Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gyd. R.Kareckienė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2
zvoruna
mums taipm pat gavosi 1000. 800 asmeniskai gydytojai. Kaina, manau, priklauso nuo laiko ir gimdymo. as gimdziau per pamaina, greitai, diena. uz naktini darba, manau, turetu but daugiau.
gabrizacka
gimdziau pas sita daktare. tariausi is anksto mokejau 600 jai bet tikrai nesigailiu daktare thumbup.gif labai priziurejo mane, snekino kad neuzmigciau na vnz.. super zmogus. Labai matesi profesionalumas ir po gimdymo lanke kasdien (gulejau sawaite) smile.gif jai dar gimdysiu tai tik pas ja smile.gif ji mane pagulde i patologini isrinko geriausia palata ( kad arti butu tualetas ir dusas), ir po gimdymo pagulde i geriausia palata ir dar su tokia moterim kuri gimde 2 karta kad jai ka patartu kaip su waikeliu twarkytis smile.gif nenusakoma daktare.. jai su ja tariesi tai 100% jusies saugi mirksiukas.gif
ŠANTEL
Sveiki as ieskau dabar sios gydytojos kur galima su ja susieskti,turbut VNg ane 4u.gif
Nes as gimdziau pas kita ir taip isejo kad ir ji budejo ir buvo komplikuotas gimdymas ir prireike cezario tai sita gydfytoja padejo mano susitarusiam gydytojui cezari daryt,ji tikrai profesionali gydytoja labai daug cezariu atlikusi ,mano randas piukiais sugijo ir noriu vel pas ja gimdyt aba jei reiks cezari daryt

Gal kas jos kontaktus turit???
duokanka
Gimdžiau pas Kareckienę gegužę. Pataikiau per jos budėjimą, priėmė gimdymą, pasirodė profesionali gydytoja, viską padarė ką reikėjo, kai reikalai pradėjo komplikuotės susikvietė į palatą visą komandą, padėjo išstumti. Po gimdymo atėjo apžiūrėt į palatą, pasiteiraut kaip sekasi. Po gimdymo vėl man komplikacijos, važiavau į VGN atsitiktinai koridoriuje pamačiau gydytoja, pasisveikinau, pasakiau, kad gimdžiau pas ją. Iš kart paklausė kas atsitiko? Pasakiau kas, iškart už rankos nusitempė į palatą apžiūrėti ir tvarke mane beveik dvi savaites, gydė, nors nei prašiau nei ką 4u.gif Balionėlis jai užtai.
luxe5
Pries 2 savaites gulejau patologiniam, VGN. I.Kareskiene buvo mano palatos gydytoja. Man buvo 25 savaites ir leliukas uzpakaliuku zemyn sedejo,tai kai uzsimeniau,kad gal noreciau pas ja gimdyti,tai iskart akys sublizgejo, ir sako,tu nesijaudink, sezari padarysim ir busi po pusvalandzio kaip naujai gymusi. Man tas nepatiko,kad nors mum dar 3 menesiukai iki gimdymo,iskart prabylo apie cezari,juk dar apsivers vaikiukas, beje duodama vizitine,akivaizdziai rode,kad bloknote gulejo ir 50-tines ir 200-tines litu kupiuros... Tai man jinai nelabai patiko del to poziurio i cezari,gal jinai ir yra cezariu meistre,bet dabar dar anksti kazka sakyti...
zole
QUOTE(luxe5 @ 2010 01 27, 13:34)
Pries 2 savaites gulejau patologiniam, VGN. I.Kareskiene buvo mano palatos gydytoja. Man buvo 25 savaites ir leliukas uzpakaliuku zemyn sedejo,tai kai uzsimeniau,kad gal noreciau pas ja gimdyti,tai iskart akys sublizgejo, ir sako,tu nesijaudink, sezari padarysim ir busi po pusvalandzio kaip naujai gymusi. Man tas nepatiko,kad nors mum dar 3 menesiukai iki gimdymo,iskart prabylo apie cezari,juk dar apsivers vaikiukas, beje duodama vizitine,akivaizdziai rode,kad bloknote gulejo ir 50-tines ir 200-tines litu kupiuros... Tai man jinai nelabai patiko del to poziurio i cezari,gal jinai ir yra cezariu meistre,bet dabar dar anksti kazka sakyti...
*

Na nezinau, gal ji tik norejo tave nuraminti, kad nepergyventum biggrin.gif

As lankiausi ir gimdziau pas sia gydytoja. Mautei buvo virkstele apsisukusi aplink kakla, tai ji irgi mane vis ramindavo kad nesijaudinciau, kad jeigu kas padarys cezari ir viskas bus gerai 4u.gif
Bet ji tikrai nepuola cezario daryti...Pakankamai sunkus buvo gimdymas, del virksteles mazute mano niekaip nesileido zemyn, toniukai krito...nu zodziu...operacine buvo paruosta ir lauke manes, bet gydytoja ir as labai stengemes kad pati pagimdyciau ir pagimdziau smile.gif
Nes ji visada pabrezdavo, kad jai operacija zinoma lengviau butu padaryti, bet geriausia kai moteris pagimdo pati ir komplikaciju rizika mazesne ir t.t. 4u.gif
gabrizacka
QUOTE(luxe5 @ 2010 01 27, 14:34)
*

