Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Higieniniai įklotai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4
unytia
winalite ir jokiu kitu thumbup.gif thumbup.gif
*Grazina*
allways thumbup.gif
denaxa
Esu bellos fane,is visu man jie geriausi thumbup.gif Dukros irgi tik situos pripazista smile.gif
mimi1
Naudoju Winalite higieninius iklotus. Super biggrin.gif
zylutes
o aš naudoju iš PC camelia jei gerai pamenu man jie patinka,nealergizuoja,pvz always negaliu nes niežti nuo jų blush2.gif
maye
QUOTE(mamalopes @ 2009 06 30, 23:02)
Man tai Alwaysai ir Libresai patinka .
*

as ir neskiriu didelio demesio, bet pagrinde naudojami Always ar Libresai blush2.gif
*Selma*
Tik Always, nors ir juos tenka labai retai naudoti ax.gif
Austuja
Naudoju Libress ir Naturella ax.gif
Sun_girl~
ALWAIS
4u.gif
Millita*
kolkas geriausi allways smile.gif
lukamona
kol nebuvo anijoniniu, tai libress tiko, bet nepatiko, dabar siu medvilniniu i nieka nekeisciau, pvz, pamirsau isimesti i darba atsargini, pasiskolinau always , svajojau kaip greiciau parsigauti namo, nes atrode, kad nezinia kas ten ideta, sorry, plastmase ir yra plastmase, aisku, kiekviena renkasi kas tinka biggrin.gif .
Cheetah
Naudoju Libresse arba Naturella. O paskutines dvi dienas man pakanka ir TENA mini įklotuko.
Gilded Butterfly
Naudojau allways , bet po pienliges schmoll.gif dabar perejau prie libress, kolkas patinka thumbup.gif
Ulijona
tik Libresus thumbup.gif
Cheriita
Allways dazniausiai smile.gif
kuku2
Libresse Natural smile.gif kai syki pabandziau vietoj always, tai ir nebegrizau, taip jau kelis metus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 07 03, 15:32)
sveikos smile.gifaš šiandien nusipirkau anion įklotus pabandymui, tai dabar žiūrėsiu kas bus,  laukiu teigiamo rezultato.  mane tai žiauriai pienligė vargino 3 metus, nepadėjo nei žvakutės nei tepaliukai, kiekvieną mėnesį, taip pat po lytinių santykiu ji subujodavo. Apsilankiau pas homeopatę, paskyrė gydymą, ir ji išnyko kaip mat, tik va, dabar pradėjom  planuoti  nestuke.gif , tai ji vėl užbujojo  verysad.gif  intensyviai geriu homeopatės paskirtus žirnelius, bet noriu dar papildomų priemonių, nes labai vargina mane, kai tik pikas O, tai ir ta šlykštynė, gal čia taip sureagavo su spermiukais. Tai noriu dabar palaikyti tinkamą ph, nes įtariu, kad dėl jos ir neaptojau praeitą mėnesį, nes kiek girdėjau, tai ji pakeičia ph ir spermiukai žūsta  verysad.gif
*

noriu Dovilytes paklausti, ar padejo?
lukamona
Sveikutes, tikrai labai butu idomu suzinoti nuomone tu, kurios naudoja anion iklotus (tu, kurios ilgesni laika naudoja, ne viena-du pakelius)...va, pazistama pasidziauge , kad i nieka jau nebekeis ju, nebent kas nors dar ypatingai malonesni ir geresni atsirastu.
lemurmur
Allways jau seniai atsisakiau, netgi gydytoja prigrasino ju nenaudot, isvis liepe kiek imanoma reciau naudot bet kuriuos blush2.gif . Sake gyva supusi unsure.gif
Reiks pabandyt tuos anijoninius blush2.gif
Jammin1
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 08, 15:08)
Allways jau seniai atsisakiau, netgi gydytoja prigrasino ju nenaudot,  isvis liepe kiek imanoma reciau naudot bet kuriuos  blush2.gif . Sake gyva supusi  unsure.gif
Reiks pabandyt tuos anijoninius  blush2.gif
*

