Mane domina ar kas jau buvot susidūrę su šiais produktais. Kokia nuomonė apie juos, ar vartojot, ar galima vartoti vaikams. Norėčiau sužinoti apie AGEL daugiau.
Ačiu
Sveikos ,
Mane domina ar kas jau buvot susidūrę su šiais produktais. Kokia nuomonė apie juos, ar vartojot, ar galima vartoti vaikams. Norėčiau sužinoti apie AGEL daugiau. Ačiu QUOTE(Pako @ 2009 01 28, 12:19) Sveikos , Mane domina ar kas jau buvot susidūrę su šiais produktais. Kokia nuomonė apie juos, ar vartojot, ar galima vartoti vaikams. Norėčiau sužinoti apie AGEL daugiau. Ačiu laba , as ka tik po AGEL paskaitos .. mano nuomone ce aferizmas , niu netikiu, durniu ieskojimas . aisq kazkas is tokiu durniu pinigus kraunasi , ten tos piramides virsuj . QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 28, 22:51) laba , as ka tik po AGEL paskaitos .. mano nuomone ce aferizmas , niu netikiu, durniu ieskojimas . aisq kazkas is tokiu durniu pinigus kraunasi , ten tos piramides virsuj . Ačiukas. Norėčiau sužinoti gal yra mamu ,kas jau vartojot AGEL ,atsiliepimus. QUOTE(Pako @ 2009 01 28, 21:38) Ačiukas. Norėčiau sužinoti gal yra mamu ,kas jau vartojot AGEL ,atsiliepimus. niu ten kazkokia pazistama jau iklimpo kaip supratau, ir mus kviete va i paskaita , o po to jei butume ten lb susidomeje , butume klausinejasi, pa ta pazistama , ji mus verbuotu, o jei uzverbuotu, jei dolciu ten kazkiek neatsimenu sumoka nuo kiekvieno.dezute 30 vnt , ju kainuoja 1000lt nius nzn ar kas juos vartoja , apart tos kur deste . per paskaita tai tyuos produktus ten trumpai papasakojo, visi jie ten super duper , inkstai atsistato, koju sanareij, irgi pagyja net operaciju nebereijkia, cistos irgi dingsta , temperatura nuo 39 per 3 dienas numusa iki 36. 6 . be jokiu vaistu, tik i diena isgerti po tuos 2 maiselius reikia. zodziu ju pagerus operaciju nebereikes ,. pagydys.o toliau tai tik apie babkes snekejo.. kiek jus ce ju galit pasidaryti, ir kaip lengva tai.zodziu lyderei uzdyrba 62 tuskt i menesi doleriu, o kai po to aijskino, jus galite uzdyrbti, 75 tuskt. dol, pati nesuprato trbut ka sneka zodziu uzverbuot reijkia 250.000 zmoniu . bet kazko pati darbo birzoje sedi . o is kur tu suzinojei apie AGEL .?
Labukas
Man taip pat draugai papasakojo. Jie labai susizaveja ir su uzsidegimu pasakojo man. Tai pasidare idomu, kad naujas produktas ir kad tooooks stebuklingas. Tai va ir noriu kuo daugiau nuomones isgirsti Aciu Tau uz info.
