Danguj gyveno vaikutis ir ruošėsi netrukus gimti. Viena diena jis paklausė Dievo: - Man sako, kad tu rytoj ketini mane nusiusti i zeme, bet kaip as ten gyvensiu budamas toks mazytis ir bejegis? - Is daugelio angelu as isrinkau viena tau. Jis lauks taves ir tavim rupinsis - atsake Dievas. - Bet juk cia, danguje, man nieko netruksta, bet tos dainos ir šypsenos...man ju reikia, kad buciau laimingas.. - Tavo angelas tau dainuos ir sypsosis kiekviena diena. Tu jausi jo meile ir busi laimingas. - Bet - neatlyzo mazasis - kaip as suprasiu, kai sumanim kalbes, juk as nemoku zmoniu kalbos? - Tai paprasta, tavo angelas kalbes tau pacius graziausius ir silciausiu zodzius, kokiu tu dar nesi girdejes, ir su didziule kantrybe bei rupesciu jis mokys tave kalbet. Vaikutis pakele i Dieva akis: - O ka as darysiu, kai noresiu pasikalbeti su tavimi? Dievulis nusisypsojo: - Tavo angelas suglaus tavo delniukus ir mokys tave maldu. - O as girdejau, kad zemeje yra blogu zmoniu, kas mane apsaugos ir gins? Dievas apkabino vaikuti: - Tavo angelas tave gins, net jeigu grės pats didziausias pavojus. Ir staiga mazutis nusimine: - Bet as visalaika busiu nelaimingas, nes daugiau taves nebepamatysiu... Dievas pakele vaikuti ir tare: - Tavo angeliukas visa laika kalbesis su tavimi apie mane ir mokys kelio, kad galetum pas mane sugrizti. Netgi jei as visa laika busiu salia taves. Šiuo metu buvo taip gera ir ramu danguje, bet zemeje jau girdejosi balsai ir vaikutis paskubomis svelniai paklause: - Dievuliau, jeigu jau man reikia tave palikti, prasau pasakyk man kuo mano angelas vardu! - Tavo angelo vardas nera svarbus, tu ji tiesiog vadink mamyte:) Na va nauja temute, naujos viltys ir naujos Sekmes visoms!!!
Kokie grazus zodziai
Dekui, skolinti bet tikrai grazus, taip ,kad turime visos sulaukti savu angeleliu Papildyta:Kada testuosies J01? As jauciu jau nuo 8dienos gadinsiu testukus
linulyte
2009 01 28, 19:56
QUOTE(J01 @ 2009 01 28, 18:18) Kokie grazus zodziai  Tikrai,nuostabus zodziai
gitana78de
2009 01 28, 20:12
Taip,labai grazu!.. as net apsiverkiau....
Kaip grazu, Corina  ... Apsizliumbiau del paskutinio sakinio  ...
QUOTE(Corina @ 2009 01 28, 20:27) Dekui, skolinti bet tikrai grazus, taip ,kad turime visos sulaukti savu angeleliu Papildyta:Kada testuosies J01? As jauciu jau nuo 8dienos gadinsiu testukus  Corina, grazus namuciai, aciu o kelinta tau diena? as kazka praleidau
Prisiduodu į naujus namučius:šiandien po pirmos apžiūros mato 8 folikulus (du -15mm).Prie 225 gonalio,pridėjo po vieną ampulytę centrotide (labai jie man skaudžiai leidžiasi ir mėlynės lieka  Kita apžiūra sekmadienį. Nors ne pirmas kartas,bet nežinau geri čia mano tokie rodikliai ar ne.
Dekui mergaites... Siri dar man diena be numerio bet jau planuoju kaip darysiu tuos testukus as kantrybes tam neturiu tai va:)
QUOTE(Dijav @ 2009 01 28, 22:54) Prisiduodu į naujus namučius:šiandien po pirmos apžiūros mato 8 folikulus (du -15mm).Prie 225 gonalio,pridėjo po vieną ampulytę centrotide (labai jie man skaudžiai leidžiasi ir mėlynės lieka  Kita apžiūra sekmadienį. Nors ne pirmas kartas,bet nežinau geri čia mano tokie rodikliai ar ne. Auga, graziai auga  . Svarbiausiai kokybe, ne kiekybe. Sekmes!! Medeina, o su kitais stimuliuojanciais neimanoma bandyt? Pas mane pries pirma stimuliacija FSH virs 11 ar netoli 12 buvo, bet stimuliuojant su Bravelle ir Menopur ( nezinau ar LT toki yra, bet negi tik vieni stimuliuojantys taikomi), augo puikiai folikulai. Aisku ir slopino visa laika salia su Lupronu. Sekmes kuo didziausios!!
