Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Sniego karalystėje"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
user posted image

Skelbiame
Naują
Ir įdomų
Entuziazmo ir
Gražių vaizdų kupiną fotokonkursą!
O kokių nuotraukų laukiame?

Konkurse norėtume matyti -
Apsnigtas kalvas,
Raudonskruosčius vaikučius ar tėvelius sniege,
Ankstų žiemos rytą,
Ledo grožybes,
Ypatingo ir
Stebuklingo baltumo žiemą,
Tarytum mažyčiai balti
Ėriukai braidytų laukais, miškais, ir net gatvėmis!
Jei turite tokių nuotraukų
Energingai dalyvaukite ir laimėkite!

user posted image

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

Nuotraukų laukiame 2009 01 28 – 2009 02 06
Už Gražiausią žiemą balsuosime 2009 02 07 - 2009 02 17
paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !
Omrum
bigsmile.gif gaila nedalyvausiu verysad.gif per visus rūpesčius nepafotkinom lauke šiemet , bet sirgsiu už labiausiai patikusiais foto wub.gif sėkmes visoms dalyvėms 4u.gif
Rustė
QUOTE(Lera @ 2009 01 28, 20:35)
bigsmile.gif gaila nedalyvausiu  verysad.gif  per visus rūpesčius nepafotkinom lauke šiemet , bet sirgsiu už labiausiai patikusiais foto  wub.gif  sėkmes visoms dalyvėms  4u.gif
*

tai nebūtina šiemet, tinka gi ir senos nuotraukos, svarbu, kad žiema ir sniegas smile.gif
dalyviai gali būti bet kas, ir visai niekas smile.gif

platus konkursas šitas toks smile.gif
Niktė
bigsmile.gif pagaliau naujas konkursas thumbup.gif Ruste aciuks.gif
l'eau
user posted image gaila tik kad ne prieš mėnesį paskelbtas
Cikadelė
Man įdomu- o nuotraukoje būtinai turi būti žmogus?ar kažkoks padaras (šuo, katė ir pan)?
Rustė
QUOTE(Cikadelė @ 2009 01 29, 10:19)
Man įdomu- o nuotraukoje  būtinai turi būti žmogus?ar kažkoks padaras (šuo, katė ir pan)?
*

neprivalo smile.gif
gali būti tik gamta smile.gif
Cukraus pudra
user posted image
labai superinė foto thumbup.gif
Valetta
naujas konkursas thumbup.gif
speju, kad bus labai daug nuotrauku wink.gif
VI-VA-VI
Labas biggrin.gif
Laukiamas konkursas thumbup.gif thumbup.gif
mammka
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 01 29, 11:57)
user posted image
labai superinė foto  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif labai graži foto wub.gif
l'eau
QUOTE(Valetta @ 2009 01 29, 11:46)
speju, kad bus labai daug nuotrauku wink.gif
*

aš irgi taip manau, tik ne naujų, šiųmetinių smile.gif
Cukraus pudra
Tiesa, Ruste, labai puiki idėja, gražus ir orginalus konkurso "aprašas". šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Nieko sau
user posted image

Man ši thumbup.gif
Rustė
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 01 29, 12:29)
Tiesa, Ruste, labai puiki idėja, gražus ir orginalus konkurso "aprašas". šaunuolė  thumbup.gif  thumbup.gif
*

dėkoju aciuks.gif
šitas rašymo būdas vadinasi akrostichas smile.gif
ir man jis labai patinka, dažnai sveikinimus tokius rašau draugams smile.gif

aš manau, kad bus ir šiųmetinių nuotraukų, gi gruodį ir sausio pradžioje tikrai sniego buvo, bet ir pernykštės nuotraukos nėra prastesnės, gi svarbu sniegas smile.gif
SSSema
wow naujas konkursas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o jau nuotrauku grazumas wub.gif
man sita labai grazi 4u.gif
user posted image
tas medis jau vien ko vertas, nu nerealiai graziai apsnigtas thumbup.gif wub.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 01 29, 12:32)
dėkoju aciuks.gif
šitas rašymo būdas vadinasi akrostichas smile.gif
ir man jis labai patinka, dažnai sveikinimus tokius rašau draugams
*

labai grazei sukurei konkursa pritariu _Lakūdra_ drinks_cheers.gif
user posted image
mammka
QUOTE(SSSema @ 2009 01 29, 14:03)
wow naujas konkursas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o jau nuotrauku grazumas wub.gif
man sita labai grazi 4u.gif
*

Dėkui biggrin.gif 4u.gif .
Gaila,kad tik vienintelė padoresnė foto iš visų kurias fotografavom doh.gif .
Rustė

! 
primenu eilinį šimtas trisdešimt aštuntą kartą!

Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės.

Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.
Jei nuotrauka išviešinama nepriklausomai nuo to kas tai padaro ( "tarsi netiesioginias" išviešinimai irgi galioja , kai "nueikit į tą konkursą ir pažiūrėkit patys") yra skiriamos tokios nuobaudos:
Jei išviešinama ne savo - pašalinama iš konkurso nuotrauka to, kas tai padarė, o jei nedalyvauja narys tada gauna įspėjimą.
VI-VA-VI
QUOTE(mammka @ 2009 01 29, 13:11)
Dėkui  biggrin.gif  4u.gif .
Gaila,kad tik vienintelė padoresnė foto iš visų kurias fotografavom  doh.gif .
*

doh.gif doh.gif bus pasalinta, kam sakei kad cia tavo doh.gif doh.gif nes turi buti anonimiskai.labai grazi nuotrauka biggrin.gif
mammka
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 29, 14:36)
doh.gif  doh.gif   bus pasalinta, kam sakei kad cia tavo doh.gif  doh.gif nes turi buti anonimiskai.labai grazi nuotrauka  biggrin.gif
*

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif gyveni ir mokaisi blush2.gif .Jau atrodo visas taisykles perskaičiau,ot višta doh.gif .
VI-VA-VI
QUOTE(mammka @ 2009 01 29, 13:49)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif gyveni ir mokaisi  blush2.gif .Jau atrodo visas taisykles perskaičiau,ot višta  doh.gif .
*

Gaila verysad.gif bet nieko dar laiko yra kita nuotrauka idesi 4u.gif
mammka
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 29, 14:57)
Gaila verysad.gif bet nieko dar laiko yra kita nuotrauka idesi 4u.gif
*

Tai žinoma irnesakyk.gif .Nieko baisaus..tik pikta ant savęs,kad viską perskaičiau,o vistiek apsižioplinau doh.gif blush2.gif
VI-VA-VI
QUOTE(mammka @ 2009 01 29, 14:01)
Tai žinoma irnesakyk.gif .Nieko baisaus..tik pikta ant savęs,kad viską perskaičiau,o vistiek apsižioplinau  doh.gif  blush2.gif
*

buna bigsmile.gif nuo laimes kad tavo pastebejo nuotrauka bigsmile.gif
Rustė
QUOTE(mammka @ 2009 01 29, 13:49)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif gyveni ir mokaisi  blush2.gif .Jau atrodo visas taisykles perskaičiau,ot višta  doh.gif .
*

višta, ne višta, na ką daryti sad.gif

smagu, kad nepergyveni per daug smile.gif
mammka
QUOTE(Rustė @ 2009 01 29, 15:07)
višta, ne višta, na ką daryti sad.gif

smagu, kad nepergyveni per daug smile.gif
*

Būna blogesnių dalykų gyvenime biggrin.gif .O čia tik nuotrauka..
Rustė
QUOTE(mammka @ 2009 01 29, 14:12)
Būna blogesnių dalykų gyvenime  biggrin.gif .O čia tik nuotrauka..
*

oi būna ir dėl nuotraukų čia toooookie karai vyksta, kad baisus dalykas...tai jau ir stebiuosi, kad taip geranoriškai...

-----------------

naujų daug atsirado - įdėjau viešus pranešimus per forumą dėl konkurso smile.gif

laukiu daaaaug nuotraukų smile.gif
gal išsipildys jūsų nuolatinis noras ir bus virš 200 foto, tai 5 balsus turėsite smile.gif
mammka
QUOTE(Rustė @ 2009 01 29, 15:14)
oi būna ir dėl nuotraukų čia toooookie karai vyksta, kad baisus dalykas...tai jau ir stebiuosi, kad taip geranoriškai...

-----------------

naujų daug atsirado - įdėjau viešus pranešimus per forumą dėl konkurso smile.gif

laukiu daaaaug nuotraukų smile.gif
gal išsipildys jūsų nuolatinis noras ir bus virš 200 foto, tai 5 balsus turėsite smile.gif
*

Ane bigsmile.gif .Nepagalvočiau,kad dėl foto galima karą užvirt mastau.gif lotuliukas.gif .
l'eau
jau geriau kai foto koks 30 - lengviau išsirinkt biggrin.gif
Muskari
Šakės, kaip gražu
user posted image
Niktė
QUOTE(mammka @ 2009 01 29, 14:12)
Būna blogesnių dalykų gyvenime  biggrin.gif .O čia tik nuotrauka..
*

Šaunuolė kad taip reguoji thumbup.gif pasimokysi iš savo klaidų ir daugiai nekartosi mirksiukas.gif
mammka
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 01 29, 15:37)
Šaunuolė kad taip reguoji  thumbup.gif pasimokysi iš savo klaidų ir daugiai nekartosi  mirksiukas.gif
*

