Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Higieniniai įklotai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4
S.B.M.
Sveiki....

Pradejau naudoti siuos iklotus ir esu jais labai patenkinta... Taciau noretusi suzinoti daugiau atsiliepimu ir nuomoniu.....

Parasau puslapiuka, kur yra daug informacijos apie juos....
http://winalite.lt/lt/love_moon.php
Intravert
QUOTE(Akasha @ 2009 01 27, 14:20)
Sveiki....

Pradejau naudoti siuos iklotus ir esu jais labai patenkinta... Taciau noretusi suzinoti daugiau atsiliepimu ir nuomoniu.....

Parasau puslapiuka, kur yra daug informacijos apie juos....
http://winalite.lt/lt/love_moon.php
*

As naudoju, nu jie tokie komfortiski, bet as turiu kazkokiu dideliu problemu, kuriu dar nesugeba atrasti ginekologai ir uzksnisa su savo tuo nematymu, taigi va del sito reikalo visiskai nepadejo man, net turejau nustoti vandenuko uzpilineti, nes skausmas man dar padidejo ir t.t. tai dabar uz sia nemaza kaina naudoju, kaip paprastus iklotus, biski brangu ar ne g.gif
piku_dama
As irgi juos naudoju ir esu jais patenkinta lotuliukas.gif
brunera
QUOTE(piku_dama @ 2009 01 27, 14:26)
As irgi juos naudoju ir esu jais patenkinta lotuliukas.gif
*

jauciasi kazkoks pagerejimas jei ir buvo kokiu problemu?
S.B.M.
QUOTE(elvyra100 @ 2009 01 27, 18:17)
jauciasi kazkoks pagerejimas jei ir buvo kokiu problemu?
*

Man asmeniskai menesines maziau skausmingos pasidare.... Na visiskai skausmo nenueme, bet tikrai sumazino ir vaistu gerti nebereikia... smile.gif
spiglys
QUOTE(Padebesytė @ 2009 01 27, 13:25)
As naudoju, nu jie tokie komfortiski, bet as turiu kazkokiu dideliu problemu, kuriu dar nesugeba atrasti ginekologai ir uzksnisa su savo tuo nematymu, taigi va del sito reikalo visiskai nepadejo man, net turejau nustoti vandenuko uzpilineti, nes skausmas man dar padidejo ir t.t. tai dabar uz sia nemaza kaina naudoju, kaip paprastus iklotus, biski brangu ar ne g.gif
*

Ką jūs ten ir kur užpilinėjat ? g.gif
blakstienute
QUOTE(spiglys @ 2009 01 29, 23:40)
Ką jūs ten ir kur užpilinėjat ? g.gif
*

O del uzpylimo, tai jei dar nezinai tai norint kad anijonai pradetu veikti, jiems reikalinga dregme, o ne pas visas juk ta dregme ten buna 4u.gif
Tai del anijonu veikimo reiketu sudrekinti , bet as nieko nedrekinu, man ir taip jie veikia thumbup.gif
spiglys
QUOTE(blakstienute @ 2009 01 30, 08:10)

O del uzpylimo, tai jei dar nezinai tai norint kad anijonai pradetu veikti, jiems reikalinga dregme, o ne pas visas juk ta dregme ten buna  4u.gif 

Na, jau nesekit pasakų bigsmile.gif
blakstienute
QUOTE(spiglys @ 2009 01 30, 10:17)
Na, jau nesekit pasakų bigsmile.gif
*

O tu nesek pasakeciu ax.gif
spiglys
QUOTE(blakstienute @ 2009 01 30, 10:00)
O tu nesek pasakeciu  ax.gif
*

Kuo galite patvirtinti savo teiginį, kad sušlapinus įklotą anijonai pradeda veikti ?
ziuzytea
as irgi vakar buvau pristatyme,tai ten irgi minejo kad reikia sudrekinti,bet kai dedi pvz ant krutu.sake irgi padeda g.gif nuo mastito.
na ir as bandysiu. tik biski nerima kelia kad jie pagaminti kinijoje g.gif o siaip tai darauges sake thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
blakstienute
QUOTE(spiglys @ 2009 01 30, 11:34)
Kuo galite patvirtinti savo teiginį, kad sušlapinus įklotą anijonai pradeda veikti ?
*