Sveiki
Pati va dabar vartoju tuos agel firmos produkta UMI.Tikrai vertas tokiu geru atsiliepimu.Aisku jie labai brangus.Mokejau 250lt uz dezute.(30dienu). Poveiki pajutau jau po poros dienu.Beto nera bjaurus kaip tab.skonis UMI yra kaip lietuvisku ruksciu obuoliu Maciau tuktuk.lt .juos parduoda su 15% nuolaida.Kaip supratau nebutina iskart pirkt 2 dezutes.Ten yra ir aprasymas tu produktu. QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 28, 22:51) niu ten kazkokia pazistama jau iklimpo kaip supratau, ir mus kviete va i paskaita , o po to jei butume ten lb susidomeje , butume klausinejasi, pa ta pazistama , ji mus verbuotu, o jei uzverbuotu, jei dolciu ten kazkiek neatsimenu sumoka nuo kiekvieno.dezute 30 vnt , ju kainuoja 1000lt nius nzn ar kas juos vartoja , apart tos kur deste . per paskaita tai tyuos produktus ten trumpai papasakojo, visi jie ten super duper , inkstai atsistato, koju sanareij, irgi pagyja net operaciju nebereijkia, cistos irgi dingsta , temperatura nuo 39 per 3 dienas numusa iki 36. 6 . be jokiu vaistu, tik i diena isgerti po tuos 2 maiselius reikia. zodziu ju pagerus operaciju nebereikes ,. pagydys.o toliau tai tik apie babkes snekejo.. kiek jus ce ju galit pasidaryti, ir kaip lengva tai.zodziu lyderei uzdyrba 62 tuskt i menesi doleriu, o kai po to aijskino, jus galite uzdyrbti, 75 tuskt. dol, pati nesuprato trbut ka sneka zodziu uzverbuot reijkia 250.000 zmoniu . bet kazko pati darbo birzoje sedi . o is kur tu suzinojei apie AGEL .? Mano draugė juos platina ir mane bandė įtraukti, irgi kažką pasakojo, kad jie "stebuklingi", ypač tie, kur svoriui mesti, bet man kadangi tai neaktualu, o stebuklais seniai netikiu, ypač tokiais QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 03, 23:01) Mano draugė juos platina ir mane bandė įtraukti, irgi kažką pasakojo, kad jie "stebuklingi", ypač tie, kur svoriui mesti, bet man kadangi tai neaktualu, o stebuklais seniai netikiu, ypač tokiais
Kaina tai tikrai stebuklinga
Aciu Mano pažįstama taip pat platina agel produktus ir savaime aišku labai juos giria
laba, apsvieskit kokio skonio jie?
ir kas aplamai tai sioje firmoje yra tik kosmetika ir papildai valgomi zeles pavidalu? QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 03 04, 17:23) laba, apsvieskit kokio skonio jie? ir kas aplamai tai sioje firmoje yra tik kosmetika ir papildai valgomi zeles pavidalu? Kai domejausi, tai yra ir tas ir anas. Kiek zinau tai pradzia LT ju pardavimu. Dar istyrinejau ,kad zele pagrinda sudaro tirstikliai -ksantano guma ir guaro guma, berods jie zymimi E 412 ir E 415. Tai tikrai naudos jie neduoda. Ir jokiu tyrimu nera atlikta , ir sertifikatu leisti prekiauti LT nematau. kazkaip miglotai. iki
o daugaiu neiko nera?
Pako, dėkui
maciau tutuk.lt juos parduoda gana pigiai
Jau 3men valgau UMI,netik gyvas,bet ir galiu pagirti
Pasižvalgykit Ebay parduotuvėj. Agel papildai ten pigiau. Netgi su atsiuntimo mokėsčiu apsimoka pirkti. Kam pirkti iš tuk-tuk tinklapio, jei pats gali lygiai taip pat atsisiųsti. Nors man mielesnės mano kaime surinktos bruknės ir šaltalankio uogos, kasmet jų užšaldau nemažai žiemai. Dėl maisto papildų...manau 80% jų yra nereikalingi, o efektą galima pasiekti reguliuojant mitybą. Aišku, tai ne taip greita ir patogu, kaip nuryti tabletę ar agel žele. Kita vertus, maisto papildų gamintojai ir toliau stengiasi įteigti, kad be papildų gyventi neįmanoma. Įmanoma, ir dar kaip. Jeigu nevalgysime bet ko, kas šiandien vadinama maistu.
