Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Negražiausias kada nors girdėtas vardas II
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
odeta15
QUOTE(m-andreja @ 2009 10 15, 12:11)
. Mergyte mano seniau neistardavo urte, tai jai iseidavo pute blink.gif  rolleyes.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na as turiu viena pazystama zmogu vardu Putinas,nu man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
idn
kažkada seniai per tv kokį tai serialą rodė brazilų, ten vieno personažo vardas buvo Šikinijus, tai šitas turbūt ir bus negražiausias iš mano girdėtų biggrin.gif
feme
labas,prisidesiu ir as...Na man tie serialu vardai irgi labai napatinka,pavadini savo vaikuti vienu is ju,ir vargsta vaikas visa gyvenima...
Ekibara
Minedas
Jadze
Birute
neriuxxx
Balte, Gendre,Forestas doh.gif
jaukuciukas
man nepatinka visokie Kazimierai, Stanislovai, Pranai, Alfonsai, ir visi tu laiku is moterisku tai Bronislavos ir visi kas turi tokia galune kaip -avos-; taip pat ir Izabele, labai siurksciai skamba. apie serialinius vardus patyliu aisku yra ten ir normaliu tik negaliu pakest kai vyra vadina kokiu nors chuanu marija ir pan, siaubas, nors pas kuos tai visai normalu ir kaip tradicija.
Nu jau Balte fuiii, skamba nelabai kaip, kaip ir kokia Gruode ar Vasare.
sraigiuss
Daunikė doh.gif
Atogrąža
QUOTE(sraigiuss @ 2009 11 08, 01:01)
Daunikė  doh.gif
*

jūs įsitikinus, kad tai buvo vardas? g.gif
Upjora
Man nepatiko eks virsininkes sunaus vardas -Žvaigždynas,o dar pavarde ilga.Tai tas vargsas vaikas savo vardo iki 6-eriu metu negalejo istarti.
sraigiuss
QUOTE(Atogrąža @ 2009 11 08, 02:15)
jūs įsitikinus, kad tai buvo vardas?  g.gif
*

Taip.. smile.gif vienoje Vilniaus mokykloje tokiu vardu buvo direktores pavaduotoja doh.gif
Atogrąža
QUOTE(sraigiuss @ 2009 11 08, 19:58)
Taip..  smile.gif  vienoje Vilniaus mokykloje tokiu vardu buvo direktores pavaduotoja  doh.gif
*

Viešpatėliau swoon.gif dar vis tik, turiu vilčių, kad iš tiesų ji buvo kokia Danikė (padaryta iš Danos) unsure.gif
aroonele
Antanazas arba Anastazas doh.gif
Dar Protezas (sventas vardas), o del mergaiciu tai nepatinka man tie senoviniai Kazimieros, Brones ir t.t. ir tie naujadarai, kai nebezino ka ir prigalvot Benita, Geleta ir t.t. doh.gif
Rucelie
Eukaliptija Bizantstiebytė lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
linchic
Lieputis
doh.gif
Ziedlapiux
Emilija , jau toks nuvalkiotas vardas, kas antra mergaite turbut lotuliukas.gif
ovilija
man tai ligita vardas negrazus..matyt asociacijos nuo darzelio laiku, kuomet vienas vaikas ateidavo su gyvuneliais galvoje del neprieziuros unsure.gif na vaikas nekaltas, bet ta mergaite niekam nepatiko ..ir vardas niekam tikes liko verysad.gif
kalbant apie berniukisikus vardelius, gedas - gediminas nepatinka (nuo kaimyno girtuoklio itakos matyt biggrin.gif )ir naujadarai , kurie is serialu kile: hosai, martai, kajanai ir .t.t
sraigiuss
QUOTE(Atogrąža @ 2009 11 08, 21:03)
Viešpatėliau  swoon.gif dar vis tik, turiu vilčių, kad iš tiesų ji buvo kokia Danikė (padaryta iš Danos)  unsure.gif
*

Na abejoju, negi ant kabineto ir visur kitur klaidingas vardas uzrasytas buvo g.gif biggrin.gif
Atogrąža
QUOTE(sraigiuss @ 2009 11 16, 22:42)
Na abejoju, negi ant kabineto ir visur kitur klaidingas vardas uzrasytas buvo  g.gif  biggrin.gif
*

