sitas klausimas man vis neduoda ramybes, kai rytais zmonai i lova atneshu pusrycius...
aisku, ne kasdien tai buna, bet...
sitas klausimas man vis neduoda ramybes, kai rytais zmonai i lova atneshu pusrycius...
aisku, ne kasdien tai buna, bet...
Apart to, kad tai , anot, super-tecio ,vienas is gyvenimo malonumu, nieko negaliu prideti.
Man vyras irgi atnesa pusrycius i lova, bet tik savaitgaliais, kai jam i darbeli nereikia
Jei pirmas atsikelia vyras - tai kava į lovą garantuota
Jeigu as tureciau tarnaite, tai valgyciau visur apart tualeto
Optimaliausias man variantas - kava/arbata i lova
Nu man irgi kava tik priimtina... nes šiaip paskui gulėti trupinių pilnoj lovoj...
Mes irgi turim tokį ritualą
O man labai patinka kava i lova ir dar jei pusryciai. O va jei vyra pabandau per jo iseigines taip palepinta, tai jis sako, kad tiesiog ... nemoka gerti kavos lovoje.
O aš kiekvieną rytą pusryčius lovoj valgau. Vyras (nors jam į darbą keltis ir nereikia) visuomet pasikelia pirmas, nusiprausia ir paruošia pusryčius. Jis nesiskundžia, aš nepriaštarauju.
O prasidėjo viskas taip nekaltai- kai laukiausi mane 3 menesius pastoviai pykino. Aš kažkur perskaičiau, o vėliau ir gydytojas patarė, ryte neišlipus iš lovos pavalgyti ir truputį pagulėti. Na man šiek tiek padėdavo. Taip ir liko - jau kokie 2 metai
Pasigedau tarp apkausos atsakymų varianto "Įprastas dalykas".
Pas mumis šeimoj lova yra naudojama vietoj stalo. Ne todėl, kad neturėtume virtuvėje stalo, tiesiog taip mums smagiau valgyt, nes norisi žiūrėti teliką, o telikas pas mus kaip tik priešais lovą miegamajame. Tad jau keletas metų kaip valgome (pusryčiai-pietūs-vakarienė) plačioje dvigulėje lovoje priešais TV. Aš pagaminu, susinešam bliūdus ant lovos, įsitaisom "turkiškai" ir valgom. Neseniai mažoji išmoko užlipti ant lovos, tad valgymas darosi problematiškas, baisu kad nenusiplikytų ir t.t., tad stengiamės kol užvalgysim įsodint ją į maitinimo kėdutę ir paduot ką nors graužti. Kaip tik užvakar su vyru kalbėjom apie šį mūsų įprotį (mums patogų bet ar gerą?...
mhm, man irgi iprastas dalykas
Vnz. man tai bardakas totalus
Gal tik labai fainai romantiskai nusiteikus isgert kokio vyno lovoj, bet vaikas maiso tokiems priciudams..
O man valgymas lovoj malonumo neteikia
Reikia treniruotis daug. Jei tik vyras leidzia kokius pora metu pasitreniruoti kava is ryto gerti, o paskui ir valgyti bus lengva ismokti
as tai irgi megeja valgyti lovoje (kava/arbata tai savaitgaliais lovoje privalomas dalykas),
Anksciau daznai lovoj pusriaciaudavom
Dabar nebent kava isgeriam ir tai karo salygom
KAI NAMIE YRA DUKRA, VALGOME PRIE STALO, BET KAI JI BUNA PAS SENELIUS... PRISINESAM MAISTO, SUKRENTAM I LOVA, ISIJUNGIAM TELIKA IR TINGINIAUJAM...
Megstame kava ir arbata gerti lovoje.Pusrycius ne,nes juos gaminame karstus.
