Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Maluna
receptukas suintrigavo, tikrai bandysiu, be to laiko užima vos kelias minutes. :Ačiū 4u.gif
Masiania*
QUOTE(lotute @ 2009 01 30, 21:15)
toms, kurioms nesigauna daro kažką netaip  mirksiukas.gif nes gi kitaip nesigauti negali  mirksiukas.gif
*

Arba tiesiog zmoniu skoniai skirtingi mirksiukas.gif
KibirVibir
Nuo mikrobanges juk daug priklauso - skirtingi didziausi galingumai, kepimo laikas turetu skirtis ir karscio poveiki gaminiui.

p.s. pati nebandziau.
irmulia
QUOTE(KibirVibir @ 2009 01 30, 21:53)
Nuo mikrobanges juk daug priklauso - skirtingi didziausi galingumai, kepimo laikas turetu skirtis ir karscio poveiki gaminiui.

p.s. pati nebandziau.
*

Arčiausiai tiesos drinks_cheers.gif

Taip pat pvz. jei jaučiasi kiaušinis ( man nė karto nesijautė) gal imate perdidelį kiaušinį (L) ? mirksiukas.gif arba permažai išplakate pačią masę ( čia dėl galimo subliūškimo) ? mirksiukas.gif

Bandykite - ir tikrai pavyks thumbup.gif
laumir
suintrigavot,einu skaityt biggrin.gif
@adrij@
Ir aš nenorėčiau sutikti su lotute .....pas kiekvieną kitokia buitinė tehnika , kiaušų dydžiai L M A ....o dar geriau XL doh.gif .....bet aišku ir skonis dauk ką lemia .
lili*
QUOTE(lotute @ 2009 01 30, 21:15)
toms, kurioms nesigauna daro kažką netaip  mirksiukas.gif nes gi kitaip nesigauti negali  mirksiukas.gif
*

aha turbūt į kitą pusę nei jūs kiaušinį plaka hihihi.gif

merginos jau minėjo ne vieną priežastį, pritariu joms, taip pat juk ir šaukšto dydis gali skirtis ir tai gali turėt įtakos, gal net pieno riebumas gali įtakoti ir t.t.
dominique
Dėkui už receptuką bigsmile.gif Šiandien pasigaminau ir visai patiko,labai gražiai iškilo,augo kaip ant mielių ir vos nenusviro doh.gif nors vietoj pieno pyliau ištirpintus pieno miltelius buvo niam niam essen.gif
irmulia
Kaip smagu, kad daugeliui pavyko šis paprastas pyragaitis per tokį trumpą laiką thumbup.gif thumbup.gif

Merginos, jei nesudėtinga nufotografuokite (pavyko ar nepavyko) ir pasirodykite su savo 3 minučių (25 minučių biggrin.gif ) pyragiukų foto mirksiukas.gif būtų labai smagu po to iš jų foto kokią mozaiką padaryti smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
@adrij@
Štai koks pyragėlis iškepė pas mane , lygiai per 3 minutes biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Viskas daryta pagal nurodymus , tik kiaušų dėjau 1,5 vidutinio dydžio , 0,5 šaukštelio kepimo miltelų ir paprastą kakavą , neturėjau ledų , tai apipyliau paprastu sirupu .

Labai skaniai suvalgiau priešpiečiams essen.gif
Ačiū tau irmulia mirksiukas.gif
irmulia
Cipciuk thumbup.gif labai linksmas tavo pyragaitis thumbup.gif ir smagu, kad viskas gavosi mirksiukas.gif
Cobretti
thumbup.gif kaip tik visko turiu.einu bandyt-daryt lotuliukas.gif issiunciau MB ledu!!
mamkaa
niu kaip susigundziau padaryti si pyragaoti. tok va beda nelabai megstu kakava, kazin kas gautusi jei jos nedeciau, na gal gautusi geltonas pyragaitis g.gif ?
nebandete nei viena?
juodukeee
As be kakavos dariau 4u.gif gavosi taip pat skanu smile.gif