Pasiduodu lotuliukas.gif
moshke123
QUOTE(linchic @ 2009 11 12, 00:53)
Lieputis
doh.gif
*

fee, kokls negrazus
Noelė
QUOTE(-zuvedra- @ 2009 11 16, 19:40)
Emilija , jau toks nuvalkiotas vardas, kas antra mergaite turbut  lotuliukas.gif
*

Pritariu, man irgi Emilija jau toks nuvalkiotas vardas, jau taip daznai ir visur girdimas kaip kokia krize arba maxima doh.gif
modestina
QUOTE(-zuvedra- @ 2009 11 16, 20:40)
Emilija , jau toks nuvalkiotas vardas, kas antra mergaite turbut  lotuliukas.gif
*

prašom nesupykt, bet koks skirtumas vardo dažnumas? niekaip nesuprantu tokio vardo pasirinkimo/ gražumo kriterijaus...
Jasper
Amelija ir Oresta.
moshke123
QUOTE(modestina @ 2009 11 19, 22:20)
prašom nesupykt, bet koks skirtumas vardo dažnumas? niekaip nesuprantu tokio vardo pasirinkimo/ gražumo kriterijaus...
*

Man Emilija labai grazus vardas blush2.gif
Imbrium
Labai negrazus Zigmas ir Alfonsas. Dar nepatinka Benas ir Nedas (nors jie gana populiarus, vadinasi daug kam patinka. prasau neisizeisti)
Is anglisku Jewel.
Virdzinija
QUOTE(feme @ 2009 10 20, 08:07)
labas,prisidesiu ir as...Na man tie serialu vardai irgi labai napatinka,pavadini savo vaikuti vienu is ju,ir vargsta vaikas visa gyvenima...
*

Hm, o aš manau kad vaikas nevargs jei savo darbais ir elgesiu užsitarnaus aplinkinių pagarbą... tada ir vardas kitą prasmę įgaus rolleyes.gif
Ende
Man Bronė labai negražu... Nors artimas žmogus yra tokiu vardu ir labai mielas ir geras, nu bet tas vardas man toks.. doh.gif
minne
Na o as kalendoriuj maciau Sulpicijus ir Skolastika. O internete reciausiu vardu saraselyje yra Silke (vokieciu mergaite), Ipisa ir Fekalijus. Tai tikrai manau geriau Brones ir Alfonsai nei vaikui sugadintas gyvenimas doh.gif
sweetapple
Man ir labai negrazus vardas Brone...Taip pat nepatinka tokie kaip Suzana, Žana, Valerija, Bronislava, Vida, Birutė, Jadvyga, Izabelė, Liaukadija, Alfonsa, Nataša, Miša, Maša, Marijona, Morta, Barbora ...cia tie kurie is karto sauna i galva kaip negrazus blush2.gif
Iš vyrišku vardu tai negrazus Igoris, Alfonsas, Pranas, Bronius, Petras, Rokas, Aušrius, Vytas... schmoll.gif
sweetapple
Dar prie vyrisku papildyciau Jurgis, Motiejus ir Alojyzas lotuliukas.gif
emanojus
duoda tokius vardus kaip žvaigždžius , o paskui vaikai kankinasi g.gif
Papildyta:
duoda tokius vardus kaip žvaigždžius , o paskui vaikai kankinasi g.gif
primavera
priimtini visi lietuviski senoviniai kaip zose, stase, vanda, vien todel, kad jie senoviski ir tais laikais tai buvo norma. oda pasisiausia isgirdus viena vieninteli varda "Božena". kazkas tokio tarp božė moi ir buožė. aciu dievui, kad jis bent ne lietuviskas biggrin.gif
La pluie
QUOTE(sweetapple @ 2010 01 23, 12:02)
Man ir labai negrazus vardas Brone...Taip pat nepatinka tokie kaip Suzana, Žana, Valerija, Bronislava, Vida, Birutė, Jadvyga, Izabelė, Liaukadija, Alfonsa, Nataša, Miša, Maša, Marijona, Morta, Barbora ...cia tie kurie is karto sauna i galva kaip negrazus  blush2.gif
Iš vyrišku vardu tai negrazus Igoris, Alfonsas, Pranas, Bronius, Petras, Rokas, Aušrius, Vytas...  schmoll.gif
*

