Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Cipciuko receptai " 2 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
@adrij@
DIDELIS AČIŪ MERGAITĖS , KAD UŽSUKDAVOTE PAS MANE PABENDRAUTI oro_buckis.gif oro_buckis.gif

---------------------------------------------

user posted image

---------------------------------------------

1 tema
zebra
užeinu į svečius pas jus 4u.gif
makalaika
thumbup.gif ir uzsuksime cipciuk, oi uzsuksime tongue.gif mirksiukas.gif
Olesta
Tai, kurios vyras nemėgsta tamsių biskvitų, gi kepk ne juodąjį mišką, o baltąjį, tiesiog neįdėk kakavos bigsmile.gif tik tada gal kokiu šaukštu daugiau miltų reikės bigsmile.gif
neramuole
cypciuk, sveikinu su naujais namuciais rolleyes.gif
GITALE
Tai pasikartosiu ir čia ne sana temelė uždaryta, ar jei dabar prikepčiau medučio papločių iki gegužės mėn jie prastovės , ar nenutiks kas?
rugiagele26
QUOTE(GITALE @ 2009 01 29, 14:18)
Tai pasikartosiu ir čia ne sana temelė uždaryta, ar jei dabar prikepčiau medučio papločių iki gegužės mėn jie prastovės , ar nenutiks kas?
*

O kodel nenori issikept veliau ju? smile.gif As tai taip ilgai nelaikyciau... nors gal nieko ir nenutiktu g.gif
makalaika
cipciuk, gal gali pasiulyti kur galeciau panaudoti saldytas trintas braskes? gal koks pyragas skanus iseitu? blush2.gif
rugiagele26
QUOTE(makalaika @ 2009 01 29, 14:21)
cipciuk, gal gali pasiulyti kur galeciau panaudoti saldytas trintas braskes? gal koks pyragas skanus iseitu?  blush2.gif
*

Su manu kose... niam thumbup.gif siandien valgiau su saldytom trintom zemuogem ir cukrumi, oij kaip skanu thumbup.gif
lotute
QUOTE(Olesta @ 2009 01 29, 14:07)
Tai, kurios vyras nemėgsta tamsių biskvitų, gi kepk ne juodąjį mišką, o baltąjį, tiesiog neįdėk kakavos bigsmile.gif tik tada gal kokiu šaukštu daugiau miltų reikės bigsmile.gif
*

mano nemėgsta blush2.gif , na bandysiu aciuks.gif
rugiagele26
Man kazko nenori atidaryt Cipciuk, Jusu 1 temos nuorodos. Dar pabandykit pati nusikopijuot is savo 1 temos, pirmo puslapio nuorodos, ir ikelt taip pat kaip rasiau. Gal taip iseis.
Musiukass
o man tai noretusi viso sarasiuko receptu pirmam lape ax.gif aisku darbo nemazai, bet tema butent Jusu kepiniams, ir kad atsiverti - oplia viskas ir yra smile.gif

sorry uz pageidavimus nekuklius blush2.gif
@adrij@
QUOTE(GITALE @ 2009 01 29, 14:18)
*

Oi .....nu gal ne nerizikuok schmoll.gif .....bendrai , gali laikyti šaldytuve ( nors aš nesu bandžiusi ) .

----------------------------------------------------------------------------------------------

Makalaika ....jos yra skystesnės nei uogienė , manau nerizikuok jo kepti , o va kažką su zele gali pasigaminti , pvz. ....sluoksnis zele paprastos( skaidrios ) , sluoksnis grietinelės ar jogurto zele ir sluoksnis trintų braškių zele , o į jogurto ar grietinėles sluoksnį primesk gabaliukais ( 1 cm. ant 1 cm. ) supjaustyto biskvito ( kol dar masė nepradėjusi stingti ) .....tokį panašų esu dariusi , gaivus , skanus zelinis tortukas thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Muske @ 2009 01 29, 14:31)
o man tai noretusi viso sarasiuko receptu pirmam lape  ax.gif aisku darbo nemazai, bet tema butent Jusu kepiniams, ir kad atsiverti - oplia viskas ir yra smile.gif

sorry uz pageidavimus nekuklius blush2.gif
*

AŠ NEMOKU blush2.gif blush2.gif blush2.gif
lotute
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 14:36)

