Sveiki....
Pradejau naudoti siuos iklotus ir esu jais labai patenkinta... Taciau noretusi suzinoti daugiau atsiliepimu ir nuomoniu.....
Parasau puslapiuka, kur yra daug informacijos apie juos....
http://winalite.lt/lt/love_moon.php
Sveiki....
Pradejau naudoti siuos iklotus ir esu jais labai patenkinta... Taciau noretusi suzinoti daugiau atsiliepimu ir nuomoniu..... Parasau puslapiuka, kur yra daug informacijos apie juos.... http://winalite.lt/lt/love_moon.php QUOTE(Akasha @ 2009 01 27, 14:20) Sveiki.... Pradejau naudoti siuos iklotus ir esu jais labai patenkinta... Taciau noretusi suzinoti daugiau atsiliepimu ir nuomoniu..... Parasau puslapiuka, kur yra daug informacijos apie juos.... http://winalite.lt/lt/love_moon.php As naudoju, nu jie tokie komfortiski, bet as turiu kazkokiu dideliu problemu, kuriu dar nesugeba atrasti ginekologai ir uzksnisa su savo tuo nematymu, taigi va del sito reikalo visiskai nepadejo man, net turejau nustoti vandenuko uzpilineti, nes skausmas man dar padidejo ir t.t. tai dabar uz sia nemaza kaina naudoju, kaip paprastus iklotus, biski brangu ar ne
As irgi juos naudoju ir esu jais patenkinta
QUOTE(Padebesytė @ 2009 01 27, 13:25) As naudoju, nu jie tokie komfortiski, bet as turiu kazkokiu dideliu problemu, kuriu dar nesugeba atrasti ginekologai ir uzksnisa su savo tuo nematymu, taigi va del sito reikalo visiskai nepadejo man, net turejau nustoti vandenuko uzpilineti, nes skausmas man dar padidejo ir t.t. tai dabar uz sia nemaza kaina naudoju, kaip paprastus iklotus, biski brangu ar ne Ką jūs ten ir kur užpilinėjat ? QUOTE(blakstienute @ 2009 01 30, 08:10) O del uzpylimo, tai jei dar nezinai tai norint kad anijonai pradetu veikti, jiems reikalinga dregme, o ne pas visas juk ta dregme ten buna Na, jau nesekit pasakų
as irgi vakar buvau pristatyme,tai ten irgi minejo kad reikia sudrekinti,bet kai dedi pvz ant krutu.sake irgi padeda
na ir as bandysiu. tik biski nerima kelia kad jie pagaminti kinijoje QUOTE(spiglys @ 2009 01 30, 11:34) O kuo jus galite patvirtinti kad nereikia drekinti Papildyta: QUOTE(ziuzytea @ 2009 01 30, 11:43) as irgi vakar buvau pristatyme,tai ten irgi minejo kad reikia sudrekinti,bet kai dedi pvz ant krutu.sake irgi padeda na ir as bandysiu. tik biski nerima kelia kad jie pagaminti kinijoje Na koks skirtumas kur jie pagaminti, svarbu kad kinai isvis kazka isranda o ne kaip musu salis tai sertifikuotas produktas todel nereikia nerimauti. Perka moterys ir dziaugiasi. Jau ne viena atsake kad sumazejo skausmai menesiniu metu ir trumpesnis sirgimo laikotarpis QUOTE(blakstienute @ 2009 01 30, 08:10) Jei kas nores daugiau info apie siuos iklotus, prasom rasykit man i AZ, butinai padesiu. O del uzpylimo, tai jei dar nezinai tai norint kad anijonai pradetu veikti, jiems reikalinga dregme, o ne pas visas juk ta dregme ten buna Tai del anijonu veikimo reiketu sudrekinti , bet as nieko nedrekinu, man ir taip jie veikia Girdėjau, kad skambina bet nežinau iš kokios varpinės Įklotus naudojam pagal paskirtį kaip įprasta. Tačiau jei norim būtent anijoninio poveikio kitose vietose, tada tiesiog nuprausiam tą vietą, lengvai nušluostom .Oda lieka drėgna ir anijonai ima veikti. QUOTE(spiglys @ 2009 01 30, 12:04) Girdėjau, kad skambina bet nežinau iš kokios varpinės Įklotus naudojam pagal paskirtį kaip įprasta. Tačiau jei norim būtent anijoninio poveikio kitose vietose, tada tiesiog nuprausiam tą vietą, lengvai nušluostom .Oda lieka drėgna ir anijonai ima veikti. Turbut tavo rajone skambina, pasiziurek gal kat..... tavo tuos varpus dauzo ..... O del drekinimo tai kaip kam patogiau , nenorek isvedinet savu taisykliu, visi turi pasirinkimo teise QUOTE(blakstienute @ 2009 01 30, 11:16) Turbut tavo rajone skambina, pasiziurek gal kat..... tavo tuos varpus dauzo ..... O del drekinimo tai kaip kam patogiau , nenorek isvedinet savu taisykliu, visi turi pasirinkimo teise Jūs pirma išsiaiškinkit, o po to rekomenduokit sušlapintais įklotais naudotis. Aš rašau apie yprastinį naudojimą kaip jūs išsireiškiar " toje " vietoje
nu jo, gydomieji įklotai...akivaizdu, bet neįtikėtina. o gydomųjų tamponų neturit? iš vidaus gal poveikis stipresnis būtų.