Įdomiai, o tai ką tada naudoti? g.gif Tamponai blogai, įklotai-blogai. Tai vaikščiot varvančiai ar savadarbius gamint? doh.gif smile.gif
lukamona
QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 08, 15:41)
Įdomiai, o tai ką tada naudoti?  g.gif  Tamponai blogai, įklotai-blogai. Tai vaikščiot varvančiai ar savadarbius gamint?  doh.gif  smile.gif
*

iklotai blogai ,kai jie nekvepuojantys, pvz, always, ir kt.parduotuviu lentynose is antriniu zaliavu, plastmasiniai, manau, suprantant kad juos reikia keisti labai daznai , kad nesidaugintu bakterijos, ir del to ginekologai sako, kad jie negerai..
tai va, pagaliau atrado is ko juos gaminti, kad mums , moterims, jie nekenktu ir net padetu kovoti su iv.bakterijom, tai butent , medvilniniai iklotai su anijonais thumbup.gif
kuku2
QUOTE(lukamona @ 2009 11 08, 15:47)
iklotai blogai ,kai jie nekvepuojantys, pvz, always, ir kt.parduotuviu lentynose is antriniu zaliavu, plastmasiniai, manau, suprantant kad juos reikia keisti labai daznai , kad nesidaugintu bakterijos, ir del to ginekologai sako, kad jie negerai..
tai va, pagaliau atrado is ko juos gaminti, kad mums , moterims, jie nekenktu ir net padetu kovoti su iv.bakterijom, tai butent , medvilniniai iklotai su anijonais thumbup.gif
*

Mano nuomone tai "kvepuojanciu" iklotu isvis nera. Aisku vieni visai sintetiniai, kiti kiek naturalesni, bet jei butu tokie jau kvepuojantys, viskas begtu kiaurai, ne?
Deimike
patys paprasciausi Bella, nieko blogo, jokiu uzdegimu, jokiu issitepimu
thumbup.gif nors menesines ir gausios ir netrumpos
Maserati
QUOTE(Deimike @ 2009 12 12, 19:40)
patys paprasciausi Bella, nieko blogo, jokiu uzdegimu, jokiu issitepimu
thumbup.gif  nors menesines ir gausios ir netrumpos
*

man bella irgi patys geriausi wub.gif
Deimike
QUOTE(Maserati @ 2009 12 12, 21:00)
man bella irgi patys geriausi wub.gif
*

ne visad tas kas brangu yra geriausia. man kazkada kazkokia moteriska, platintoja turbut, kioske pradejo reklamuoti ir siulyti kazkokius super duper, na nepamenu dabar pavadinimo, su antibakteriniu sluoksniu, atsei retai keisti reikia tai labai apsimoka, labai sveika. na jau, uz 10 iklotu moketi 22lt ne man, o ir pasikeisti man ne beda, man daug smagiau isideti nauja kaskart, nei deti ta pati vel.. as taip supratau jos ta reklama... kazkas nelabai man ten... na va kaip tik pamirsau pavadinima. tokie balti pokiukai su zalsvu lyg, maciau ir internete reklama. oi tas uzmarsumas
Papildyta:
va, rodos radau temele apie juos
rytorasa
QUOTE(Deimike @ 2009 12 13, 15:44)
ne visad tas kas brangu yra geriausia. man kazkada kazkokia moteriska, platintoja turbut, kioske pradejo reklamuoti ir siulyti kazkokius super duper, na nepamenu dabar pavadinimo, su antibakteriniu sluoksniu, atsei retai keisti reikia tai labai apsimoka, labai sveika. na jau, uz 10 iklotu moketi 22lt ne man, o ir pasikeisti man ne beda, man daug smagiau isideti nauja kaskart, nei deti ta pati vel.. as taip supratau jos ta reklama... kazkas nelabai man ten... na va kaip tik pamirsau pavadinima. tokie balti pokiukai su zalsvu lyg, maciau ir internete reklama. oi tas uzmarsumas
Papildyta:
va, rodos radau temele apie juos
*

tai kad jų kaina ne 22lt, o 15lt..
Deimike
tai musiau jau atpigo, ta moteriska man siule uz 22 tai ir nesidomejau, bet ir siaip nesidomesiu, man gerai kas yra, jei bedu tureciau gal tada... nesakau, kad nemeginkit kitos. Kiekvienam savo...
*SCENICA*
QUOTE(Akasha @ 2009 01 27, 13:20)
Sveiki....