Singerita
2009 01 29, 08:17
QUOTE(Dijav @ 2009 01 28, 21:54) Prisiduodu į naujus namučius:šiandien po pirmos apžiūros mato 8 folikulus (du -15mm).Prie 225 gonalio,pridėjo po vieną ampulytę centrotide (labai jie man skaudžiai leidžiasi ir mėlynės lieka  Kita apžiūra sekmadienį. Nors ne pirmas kartas,bet nežinau geri čia mano tokie rodikliai ar ne. Man atrodo, kad labai gerai  Man po pirmos apžiūros tik 7 tematė, o va kiek išaugo  Kažin kaip Alisai vakar sekėsi, jai vakar punkcija lyg buvo
RositaK
2009 01 29, 09:45
spygli80, taip ir planuojam, histeroskopija, tik kad pirma reik sulaukti tu nelemtu mmm o pas mane net neteplioja ne trupucio Dijav, viskas
Labukas visoms  Merginos, siandien man 9d po isodinimo. Ar galeciau ryt testuotis, jei Ovitreli leidausi 36 val pries punkcija ?
Allisa, kaip tau sekėsi punkcija? kiek turi? Dijav, taip ir toliau
QUOTE(Corina @ 2009 01 28, 23:21) Dekui mergaites... Siri dar man diena be numerio bet jau planuoju kaip darysiu tuos testukus as kantrybes tam neturiu tai va:) Sekmes, Corina, dabar matau, kad planuoji vasari Papildyta:oi, mergytes, man ryt pas gydytoja reik eiti, labai nekantrauju suzinoti kiek gyventoju apsigyveno
*Viktoriukas*
2009 01 29, 10:38
QUOTE(siri @ 2009 01 29, 08:34) oi, mergytes, man ryt pas gydytoja reik eiti, labai nekantrauju suzinoti kiek gyventoju apsigyveno  Trys
QUOTE(siri @ 2009 01 29, 10:34) Sekmes, Corina, dabar matau, kad planuoji vasari Papildyta:oi, mergytes, man ryt pas gydytoja reik eiti, labai nekantrauju suzinoti kiek gyventoju apsigyveno  kaip faina
rozele78
2009 01 29, 10:42
QUOTE(J01 @ 2009 01 29, 11:49) Labukas visoms  Merginos, siandien man 9d po isodinimo. Ar galeciau ryt testuotis, jei Ovitreli leidausi 36 val pries punkcija ? Na tikrai man atrodo ankstoka dar  Nors pora dieneliu palauk dar  Oi nekantrios merginos esat
sveikutes po punkcijos buvo labai bloga,visa kelia vaziuodama namo pravemiau,net nezinau del ko,atrodo ir nevalgius ir negerus pries narkoze buvau,kazkaip skauda siandien visa krutine,nugara,kaip giliau kvepuoju.na ir pilva maudzia,vaistus nuo skausmo geriu,eina sau. paskambinau i labaratorija,tai net 21 apsivaisino.ginekologe minejo,kad net 40 iseme ryt 12.30 isodinimas
Madissa
2009 01 29, 10:46
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:44) sveikutes po punkcijos buvo labai bloga,visa kelia vaziuodama namo pravemiau,net nezinau del ko,atrodo ir nevalgius ir negerus pries narkoze buvau,kazkaip skauda siandien visa krutine,nugara,kaip giliau kvepuoju.na ir pilva maudzia,vaistus nuo skausmo geriu,eina sau. paskambinau i labaratorija,tai net 21 apsivaisino.ginekologe minejo,kad net 40 iseme ryt 12.30 isodinimas  laikykis aiisa  , viskas bus gerai o folikulų pas tave tai  , bet ir apsivaisino super gerai  , bus ir broliukų ir sesučių
Singerita
2009 01 29, 10:47
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 10:44) sveikutes po punkcijos buvo labai bloga,visa kelia vaziuodama namo pravemiau,net nezinau del ko,atrodo ir nevalgius ir negerus pries narkoze buvau,kazkaip skauda siandien visa krutine,nugara,kaip giliau kvepuoju.na ir pilva maudzia,vaistus nuo skausmo geriu,eina sau. paskambinau i labaratorija,tai net 21 apsivaisino.ginekologe minejo,kad net 40 iseme ryt 12.30 isodinimas  Oho net 40  Tikiu tikrai pasiseks su tokiu kiekiu
aciu uz palaikyma kaip manote,ar verta saldyti?
