QUOTE(kkristinak @ 2009 02 09, 21:37) arba tiesiog padaryti konkursa ''megeju nuotrauku'' Prasau ne komentuoti,o is tiesu apsvarstyti tai!!! tai galim pasvarstyti. o kur ta riba tarp mėgėjo ir nemėgėjo. kas nuspręs, kad štai šita foto mėgėjo, o jau vat šita ne. kad ir šitam konkurse, yra nuotraukų, kur akivaizdžiai matyti, kad darytos mėgėjų, kai kurios tik tokios, kur tereikia paspausti mygtuką. yra ir tokių, kurios atrodo gana profesionaliai, bet galbūt darytos mėgėjo, kuris turi "gerą akį" plius išmano savo fotoaparato galimybes. tai kur ta riba?
Karbynė
2009 02 09, 22:48
Reikia ne piktintis, o džiaugtis, kad konkursuose atsiranda vis kokybiškesnių foto. O dėl profesionalų...  Ar jūs bent nutuokiate kiek iš tų jūsų vadinamų profesionalų yra tiesiog savamoksliai pamilę fotografiją ir įdėję pakankamai daug pastangų ir darbo, kad pagaliau gautųsi tai, kas gaunasi. Vaizdas, kuris mus džiugina, verčia žavėtis ir t.t. Kai kam gal įkvepia norą mokytis padaryti geriau nei lig šiol - t.y. ne tik spustelt mygtuką. Aš asmeniškai dėkinga tiems "profesionalams". Visi "profesionalais" netapsim, bet pykti, kad kažkas stengiasi ar domisi daugiau nei jūs - vaikiška. Ir absurdiška siūlyti išgrūsti iš FOTOkonkursų žmones, kurie myli fotografiją. Beje - kokybiška nuotrauka - nebūtinai profesionalo darbas, kad ir kaip sunku būtų patikėti  Neverta dėl neužimamos vietos taip piktintis...
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 09, 22:48) Reikia ne piktintis, o džiaugtis, kad konkursuose atsiranda vis kokybiškesnių foto. O dėl profesionalų...  Ar jūs bent nutuokiate kiek iš tų jūsų vadinamų profesionalų yra tiesiog savamoksliai pamilę fotografiją ir įdėję pakankamai daug pastangų ir darbo, kad pagaliau gautųsi tai, kas gaunasi. Vaizdas, kuris mus džiugina, verčia žavėtis ir t.t. Kai kam gal įkvepia norą mokytis padaryti geriau nei lig šiol - t.y. ne tik spustelt mygtuką. Aš asmeniškai dėkinga tiems "profesionalams". Visi "profesionalais" netapsim, bet pykti, kad kažkas stengiasi ar domisi daugiau nei jūs - vaikiška. Ir absurdiška siūlyti išgrūsti iš FOTOkonkursų žmones, kurie myli fotografiją. Beje - kokybiška nuotrauka - nebūtinai profesionalo darbas, kad ir kaip sunku būtų patikėti  Neverta dėl neužimamos vietos taip piktintis... aš pritariu, tikrai neatmetinėsiu gerų nuotraukų tam, kad laimėtų nekokybiškos. kaip jau čia rašė, kad ir su paprastu fotoaparatu galima padaryti gražių nuotraukų. aš pati fotografuoju su muiline, bet turiu ir tokių kadrų, kurie nenusileidžia profesionalam, bet žinoma ir prastų, ir visokių kitokių. todėl visa tai skatina tobulėti mane, o ne pykti, kad kažkam išėjo geriau. esmė kiek pastebėjau ne kokybėje, o pačioje nuotraukoje, jos mintyje, net pavadinime.