AŠ NEMOKU  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

o pažiūrėkit ar eina redaguoti pirmąja jūsų žinute?
rugiagele26
Tas nuorodas galetu kuri nors is musu surinkti, ir sudeti i atskira tema smile.gif taip kaip su saldziais receptais blush2.gif
Musiukass
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 15:36)
AŠ NEMOKU  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

Melas tongue.gif anoj temmoj taip graziai pridejot smile.gif

bet jei pasimirso galiu primint, prisimenu kazkurios mergaites moke, lyg RIMami

Rugegele, o kam dar atsikra tema, jei jau sita yra Cipsiuko receptam?
@adrij@
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 29, 14:26)
Man kazko nenori atidaryt Cipciuk, Jusu 1 temos nuorodos. Dar pabandykit pati nusikopijuot is savo 1 temos, pirmo puslapio nuorodos, ir ikelt taip pat kaip rasiau. Gal taip iseis.
*

Vistiek ir taip padarius nerodo verysad.gif
lotute
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 29, 14:38)
Tas nuorodas galetu kuri nors is musu surinkti, ir sudeti i atskira tema smile.gif taip kaip su saldziais receptais  blush2.gif
*

tai galiu ir aš padaryti, būtų vienas malonumas blush2.gif 4u.gif
makalaika
aciu smile.gif
o gal galima tiksliau viska, nes nesu as labai igudusi kepeja ax.gif skaidri zele viskas aisku, jogurtine - tai daryti kaip margucio torto tas sluoksnis, tik vietoj zele gabaliuku deti biskvita? o trintu braskiu sluoksnis tai braskine zele ir deti trintas braskes? o kiek deti? na kad nepersistengciau, o tai po to gali gal nesustingt doh.gif
ir dar prie to paties, kada jau galima ant virsais pilti kita sluoksni? na kad nesusimaisytu, bet prikibtu. atsiprasau uz gal kvailus klausimus, bet as juk mokausi blush2.gif
@adrij@
QUOTE(makalaika @ 2009 01 29, 14:40)
aciu  smile.gif
o gal galima tiksliau viska, nes nesu as labai igudusi kepeja  ax.gif  skaidri zele viskas aisku, jogurtine - tai daryti kaip margucio torto tas sluoksnis, tik vietoj zele gabaliuku deti biskvita? o trintu braskiu sluoksnis tai braskine zele ir deti trintas braskes? o kiek deti? na kad nepersistengciau, o tai po to gali gal nesustingt  doh.gif
ir dar prie to paties, kada jau galima ant virsais pilti kita sluoksni? na kad nesusimaisytu, bet prikibtu. atsiprasau uz gal kvailus klausimus, bet as juk mokausi  blush2.gif
*

Taip teisingai , kaip margučiui , o į trintas braškes tik tirpintą zelatiną iplak , kokį kiekį želatino g.gif ...na aš dėčiau ant puses litru trintų uogų 2 didelius šaukštus želatino ( užpilti 4-5 šaukštais vandens )....tik noriu perspėti , aš naudoju stiprią baltaja želatiną .

