Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Negražiausias kada nors girdėtas vardas II
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
muminukas
tai turbūt Liūnė, o ne Liune g.gif
Ašaka
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 09 29, 13:15)
ne, ne, Liune vardas tikrai yra  doh.gif  mano klasioke buvo Liune  doh.gif
*

Turim net dvi rašytojas, kaip slapyvardį naudojusias Liūnės vardą - varpininko Janušio dukrą Liūnę Janušytę ir Henriko Nagio seserį, Mariaus Katiliškio žmoną, puikią poetę Liūnę Sutemą
MK.
Ifigenijus biggrin.gif
milė.
QUOTE(MK. @ 2011 09 30, 09:32)
Ifigenijus  biggrin.gif
*

Afigenas genijus. hihihi.gif

Protenis. g.gif
Ašaka
QUOTE(MK. @ 2011 09 30, 09:32)
Ifigenijus  biggrin.gif
*

QUOTE(milė. @ 2011 09 30, 18:02)
Afigenas genijus. hihihi.gif

Protenis. g.gif
*

Sutinku, kad berniukui šis vardas nelabai tinkamas, o bet galėtų būti priimtinas mergaitei, jei tėvai žinotų vardo kilmę ir reikšmę
Giuste
Labai nepatinka vardai: Terese, Tekle, Kastytis, Zose, Juze, Jadze ir daug kitu....
Ašaka
QUOTE(Giuste @ 2011 10 02, 18:41)
Labai nepatinka vardai: Terese, Tekle, Kastytis, Zose, Juze, Jadze ir daug kitu....
*

O kam vadinti "lenkiška maniera"? Sofija, Jadvyga - įprasti ir gražūs vardai
Giuste
QUOTE(Ašaka @ 2011 10 02, 19:45)
O kam vadinti "lenkiška maniera"? Sofija, Jadvyga - įprasti ir gražūs vardai
*

Taip taip, zinau, kad tai nevyke trumpiniai, bet siu trumpiniu labiausiai negaliu pakest biggrin.gif
Veja Feja
Zose, Jadze
*

doh.gif
Jazira
QUOTE(Ašaka @ 2011 09 30, 07:09)
Turim net dvi rašytojas, kaip slapyvardį naudojusias Liūnės vardą - varpininko Janušio dukrą Liūnę Janušytę ir Henriko Nagio seserį, Mariaus Katiliškio žmoną, puikią poetę Liūnę Sutemą
*

kas tinka slapyvardziui, nebutinai tinka vardui realiam gyvenime mirksiukas.gif
milė.
Keliu temą į viršų... Agatonas, šiandien švenčiantis vardadienį. schmoll.gif Taip taip, reikšmė graži, bet jau vardo mandrumas. doh.gif
Tiesa, Agata mergaitei tai visai gražiai skamba. smile.gif Panašūs vardai, bet visai kitokias emocijas kelia.
Klepesova
Labai specifinis dalykas - patinka nepatinka... Štai man irgi kaip kažkam ten nepatiko Rapolas- o štai gimus sūnui tai jo krikšto vardas- kam nepatiks Arkangelo Rafaelio lietuviškas variantas??? ax.gif

o štai nepatiko Čezas ir Jogis čia vienos mamo vaikai vienam jau buuvo 1,5 kitas ką tik gimęs pati po operacijos leptelėjau :" nieko sau vaikus pavadinai saldainio ir sūrio garbei" doh.gif save galiu pateisinti tik tuo kad buvo praėję 4 val po operacijos dar šoke buvau dabar gėda bet vardai vis tiek pasirodė nelabai blush2.gif
nutė
*

O aš norėčiau šiuos du vardus "apginti". Teresė yra mano sutvirtinimo sakramento vardas, pasirinktas dėl vaikystės žaidimų draugės, dabar gerbiamos gydytojos, vardo. Tiesiog gražus jis man.
Juzefa nėra toks gražus, normalus ir tiek. Bent jau Rytų Aukštaitijoje buvo paplitęs apie 1950 metus.
iriskaks
Labai atsiprasau teveliu kurie pavadino savo atzalas vardu Rapolas, nu sorry, bet jau asocijuojasi su ropojanciu padaru ax.gif
P.S. bet cia tik mano vaizduote ax.gif
Aricci
QUOTE(iriskaks @ 2012 01 18, 16:44)
Labai atsiprasau teveliu kurie pavadino savo atzalas vardu Rapolas, nu sorry, bet jau asocijuojasi su ropojanciu padaru   ax.gif
P.S. bet cia tik mano vaizduote  ax.gif
*