Stebukle
2009 02 09, 23:47
Man sitas besmegenis ispudingo dydzio, kaip toki padaryt 
Karbyne, sauniai ir issamiai atsakei Kkristinak, uzsuk i mokomes fotografuoti skyreli, pamatysi kaip su dideliu uzsispyrimu, kantrybe ir praktika, mamu paprastos, o tiksliau prastos foto, virsta zaviais, kokybiskais kadrais  Tik reikia labai noreti ir stengtis
Ramunita
2009 02 10, 00:52
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 09, 21:37) Pries pastatidama savo pirma nuotrauka konkurse  as daug apie tai klausynejau pas savo pazistamus  kaip viskas viksta  ir man atsake-gali ne deti savo nuotrauku, jau ne karta jie state ir niekas niekada ne laimejo net 10 vietos  priezastis tame, kad cia laimi tik profesionalu nuotraukos  o ne paprasto megejo tai as ir pagalvojau pabandysiu dalyvauti .ir isitikinau kad jie sake tiesa paprastos nuotraukos gauna daugausiai 10 balsu  o prafesionalo gauna daugiausiai, ju yra maziai bet jie laimi visada 3 pirmas vietas  balsavimo metu skatina balsuoti kitus uz tam tikras nuotraukas sioje temoje. ir istikruju nera cia teisybes,mes megejai tiesiog cia tam kad prabalsuoti ir papilditi nuotraukomis konkursus,perziurejau visus konkursus ir cia laimi tik tos pacios ar ju draugai ir tik keleta megeju galvokite ka norite, as stebejau ne viena konkursa ir nesu akla tai as Rustes vietoj ne statyciau cia foto profesionalu ir redaguotu(is akies matosi kad nuotraukos redaguotos,ar darytos profesionalu.ne sakant apie tai kad yra daug galimybiu patikrinti nuotraukas) , duociau galimybe kitiems save parodyti  arba tiesiog padaryti konkursa ''megeju nuotrauku'' Prasau ne komentuoti,o is tiesu apsvarstyti tai!!! grynas pavyzdys,  sitos nuotraukos  o man patinka profesionalios foto. Beje,ar kada buvai foto parodoj (jei taip,tai kokioj).? Jei ne-tai nueik ir pamatysi,ką reiškia profesionali fotografija  Man taikrai labai patinka išdirbtos foto,išlauktos,kaip aš sakau išjaustos ir pan,o ne-pasodinau vaiką/katę/šunį į pusnį/ant pievutės/tarp lapų ir "pykšt" bele fotkė gavos... Mano draugė fotkino savo vaiką (šitam onkurse ji nedalyvauja ir ėra SM narė) žiemą,norėj pasidaryt gerų,gražių foto-tai viso padare virš 1000 foto,fotkino gal kokias 3-4 dienas,iš to gausybės kadrų atsirinko gal 20... įdėčiau čia nors vieną foto-galvotum profė arė,baigus kursus ir pan,bet...nieko ji nebaigus,tik pasiskaito nete,kaip ten ta fotika susikonfiguruot,kokioj pozoj geriausia fotkint ir visa kita. Manau,kad bet kuri mama/tėtis gali tai paskaityt ir padaryt superinių nuotraukų
Peperoni
2009 02 10, 07:27
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 09, 22:48) Reikia ne piktintis, o džiaugtis, kad konkursuose atsiranda vis kokybiškesnių foto. O dėl profesionalų...  Ar jūs bent nutuokiate kiek iš tų jūsų vadinamų profesionalų yra tiesiog savamoksliai pamilę fotografiją ir įdėję pakankamai daug pastangų ir darbo, kad pagaliau gautųsi tai, kas gaunasi. Vaizdas, kuris mus džiugina, verčia žavėtis ir t.t. Kai kam gal įkvepia norą mokytis padaryti geriau nei lig šiol - t.y. ne tik spustelt mygtuką. Aš asmeniškai dėkinga tiems "profesionalams". Visi "profesionalais" netapsim, bet pykti, kad kažkas stengiasi ar domisi daugiau nei jūs - vaikiška. Ir absurdiška siūlyti išgrūsti iš FOTOkonkursų žmones, kurie myli fotografiją. Beje - kokybiška nuotrauka - nebūtinai profesionalo darbas, kad ir kaip sunku būtų patikėti  Neverta dėl neužimamos vietos taip piktintis... fotografijos profesionalai ar tiesiog megejai tai ne uzdara kasta ar judejimas  visi norintys tai gali daryt... yra daug visokios imanomos informacijos - tik reik pasidomet  Kkristinak - ateik pas mus ir mokykis kartu...  geriau jau tureti sveiku ambiciju nufotografuoti geriau, nei tie tavo vadinami profesionalai, negu pykt tam, kad padarytum grazia foto, tikrai neuztenka paspausti mygtuka dabar mes fotografuojam vandens lasus - kad gautumem gera, kokybiska nuotrauka - fotografuojama maziausiai 500 kadru... (ir cia tik vienas is pavydziu)  tik labai mylintis fotografija zmogus gali tureti tiek kantrybes ir uzsispyrimo... taigi naturalu, kad tiek darbo ir meiles idejusiu i fotografija zmoniu foto - privalo buti grazesnes... nes kitaip nebutu prasmes ta daryt...
