winalite ir jokiu kitu
allways
Esu bellos fane,is visu man jie geriausi
Naudoju Winalite higieninius iklotus. Super
o aš naudoju iš PC camelia jei gerai pamenu man jie patinka,nealergizuoja,pvz always negaliu nes niežti nuo jų
Tik Always, nors ir juos tenka labai retai naudoti
Naudoju Libress ir Naturella
ALWAIS
kolkas geriausi allways
kol nebuvo anijoniniu, tai libress tiko, bet nepatiko, dabar siu medvilniniu i nieka nekeisciau, pvz, pamirsau isimesti i darba atsargini, pasiskolinau always , svajojau kaip greiciau parsigauti namo, nes atrode, kad nezinia kas ten ideta, sorry, plastmase ir yra plastmase, aisku, kiekviena renkasi kas tinka
Naudoju Libresse arba Naturella. O paskutines dvi dienas man pakanka ir TENA mini įklotuko.
Naudojau allways , bet po pienliges
tik Libresus
Allways dazniausiai
Libresse Natural
Papildyta: QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 07 03, 15:32) sveikos noriu Dovilytes paklausti, ar padejo?
Sveikutes, tikrai labai butu idomu suzinoti nuomone tu, kurios naudoja anion iklotus (tu, kurios ilgesni laika naudoja, ne viena-du pakelius)...va, pazistama pasidziauge , kad i nieka jau nebekeis ju, nebent kas nors dar ypatingai malonesni ir geresni atsirastu.
Allways jau seniai atsisakiau, netgi gydytoja prigrasino ju nenaudot, isvis liepe kiek imanoma reciau naudot bet kuriuos
Reiks pabandyt tuos anijoninius QUOTE(lemurmur @ 2009 11 08, 15:08) Allways jau seniai atsisakiau, netgi gydytoja prigrasino ju nenaudot, isvis liepe kiek imanoma reciau naudot bet kuriuos Reiks pabandyt tuos anijoninius Įdomiai, o tai ką tada naudoti? QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 08, 15:41) Įdomiai, o tai ką tada naudoti? iklotai blogai ,kai jie nekvepuojantys, pvz, always, ir kt.parduotuviu lentynose is antriniu zaliavu, plastmasiniai, manau, suprantant kad juos reikia keisti labai daznai , kad nesidaugintu bakterijos, ir del to ginekologai sako, kad jie negerai.. tai va, pagaliau atrado is ko juos gaminti, kad mums , moterims, jie nekenktu ir net padetu kovoti su iv.bakterijom, tai butent , medvilniniai iklotai su anijonais QUOTE(lukamona @ 2009 11 08, 15:47) iklotai blogai ,kai jie nekvepuojantys, pvz, always, ir kt.parduotuviu lentynose is antriniu zaliavu, plastmasiniai, manau, suprantant kad juos reikia keisti labai daznai , kad nesidaugintu bakterijos, ir del to ginekologai sako, kad jie negerai.. tai va, pagaliau atrado is ko juos gaminti, kad mums , moterims, jie nekenktu ir net padetu kovoti su iv.bakterijom, tai butent , medvilniniai iklotai su anijonais Mano nuomone tai "kvepuojanciu" iklotu isvis nera. Aisku vieni visai sintetiniai, kiti kiek naturalesni, bet jei butu tokie jau kvepuojantys, viskas begtu kiaurai, ne?
patys paprasciausi Bella, nieko blogo, jokiu uzdegimu, jokiu issitepimu
QUOTE(Maserati @ 2009 12 12, 21:00) ne visad tas kas brangu yra geriausia. man kazkada kazkokia moteriska, platintoja turbut, kioske pradejo reklamuoti ir siulyti kazkokius super duper, na nepamenu dabar pavadinimo, su antibakteriniu sluoksniu, atsei retai keisti reikia tai labai apsimoka, labai sveika. na jau, uz 10 iklotu moketi 22lt ne man, o ir pasikeisti man ne beda, man daug smagiau isideti nauja kaskart, nei deti ta pati vel.. as taip supratau jos ta reklama... kazkas nelabai man ten... na va kaip tik pamirsau pavadinima. tokie balti pokiukai su zalsvu lyg, maciau ir internete reklama. oi tas uzmarsumas Papildyta: va, rodos radau temele apie juos QUOTE(Deimike @ 2009 12 13, 15:44) ne visad tas kas brangu yra geriausia. man kazkada kazkokia moteriska, platintoja turbut, kioske pradejo reklamuoti ir siulyti kazkokius super duper, na nepamenu dabar pavadinimo, su antibakteriniu sluoksniu, atsei retai keisti reikia tai labai apsimoka, labai sveika. na jau, uz 10 iklotu moketi 22lt ne man, o ir pasikeisti man ne beda, man daug smagiau isideti nauja kaskart, nei deti ta pati vel.. as taip supratau jos ta reklama... kazkas nelabai man ten... na va kaip tik pamirsau pavadinima. tokie balti pokiukai su zalsvu lyg, maciau ir internete reklama. oi tas uzmarsumas Papildyta: va, rodos radau temele apie juos tai kad jų kaina ne 22lt, o 15lt..