Man tai patys geriausi ir graziausi rytai, kai lovytej kartu pusrycius ir kava galim gerti
Mes kiekviena dien radedam pusryciais lovoj
Man tai irgi
O man patinka kai man atneša pusryčius į lovą, patinka man nešti pusryčius į lovą ir patinka valgyti lovoje
Nesu bandziusi, tik kava esu gerusi lovoje. Kazkaip mes su vyru to nemegstam ir nepraktikuojam. Tik savaitgaliais as vyrui pati kavos i lova atnesu, nes esu vyturiukas, o jis - amzinas peleda
pats didziausias malonumas pusryciauti lovoje
Kava tai taip ir ryte ir vakare, bet valgyti lovoj
Na bent jau man
Na mes lovoj tik kavyte geriam(tiksliau as, o vyras-mineralka
Valgant virtuveje prie stalo po kiekvienu pietu reikia ji valyti, nes ten buna visokiu trupiniu, kas kecupu isterliojo, kam agurkas nulasejo ar pan. Isivaizduoju kad valgant lovoje, nepatogiai sedint turetu dar daugiau "avariju" nutikti. Siaip man patalyne turi kvepeti svara, miegamasis yra patalpa miegojimui, todel paprastai atsikele, apsirenge mes is jo iseiname, paliekame vedintis. o valgyti virtuveje visiems trims prie stalo ne maziau smagu
Labai sutinku
O mes lovoj nepusryciaujam
O savaitgaliais kava geriam lovoj ir skaitom ramiai laikrascius
Dievinu! Pusryciai-beveik visada lovoj pries telika,pietus,vakariene-kai kada. O jau rytines kavos ne lovoj net neisivaizduoju
as tai su mielu noru valgyciau vyro paruostus pusrycius lovoj, tik kaip tai pasiekti??? Mano vyras miegoti gali iki 12, kaartais iki pirmos, o as nepaisant to kada atsigulu, jau 9-10 lipu is lovos
Gal kas minciu kokiu turit? Kaip vyra ikalbeti gaminti pietus?
pabandyk pati nebegaminti, gal badas i virtuve ji atves
tai kad mano vyras lvirtuveje kaip sveciuose jauciasi.... na tiesa indus plauna dazniausiai jis
O mes niekad nepusryciaujame lovoje. Labai retai vyras atnesa i lova kavos, bet man buna labai jau nepatogu, bijau ispilti.
Labiausiai megstam savaitgaliais kartu gaminti pusrycius, o po to ilgai sedeti prie stalo ir valgyti, gerti kava
Va cia tai klausymelis...
Manau cia nei koks islepimas nei koks malonumas (na ne visada Arba kad ir atsikeles greit nuleki ir savo mylimam zmogiukui is ryto kavos (nors zinoma geriau zalios arbatos) atnesi lovyten....Mmmm kaip tada butu gera...
Manau, kad tai vienas is gyvenimo malonumu, juk galima taip savaitgaliais pasilepinti....
ir man nieko ner fainiau,kai gali pusrycius atsinest i lova,tad sau ramiai prie teliko......
valgiau, valgau ir valgysiu
aš labai mėgstu valgyti lovoje
ypač, jei atneša į lovą
MB sito reiskinio netoleruoja grieztai, o per tiek bendru gyvenimo metu jau ir as prie to taikstausi, t.y. niekada nevalgau lovoje, nebent koki vaisiu kada
Ir as uz valgyma lovoje, tada ypatingai viskas skanu
pas mus irgi tai iparastas dalykas
aisku, jeigu pietus su trim patiekalais, tai... bet kad taip buna savaitgaliais ir tai ne kiekviena. itakos turejo ir tai, kad ilga laika lova buvo vienintelis bent kiek i stala panasus baldas... tvarkingai valgyti prie stalo, aisku, sveikiau, negu pusiau gulom, ziurint telika ar skaitant knyga ar laikrasti. taciau...
daug kam pasirodysim gal ir keistuoliai, bet mes kiekviena ryta pusryciaujam miegamajame, nuropojam i virtuve, kuri yra pusrusi, pasidarom sumustiniu, kavos, arbatos ir viska atsinesam i virsu ir niamniojam...
MMMmmm pasaka valgyti lovoje, ypač kai vyras netikėtai kuo nors palepina Bet manau, jei tai taptų dažnu reiškiniu, dingtų tas reto malonumo elementas... Ne veltui sakoma, kas per daug tas...
megstu viska daryti lovoje valgyti,miegoti,skaityti,ziureti ir aisku uzsiimti kita malonia veikla(po kurios buna
As ir esu prie tu kurioms tai gyvenimo malonumas. Kiekviena savaitgali vyras atnesa kavos ir pusryciu i lova. Turime padekla su kojytemis, skirta butent valgymui lovoje, taip kad niekas ten nepritrupa, ismoksti taip pusryciauti, kad patalu po kiekvieno pavalgymo keisti tikrai nereikia.
Pas mus as viena tik lovoje pusryciauju, maniskis po pusryciu gaminimo atgal i lova nebelenda
Tai būna tikrai labai retai. Bet pasilepinti maistu lovoje tiesiog
O jei dar kas nors jį atneša tai visai
Esu pries valgyma lovoje, bet kartais apsitaiko
|