Bittersweet
2009 02 10, 08:04
Aišku smagu kai laimi, bet kam čia taip reikia piktintis jei kažkam patinka viai kitokios nuotraukos? Gi prašom, biškiuką darbo įdėti ir nuotrauka tikrai gali nuostabi išeiti net ir paprastam žmogeliui. Pas mane pačią yra tokių nuotraukų kur kiti žiūri su "atkarusiu žandikauliu" ir negali patikėti kad ten mano paveiksluota, bet yra ir tokių, kurias tik sukėlus į kompą iškart trinu lauk. Gi fotografijoj kaip ir visur reikia darbo. Aišku dar duoda ir pats fotoaparatas, kuo jis geresnis tuo ir nuotraukos kokybiškenės, nors dažnai paveiksluoju ir su savo muilinuke ir ką, vargo įdedu daugiau bet viskas įmanoma. Nereikia piktintis kad laimi kiti, kad už juos balsuoja, o pačiai pabandyti laimėti. Tarkim šiame konkurse dėjau tokią nuotrauką kuri vargu papuls į pirmą šimtuką, bet kai dėjau man ne tame esmė buvo kad laimėčiau, o norėjau parodyti tai kas nupaveiksluota, bet apie tai papasakosiu kai balsavimas baigsis. O kas nustatinės kur yra riba tarp profesionalo ir neprofesionalo? Tarkim nuotrauka su arkliu kur pusnyse. Aišku balsavau už ją, ją pamačius iškart viduj viskas suspurdėjo. Yra ir daugiau nuotraukų su arkliais, bet jos tokios, kad jose nėra vargo, o čia vien pati mintis pagauta, tas sniegas atrodo lyg vanduo. jeigu man patinka nuotrauka tai už ją ir baluoju. Taip kad mes esam supermamos, ir padaryti galim viską  reikia daug daug noro, užsispyrimo ir kantrybės
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 07:27) taigi naturalu, kad tiek darbo ir meiles idejusiu i fotografija zmoniu foto - privalo buti grazesnes... nes kitaip nebutu prasmes ta daryt... gražesnės - kaip kam  man tos išdirbtos foto tiesiog neatrodo natūralios, todėl balsavau už tokias, kur matyti kad kadras gražus, bet atsitiktinis, o ne krūmuose sėdėta pora valandų ar pleškinta šimtasi kadrų
Peperoni
2009 02 10, 09:09
QUOTE(l'eau @ 2009 02 10, 08:49) gražesnės - kaip kam  man tos išdirbtos foto tiesiog neatrodo natūralios, todėl balsavau už tokias, kur matyti kad kadras gražus, bet atsitiktinis, o ne krūmuose sėdėta pora valandų ar pleškinta šimtasi kadrų  Tavo teise rinktis
vaidaelv
2009 02 10, 12:17
QUOTE(Valerija @ 2009 02 09, 19:49) Aš pavz nė už vieną iš šio penketuko nuotrauką nebalsavau, nes man jo ne mielos širdžiai, bet kitiems jos labai gražios. Aš pati esu tipiškiausia mėgėja ir dažnai būnu pirmame dešimtuke, nes dalyvauju ne su belekokiomis nuotraukoms. Nors pradžioje tikrai nekažkaip sekėsi, bet pradedu perprasti ko nori dauguma ir bandau pateikti tokią nuotrauka kuri kabintu daugiau nei tik mano draugus ar šeimos narius  as irgi ne uz viena is situ nebalsavau...  radau man mielesniu ir grazesniu iamzintu akimirku.... Papildyta:http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16304http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16519http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16140http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16261http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16300va, mano pasirinimas....
Ramunita
2009 02 10, 14:23
QUOTE(l'eau @ 2009 02 10, 08:49) gražesnės - kaip kam  man tos išdirbtos foto tiesiog neatrodo natūralios, todėl balsavau už tokias, kur matyti kad kadras gražus, bet atsitiktinis, o ne krūmuose sėdėta pora valandų ar pleškinta šimtasi kadrų  nu ir kiekvieno teisė rinkis,o ne sakyti,kad nereik dėti kažkokių foto į kokursus  (čia ne tau taikau,čia tai forumietei,kuri teigia,kad nereikia dėto profesionalų foto- tavo postą tiesiog pacitavau,kad ji pasiskaitytų,kaip žmonės balsuoja)
nuostabumelis
2009 02 10, 14:38
dar kartą paskaitinėjau taisykles ir nesuprantu - kodėl man vis dar neleidžiama balsuoti už nuotraukas?  berods reikia turėti bent 20 žinučių, kad būtų leidžiama tai daryti. What's up?