Kai vienas apstings pilk kitą ( spustelk su pirštu ir patikrink ar jau laikysis kitas sluoksnis ) , tik nelauk kol visai sustinks( kietai ) , nes verčiant atsiskirs sluoksniai , nebent darysi atidaromoj formoi , tik tada pirmą ( apatinį ) sluoksnį daryk ne iš skaidrios žele , o jogurto , ir pilk tokį pradėjusį standėti , kitaip išbėgs pro tarpelius .SĖKMĖS....ir būtinai pasirodyk su savo kūriniu mirksiukas.gif
ingriduska
Cipciukai, sveikinu 2 temos proga.
Ir noriu tikrai padėkoti už dosnų dalinimasi patirtimi, už kantrybę padedant ir pamokant ir už vis naujas ir naujas idėjas:)
Dar už įkvėpimą reikia taip pat padėkoti.
sėkmės didžiausios jums ,jūsų šeimynai.
@adrij@
LOTUTE .....sutvarkyk tu man tuos receptus blush2.gif ....bu man nervai nelaiko verysad.gif , kol vieną idedu - kitas dingsta , jopš.....nu kaip aš nesusigaudau tame reikale doh.gif
makalaika
labai aciu cipciuk, butinai pasirodysiu smile.gif
ssanta
dabar darau malkas po sniegu, o kaip dėl saldumo jis saldus gaunasi?Nes tik dabar pažiūrėjau jog cukrus tik į kremą dedasi? g.gif
lotute
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 15:17)
LOTUTE .....sutvarkyk tu man tuos receptus  blush2.gif ....bu man nervai nelaiko  verysad.gif , kol vieną idedu - kitas dingsta , jopš.....nu kaip aš nesusigaudau tame reikale doh.gif
*

okiz, einu užsiimti tuo pioneer.gif
Aruša
Cipsiuk 4u.gif
Lotute, gerą darbelį padarei, bet man gražiau ir patogiau būtų, kad viskas būtų sukrauta vienoj temoj panašiai kaip Sonatina, o ne per dvi smile.gif Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif 4u.gif
lotute
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 01 29, 18:01)
Cipsiuk 4u.gif
Lotute, gerą darbelį padarei, bet man gražiau ir patogiau būtų, kad viskas būtų sukrauta vienoj temoj panašiai kaip Sonatina, o ne per dvi smile.gif  Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif  4u.gif
*

ši tema bus su komentarais, o ana tik receptai 4u.gif
Cipciuk, viskas sutvarkyta pioneer.gif
Musiukass
nu as ir manau kam desimt temu? g.gif Cia cipciuko receptai, ten cipciuko receptu receptai? Kam to reikia? Pirmam lape sudet viska ir viskas. Niu bet cia irgi tik mano nuomone. Kam tu temu tiek ir apie ta pati? Dabar jau i pirma lapa idet neis, bet tai ne problema, bus tu temu dar 4u.gif
ErikaI
Cipciuk padėk.

Praradau savo receptus verysad.gif
Kai kuriuos atstačiau, nes buvau atsispausdinus, bet KURŠĖNŲ VYNIOTINIO niekur nerandu. Aš jį buvau iš supermamos išsitraukus, bet dabar niekaip nerandu. Mūsų šeimynai jis labai labai tiko, o recepto nepamenu unsure.gif
Srove
Cipciukas teciadieni zadejo kazka kepti lens.gif listen.gif
Olesta
yess.gif yess.gif yess.gif ir vis tiek morengus nudažiau bigsmile.gif nelabai intensyviai, bet nudažiau ir gavosi, ir džiūna, nes baltymus gaila buvo likusius nuo vanilinio kremo išmest blush2.gif tik galvoju, pas Cipciuką turbūt antgaliukas morengams daryti yra su gilesniais įkirpimais, nei pas mane, pas ją tokie ornamentiškesni, ir tikriausiai spaudžiant pasukiojat Cipciuk, ar ne? Nu ne esmė, svarbu gavosi ko norėjau ax.gif
RiMami
Cipciuk, reikia patarimo blush2.gif Šiandien pertepinėsiu medutį pagal jūsų receptą su plakta grietinėle. Į kokius 2 sluoksnius norėčiau pamėtyt želės gabaliukų ir dar vieną galvoju gal bananų greiežinėliais padėliot (apšlakstysiu citrinos sultim, kad nepatamsėtų) g.gif Kaži nebus nesąmonė g.gif Neapsisprendžiu - ar puošt trupiniais, ar beze. Labiau norėčiau su beze puošt, bet bijau dėl tų želės gabaliukų, kad beze nesusileistų (bet arti pakraščių želės nebarstyčiau). Tai gal nesureaguotų g.gif
lotute
Nebesuprantu doh.gif , reikalinga cipciuko tema ar jau nebe g.gif nors man asmeniškai tai ji labai reikalinga, nereiks varinėt po penkias temas ir ieškoti kur buvo vienas ar kitas receptas g.gif
Olesta
QUOTE(lotute @ 2009 01 29, 19:53)
Nebesuprantu doh.gif , reikalinga cipciuko tema ar jau nebe g.gif nors man asmeniškai tai ji labai reikalinga, nereiks varinėt po penkias temas ir ieškoti kur buvo vienas ar kitas receptas g.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
GITANA.B
QUOTE(ErikaI @ 2009 01 29, 19:05)
Cipciuk padėk.