QUOTE(mamkaa @ 2009 02 01, 10:15)
niu kaip susigundziau padaryti si pyragaoti.  tok va beda nelabai megstu kakava, kazin kas gautusi jei jos nedeciau, na gal gautusi geltonas pyragaitis  g.gif ?
nebandete nei viena?
*

irmulia
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 01, 09:15)
niu kaip susigundziau padaryti si pyragaoti.  tok va beda nelabai megstu kakava, kazin kas gautusi jei jos nedeciau, na gal gautusi geltonas pyragaitis  g.gif ?
nebandete nei viena?
*

Ir be kakavos gautųsi mirksiukas.gif ji dedama dėl spalvos ir aromato (plius dėl to ir vadinasi šokoladinis pyragaitis) ( pvz. dėl kvapo galima įberti vanilės ) mirksiukas.gif
juodukeee
QUOTE(irmulia @ 2009 02 01, 11:15)
Ir be kakavos gautųsi  mirksiukas.gif  ji dedama dėl spalvos ir aromato (plius dėl to ir vadinasi šokoladinis pyragaitis)  ( pvz. dėl kvapo galima įberti vanilės )  mirksiukas.gif
*

as vaniles ir dedu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
vabaliukste
nu pabandysiu ir as sita pyrageli issikept smile.gif
*Hrista*
Ačiū už receptą blush2.gif . Atrodo skanu. Eisiu pamėginti pačiai pasigamint-nustebinsiu mamą wub.gif .
Ačiū,irmulia. wub.gif
Musiukass
Kepiau tik ka smile.gif Norint super greit ir saldaus - thumbup.gif tik biski guminis gavos, bet skonis man patiko mirksiukas.gif
dejau maziau cukraus ir tai per saldu ir kakavos tik sauksta beturejau, ir ta pati ne saldi ant dvieju normu. Norint ir tingint kazka rimtesnio kept - tikrai dar bandysiu
Aruša
Dariau ir aš tą pyragaitį, bet man tai kaškoks nelabai gavosi g.gif Kaip koks guminukas g.gif
Povila$
Man irgi gavosi gumine kempine, su kiausinio kvapu blush2.gif Nekpsiu daugiau, nes jis man issipute grazus buvo, kaip ir pas cypciuka, bet skonis tai neee.... unsure.gif
irmulia
Matyt kaip ir kalbėjom kiaušiniai per dideli dedami, ir reikia ilgėliau pakepti, bei galite įdėti kepimo miltelių mirksiukas.gif

Dėl kiaušinio skonio, kiek kartų kepiau, nei vieno karto nesijautė jokio kiaušinio skonio ir pyragaitis nebuvo guminis mirksiukas.gif

Na vistiek kažkokia mistika g.gif vienoms (-iems) gaunasi, kitoms(- iems) nesigauna...
lili*
Antrą kartą kepant pavyko , kepiau minute ilgiau, dėjau kepimo miltelių ir dedu vieną nediduką kiaušinį ax.gif Dėjau taip pat paprastą kakavą nes kitokios neturiu.
MB ir mano mamai patiko ax.gif
Irmulia 4u.gif

Dar smagu būtų išbandyt ir kitus pyragėlių receptus rolleyes.gif
elva
Kepiau ir as sita pyragaiti smile.gif Skanu, bet visgi ir man gavosi kazkiek guminis... g.gif Siaip smagu buvo pabandyti toki greita pyragelio receptuka, bet orkaiteje kepti pyrageliai kazkokie kitokie ir viskas... blush2.gif Bet ekstra atveju stai sitokie receptukai - labai gera iseitis thumbup.gif
irmulia
QUOTE(lili78 @ 2009 02 04, 08:55)
Dar smagu būtų išbandyt ir kitus pyragėlių receptus rolleyes.gif
*