O man Morta ir Barbora - labai grazus vardai smile.gif

QUOTE(sweetapple @ 2010 01 23, 12:32)
Dar prie vyrisku papildyciau Jurgis, Motiejus ir Alojyzas  lotuliukas.gif
*

Ir Jurgis, ir Motiejus - labai grazus smile.gif
l'eau
QUOTE(JurgaSim @ 2010 01 24, 18:15)
labai grazus vardai smile.gif
labai grazus smile.gif
*

jums. subjektyvi asmeninė nuomonė nėra faktas.
iš lietuvoje vartojamų negražių nemažai yra, o tiesiog baisūs būtų barbora, gertrūda, bronė, motiejus rolleyes.gif
La pluie
QUOTE(l'eau @ 2010 01 24, 20:50)
jums. subjektyvi asmeninė nuomonė nėra faktas.
iš lietuvoje vartojamų negražių nemažai yra, o tiesiog baisūs būtų barbora, gertrūda, bronė, motiejus rolleyes.gif
*

Jus kaip visad ikisat savo trigrasi smile.gif
As ir nepateikiau savo nuomones kaip fakto. Tiesa sakant, man smagu, jog sie vardai jums negrazus mirksiukas.gif
l'eau
jūs kaip visada nežinot kas yra diskusija ir kam skirtos temos, todėl per daug nestebina kad neigiat tai ką parašėt rolleyes.gif
La pluie
QUOTE(l'eau @ 2010 01 26, 09:28)
jūs kaip visada nežinot kas yra diskusija ir kam skirtos temos, todėl per daug nestebina kad neigiat tai ką parašėt rolleyes.gif
*

Yra SM nemazai nariu, kuriu pasisakymai ironiski, gal kada ir uzgaulus, taciau skaityti juos visad idomu. Deja, jusu ironija ''neskani''. Temos tersti toliau neketinu, tad diskusija (na, jus tai vadinkit kaip norit) baigiu.
vabalas
man nepatinka visi moteriski vardai pritaikyti vyrams : Rutenis, Ausrys ir tt

kazkada gal ir nieko, bet dabar jau sugadintas moteriskas vardas Grite

dabar madingas vardas Urte, asocijuojasi su jurta

kitas madingas vardas Titas, angl *** - papai. pats vardas man rodos ne lietuvisk, ir reiskme kita, bet asociacija tokia akivaizdi, kad reikia buti berasciu, kad taip vaika vadintum, arba linketi jam visa gyvenimeli tik LT praleisti, niekur nekeliauti ...

dar toks pastebejimas, liet vardas Jovaras, rusu daznai istariama vietoj v raides b - na tada skamba labai nekaip

is tokiu realiu vardu (kadangi dirbu su zmonem , tai daug vardu ir pavardziu tenka matyti) esu sutikusi pora Ichtiandru

asmenine antipatija vardui Morta - ir skamba negraziai ir iskart iskyla pries akis mergina is kaimo gludumos

ai dar mot vardas Minda (cia taip pat reali moteris) -- sutrumpintas is Mindauge, bet i dokumentus irasytas trumpinys.

Beje moterims vyriskai vardai taip pat negrazu, pvz Algimante

dar nepatinka vardai, kurie naudojami kaip sinonimai tam tikram zmogaus tipui aprasyti pvz Alfonas, Lolita

na ir dar ne kas , kai dokumetuose irasyta mazybine vardo forma Laimutis, Sigute -kiek pastebejau (ypac vyrams) suaugus tai erzina

Martynos mama
Neseniai išgirdau vardą - Almius. Net negaliu pasakyti, su kuo šis vardas man asocijuojasi...
Na, nežinau kas turėtų būti, kad aš savo vaiką tokiu vardu pavadinčiau....
O visi seniau buvę populiariais vardai - Stasė, Bronė, Jadvyga, Mykolas, Vytas (Vytautas), Antanas, Jonas - man visai nieko....
pipiriux
na cia kaip sakant del skonio nesigincijama,,,,,,,,,,,,,
Alexandra.R.
Dinaras schmoll.gif Taip pagalvoju, o kodel ne Litas ar Centas g.gif
pukita999
Is moterisku vardu, tai man negrazus Zita, Brone, Vanda, Zose (cia is vis negaliu patiketi ar dar kas duoda toki varda savo vaikui), Stase, Morta ir Birute (daznai kaimo zmones savo arkliui toki varda duoda. Nesiginciju arkliui labai tinka tas vardas) blush2.gif biggrin.gif