O kuo jus galite patvirtinti kad nereikia drekinti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(ziuzytea @ 2009 01 30, 11:43)
as irgi vakar buvau pristatyme,tai ten irgi minejo kad reikia sudrekinti,bet kai dedi pvz ant krutu.sake irgi padeda g.gif nuo mastito.
na ir as bandysiu. tik biski nerima kelia kad jie pagaminti kinijoje g.gif o siaip tai darauges sake thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Na koks skirtumas kur jie pagaminti, svarbu kad kinai isvis kazka isranda o ne kaip musu salis 4u.gif
tai sertifikuotas produktas todel nereikia nerimauti.
Perka moterys ir dziaugiasi.
Jau ne viena atsake kad sumazejo skausmai menesiniu metu ir trumpesnis sirgimo laikotarpis smile.gif
spiglys
QUOTE(blakstienute @ 2009 01 30, 08:10)
Jei kas nores daugiau info apie siuos iklotus, prasom rasykit man i AZ, butinai padesiu.
O del uzpylimo, tai jei dar nezinai tai norint kad anijonai pradetu veikti, jiems reikalinga dregme, o ne pas visas juk ta dregme ten buna  4u.gif 
Tai del anijonu veikimo reiketu sudrekinti , bet as nieko nedrekinu, man ir taip jie veikia  thumbup.gif
*

Girdėjau, kad skambina bet nežinau iš kokios varpinės lotuliukas.gif

Įklotus naudojam pagal paskirtį kaip įprasta. Tačiau jei norim
būtent anijoninio poveikio kitose vietose, tada tiesiog nuprausiam tą vietą, lengvai nušluostom .Oda lieka drėgna ir anijonai ima veikti.
blakstienute
QUOTE(spiglys @ 2009 01 30, 12:04)
Girdėjau, kad skambina bet nežinau iš kokios varpinės lotuliukas.gif
Įklotus  naudojam pagal paskirtį kaip įprasta. Tačiau jei norim
būtent anijoninio  poveikio kitose vietose, tada  tiesiog nuprausiam tą vietą, lengvai nušluostom .Oda lieka drėgna ir anijonai ima veikti.
*

Turbut tavo rajone skambina, pasiziurek gal kat..... tavo tuos varpus dauzo .....

O del drekinimo tai kaip kam patogiau , nenorek isvedinet savu taisykliu, visi turi pasirinkimo teise g.gif
spiglys
QUOTE(blakstienute @ 2009 01 30, 11:16)
Turbut tavo rajone skambina, pasiziurek gal kat..... tavo tuos varpus dauzo .....

O del drekinimo tai kaip kam patogiau , nenorek isvedinet savu taisykliu, visi turi pasirinkimo teise  g.gif
*

Jūs pirma išsiaiškinkit, o po to rekomenduokit sušlapintais įklotais naudotis. Aš rašau apie yprastinį naudojimą kaip jūs išsireiškiar " toje " vietoje
TOCAMI
nu jo, gydomieji įklotai...akivaizdu, bet neįtikėtina. o gydomųjų tamponų neturit? iš vidaus gal poveikis stipresnis būtų. smile.gif
blakstienute
QUOTE(TOCAMI @ 2009 01 31, 17:07)
nu jo, gydomieji įklotai...akivaizdu, bet neįtikėtina. o gydomųjų tamponų neturit? iš vidaus gal poveikis stipresnis būtų. smile.gif
*

TAI NERA GYDOMIEJI IKLOTAI , JIE VADINAMI PROFILAKTINE SVEIKATOS GERINIMO PRIEMONE mirksiukas.gif
dija78
Naudoju ir as tuos iklotus. Visai nieko smile.gif
Lucero
As naudoju per mmms libresse , o paprastom dienom discreet .... man always labai nepatink schmoll.gif
vittie
QUOTE(lucero @ 2009 02 19, 11:23)
As naudoju per mmms libresse  , o paprastom dienom discreet .... man always labai nepatink schmoll.gif
*

thumbup.gif ir aš tokius pat..
always kažkada nusivyliau - labai jau nenatūralūs atrodo, tai jau turbūt 5 metus nebandžiau ax.gif
denaxa
As bella,ir man,ir mano dukrom sitie labiausiai patinka is visu megintu thumbup.gif
PMS
QUOTE(denaxa @ 2009 02 19, 17:51)
As bella,ir man,ir mano dukrom sitie labiausiai patinka is visu megintu thumbup.gif
*

O man kaip tik Bella nepatiko schmoll.gif Šiaip dažniausiai renkuosi Allways ax.gif
denaxa
QUOTE(PMS @ 2009 02 19, 22:55)
O man kaip tik Bella nepatiko  schmoll.gif  Šiaip dažniausiai renkuosi Allways  ax.gif
*

