Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Corina
Danguj gyveno vaikutis ir ruošėsi netrukus gimti. Viena diena jis paklausė Dievo:
- Man sako, kad tu rytoj ketini mane nusiusti i zeme, bet kaip as ten gyvensiu budamas toks mazytis ir bejegis?
- Is daugelio angelu as isrinkau viena tau. Jis lauks taves ir tavim rupinsis - atsake Dievas.
- Bet juk cia, danguje, man nieko netruksta, bet tos dainos ir šypsenos...man ju reikia, kad buciau laimingas..
- Tavo angelas tau dainuos ir sypsosis kiekviena diena. Tu jausi jo meile ir busi laimingas.
- Bet - neatlyzo mazasis - kaip as suprasiu, kai sumanim kalbes, juk as nemoku zmoniu kalbos?
- Tai paprasta, tavo angelas kalbes tau pacius graziausius ir silciausiu zodzius, kokiu tu dar nesi girdejes, ir su didziule kantrybe bei rupesciu jis mokys tave kalbet.
Vaikutis pakele i Dieva akis:
- O ka as darysiu, kai noresiu pasikalbeti su tavimi?
Dievulis nusisypsojo:
- Tavo angelas suglaus tavo delniukus ir mokys tave maldu.
- O as girdejau, kad zemeje yra blogu zmoniu, kas mane apsaugos ir gins?
Dievas apkabino vaikuti:
- Tavo angelas tave gins, net jeigu grės pats didziausias pavojus.
Ir staiga mazutis nusimine:
- Bet as visalaika busiu nelaimingas, nes daugiau taves nebepamatysiu...
Dievas pakele vaikuti ir tare:
- Tavo angeliukas visa laika kalbesis su tavimi apie mane ir mokys kelio, kad galetum pas mane sugrizti. Netgi jei as visa laika busiu salia taves.
Šiuo metu buvo taip gera ir ramu danguje, bet zemeje jau girdejosi balsai ir vaikutis paskubomis svelniai paklause:
- Dievuliau, jeigu jau man reikia tave palikti, prasau pasakyk man kuo mano angelas vardu!
- Tavo angelo vardas nera svarbus, tu ji tiesiog vadink mamyte:)

user posted image

Na va nauja temute, naujos viltys ir naujos nestuke.gif
Sekmes visoms!!!
J01
Kokie grazus zodziai ax.gif
Corina
Dekui, skolinti bet tikrai grazus, taip ,kad turime visos sulaukti savu angeleliu wub.gif
Papildyta:
Kada testuosies J01? As jauciu jau nuo 8dienos gadinsiu testukus doh.gif
linulyte
QUOTE(J01 @ 2009 01 28, 18:18)
Kokie grazus zodziai  ax.gif
*

Tikrai,nuostabus zodziai 4u.gif
gitana78de
Taip,labai grazu!.. as net apsiverkiau....
Saule3
Kaip grazu, Corina wub.gif... Apsizliumbiau del paskutinio sakinio wub.gif...
siri
QUOTE(Corina @ 2009 01 28, 20:27)
Dekui, skolinti bet tikrai grazus, taip ,kad turime visos sulaukti savu angeleliu wub.gif
Papildyta:
Kada testuosies J01? As jauciu jau nuo 8dienos gadinsiu testukus doh.gif
*

Corina, grazus namuciai, aciu wub.gif
o kelinta tau diena? as kazka praleidau blush2.gif
Dijav
Prisiduodu į naujus namučius:šiandien po pirmos apžiūros mato 8 folikulus (du -15mm).Prie 225 gonalio,pridėjo po vieną ampulytę centrotide (labai jie man skaudžiai leidžiasi ir mėlynės lieka biggrin.gif Kita apžiūra sekmadienį.
Nors ne pirmas kartas,bet nežinau geri čia mano tokie rodikliai ar ne.
Corina
Dekui mergaites...
Siri dar man diena be numerio bet jau planuoju kaip darysiu tuos testukus as kantrybes tam neturiu tai va:)
gerve
QUOTE(Dijav @ 2009 01 28, 22:54)
Prisiduodu į naujus namučius:šiandien po pirmos apžiūros mato 8 folikulus (du -15mm).Prie 225 gonalio,pridėjo po vieną ampulytę centrotide (labai jie man skaudžiai leidžiasi ir mėlynės lieka biggrin.gif Kita apžiūra sekmadienį.
*