drinks_cheers.gif lygiai taip pačiai apibūdinau šį vardą kitoje temoje.
Rapolas man pats negražiausias vardas.
redsunrise
Metrikacijos skyrius pranese, kad vaikai buna pavadinti nezinant tiksliai vardu kilmes pvz Fekalija, Kaspisija. ir visokiu muilo operu heroju vardais Esli, Zaklina. doh.gif
Karikima
QUOTE(iriskaks @ 2012 01 18, 14:44)
Labai atsiprasau teveliu kurie pavadino savo atzalas vardu Rapolas, nu sorry, bet jau asocijuojasi su ropojanciu padaru   ax.gif
P.S. bet cia tik mano vaizduote  ax.gif
*

100% sutinku... Net siurpas nukrato isgirdus si varda... schmoll.gif

O negraziausias gridetas vardas man tai Barbora. Nors ir db populiareja.
nutė
QUOTE(Karikima @ 2012 02 03, 04:38)
*

O Barbara tikriausiai gražus bigsmile.gif Panašu, kai man draugė aiškino, kad Morta negražus, o va Marta gražus.
Vienąsyk Rūtos laidoje dalyvavo Barbora Kaniavienė, - sakė, jai netoli septyiasdešimt - o kokia graži moteris. O dar giliau pažiūrėjus - Barbora ir Žygimantas Augustas - kokie vardai ir asmenys ax.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(redsunrise @ 2012 02 03, 01:10)
Metrikacijos skyrius pranese, kad vaikai buna pavadinti nezinant tiksliai vardu kilmes pvz Fekalija, Kaspisija. ir visokiu muilo operu heroju vardais Esli, Zaklina. doh.gif
*

...ir legenda nemirsta bigsmile.gif

QUOTE(nutė @ 2012 02 03, 10:24)
O Barbara tikriausiai gražus  bigsmile.gif Panašu, kai man draugė aiškino, kad Morta negražus, o va Marta gražus.
*

Nepastebejau, kad Karikima butu ispazinusi meile tik uzsienietiskoms vardu versijoms g.gif

Ir apskritai, kodel lietuviskas vardo variantas lietuviui privalo buti grazus? Man pvz Agata graziau nei Agota, tai ka dabar daryti, is gedos po lapais sleptis? g.gif
Močiutė Eglutė
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 02 03, 23:34)
Ir apskritai, kodel lietuviskas vardo variantas lietuviui privalo buti grazus? Man pvz Agata graziau nei Agota, tai ka dabar daryti, is gedos po lapais sleptis? g.gif
*

Tiesiog reikia rinktis kitą vardą...
*Kvietkutea*
QUOTE(Karikima @ 2012 02 03, 04:38)
100% sutinku... Net siurpas nukrato isgirdus si varda...  schmoll.gif

*

Mano tai dukrytes vardas Debora 4u.gif tik ji kazko nelabai patenkinta juo blink.gif
Alexandra.R.
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 05, 14:49)
Mano tai dukrytes vardas Debora 4u.gif tik ji kazko nelabai patenkinta juo blink.gif
*

as irgi nebuciau patenkinta schmoll.gif toks grubus vardas schmoll.gif
Black Queen
O man ne tai, kad negrazus bet keistas vardas lietuviu vardas NENDRE bigsmile.gif
Alexandra.R.
QUOTE(Black Queen @ 2012 02 05, 15:11)
keistas vardas lietuviu vardas NENDRE bigsmile.gif
*

g.gif na, jei yra Egle, Liepa, Ruta, tai kodel ne Nendre.... Irgi augalas ax.gif
Ik
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 05, 14:49)
*

Nebūčiau ir aš patenkinta... Čia iš Džesikų, Džestinų, Kevinų ir pan. serijos.
smalyze59
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 05, 15:49)
*

O kaip jus isrinkote si varda? jei galite papasakokite.Aciu 4u.gif
Karikima
QUOTE(nutė @ 2012 02 03, 05:24)
O Barbara tikriausiai gražus  bigsmile.gif Panašu, kai man draugė aiškino, kad Morta negražus, o va Marta gražus.
*

Barbara ir Barbora vienodai negrazus, del dvieju 'br', tiesiog nemaloniai skamba ir tiek. smile.gif Nors Barbara siek tiek svelniau. O Marta graziau negu Morta, nes Morta del tam tikru priezasciu su mirtim asocijuojas (zinau, nereik ziuret i kitas kalbas ir t.t., nu bet vistiek asocijuojas!), arba su zodziu morda.

QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 05, 12:49)
*

O Debora visai neblogai skamba, nera grubus. thumbup.gif Gal veliau prades patikti, tikekimes.
brashke007
QUOTE(Karikima @ 2012 02 06, 01:55)
Barbara ir Barbora vienodai negrazus, del dvieju 'br', tiesiog nemaloniai skamba ir tiek.  smile.gif Nors Barbara siek tiek svelniau. O Marta graziau negu Morta, nes Morta del tam tikru priezasciu su mirtim asocijuojas (zinau, nereik ziuret i kitas kalbas ir t.t., nu bet vistiek asocijuojas!), arba su zodziu morda.
*

Arba morka biggrin.gif
*Kvietkutea*
O Debora visai neblogai skamba, nera grubus. thumbup.gif Gal veliau prades patikti, tikekimes.
*

[/quote]

as irgi tikiuosi,kad jai patiks sis vardas,na jos mociute jai norejo idet varda Midona,bet man tai pasirode visai berysio kaip Madona,kadangi as baisi madonos gerbeja nesu tai man tas vardas ir nelimpa:)
Papildyta:
QUOTE(smalyze59 @ 2012 02 05, 20:11)
O kaip jus isrinkote si varda? jei galite papasakokite.Aciu  4u.gif
*

Aaaa...taip prisimenu tai iviko vasaros diena mes su vyru vaiksciojom po parka ten Vilniuje man rodos nestuke.gif ir tada pamtem labai grazia mergyte tokia ji buvo tamsiaode blink.gif na ji labai graziai su mumis pasikalbejo zinot viska,beje jos plaukuciai buvo iki klubu jai kazkur apie 5 metukus,na ir tada ja pasauke mama:Debora!Laikas vaziuoti!
Vyras net neatkreipe demesio i ta varda o man jis taip prilipo taip kad ir idejom,nors vyras norejo deti Donata(vyro vardas Donatas)na ir kai uzaugo mano grazuole Debora tai dabar ir ejo pasvali i ilgakasiu konkursa 2011 va nuotraukyte tokia ten ant nuorodos paspauskit:)

file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Debora/Desktop/PB270040.JPG

file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Debora/Desktop/DSCF9780.JPG

kur apibraukta tai maniske:) Deboros plauku ilgis – 86 cm,
taiklioji
Izolina, Pelageja, Andre,
Ruby Tuesday
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 07, 14:16)
as irgi tikiuosi,kad jai patiks sis vardas,na jos mociute jai norejo idet varda Midona,bet man tai pasirode visai berysio kaip Madona,kadangi as baisi madonos gerbeja nesu tai man tas vardas ir nelimpa:)
*

Bent jau man, Debora tikrai graziau nei Midona smile.gif
*Kvietkutea*
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 02 07, 16:57)
Bent jau man, Debora tikrai graziau nei Midona smile.gif
*

Taip man taip pat:)
*Kvietkutea*
Mano vardas Elija:) kaip jums jis?
sapniukass
man normalus, kitoms nezinau ax.gif
brashke007
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 07, 17:20)
Mano vardas Elija:) kaip jums jis?
*

Įdomus toks smile.gif populiarėja dabar jis - pernai virš 100 mergaičių taip pavadintos buvo smile.gif
*Kvietkutea*
aciu:) bent jums jis neatrodo grubus ir t.t. man pavyzdziu Morta yra labai grazus vardas(cia tik mano nuomone)smile.gif
Šokanti_Tūla
QUOTE(Black Queen @ 2012 02 05, 16:11)
O man ne tai, kad negrazus bet keistas vardas lietuviu vardas NENDRE bigsmile.gif
*

Sako, kad labai iš žodžio "nendrė" kilęs labai įprastas vardas Indrė smile.gif
Ruby Tuesday
Ka tik perskaiciau straipsni apie vardus ir mane va kas nustebino:

Taip pat yra ir vardų, kurie užrašyti su raidėmis e, u, z vietoj lietuviams įprastųjų ė, ū, ž. Pavyzdžiui, Armante, Jorune, Dziugas, Zavinta ir kt. Dažniausiai tokie vardai yra užsienyje (ypač Airijoje, taip pat Jungtinėje Karalystėje, JAV) gimusių ir Lietuvos pilietybę, taip pat dažniausiai ir lietuvių tautybę turinčių vaikų.