tai musiau jau atpigo, ta moteriska man siule uz 22 tai ir nesidomejau, bet ir siaip nesidomesiu, man gerai kas yra, jei bedu tureciau gal tada... nesakau, kad nemeginkit kitos. Kiekvienam savo...
QUOTE(Akasha @ 2009 01 27, 13:20) Sveiki.... Pradejau naudoti siuos iklotus ir esu jais labai patenkinta... Taciau noretusi suzinoti daugiau atsiliepimu ir nuomoniu..... Parasau puslapiuka, kur yra daug informacijos apie juos.... http://winalite.lt/lt/love_moon.php QUOTE(Akasha @ 2009 04 07, 17:33) Na as kol negavau naujos pakuotes tai teko pirkti parduotuvej Oi, panos, zinokit gavom per viena paroda siu stebuklingu Winalite iklotu...prikalbejau vyra nusinesti i darba, nes jis universiteto laboratorijoj dirba, kad paziuretu kas cia per biesas...nagi pasirodo, ten nieko ipatingo, jie neturi jokiu savybiu,kad gydytu cistas, mazintu skausma ar , kaip lankstinuke rase, net hemoroju!!! Zodziu, nepasimaukit ant reklaminiu triuku! as pati per mmm naudoju Bella melynuosius, nes nuo Alwaysu ir Libressu alergija. O kasdieninukus Bella elegance, jie tokie plonyciai ir kaina gera. anksciau carefree naudojau, bet nuo ju irgi alergija atsirado....zodziu, dabar pas mane tik bella QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 08, 15:41) Įdomiai, o tai ką tada naudoti? merginos gamina, užsienyje kur nebeatsimena jau tų "netikrų", vatinių įklotų, kurias naudojo mūsų mamos, moterys siuva daugkartinius, ir parduotuvėse tokių galima nusipirkti pvz: iklotai - ant etsy aš naudoju flanelinius arba kotonella - šitie taip pat yra iš kelių medvilnės sluoksnių, viduje turi truputi gelio, panašaus kaip sauskelniose būna. Jausmas medvilnės, labai malonus. Pagal pojutį panašios į tos love moon, tik žymiai pigesnės. Vadinasi kotonella. QUOTE(*SCENICA* @ 2009 12 23, 15:22) Oi, panos, zinokit gavom per viena paroda siu stebuklingu Winalite iklotu...prikalbejau vyra nusinesti i darba, nes jis universiteto laboratorijoj dirba, kad paziuretu kas cia per biesas...nagi pasirodo, ten nieko ipatingo, jie neturi jokiu savybiu,kad gydytu cistas, mazintu skausma ar , kaip lankstinuke rase, net hemoroju!!! Zodziu, nepasimaukit ant reklaminiu triuku! as pati per mmm naudoju Bella melynuosius, nes nuo Alwaysu ir Libressu alergija. O kasdieninukus Bella elegance, jie tokie plonyciai ir kaina gera. anksciau carefree naudojau, bet nuo ju irgi alergija atsirado....zodziu, dabar pas mane tik bella Uzkibusi buvau ir as ant"stebuklinguju"... tai MB kai pamate-iskart pasake,kad "pinigai i bala".. jokiu stebuklu cia nera...