Singerita
2009 01 29, 10:50
QUOTE(J01 @ 2009 01 29, 09:49) Labukas visoms  Merginos, siandien man 9d po isodinimo. Ar galeciau ryt testuotis, jei Ovitreli leidausi 36 val pries punkcija ? Vaistų likučių tikrai nebeturėtų rodyti, nes bus praėję apie 12 dienų, bet va ar rodys nėštumą neaišku. Papildyta:QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 10:48) aciu uz palaikyma kaip manote,ar verta saldyti? jei bus geri tai neabejotinai šaldyti  O tai ką jūs juos išmesti norite
rozele78
2009 01 29, 10:50
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 12:44) sveikutes po punkcijos buvo labai bloga,visa kelia vaziuodama namo pravemiau,net nezinau del ko,atrodo ir nevalgius ir negerus pries narkoze buvau,kazkaip skauda siandien visa krutine,nugara,kaip giliau kvepuoju.na ir pilva maudzia,vaistus nuo skausmo geriu,eina sau. paskambinau i labaratorija,tai net 21 apsivaisino.ginekologe minejo,kad net 40 iseme ryt 12.30 isodinimas  Na saunuole net 40  Ir labai puikia apsivaisino. Viskas bus gerai pamatysi greit busi
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:48) aciu uz palaikyma kaip manote,ar verta saldyti? Zinoma verta, nejaugi ismesi  Super skaiciai  Manau tikrai pagerinsi statistika
Singerita
2009 01 29, 10:51
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 10:42) Na tikrai man atrodo ankstoka dar  Nors pora dieneliu palauk dar  Oi nekantrios merginos esat  Man tai jau nervai nebelaiko, žinočiau atsakymą tai nors išsiverkti būtų galima
rozele78
2009 01 29, 10:52
allisa o del saldymo tai zinoma, kad verta. O jei dar noresite leliuko, tai nebereiks narkozes daugiau patirt
QUOTE(loksins @ 2009 01 29, 11:38) Trys  Labai bijau, kad tiek nebutu
rozele78
2009 01 29, 10:54
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 12:51) Man tai jau nervai nebelaiko, žinočiau atsakymą tai nors išsiverkti būtų galima  Na ner cia ko verkti, pamatysi greitai dziugausi is laimes
Madissa
2009 01 29, 10:55
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:48) aciu uz palaikyma kaip manote,ar verta saldyti? aš bandyčiau prašyti, kad pora įsodinų, dalį paaugintų iki blastocistų, o kitus šalytų broliukams  jeigu aišku visi gerai dalisis, geriausia tai pasitarti su gydytoju
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 11:51) Man tai jau nervai nebelaiko, žinočiau atsakymą tai nors išsiverkti būtų galima  Na tai nesikankink, pradek gadinti testus nuo rytojaus
belldandy777
2009 01 29, 10:55
Oj...nuostabūs žodžiai va mes su vyru tiek kartu jau bandem bet nieko...o taip norim vaikuti tureti...
kazkaip niekur negirdejau apie ta saldyma,vis galvoju,ar tas uzsaldymas veiksminmgas,ar tikrai isemus jie geri buna,bet tikrai saldysim,nes maza kas madisa, o ka reiskia "pora įsodinų, dalį paaugintų iki blastocistų"
QUOTE(belldandy777 @ 2009 01 29, 11:55) Oj...nuostabūs žodžiai va mes su vyru tiek kartu jau bandem bet nieko...o taip norim vaikuti tureti...  Bandet ivf?