Vyrisku...hm... g.gif Ko gero Pranas, Liudas, Alfonsas ir Kazys (-iukas)... ax.gif
idda13
Nepatinka vardas Migle, nors tu ka... ar tokie keisti kaip Roneta, Žydrūnas, Svajūnas, Pasaka, Meilė, Rytas, Bitė, Fėja, Titas... labai dirbtiniai, nenormalūs tokie...
nutė
QUOTE(pukita999 @ 2010 01 28, 14:14)
Is moterisku vardu, tai man negrazus Zita, Brone, Vanda, Zose (cia is vis negaliu patiketi ar dar kas duoda toki varda savo vaikui), Stase, Morta ir Birute (daznai kaimo zmones savo arkliui toki varda duoda. Nesiginciju arkliui labai tinka tas vardas)  blush2.gif  biggrin.gif

Vyrisku...hm...  g.gif  Ko gero Pranas, Liudas, Alfonsas ir Kazys (-iukas)...  ax.gif
*

Zosė yra labai gražaus vardo Zofija trumpinys, Morta ir Birutė - tikros karalienės (vienintelio Lietuvos karaliaus Mindaugo; keista, kad taip greitai mokyklinę istoriją pamiršote, jei Vabalui šis vardas asocijuojasi su kaimo glūduma) ir legendinės kunigaikštienės (Ten, kol laiminga buvo žemė mūsų, / Kol buvom ponais ir gudų ir prūsų, / Viežlyba, skaisti kaip rožė ir rūta / Kunigaikštienė gyveno Birutė. 1823 m. Silvestro Valiūno sukurtas eilėraštis. Nerašykit apie kaimiečius, jei arklio nuo kumelės neskiriat) Liudas - vardas gražus, Alfonsas būtų nieko, tik kad negražią prasme turinčiu bendriniu tapo, Kazys yra gražaus vardo Kazimieras trumpinys smile.gif .
Elzė
man tai nepatinka tokie vardai kai Airis, Danas, kažkaip pagalvoju, o kodėl tads Švedas, ar koks Norvegas jau nebevardas? g.gif biggrin.gif
LaNinja
Aisku del vardo nepasigincysi - vienam jis grazus - kitam nelabai, bet mano topiniai yra:

1. Girtutis - tik gime, o jau alkoholiku vadina;
2. Gėjus- o ka jei ji is tikro ne gejus?;
3. Grekas - nu cia kaip Šrekas biggrin.gif
vivo
QUOTE(pukita999 @ 2010 01 28, 14:14)
Is moterisku vardu, tai man negrazus Zita, Brone, Vanda, Zose (cia is vis negaliu patiketi ar dar kas duoda toki varda savo vaikui), Stase, Morta ir Birute (daznai kaimo zmones savo arkliui toki varda duoda. Nesiginciju arkliui labai tinka tas vardas)  blush2.gif  biggrin.gif

Vyrisku...hm...  g.gif  Ko gero Pranas, Liudas, Alfonsas ir Kazys (-iukas)...  ax.gif
*

o man Vanda patinka, nera pats graziausias vardas pasaulyje, bet patinka smile.gif Taip pat nesuprantama kaip galima vaikus vadinti gamtos reiskiniais-Rytas, Vejas, Zvaigzdynas (esu toki girdejus) Saule g.gif
vaidule66
Kaspisija (-us) pati nepazystu,bet teko skaityt,kad yra tevai taip pavadine savo atzalas doh.gif
Caculė
Nemira
Pavarčius day.lt, tai 80-90% vardų iš ten tikrai neduočiau. doh.gif
ryyd
Aristida doh.gif
asocijuojasi su parazitais vienais...
nasata
Protelė - realaus žmogaus vardas. Niekaip negaliu pamiršti šio vardo biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.