Bus ir kitų mirksiukas.gif , tik truputį vėliau mirksiukas.gif , nes šiuo metu taip užsisukusi su darbais doh.gif
sanli
QUOTE(irmulia @ 2009 02 05, 23:00)
Bus ir kitų  mirksiukas.gif , tik truputį vėliau  mirksiukas.gif , nes šiuo metu taip užsisukusi su darbais  doh.gif
*

tai jau laukiam kada atlaisvėsi ir įmesi dar skanių ir gardžių receptukų thumbup.gif
tokie receptukai tikras išsigelbėjimas extra atveju smile.gif
alize
susiruosiau ir as naktipieciams pabandyt, o namuose miltu ne gramo neber doh.gif doh.gif tai teks rytojui atidet
Levander
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 31, 13:38)
Štai koks pyragėlis iškepė pas mane , lygiai per 3 minutes biggrin.gif
*

oho, koks pas Jus tamsiai rudas biggrin.gif
man tai gavosi gražios nesquik kakavos spalvos thumbup.gif
man tai labai labai patiko šitas pyragėlis thumbup.gif o dariau į dubenėlį mirksiukas.gif ir gavosi toks truputuką guminis, bet tas man laaaabai patiko thumbup.gif smagiai valgosi biggrin.gif ir labai skaniai wub.gif jau 3 kartus kepiau thumbup.gif
tik išvaizda gal ir neviliojančiai atrodo blush2.gif lotuliukas.gif nes viena pusė daugiau iškyla, kita pusė-mažiau, tai jis toks banguojantis lotuliukas.gif įdomu, kodėl mastau.gif
irmulia
Cipciukas dėjo gryną kakavą, tad ir gavosi tamsesnis nei dedant nesquik mirksiukas.gif

Kepant mikrobangėje kažkiek tąsumo pyragaitis turi mirksiukas.gif ( orkaitėje jis gaunasi truputį kitoks)

Dėl nevienodo iškilimo, gali priklausyti nuo to kaip gerai išmaišomi visi produktai mirksiukas.gif Jei maišei su šakute, kitą kartą pabandyk viską sumašyti mikseriu mirksiukas.gif
Gardee
QUOTE(irmulia @ 2009 01 30, 23:46)
Kaip smagu, kad daugeliui pavyko šis paprastas pyragaitis per tokį trumpą laiką  thumbup.gif  thumbup.gif 
Merginos, jei nesudėtinga nufotografuokite (pavyko ar nepavyko)  ir pasirodykite su  savo 3 minučių (25 minučių  biggrin.gif ) pyragiukų foto  mirksiukas.gif  būtų  labai smagu po to iš jų foto kokią mozaiką padaryti smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

dedu savo "fotoreportažą" biggrin.gif aišku, nelabai vykusį biggrin.gif

prieš dedant miltus
user posted image

jau jų įdėjus..
user posted image

..ir išmaišius
user posted image

visas kitas procesas biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

gavosi toks šviesus, ir kaip jau rašiau, valgiau su vaniliniais ledais ir uogiene thumbup.gif

Rituxx
laba, netyčia užklydau į šią temą ir pamačius tokį greitą pyragaičio paruošimo būdą susigundžiau rolleyes.gif ir štai jis jau ant mano stalo garuoja thumbup.gif viską dariau iš akies nematavau ir kakavos dėjau ne saldintos paprastos o ant pyragaičio viršaus kai iškepė užpyliau šiokolado thumbup.gif

ačiū už receptėlį 4u.gif
Japonese
drinks_cheers.gif Super thumbup.gif
Tik tik nusilaižiau paskutinį trupinį essen.gif ir nooooriu dar biggrin.gif

Iškilo, tačiau tik tik atidarius dureles iškart susmego per kokį gerą centimetrą biggrin.gif bet nesureikšminu, nes iškepė puikiai. Neguminis.
Kadangi mikrobangų krosnelė neapskaičiuota gaminimui (tik šildymui. 800max), tai kepiau 4 min. Vietoj kakavos įbėriau Jacobs 3/1 lotuliukas.gif puikiai tiko. Pyragėlį apibarsčiau tarkuotu karčiuoju šokoladu ir essen.gif su pienu super. Foto nėr, nes fotikas nugaišęs
alize
super gavosi smile.gif pas mane kakava granulytem, tai as ja piene istirpinau blush2.gif kuo puikiausiai iskilo ir nesusmego visai, bet dejau trecdali saukstelio kepimo milteliu, ryt reiks pabandyt be ju
irmulia
QUOTE(rootha @ 2009 01 29, 13:53)
...as labai noreciau ta apelsinini varianta isgirsti...
*