Singerita
2009 01 29, 11:01
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 10:54) Na ner cia ko verkti, pamatysi greitai dziugausi is laimes  Turbut 95 procentai tikimybės, kad iš skausmo. Nes jaučiasi kad nieko nėra Papildyta:QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 10:57) kazkaip niekur negirdejau apie ta saldyma,vis galvoju,ar tas uzsaldymas veiksminmgas,ar tikrai isemus jie geri buna,bet tikrai saldysim,nes maza kas madisa, o ka reiskia "pora įsodinų, dalį paaugintų iki blastocistų" Jeigu būna negeri nesodina  O šiaip atšilimo procentas apie 30 lyg tai
*Viktoriukas*
2009 01 29, 11:04
allisa, eik tu sau, 40  Tai gal ir vėmei dėl kokios hiperstimuliacijos? siri, tai jau čia bijok nebijojus
Madissa
2009 01 29, 11:04
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:57) kazkaip niekur negirdejau apie ta saldyma,vis galvoju,ar tas uzsaldymas veiksminmgas,ar tikrai isemus jie geri buna,bet tikrai saldysim,nes maza kas madisa, o ka reiskia "pora įsodinų, dalį paaugintų iki blastocistų" Blastocista, tai jau ilgiau paaugintas, įsodina ne 2,3 dienos embrijonus, o 5 ar 6. Pasak mano gydytojos pastojimo procentas padidėja iki 50 proc.
rozele78
2009 01 29, 11:06
[quote=Singerita,2009 01 29, 13:01] Turbut 95 procentai tikimybės, kad iš skausmo. Nes jaučiasi kad nieko nėra  vyk blogas mintis, skauda nes embrioniukai pas tave siaucia  Labai tikiu, kad esi  Tai kada tau HCG sake darytis? Papildyta:QUOTE(Madissa @ 2009 01 29, 13:04) Blastocista, tai jau ilgiau paaugintas, įsodina ne 2,3 dienos embrijonus, o 5 ar 6. Pasak mano gydytojos pastojimo procentas padidėja iki 50 proc. O idomu kodel nesiulo visoms iki blastocistu auginti jei toks procentas padideja
Singerita
2009 01 29, 11:09
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 11:06) vyk blogas mintis, skauda nes embrioniukai pas tave siaucia lotuliukas.gif Labai tikiu, kad esi nestuke.gif Tai kada tau HCG sake darytis?
Užtat ir problema, kad nieko neskauda, visiškai nieko  HVG nesakė darytis, tik testą vasario 3 d.
Madissa
2009 01 29, 11:09
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 12:06) O idomu kodel nesiulo visoms iki blastocistu auginti jei toks procentas padideja  Kiek žinau nemažai kam siūlo, tik nevisada jos užauga, nes mamytės pilvelį jiems geriau dalintis nei toje terpėje. bet jei užauga tada lengviau implantuojas, nu bent man tai aiškino
QUOTE(Madissa @ 2009 01 29, 12:04) Blastocista, tai jau ilgiau paaugintas, įsodina ne 2,3 dienos embrijonus, o 5 ar 6. Pasak mano gydytojos pastojimo procentas padidėja iki 50 proc. idomu,reikes su gydytoja rytoj pakalbeti,jeigu tikrai taip padideja tikimybe,o gal kuriai is jusu jau taip buvo daryta ir net veiksminga? Papildyta:QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 12:11) idomu,reikes su gydytoja rytoj pakalbeti,jeigu tikrai taip padideja tikimybe,o gal kuriai is jusu jau taip buvo daryta ir net veiksminga? singerita,neliudek,manau viskas bus gerai loksins,idomu kiek ta laiko ta hiperstimuliacija tesis,kada praeis tie skausmai?
rozele78
2009 01 29, 11:14
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 13:09) Užtat ir problema, kad nieko neskauda, visiškai nieko  HVG nesakė darytis, tik testą vasario 3 d. na tada jie pas tave labai ramus, saugiai jaucias  tai jau sestadieni arba sekmadieni bandyk testuka darytis.