Belos yra visokiu rusiu,mes naudojam tuos pacius naujausius melynam pakely,tai tie super thumbup.gif Dabar jau ir kvepianciu pasirode,tie irgi visai nieko.Svarbiausia,kad naturalus,nei alergijos,nei issutimu,o musu visu odos labai jautrios ax.gif
mama2lai
Jau pusę metų aš vartoju ,,Winlite" kompanijos įklotus ir esu labai patenkinta,jokių alergijų,niežėjimo,nemalonaus kvapo. Jeigu yra naudojančių įdomu būtų sužinoti kokie Jūsų įspūdžiai?
Rasma

! 
Čia ne skelbimų lenta. Produktų platinimas taip pat nebus toleruojamas. Jei tema bus apie tai kur ir ką gauti, ir vien pasisakymai "atsakiau į AŽ", tai tema bus uždaryta.
Rašinėsiančioms tokias žinutes forume bus skirti įspėjimai. Visų pirma už SPAM'ą, antra - 'už komercijas'.
Moderatorė
ruda lape
QUOTE(PMS @ 2009 02 19, 22:55)
O man kaip tik Bella nepatiko  schmoll.gif  Šiaip dažniausiai renkuosi Allways  ax.gif
*

O man Allways netinka schmoll.gif Pažystama labai gyrė Tena kasdieninius įklotus, ar kuri bandėt??
Čiotki
Sveikos,
labai džiaugiuosi atradusi Winalite paketus thumbup.gif ,nebenoriu naudoti tų parduotuvinių sintetinių schmoll.gif ,pagerėjo savijauta, sumažėjo pilvo skausmai, mm gausumas taipogi,nėkarto nepratekėjo,galiu per pirmąsias dienas nors šokt,o būdavo mm gausios.Moterys,kurių mm negausios sakė užtenka ir Winalite įklotukų.
Taigi tik patys geriausi atsiliepimai thumbup.gif
pienas
QUOTE(Čiotki @ 2009 02 25, 12:07)
Sveikos,
labai džiaugiuosi atradusi Winalite paketus  thumbup.gif ,nebenoriu naudoti tų parduotuvinių sintetinių  schmoll.gif ,pagerėjo savijauta, sumažėjo pilvo skausmai, mm gausumas taipogi,nėkarto nepratekėjo,galiu per pirmąsias dienas nors šokt,o būdavo mm gausios.Moterys,kurių mm negausios sakė užtenka ir Winalite įklotukų.
Taigi tik patys geriausi atsiliepimai  thumbup.gif
*

O kam sintetinius naudoti, jei yra ir naturaliu, pvz. Naturela, Maximiniai su medvilne, coton.. ir kt.
spiglys
QUOTE(pienas @ 2009 02 26, 13:41)
O kam sintetinius naudoti, jei yra ir naturaliu, pvz. Naturela, Maximiniai su medvilne, coton.. ir kt.
*

Kažkodėl man nekelia pasitikėjima made in maxima tongue.gif Ne tik įklotai, bet ir visos kitos prekės
vaižgantė
Draugės patarta kuris laikas naudoju ekologiškus paketus su anijonais. Visai geri jie man...
satanele
As naudoju ''ANION'' tai super thumbup.gif
Pingvinukas
QUOTE(denaxa @ 2009 02 19, 17:51)
*

Man geriausi šitie BELLA user posted image

Dar NATURELLA visai nieko 4u.gif
S.B.M.
Na as kol negavau naujos pakuotes tai teko pirkti parduotuvej doh.gif kazkoks siaubas.... nu nepalyginami dalykai.... Niekada daugiau nenaudosiu paprastu iklotu, tik winalite ax.gif Kad ir kiek tose pardese butu parasyt, kad medvilne, ar dar ten kokie kvepuojantys schmoll.gif jie visvien ne tokie, kaip winalite produkcija....
jurguze
QUOTE(Čiotki @ 2009 02 25, 12:07)
Sveikos,
labai džiaugiuosi atradusi Winalite paketus  thumbup.gif ,nebenoriu naudoti tų parduotuvinių sintetinių  schmoll.gif ,pagerėjo savijauta, sumažėjo pilvo skausmai, mm gausumas taipogi,nėkarto nepratekėjo,galiu per pirmąsias dienas nors šokt,o būdavo mm gausios.Moterys,kurių mm negausios sakė užtenka ir Winalite įklotukų.
Taigi tik patys geriausi atsiliepimai  thumbup.gif
*

Na man jie nera tokie jau stebuklingi. kaip vargino visokie uzdegimai, taip ir tebevargina doh.gif
lukamona
QUOTE(jurguze @ 2009 04 28, 13:44)
Na man jie nera tokie jau stebuklingi. kaip vargino visokie uzdegimai, taip ir tebevargina doh.gif
*