QUOTE(Panda36 @ 2009 04 03, 13:44) Pasižvalgykit Ebay parduotuvėj. Agel papildai ten pigiau. Netgi su atsiuntimo mokėsčiu apsimoka pirkti. Kam pirkti iš tuk-tuk tinklapio, jei pats gali lygiai taip pat atsisiųsti. Nors man mielesnės mano kaime surinktos bruknės ir šaltalankio uogos, kasmet jų užšaldau nemažai žiemai. Dėl maisto papildų...manau 80% jų yra nereikalingi, o efektą galima pasiekti reguliuojant mitybą. Aišku, tai ne taip greita ir patogu, kaip nuryti tabletę ar agel žele. Kita vertus, maisto papildų gamintojai ir toliau stengiasi įteigti, kad be papildų gyventi neįmanoma. Įmanoma, ir dar kaip. Jeigu nevalgysime bet ko, kas šiandien vadinama maistu. Paziurejau Ebay O del maisto papildu reikalingumo - tai be abejo jie reikalingi. Visi zinome, kad nutiko japonams po antrojo pasaulinio karo - 2 atomines bombos tautai zadejo prazuti, taciau japonai siuo metu yra vieni ilgiausiai gyvenanciu zemeje ir net 90% japonu vartoja maisto papildus. Vienas ju Agel UMI yra pagamintas is prie Japonijos krantu gaunamu dumbliu. Tiems kas mano - "as maitinuosi sveikai ir man nereikia jokiu vitaminu" - atsakymas paprastas - musu maiste maistingu medziagu yra labai stipriai sumazeje - gal del dirvos nualinimo, gal dar del kokiu priezasciu - dalyvavau viename seminare kur buvo kalbama apie atmosferos pokycius ir problemas - vitaminu ir mineralu musu darzovese yra sumazeje net iki 80% palyginus su tuo, kas budavo randama pries 10 metu. Uzterstumas, kepamas, verdamas maistas, kancerogenines medziagos esancios musu maiste, antibijotikais apdorojama mesa, zuvis, pieno produktai, stresai, kuriuos mes patiriame - visa tai kenkia musu sveikatai. Todel mums butini maisto papildai - stiprinantys imuniteta, papildantys musu mityba vitaminais, mineralais, apsaugantys kraujagysliu sieneles nuo cholesterolio sankaupu ir t.t. AS VARTOJU KAI KURIUOS Agel MAISTO PAPILDUS: UMI mane yra per keleta valandu pagydes nuo beprasidedancios lupu puslelines - herpes viruso pasireiskimo - daug efektyviau nei tepaliukai. 1 EXO ir 3 MIN pakeliai per keleta valandu pagydo persalima. Jau isbandziau keturis kartus - taigi tikrai veikia. Reikia vos pajutus persalimo simptomus isgerti juos visus is karto. EXO vartoju reguliariai - pagerejo regejimas (nebereikia akiniu) ir odos bukle. AGELESS kosmetika - tiesiog nuostabi - labai gerai prieme ja mano siaip gan kaprizinga oda. Linkiu visiems ismeginti pries teisiant. Bet kuriuo atveju - tai naujiena masiniame vartojime ir suprantama, kad ne visi zmones is karto naujienas priima. Jei noresite ko nors pasiteirauti - rasykite. :-) Jei noresite, galesiu issiusti disku - tiek anglu tiek lietuviu kalba apie produktus bei apie pati versla. Rasykite! Papildyta: QUOTE(Pako @ 2009 03 04, 16:59) Kai domejausi, tai yra ir tas ir anas. Kiek zinau tai pradzia LT ju pardavimu. Dar istyrinejau ,kad zele pagrinda sudaro tirstikliai -ksantano guma ir guaro guma, berods jie zymimi E 412 ir E 415. Tai tikrai naudos jie neduoda. Ir jokiu tyrimu nera atlikta , ir sertifikatu leisti prekiauti LT nematau. kazkaip miglotai. iki E - tai Europos standartas. E - nebutinai reiskia, kad tai yra blogai. Guar gum ir Xanthan gum - tai medziagos, kurios reikalingos zarnynui - augalines skaidulos QUOTE(MEDINILĖ @ 2009 02 07, 19:39) Mano pažįstama taip pat platina agel produktus ir savaime aišku labai juos giria Sveikatai pagerinti tikrai yra daug daug kartų geresnių produktų, o ne sintetiniai papildai (pažiūrėkite atidžiai į sudėtį) Papildyta: QUOTE(Pako @ 2009 03 04, 16:59) Kai