Nesuprantu, kuriem galam duoti varda su lietuviskomis raidemis, jeigu iskyla problemu registruojant uzsienyje? Kodel negalima parinkti is tokiu vardu kaip Rasa, Laima, Liepa ir pan., kad rasyba nebutu iskraipyta? doh.gif
Cartman
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 02 08, 11:03)
Ka tik perskaiciau straipsni apie vardus ir mane va kas nustebino:
Nesuprantu, kuriem galam duoti varda su lietuviskomis raidemis, jeigu iskyla problemu registruojant uzsienyje? Kodel negalima parinkti is tokiu vardu kaip Rasa, Laima, Liepa ir pan., kad rasyba nebutu iskraipyta? doh.gif
*

drinks_cheers.gif o jei planuojama, ilgai gyvent užsieny, tai Dziugas užsieniečiam tikrai tart bus sudėtingesnis nei Džiugas (nes pastarąjį turbūt tiesiog sutrumpintų Džiu).
Ruby Tuesday
QUOTE(Cartman @ 2012 02 08, 20:19)
drinks_cheers.gif o jei planuojama, ilgai gyvent užsieny, tai Dziugas užsieniečiam tikrai tart bus sudėtingesnis nei Džiugas (nes pastarąjį turbūt tiesiog sutrumpintų Džiu).
*

Tai isvis tada Jugu pavadint galetu biggrin.gif
SESIA
Man labai nepatinka -KAI DUODA VARDUS AUGALU,MEDŽIŲ-ĄŽUOLAS
Giuste
QUOTE(SESIA @ 2012 03 03, 22:30)
Man labai nepatinka -KAI DUODA VARDUS AUGALU,MEDŽIŲ-ĄŽUOLAS
*

Ir geliu vardai nepatinka bigsmile.gif Gi tokie grazus vardai: Ramune, Kamile, Ruta, Roze wub.gif
lunatikas112
doh.gif
QUOTE(Bloody_mary @ 2009 02 27, 21:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na nieko sau lotuliukas.gif
*

lionginas baisiau
rausvakase
Man moters vardas GĖJA kažkoks nesusipratimas doh.gif
Atlantida
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 07, 19:13)
aciu:) bent jums jis neatrodo grubus ir t.t. man pavyzdziu Morta yra labai grazus vardas(cia tik mano nuomone)smile.gif
*

Va, MORTA - man slyksciausias moteriskas vardas. Man jis asocijuojasi, ziauriai ziauriai asocijuojasi, su rusisku zodziu "MORDA" t.y snukis.

Cha cha...
rausvakase
Man MORTA grazus wub.gif Ateityje bus populiarus rolleyes.gif
Atlantida
QUOTE(rausvakase @ 2012 03 27, 22:26)
Man MORTA grazus wub.gif Ateityje bus populiarus rolleyes.gif
*

Dar kadaise populiariam filme tokia slyksti gigantiska varle buvo vardu Morta (begaline istorija)...

Nzn, man po multiku, filmu irgi lieka asociacijos. Pvz, Alvinas - rodos normalus vardas, na bet primena burunduka nors tu ka.
rausvakase
QUOTE(Atlantida @ 2012 03 28, 21:20)
Dar kadaise populiariam filme tokia slyksti gigantiska varle buvo vardu Morta (begaline istorija)...

Nzn, man po multiku, filmu irgi lieka asociacijos. Pvz, Alvinas - rodos normalus vardas, na bet primena burunduka nors tu ka.
*

MORTA man primena karalienę thumbup.gif

Ir filme "Tadas Blinda" buvo Morta, bet ne šlykšti varlė, o gražuolė panelė wub.gif
Jureka
daznai buna, kad ne vardas zmogu puosia ar gadina, o atvirksciai. Kartais vardas grazus, bet zmogus, kurį pažįsti jį labai sumenkina ir pagalvoji, kad tokiu vardu niekada savo vaiko nepavadintum... ax.gif
Akvillle
Vardas gal ir nėra kraupus, bet turint omenyje, kad jį lietuvė davė savo dukrai, tai sorry - KRISTALĖ. Vienam meksikietiškam seriale buvo tokia veikėja, vaidinusi žudikę-maniakę... schmoll.gif schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.