O štai ir apelsininis pyragaitis - Bolo de laranja na caneca per tas pačias 3 minutes biggrin.gif
user posted image
irmulia
bei dar vienas variantas

Bolo de caneca su balto šokolado gabaliukais biggrin.gif
user posted image
Belle_fleur
na va, ka tik pasigaminau ir jau suvalgiau sita pyragaiti... prisiskaiciau cia kaip kitom neisejo ir buvau pasiruosus blogiausiam, net truputuka kepimo milteliu idejau, bet viskas buvo gerai, uzteko man 3 min, visai neguminis, o purus ir net gana daug jo isejo... praktiskai nesusmego, bet kepiau tokiam dideliam placiam puoduke... na siek tiek sausokas, viena valgyt nelabai, noris kazkokio padazo, uogienes ir pan... as uzsivarvolinau braskiu uogienes biggrin.gif bet siaip staigiai uzsinorejus kokio deserto tikrai saunu thumbup.gif tuo labiau, kad neturiu orkaites ir nera galimybiu pasimegaut namie keptais pyragais...
irmulia
QUOTE(Gardee @ 2009 02 07, 14:13)
dedu savo "fotoreportažą" aišku, nelabai vykusį
......
gavosi toks šviesus, ir kaip jau rašiau, valgiau su vaniliniais ledais ir uogiene
*

Liuks reportažiukas thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Rituxx @ 2009 02 07, 14:25)
laba, netyčia užklydau į šią temą ir pamačius tokį greitą pyragaičio paruošimo būdą susigundžiau   ir štai jis jau ant mano stalo garuoja  viską dariau iš akies nematavau ir kakavos dėjau ne saldintos paprastos o ant pyragaičio viršaus kai iškepė užpyliau šiokolado

ačiū už receptėlį
*

bigsmile.gif aš pati bandžiau tik su saldinta kakava, reikės ir su paprasta išbandyti mirksiukas.gif bigsmile.gif

QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2009 02 07, 17:45)
Super 
Tik tik nusilaižiau paskutinį trupinį   ir nooooriu dar
Iškilo, tačiau tik tik atidarius dureles iškart susmego per kokį gerą centimetrą   bet nesureikšminu, nes iškepė puikiai. Neguminis.
Kadangi mikrobangų krosnelė neapskaičiuota gaminimui (tik šildymui. 800max), tai kepiau 4 min. Vietoj kakavos įbėriau Jacobs 3/1  puikiai tiko. Pyragėlį apibarsčiau tarkuotu karčiuoju šokoladu ir  su pienu super. Foto nėr, nes fotikas nugaišęs
*

taip, jis truputį sukrenta ištraukus iš mikrobangų krosnelės, bet ne perdaugiausiai mirksiukas.gif

O koks variantas, su Jacobs 3/1 blink.gif thumbup.gif thumbup.gif labai orginali mintis pakeisti kakavą thumbup.gif thumbup.gif Dėl foto, tai teks kitą kartą mestėlt į temą mirksiukas.gif

QUOTE(alize @ 2009 02 07, 21:26)
super gavosi  pas mane kakava granulytem, tai as ja piene istirpinau, kuo puikiausiai iskilo ir nesusmego visai, bet dejau trecdali saukstelio kepimo milteliu, ryt reiks pabandyt be ju
*

Irgi įdomiai thumbup.gif labai žavi, kad visos išradingos bigsmile.gif ir surandate kuo kaip pakeisti thumbup.gif