Praradau savo receptus  verysad.gif
Kai kuriuos atstačiau, nes buvau atsispausdinus, bet  KURŠĖNŲ VYNIOTINIO niekur nerandu. Aš jį buvau iš supermamos išsitraukus, bet dabar niekaip nerandu. Mūsų šeimynai jis labai labai tiko, o recepto nepamenu  unsure.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=21239217
Musiukass
QUOTE(lotute @ 2009 01 29, 20:53)
*

nu as nesakiau, kad nereikalingi blush2.gif as tik turejau galvoje, kam tu temu keliu apie tuos pacius receptus blush2.gif pati ne viena kepiau pagal Jos receptus thumbup.gif

nu nesikisu, darykit kaip norit, tik nuomone isreiskiau ax.gif
@adrij@
QUOTE(ssanta @ 2009 01 29, 17:06)
dabar darau malkas po sniegu, o kaip dėl saldumo jis saldus gaunasi?Nes tik dabar pažiūrėjau jog cukrus tik į kremą dedasi? g.gif
*

Aš dabar jei daryčiau , į vyšnes dėčiau cukraus , man jo trūko .

Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2009 01 29, 19:05)
Cipciukas teciadieni zadejo kazka kepti lens.gif  listen.gif
*

Cipciukas trečiadienį šventė Nijolės vardines lotuliukas.gif , dabar kai ką kepu tongue.gif ir rytoj dar bus kai kas .....kantrybės tongue.gif

----------------------------------------------------------------------------------------

RiMami , tu visiškai teisi , nedėk arti krašto zele , o skonis bus pasakiškas thumbup.gif , puošk beze smile.gif

----------------------------------------------------------------------------------------

doh.gif ot maklė gavosi su tais receptais ir temom ....nu nieko , kitą temą kursiu naktį , iš tėto neskubant , ir viskas bus okei thumbup.gif ....lotute didelis tau ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Srove
Susiduriau su problemike, nezinau kaip melyna spalva isgauti, be dazu?Gal kas kokiu ideju mesteltumete(nes dazus tik vasario viduri gausiu unsure.gif )Koks produktas gali buti melynas? g.gif
makalaika
srove pamegink melyniu sulciu ar sirupo nuo uogienes idet, na man su melyna spalva tai tik jos ir asocijuojasi. gal dar gervuoges ax.gif
RiMami
Cipciuk, ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Darau lotuliukas.gif
Masiania*
QUOTE(makalaika @ 2009 01 29, 21:22)
srove pamegink melyniu sulciu ar sirupo nuo uogienes idet, na man su melyna spalva tai tik jos ir asocijuojasi. gal dar gervuoges  ax.gif
*

Nea, bus kokia pilka, gal truputi violetine, bet tikrai ne melyna.
Naturaliai melynos turbut neisgausi g.gif unsure.gif
Olesta
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 29, 21:34)
Nea, bus kokia pilka, gal truputi violetine, bet tikrai ne melyna.
Naturaliai melynos turbut neisgausi g.gif  unsure.gif
*

šilauogės???arba vaivorai g.gif
Srove
QUOTE(Olesta @ 2009 01 29, 22:39)
šilauogės???arba vaivorai g.gif
*

A kur dabar ju gauti? Kazin, o saldyti juodieji serbentai su vandeniu sutrynus, ar nebutu i melsvuma? g.gif Kazkur maciau pirkti ju g.gif Kazkada melyno limonado kazkur macius esu, bet siandien nu niekur akis neuzkliuvo, kad ka melyno doh.gif
miskouoga
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 11:26)
-------------------------------------------------