Auga, graziai auga thumbup.gif thumbup.gif . Svarbiausiai kokybe, ne kiekybe.
Sekmes!! 4u.gif

Medeina, o su kitais stimuliuojanciais neimanoma bandyt? g.gif
Pas mane pries pirma stimuliacija FSH virs 11 ar netoli 12 buvo, bet stimuliuojant su Bravelle ir Menopur ( nezinau ar LT toki yra, bet negi tik vieni stimuliuojantys taikomi), augo puikiai folikulai. Aisku ir slopino visa laika salia su Lupronu.
Sekmes kuo didziausios!!
Singerita
QUOTE(Dijav @ 2009 01 28, 21:54)
*

Man atrodo, kad labai gerai ax.gif Man po pirmos apžiūros tik 7 tematė, o va kiek išaugo biggrin.gif

Kažin kaip Alisai vakar sekėsi, jai vakar punkcija lyg buvo g.gif
RositaK
spygli80, taip ir planuojam, histeroskopija, tik kad pirma reik sulaukti tu nelemtu mmm doh.gif
o pas mane net neteplioja ne trupucio schmoll.gif
Dijav, viskas thumbup.gif 4u.gif
J01
Labukas visoms smile.gif

Merginos, siandien man 9d po isodinimo. Ar galeciau ryt testuotis, jei Ovitreli leidausi 36 val pries punkcija ?
liepa7
Allisa, kaip tau sekėsi punkcija? kiek turi? wub.gif
Dijav, taip ir toliau mirksiukas.gif
siri
QUOTE(Corina @ 2009 01 28, 23:21)
Dekui mergaites...
Siri dar man diena be numerio bet jau planuoju kaip darysiu tuos testukus as kantrybes tam neturiu tai va:)
*

Sekmes, Corina, dabar matau, kad planuoji vasari wub.gif
Papildyta:
oi, mergytes, man ryt pas gydytoja reik eiti, labai nekantrauju suzinoti kiek gyventoju apsigyveno blush2.gif
*Viktoriukas*
QUOTE(siri @ 2009 01 29, 08:34)
oi, mergytes, man ryt pas gydytoja reik eiti, labai nekantrauju suzinoti kiek gyventoju apsigyveno blush2.gif
*

Trys tongue.gif biggrin.gif
J01
QUOTE(siri @ 2009 01 29, 10:34)
Sekmes, Corina, dabar matau, kad planuoji vasari wub.gif
Papildyta:
*

kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif
rozele78
QUOTE(J01 @ 2009 01 29, 11:49)
Labukas visoms smile.gif

Merginos, siandien man 9d po isodinimo. Ar galeciau ryt testuotis, jei Ovitreli leidausi 36 val pries punkcija ?
*

Na tikrai man atrodo ankstoka dar g.gif Nors pora dieneliu palauk dar biggrin.gif Oi nekantrios merginos esat biggrin.gif
allisa
sveikutes smile.gif
po punkcijos buvo labai bloga,visa kelia vaziuodama namo pravemiau,net nezinau del ko,atrodo ir nevalgius ir negerus pries narkoze buvau,kazkaip skauda siandien visa krutine,nugara,kaip giliau kvepuoju.na ir pilva maudzia,vaistus nuo skausmo geriu,eina sau.
paskambinau i labaratorija,tai net 21 apsivaisino.ginekologe minejo,kad net 40 iseme smile.gif
ryt 12.30 isodinimas smile.gif
Madissa
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:44)
sveikutes smile.gif
po punkcijos buvo labai bloga,visa kelia vaziuodama namo pravemiau,net nezinau del ko,atrodo ir nevalgius ir negerus pries narkoze buvau,kazkaip skauda siandien visa krutine,nugara,kaip giliau kvepuoju.na ir pilva maudzia,vaistus nuo skausmo geriu,eina sau.
paskambinau i labaratorija,tai net 21 apsivaisino.ginekologe minejo,kad net 40 iseme smile.gif
*

