@adrij@
2009 01 29, 14:00
DIDELIS AČIŪ MERGAITĖS , KAD UŽSUKDAVOTE PAS MANE PABENDRAUTI --------------------------------------------- ---------------------------------------------1 tema
užeinu į svečius pas jus
makalaika
2009 01 29, 14:03
Tai, kurios vyras nemėgsta tamsių biskvitų, gi kepk ne juodąjį mišką, o baltąjį, tiesiog neįdėk kakavos  tik tada gal kokiu šaukštu daugiau miltų reikės
neramuole
2009 01 29, 14:11
cypciuk, sveikinu su naujais namuciais
Tai pasikartosiu ir čia ne sana temelė uždaryta, ar jei dabar prikepčiau medučio papločių iki gegužės mėn jie prastovės , ar nenutiks kas?
rugiagele26
2009 01 29, 14:20
QUOTE(GITALE @ 2009 01 29, 14:18) Tai pasikartosiu ir čia ne sana temelė uždaryta, ar jei dabar prikepčiau medučio papločių iki gegužės mėn jie prastovės , ar nenutiks kas? O kodel nenori issikept veliau ju?  As tai taip ilgai nelaikyciau... nors gal nieko ir nenutiktu
makalaika
2009 01 29, 14:21
cipciuk, gal gali pasiulyti kur galeciau panaudoti saldytas trintas braskes? gal koks pyragas skanus iseitu?
rugiagele26
2009 01 29, 14:22
QUOTE(makalaika @ 2009 01 29, 14:21) cipciuk, gal gali pasiulyti kur galeciau panaudoti saldytas trintas braskes? gal koks pyragas skanus iseitu?  Su manu kose... niam  siandien valgiau su saldytom trintom zemuogem ir cukrumi, oij kaip skanu
QUOTE(Olesta @ 2009 01 29, 14:07) Tai, kurios vyras nemėgsta tamsių biskvitų, gi kepk ne juodąjį mišką, o baltąjį, tiesiog neįdėk kakavos  tik tada gal kokiu šaukštu daugiau miltų reikės  mano nemėgsta  , na bandysiu
rugiagele26
2009 01 29, 14:26
Man kazko nenori atidaryt Cipciuk, Jusu 1 temos nuorodos. Dar pabandykit pati nusikopijuot is savo 1 temos, pirmo puslapio nuorodos, ir ikelt taip pat kaip rasiau. Gal taip iseis.
Musiukass
2009 01 29, 14:31
o man tai noretusi viso sarasiuko receptu pirmam lape  aisku darbo nemazai, bet tema butent Jusu kepiniams, ir kad atsiverti - oplia viskas ir yra sorry uz pageidavimus nekuklius
@adrij@
2009 01 29, 14:36
QUOTE(GITALE @ 2009 01 29, 14:18) Tai pasikartosiu ir čia ne sana temelė uždaryta, ar jei dabar prikepčiau medučio papločių iki gegužės mėn jie prastovės , ar nenutiks kas? Oi .....nu gal ne nerizikuok  .....bendrai , gali laikyti šaldytuve ( nors aš nesu bandžiusi ) . ---------------------------------------------------------------------------------------------- Makalaika ....jos yra skystesnės nei uogienė , manau nerizikuok jo kepti , o va kažką su zele gali pasigaminti , pvz. ....sluoksnis zele paprastos( skaidrios ) , sluoksnis grietinelės ar jogurto zele ir sluoksnis trintų braškių zele , o į jogurto ar grietinėles sluoksnį primesk gabaliukais ( 1 cm. ant 1 cm. ) supjaustyto biskvito ( kol dar masė nepradėjusi stingti ) .....tokį panašų esu dariusi , gaivus , skanus zelinis tortukas Papildyta:QUOTE(Muske @ 2009 01 29, 14:31) o man tai noretusi viso sarasiuko receptu pirmam lape  aisku darbo nemazai, bet tema butent Jusu kepiniams, ir kad atsiverti - oplia viskas ir yra sorry uz pageidavimus nekuklius AŠ NEMOKU
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 14:36) o pažiūrėkit ar eina redaguoti pirmąja jūsų žinute?
rugiagele26
2009 01 29, 14:38
Tas nuorodas galetu kuri nors is musu surinkti, ir sudeti i atskira tema  taip kaip su saldziais receptais
Musiukass
2009 01 29, 14:38
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 15:36) Melas  anoj temmoj taip graziai pridejot bet jei pasimirso galiu primint, prisimenu kazkurios mergaites moke, lyg RIMamiRugegele, o kam dar atsikra tema, jei jau sita yra Cipsiuko receptam?