domejausi, tai yra ir tas ir anas. Kiek zinau tai pradzia LT ju pardavimu. Dar istyrinejau ,kad zele pagrinda sudaro tirstikliai -ksantano guma ir guaro guma, berods jie zymimi E 412 ir E 415. Tai tikrai naudos jie neduoda. Ir jokiu tyrimu nera atlikta , ir sertifikatu leisti prekiauti LT nematau. kazkaip miglotai. iki Ar tikrai verta tokius pinigus mokėti neaiškų produktą? Papildyta: QUOTE(Panda36 @ 2009 04 03, 13:44) Pasižvalgykit Ebay parduotuvėj. Agel papildai ten pigiau. Netgi su atsiuntimo mokėsčiu apsimoka pirkti. Kam pirkti iš tuk-tuk tinklapio, jei pats gali lygiai taip pat atsisiųsti. Nors man mielesnės mano kaime surinktos bruknės ir šaltalankio uogos, kasmet jų užšaldau nemažai žiemai. Dėl maisto papildų...manau 80% jų yra nereikalingi, o efektą galima pasiekti reguliuojant mitybą. Aišku, tai ne taip greita ir patogu, kaip nuryti tabletę ar agel žele. Kita vertus, maisto papildų gamintojai ir toliau stengiasi įteigti, kad be papildų gyventi neįmanoma. Įmanoma, ir dar kaip. Jeigu nevalgysime bet ko, kas šiandien vadinama maistu. Pilnai sutinku QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 13, 13:47) Sveikatai pagerinti tikrai yra daug daug kartų geresnių produktų, o ne sintetiniai papildai (pažiūrėkite atidžiai į sudėtį) As ir taip ir taip
Sveiki, gal gali atsiliepti ilgiau vartoje Agel produktus?
labai idomu sužinoti nuomone apie jos? ar tikrai toks stebuklas? gal yra kitokių nuomonių?
Agel produktų neplatinu, tačiau nemažai artimų žmonių vartoja šiuos produktus. Nei iš vieno negirdėjau nieko blogo, o ir pinigų nebegaila, kai pajuto poveikį. Tuo pačiu ir domėjausi Agel ir paprastų tablečių poveikiu..Tabletės yra nurijamos, skrandyje ji ištirpsta ir tik 10-15% tabletės organizmas įsisavina. O tą gelį reikia burnoje, po liežuviu palaikyti (kuo ilgiau), tada "įsijungia" organizmo homeopatinis procesas, ir tas medžiagas organizmas įsisavina 90%.
Kažkas anksčiau rašė, kad maiste dabar beveik nebėra vitaminų ir tai visiška tiesa. Kiek informacijos apie tai (tik pasidomėti reikia), o ir žmonės gi dabar masiškai serga visokiomis baisiomis ligomis. Vien vėžys kaip išplito... O sergama gi tada, kai organizmui kažkas negerai Jei netyčia kam įdomu, žinau moterį, kuri veda paskaitas apie Agelį, bet kada galite nueiti pasiklausyti, niekas neliepia pirkti QUOTE(pievike @ 2010 02 24, 13:14) Agel produktų neplatinu, tačiau nemažai artimų žmonių vartoja šiuos produktus. Nei iš vieno negirdėjau nieko blogo, o ir pinigų nebegaila, kai pajuto poveikį. Tuo pačiu ir domėjausi Agel ir paprastų tablečių poveikiu..Tabletės yra nurijamos, skrandyje ji ištirpsta ir tik 10-15% tabletės organizmas įsisavina. O tą gelį reikia burnoje, po liežuviu palaikyti (kuo ilgiau), tada "įsijungia" organizmo homeopatinis procesas, ir tas medžiagas organizmas įsisavina 90%.Kažkas anksčiau rašė, kad maiste dabar beveik nebėra vitaminų ir tai visiška tiesa. Kiek informacijos apie tai (tik pasidomėti reikia), o ir žmonės gi dabar masiškai serga visokiomis baisiomis ligomis. Vien vėžys kaip išplito... O sergama gi tada, kai organizmui kažkas negerai Jei netyčia kam įdomu, žinau moterį, kuri veda paskaitas apie Agelį, bet kada galite nueiti pasiklausyti, niekas neliepia pirkti Cia jie taip sako... As irgi si sekmadieni buvau Ju seminare. Tai firmai nera net 5 m., reiskia dar niekas nepatkrinta... O apie tai, kad pas juos dirba tik patys geriausi mokslinkai
uzsisakiau ir as sau sanariams , o vaikuciams imuninei sistemai (sake labai padeda vaikuciams kurie turi kokiu nors alergiju ...)
