QUOTE(m-andreja @ 2009 10 15, 12:11)
na as turiu viena pazystama zmogu vardu Putinas,nu man
kažkada seniai per tv kokį tai serialą rodė brazilų, ten vieno personažo vardas buvo Šikinijus, tai šitas turbūt ir bus negražiausias iš mano girdėtų
labas,prisidesiu ir as...Na man tie serialu vardai irgi labai napatinka,pavadini savo vaikuti vienu is ju,ir vargsta vaikas visa gyvenima...
Minedas
Jadze Birute
Balte, Gendre,Forestas
man nepatinka visokie Kazimierai, Stanislovai, Pranai, Alfonsai, ir visi tu laiku is moterisku tai Bronislavos ir visi kas turi tokia galune kaip -avos-; taip pat ir Izabele, labai siurksciai skamba. apie serialinius vardus patyliu aisku yra ten ir normaliu tik negaliu pakest kai vyra vadina kokiu nors chuanu marija ir pan, siaubas, nors pas kuos tai visai normalu ir kaip tradicija.
Nu jau Balte fuiii, skamba nelabai kaip, kaip ir kokia Gruode ar Vasare.
Daunikė
Man nepatiko eks virsininkes sunaus vardas -Žvaigždynas,o dar pavarde ilga.Tai tas vargsas vaikas savo vardo iki 6-eriu metu negalejo istarti.
Antanazas arba Anastazas
Dar Protezas (sventas vardas), o del mergaiciu tai nepatinka man tie senoviniai Kazimieros, Brones ir t.t. ir tie naujadarai, kai nebezino ka ir prigalvot Benita, Geleta ir t.t.
Eukaliptija Bizantstiebytė
Lieputis
Emilija , jau toks nuvalkiotas vardas, kas antra mergaite turbut
man tai ligita vardas negrazus..matyt asociacijos nuo darzelio laiku, kuomet vienas vaikas ateidavo su gyvuneliais galvoje del neprieziuros
kalbant apie berniukisikus vardelius, gedas - gediminas nepatinka (nuo kaimyno girtuoklio itakos matyt
Amelija ir Oresta.
Labai negrazus Zigmas ir Alfonsas. Dar nepatinka Benas ir Nedas (nors jie gana populiarus, vadinasi daug kam patinka. prasau neisizeisti)
Is anglisku Jewel.
Man Bronė labai negražu... Nors artimas žmogus yra tokiu vardu ir labai mielas ir geras, nu bet tas vardas man toks..
Na o as kalendoriuj maciau Sulpicijus ir Skolastika. O internete reciausiu vardu saraselyje yra Silke (vokieciu mergaite), Ipisa ir Fekalijus. Tai tikrai manau geriau Brones ir Alfonsai nei vaikui sugadintas gyvenimas
Man ir labai negrazus vardas Brone...Taip pat nepatinka tokie kaip Suzana, Žana, Valerija, Bronislava, Vida, Birutė, Jadvyga, Izabelė, Liaukadija, Alfonsa, Nataša, Miša, Maša, Marijona, Morta, Barbora ...cia tie kurie is karto sauna i galva kaip negrazus
Iš vyrišku vardu tai negrazus Igoris, Alfonsas, Pranas, Bronius, Petras, Rokas, Aušrius, Vytas...
Dar prie vyrisku papildyciau Jurgis, Motiejus ir Alojyzas
duoda tokius vardus kaip žvaigždžius , o paskui vaikai kankinasi
Papildyta: duoda tokius vardus kaip žvaigždžius , o paskui vaikai kankinasi
priimtini visi lietuviski senoviniai kaip zose, stase, vanda, vien todel, kad jie senoviski ir tais laikais tai buvo norma. oda pasisiausia isgirdus viena vieninteli varda "Božena". kazkas tokio tarp božė moi ir buožė. aciu dievui, kad jis bent ne lietuviskas
QUOTE(sweetapple @ 2010 01 23, 12:02) Man ir labai negrazus vardas Brone...Taip pat nepatinka tokie kaip Suzana, Žana, Valerija, Bronislava, Vida, Birutė, Jadvyga, Izabelė, Liaukadija, Alfonsa, Nataša, Miša, Maša, Marijona, Morta, Barbora ...cia tie kurie is karto sauna i galva kaip negrazus Iš vyrišku vardu tai negrazus Igoris, Alfonsas, Pranas, Bronius, Petras, Rokas, Aušrius, Vytas... O man Morta ir Barbora - labai grazus vardai QUOTE(sweetapple @ 2010 01 23, 12:32) Ir Jurgis, ir Motiejus - labai grazus QUOTE(l'eau @ 2010 01 24, 20:50) jums. subjektyvi asmeninė nuomonė nėra faktas. iš lietuvoje vartojamų negražių nemažai yra, o tiesiog baisūs būtų barbora, gertrūda, bronė, motiejus Jus kaip visad ikisat savo trigrasi As ir nepateikiau savo nuomones kaip fakto. Tiesa sakant, man smagu, jog sie vardai jums negrazus
jūs kaip visada nežinot kas yra diskusija ir kam skirtos temos, todėl per daug nestebina kad neigiat tai ką parašėt
QUOTE(l'eau @ 2010 01 26, 09:28) jūs kaip visada nežinot kas yra diskusija ir kam skirtos temos, todėl per daug nestebina kad neigiat tai ką parašėt Yra SM nemazai nariu, kuriu pasisakymai ironiski, gal kada ir uzgaulus, taciau skaityti juos visad idomu. Deja, jusu ironija ''neskani''. Temos tersti toliau neketinu, tad diskusija (na, jus tai vadinkit kaip norit) baigiu.
