Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Negražiausias kada nors girdėtas vardas II
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ruby Tuesday
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 07 11, 14:36)
Na del auksciau isvardintu tai nezinau, bet pvz lenkiskame tinklapyje yra vardas Bibiana, tai Lt tokiu nepavadinsi aisku kodel, na bet ten esme visai kitokia  biggrin.gif va http://mamdziecko.interia.pl/ksiega-imion/.../bibiana,263559  http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,797...esc&ktory=2
*

Tai aisku, kad kitose kalbose yra vardu, kurie lietuviskai kaip keiksmazodis skamba irnesakyk.gif arba pavardziu, pvz Bieber cool.gif
blyksne
pas mus kaimynai menininkai buvo tai vaiku vardai PATRIMPAS,MAGE,KARIJOTAS doh.gif
Ugnies_liepsna
QUOTE(blyksne @ 2011 07 19, 19:33)
pas mus kaimynai menininkai buvo tai vaiku vardai PATRIMPAS,MAGE,KARIJOTAS doh.gif
*

O siaube, Karijotas man asocijuojasi su kazkokiu biologiniu terminu, ten yra ivairus eukariotai ir pan. doh.gif
Ašaka
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 07 20, 11:18)
O siaube, Karijotas man asocijuojasi su kazkokiu biologiniu terminu, ten yra ivairus eukariotai ir pan.  doh.gif
*

Karijotas - kunigaikščio Gedimino sūnaus vardas (karas + joti)
** Svaja**
man tai Dzema doh.gif dirba pas mus tokia moteris bet vardas tai baisus blink.gif doh.gif
aggree
QUOTE(* Pati Ta* @ 2011 07 21, 15:19)
man tai Dzema  doh.gif  dirba pas mus tokia moteris  bet vardas tai baisus  blink.gif  doh.gif
*

hm... Mano pažįstamų rate yra Gema ir Gemas (abu jau pensijinio amžiaus) Keista buvo išgirdus pirmą kartą.
protinga_blondine
Man tai baisiausiai skamba mergaitės vardas Ūla doh.gif Košmariškai tiesiog. Primena olą arba ylą.
deltadu
QUOTE(tiutiute @ 2011 07 10, 19:56)
baisiausi vardai- IZDA, VISPISA, IPISTINA  doh.gif  niekaip nesuprantu kaip tokius vardus galima duoti  doh.gif
*

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 10, 22:14)
Kol nepamatysiu gimimo liudijimo, tol nepatikesiu nono.gif
*

Netikiu ir aš.. schmoll.gif

QUOTE(aggree @ 2011 07 22, 14:41)
hm... Mano pažįstamų rate yra Gema ir Gemas (abu jau pensijinio amžiaus) Keista buvo išgirdus pirmą kartą.
*

O Gema yra, ir ne viena..Bet man negražu. Tiesiog pripranti..
ddaivusia
Vienos pazistamos drauge savo mergyte pavadino KREOLA doh.gif Kai isgirdau, net nezinojau ne kur akis det ne ka sakyt, nes su tokiu pasididziavimu pasake ta varda, tipo va koks retas ir grazus blink.gif
srauni_upe
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 06 30, 13:35)
mano seses antras vardas biggrin.gif nesamoningas visiskai biggrin.gif mano Morta  doh.gif
*

Man gražu ir Morta ir Kunigunda, nėr ko čia savo vardo gėdytis. Juolab Morta - vienintelės Lietuvos karalienės vardas mirksiukas.gif Turėtum didžiuotis 4u.gif
pumpuška
Mano draugai berniuką pavadino vardu Patrik (jie lenkai). Aš, kai kreipiuosi į šį berniuką, visada pagalvoju, kreipantis į jį. Bijau pavadinti Paprika doh.gif
DaysOfJanuary
Man asmeniškai baisūs vardai yra visokios ten Mišelės, Keitės, Nikoletos, Estelos kai norima pavaizduot labai jau mandrus ir pasaulietiškus. Barboros ir visokios Onos. Aišku tėvų skonio reikalas. Jei berniukams, tai labai negražūs vardai... Net negaliu sugalvot biggrin.gif Nors gal nepatinka visokie Ąžuolai, Mikai ir panašiai.
andorinha
o as niekada neivardinsiu nei vieno neva man nepatinkancio vardo, nes jei tevai duoda varda savo vaikui, tai duoda ju nuomone, pati graziausia. ir as tai toleruoju. kas butu per daug- duoti vaikui tipiska suniuko varda, bet dar negirdejau sito biggrin.gif
Jazira
ne tai kad pats negraziausias, bet man pagalvojus apie negrazu varda is karto iskyla - Gvidas. nezinau kodel, bet man negrazus jis.
milė.
QUOTE(Lera @ 2011 02 03, 21:35)
Man labai nepatiko Apirisida biggrin.gif  Iš tiesų tokią pažinojau bigsmile.gif
*