atsiliepimus girdejau tik gerus ... o kaina ...kam pirkt per platintojus kai pats gali tapti vartotoju ir isigyti pigiau ...( ne 250 lt kainuos ,o maziau Papildyta: QUOTE(ČIČI @ 2010 03 30, 09:23) Cia jie taip sako... As irgi si sekmadieni buvau Ju seminare. Tai firmai nera net 5 m., reiskia dar niekas nepatkrinta... O apie tai, kad pas juos dirba tik patys geriausi mokslinkai tai lietuvoj ...nera 5 metu... o seip firma gyvuoja lygtais ilgiau ... seip gydytojai dirba su sia produkcija ir profesoriai (lietuvoje ),tai jei butu taip blogai tai nesiulytu zmonems ...o esu bendravus su zmonem ,kurie vezi issigyde su sia produkcija ...tai daug pasako... as ir tapau vartotoja , bendrauju su gydytoja kuri pataria kiek naudot , kaip naudot ...juk sveikata brangiausia ... o vaistinese ka perki --ar cheminiai preparatai duoda rezultatu ...
Pradėjo juos platinti ir mano krykšto tėvas. Aš esu iš prigimties skeptikas ir netikiu stebuklais o Agel visas prekes reklamuoja per seminarus ir platintojus būtent kaip stebuklingus ir panacėją nuo visų ligų . Su užsidegimu pasakojo kaip jam padėjo o aš prisiminiau apie placebo efektą. Kai žmonėms duodavo vitaminą c ir sakydavo, kad tai vaistas nuo skausmo ir skausmas stebuklingai praeidavo. Man labai įdomu jei šis preparatas toks jau geras, kodėl jo neprekiauja vaistinėse ir gydytojai net neužsimena apie jį?
mano uosvene pradejo platinti situos paildus
seip skonis visai puse bedos,nors pirma karta supykino nuo ju mane dabar jau nieko 3d. naudoju kazkokius MIN
nu va pagrandukui duodu MIN ,reikia tik arbatinio saukstuko , o likusia dali didesniam ...kadangi pagrandukui du kartus buvo alerginiai bronchiniai priepoliai ,gerem antibiotikus --paskutinis ir buvo geguzes pabaigoj --gydytoja sake kad jei dar pasikartos ,lekiam su siuntimu i santariskes tirtis ....ir kvepavimas budavo toks svoksciantis ,nu kazkoks ne toks .tai va mitas kad alergijos kudikiams dingsta panaudojus MIN pasitvirtino
o man sanariams tai sumaise ir ne tuos uzsake ...tai tevukui atidaviau UMI pagerint sirdies veiklai ,inkstu veiklai ,imuninei sistemai ,atstatyti mirusioms lastelems ...bet savaite tik kaip geria ,da neaisku koks rezultatas bus ... vienu zodziu del kudikelio tai labai esu patenkinta rezultatu
tai jai as vaikui biski duociau is to pokelio ir likusi turini pati suvartociau tai nieko tokio ane?
nu tai ir duok arbatini sauksteli nuo savo dozes ...