na as irgi netikiu kad ji taip is blogos walios... as irgi kai gimdziau pas ja tai pora kartu net buwau uzsiminus apie cezari nes labai bijojau gimdymo i ji sake kad be priezasties negali jo atlikti... net jaigu ir buwo moketi pinigai. Tad ji tikrai tik del nuraminimo taip pasake mirksiukas.gif
ŠANTEL
Sveikos tariuosi su sita dakatre darys Cp tik nzn kokia kaina CP pas ja,gal galit parasyti i AZ kas nesenai gimde ar dare CP g.gif
Pellagija
Gal galetu moderatoriai pataisyti tema, nes gydytojos teisingas vardas yra Ina, tai turetu but Ina Kareckiene.

As kovo men irgi gulejau pas ja patologiniame. Ji paliko labai gera ispudi. Maloni, profesionali, bendraujanti, i klausimus atsakanti, svelniai apziurinti, paaiskinanti.
+Burbulė+
O aš pas ją gulėjau patologiniam gegužę (buvo mano palatos gyd.), tai man ji labai nepatiko: labai arogantiška, viskuo nepatenkinta, fui.
Jolancik
Mums 9 savaites, noriu istoti i nesciosios iskaita, gal kas zino kaip ta padaryti VGN? Kaip su gydytoju tartis? g.gif
Grazhke
Man prieš gerą savaitę ji atliko neplanuotą CP. Atvažiavau į VGN nubėgus žaliems vandenims, kadangi ji budėjo tai ji darė CP. Normali daktarė, kad labai maloni nepasakyčiau (gal kad nemokėjom). Kitą dieną dar pasirodė palatoj, paklausė kaip laikaus ir tiek. Ai dar sekančią dieną įlėkė visa nepatenkinta ko čia mes per aplinkui skalambijamės, nes kažkas iš vyro giminaičių pažįstamos daktarės apie mano leliaus sveikatą pasiteiravo. Visas likusias dienas (gulėjau viso 7) jos nemačiau. Bet manau jei būčiau mokėjus, tai gal ir dažniau būtų užsukus. 4u.gif
Donyka1
Aš tai iš anksto tariausi su daktare, nes dėl stuburo problemų negalėjau pati pagimdyti. schmoll.gif Tai galiu pasakyt, kad daktare labai gražiai su manimi elgesi (tarsi butu mano mama). Cezari atliko kuo puikiausiai. biggrin.gif Aišku, kad cezaris nėra iš lengvųjų, bet manau gimdyti yra žymiai sunkiau Pjuvis nedidelis ir labai graziai sugijo. Mano kudikelis gime kuo puikiausiai. lotuliukas.gif O dėl pinigėlių tai galiu pasakyt, kad reikia tartis individualiai, man kainavo viso 700 lt (daktarei, anesteziologei, akuserei) .
oxi&baby
Pas Ina Kareckiene patologiniam gulejau 2 kartus neko blogo negaliu apie ja pasakyt neko jai nemokejau,labai norecau pas ja gimdyt bet tartis ir moket nenoriu cool.gif aisku jai patekcau pas ja atsidekocau simboliskai ,nes ji tikrai puiki gyd.
Teslike;)
QUOTE(oxi&baby @ 2010 12 07, 18:01)
Pas Ina Kareckiene patologiniam gulejau 2 kartus  neko blogo negaliu apie ja pasakyt neko jai nemokejau,labai norecau pas ja gimdyt bet tartis ir moket nenoriu  cool.gif  aisku jai patekcau pas ja atsidekocau simboliskai ,nes ji tikrai puiki gyd.
*

wink.gif))))) As irgi laukiu tu laiku, kada galima bus pasirinkti koki nori daktara, bet uz tai nereiks moketi........
mama2011
QUOTE(Teslike;) @ 2011 03 02, 13:17)
wink.gif))))) As irgi laukiu tu laiku, kada galima bus pasirinkti koki nori daktara, bet uz tai nereiks moketi........
*

As taip pat manau, vasara ruosiuosi gimdyti, bet kai cia merginos paraso, kad sumokejo tiek tiek, ir dar jei uz naktini darba reiktu brangiau :DDDD nu geras pasakymas, lyg eiciau i privacius gimdymo namus su dieniniais ir naktiniais tarifais. DDD Turiu giminej daug daktaru, bet visads jiems tiesiai sviesiai pasisakau, kad nesamone yra jiems moketi :DDD Tai nustatytu pagaliau tarifus ir butu aisku, nes 1000 litu moket uz tai, kad zmogus dirba savo darba nematau reikalo.
purkutė
Tai kad jau seniausiai yra tokia tvarka, kad jei nori, jog gimdyme dalyvautu tavo pasirinktas daktaras, i kasa reikia susimoketi 695 Lt berods. Jei nori dar norimos akuseres, vel oficialiai susimoki. Piktinates, net nepasidomejusios smile.gif O tokia tvarka yra jau gal 5 metai visuose gimdymo namuose.
taute marija
Profesionali daktarė, cezaris atliktas kruopščiai. Rūpestinga ne teatrališkai, bet nuoširdžiai. Gimdyčiau vėl.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.