RositaK
2009 01 29, 11:17
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 12:06) O idomu kodel nesiulo visoms iki blastocistu auginti jei toks procentas padideja  parastai reikia tureti bent 8 embrionus, is kuriu isauga vidutiniskai apie 2blastocistos. Bet ne butinai: mes turejom 8, be neuzaugo ne vienas  alisa, tavo atveju TIKRAI auginciau iki blastocistu  gal dali bent, kad pasiziuret ar auga kazkas. o kita dali saldyciau  butinai pirma du geriausius isodinciau
Madissa
2009 01 29, 11:24
QUOTE(RositaK @ 2009 01 29, 12:17) parastai reikia tureti bent 8 embrionus, is kuriu isauga vidutiniskai apie 2blastocistos. Bet ne butinai: mes turejom 8, be neuzaugo ne vienas  alisa, tavo atveju TIKRAI auginciau iki blastocistu  gal dali bent, kad pasiziuret ar auga kazkas. o kita dali saldyciau  butinai pirma du geriausius isodinciau  pas mane iš 5 užaugo 1, nu bet finalas visteik buvo liūdnas, bet dėl kitų priežaščių. Tiesa, tai papildomai kainuoja apie 800 lt
*Viktoriukas*
2009 01 29, 11:26
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 09:14) loksins,idomu kiek ta laiko ta hiperstimuliacija tesis,kada praeis tie skausmai? Oi, nelabai aš ką apie hiperstimuliaciją žinau, pati nesu su tuo susidūrus  Tiesiog pagal išpunktuotą kiekį ir tavo savijautą taip sprendžiu  Gal merginos, kurios susidūrę apie tai daugiau papasakos
QUOTE(loksins @ 2009 01 29, 12:26) Oi, nelabai aš ką apie hiperstimuliaciją žinau, pati nesu su tuo susidūrus  Tiesiog pagal išpunktuotą kiekį ir tavo savijautą taip sprendžiu  Gal merginos, kurios susidūrę apie tai daugiau papasakos  gydytoja man tikrai ja itare,sake kad bus ir dabar skausmai,pykinimas liepe gerti daug vandens ir kuo daugiau pieno gerti ir valgyti baltyminio maisto,kazin kodel,man taip sunku tuos 3 litrus vandens per diena isgerti
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 12:06) O idomu kodel nesiulo visoms iki blastocistu auginti jei toks procentas padideja  Na su blastocistom pastojimo tikimybe gal ir didesne, bet iki ju isauginti yra sunku, labai priklauso nuo embrionu stiprumo. Pvz. pas mane neuzaugo, o embrioniukai isodinti antra diena sau siltai isitvirtino.
rozele78
2009 01 29, 11:35
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 13:30) gydytoja man tikrai ja itare,sake kad bus ir dabar skausmai,pykinimas liepe gerti daug vandens ir kuo daugiau pieno gerti ir valgyti baltyminio maisto,kazin kodel,man taip sunku tuos 3 litrus vandens per diena isgerti  Oi man taip pat niekaip neiseina tieg vandens isgert  Kai man sake gerti tai apsikabinusi ta vandeni nesiojausi visur ir po truputi plempiau
dizzy___
2009 01 29, 12:42
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 12:06) O idomu kodel nesiulo visoms iki blastocistu auginti jei toks procentas padideja  Pvz.: BAK-e man minejo, jog is ju statistiniu duomenu, jiems nepavyksta gaut daug didesnio procento su blastocistom, geresni rezultatai su poros dienu embrionais ir veliau atsildytais, nei auginimas iki blastocistu
QUOTE(dizzy___ @ 2009 01 29, 13:42) Pvz.: BAK-e man minejo, jog is ju statistiniu duomenu, jiems nepavyksta gaut daug didesnio procento su blastocistom, geresni rezultatai su poros dienu embrionais ir veliau atsildytais, nei auginimas iki blastocistu  Nes netūri dar dauk praktikos tame ir yra neatidirbę tam tikros terpės.Pas mane iš paliktų 6 embrioniukų taip pat neišaugo nei viena blastosistą.Bet! pasitarus su emriologę mes jų šaldyti taip pat negalėjom,nes buvo silpnučiai ir pasak embriologės nebūtų išgyvenę.(atšildymo metu).Todėl palikom auginti iki blastosistų.Užsienyje dažniau augina iki blastosistų.Įsodinus blastosistą šansai pastot padidėja apie 70 proc. Šį kartą taip pat įsodinsim 2,kitus auginsime iki blastosistų.Jei užaugs,bus pakartotinis įsodinimas (1 embrioniuko).
|
|