sekmes ir geros nuotaikos ir toliau
tikra super istorija
sekmes ir geros nuotaikos ir toliau QUOTE(ecka @ 2009 02 03, 22:13) et, su savo tik pravirkdyčiau visas Noretusi paskaityti apie abi tavo dukrytes juk buvo verta, ar ne? (manau, kad ir sunelis paliko daug shviesiausiu prisiminimu; nepatikesi, bet labai daznai apie ji pagalvoju) As savo istorija uzrashiau pagrinde del vienos priezasties - bijau prarasti uzhmarshty tas akimirkas... jas taip norisi ishsaugoti Kazkuri vakara nuejusi miegoti, ilgai galvojau apie vyresneliu gimima Papildyta: QUOTE(dimming @ 2009 02 03, 22:39) Aciu uz grazhius linkejimus
Labai idomi istorija.. dziaugsmas, jaudulys, nerimas, pyktis viskas persipina tuo pat metu... o rezultatas nuostabus
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 03, 23:55) Labai idomi istorija.. dziaugsmas, jaudulys, nerimas, pyktis viskas persipina tuo pat metu... o rezultatas nuostabus Aciu Stebukle perziurejau Stebukliuku nuotraukas
nagi visokiu gimdymu buna...linksma skaityti buvo:)
Puiki istorija.
Saunuole mamyte
TIKRAI TREČIĄ SYKĮ BŪNA KITAIP
labai aciu uz istorija
taip viskas aisku QUOTE(žanin @ 2009 02 04, 18:12) pas juskokiais reguliariais intervalais gandras uzhsuka Papildyta: QUOTE(Agė @ 2009 02 04, 18:37) na ka jau ten Graziu jums prisiminimu lai atnesha Jusu mazhylio atejimas (na tiesiog baltas pavydas neshtukem
nereali istorija, kaip is filmo
labai grazi istorija...
labas gavau gera doze juoko
labas gražiai nupasakota
Labai graži gimdymo istorija,senai tokią beskaičiau ir vitamino dozę gavau
superine istorija
QUOTE(klejute @ 2009 02 07, 02:05) nereali istorija, kaip is filmo Papildyta: Zvejo_dukra, lauroone, Dominykos fainnka ACIU uz grazius linkejimus Papildyta: QUOTE(nerin_ga @ 2009 02 07, 15:53) QUOTE(viilda @ 2009 02 07, 15:39) Dziaugiames jei sugebejom jums pakelti nuotaika Patys ka tik is ligonines grizom - nuspresta kad musu bronchitas virusinis ir turi pats organizmas ji nugaleti
kokia nuostami istorija. sveikinam
aukit dideli ir sveiki
mano dziaugsmelis siandien ishmoko sakyti MYLIA
(Deja, kad ir kaip butu keista tenka pripazinti, kad spjaudytis, kandziotis, znaibytis ismoko kur kas anksciau
Tai bent istorija
Uoj prisijuokiau, aciu uz nerealia istorija
labai grazu
Aciu mergaiciukes!
1. Karštis namuose ir atviri langai pažįstamas jausmas
2. Susuktas sprandas---kaip juokiausi.... 3. Viskas taip fainai nupasakota,bet judu šaunuoliai
Kai kuriose vietose tikrai juokiausi,dazniausiai kai skaitau apsiverkiu,bet cia matosi mamyte su humoru
Sveikinu
Man tai juokinga nebuvo, labai bijau skausmo, tai bandžiau save į tą padėtį pastatyt, ir kartu su heroje atrodo viską išgyvenau
Lbai grazi istorija,norisi skaityt vel ir vel,saunuole mamyte
Po tokiu graziu istoriju ir as pasvajoju apie trecia vaikiuka
Smagi istorija
Aukit sveiki ir laimingi QUOTE(Rasinka @ 2009 02 21, 16:52) 1. Karštis namuose ir atviri langai pažįstamas jausmas 2. Susuktas sprandas---kaip juokiausi.... 3. Viskas taip fainai nupasakota,bet judu šaunuoliai 1. smagu, kad ne man vienai taip 2. del susukto sprando tai labai pergyvenau kad trukdys gimdyt, bet per gidyma kazkaip nelabai buvo kada apie ta spranda galvot, kitas vietas suko stipriau Papildyta: QUOTE(Miglee @ 2009 02 21, 17:16) Kai kuriose vietose tikrai juokiausi,dazniausiai kai skaitau apsiverkiu,bet cia matosi mamyte su humoru mes abu su vyru nei broliu nei seseru neturim (net ir su pusbroliais sunkoka) tai bandom "lopyti" shitas spragas..... Papildyta: QUOTE(Jeta @ 2009 02 21, 17:54) Sveikinu Man tai juokinga nebuvo, labai bijau skausmo, tai bandžiau save į tą padėtį pastatyt, ir kartu su heroje atrodo viską išgyvenau gimdyciau dar syki, net ir be epiduro Lengvo jums neshiojimo, greito gimdymo ir graziu prisiminimu Papildyta: QUOTE(mork.laura @ 2009 02 21, 18:23) aciu Papildyta: QUOTE(-Indraya- @ 2009 02 21, 19:14) Nuosirdziausi linkejimai , kad svajones pildytusi Man irgi didele sheima visuomet labai grazu atrodydavo Aciu Papildyta: QUOTE(Velniukstis @ 2009 02 21, 20:32) Aciu uz grazius linkejimus
Istorija labai patiko
Bendravarde mano esi
Labai sauni isorija
Aukit dideli ir sveiki
Sveikinu, nuostabu turet tris vaikucius.
Saunuole
labai zaismingai ir smagiai papasakota istorija
Super papasakota.
O kad mama adresą pamiršo - balsu juokiaus.
Aciu labai labai uz grazius Jusu linkejimus ir kad skyrete laiko paskaityti mano istorija
tikrai labai zaismingai ir linksmai aprasyta istorija
saunuole mamyte,labai fainai papasakota
O jūs esate gyvas pavyzdys toms, kurios nesiryžta turėti pagranduko
Linkiu visokeriopos sėkmės
Saunuole,daktaryte faina gavot
|