@adrij@
2009 01 29, 14:39
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 29, 14:26) Man kazko nenori atidaryt Cipciuk, Jusu 1 temos nuorodos. Dar pabandykit pati nusikopijuot is savo 1 temos, pirmo puslapio nuorodos, ir ikelt taip pat kaip rasiau. Gal taip iseis. Vistiek ir taip padarius nerodo
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 29, 14:38) Tas nuorodas galetu kuri nors is musu surinkti, ir sudeti i atskira tema  taip kaip su saldziais receptais  tai galiu ir aš padaryti, būtų vienas malonumas
makalaika
2009 01 29, 14:40
aciu o gal galima tiksliau viska, nes nesu as labai igudusi kepeja  skaidri zele viskas aisku, jogurtine - tai daryti kaip margucio torto tas sluoksnis, tik vietoj zele gabaliuku deti biskvita? o trintu braskiu sluoksnis tai braskine zele ir deti trintas braskes? o kiek deti? na kad nepersistengciau, o tai po to gali gal nesustingt ir dar prie to paties, kada jau galima ant virsais pilti kita sluoksni? na kad nesusimaisytu, bet prikibtu. atsiprasau uz gal kvailus klausimus, bet as juk mokausi
@adrij@
2009 01 29, 14:53
QUOTE(makalaika @ 2009 01 29, 14:40) aciu o gal galima tiksliau viska, nes nesu as labai igudusi kepeja  skaidri zele viskas aisku, jogurtine - tai daryti kaip margucio torto tas sluoksnis, tik vietoj zele gabaliuku deti biskvita? o trintu braskiu sluoksnis tai braskine zele ir deti trintas braskes? o kiek deti? na kad nepersistengciau, o tai po to gali gal nesustingt ir dar prie to paties, kada jau galima ant virsais pilti kita sluoksni? na kad nesusimaisytu, bet prikibtu. atsiprasau uz gal kvailus klausimus, bet as juk mokausi  Taip teisingai , kaip margučiui , o į trintas braškes tik tirpintą zelatiną iplak , kokį kiekį želatino  ...na aš dėčiau ant puses litru trintų uogų 2 didelius šaukštus želatino ( užpilti 4-5 šaukštais vandens )....tik noriu perspėti , aš naudoju stiprią baltaja želatiną . Kai vienas apstings pilk kitą ( spustelk su pirštu ir patikrink ar jau laikysis kitas sluoksnis ) , tik nelauk kol visai sustinks( kietai ) , nes verčiant atsiskirs sluoksniai , nebent darysi atidaromoj formoi , tik tada pirmą ( apatinį ) sluoksnį daryk ne iš skaidrios žele , o jogurto , ir pilk tokį pradėjusį standėti , kitaip išbėgs pro tarpelius .SĖKMĖS....ir būtinai pasirodyk su savo kūriniu
ingriduska
2009 01 29, 15:15
Cipciukai, sveikinu 2 temos proga. Ir noriu tikrai padėkoti už dosnų dalinimasi patirtimi, už kantrybę padedant ir pamokant ir už vis naujas ir naujas idėjas:) Dar už įkvėpimą reikia taip pat padėkoti. sėkmės didžiausios jums ,jūsų šeimynai.
@adrij@
2009 01 29, 15:17
LOTUTE .....sutvarkyk tu man tuos receptus ....bu man nervai nelaiko , kol vieną idedu - kitas dingsta , jopš.....nu kaip aš nesusigaudau tame reikale
makalaika
2009 01 29, 15:34
labai aciu cipciuk, butinai pasirodysiu
dabar darau malkas po sniegu, o kaip dėl saldumo jis saldus gaunasi?Nes tik dabar pažiūrėjau jog cukrus tik į kremą dedasi?