Pradejau naudoti siuos iklotus ir esu jais labai patenkinta... Taciau noretusi suzinoti daugiau atsiliepimu ir nuomoniu.....

Parasau puslapiuka, kur yra daug informacijos apie juos....
http://winalite.lt/lt/love_moon.php
*

QUOTE(Akasha @ 2009 04 07, 17:33)
Na as kol negavau naujos pakuotes tai teko pirkti parduotuvej doh.gif  kazkoks siaubas.... nu nepalyginami dalykai.... Niekada daugiau nenaudosiu paprastu iklotu, tik winalite ax.gif  Kad ir kiek tose pardese butu parasyt, kad medvilne, ar dar ten kokie kvepuojantys schmoll.gif  jie visvien ne tokie, kaip winalite produkcija....
*

Oi, panos, zinokit gavom per viena paroda siu stebuklingu Winalite iklotu...prikalbejau vyra nusinesti i darba, nes jis universiteto laboratorijoj dirba, kad paziuretu kas cia per biesas...nagi pasirodo, ten nieko ipatingo, jie neturi jokiu savybiu,kad gydytu cistas, mazintu skausma ar , kaip lankstinuke rase, net hemoroju!!! Zodziu, nepasimaukit ant reklaminiu triuku! doh.gif O kai paklausiau savo gines ka ji apie juos mano, tai ji tik nusijuoke, sake, kad daugiausia teigiamu ispudziu juos naudojancioms duoda saves itikinimas, jei jau nusiperki "stebuklinga" iklota uz nemenka sumele, tai save ir itikini, kad jie "stebuklingai" veikia - cia kaip su ekstrasensais visokiais lotuliukas.gif

as pati per mmm naudoju Bella melynuosius, nes nuo Alwaysu ir Libressu alergija. O kasdieninukus Bella elegance, jie tokie plonyciai ir kaina gera. anksciau carefree naudojau, bet nuo ju irgi alergija atsirado....zodziu, dabar pas mane tik bella thumbup.gif
Natuke
QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 08, 15:41)
Įdomiai, o tai ką tada naudoti?  g.gif  Tamponai blogai, įklotai-blogai. Tai vaikščiot varvančiai ar savadarbius gamint?  doh.gif  smile.gif
*

merginos gamina, užsienyje kur nebeatsimena jau tų "netikrų", vatinių įklotų, kurias naudojo mūsų mamos, moterys siuva daugkartinius, ir parduotuvėse tokių galima nusipirkti
pvz:
iklotai - ant etsy
aš naudoju flanelinius arba kotonella - šitie taip pat yra iš kelių medvilnės sluoksnių, viduje turi truputi gelio, panašaus kaip sauskelniose būna. Jausmas medvilnės, labai malonus. Pagal pojutį panašios į tos love moon, tik žymiai pigesnės. Vadinasi kotonella.
prie dubysos
QUOTE(*SCENICA* @ 2009 12 23, 15:22)
Oi, panos, zinokit gavom per viena paroda siu stebuklingu Winalite iklotu...prikalbejau vyra nusinesti i darba, nes jis universiteto laboratorijoj dirba, kad paziuretu kas cia per biesas...nagi pasirodo, ten nieko ipatingo, jie neturi jokiu savybiu,kad gydytu cistas, mazintu skausma ar , kaip lankstinuke rase, net hemoroju!!! Zodziu, nepasimaukit ant reklaminiu triuku!  doh.gif  O kai paklausiau savo gines ka ji apie juos mano, tai ji tik nusijuoke, sake, kad daugiausia teigiamu ispudziu juos naudojancioms duoda saves itikinimas, jei jau nusiperki "stebuklinga" iklota uz nemenka sumele, tai save ir itikini, kad jie "stebuklingai" veikia - cia kaip su ekstrasensais visokiais  lotuliukas.gif

as pati per mmm naudoju Bella melynuosius, nes nuo Alwaysu ir Libressu alergija. O kasdieninukus Bella elegance, jie tokie plonyciai ir kaina gera. anksciau carefree naudojau, bet nuo ju irgi alergija atsirado....zodziu, dabar pas mane tik bella  thumbup.gif
*