MIKVIDA
2009 02 10, 14:50
QUOTE(nuostabumelis @ 2009 02 10, 14:38) dar kartą paskaitinėjau taisykles ir nesuprantu - kodėl man vis dar neleidžiama balsuoti už nuotraukas?  berods reikia turėti bent 20 žinučių, kad būtų leidžiama tai daryti. What's up? Aš ir patenku prie "neįgaliūjų "  , tai gerai kad leidžia nors pažiūrėt į jas.Tad tada belieka dauginti žinutes
Ramunita
2009 02 10, 14:50
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 10, 14:39) As ne verkiu kad ne laimiu tam tikros vietos  as zinau kad mano foto tik megejo ir puikiai zinau kad mano foto padaryta ,paliginus su profesionalu ,niekas ir ne ziuri i ja.  vistiek laimes tik plofesionalai ir redagotos nuotraukos taip mane ir niekas ne suprato  ka as norejau to pasakyti  vistiek bus taip kaip nori dauguma o ne mazmena Aciu kas mane palaike  o iš kur tu tokia tikra? beje,tikrai,užbėk į ta fomrmą,kur mokosi fotografuoti mamos,tikrai gausi patarimų  pvz kai aš pasiskaitinėjau,tai radau parašyta,kad geriau su fotiku pačiam prieiti kiek galima arčiau ir tada fotkint-nu tikrai gaunas gražesnės foto-netgi tą pačia apsnigtą elgės šaką fotkinant  tikrai,užeik,paskaityk ir pamatysi kad tai nėra taio jau sunku,o ir pati turėsi gražių foto-nesakau,kad dabartinės tavo negražios,bet  o dėl palaikymų/nepalaikymų,tai... nu nereikia čia
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 10, 14:39) As ne verkiu kad ne laimiu tam tikros vietos  as zinau kad mano foto tik megejo ir puikiai zinau kad mano foto padaryta ,paliginus su profesionalu ,niekas ir ne ziuri i ja. Nu tai prašau, mokykis, skaitinėkis, išnagrinėk savo fotoaparato galimybes, nustatyk tinkamą rakursą ir fotkink. Taip, geras fotikas turi daug galimybių, bet fotografo ranka ir išmonė - ne paskutinėj vietoj Beje, šiaip įdomu, kokį fotiką turi?
Peperoni
2009 02 10, 15:00
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 10, 14:39) As ne verkiu kad ne laimiu tam tikros vietos  as zinau kad mano foto tik megejo ir puikiai zinau kad mano foto padaryta ,paliginus su profesionalu ,niekas ir ne ziuri i ja.  vistiek laimes tik plofesionalai ir redagotos nuotraukos taip mane ir niekas ne suprato  ka as norejau to pasakyti  vistiek bus taip kaip nori dauguma o ne mazmena Aciu kas mane palaike  Tai paaiskink taip, kad mes suprastumem  Juk tai konkursas - o jo esme ir yra isrinkti tai, kas daugumai yra graziausia tai dabar isimkim visas daugumai graziausias, ir palikim, kas patinka mazumai...  kazi kiek tos mazumos liks...  nu kazkaip idomiai tu cia mastai... absoliuti dauguma tu vadinamu profesionalu ismoko tai daryti toj pacioj SM - tai dabar paimkim juos visus ir ismeskim, kad kazkas atkreiptu demesi i Kkristinak foto...
VI-VA-VI
2009 02 10, 15:04
QUOTE(Ramunita @ 2009 02 10, 14:50) beje,tikrai,užbėk į ta fomrmą, butinai uzeisiu QUOTE(solo @ 2009 02 10, 14:50) Beje, šiaip įdomu, kokį fotiką turi? FUJIFILM FinePix AB20 (8,3 pixels)
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 15:00) absoliuti dauguma tu vadinamu profesionalu ismoko tai daryti toj pacioj SM - tai dabar paimkim juos visus ir ismeskim, kad kazkas atkreiptu demesi i  viskas uždaromą tema
Peperoni
2009 02 10, 15:14
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 10, 15:04)  viskas uždaromą tema  na atsiprasau jei tave izeidziau  , bet kad tik tai supratau is tavo zinuciu...  uztatai ir prasau paaiskint ka tu nori pasakyt is tikro...