Agel yra maisto papildas - ne vaistas. Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijos jis nepatvirtintas - bent jau tokios informacijos apie jį nėra. Padės - pakenks galima sužinoti, bandant ant savęs . Ar saugus jis vartoti - jokios patvirtintos informacijos , niekas tokių tyrimų Lietuvoje neatliko . Jei gydytoja nustatė, kad reikia sustiprinti imunitetą - ji ir preparatus parekomenduos , ir jums ir vaikeliui . O pasitikėti platintojų garbės žodžiu tikrai nepatariu
o vaistinese visi visiems maisto papildai tinkami vartoti ?
musu seima jau nuo vienu nukentejo -kuriuos labai per telika reklamavo reklamavo ir nusipirkom ant savo durnos galvos juk zinomi keliai kaip lengva gauti sertifikatus sveikatos ministerijoj pas mus ... tai jau geriau pirkt internetu ar per platintojus paklausa turincius gaminius kur pasaulis pripazysta QUOTE(beskaiste @ 2010 09 02, 18:00) o vaistinese visi visiems maisto papildai tinkami vartoti ? musu seima jau nuo vienu nukentejo -kuriuos labai per telika reklamavo reklamavo ir nusipirkom ant savo durnos galvos juk zinomi keliai kaip lengva gauti sertifikatus sveikatos ministerijoj pas mus ... tai jau geriau pirkt internetu ar per platintojus paklausa turincius gaminius kur pasaulis pripazysta Prieš papuolant į vaistinę jie bent patikrinami. Vaistininkas, kuri pataria ką vartotį, yra baigęs mokslus. Blogo nepatars. O ką jus apie Agel žinot išskyrus reklamą? Kam tinka, kam netinka, koks šalutinis poveikis? Gal jau ir kas mirė nuo jų? Juk visa tai neskelbiama. Kam žaisti rusišką rulėtę ?
nezinau ar bereikia kito patikrinimo kaip zmoniu atsiliepimu apie naudojamus produktus .jei butu mirciu ar blogu atsiliepimu ,tai jie butu ir internete patalpinti --juk viso pasaulio pasisakymu niekas negales isbraukti ...as uz ne tik AGEL produkcija (ja isbandem visa seima ir likau patenkinta
sekantis mano zingsnis -sanariams FLX pakuote ,ir jei 3 men kursas man irgi duos rezultata ....tai bus super ...ziuresim radau idomu sakini : Vilniaus universiteto Infekcinių ligų, dermatovenerologijos ir mikrobiologijos klinikos vedėjas prof. habil. dr. A.Ambrozaitis "... Japonai vartoja labai daug maisto papildų, su vitaminais, mikroelementais, tarp jų iš dumblių. Pavyzdžiui, yra papildas Agel, pagamintas iš natūralaus dumblio Okinavos saloje. Pastebėta, kad šios salos gyventojai ilgiau gyvena. Ir dėl tų dumblių, kuriuos renkančių moterų, net ir pagyvenusių, rankos būna neraukšlėtos..." musu gydytojai zino ir domisi Agel papildais ...
Kas tinka vienam negarantuoja, kad tiks ir kitam . Kol Agel bus niekieno patikrintas, kol nebus pripažintas kai vaistas tol žmonės žais rusiška rulete. O blogi atsiliepimai , niekas jų nerinko, niekas nefiksavo ir kaip pastebėjau būni užsipuolamas jei blogai atsiliepi apie šį " stebuklą " . Sakot sekantis žvilgsnis - pakuotė sąnariams o iš kur jus žinot, kad ji yra sąnariams ? Kas ji patikrtino ir nustatė, kad jis tinka būtent sąnariams? Kam tinka, kam netinka? Tuo labiau, kad Agel ne vaistas