4u.gif drinks_cheers.gif

Tikrai daug gražių foto bigsmile.gif .Kai kurios tai kaip atvirukai wub.gif
Cukraus pudra
aš tai va, sėdžiu ir galvoju, kad idėją nuotraukai kaip ir turiu, bet iš kur gaut sniego user posted image user posted image user posted image
baltė
Ahoi, štai ir naujas konkursas biggrin.gif . Labai gražiai ten Ruste surašei viską... Smagus bus turbūt konkursėlis. Mes kaip tyčia lauke beveik nesifotografuojam... doh.gif O dabar jau ir likęs sniegas baisus, purvinas... Na, bet reikės kažką sugalvot smile.gif g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(baltė @ 2009 01 29, 15:06)
Ahoi, štai ir naujas konkursas biggrin.gif . Labai gražiai ten Ruste surašei viską... Smagus bus turbūt konkursėlis. Mes kaip tyčia lauke beveik nesifotografuojam... doh.gif  O dabar jau ir likęs sniegas baisus, purvinas... Na, bet reikės kažką sugalvot smile.gif  g.gif
*

mūsų gale sniego jau porą savaičių nebėr doh.gif o ir prieš tai buvo tik labai trumpai verysad.gif
VI-VA-VI
QUOTE(mammka @ 2009 01 29, 14:38)
Tikrai daug gražių foto  bigsmile.gif .Kai kurios tai kaip atvirukai  wub.gif
*

Pritariu thumbup.gif perziurejau visas nuotraukas super thumbup.gif
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 01 29, 14:42)
aš tai va, sėdžiu ir galvoju, kad idėją nuotraukai kaip ir turiu, bet iš kur gaut sniego user posted image user posted image user posted image
*

gal dar iki 7 dienos iskris sniegas ax.gif

man sita idomi nuotrauka, is kus jie tiek turejo jiegu ir sniego ,pastatyti seni besmegeni ax.gif
user posted image
Niktė
Kai Rustė pasakė kad bus žieminis konkursas tai iškart fotikas gavo darbo hihihi.gif dabar kompe virš 500 nuotraukų per kelias dienas padarytų blink.gif
l'eau
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 01 29, 15:23)
Kai Rustė pasakė kad bus žieminis konkursas tai iškart fotikas gavo darbo hihihi.gif dabar kompe virš 500 nuotraukų per kelias dienas padarytų  blink.gif
*

iš kur sniego gavot?
Džinė
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 29, 15:21)

man sita idomi nuotrauka, is kus jie tiek turejo jiegu ir sniego ,pastatyti seni besmegeni ax.gif
user posted image
*

mes kai šitą besmegenį lipdėm prieš daug metų, tai oi daug kaimynų dirbo doh.gif biggrin.gif
pasirodom
VI-VA-VI
QUOTE(Džinė @ 2009 01 29, 15:37)
mes kai šitą besmegenį lipdėm prieš daug metų, tai oi daug kaimynų dirbo doh.gif  biggrin.gif
pasirodom
*

po to nukrito i sona ,ane?!
gal toj nuotraukoi buvo forma apklijota sniegu g.gif ax.gif
Džinė
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 29, 15:55)
po to nukrito i sona ,ane?!
*

kitą dieną jis stipriai į šoną pakrito g.gif džiaugiuosi, kad sugalvojau įamžint jį smile.gif
Cikadelė
user posted image

Kokia man šita graži thumbup.gif taip primena kaimą, senus mūsų senelius, belaukiančius užpustytame name, kol atvažiuosime ax.gif wub.gif
Laumėnė
o man ši labai wub.gif

user posted image
l'eau
super foto ir iš taip arti thumbup.gif
user posted image
Niktė
QUOTE(l'eau @ 2009 01 29, 15:35)
iš kur sniego gavot?
*

blink.gif kaip iš kur mastau.gif tagi sausio pradžioj sniego kalnai buvo biggrin.gif kaip tikroj sniego karalystėj mirksiukas.gif
l'eau
bet gi minėjot kad fotkinot tik apie konkursą pranešus g.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 01 29, 20:00)
*

žiūrint kur gyvena smile.gif
gi yra tokių šalių, kur kalnai sniego būna ištisus metus smile.gif
Niktė
QUOTE(l'eau @ 2009 01 29, 20:00)
*

Ne taip mane supratot mirksiukas.gif Rustė dar sausio pradžioj buvo užsiminus kad laukia patvirtinimo iš Supermamos dėl žieminio konkurso rolleyes.gif tai mes dar sausio pirmom dienom kai iškrito labai daug sniego ir paveikslavomės wub.gif kai konkursas buvo tik planuojamas ax.gif
VI-VA-VI
jau 48 nuotraukos thumbup.gif o konkursas tik 2 diena ax.gif gal ir bus 200 nuotrauku ax.gif
si nuotrauka super thumbup.gif
user posted image
vijuna
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 29, 23:08)
jau 48 nuotraukos thumbup.gif o  konkursas tik  2 diena ax.gif gal ir bus 200 nuotrauku  ax.gif
si nuotrauka super  thumbup.gif
user posted image
*

Si uotrauka labai super
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 01 29, 20:32)
super foto ir iš taip arti thumbup.gif
user posted image
*

O sita pasakiska wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumėnė @ 2009 01 29, 17:40)
o man ši labai  wub.gif

user posted image
*

wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.