Pritariu Valerijai ir Karbynei
Ramunita
2009 02 10, 15:20
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 15:00) absoliuti dauguma tu vadinamu profesionalu ismoko tai daryti toj pacioj SM - tai dabar paimkim juos visus ir ismeskim, kad kazkas atkreiptu demesi i Kkristinak foto...  o gal ir yra atkreiptas tas dėmesys  juk nebūtinai foto turi būti aptarta komentaruose,kad ji būtų pastebėta
Peperoni
2009 02 10, 15:23
QUOTE(Ramunita @ 2009 02 10, 15:20) o gal ir yra atkreiptas tas dėmesys  juk nebūtinai foto turi būti aptarta komentaruose,kad ji būtų pastebėta  vat butent  ir pati Kkristinak to nezino gi pvz as cia niekada nededu tu foto, uz kurias balsuoju, nuorodu...  nes kazkaip paskui tikrai pradedi manyt, kad kai kurios foto gauna daug balu vien del to, kad jas cia dazniau parodo  negali zinot - gal netgi uz ta pacia KkristinaK foto balsavau
Ramunita
2009 02 10, 15:47
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 15:23) vat butent  ir pati Kkristinak to nezino gi pvz as cia niekada nededu tu foto, uz kurias balsuoju, nuorodu...  nes kazkaip paskui tikrai pradedi manyt, kad kai kurios foto gauna daug balu vien del to, kad jas cia dazniau parodo  negali zinot - gal netgi uz ta pacia KkristinaK foto balsavau  ir aš nededu  kartais būna,kad sutampa nuomonė su laimėjusiom,kartais ne
ar aš žiopla, ar kas, bet kur dingo viena nuotrauka "užeik, žiema" berods vadinosi, ten vaikutis prie vartelių - norėjau prabalsuot, bet neradau  gal pamečiau tarp tiek daug nuotraukų... einu dar pažiūrėsiu.
QUOTE(nuostabumelis @ 2009 02 10, 14:38) dar kartą paskaitinėjau taisykles ir nesuprantu - kodėl man vis dar neleidžiama balsuoti už nuotraukas?  berods reikia turėti bent 20 žinučių, kad būtų leidžiama tai daryti. What's up? 25 reikia
QUOTE(Mėnulė @ 2009 02 10, 16:10) ar aš žiopla, ar kas, bet kur dingo viena nuotrauka "užeik, žiema" berods vadinosi, ten vaikutis prie vartelių - norėjau prabalsuot, bet neradau  gal pamečiau tarp tiek daug nuotraukų... einu dar pažiūrėsiu. pakeista į kažkurią kitą... ar tik ne į langus, kur stogai apsnigti matosi.
VI-VA-VI
2009 02 10, 16:18
QUOTE(Mėnulė @ 2009 02 10, 16:10) ar aš žiopla, ar kas, bet kur dingo viena nuotrauka "užeik, žiema"  ir as jos neradau
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 16:17) pakeista į kažkurią kitą... ar tik ne į langus, kur stogai apsnigti matosi.  kaip gaila. man ta patiko.
Stebukle
2009 02 10, 17:09
QUOTE(Mėnulė @ 2009 02 10, 17:10) ar aš žiopla, ar kas, bet kur dingo viena nuotrauka "užeik, žiema" berods vadinosi, ten vaikutis prie vartelių - norėjau prabalsuot, bet neradau  gal pamečiau tarp tiek daug nuotraukų... einu dar pažiūrėsiu. as irgi jos ieskojau 100 kartu bet neradau
VI-VA-VI
2009 02 10, 18:26
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 18:13) Kaip tu randi tuos pazeidejus
Oi geras, nu geda peleda kazkam  Taigi simtus tokiu suniuku galima buvo padaryti patiems.
nuostabumelis
2009 02 10, 18:47
Tai galėtų būt įrašyta taisyklių 1-am puslapy:) Berods jau einu dalint taškų
QUOTE(nuostabumelis @ 2009 02 10, 18:47) *Tai galėtų būt įrašyta taisyklių 1-am puslapy:) **Berods jau einu dalint taškų  * tai kad yra ** kokių taškų?