QUOTE(Luella @ 2009 02 10, 17:34)
na va, ka tik pasigaminau ir jau suvalgiau sita pyragaiti... prisiskaiciau cia kaip kitom neisejo ir buvau pasiruosus blogiausiam, net truputuka kepimo milteliu idejau, bet viskas buvo gerai, uzteko man 3 min, visai neguminis, o purus ir net gana daug jo isejo... praktiskai nesusmego, bet kepiau tokiam dideliam placiam puoduke... na siek tiek sausokas, viena valgyt nelabai, noris kazkokio padazo, uogienes ir pan... as uzsivarvolinau braskiu uogienes,  bet siaip staigiai uzsinorejus kokio deserto tikrai saunu   tuo labiau, kad neturiu orkaites ir nera galimybiu pasimegaut namie keptais pyragais...
*

Taip, geriausiai kepti plačiame puodelyje - tada ir mikrobangų krosnelės šviesti nereikia, ir puodelio šonų gramdyti netenka mirksiukas.gif
irmulia
Na merginos, kaip sekasi pyragaičius kepti? bigsmile.gif
SuperBaba
Tik ka iskepiau lotuliukas.gif

user posted image
irmulia
QUOTE(Levander @ 2009 02 06, 23:04)
..... nes viena pusė daugiau iškyla,  kita pusė-mažiau, tai jis toks banguojantis  lotuliukas.gif įdomu, kodėl mastau.gif
*

šviežia patirtis - nor ir kaip gerai maišysi (ir šakute, ir su šaukštu ir su mikseriu) - vistiek viena pusė būna labiau iškilusi biggrin.gif g.gif biggrin.gif

QUOTE(SuperBaba @ 2009 02 22, 21:45)
Tik ka iskepiau lotuliukas.gif
*

bigsmile.gif kaip linksmai atrodo bigsmile.gif na ir kaip?
SuperBaba
QUOTE(irmulia @ 2009 02 23, 00:25)
bigsmile.gif  kaip linksmai atrodo  bigsmile.gif  na ir kaip?
*

Nu man tai siaip sau blush2.gif O MB ir vaikui tai patiko biggrin.gif tik kai is kart pamate, tai MB pasake, kad i kakuti panasus hihihi.gif
irmulia
QUOTE(SuperBaba @ 2009 02 23, 10:00)
Nu man tai siaip sau blush2.gif O MB ir vaikui tai patiko biggrin.gif tik kai is kart pamate, tai MB pasake, kad i kakuti panasus hihihi.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif linksmas palyginimas lotuliukas.gif užtad valgomas biggrin.gif
librunia
super receptukas thumbup.gif bandysiu siandien cool.gif
*Hrista*
Bandžiau,nepavyko,gavosi toks kaip žėlė,siūbavosi,ir šlykščiai smirdėjo. schmoll.gif
SuperBaba
tai gal kiaushas smirdintis buvo lotuliukas.gif
Kozete
Išbandžiau ir aš smile.gif
Vieną kepiau tris min., tai nelabai gavosi sukrito ir buvo guminis.
Antrą kepiau keturias min., tai lyg ir geriau gavosi, bet vis tiek guminis. g.gif
Aš galvoju gal čia nuo mikrobanginės priklauso, nes mano gana sena, ir maistą ne taip greitai pašildo kaip anksčiau, gal karščio neužtenka. unsure.gif
Kitą kartą pabandysiu su kepimo milteliais arba soda.
kvepia liepos
bandziau ir as, pora kartu, abu kartus gavosi. tikras issigelbejimas, kai kazko saldaus norisi, o nieko nera... biggrin.gif
aisku, nepakeis kitu saldumynu, bet naudingas receptukas thumbup.gif . nuotraukoje - kokosinis pyragelis, tai nelabai fotogeniskas blush2.gif

user posted image
Astulka*
Na, paskaicius susigundziau ir as biggrin.gif vakarais visada megstu pasmalyziauti wub.gif
Vaiiva
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 02 23, 22:09)
nuotraukoje - kokosinis pyragelis, tai nelabai fotogeniskas blush2.gif

*

Dar ir koks fotogeniškas wub.gif
SuperBaba
QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 23, 22:28)
Dar ir koks fotogeniškas wub.gif
*

tikrai jau, tokio ir as noreciau wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.