man nepatinka visi moteriski vardai pritaikyti vyrams : Rutenis, Ausrys ir tt
kazkada gal ir nieko, bet dabar jau sugadintas moteriskas vardas Grite dabar madingas vardas Urte, asocijuojasi su jurta kitas madingas vardas Titas, angl *** - papai. pats vardas man rodos ne lietuvisk, ir reiskme kita, bet asociacija tokia akivaizdi, kad reikia buti berasciu, kad taip vaika vadintum, arba linketi jam visa gyvenimeli tik LT praleisti, niekur nekeliauti ... dar toks pastebejimas, liet vardas Jovaras, rusu daznai istariama vietoj v raides b - na tada skamba labai nekaip is tokiu realiu vardu (kadangi dirbu su zmonem , tai daug vardu ir pavardziu tenka matyti) esu sutikusi pora Ichtiandru asmenine antipatija vardui Morta - ir skamba negraziai ir iskart iskyla pries akis mergina is kaimo gludumos ai dar mot vardas Minda (cia taip pat reali moteris) -- sutrumpintas is Mindauge, bet i dokumentus irasytas trumpinys. Beje moterims vyriskai vardai taip pat negrazu, pvz Algimante dar nepatinka vardai, kurie naudojami kaip sinonimai tam tikram zmogaus tipui aprasyti pvz Alfonas, Lolita na ir dar ne kas , kai dokumetuose irasyta mazybine vardo forma Laimutis, Sigute -kiek pastebejau (ypac vyrams) suaugus tai erzina
Neseniai išgirdau vardą - Almius. Net negaliu pasakyti, su kuo šis vardas man asocijuojasi...
Na, nežinau kas turėtų būti, kad aš savo vaiką tokiu vardu pavadinčiau.... O visi seniau buvę populiariais vardai - Stasė, Bronė, Jadvyga, Mykolas, Vytas (Vytautas), Antanas, Jonas - man visai nieko....
na cia kaip sakant del skonio nesigincijama,,,,,,,,,,,,,
Dinaras
Is moterisku vardu, tai man negrazus Zita, Brone, Vanda, Zose (cia is vis negaliu patiketi ar dar kas duoda toki varda savo vaikui), Stase, Morta ir Birute (daznai kaimo zmones savo arkliui toki varda duoda. Nesiginciju arkliui labai tinka tas vardas)
Vyrisku...hm...
Nepatinka vardas Migle, nors tu ka... ar tokie keisti kaip Roneta, Žydrūnas, Svajūnas, Pasaka, Meilė, Rytas, Bitė, Fėja, Titas... labai dirbtiniai, nenormalūs tokie...
QUOTE(pukita999 @ 2010 01 28, 14:14) Is moterisku vardu, tai man negrazus Zita, Brone, Vanda, Zose (cia is vis negaliu patiketi ar dar kas duoda toki varda savo vaikui), Stase, Morta ir Birute (daznai kaimo zmones savo arkliui toki varda duoda. Nesiginciju arkliui labai tinka tas vardas) Vyrisku...hm... Zosė yra labai gražaus vardo Zofija trumpinys, Morta ir Birutė - tikros karalienės (vienintelio Lietuvos karaliaus Mindaugo; keista, kad taip greitai mokyklinę istoriją pamiršote, jei Vabalui šis vardas asocijuojasi su kaimo glūduma) ir legendinės kunigaikštienės (Ten, kol laiminga buvo žemė mūsų, / Kol buvom ponais ir gudų ir prūsų, / Viežlyba, skaisti kaip rožė ir rūta / Kunigaikštienė gyveno Birutė. 1823 m. Silvestro Valiūno sukurtas eilėraštis. Nerašykit apie kaimiečius, jei arklio nuo kumelės neskiriat) Liudas - vardas gražus, Alfonsas būtų nieko, tik kad negražią prasme turinčiu bendriniu tapo, Kazys yra gražaus vardo Kazimieras trumpinys
man tai nepatinka tokie vardai kai Airis, Danas, kažkaip pagalvoju, o kodėl tads Švedas, ar koks Norvegas jau nebevardas?
Aisku del vardo nepasigincysi - vienam jis grazus - kitam nelabai, bet mano topiniai yra:
1. Girtutis - tik gime, o jau alkoholiku vadina; 2. Gėjus- o ka jei ji is tikro ne gejus?; 3. Grekas - nu cia kaip Šrekas QUOTE(pukita999 @ 2010 01 28, 14:14) Is moterisku vardu, tai man negrazus Zita, Brone, Vanda, Zose (cia is vis negaliu patiketi ar dar kas duoda toki varda savo vaikui), Stase, Morta ir Birute (daznai kaimo zmones savo arkliui toki varda duoda. Nesiginciju arkliui labai tinka tas vardas) Vyrisku...hm... o man Vanda patinka, nera pats graziausias vardas pasaulyje, bet patinka
Kaspisija (-us) pati nepazystu,bet teko skaityt,kad yra tevai taip pavadine savo atzalas
Nemira
Pavarčius day.lt, tai 80-90% vardų iš ten tikrai neduočiau.
Aristida
asocijuojasi su parazitais vienais...
Protelė - realaus žmogaus vardas. Niekaip negaliu pamiršti šio vardo
|