Na , galiu pasakyti, uzdegimas yra rimtas dalykas , ji reikia gydyti, o kad panaudojus pusmeti siuos iklotus, nuejau pas ginekologe ir nebuvo prie ko prikibti, tai faktas, nuo 18 metu tokio ivykio mano gyvenime dar nebuvo, iklotai tiesiog naturalus ir neleidzia daugintis bakterijoms. taip,kad jei susitvarkom rimtesnes bedas ir pradedam juos naudoti, tikimybe, kad ju nebebus tikrai didele. Kas mane sudomino,kad dazna turi hemorojaus problemu ir vaistai nepadeda, tai idomu,kad labiausia naudoja tos, kurios turi siu problemu ir butent iklotu pagalba apsitvarke reikalai.
KRUČKĖ
Išbandžiau įvairiausius, bet man geriausi Always thumbup.gif
kamilyytee
Nu man asmeniskai always sintetika viena tik panaudodavau ir niezulys apima netinka man jie schmoll.gif ,siaip naudoju tamponus o.b. bet is iklotu tai renkuosi Carefree jie tikrai naturalesni uz always, kasdieniniai ten yra visokie su aromatu, su alijosiumi ,labai faini yra kur flex tai tinka ir paprastom kelnaitem ir stringam tai labai megstu juos thumbup.gif
Gretuteka
Man labiausiai patinka Libresse 4u.gif Visiškai netinka always produkcija..
dezma
Man tai patinka naturella iklotai, bet manau kad kiekvienai skirtingai tinka... mirksiukas.gif
lukamona
Sveikos, gal yra kas ilgesni laika naudojate winalite Love moon iklotus, kokie atsiliepimai, patyrimai?
arabeska
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 02, 22:36)
Man labiausiai patinka Libresse 4u.gif  Visiškai netinka always produkcija..
*

drinks_cheers.gif visiškai sutinku...Libresse thumbup.gif
Mergelė
Winalite paketus pradėjau naudoti. Jie man thumbup.gif . Dabr nesinori jokių kitų. Natūralu ir labai gerai. Gydomųjų savybių nepastebėjau, tik galiu pasakyti, kad sunaudoju daug mažiau.
mylimuke
Naudoju "tradicinius" Allways, nors ir kitokių esu bandžiusi.
Lina O.
Pasisakau uz Bella, Naturella ir kitus panasius, kur naturalus pavirsius, o ne sintetinis Dry. Beje, ir Bella yra rusis su Dry, tai tokiu vengiu. Libresse irgi, rodos, tinka, tik jie brangesni, tai naudoju retokai
Darfe
Toma Philips nusipirkau ALWAYS WITH SILK Jau tokie plonyčiai, tokie minkštučiai ir švelnučiai... pasaka smile.gif Prekybos centruose Always kokybė tikrai prasta, nes gaminta tikrai ne Vokietijoj. O TP prekės vokiškos, taigi kokybė thumbup.gif thumbup.gif
Gricė
QUOTE(Mergelė @ 2009 06 22, 16:54)
Winalite paketus pradėjau naudoti. Jie man  thumbup.gif . Dabr nesinori jokių kitų...  galiu pasakyti, kad sunaudoju daug mažiau.
*

O kur juos įsigyti?
Pingvinukas
QUOTE(Gricė @ 2009 06 30, 22:44)
O kur juos įsigyti?
*

Internetu, arba ekologiškų prekių parduotuvėse (nors kaip supratau, kad jie nėra ekologiški). Vilniuje yra PC Panoramoje 4u.gif Arba per platintojus 4u.gif
mamalopes
Man tai Alwaysai ir Libresai patinka .
GudriLapė
sveikos smile.gifaš šiandien nusipirkau anion įklotus pabandymui, tai dabar žiūrėsiu kas bus, laukiu teigiamo rezultato. mane tai žiauriai pienligė vargino 3 metus, nepadėjo nei žvakutės nei tepaliukai, kiekvieną mėnesį, taip pat po lytinių santykiu ji subujodavo. Apsilankiau pas homeopatę, paskyrė gydymą, ir ji išnyko kaip mat, tik va, dabar pradėjom planuoti nestuke.gif , tai ji vėl užbujojo verysad.gif intensyviai geriu homeopatės paskirtus žirnelius, bet noriu dar papildomų priemonių, nes labai vargina mane, kai tik pikas O, tai ir ta šlykštynė, gal čia taip sureagavo su spermiukais. Tai noriu dabar palaikyti tinkamą ph, nes įtariu, kad dėl jos ir neaptojau praeitą mėnesį, nes kiek girdėjau, tai ji pakeičia ph ir spermiukai žūsta verysad.gif
kartitiesa
4u.gif allways
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.