Va čia tai vardas. lotuliukas.gif Vos perskaičiau. Įsivaizduoju, kaip mokytojos kankindavosi ją kviesdamos mokykloje. lotuliukas.gif
Papildyta:
O Ešlė tai man visai neprimena užsienietiško Ashley, nes juk tarimas visai kitoks. Perskaičius Ešlė man į galvą pirmiausia atėjo tešlė. doh.gif
biti atskrend
Man dar labai nepatinka Zita. vardas kaip vardas, nu bet labai man negrazus schmoll.gif
Jersey
Titas schmoll.gif
Ašaka
QUOTE(Jersey @ 2011 08 26, 22:57)
Titas  schmoll.gif
*

Įdomu, kodėl, nes šiaip, ir Romos imperatoriaus, ir šventas vardas...
Piktukė
O man Titas irgi negražus vardas. Koks gi skirtumas ar tuo vardu buvo imperatorius ar mūsų prezidentas. Na negražus vardas ir tiek.
Edirga

Pelagėja, Irenijus doh.gif
Vaiva number 1
QUOTE(srauni_upe @ 2011 08 21, 17:04)
Man gražu ir Morta ir Kunigunda, nėr ko čia savo vardo gėdytis. Juolab Morta - vienintelės Lietuvos karalienės vardas  mirksiukas.gif  Turėtum didžiuotis  4u.gif
*

mama sake, kad as vaikystej bvis klausdavau kodel Morka mane pavadino lotuliukas.gif
Pamaiva25
Grasilda, Gutjera, Ponia. Pastarasis nukonkuravo visus mano anksciau nemegtus vardus ir uzeme pirma vieta lotuliukas.gif lotuliukas.gif Idomiausia tai, kad Ponia dar lyg siol panele, bet matyt tevai i ateiti ziurejo lotuliukas.gif
Minerva
Bėja. Reali mergaitė smile.gif
Milda_Milda
Zenobija
Papildyta:
Taip girdėjau IZDA nuo tėvų Izabelė ir Darius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Dar tokį MELIKA biggrin.gif kvailoka girdėjau smėlio dežėj, nors mergaitė tai simpatiška buvo.
Arvena
mamos bendradarbė buvo Melika ax.gif

Nu o BĖJA - tai vapšė nyryalno thumbup.gif
linutuks
QUOTE(Pamaiva25 @ 2011 09 06, 19:20)
Grasilda, Gutjera, Ponia. Pastarasis nukonkuravo visus mano anksciau nemegtus vardus ir uzeme pirma vieta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Idomiausia tai, kad Ponia dar lyg siol panele, bet matyt tevai i ateiti ziurejo  lotuliukas.gif
*

Ponia tai gerulis smile.gif O Grasilda siaip jau senas be galo vardas. Mano a.a. mociutes teta tokiu vardu buvo, kazkur pries 130 metu gimusi smile.gif Grase vadindavo, visai grazus vardelis man 4u.gif
nutė
Grasilda, Gutjera, Ponia. Pastarasis nukonkuravo visus mano anksciau nemegtus vardus ir uzeme pirma vieta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Idomiausia tai, kad Ponia dar lyg siol panele, bet matyt tevai i ateiti ziurejo  lotuliukas.gif
*