laikykis aiisa 4u.gif , viskas bus gerai
o folikulų pas tave tai blink.gif , bet ir apsivaisino super gerai thumbup.gif , bus ir broliukų ir sesučių bigsmile.gif
Singerita
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 10:44)
sveikutes smile.gif
*

Oho net 40 blink.gif Tikiu tikrai pasiseks su tokiu kiekiu wub.gif
allisa
aciu uz palaikyma smile.gif
kaip manote,ar verta saldyti?
Singerita
QUOTE(J01 @ 2009 01 29, 09:49)
Labukas visoms smile.gif

*

Vaistų likučių tikrai nebeturėtų rodyti, nes bus praėję apie 12 dienų, bet va ar rodys nėštumą neaišku. g.gif
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 10:48)
*

jei bus geri tai neabejotinai šaldyti ax.gif O tai ką jūs juos išmesti norite blink.gif
rozele78
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 12:44)
sveikutes smile.gif
*

Na saunuole net 40 blink.gif Ir labai puikia apsivaisino. Viskas bus gerai pamatysi greit busi nestuke.gif
siri
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:48)
*

Zinoma verta, nejaugi ismesi g.gif Super skaiciai thumbup.gif Manau tikrai pagerinsi statistika mirksiukas.gif
Singerita
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 10:42)
Na tikrai man atrodo ankstoka dar g.gif  Nors pora dieneliu palauk dar biggrin.gif  Oi nekantrios merginos esat biggrin.gif
*

Man tai jau nervai nebelaiko, žinočiau atsakymą tai nors išsiverkti būtų galima doh.gif
rozele78
allisa o del saldymo tai zinoma, kad verta. O jei dar noresite leliuko, tai nebereiks narkozes daugiau patirt wub.gif
siri
QUOTE(loksins @ 2009 01 29, 11:38)
Trys  tongue.gif  biggrin.gif
*

Labai bijau, kad tiek nebutu doh.gif
rozele78
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 12:51)
Man tai jau nervai nebelaiko, žinočiau atsakymą tai nors išsiverkti būtų galima  doh.gif
*

Na ner cia ko verkti, pamatysi greitai dziugausi is laimes wub.gif
Madissa
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:48)
*

aš bandyčiau prašyti, kad pora įsodinų, dalį paaugintų iki blastocistų, o kitus šalytų broliukams bigsmile.gif jeigu aišku visi gerai dalisis, geriausia tai pasitarti su gydytoju smile.gif
siri
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 11:51)
Man tai jau nervai nebelaiko, žinočiau atsakymą tai nors išsiverkti būtų galima  doh.gif
*

Na tai nesikankink, pradek gadinti testus nuo rytojaus rolleyes.gif
belldandy777
Oj...nuostabūs žodžiai smile.gif
va mes su vyru tiek kartu jau bandem bet nieko...o taip norim vaikuti tureti... sad.gif
allisa
kazkaip niekur negirdejau apie ta saldyma,vis galvoju,ar tas uzsaldymas veiksminmgas,ar tikrai isemus jie geri buna,bet tikrai saldysim,nes maza kas smile.gif
madisa, o ka reiskia "pora įsodinų, dalį paaugintų iki blastocistų"
siri
QUOTE(belldandy777 @ 2009 01 29, 11:55)
Oj...nuostabūs žodžiai smile.gif
va mes su vyru tiek kartu jau bandem bet nieko...o taip norim vaikuti tureti... sad.gif
*

Bandet ivf?
Singerita
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 10:54)
Na ner cia ko verkti, pamatysi greitai dziugausi is laimes wub.gif
*

