrą kartą kepant pavyko , kepiau minute ilgiau, dėjau kepimo miltelių ir dedu vieną nediduką kiaušinį
MB ir mano mamai patiko Irmulia Dar smagu būtų išbandyt ir kitus pyragėlių receptus
Kepiau ir as sita pyragaiti
susiruosiau ir as naktipieciams pabandyt, o namuose miltu ne gramo neber
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 31, 13:38) oho, koks pas Jus tamsiai rudas man tai gavosi gražios nesquik kakavos spalvos man tai labai labai patiko šitas pyragėlis tik išvaizda gal ir neviliojančiai atrodo
Cipciukas dėjo gryną kakavą, tad ir gavosi tamsesnis nei dedant nesquik
Kepant mikrobangėje kažkiek tąsumo pyragaitis turi Dėl nevienodo iškilimo, gali priklausyti nuo to kaip gerai išmaišomi visi produktai QUOTE(irmulia @ 2009 01 30, 23:46) Kaip smagu, kad daugeliui pavyko šis paprastas pyragaitis per tokį trumpą laiką Merginos, jei nesudėtinga nufotografuokite (pavyko ar nepavyko) ir pasirodykite su savo 3 minučių (25 minučių dedu savo "fotoreportažą" prieš dedant miltus ![]() jau jų įdėjus.. ![]() ..ir išmaišius ![]() visas kitas procesas ![]() ![]() ![]() ![]() gavosi toks šviesus, ir kaip jau rašiau, valgiau su vaniliniais ledais ir uogiene
laba, netyčia užklydau į šią temą ir pamačius tokį greitą pyragaičio paruošimo būdą susigundžiau
ačiū už receptėlį Tik tik nusilaižiau paskutinį trupinį Iškilo, tačiau tik tik atidarius dureles iškart susmego per kokį gerą centimetrą Kadangi mikrobangų krosnelė neapskaičiuota gaminimui (tik šildymui. 800max), tai kepiau 4 min. Vietoj kakavos įbėriau Jacobs 3/1
super gavosi
QUOTE(rootha @ 2009 01 29, 13:53) O štai ir apelsininis pyragaitis - Bolo de laranja na caneca per tas pačias 3 minutes ![]()
na va, ka tik pasigaminau ir jau suvalgiau sita pyragaiti... prisiskaiciau cia kaip kitom neisejo ir buvau pasiruosus blogiausiam, net truputuka kepimo milteliu idejau, bet viskas buvo gerai, uzteko man 3 min, visai neguminis, o purus ir net gana daug jo isejo... praktiskai nesusmego, bet kepiau tokiam dideliam placiam puoduke... na siek tiek sausokas, viena valgyt nelabai, noris kazkokio padazo, uogienes ir pan... as uzsivarvolinau braskiu uogienes
QUOTE(Gardee @ 2009 02 07, 14:13) dedu savo "fotoreportažą" aišku, nelabai vykusį ...... gavosi toks šviesus, ir kaip jau rašiau, valgiau su vaniliniais ledais ir uogiene Liuks reportažiukas QUOTE(Rituxx @ 2009 02 07, 14:25) laba, netyčia užklydau į šią temą ir pamačius tokį greitą pyragaičio paruošimo būdą susigundžiau ir štai jis jau ant mano stalo garuoja viską dariau iš akies nematavau ir kakavos dėjau ne saldintos paprastos o ant pyragaičio viršaus kai iškepė užpyliau šiokolado ačiū už receptėlį QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2009 02 07, 17:45) Super Tik tik nusilaižiau paskutinį trupinį ir nooooriu dar Iškilo, tačiau tik tik atidarius dureles iškart susmego per kokį gerą centimetrą bet nesureikšminu, nes iškepė puikiai. Neguminis. Kadangi mikrobangų krosnelė neapskaičiuota gaminimui (tik šildymui. 800max), tai kepiau 4 min. Vietoj kakavos įbėriau Jacobs 3/1 puikiai tiko. Pyragėlį apibarsčiau tarkuotu karčiuoju šokoladu ir su pienu super. Foto nėr, nes fotikas nugaišęs taip, jis truputį sukrenta ištraukus iš mikrobangų krosnelės, bet ne perdaugiausiai O koks variantas, su Jacobs 3/1 QUOTE(alize @ 2009 02 07, 21:26) super gavosi pas mane kakava granulytem, tai as ja piene istirpinau, kuo puikiausiai iskilo ir nesusmego visai, bet dejau trecdali saukstelio kepimo milteliu, ryt reiks pabandyt be ju Irgi įdomiai QUOTE(Luella @ 2009 02 10, 17:34) na va, ka tik pasigaminau ir jau suvalgiau sita pyragaiti... prisiskaiciau cia kaip kitom neisejo ir buvau pasiruosus blogiausiam, net truputuka kepimo milteliu idejau, bet viskas buvo gerai, uzteko man 3 min, visai neguminis, o purus ir net gana daug jo isejo... praktiskai nesusmego, bet kepiau tokiam dideliam placiam puoduke... na siek tiek sausokas, viena valgyt nelabai, noris kazkokio padazo, uogienes ir pan... as uzsivarvolinau braskiu uogienes, bet siaip staigiai uzsinorejus kokio deserto tikrai saunu tuo labiau, kad neturiu orkaites ir nera galimybiu pasimegaut namie keptais pyragais... Taip, geriausiai kepti plačiame puodelyje - tada ir mikrobangų krosnelės šviesti nereikia, ir puodelio šonų gramdyti netenka
Na merginos, kaip sekasi pyragaičius kepti?
Tik ka iskepiau
QUOTE(Levander @ 2009 02 06, 23:04) šviežia patirtis - nor ir kaip gerai maišysi (ir šakute, ir su šaukštu ir su mikseriu) - vistiek viena pusė būna labiau iškilusi QUOTE(SuperBaba @ 2009 02 22, 21:45)
super receptukas
Bandžiau,nepavyko,gavosi toks kaip žėlė,siūbavosi,ir šlykščiai smirdėjo.
tai gal kiaushas smirdintis buvo
Išbandžiau ir aš
Vieną kepiau tris min., tai nelabai gavosi sukrito ir buvo guminis. Antrą kepiau keturias min., tai lyg ir geriau gavosi, bet vis tiek guminis. Aš galvoju gal čia nuo mikrobanginės priklauso, nes mano gana sena, ir maistą ne taip greitai pašildo kaip anksčiau, gal karščio neužtenka. Kitą kartą pabandysiu su kepimo milteliais arba soda.
bandziau ir as, pora kartu, abu kartus gavosi. tikras issigelbejimas, kai kazko saldaus norisi, o nieko nera...
aisku, nepakeis kitu saldumynu, bet naudingas receptukas
Na, paskaicius susigundziau ir as
|