Naudoju ir as tuos iklotus. Visai nieko
As naudoju per mmms libresse , o paprastom dienom discreet .... man always labai nepatink
As bella,ir man,ir mano dukrom sitie labiausiai patinka is visu megintu
QUOTE(PMS @ 2009 02 19, 22:55) Belos yra visokiu rusiu,mes naudojam tuos pacius naujausius melynam pakely,tai tie super
Jau pusę metų aš vartoju ,,Winlite" kompanijos įklotus ir esu labai patenkinta,jokių alergijų,niežėjimo,nemalonaus kvapo. Jeigu yra naudojančių įdomu būtų sužinoti kokie Jūsų įspūdžiai?
Sveikos,
labai džiaugiuosi atradusi Winalite paketus Taigi tik patys geriausi atsiliepimai QUOTE(Čiotki @ 2009 02 25, 12:07) Sveikos, labai džiaugiuosi atradusi Winalite paketus Taigi tik patys geriausi atsiliepimai O kam sintetinius naudoti, jei yra ir naturaliu, pvz. Naturela, Maximiniai su medvilne, coton.. ir kt.
Draugės patarta kuris laikas naudoju ekologiškus paketus su anijonais. Visai geri jie man...
As naudoju ''ANION'' tai super
Na as kol negavau naujos pakuotes tai teko pirkti parduotuvej
QUOTE(Čiotki @ 2009 02 25, 12:07) Sveikos, labai džiaugiuosi atradusi Winalite paketus Taigi tik patys geriausi atsiliepimai Na man jie nera tokie jau stebuklingi. kaip vargino visokie uzdegimai, taip ir tebevargina QUOTE(jurguze @ 2009 04 28, 13:44) Na , galiu pasakyti, uzdegimas yra rimtas dalykas , ji reikia gydyti, o kad panaudojus pusmeti siuos iklotus, nuejau pas ginekologe ir nebuvo prie ko prikibti, tai faktas, nuo 18 metu tokio ivykio mano gyvenime dar nebuvo, iklotai tiesiog naturalus ir neleidzia daugintis bakterijoms. taip,kad jei susitvarkom rimtesnes bedas ir pradedam juos naudoti, tikimybe, kad ju nebebus tikrai didele. Kas mane sudomino,kad dazna turi hemorojaus problemu ir vaistai nepadeda, tai idomu,kad labiausia naudoja tos, kurios turi siu problemu ir butent iklotu pagalba apsitvarke reikalai.
Išbandžiau įvairiausius, bet man geriausi Always
Nu man asmeniskai always sintetika viena tik panaudodavau ir niezulys apima netinka man jie
Man labiausiai patinka Libresse
Man tai patinka naturella iklotai, bet manau kad kiekvienai skirtingai tinka...
Sveikos, gal yra kas ilgesni laika naudojate winalite Love moon iklotus, kokie atsiliepimai, patyrimai?
Winalite paketus pradėjau naudoti. Jie man
Naudoju "tradicinius" Allways, nors ir kitokių esu bandžiusi.
Pasisakau uz Bella, Naturella ir kitus panasius, kur naturalus pavirsius, o ne sintetinis Dry. Beje, ir Bella yra rusis su Dry, tai tokiu vengiu. Libresse irgi, rodos, tinka, tik jie brangesni, tai naudoju retokai
Toma Philips nusipirkau ALWAYS WITH SILK Jau tokie plonyčiai, tokie minkštučiai ir švelnučiai... pasaka
Man tai Alwaysai ir Libresai patinka .
sveikos
|