Turbut 95 procentai tikimybės, kad iš skausmo. Nes jaučiasi kad nieko nėra verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 10:57)
kazkaip niekur negirdejau apie ta saldyma,vis galvoju,ar tas uzsaldymas veiksminmgas,ar tikrai isemus jie geri buna,bet tikrai saldysim,nes maza kas smile.gif
*

Jeigu būna negeri nesodina biggrin.gif O šiaip atšilimo procentas apie 30 lyg tai g.gif
*Viktoriukas*
allisa, eik tu sau, 40 blink.gif Tai gal ir vėmei dėl kokios hiperstimuliacijos? g.gif

siri, tai jau čia bijok nebijojus biggrin.gif
Madissa
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:57)
*

Blastocista, tai jau ilgiau paaugintas, įsodina ne 2,3 dienos embrijonus, o 5 ar 6. Pasak mano gydytojos pastojimo procentas padidėja iki 50 proc.
rozele78
[quote=Singerita,2009 01 29, 13:01]
Turbut 95 procentai tikimybės, kad iš skausmo. Nes jaučiasi kad nieko nėra verysad.gif

vyk blogas mintis, skauda nes embrioniukai pas tave siaucia lotuliukas.gif Labai tikiu, kad esi nestuke.gif Tai kada tau HCG sake darytis?
Papildyta:
QUOTE(Madissa @ 2009 01 29, 13:04)
Blastocista, tai jau ilgiau paaugintas, įsodina ne 2,3 dienos embrijonus, o 5 ar 6. Pasak mano gydytojos pastojimo procentas padidėja iki 50 proc.
*

O idomu kodel nesiulo visoms iki blastocistu auginti jei toks procentas padideja g.gif
Singerita
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 11:06)
vyk blogas mintis, skauda nes embrioniukai pas tave siaucia lotuliukas.gif Labai tikiu, kad esi nestuke.gif Tai kada tau HCG sake darytis?

Užtat ir problema, kad nieko neskauda, visiškai nieko schmoll.gif HVG nesakė darytis, tik testą vasario 3 d.
Madissa
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 12:06)
O idomu kodel nesiulo visoms iki blastocistu auginti jei toks procentas padideja g.gif
*

Kiek žinau nemažai kam siūlo, tik nevisada jos užauga, nes mamytės pilvelį jiems geriau dalintis nei toje terpėje. bet jei užauga tada lengviau implantuojas, nu bent man tai aiškino g.gif
allisa
QUOTE(Madissa @ 2009 01 29, 12:04)
*

idomu,reikes su gydytoja rytoj pakalbeti,jeigu tikrai taip padideja tikimybe,o gal kuriai is jusu jau taip buvo daryta ir net veiksminga?
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 12:11)
idomu,reikes su gydytoja rytoj pakalbeti,jeigu tikrai taip padideja tikimybe,o gal kuriai is jusu jau taip buvo daryta ir net veiksminga?
*

singerita,neliudek,manau viskas bus gerai nestuke.gif
loksins,idomu kiek ta laiko ta hiperstimuliacija tesis,kada praeis tie skausmai?
rozele78
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 13:09)
Užtat ir problema, kad nieko neskauda, visiškai nieko  schmoll.gif HVG nesakė darytis, tik testą vasario 3 d.
*

na tada jie pas tave labai ramus, saugiai jaucias wub.gif tai jau sestadieni arba sekmadieni bandyk testuka darytis.
RositaK
*