QUOTE(Lost23 @ 2009 02 01, 19:06) Sveiki Pati va dabar vartoju tuos agel firmos produkta UMI.Tikrai vertas tokiu geru atsiliepimu.Aisku jie labai brangus.Mokejau 250lt uz dezute.(30dienu). Poveiki pajutau jau po poros dienu.Beto nera bjaurus kaip tab.skonis UMI yra kaip lietuvisku ruksciu obuoliu Maciau tuktuk.lt .juos parduoda su 15% nuolaida.Kaip supratau nebutina iskart pirkt 2 dezutes.Ten yra ir aprasymas tu produktu. o koks poveikis, ka pajutote? kas dingta vezines lasteles? Papildyta: QUOTE(Rodnega @ 2010 06 21, 11:05) Pradėjo juos platinti ir mano krykšto tėvas. Aš esu iš prigimties skeptikas ir netikiu stebuklais o Agel visas prekes reklamuoja per seminarus ir platintojus būtent kaip stebuklingus ir panacėją nuo visų ligų . Su užsidegimu pasakojo kaip jam padėjo o aš prisiminiau apie placebo efektą. Kai žmonėms duodavo vitaminą c ir sakydavo, kad tai vaistas nuo skausmo ir skausmas stebuklingai praeidavo. Man labai įdomu jei šis preparatas toks jau geras, kodėl jo neprekiauja vaistinėse ir gydytojai net neužsimena apie jį? vat man irgi idomu, kodel nei viena gydytoja onko skyriuje nepaminejo sito daikto... matyt nori, kad butu daugiau pacientu... gydytojai ne gydo - tik iekso pacientu, ane? kai paklausiu to pat klausimo kodel nera vaistineje man ta pati atsakyma sako - daktarai ir farmacininkai iesko naudos ir nesiulo sitos panacejos... labai idomu... QUOTE(Rodnega @ 2010 09 03, 11:31) Kas tinka vienam negarantuoja, kad tiks ir kitam . Kol Agel bus niekieno patikrintas, kol nebus pripažintas kai vaistas tol žmonės žais rusiška rulete. O blogi atsiliepimai , niekas jų nerinko, niekas nefiksavo ir kaip pastebėjau būni užsipuolamas jei blogai atsiliepi apie šį " stebuklą " . Sakot sekantis žvilgsnis - pakuotė sąnariams o iš kur jus žinot, kad ji yra sąnariams ? Kas ji patikrtino ir nustatė, kad jis tinka būtent sąnariams? Kam tinka, kam netinka? Tuo labiau, kad Agel ne vaistas vaistas tik slopina skausma ... pripazintas ir deja lietuvoje sertifikuoti ... is kur zinau kad sanariams o vaistinese tik farmacininku pelnui kas naudingiau ta ir siulo ...nebeperku daug metu jokiu papildu is vaistiniu ...cheminja ,sintetika buvo man rankos -lyg raumens ,lyg kraujagysliu ar sausgysliu -skausmas ,net pasukt negalejau --pageriau savaite HRT -sirdies ir kraujagysliu veiklai papilda-ir praejo .nespejau iki gydytoju nueit QUOTE(Rodnega @ 2010 09 02, 18:13) Prieš papuolant į vaistinę jie bent patikrinami. Vaistininkas, kuri pataria ką vartotį, yra baigęs mokslus. Blogo nepatars. O ką jus apie Agel žinot išskyrus reklamą? Kam tinka, kam netinka, koks šalutinis poveikis? Gal jau ir kas mirė nuo jų? Juk visa tai neskelbiama. Kam žaisti rusišką rulėtę ? vertas demesio straipsnis apie farmacininkus http://vz.lt/rss/straipsnis/2010/07/17/Far...u_nusikaltimai2 taip ir norisi pasitiketi viastinese esamais vaistais, kai iskyla tokie dalykeliai....
va va ...o kiek dar vaistu visokiu vaistinese niekam tikusiu ...nuodai nepatikrinti
as savo 9 m sunui prasidejus ciauduliui -nu pirmam persalimo simtomui -duodu pakeli MIN ,karstos arbatos ir ant rytojaus jokiu ciauduliu ,jokiu slogu
O kas Agel tikrina? Kur sveikatos apsaugos ministerijos sertifikatas?
tiesiog šiek tiek pasidomėjau - http://www.vvspt.lt/maistopapildai/index.php?search=AGEL - tai pasirodo kad jie tik pora kažkokių produktų sertifikavę yra (ar kaip čia pasakius).. o apie kitus net neužsimenama.. gal neduoda jų tirti, nes yra kaikokių kenksmingų medžiagų
Maciau skelbiu.lt tai Agelis labai atpigo, parduoda jau po 180 uz dezute. Vaikams duodu, tai tikrai neserga:)
|