Uzkibusi buvau ir as ant"stebuklinguju"... tai MB kai pamate-iskart pasake,kad "pinigai i bala".. jokiu stebuklu cia nera... bigsmile.gif Tikrai... cool.gif
Hastalavista
As tai naudodavau tai bella, tai carefree, bet nervindavo jie mane, nes kazkaip vis sugebedavo susisukt, pavaziuot i sona, atsiklijuot... Visai atsitiktinai Norfoj nusipirkau kazkokius "Micci". Akcija buvo, tai pamaniau, pabandysiu. Na man tai jie super! Ir nejauciu, kad yra, ir ne karto nebuvo, kad pasislinktu kazkur ax.gif
Rugiaveideee
Nusipirkau ir aš pabandyt Winalite įklotus. Labai likau patenkinta thumbup.gif mokėjau 20 lt.
still_magic
as pabandziau pirma kart va tokius, tiesa sakant mama atnese pabandyt:ax:
user posted image
gal kas dar naudoja ir gali parasyt atsiliepimu, ar verta? kol kas nesupratau dar smile.gif, nes ir kaina ju lyg ne tokia ir maza, norisi zinot ar verta
http://www.fohow.info/37/
ojojoi
O as prisiskaicius internete ir prisisiuntusi schemu, prisisiuvau paketu pati. virsutinis sluoksnis dviguba-nuskalbta flanele(puikiai sugeria) i vidu isidedu dvigubos medziagos (i tris dalis sulankstyta), apatiniui sluoksniui panaudojau nuo vaiko likusias apsaugines paklodytes, prisiuta taip, kad i vidu gali ideti ir isimti papildoma medziaga(kur is vienos puses medziagyte is kitos kvepuojantis nepralaidus dregmei sluoksnis), apacioje susegu sponkutem. Naudojau dar tik viena cikla, bet nei dirgino nei prabego.
rakile
Man Libresse labai puikus
Upjora
Man LT-Libresse,UK-Body form thumbup.gif
mimi1
as taip naudoju Wialite higieninius iklotus. Esu labai patenkinta. thumbup.gif

QUOTE(kuku2 @ 2009 11 11, 15:34)
Mano nuomone tai "kvepuojanciu" iklotu isvis nera. Aisku vieni visai sintetiniai, kiti kiek naturalesni, bet jei butu tokie jau kvepuojantys, viskas begtu kiaurai, ne?
*

Ar matet bandymus su winalite iklotais?
Tikriausiai ne, jei manote kad jie nekvepuoja...
Infomanija
Atradau nauja pasauli taip sakant mirksiukas.gif
Bandysiu pirki Winalite, Always tai isvis schmoll.gif alergija
Iklotai turi "kvepuoti"? ar yra tokiu??? g.gif
Tauragytė
Man patys geriausi Discreet thumbup.gif . Niekad neperku kvepianciu iklotu schmoll.gif
ValSve
Man tai Allways alergizuoja. Bandziau winalite, taip, jie idomus, bet manau kazkas negerai, kai staigiai sutrumpeja mmm, bent jau man taip buvo. O ir kaina ju tikrai nemaza.
Dabar naudoju libresse, nieko nealergizuoja ir viskas labai gerai thumbup.gif svarbiausia be kvapu. Bandziau naturella, bet kokia cia NATURella jeigu kvapas stiprus....
Intrinsa
stengiuos kuo reciau naudoti, megstamiausi Libresse so slim smile.gif
kvepiantys visiskas s..
irbyte
QUOTE(konfetee @ 2010 01 13, 22:43)
Man tai Allways alergizuoja. Bandziau winalite, taip, jie idomus, bet manau kazkas negerai, kai staigiai sutrumpeja mmm, bent jau man taip buvo. O ir kaina ju tikrai nemaza.
Dabar naudoju libresse, nieko nealergizuoja ir viskas labai gerai  thumbup.gif  svarbiausia be kvapu. Bandziau naturella, bet kokia cia NATURella jeigu kvapas stiprus....
*