Mano promočiutė buvo Grasilda. Man vienas gražiausių vardų, beveik visuose komentaruose juo pasirašinėju. Gaila, SM neleido prisiregistruoti, nes toks vardas jau yra (o narė labai neaktyvi). O tada dar nežinojau, kad galima, pvz., Grasilda55. Dabar jau nenorėččiau keisti, nes daug metų aktyviai dalyvauju ir esu atpažįstama bigsmile.gif
Ašaka
QUOTE(Arvena @ 2011 09 07, 12:46)
mamos bendradarbė buvo Melika  ax.gif

Nu o BĖJA - tai vapšė  nyryalno  thumbup.gif
*

Malika - normalus arabiškas vardas, gal tėvai musulmonai?
kristinita
QUOTE(milė. @ 2011 08 22, 13:19)
Va čia tai vardas. lotuliukas.gif  Vos perskaičiau. Įsivaizduoju, kaip mokytojos kankindavosi ją kviesdamos mokykloje. lotuliukas.gif
Papildyta:
O Ešlė tai man visai neprimena užsienietiško Ashley, nes juk tarimas visai kitoks. Perskaičius Ešlė man į galvą pirmiausia atėjo tešlė. doh.gif
*

numirsiu iš to "tešlė" lotuliukas.gif man Adolis negražu doh.gif yra kieme berniukas tokiu vardu-kažkaip negražiai skamba g.gif
Ramunita
*

bet tai doh.gif šiaip kaip žmogus su tokiu vardu susigyvena? g.gif pripranta? bet ar įmanoma? žmonės prie išvaizduos trūkumų nepripranta,o čia-"Labas,mano vardas Ponia". ir tada jaučiu visų akys blink.gif
ramintukas
QUOTE(Ramunita @ 2011 09 18, 08:37)
bet tai doh.gif šiaip kaip žmogus su tokiu vardu susigyvena? g.gif pripranta? bet ar įmanoma? žmonės prie išvaizduos trūkumų nepripranta,o čia-"Labas,mano vardas Ponia". ir tada jaučiu visų akys blink.gif
*

O jei nepasakai zodzio vardas, o istiesi ranka ir sakai - labas, as ponia doh.gif thumbup.gif
Gossipgirl
QUOTE(ramintukas @ 2011 09 18, 12:27)
O jei nepasakai zodzio vardas, o istiesi ranka ir sakai - labas, as ponia  doh.gif  thumbup.gif
*

O čia rimtai toks vardas yra? blink.gif
l'eau
QUOTE(Ašaka @ 2011 08 27, 22:51)
Įdomu, kodėl, nes šiaip, ir Romos imperatoriaus, ir šventas vardas...
*

man tai dėl reikšmės anglų kalboje ir šiaip kažkaip nemielais skamba...

----------------------
user posted image
user posted image
ramintukas
QUOTE(Gossipgirl @ 2011 09 18, 11:31)
O čia rimtai toks vardas yra?  blink.gif
*

Taip sako anam temos psl mirksiukas.gif
O del tito... Tokios asociacijos nebuciau sugalvojus g.gif lotuliukas.gif bet ji man nelimpa schmoll.gif biggrin.gif
milė.
Dionyzas. schmoll.gif O dar nelabai malonų žmogų, vardu Dionyzas, teko sutikti gyvenime. Bet ir šiaip pats vardas nepatinka.
Siurbelyte
Ponia. Pastarasis nukonkuravo visus mano anksciau nemegtus vardus ir uzeme pirma vieta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Idomiausia tai, kad Ponia dar lyg siol panele, bet matyt tevai i ateiti ziurejo  lotuliukas.gif
*

Tai jau tikrai doh.gif
QUOTE(ramintukas @ 2011 09 18, 12:27)
O jei nepasakai zodzio vardas, o istiesi ranka ir sakai - labas, as ponia  doh.gif  thumbup.gif
*

biggrin.gif
Luno
Džesika schmoll.gif
milė.
QUOTE(Gossipgirl @ 2011 09 18, 12:31)
O čia rimtai toks vardas yra?  blink.gif
*