parastai reikia tureti bent 8 embrionus, is kuriu isauga vidutiniskai apie 2blastocistos. Bet ne butinai: mes turejom 8, be neuzaugo ne vienas sad.gif
alisa, tavo atveju TIKRAI auginciau iki blastocistu 4u.gif gal dali bent, kad pasiziuret ar auga kazkas. o kita dali saldyciau 4u.gif butinai pirma du geriausius isodinciau 4u.gif
Madissa
QUOTE(RositaK @ 2009 01 29, 12:17)
parastai reikia tureti bent 8 embrionus, is kuriu isauga vidutiniskai apie 2blastocistos. Bet ne butinai: mes turejom 8, be neuzaugo ne vienas sad.gif
alisa, tavo atveju TIKRAI auginciau iki blastocistu  4u.gif gal dali bent, kad pasiziuret ar auga kazkas. o kita dali saldyciau  4u.gif butinai pirma du geriausius isodinciau  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
pas mane iš 5 užaugo 1, nu bet finalas visteik buvo liūdnas, bet dėl kitų priežaščių.
Tiesa, tai papildomai kainuoja apie 800 lt
*Viktoriukas*
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 09:14)
loksins,idomu kiek ta laiko ta hiperstimuliacija tesis,kada praeis tie skausmai?
*

Oi, nelabai aš ką apie hiperstimuliaciją žinau, pati nesu su tuo susidūrus blush2.gif Tiesiog pagal išpunktuotą kiekį ir tavo savijautą taip sprendžiu ax.gif Gal merginos, kurios susidūrę apie tai daugiau papasakos ax.gif
allisa
QUOTE(loksins @ 2009 01 29, 12:26)
Oi, nelabai aš ką apie hiperstimuliaciją žinau, pati nesu su tuo susidūrus blush2.gif Tiesiog pagal išpunktuotą kiekį ir tavo savijautą taip sprendžiu ax.gif Gal merginos, kurios susidūrę apie tai daugiau papasakos ax.gif
*

gydytoja man tikrai ja itare,sake kad bus ir dabar skausmai,pykinimas unsure.gif
liepe gerti daug vandens ir kuo daugiau pieno gerti ir valgyti baltyminio maisto,kazin kodel,man taip sunku tuos 3 litrus vandens per diena isgerti doh.gif
siri
*

Na su blastocistom pastojimo tikimybe gal ir didesne, bet iki ju isauginti yra sunku, labai priklauso nuo embrionu stiprumo. Pvz. pas mane neuzaugo, o embrioniukai isodinti antra diena sau siltai isitvirtino.
rozele78
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 13:30)
gydytoja man tikrai ja itare,sake kad bus ir dabar skausmai,pykinimas unsure.gif
liepe gerti daug vandens ir kuo daugiau pieno gerti ir valgyti baltyminio maisto,kazin kodel,man taip sunku tuos 3 litrus vandens per diena isgerti doh.gif
*

Oi man taip pat niekaip neiseina tieg vandens isgert doh.gif Kai man sake gerti tai apsikabinusi ta vandeni nesiojausi visur ir po truputi plempiau biggrin.gif
dizzy___
*

Pvz.: BAK-e man minejo, jog is ju statistiniu duomenu, jiems nepavyksta gaut daug didesnio procento su blastocistom, geresni rezultatai su poros dienu embrionais ir veliau atsildytais, nei auginimas iki blastocistu g.gif
Dijav
QUOTE(dizzy___ @ 2009 01 29, 13:42)
Pvz.: BAK-e man minejo, jog is ju statistiniu duomenu, jiems nepavyksta gaut daug didesnio procento su blastocistom, geresni rezultatai su poros dienu embrionais ir veliau atsildytais, nei auginimas iki blastocistu g.gif
*

Nes netūri dar dauk praktikos tame ir yra neatidirbę tam tikros terpės.Pas mane iš paliktų 6 embrioniukų taip pat neišaugo nei viena blastosistą.Bet! pasitarus su emriologę mes jų šaldyti taip pat negalėjom,nes buvo silpnučiai ir pasak embriologės nebūtų išgyvenę.(atšildymo metu).Todėl palikom auginti iki blastosistų.Užsienyje dažniau augina iki blastosistų.Įsodinus blastosistą šansai pastot padidėja apie 70 proc.
Šį kartą taip pat įsodinsim 2,kitus auginsime iki blastosistų.Jei užaugs,bus pakartotinis įsodinimas (1 embrioniuko).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.