Cipsiuk Lotute, gerą darbelį padarei, bet man gražiau ir patogiau būtų, kad viskas būtų sukrauta vienoj temoj panašiai kaip Sonatina, o ne per dvi  Bet čia tik mano nuomonė
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 01 29, 18:01) Cipsiuk Lotute, gerą darbelį padarei, bet man gražiau ir patogiau būtų, kad viskas būtų sukrauta vienoj temoj panašiai kaip Sonatina, o ne per dvi  Bet čia tik mano nuomonė  ši tema bus su komentarais, o ana tik receptai Cipciuk, viskas sutvarkyta
Musiukass
2009 01 29, 18:17
nu as ir manau kam desimt temu? Cia cipciuko receptai, ten cipciuko receptu receptai? Kam to reikia? Pirmam lape sudet viska ir viskas. Niu bet cia irgi tik mano nuomone. Kam tu temu tiek ir apie ta pati? Dabar jau i pirma lapa idet neis, bet tai ne problema, bus tu temu dar
Cipciuk padėk. Praradau savo receptus Kai kuriuos atstačiau, nes buvau atsispausdinus, bet KURŠĖNŲ VYNIOTINIO niekur nerandu. Aš jį buvau iš supermamos išsitraukus, bet dabar niekaip nerandu. Mūsų šeimynai jis labai labai tiko, o recepto nepamenu
Cipciukas teciadieni zadejo kazka kepti
Cipciuk, reikia patarimo  Šiandien pertepinėsiu medutį pagal jūsų receptą su plakta grietinėle. Į kokius 2 sluoksnius norėčiau pamėtyt želės gabaliukų ir dar vieną galvoju gal bananų greiežinėliais padėliot (apšlakstysiu citrinos sultim, kad nepatamsėtų)  Kaži nebus nesąmonė  Neapsisprendžiu - ar puošt trupiniais, ar beze. Labiau norėčiau su beze puošt, bet bijau dėl tų želės gabaliukų, kad beze nesusileistų (bet arti pakraščių želės nebarstyčiau). Tai gal nesureaguotų
Nebesuprantu  , reikalinga cipciuko tema ar jau nebe nors man asmeniškai tai ji labai reikalinga, nereiks varinėt po penkias temas ir ieškoti kur buvo vienas ar kitas receptas
GITANA.B
2009 01 29, 20:33
QUOTE(ErikaI @ 2009 01 29, 19:05) Cipciuk padėk. Praradau savo receptus Kai kuriuos atstačiau, nes buvau atsispausdinus, bet KURŠĖNŲ VYNIOTINIO niekur nerandu. Aš jį buvau iš supermamos išsitraukus, bet dabar niekaip nerandu. Mūsų šeimynai jis labai labai tiko, o recepto nepamenu  http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=21239217
Musiukass
2009 01 29, 20:42
QUOTE(lotute @ 2009 01 29, 20:53) Nebesuprantu  , reikalinga cipciuko tema ar jau nebe nors man asmeniškai tai ji labai reikalinga, nereiks varinėt po penkias temas ir ieškoti kur buvo vienas ar kitas receptas nu as nesakiau, kad nereikalingi  as tik turejau galvoje, kam tu temu keliu apie tuos pacius receptus  pati ne viena kepiau pagal Jos receptus nu nesikisu, darykit kaip norit, tik nuomone isreiskiau
@adrij@
2009 01 29, 21:08
QUOTE(ssanta @ 2009 01 29, 17:06) dabar darau malkas po sniegu, o kaip dėl saldumo jis saldus gaunasi?Nes tik dabar pažiūrėjau jog cukrus tik į kremą dedasi?  Aš dabar jei daryčiau , į vyšnes dėčiau cukraus , man jo trūko . Papildyta:QUOTE(Srove @ 2009 01 29, 19:05) Cipciukas teciadieni zadejo kazka kepti  Cipciukas trečiadienį šventė Nijolės vardines  , dabar kai ką kepu  ir rytoj dar bus kai kas .....kantrybės  ---------------------------------------------------------------------------------------- RiMami , tu visiškai teisi , nedėk arti krašto zele , o skonis bus pasakiškas  , puošk beze ----------------------------------------------------------------------------------------  ot maklė gavosi su tais receptais ir temom ....nu nieko , kitą temą kursiu naktį , iš tėto neskubant , ir viskas bus okei  ....lotute didelis tau ačiū
Susiduriau su problemike, nezinau kaip melyna spalva isgauti, be dazu?Gal kas kokiu ideju mesteltumete(nes dazus tik vasario viduri gausiu  )Koks produktas gali buti melynas?