Man allways irgi nepatina, didoki kazkokie...ir alergizuoja ir jauciasi labai...Bet Naturella tai man patinka, plonyciai, kvepuojantys, del kvapo nesu nieko pries, nera jis toks ir stipus. Mano oda labai jautri, bet sie man tikrai tiko.
ciuju'ke
sveikos, o ar bandėte gentle day? http://www.gentleday.com/lt/produktai/gentle-day-klotai nemoku kitaip puslapio ikelti wink.gif man juos rekomendavo ginekologė, bet pati dar nebandžiau, cia gal panašiai kaip jūsų apšnekėti winalite? ax.gif
zirzekle
QUOTE(ciuju'ke @ 2010 02 01, 19:31)
sveikos, o ar bandėte gentle day? http://www.gentleday.com/lt/produktai/gentle-day-klotai nemoku kitaip puslapio ikelti wink.gif man juos rekomendavo ginekologė, bet pati dar nebandžiau, cia gal panašiai kaip jūsų apšnekėti winalite? ax.gif
*

aš trečią mėnesį naudoju,man lb jie patinka.Niekas man jų nerekomendavo,tiesiog pati ieškodama kažko naujo suradau šiuos ax.gif Lb patogu net sportuoti su jais.
Gaivilė
na nustebau isgirdus tiek daug neigiamu atsiliepimu apie ALWAYS.naudoju juos jau daugybe metu ir kazkaip man jie geri..
*Selma*
Aš kitoms mm planuoju įsigyti įklotų su anijonų juostele. Labai jau visi juos giria, reikia išmėginti ax.gif
Intravert
QUOTE(Gaivilė @ 2010 02 08, 01:35)
na nustebau isgirdus tiek daug neigiamu atsiliepimu apie ALWAYS.naudoju juos jau daugybe  metu ir kazkaip man jie geri..
*

o man always irgi blogi senai ju nebenaudoju, dar naudodavau descret kasdienius, taciau jau tada su tais "anijonais" kasdieniai man geresni, nenoriu reklamuot netycia, nes as du lagaminus jau sunaudojau, nepajutau stebuklo ax.gif bet gal ta naturalesne sudetis jauciasi. O is parduotuviniu jau nebeatsimenu kurie ramunelem, kur kvepia, nu man baisiau nebuna, pernest negalejau ax.gif Tie anijoniai man brangus seip... O kokios kainos tu gentle?? ar jie yra naturalus ir be kvapu?
laimulka
QUOTE(*Selma* @ 2010 03 01, 00:54)
Aš kitoms mm planuoju įsigyti įklotų su anijonų juostele. Labai jau visi juos giria, reikia išmėginti ax.gif
*

pradejau naudot,bet kazkokio ypatingo skirtumo nematau g.gif bent jau kolkas
Monikute1
As naudoju Kotonella higieninius paketus su anijonais. Man jie patinka ir nebrangus. Pries tai naudojau Always, tai tikrai prie ju nebegrysiu. Palyginus always is Kotonella kaip diena nuo nakties skiriasi. Aisku reikia isbandyti, kad galetume lyginti.
eglliux
as uz winalite visomis keturiomis... thumbup.gif thumbup.gif
ypac padejo nestumo metu kai gausi pienlige budavo, niezuli mazino ir pan, o ir siaip kasdienai man jie super ax.gif
Ulijona
Libresse ,tinka tikriausiai todėl ,kad natūralaus pluošto ,kiti alergizuoja.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.