VI-VA-VI
2009 02 10, 19:05
Rustė, Yra klausymas:perziurejau kai kuriu nuotrauku savybes ir aiskiai pamaciau kad jie pabuvojo adobe photoshope!?  O sie ne buvo!  Kaip tai suprasti?
galbūt foto sumažinta kokia kita programa
VI-VA-VI
2009 02 10, 19:11
QUOTE(Amise @ 2009 02 10, 19:08) galbūt foto sumažinta kokia kita programa  gal del to as ir paklausiau? tiesiog siu foto savybes, ipac tuos kurios man itartinos .
Stebukle
2009 02 10, 19:23
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 10, 20:05) Rustė, Yra klausymas:perziurejau kai kuriu nuotrauku savybes ir aiskiai pamaciau kad jie pabuvojo adobe photoshope!?  O sie ne buvo!  Kaip tai suprasti? nu ir kas kad pabuvoje. Veidrodinis prof. fotikas. Toki fotika turintys asmenys dazniausiai nuotraukas tvarko su PS. Jas mazina, ju kontrastus reguliuoja ir t.t neisvedinekit is karves dviracio, nes tikrai nera verta
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 10, 18:26) Kaip tu randi tuos pazeidejus  randu, nes turiu programą, kur tai padaro  bet yra ir kas padeda iš narių
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 19:39) randu, nes turiu programą, kur tai padaro  bet yra ir kas padeda iš narių  Likau pakraupus  nugi blyn paprastą besmegeniuką galima ir pačiai nulipdyti  pritrūkau žodžių
VI-VA-VI
2009 02 10, 19:47
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 10, 19:23) nu ir kas kad pabuvoje. Veidrodinis prof. fotikas. Toki fotika turintys asmenys dazniausiai nuotraukas tvarko su PS. Jas mazina, ju kontrastus reguliuoja ir t.t Aciu
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 02 10, 19:46) Likau pakraupus  nugi blyn paprastą besmegeniuką galima ir pačiai nulipdyti  pritrūkau žodžių  na pasiteisinimas kaip visada - aš nežinojau, kad negalima ne savo... nu tai kas per konkursas jei ne savo... oi čia kokių grožybių galima rasti inete, ir dalyvauti  aš va su šita dalyvaučiau, ne mano, bet kuo ne kandidatas medaliui?
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 18:13) [EX] iš fotokonkurso pašalinama nuotrauka, paaiškėjus, kad pasiskolinta iš interneto
Kodėl nėra paviešinamai nikai, gal tai truputį apstabdytų tokį nesąžiningumą, kad būtų gėda prieš pažįstamus
VI-VA-VI
2009 02 10, 21:33
QUOTE(grange @ 2009 02 10, 20:51) Kodėl nėra paviešinamai nikai, gal tai truputį apstabdytų tokį nesąžiningumą, kad būtų gėda prieš pažįstamus  gal ji ne perskaite taisykles?  O viesinti manau ne reikia,ji jau nubausta. Rustė nuotrauka super
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 10, 21:33) gal ji ne perskaite taisykles?  O viesinti manau ne reikia,ji jau nubausta.  Nu man jau ir taip aišku taisyklių neskaičius kad negalima imti kitų nuotraukos, visų pirma jei yra žmogus, galima ohoho iki ko prieiti kad paviešinamas veidas ir t.t, o jeigu kaip šiuo atveju nuvagė fotkę irgi galiausiai tai kad to žmogaus privatumas, jo teisės pasisavintos. Palyginimas, aš nueinu pas bele kokį žmogų, pasiimu jo fotoaparatą ir nešuosi, sakau čia mano  Juokas juokais, bet ir taip savaime suprantama
VI-VA-VI
2009 02 10, 22:04
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 02 10, 21:42) aš nueinu pas bele kokį žmogų, pasiimu jo fotoaparatą ir nešuosi, sakau čia mano  Juokas juokais, bet ir taip savaime suprantama   is tiesu tu teisi,bet as nezinau ar galima viesinti ta zmogu
Stebukle
2009 02 10, 23:40
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 10, 23:04) jei tu randi pavogta nuotrauka tai rasai moderatrei i AZ. O siaip as labai dziaugiuosi kad yra SM tokiu talentingu zmoniu i kuriu darbus ziuri ir nori pabandyt padaryt toki kadra. Tada nori turet savo vaiku grazias nuotraukas, gamtos ir t.t. tik ne svetimu, bet savo fotografuotas.
SuperMama
2009 02 10, 23:40
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|