makalaika
2009 01 29, 21:22
srove pamegink melyniu sulciu ar sirupo nuo uogienes idet, na man su melyna spalva tai tik jos ir asocijuojasi. gal dar gervuoges
Masiania*
2009 01 29, 21:34
QUOTE(makalaika @ 2009 01 29, 21:22) srove pamegink melyniu sulciu ar sirupo nuo uogienes idet, na man su melyna spalva tai tik jos ir asocijuojasi. gal dar gervuoges  Nea, bus kokia pilka, gal truputi violetine, bet tikrai ne melyna. Naturaliai melynos turbut neisgausi
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 29, 21:34) Nea, bus kokia pilka, gal truputi violetine, bet tikrai ne melyna. Naturaliai melynos turbut neisgausi  šilauogės???arba vaivorai
QUOTE(Olesta @ 2009 01 29, 22:39) šilauogės???arba vaivorai  A kur dabar ju gauti? Kazin, o saldyti juodieji serbentai su vandeniu sutrynus, ar nebutu i melsvuma?  Kazkur maciau pirkti ju  Kazkada melyno limonado kazkur macius esu, bet siandien nu niekur akis neuzkliuvo, kad ka melyno
miskouoga
2009 01 29, 22:08
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 11:26) ------------------------------------------------- Uogyte ......tavo tortas pasakų - pasaka  , man labai patinka gyvos gėlės , jis toks gaunasi " šiltas "  Aciu labai uz pagyrimus  . Tik deka Jusu visu ,mergytes kepejytes, man pavyko.
@adrij@
2009 01 29, 22:23
QUOTE(Srove @ 2009 01 29, 22:06) A kur dabar ju gauti? Kazin, o saldyti juodieji serbentai su vandeniu sutrynus, ar nebutu i melsvuma?  Kazkur maciau pirkti ju  Kazkada melyno limonado kazkur macius esu, bet siandien nu niekur akis neuzkliuvo, kad ka melyno  O ką tu nori dažyti , kad net limonadas tinka  , kažin , o ZUKO miltelių mėlynų nebuna ......o iš tikrųjų šitos spalvos tu tikrai neišgausi  ( nuo uogų bus violetinė spalva ), tai pagrindinė spalva ( jei neklystu " indigo " vadinasi ) , o ant kada tau reikia ??? tų dažų , man šiandien kaip tik atnešė iš fobriko ...
QUOTE(GITANA.B @ 2009 01 29, 21:33) Labai labai didelis AČIŪ.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 23:23) Nu rytoj reikia man zelatina melsva padaryti ant torto virsaus, ziurejau siandien ir zuko ir viska, bet neradau, o dabar dar kaip susimutinau, tai tuoj sokas bus  Nu isvynioju marcipanine mase, o ji vos ne molio spalvos, ar kaip ukiskas muilas , tokia spalva, nu tai kaip as ja balta padarysiu  , dejau cukraus pudros, o ji vistiek tokia, nu velnias, kur sautuvas  Reik eit zelatina merkt ir cukrine mase daryti  (Siaip man ezerelio reikia melsvo, todel tinka ir limonadas, bet tiek to, ka nors sukursiu, nu nebus melsvas, bus rausvas vanduo, gal ten nuosedu daug yra  )Bet ta mase  .O gal as ko nezinau, gal ja dar kaip ruosti reikia, kad ji pabaltu  , bet kur sautuva pasidejau, nerandu
@adrij@
2009 01 29, 23:02
Marcipaninė masė ir yra tokios šlykščios spalvos , pas tave ta iš MAXIMOS po 10 litų ???.....balta masė visai kitaip vadinasi , kažkaip fondat ar kaip ten ....nepamenu  ....daryk ta su gliukoze ( gali ir be jos  ) .....klausyk man šovė mintis  , juk yra mėlyno likerio pirkti , gal čia tavo išsigelbėjimas , tikrai mačiau IKI ir MAXIMOSE .
bliuskė
2009 01 29, 23:11
Būna mėlyno sirupo va tokio pirkt 
tai va padariau aš tas malkas po sniego bet nelabi gavosi reikės dar bandyt, tik va jau beveik nebeliko, nes vyras saldukas mano  aha dėjau aš vyšnias cukraus, nes pagalvojau kad mažoka gali būt, o negali būtent dėlto ir išsileist tie pyragėliai, nes biškį išsileido sirupas
|
|