Tikrai yra vardas Ponia. Vienoj parduotuvėj kasininkė tokiu vardu yra. Namo grįžusi dar ir čekyje radau, kad tikrai jos toks vardas. smile.gif
Vaiva number 1
QUOTE(Luno @ 2011 09 26, 14:55)
Džesika  schmoll.gif
*

man pats vardas nieko, tik tas vardu suamerikoninimas erzina doh.gif
bevardė
Apolonija, Anakletas, Narcizas, Žydrūnas
Soy
QUOTE(milė. @ 2011 09 27, 14:04)
Tikrai yra vardas Ponia. Vienoj parduotuvėj kasininkė tokiu vardu yra. Namo grįžusi dar ir čekyje radau, kad tikrai jos toks vardas. smile.gif
*

Neitiketina...kaip kas nors galejo naujagimi pavadint 'Ponia'... unsure.gif
Karusia
QUOTE(Soy @ 2011 09 27, 20:04)
Neitiketina...kaip kas nors galejo naujagimi pavadint 'Ponia'... unsure.gif
*

gerai, kad ne Poniu.... ax.gif

Ahmed Mohamed Yassr Youssf vat toks lietuvaičio vardas tai tikrai nepatiko...

http://www.diena.lt/naujienos/lietuva/mado...s-vardus-379550
Ramunita
QUOTE(milė. @ 2011 09 27, 15:04)
*

jo... mamos bendradarbė buvo Sinjora,nu tai irgi taip g.gif

QUOTE(Karusia @ 2011 09 28, 10:18)

Ahmed Mohamed Yassr Youssf vat toks lietuvaičio vardas tai tikrai nepatiko...

http://www.diena.lt/naujienos/lietuva/mado...s-vardus-379550
*

ai,čia tai nuo kokio muslimo vaiką pasigimdė,tai ir pavadino taip iš dyydžžiūūlės meilas smile.gif
ramintukas
QUOTE(Ramunita @ 2011 09 28, 11:52)
jo... mamos bendradarbė buvo Sinjora,nu tai irgi taip g.gif
ai,čia tai nuo kokio muslimo vaiką pasigimdė,tai ir pavadino taip iš dyydžžiūūlės meilas smile.gif
*

Kreipinys baliuj-ponia senjora... Nu nusisauk doh.gif
Keja
QUOTE(ramintukas @ 2011 09 28, 15:22)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ramunita
QUOTE(ramintukas @ 2011 09 28, 16:22)
*

tai va...aš tai iš pradžių nesupratau kodėl mama ją sinjora vadina. tipo "važiuosim pas sinjorą" nu galvojau,kad čia ale kokia pravardė,bet pasirodo vardas blush2.gif bet va,irgi,moteris vardo nekeitė ax.gif

o va,žurnale skaičiau,apie šeimą,ten tipo labai natūralistinę,turi dukrą Raistę....nu... nežinau,aš savo vaiko Raistu ar Raiste niekada nepavadinčiau... nei romantiška,nei gražu-raistuose gyvena gyvatės ir šlapia nuolat rolleyes.gif
Vaiva number 1
QUOTE(Karusia @ 2011 09 28, 10:18)

bet kiek idiotu antLietuvos svieto vaiksto blink.gif jie cia tokius vardus vaikam duodami kersijo uz kazka ar tevam siaip ne namie visi blink.gif ?
Jazira
Facebooke maciau yra mergina Liune. Uz ka tevai jai dave toki varda? jauciu nelaukiamas vaikas buvo
HappyAngel
QUOTE(Jazira @ 2011 09 29, 10:31)
Facebooke maciau yra mergina Liune. Uz ka tevai jai dave toki varda? jauciu nelaukiamas vaikas buvo
*

Jau kuo mažiausiai pasitikėčiau, tai informacija, matoma FB irnesakyk.gif Kas gi žino, ar ten tikrai jos vardas, o ne pravardė ar šiaip vardo iškraipymas, kaip draugai kad mėgsta daryti smile.gif
Vaiva number 1
QUOTE(HappyAngel @ 2011 09 29, 12:50)
Jau kuo mažiausiai pasitikėčiau, tai informacija, matoma FB irnesakyk.gif Kas gi žino, ar ten tikrai jos vardas, o ne pravardė ar šiaip vardo iškraipymas, kaip draugai kad mėgsta daryti smile.gif
*

ne, ne, Liune vardas tikrai yra doh.gif mano klasioke buvo Liune doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.