Uogyte ......tavo tortas pasakų - pasaka  wub.gif , man labai patinka gyvos gėlės , jis toks gaunasi " šiltas " wub.gif
*

Aciu labai uz pagyrimus blush2.gif 4u.gif .
Tik deka Jusu visu ,mergytes kepejytes, man pavyko.
@adrij@
QUOTE(Srove @ 2009 01 29, 22:06)
A kur dabar ju gauti? Kazin, o saldyti juodieji serbentai su vandeniu sutrynus, ar nebutu i melsvuma? g.gif Kazkur maciau pirkti ju g.gif Kazkada melyno limonado kazkur macius esu, bet siandien nu niekur akis neuzkliuvo, kad ka melyno doh.gif
*

O ką tu nori dažyti , kad net limonadas tinka blink.gif blink.gif blink.gif , kažin , o ZUKO miltelių mėlynų nebuna ......o iš tikrųjų šitos spalvos tu tikrai neišgausi schmoll.gif ( nuo uogų bus violetinė spalva ), tai pagrindinė spalva ( jei neklystu " indigo " vadinasi ) , o ant kada tau reikia ??? tų dažų , man šiandien kaip tik atnešė iš fobriko ... ax.gif
ErikaI
QUOTE(GITANA.B @ 2009 01 29, 21:33)

Labai labai didelis AČIŪ. notworthy.gif
Srove
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 23:23)
O ką tu nori dažyti , kad net limonadas tinka blink.gif  blink.gif  blink.gif , kažin , o ZUKO miltelių mėlynų nebuna ......o iš tikrųjų šitos spalvos tu tikrai neišgausi  schmoll.gif ( nuo uogų bus violetinė spalva ), tai pagrindinė spalva ( jei neklystu " indigo " vadinasi ) , o ant kada tau reikia ??? tų dažų , man šiandien kaip tik atnešė iš fobriko ... ax.gif
*

Nu rytoj reikia man zelatina melsva padaryti ant torto virsaus, ziurejau siandien ir zuko ir viska, bet neradau, o dabar dar kaip susimutinau, tai tuoj sokas bus doh.gif Nu isvynioju marcipanine mase, o ji vos ne molio spalvos, ar kaip ukiskas muilas , tokia spalva, nu tai kaip as ja balta padarysiu doh.gif , dejau cukraus pudros, o ji vistiek tokia, nu velnias, kur sautuvas doh.gif Reik eit zelatina merkt ir cukrine mase daryti doh.gif (Siaip man ezerelio reikia melsvo, todel tinka ir limonadas, bet tiek to, ka nors sukursiu, nu nebus melsvas, bus rausvas vanduo, gal ten nuosedu daug yra cool.gif )Bet ta mase doh.gif .O gal as ko nezinau, gal ja dar kaip ruosti reikia, kad ji pabaltu doh.gif , bet kur sautuva pasidejau, nerandu doh.gif lotuliukas.gif
@adrij@
Marcipaninė masė ir yra tokios šlykščios spalvos , pas tave ta iš MAXIMOS po 10 litų ???.....balta masė visai kitaip vadinasi , kažkaip fondat ar kaip ten ....nepamenu blush2.gif ....daryk ta su gliukoze ( gali ir be jos rolleyes.gif ) .....klausyk man šovė mintis bigsmile.gif bigsmile.gif , juk yra mėlyno likerio pirkti , gal čia tavo išsigelbėjimas , tikrai mačiau IKI ir MAXIMOSE .
bliuskė
Būna mėlyno sirupo va tokio pirkt

user posted image
smile.gif
ssanta
tai va padariau aš tas malkas po sniego bet nelabi gavosi reikės dar bandyt, tik va jau beveik nebeliko, nes vyras saldukas mano smile.gif aha dėjau aš vyšnias cukraus, nes pagalvojau kad mažoka gali būt, o negali būtent dėlto ir išsileist tie pyragėliai, nes biškį išsileido sirupas g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.