As tai naudodavau tai bella, tai carefree, bet nervindavo jie mane, nes kazkaip vis sugebedavo susisukt, pavaziuot i sona, atsiklijuot... Visai atsitiktinai Norfoj nusipirkau kazkokius "Micci". Akcija buvo, tai pamaniau, pabandysiu. Na man tai jie super! Ir nejauciu, kad yra, ir ne karto nebuvo, kad pasislinktu kazkur
Nusipirkau ir aš pabandyt Winalite įklotus. Labai likau patenkinta
as pabandziau pirma kart va tokius, tiesa sakant mama atnese pabandyt:ax:
![]() gal kas dar naudoja ir gali parasyt atsiliepimu, ar verta? kol kas nesupratau dar http://www.fohow.info/37/
O as prisiskaicius internete ir prisisiuntusi schemu, prisisiuvau paketu pati. virsutinis sluoksnis dviguba-nuskalbta flanele(puikiai sugeria) i vidu isidedu dvigubos medziagos (i tris dalis sulankstyta), apatiniui sluoksniui panaudojau nuo vaiko likusias apsaugines paklodytes, prisiuta taip, kad i vidu gali ideti ir isimti papildoma medziaga(kur is vienos puses medziagyte is kitos kvepuojantis nepralaidus dregmei sluoksnis), apacioje susegu sponkutem. Naudojau dar tik viena cikla, bet nei dirgino nei prabego.
Man Libresse labai puikus
Man LT-Libresse,UK-Body form
as taip naudoju Wialite higieninius iklotus. Esu labai patenkinta.
QUOTE(kuku2 @ 2009 11 11, 15:34) Mano nuomone tai "kvepuojanciu" iklotu isvis nera. Aisku vieni visai sintetiniai, kiti kiek naturalesni, bet jei butu tokie jau kvepuojantys, viskas begtu kiaurai, ne? Ar matet bandymus su winalite iklotais? Tikriausiai ne, jei manote kad jie nekvepuoja...
Atradau nauja pasauli taip sakant
Bandysiu pirki Winalite, Always tai isvis Iklotai turi "kvepuoti"? ar yra tokiu???
Man patys geriausi Discreet
Man tai Allways alergizuoja. Bandziau winalite, taip, jie idomus, bet manau kazkas negerai, kai staigiai sutrumpeja mmm, bent jau man taip buvo. O ir kaina ju tikrai nemaza.
Dabar naudoju libresse, nieko nealergizuoja ir viskas labai gerai
stengiuos kuo reciau naudoti, megstamiausi Libresse so slim
kvepiantys visiskas s.. QUOTE(konfetee @ 2010 01 13, 22:43) Man tai Allways alergizuoja. Bandziau winalite, taip, jie idomus, bet manau kazkas negerai, kai staigiai sutrumpeja mmm, bent jau man taip buvo. O ir kaina ju tikrai nemaza. Dabar naudoju libresse, nieko nealergizuoja ir viskas labai gerai Man allways irgi nepatina, didoki kazkokie...ir alergizuoja ir jauciasi labai...Bet Naturella tai man patinka, plonyciai, kvepuojantys, del kvapo nesu nieko pries, nera jis toks ir stipus. Mano oda labai jautri, bet sie man tikrai tiko.
sveikos, o ar bandėte gentle day? http://www.gentleday.com/lt/produktai/gentle-day-klotai nemoku kitaip puslapio ikelti
QUOTE(ciuju'ke @ 2010 02 01, 19:31) sveikos, o ar bandėte gentle day? http://www.gentleday.com/lt/produktai/gentle-day-klotai nemoku kitaip puslapio ikelti aš trečią mėnesį naudoju,man lb jie patinka.Niekas man jų nerekomendavo,tiesiog pati ieškodama kažko naujo suradau šiuos
na nustebau isgirdus tiek daug neigiamu atsiliepimu apie ALWAYS.naudoju juos jau daugybe metu ir kazkaip man jie geri..
Aš kitoms mm planuoju įsigyti įklotų su anijonų juostele. Labai jau visi juos giria, reikia išmėginti
QUOTE(Gaivilė @ 2010 02 08, 01:35) na nustebau isgirdus tiek daug neigiamu atsiliepimu apie ALWAYS.naudoju juos jau daugybe metu ir kazkaip man jie geri.. o man always irgi blogi senai ju nebenaudoju, dar naudodavau descret kasdienius, taciau jau tada su tais "anijonais" kasdieniai man geresni, nenoriu reklamuot netycia, nes as du lagaminus jau sunaudojau, nepajutau stebuklo
As naudoju Kotonella higieninius paketus su anijonais. Man jie patinka ir nebrangus. Pries tai naudojau Always, tai tikrai prie ju nebegrysiu. Palyginus always is Kotonella kaip diena nuo nakties skiriasi. Aisku reikia isbandyti, kad galetume lyginti.
as uz winalite visomis keturiomis...
ypac padejo nestumo metu kai gausi pienlige budavo, niezuli mazino ir pan, o ir siaip kasdienai man jie super
Libresse ,tinka tikriausiai todėl ,kad natūralaus pluošto ,kiti alergizuoja.
|